GoDaddy GoCentral Website Builder Review – Opdateret 2020

GoDaddy GoCentral-gennemgang

GoCentral er webstedsbyggeren af ​​GoDaddy, som du sandsynligvis kender som domæne og webstedshost. Selvom GoCentral er integreret godt i GoDaddy-overbygningen, mangler det visse nøglefunktioner, som du kan se i vores dybdegående GoDaddy GoCentral-gennemgang.


GoDaddys GoCentral-webstedsbygger er en nylig tilføjelse til dens lineup, så brugerne hurtigt kan lave et websted uden viden om webdesign. Virksomheden er bedre kendt som en af ​​vores bedste udbydere af webhosting og domæneregistrator (det er endda verdens domæneregistrator) og sandsynligvis med god grund: selvom det ikke er dårligt, er der bedre webstedsopbyggere derude.

Sammenlignet med vores andre bedste webstedsbyggere, har Godaddy webstedsbyggeren ikke det stempel, de andre har, selvom det er mindst muligt, det er prissætning, det er let at bruge og tilbyder stor support. Nogle brugere foretrækker dog muligvis det nøjagtigt af disse grunde.

Lad os tage et dybtgående kig på GoCentral, eller du kan klikke på vores GoDaddy-gennemgang, hvis det var her, du mente at være i første omgang.

Alternativer til GoDaddy GoCentral

Styrker & Svagheder

Funktioner

GoCentral føles lidt fastgjort til resten af ​​GoDaddy’s tjenester. Det er en tendens, der vil fortsætte i hele denne gennemgang, idet den får sin første optræden i funktionssættet. Selvom bygherren selv ikke tilbyder meget, er der stadig masser af funktioner omkring det.

Fra bygherren får du dog adgang til et par alsidige værktøjer til opbygning af dit websted. Sektioner såsom tidsplan for aftaler, menuer, en begivenhedskalender og OpenTable-reservationer får funktionerne til at føle sig temmelig godt afrundet ud af porten. Alligevel er der et problem.

Den liste, du får fra starten, er alt hvad du får. Der er ingen appcenter, premium-sektioner eller nogen anden forretning uden for basissætningen. Hvad du ser, er hvad du får. Opstillingen skuffer ikke på nogen måde, men det er det. Hvis dit websted bevæger sig ud af de grænser, der er angivet af GoDaddy, er der ingen simpelthen ingen løsning.

Hvis du tegner inden for linjerne, finder du dog en ganske tæt liste over funktioner. For eksempel er planlægning af aftaler så let som nogensinde. Dine kunder udfylder blot en formular på dit websted, og aftalen synkroniseres med en online kalender.

Online butikker har også en hel del magt til deres rådighed. Du kan tilføje op til 1.500 produkter ved at acceptere alle større kreditkort, PayPal og endda Apple Pay. GoDaddy giver også realtidsforsendelsespriser og påmindelser om køb i tilfælde af, at kunder opgiver deres indkøbsvogn.

Da GoDaddy gør meget mere end bare webhosting, har du nogle ekstra funktioner omkring bygherren. Dette inkluderer alt fra websidesikkerhed med fjernelse af malware til online markedsføring med SEO-eksperter. Jo, du kan finde disse funktioner andre steder, men der er noget at sige om at have alt under ét tag.

Du kan gøre meget med GoCentral. Der er masser af funktioner til at opbygge dit websted og drive din virksomhed, men det begrænsede udvalg betyder, at dine indstillinger svimler. Listen er magtfuld, men en slags app-center ville gå langt med at diversificere de typer websteder, der er bygget på GoDaddy.

Prisfastsættelse

Prismodellen er lidt forvirrende hos GoDaddy. Mens basisplanen passer fint sammen med Wix (læs vores Wix-gennemgang), er de andre vanskelige at evaluere. Som nævnt i afsnittet ovenfor, er der ikke noget appcenter på GoDaddy, hvilket betyder, at de højere niveauplaner ender med en højere pris for funktioner, der leveres gratis med andre udbydere.

Fra en personlig plan får du dog adgang til den grundlæggende webstedsbygger, blogsupport og fuld webhosting. Det er ikke en særlig spændende plan, men en, der får dig i gang uden for mange problemer. Prisen matcher også Wix og Weebly (læs vores Weebly-anmeldelse), så værdien er bestemt der.

Forretningsplanen er næsten det dobbelte af prisen for kun et par ekstra funktioner. Du får et SSL-certifikat på dit domæne, PayPal-donationsknapper og adgang til SEO-værktøjet, som vi vil tale om i afsnittet herunder. Desværre synes funktionerne til det dobbelte af prisen ikke det værd.

Før du går over til den sidste halvdel af lineup, er det vigtigt at bemærke, at disse få funktioner er alt hvad du får. For eksempel understøttes ikke nogen form for e-handel i de tre første planer. Du kan prøve og jerry rigge PayPal-knappen til et enkelt produkt, men det handler om det. Selv et fjernet e-handelsfunktions sæt, såsom begrænsede produkter og højere transaktionsgebyrer, ville hjælpe enormt.

En lille opgradering, “business plus” tilføjer igen et par ekstra funktioner i forhold til kerneforretningsplanen. Dette inkluderer e-mail-marketing, integration af sociale medier og en virksomhedsfortegnelse på Google. Det er dog den mest interessante funktion er booking af online-aftaler, der synkroniseres på tværs af enhver større online kalender.

En afrunding af listen er planen ”onlinebutik”. Det er et passende navn, da dette er den eneste plan, der giver dig mulighed for at opbygge en fuldgyldig e-handelsfront. Det er heller ikke for dyrt at få et prismærke, der kommer et par dollars billigere end en butik med SquareSpace (læs vores SquareSpace-anmeldelse).

I modsætning til SquareSpace har du dog ikke adgang til så mange funktioner. En dedikeret butiksplads som Shopify er et bedre valg i næsten alle tilfælde, men manglen på funktioner hos GoDaddy bringer det ikke engang i gang. Jo, du har forladt gendannelse af indkøbskurv, rabat og salgsfremmende support og produktanmeldelser, men der er ikke meget uden for det.

Vi diskuterer, hvordan disse begrænsninger påvirker oplevelsen i de næste par sektioner. Hvad angår prisfastsættelse, kan funktionerne dog virke for niche til at retfærdiggøre omkostningerne. For eksempel er aftalebestilling med en Business Plus-plan nyttig, men kun for virksomheder, der er interesserede i at booke aftaler.

Alligevel føles planernes priser ret begrundede. Udeladelsen af ​​enhver form for app-center får hver plan til at føle sig mere begrænsende og dermed mindre værdifuld sammenlignet med andre bygherrer.

Design & Værktøj

Builder er mildest muligt begrænset til GoDaddy. Det var helt klart en tilføjelse til den etablerede webhosting og ikke omvendt. Selvom du kan få et websted online, ser det ikke meget anderledes ud end noget andet sted, der er sat gennem bygherren.

Især skyldes dette temavalg. GoDaddy giver dig et udvalg af kun otte samlede temaer, og de er ikke meget forskellige fra hinanden. Ændring af tema skifter kun med farvepaletten og skrifttyperne. Du kan også ændre disse indstillinger senere, hvilket sætter spørgsmålstegn ved temaerne i første omgang.

Det er lidt af et misbrugt udtryk her. Temaerne fungerer mere som foreslåede udgangspunkt og ikke komplet redesign på dit websted. Der er nogle få ændringer mellem dem, såsom placering af header, men det er stadig en dystre forskel, der får bygherren til at føle sig som MS Paint of web design.

For at tilføje forvirringen er der unikke premade-temaer tilgængelige, bare ikke inden for bygherren. GoDaddy kalder disse “skabeloner” og ikke “temaer”, en sondring, der tilsyneladende er vigtig her. Hvad der tænker på, er hvorfor der er en forskel i første omgang.

Du skal være i stand til at vælge en skabelon fra starten i stedet for at stå rundt med den middelmådige række af temaer. Skabeloner er langt mere egnede udgangspunkter, som desværre normalt vil blive afsløret senere i designprocessen.

GoDaddy låser det grundlæggende udseende på dit websted væk, men du har stadig muligheder for at arbejde inden for de angivne parametre. Du redigerer dit websted gennem en interaktiv grænseflade og stakler nye sektioner oven på hinanden. Det er ikke et træk og slip-interface, men føles lige så intuitivt.

Mousing over toppen af ​​et afsnit giver dig mulighed for at tilføje en anden og bygge siden ud på en lineær måde. Selvom vi gerne vil se mere i vejen for tilpasning, er der masser af måder at opbygge en unik side ud fra det begrænsede antal muligheder.

Indstillingsmæssigt er valget begrænset, men overraskende egnet. For eksempel inkluderer GoDaddy et SEO-værktøj, der leder dig gennem redigering af din metatitel og beskrivelse lige i indstillingspanelet. Vi forsøgte at bryde værktøjet ved at rangordne nøgleordet “cupcakes” til vores håbefulde computerlager “Computers McGee” og det fungerede ganske godt.

Du kan optimere en hvilken som helst side på dit websted, og selvom værktøjerne kun udfører grundlæggende SEO-funktioner, er det et meget dejligt udgangspunkt for dem, der er uklare om søgning.

På trods af manglende muligheder kan du stadig oprette et godt udseende sted med GoDaddy. For mange er et par værktøjer alt det, der kræves, især når brugervenligheden er på nettet. For dem, der ønsker mere kontrol, er det dog bedst at se andre steder.

Brugervenlighed

Der er dog en opside til det begrænsede værktøjssæt. Du kan ikke gøre meget i bygherren, og på grund af dette er processen til opbygning af dit websted ekstremt let. At komme til dette punkt er dog en smule besvær.

Dette skyldes hovedsageligt adskillelse af temaer og skabeloner. Disse to termer kan let udskiftes med enhver anden webstedsbygger, men der er en sondring mellem dem her. Temaer henviser til farveskema og valg af font, og skabeloner er unikke udgangspunkt.

Som nævnt ovenfor er skabelonvalget ganske stort med masser af muligheder for næsten ethvert websted. GoDaddy bør bruge disse skabeloner som en baseline for brugere. Opdeling af de to tilføjer bare forvirring til processen og betyder ofte, at du bruger lidt tid på at designe, før du opdager et mere passende udgangspunkt.

Efter denne sondring er GoDaddy dog ​​så let som muligt. Hovedbygger-siden giver dig tre muligheder: tema, sider og webstedsindstillinger. Den første er ret ligetil. Du skal blot vælge et af de otte “temaer” eller vælge skrifttyper og farveskema selv. Pages er bare et simpelt sidehierarki, som er temmelig ligetil.

Builderens kraft kommer gennem den sidste mulighed. Indstillingsmenuen administrerer alle de interne funktioner på dit websted. Her finder du brede indstillinger som link til sociale medier og annonceplacering, men der er også nichemuligheder. Nogle af bemærkningerne er en cookie-ansvarsfraskrivelse for besøgende, det indbyggede SEO-værktøj og automatisk oversættelse med Google Translate.

Intet af værktøjerne her beskæftiger sig dog med designet på dit websted. Du håndterer det gennem en interaktiv editor. Som nævnt ovenfor giver musning over ethvert afsnit dig mulighed for at tilføje en anden. Der er et begrænset antal muligheder, men moduler til tilpasset HTML, MLS fast ejendomslister og OpenTable reservationer giver dig nok fleksibilitet til at oprette et websted til dine behov.

Fra det begrænsede valg skinner brugervenligheden tydeligt igennem. For mange er det nemt at oprette et websted med GoDaddy med masser af muligheder for at indstille webstedet til dine behov. Hvis du ikke finder det, du har brug for fra den inkluderede liste, er du meget heldig.

Support

Denne domæneregistrator vendte webhost slået webstedsbygger har ganske mange år under sit bælte. På grund af dette er GoDaddy ikke fremmed for støtte, og selvom det føles mangler på andre områder, føles supportdelen fuldt ud realiseret.

Support er opdelt i tre forskellige sektioner. Du har selvstudier, et forum og selvfølgelig supportpersonale. Tutorials er igen opdelt i videoer og artikler, som begge er blandt de bedste, vi har set.

Du kan søge efter artikler, som du ville gøre i enhver videnbase. GoDaddy indeholder dog også en liste over “dykke i” -artikler, et samlingssæt, der sætter dig i gang med forskellige områder af webhosting. For eksempel inkluderer de væsentlige artikler til SSL-certifikater verifikation af dit certifikat, downloading og fejlfinding af det.

Der er endda en liste over videoer specifikt til webstedsbyggeren. Da GoDaddy er et firma med et mangfoldigt produktsortiment, er det meget nyttigt at tilføje et specifikt afsnit til webstedsbyggeren til at finde support hurtigt.

Nederst i hver artikel og video er et par relaterede emner inden for fora. Her finder du sektioner for hvert område af service, som GoDaddy tilbyder, inklusive webstedsbyggeren. Det er helt samfundsdrevet med undtagelse af moderatorer, så de fleste svar kommer ikke direkte fra GoDaddy. Det er dog ikke for smertefuldt, når man overvejer at GoDaddy er vært for AMA’er med forskellige hold lejlighedsvis.

Hvis du ikke kan finde et svar mellem fora og vidensbase, er direkte support tilgængelig 24/7. GoDaddy tilbyder eksklusiv live chat og telefonstøtte, hvilket betyder, at enhver e-mail-kontakt er væk fra bordet. Virksomheder som Bluehost (læs vores Bluehost-anmeldelse) er også flyttet fra e-mail-support, og selvom det er lidt skuffende, skader manglen ikke den generelle oplevelse.

Alligevel skinner GoDaddy med DIY-støtte. Videnbasen er robust med information, og fora giver en forbindelse til samfundet. Live chat og telefonstøtte er nok, men den direkte linje føles lidt skuffende med manglen på e-mail-support.

Dommen

GoDaddy skubber bestemt sin produktlinje forbi grundlæggende webhosting. Alligevel kommer den nuværende iteration af GoCentral-bygherren kort, når den stilles op mod andre webstedsbyggere. Det er et funktionelt stykke sæt, men bestemt ikke et ideelt.

Det ser ud til, at den bedste anvendelse af denne udbyder er strengt webhosting. Understøttelsen og brugervenligheden er top, med anstændige responstider for at starte.

Hvad synes du om GoDaddy? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me