Bedste VPN for Bangladesh 2020: Farer i Dhaka

Bangladesh er et mangfoldigt land, fra det saftige grønne område og det største floddelta i verden til Dhaka, den overfyldte “Moskéby.” Der er masser at se, men du vil stadig sandsynligvis besøge cyberspace på et tidspunkt, så vi har sammensat en liste over de bedste VPN’er til Bangladesh for at holde dig sikker online.


Selvom det er en god ide at bruge et virtuelt privat netværk uanset hvor du er, vil vi påpege, hvorfor det er vigtigt at bruge et i Bangladesh, især.

Online censur i Bangladesh

Online-censur er et almindeligt problem, hvor nogle lande er værre end andre, såsom Kina. Bangladesh er ingen undtagelse. Selvom der er fri adgang i øjeblikket, kan sociale medier og kommunikationsapps blokeres. I 2015 blokerede regeringen flere platforme af “sikkerhedsmæssige årsager”, herunder Facebook, WhatsApp, Facebook Messenger og Viber.

Regeringen kan blokere adgangen for at forhindre spredning af satire eller andet indhold, som den ikke ønsker, at offentligheden skal se. I 2009 blokerede det YouTube, så folk ikke kunne se en video af premierministeren tale med militære ledere. Hvis det sker igen, kan vores hjælp til at fjerne blokering af YouTube-stykke hjælpe.

Nyhedswebsteder er også blevet forbudt efter udsendelse af artikler, der kritiserede regeringen. I 2015 gjorde Bangladesh det obligatorisk for online nyhedssteder at registrere for at stoppe falske nyheder. Trykte medier var allerede underlagt registrering.

I 2016 forbød Bangladesh Telecommunication and Regulatory Commission hundreder af pornowebsteder. Siden da er næsten 20.000 websteder blevet blokeret. BTRC censurerer indhold ved at udstede ordrer til tjenesteudbydere, som lovligt er forpligtet til at samarbejde.

Regeringen har også bedt virksomhederne om at fjerne indhold. Facebook, Google og Microsoft blev enige om at svare på at fjerne anmodninger, der involverer upassende indhold, og Google har rapporteret anmodninger om at fjerne indhold, der involverer ærekrænkelse.

Informations- og kommunikationsteknologiloven sikrer, at reglerne for trykte medier for censur, blasfemi og injurier udgør digitalt indhold. Alt, der vedrører religiøse spørgsmål eller krænkende ledere, censureres.

Loven blev brugt til at arrestere fire bloggere, der skrev om forskellige emner, herunder religiøs ekstremisme. Det er også blevet brugt til at arrestere aktivister og journalister, der dækker protester online. I endnu et eksempel blev en universitetsstuderende arresteret for kommentarer, han fremsatte om premierminister Sheikh Hasina på Facebook.

Online trusler i Bangladesh

Straffe for dem, der er fundet skyldige i ærekrænkelse, er hård, herunder domme på op til to års fængsel, bøder eller begge dele. ICTA kan i mellemtiden føre til op til 14 års fængsel. For at være sikker skal du undgå at sende kommentarer om politik, religion eller seksualitet på sociale medier. Vores bedste artikel om VPN til Singapore giver flere eksempler på straf for onlinetale.

Bortset fra at blive irettesat ved lov, har der været foruroligende angreb på bloggere og aktivister med sekulære synspunkter. Mindst 39 mennesker blev dræbt af religiøse ekstremister mellem februar 2013 og juni 2016, og mange bloggere har forladt landet i frygt for deres sikkerhed. Nogle var fast besluttet på at fortsætte med at skrive, og andre praktiserede selvcensur.

Bortset fra hestevæddeløb er hasardspil ikke tilladt i Bangladesh, og straffen for at blive fanget er op til en måned fængsel og en bøde på 100 taka ($ 1,25).

Onlinespil er imidlertid blevet meget populært, og i et nyligt forsøg på at begrænse vanen på cricketstadioner meddelte Bangladesh Cricket Board, at det ville have mobile domstole på dem. Enhver, der bliver fanget ved at satse på deres mobiltelefon i stadionet, vil blive dømt og straffet på stedet.

Oven i alt viste en rapport fra Microsoft, at Bangladesh var et af de mest udsatte lande for ondsindede softwareangreb. Nogle mennesker har måttet betale en masse penge til cyberkriminelle for at genvinde adgang til deres enheder eller filer.

Overvågning i Bangladesh

Mens Bangladesh anerkender retten til privatliv, er der ingen love, der beskytter det eller data, hvilket betyder, at internet- og mobiltelefonbrugere er sårbare over for krænkelser af privatlivets fred.

I 2014 offentliggjorde Wikileaks dokumenter, der indeholdt oplysninger om et Bangladesh-retshåndhævende agentur, der køber FinFisher-software i 2012. FinFisher er en software distribueret af Gamma International, der muliggør digital trafikovervågning.

Der blev desuden rapporteret, at Bangladess Rapid Action Battalion, en gren af ​​politiet med en fortegnelse over misbrug, kiggede på at købe mobil overvågningsteknologi. Det ville give dem mulighed for at indsamle data fra tusinder af mobiltelefoner i et bestemt område.

En anden rapport antydede, at den bangladeshiske regering er begyndt påtrængende overvågning af sociale medier før valgperioder for at slå ned på kritiske stemmer.

I 2017 antydede rapporter, at regeringen planlagde at installere internetovervågningsudstyr i maj 2018. Den ville analysere netværkstrafik ved hjælp af dyb pakkeinspektion for at hjælpe regeringen med at håndhæve forbud og bekæmpe militante.

Al denne overvågningsteknologi giver god grund til at bruge en VPN og holde dig skjult. Vores bedste VPN for England og bedste VPN for U.S. stykker viser to lande, der deltager i påtrængende overvågning. Se vores stykke om regeringsovervågning for flere eksempler på det.

Bedste VPN for Bangladesh 2020

Hvad der gør en VPN bedst for Bangladesh

Der er mange faktorer, man skal overveje, når man vælger en VPN. Til at begynde med anbefaler vi at vælge en af ​​vores bedste VPN-udbydere, der har stor sikkerhed. Dette vil gavne dig på nogle få måder, herunder at holde dig skjult for overvågning i Bangladesh og online politiarbejde. Det vil også beskytte dig mod cybertrusler. En god antivirus hjælper også med det.

VPN skal have en dræbskontakt blandt sine sikkerhedsfunktioner. Det vil afbryde dig fra internettet, hvis VPN mislykkes, og hold dine data skjult. For at sikre, at dit privatliv respekteres, skal du vælge en, der også har en solid no-logs-politik. Med det vil myndighederne ikke være i stand til at fortælle, hvad du har gjort op, da der ikke vil være nogen registrering af det.

For at komme rundt i censur skal du vælge en udbyder, der har et godt servernetværk. Jo flere servere der er tilgængelige, desto lettere er det at omgå begrænsninger, herunder geoblocks, så du kan se den amerikanske version af Netflix eller Hotstar.

Hvis streaming vil være en af ​​dine vigtigste aktiviteter, skal du også vælge en udbyder med gode hastigheder og ingen grænser for båndbredde. På den måde får du ikke kede dig ved at se på en indlæsningsskærm eller behøver at bekymre dig om at bruge for meget data.

Andre faktorer, der skal overvejes, er brugervenlighed, hvilke enheder der understøttes, og hvor mange forbindelser du kan have på én gang. Plus, det er altid godt at have anstændig kundesupport. Endelig vil du sikre dig, at alt det der passer til dit budget.

1. Bedste VPN for Bangladesh: ExpressVPN

ExpressVPN rangerer ofte i vores top fem artikler på grund af dets fantastiske all-round service. Det er en af ​​de bedste tilgængelige VPN’er og markerer alle kasser til Bangladesh.

Dets sikkerhed er blandt de bedste med 256-bit kryptering som standard og muligheden for at øge den til 4096-bit for ekstra beskyttelse. Det har også en indbygget kill-switch og en streng no-logs-politik, så du behøver ikke at bekymre dig om, hvad du har været med til online. Læs vores fulde ExpressVPN-anmeldelse for at finde ud af, hvorfor vi kan lide det så meget.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Det har et fantastisk servernetværk med mere end 3.000 spredt over 94 lande, hvilket giver dig masser at vælge imellem til at omgå blokke. Der er nogle i Indien, så du kan se Hotstar, og nogle i Bangladesh, hvis du vil have indhold begrænset til det.

ExpressVPN er den eneste udbyder i denne roundup med servere i Bangladesh. Andre har nogle i nærheden, men ikke i selve landet, så hvis ikke det at kunne få adgang til Bangladeshisk indhold er en deal-breaker for dig, skal du ikke lede længere.

Hastighed er ikke noget problem, da ExpressVPN er den hurtigste VPN, men dens serverskiftstid kan være hurtigere. Derudover har den ikke båndbreddehætter, så du kan streame og downloade så meget du vil. Det hjalp det med at vinde i vores bedste VPN til streaming stykke.

Andre grunde, som vi kan lide ExpressVPN

Mens du er i stand til at tænke over indstillinger, er det et godt valg, hvis du ikke har nogen idé om, hvad du laver. Når den først er installeret, gør det næsten alt for dig. Alt hvad du skal gøre er at sikre dig, at du vælger den korrekte serverplacering, og at du er tilsluttet den.

Klienter er tilgængelige til Windows, macOS, Android og iOS sammen med browserudvidelser til Firefox, Chrome og Safari. Du kan også tilslutte op til fem enheder samtidig.

Dets kundesupport er ikke den hurtigste, men tjenesten er god, og personalet er kyndigt. Den bedste måde at kontakte helpdesk er gennem live chat, hvor personalet vil prøve at løse dit problem så hurtigt som muligt. E-mail er en anden mulighed, og det er bedst til flere tekniske forespørgsler.

En ulempe ved ExpressVPN er prisen, da den er en af ​​de dyreste udbydere. Når det er sagt, er det stadig stor værdi for dine penge, og vi anbefaler dem stærkt. Plus, det har en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du har intet at tabe.

2. NordVPN

NordVPN er en anden god service inden for vores VPN-anmeldelser og kan sammenlignes med ExpressVPN, som du kan læse i vores head-to-head artikel.

Det har top-notch sikkerhed og dobbelt-hop-kryptering, hvilket tilføjer forbindelsen endnu mere beskyttelse. Den har også en driftsafbryder for sikkerhed og fører ikke en log på din aktivitet. Plus, det er mere tilpasselig end ExpressVPN, som du muligvis foretrækker, bare sørg for at vide, hvad du laver.

Tidligere

Næste

For mere information om dets sikkerhed, se vores NordVPN-gennemgang.

Det har tusinder af servere at vælge imellem, hvilket er mere end ExpressVPN, men i 60 lande er de på færre placeringer end dens rival. Som vi sagde før, er der ikke nogen i Bangladesh, men der er 21 i Indien, hvis du vil se noget indisk tv.

Hastigheden er god, men de kan komme langsomt over lange afstande. Dets serverskiftstid er dog hurtig, og der er ingen grænser for, hvor meget båndbredde du kan bruge.

Andre grunde, som vi kan lide NordVPN

Opsætningen er hurtig, og du kan få forbindelse på få minutter. Klienter er tilgængelige til Windows, macOS, Android og iOS, og de har et simpelt layout, der er let at bruge. NordVPN er en af ​​de bedste VPN’er til flere enheder og tillader seks samtidige forbindelser.

Kundesupport er tilgængelig via live chat og e-mail. Live chat giver dig det hurtigste svar, men begge vil være nyttige. Der er også en praktisk vidensbase, hvis du selv ønsker at prøve at løse problemet.

Det har en overkommelig månedlig plan, der giver god værdi for pengene, men du ville være bedre til at tilmelde dig i en længere periode, da det sparer dig penge. Du er måske ikke komfortabel med at dykke i, så du skal vide, at den har 30-dages refusion, hvis det ikke er rigtigt for dig.

3. CyberGhost

Vores næste valg er CyberGhost, som er en solid udbyder, selvom den ikke er så god som vores to første valg. Det giver stor sikkerhed, herunder en dræbskontakt, der ikke kan slukkes, og den opbevarer ikke brugslogfiler. Det er dog ikke så tilpasselig som NordVPN.

CyberGhost har over 4.000 servere prikket omkring 60 lande, så du skulle ikke have noget problem med at finde en der passer til dine behov. Igen er der ikke nogen i Bangladesh, men der er 20 i Indien for at få adgang til indiske shows.

Det er hurtigt, men det kan blive langsomt, når du opretter forbindelse til fjerne servere. Den har også ubegrænset båndbredde, så du kan streame til dit hjerte indhold. For mere information om dens funktioner, læse vores fulde CyberGhost-gennemgang.

Andre grunde, som vi kan lide CyberGhost

Du kan installere CyberGhost på Windows og macOS, Android og iOS. Dens omdesignede interface er meget bedre end den gamle version, men det kan stadig tage noget at vænne sig til. CyberGhost giver dig mulighed for at køre det på op til syv enheder på én gang og tjene det et sted i vores bedste VPN til flere enheder, men det er grænsen for installationer, du også kan have.

Hvis du har problemer, kan du se på den omfattende vidensbase, som skal sortere de mest almindelige problemer. I modsat fald kan du kontakte support via live chat eller e-mail. Live chat er den hurtigste mulighed, og personalet er nyttigt og grundigt i deres svar.

Den månedlige pris er ikke dårlig, men du kan spare penge ved at tilmelde dig i en længere periode. CyberGhost tilbyder en syv-dages prøveversion til Android- og iOS-brugere, så du kan prøve, før du køber. Der er desuden en pengene-tilbage-garanti.

4. Privat internetadgang

Dernæst kommer privat internetadgang, som er en god service på trods af ikke at have så mange funktioner som andre udbydere. Det har stor sikkerhed, men det er som standard indstillet til AES 128-bit-kryptering. Du kan dog ændre det til 256-bit manuelt, hvilket vi anbefaler at gøre. Den leveres også med en kill-switch, og du kan være sikker på, at den ikke holder logfiler.

PIA har tusinder af servere, selvom de kun er i 33 lande og hovedsageligt dækker U.S. Husk, der er ikke nogen i Bangladesh, men der er 10 i Indien, så du kan læne dig tilbage og se noget indisk drama.

En af PIAs bedste funktioner er dens hastighed, men den eneste grund til, at det er så hurtigt, er den lettere kryptering. Når du har indstillet krypteringen til et højere niveau, mister du nogle hastigheder, men det er ikke så slemt, og du behøver ikke at bekymre dig om båndbredde.

Andre grunde, vi kan lide PIA

Det er let at konfigurere, og du kan oprette forbindelse hurtigt. Desktop-klienter er tilgængelige til Windows og macOS. Desuden kan du installere mobilappen på Android og iOS. De er enkle at bruge og skifte af servere er en leg.

PIAs kundesupport er dog svigtet. Der er ingen live chat, kun en vidensbase til browsing og e-mail support 24/7. Vi testede det, som du kan læse i vores PIA-gennemgang, og fandt hjælpen høflig og hjælpsom hvis meget langsommere end tjenestens konkurrenter.

PIA var tidligere en af ​​de billigste VPN’er, men priserne for nylig steg. Stadig får du en god service til en anstændig månedlig sats, men du kan stadig spare penge ved at abonnere på lang sigt. Der er også en syv-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du beslutter, at du ikke også kan lide det.

5. TorGuard

Sidst, men ikke mindst, er TorGuard. Det er en god service, men der er et par grunde til, at det kommer sidst. Det har god sikkerhed og er blandt de mest tilpassede VPN’er, der er tilgængelige, hvilket gør det til et godt valg, hvis du kan tænke dig. Det har forskellige protokoller at vælge imellem og en driftsafbryder for yderligere sikkerhed. Plus, det hæder dit privatliv med en politik, der ikke er logger på.

torguardclientarea

Der er mange servere spredt over 55 lande. Ingen er i Bangladesh, men der er et par i Indien, så du kan få din løsning på indisk tv. Hastighederne kan variere, men er ikke så dårlige, og der er ingen båndbreddehætter.

En ting at bemærke er dog, at det ikke er godt at komme rundt på geoblokke til streaming, så det kan være nødvendigt at huske det.

Når det er sagt, giver det dig muligheden for at få en dedikeret IP-adresse til det sted, du har brug for. Det koster ekstra, men de er garanteret at arbejde, hvorfor det er vores bedste VPN med dedikerede IP’er. Du kan læse mere om det i vores TorGuard-gennemgang.

Andre grunde, som vi kan lide TorGuard

TorGuards brugervenlige klienter er tilgængelige til Windows, macOS, Android og iOS, men de mobile apps kan være smertefulde at konfigurere. Det gør det muligt at tilslutte fem enheder på samme tid, men du kan købe mere, hvis du har brug for dem.

Kundesupport er tilgængelig, hvis du har brug for det i form af onlineguider og et forum, som skal hjælpe dig med at løse små problemer på egen hånd. Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte et medarbejder via live chat, men det er værd at bemærke, at det er bemandet af et grundlæggende kundeservicevirksomhed, så hjælpen kan være grundlæggende. E-mail support er tilgængelig 24/7 og er god.

TorGuard hjemmeside 2017

TorGuards månedlige pris er ret høj, men at tilmelde dig en længere plan vil spare nogle besparelser. Det har en syv dages pengene-tilbage-garanti, der tilbydes, i tilfælde af at du ikke er interesseret i det.

Afsluttende tanker

Nu hvor du ved, hvorfor du har brug for en VPN i Bangladesh, håber vi, at vi har hjulpet dig med at vælge en der passer til dine behov. Vælg en, der har stor sikkerhed med en indbygget dræbningsafbryder for at holde dig skjult for overvågning og andre farer. Sørg for, at det også har et godt servernetværk, så du kan komme rundt på de blokke, du støder på. Gode ​​hastigheder er også fordelagtige.

ExpressVPN er vores vinder på grund af dens førsteklasses sikkerhed og det store netværk af servere. Derudover har den servere i Bangladesh, i tilfælde af at du vil have adgang til indhold, der er begrænset til dette land.

Del dine oplevelser med eller forslag til Bangladesh i kommentarerne herunder. Vi ville meget gerne høre dem. Se også vores andre VPN-artikler. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me