Bluehost Review – Speed, cPanel & Email – Actualitzat 2020

Bluehost Review

Bluehost és un servei ràpid i fàcil d’utilitzar que estarem encantats de recomanar, tret de dues coses: la seva política de privadesa i el seu esquema de preus de posada en marxa. Consulteu els detalls sobre això i tot el restant en aquesta revisió completa de Bluehost.


Bluehost s’ubicaria a la part superior de la nostra millor llista d’allotjament web si no fos pel desagradable cap de l’empresa. És propietat d’Endurance International Group, que és un conglomerat d’allotjament web amb pràctiques de privadesa preocupants. Dit això, no va fer el nostre millor allotjament web per a la llista de petites empreses sense cap motiu.

Si podeu lluitar amb les pràctiques de privadesa de l’empresa mare de Bluehost, trobareu un amfitrió web complet que ofereix velocitat ràpida a un preu raonable. En aquesta revisió de Bluehost, detallarem la nostra experiència amb el popular host web després de llançar un lloc web amb el pla compartit més barat..

Bluehost és millor que la majoria dels seus germans d’EIG. El suport pot utilitzar el treball, com podria fer un preu enganyós, però es tracta de preocupacions petites. Al final, els pros superen els inconvenients, cosa difícil de dir per a la majoria de les marques EIG.

bluehost-slider1

bluehost-slider2

bluehost-slider3

bluehost-slider4

bluehost-slider5

Anterior

Pròxim

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Bluehost

Característiques

Bluehost ofereix una excel·lent llista de funcions que ajudaran el vostre lloc web a començar ràpidament i de forma segura. Fins i tot es mostra als llocs més improbables, amb un tauler de control que facilita la gestió de WordPress que mai.

A partir dels plans compartits, hi ha moltes cosetes. El pla de primer nivell Pro inclou 200 dòlars en crèdits publicitaris, dues llicències de SpamExperts, privadesa del domini, CodeGuard Basic i una adreça IP dedicada.

Tanmateix, aquestes funcions tenen un preu, que cobrirem a la secció “preus” següent. Per sort, independentment del pla compartit que trieu, obtindreu un certificat SSL / TLS gratuït i còpies de seguretat diàries per al vostre lloc web. Considerem aquestes funcions essencials per a qualsevol host web, per la qual cosa és bo veure que Bluehost les inclogui.

WordPress i Bluehost

Dit això, destaca la seva excel·lent integració amb WordPress. Parlarem en detall sobre el tauler de control a la secció “facilitat d’ús”, però el que queda és que Bluehost combina WordPress i administració de comptes de manera que no faci cap altre host web. La interfície posa l’accent en l’exploració, que us permet gestionar el vostre lloc web de WordPress sense iniciar la sessió al fons.

Les funcions de WordPress tampoc s’aturen aquí. Si utilitzeu un lloc web de WordPress, Bluehost instal·larà automàticament WordPress i l’ajustarà al mode de posada en escena. En aquesta configuració, el vostre lloc web mostrarà una pàgina “properament”, que us permetrà construir-la abans de dur-la a la pràctica.

Per sort, Bluehost també té usuaris que no siguin WordPress. A cPanel, podeu activar el creador de llocs web Weebly, que, tal i com podeu llegir a la nostra revisió Weebly, és un dels millors creadors de llocs web al voltant.

editor web

Tots els usuaris de Bluehost tenen accés al creador de Weebly gratuït amb el seu domini, que sol tenir al voltant de 5 dòlars al mes. Dit això, és la versió gratuïta de Weebly, que imposa límits amb els suports i les pàgines. Si voleu un paquet més complet, podeu actualitzar el vostre lloc Weebly sense començar de nou.

Vista general de les característiques de Bluehost

Logotip de Bluehostwww.bluehost.com

A partir de 395 dòlars mensuals Tots els plans

Tipus de servidor

Hosting compartit

Hosting VPS

WordPress gestionat

Hosting al núvol

Hosting dedicat

Hosting per a distribuïdors

Usabilitat

Accés FTP

Accés SSH

cPanel

Accés d’arrel
VPS

Còpies de seguretat diàries

Constructor de llocs web

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Seguretat

Privadesa del domini
Determinats plans

Xifratge SSL

Eliminació de programari maliciós

Tallafocs d’aplicacions web
n / a

Autenticació de dos factors

Protecció DDoS

sFTP

Assistència

Assistència per correu electrònic

Assistència telefònica

Suport de xat en directe

Tutories

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Assistència 24/7

Preu

Bluehost és el rei (o la reina) quan es tracta de la fixació de preus. Les seves tarifes són tan estàndard com arriben, establint una línia de referència amb la qual es poden comparar els allotjaments web. Dit això, també és el rei dels preus enganyosos que us demanen que us comprometeu a la pàgina de checkout abans de tenir clar quin preu pagaran.

Tot i així, no té l’engany equívoc d’Arvixe (llegiu la nostra crítica d’Arvixe). A les pàgines de productes, Bluehost mostra la tarifa mensual inicial, així com el preu que pagueu en renovar. Tot i que podem apreciar aclarir quin és el preu real mensual, el preu final sempre supera el previst.

Hi ha algunes raons per això, però la principal és que Bluehost faci publicitat del preu durant tres anys. A més, l’allotjament compartit només s’ofereix en una durada d’un, dos i tres anys i sempre suma més de 100 dòlars. Ja hem vist altres descomptes plurianuals; per exemple, llegiu la revisió d’Hostinger, però el preu no és tan alt com Bluehost..

Bluehost Checkout

Això és degut a que hi ha diversos complements seleccionats a la caixa de sortida. Essencialment, Bluehost converteix tots els plans compartits en el seu pla compartit de primer nivell, i afegeix automàticament la privadesa del domini, SiteLock i CodeGuard al pla..

Seria una cosa si el preu fos barat com ho és amb Hosting24 (llegiu la nostra crítica de Hosting24), però no és així. Com a referència, Bluehost no és prou impressionant per destacar amb les seves taxes de renovació, cosa que fa que els shenanigans de molts anys siguin més molestos.

Si cerqueu un amfitrió web barat, 1&1 IONOS és una opció més bona. Com podeu veure en el nostre número 1&1 revisió IONOS, és una de les opcions més barates del mercat.

La finestra de retorn de diners de Bluehost tampoc és impressionant. Trenta dies és normal per a la majoria d’amfitrions web, de manera que no anem a atracar punts Bluehost per a això, però tenint en compte que us heu obligat a un pla plurianual, tindria sentit una finestra de reembossament més llarga. InMotion Hosting, per exemple, ofereix tres mesos (llegiu la nostra ressenya InMotion Hosting).

Facilitat d’ús

Molts dels passos incorrectes de Bluehost es combinen amb la seva facilitat d’ús. És una experiència fluida, des del check-out fins a la gestió, mostrant fins a quin punt es pot arribar a cPanel. Tot i que tenim força a gairebé totes les categories, aquesta és una victòria pura.

Començareu escollint un pla, seleccionant un domini i introduint la informació del vostre compte. Bluehost demana molt quan feu la sortida: llegiu la secció “privadesa” per veure per què, però podeu utilitzar l’opció d’inici de sessió única de Google si voleu una drecera. Per sort, no haureu de patir per diversos passos com ho feu amb Namecheap (llegiu la nostra crítica de Namecheap).

bluehost-review-checkout

Tanmateix, com s’ha esmentat, hi ha molts complements preseleccionats a la caixa, per la qual cosa és important estar atents si no els voleu.

Després de confirmar el pagament, se us enviarà a la pantalla de confirmació de la comanda per definir la vostra contrasenya. Ens agrada el sistema tancat, però ens agradaria molt més si funcionés. Hem intentat establir la nostra contrasenya moltes vegades, però hem trobat un error cada vegada. Més frustrant, la contrasenya que vam generar amb LastPass (llegiu la nostra crítica de LastPass) no va ser honorada quan vam tornar a intentar.

bluehost-revisió-comanda-confirmació

Sembla que la pàgina es trenca quan copieu i enganxeu una contrasenya d’un gestor de contrasenyes, cosa ridícula. Els millors gestors de contrasenyes haurien de ser un bàsic dels navegadors web, de manera que el fet que la pàgina d’inscripció de Bluehost no pugui gestionar una simple extensió del navegador és inacceptable..

Dit això, un cop es trenqui, els negatius seran oblidats ràpidament. Bluehost té un quadre de control ben elaborat que posa l’accent en la usabilitat. A diferència dels seus germans iPage, que, com podeu veure a la nostra revisió de iPage, descriu l’experiència, Bluehost demostra que podeu disposar d’un panell de control modern que sigui potent i fàcil d’utilitzar..

bluehost-revis-control-panel

BlueHost cPanel

El tauler de control és cPanel, que podeu obtenir més informació al nostre millor allotjament web per a la guia de cPanel, però és una versió modificada. És similar a HostGator de moltes maneres: llegiu la nostra revisió d’HostGator per veure com de semblant, però Bluehost es centra en WordPress.

Bluehost va fer el nostre millor allotjament web per a guies de WordPress, i és per això que el seu quadre de control. Sense sortir del tauler de control, podeu gestionar temes, complements i molt més. A més, configura automàticament el vostre lloc web de WordPress en mode de posada en escena perquè pugueu ajustar-lo abans de viure en directe.

Els usuaris que no siguin de WordPress no trobaran el quadre de control gairebé tan útil, però això no significa que sigui dolent. Independentment de la plataforma en què creeu, Bluehost combina la gestió de comptes i de llocs web en un mateix sostre, el que significa que no necessitareu diverses pestanyes obertes per fer canvis al vostre allotjament web.

Tot i que es tracta d’un cPanel modificat, encara podeu accedir a l’aspecte clàssic de cPanel fent clic a la pestanya “avançada” del tauler de control. Allà hi són presents els habituals sospitosos, entre ells el gestor de fitxers, l’assistent de bases de dades MySQL i molt més. Tanmateix, no trobareu l’instal·lador d’aplicacions Softaculous, perquè els llocs web de WordPress ja han tingut en compte el treball brut.

bluehost-review-cpanel

Malgrat els nostres problemes durant la configuració, el tauler de control guanya el dia en què es pot utilitzar. Bluehost és inusual, ja que té una combinació del seu tauler de control i cPanel i fa que tots dos funcionin. Tot i que ens podem queixar fins que quedem blaus a la cara sobre altres aspectes del servei, la usabilitat és excel·lent.  

Tipus d’allotjament

Bluehost ofereix tres tipus d’allotjament: compartit, VPS i dedicat. A diferència del seu germà HostGator, que ofereix diversos tipus d’allotjament, Bluehost té una formació condensada. Tot i així, l’interval pot acollir la majoria d’usuaris, amb l’única omissió fulgurant que és el cloud hosting.

L’allotjament compartit s’ofereix en tres categories: normal compartit, WordPress i WP Pro. Pel que fa als plans compartits normals, Bluehost estableix una línia de referència. Hi ha quatre nivells i, a mesura que augmenteu en la línia, podreu gaudir d’una llista més llarga de funcions, juntament amb més emmagatzematge i suport del lloc web..

Opcions de WordPress BlueHost

Els plans de WordPress destaquen més o, més concretament, els plans WP Pro. Els plans normals de WordPress són només plans compartits creats per a WordPress i inclouen instal·lació automàtica, actualitzacions de WordPress i un entorn de posada en escena. S’assemblen més a l’allotjament compartit amb JustHost (llegiu la nostra crítica de JustHost).

Si busqueu quelcom com Kinsta, menys l’allotjament de núvols, WP Pro raja així de picor (llegiu la nostra ressenya de Kinsta). Tot i que encara s’utilitza una estructura compartida, els plans de WP Pro inclouen funcions com ara versions pagades de Jetpack, eines d’optimització de motors de cerca i suport específic per a WordPress. Si tot el que us va semblar, llegiu la guia del nostre principiant sobre l’ús de WordPress.  

bluehost-review-wp-pro

Per sobre d’aquest, hi ha rendiments disminuïts. Els plans VPS no són dolents, però ens agrada la flexibilitat de l’allotjament A2 quan es tracta de servidors virtuals (llegiu la nostra revisió d’allotjament A2). De la mateixa manera, els servidors dedicats de Bluehost són assequibles, però LunarPages ofereix més potència a la part superior de les coses (consulteu la nostra revisió LunarPages).

Els plans WP Pro de Bluehost són el bon punt, però encara serien millors si utilitzessin una estructura de núvols. L’allotjament en núvol és un estil d’allotjament d’allò més popular a causa de la seva seguretat i rapidesa, amb alguns hostes web, com MDDHosting, que li dediquen tota la gamma de plans (consulteu la nostra revisió MDDHosting).

Això té sentit per a WordPress, tenint en compte que la majoria de llocs web volen trànsit alt i temps de càrrega baixos. Els servidors web com Pagely han aprofitat el servei d’allotjament en núvol per a WordPress, aprofitant el poder del núvol d’Amazon Web Services durant temps de càrrega ultra ràpida (consulteu la nostra revisió Pagely). Esperem, Bluehost saltarà al tren d’allotjament de núvols més aviat que tard.

Velocitat & Horaris

Utilitzem Pingdom Speed ​​Test i càrrega Impact per avaluar la velocitat del lloc web. El nostre procés és senzill. Ens registrem al pla compartit més barat, instal·lem WordPress i executem el lloc web mitjançant els nostres punts de referència. No afegim la memòria cau ni la compressió al lloc web abans de provar-les. Amb el que utilitzem l’amfitrió de la web és el que utilitzem.

Per això, els nostres resultats no són necessàriament representatius dels números que obtindreu. El nostre lloc web no té imatges ni contingut, ambdues augmenten el temps de càrrega. La nostra prova es fa al buit per eliminar variables, així que assegureu-vos que seguiu els passos de la nostra manera de millorar la guia de temps de càrrega del lloc web per obtenir una velocitat òptima..

Bluehost ha tingut un bon rendiment per a la prova de velocitat de Pingdom, tot i que es trobava a la falta de la nostra guia d’allotjament web més ràpida. El nostre lloc web va rebre un 94 de 100, que només queda lleugerament per sota dels 96 sobre 100 que disposem amb A2 Hosting i Hosting24. Tot i que no és el més ràpid, Bluehost és més ràpid que la majoria, la qual cosa és molt probable a causa de la memòria cau que ha passat.

bluehost-review-speed-test

Més memòria cau pot millorar més velocitats. Pingdom Speed ​​Test va suggerir més memòria cau, però només va ser una recomanació menor. Si esteu a WordPress i instal·leu un complement com ara la memòria cau total W3, podeu esperar uns temps de càrrega excel·lents.

Bluehost Uptime

Malauradament, la bona notícia s’atura aquí. La nostra prova d’impacte de càrrega va produir un gran nombre d’errors HTTP, cosa que va suggerir que el servidor es trobava en el seu punt de ruptura. Load Impact és una eina de prova d’estrès per als nostres propòsits. Enviem 50 usuaris virtuals al servidor al llarg de cinc minuts, que hem considerat que és el punt de ruptura de la majoria dels plans compartits inicials.

bluehost-review-load-impacte

Esperem uns quants errors en HTTP perquè és el punt de ruptura. Però Bluehost tenia un nombre superior a la mitjana. Això suggereix que hi ha massa usuaris i que no hi ha recursos suficients, cosa que provoca que el nombre de peticions complertes es fixi en la línia de plana, ja que canviarem més el programari del servidor d’Apache a LiteSpeed..

No hi ha cap garantia de funcionament. A les preguntes freqüents sobre l’estat del servidor, Bluehost diu que “a causa de la complexitat i la naturalesa d’un entorn d’allotjament web compartit, es produeixen temps d’inactivitat” i no obtindràs “cap compensació per cap temps inferior”. Tot i que sabem que l’allotjament web compartit és complex, no hi ha cap raó per la qual Bluehost no pot oferir una garantia de vida quan els hostes molt més petits poden.

Seguretat

La seguretat és sorprenentment bona amb Bluehost, a diferència d’alguns dels seus germans. Com hem vist amb altres seccions d’aquesta revisió, el bé es barreja amb el dolent, de manera que si apreciam la gamma de funcions de seguretat de Bluehost, és difícil separar-la dels aspectes més mediocres..

En particular, la falta de picades de SiteLock. SiteLock és bàsicament un antivirus per al vostre lloc web que explora i elimina programari maliciós si el vostre lloc web s’infecta amb ell. També és una marca EIG, la qual cosa la converteix en una inclusió natural del vostre paquet d’allotjament. Tot i així, fins i tot el pla bàsic està bloquejat darrere d’un placa de pagaments.

A més, no tenim ni idea de com està protegint Bluehost als seus servidors. Vam demanar suport si els servidors tenien instal·lats ModSecurity, BitNinja o qualsevol altra funció de seguretat. El més que vam obtenir de la representació de venda prèvia va ser una redirecció per comprar Cloudflare o SiteLock, malgrat els molts intents de clarificació.

Tot i que alguns ho consideren indiscret, aquesta és la informació bàsica que qualsevol host web hauria de disposar a proporcionar. Aprofundirem en la nostra experiència de xat en directe a la secció “assistència” a continuació, però les perspectives no és fantàstic, tenint en compte que els representants no poden respondre preguntes bàsiques sobre el servei..

Bluehost SSL i Còpia de seguretat

Malgrat els negatius, també hi ha positius. Bluehost inclou un certificat SSL / TLS amb tots els paquets d’allotjament, que permet als navegadors saber que el vostre lloc web és segur. Aquesta és una part essencial de la seguretat del lloc web, especialment amb l’amenaça de ciberdelinqüència en connexions no xifrades..

En cas que el vostre lloc web estigui infectat, podeu tornar a una de les vostres còpies de seguretat. Bluehost fa còpies de seguretat diàries, setmanals i mensuals del vostre compte i podeu restaurar-les amb un sol clic. Si voleu adoptar l’enfocament de les regles de còpia de seguretat 3-2-1, també podeu comprar una còpia de seguretat de CodeGuard.

Privacitat

Parlar de privadesa amb qualsevol marca EIG és una mala notícia, però Bluehost és millor que la majoria dels seus germans. Si bé DreamHost segueix sent el fill estrella a l’hora de protegir les vostres dades, llegiu la nostra revisió DreamHost per saber el perquè – Bluehost ha avançat més que, per exemple, Site5 (llegiu la nostra revisió del lloc5)..

Tot i així, la infama política de privadesa d’EIG encara s’aplica. Tot i així, abans de posar-nos en mal, centrem-nos en el bé. A diferència de la majoria de marques EIG, Bluehost inclou la privadesa del domini amb alguns dels seus plans. Com en la majoria de les altres funcions, haureu d’apostar-vos al servei durant un temps per obtenir-lo, però l’opció hi és.

La privadesa del domini substitueix la informació que normalment registràveu amb el vostre domini per una informació fictícia, la qual cosa emmascara la vostra identitat. Hi ha alguns amfitrions web de forma gratuïta, inclosos DreamHost i Midphase (llegiu la nostra ressenya de Midphase). Bluehost també ho fa, però només en certs nivells.

Per exemple, els dos primers nivells compartits s’inclouen de forma gratuïta, com fan tots els plans WP Pro. Tot i que és bo veure-ho de forma gratuïta en alguns punts de la línia, la privadesa hauria de ser un dret, no un servei. Si Bluehost introduirà la privadesa del domini de forma gratuïta, s’hauria d’incloure en tots els plans.

Privadesa del domini Bluehost

La privadesa del domini hauria de ser la menor de les vostres preocupacions. EIG té una preocupant política de privadesa que li permet recopilar i vendre la seva informació personal amb una llarga llista de venedors. Mentre que algunes de les marques més petites simplement us redireccionen a la política de privadesa d’EIG, Bluehost és més astut.

Se us enviarà al centre de privadesa de Bluehost, que us indica què, qui i què passa amb les vostres dades. Tot i que agraïm intentar que les polítiques de privadesa siguin accessibles, és la mateixa política lleig amb una cara retallada. Les vostres dades es continuen recollint, encara es venen i els venedors continuen igual.

bluehost-review-privacy-center

Entre la llista, trobareu Google Ads, WPBeginner, Facebook, Verizon, Bing, Getty Images i molt més. A més, la vostra informació es comparteix internament entre les marques EIG, de manera que MOJO Marketplace pot ser conscient que acaba de comprar un nou paquet de WordPress amb Bluehost.

Com hem dit, EIG tracta la teva informació personal com una mercaderia i, per desgràcia, no és diferent amb Bluehost. El que és decebedor aquí, però, és que la privadesa és una experiència altament decent.

Assistència

Tal com es fa referència a la secció “seguretat”, la nostra experiència amb el suport no va ser excel·lent. Hem parlat amb xat en directe moltes vegades durant la revisió i hem tingut la mateixa experiència poc freqüent cada vegada. Bluehost és molt lluny de SiteGround a l’hora de donar suport als seus clients (llegiu la nostra ressenya de SiteGround).

Les representants del xat en directe van poder respondre a preguntes bàsiques, però les respostes sempre eren escasses. Sempre que intentàvem excavar-ne, les representacions es desviaran cap a altres temes, obligant-nos a fer proves fins que ens trobessin amb un “no podem respondre aquesta pregunta”.

Busquem rapidesa i profunditat a través del xat en viu. És una cosa que oferim xat en directe, però és diferent oferir un xat en viu que és realment útil. Malauradament, Bluehost es troba a l’antic campament, permetent-vos arribar, però només per a preguntes sobre el nivell de superfície.

Tot i que pot ser fàcil passar el xat en directe en favor de l’assistència per correu electrònic, Bluehost no ho ofereix. En canvi, us ha quedat enganxat amb el servei de xat en directe o de telefonia, cosa que deixa poc marge per obtenir detalls sobre el món sovint confús de l’allotjament web.

Això us permet recursos d’autoajuda molt millors que les opcions de contacte directe de Bluehost. Al centre d’ajuda, trobareu preguntes bàsiques que disposen de diversos recursos d’assistència, com ara articles sobre bases de coneixement, vídeos, recorreguts i seminaris web.

bluehost-review-help-centre

Independentment de quina opció trieu, trobareu una gran quantitat de profunditat, a diferència de la que obteniu quan contacteu directament amb l’assistència. Els articles es presenten amb instruccions pas a pas i captures de pantalla, mentre que els vídeos es graven amb àudio clar i una gran quantitat de detalls. Ens agradaria veure que la profunditat aporta altres opcions de suport.

El Veredicte

Bluehost impressiona amb una llarga llista de funcions i velocitat ràpida. El preu tampoc és massa dolent, però preferiríem que Bluehost estigués més avançat sobre el que paguareu quan arribi el moment de fer el check-out. També hi ha problemes amb suport, però és fàcil passar per alt, ja que quant més ofereix Bluehost.

Es redueix a la preocupació per la privadesa. És possible que Bluehost no tingui pràctiques de privadesa pobres, però el seu responsable corporatiu sí. Si teniu consciència de la privadesa com nosaltres, us recomanem que escolliu una altra opció de les nostres ressenyes d’allotjament web.

Què en penses de Bluehost? La política de privadesa et preocupa tant com a nosaltres? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me