Rishikimi ProWorkflow – Përditësuar 2020

Rishikimi ProWorkflow

ProWorkflow është një mjet gjithëpërfshirës i menaxhimit të projektit me mjaft forca dhe pa dobësi të vërteta. Ndërsa nuk dallohet veçanërisht në asnjë mënyrë, ne mund të imagjinojmë se shumica e kompanive do të jenë më shumë se të lumtur me të, pasi mund ta lexoni në këtë përmbledhje të plotë.


mirë-projekt-menaxhimin-software

ProWorkflow është një mjet i menaxhimit të projektit, i vendosur në biznese dhe freelancer. Ka qenë që prej vitit 2002 dhe deri më tani janë krijuar gati 3 milion projekte. Në këtë përmbledhje ProWorkflow, ne do të hedhim një vështrim se si ai krahasohet me programin më të mirë të menaxhimit të projektit.

Ka karakteristika interesante dhe është një zgjedhje solide për ata që punojnë vetëm, si dhe për ata që janë pjesë e një ekipi. Faqja kryesore e tij përmban një përzgjedhje të ndezur të dëshmive nga klientët në të gjithë botën.

Ne e gjetëm të jetë e fortë në shumicën e zonave pa dobësi të mëdha. Shtë një zgjedhje veçanërisht e mirë për ata që duan të ndjekin kohën dhe kushtojnë projektet e tyre ndërsa shkojnë. Karakteristikat e tij të auditimit dhe caktimit të roleve me porosi janë gjithashtu pikat e forta.

Pikat e forta & dobësitë

Alternativa për ProWorkflow

Features

ProWorkflow ka një përzgjedhje të fortë të veçorive, përfshirë disa që ju ndihmojnë të mbani skedarët e shpenzimeve tuaja.

Ju merrni midis 5 GB dhe 50 GB hapësirë ​​ruajtjeje në varësi të planit për të cilin regjistroheni. Nëse kjo nuk është e mjaftueshme për ju, hidhini një sy artikullit tonë më të mirë të ruajtjes së cloud për opsione të tjera.

pro-punës-kthimit-on-investime

Ajo ka një kalkulator për kthimin e investimeve në faqen e saj të internetit që ju lejon të vendosni disa ndryshore dhe të shihni se sa para mund të ju kursejnë ProWorkflow. Shtë një mënyrë e dobishme për të marrë një ide të prekshme se çfarë mund të bëjë platforma për ju. Ajo sjell në shtëpi se sa ndryshim mund të bëjë një mjet si ProWorkflow.

Nëse po përpiqeni të merrni shefin tuaj për të nënshkruar ekipin tuaj deri në ProWorkflow, mund të jetë me vlerë t’i tregoni atyre llogaritjet tuaja.

Për një mjet tjetër të përqendruar në biznes që ju lejon të llogarisni kthimin e investimit tuaj, hidhini një sy shqyrtimit tonë të Projekteve të Lehta.

Ajo ka karakteristika të forta për të ndjekur stafin tuaj dhe për të mbajtur skedat se si e kalojnë kohën e tyre, si dhe atë që ju kushton kjo kohë. Ju gjithashtu mund të shikoni se çfarë po punojnë njerëzit, si dhe kohët e fundit të hyrjeve të tyre nga faqja fillestare e kompanisë tuaj.

Mund ta zgjasni me aplikacione. Ka dyqanin e vet për ta, ku mund të shfletoni dhe zgjidhni nga shtesat. Nuk ka shumë, por ata që pamë ishin të lirë. Midis tyre ishin një shtesë e hartës me porosi, një zgjatje e gjurmuesit të kohës Chrome dhe një gjenerator i raportit të përfitimit.

Modelet ProWorkflow

Ka shumë shabllone për t’ju ndihmuar të filloni ose mund të krijoni vetë, gjë që është e dobishme nëse keni disa projekte të ngjashme dhe dëshironi të shmangni përsëritjen e konfigurimit fillestar për secilin.

Ju mund të ndryshoni mënyrën e krijimit të projekteve dhe të trajtoni kërkesat e projektit, kështu që ProWorkflow është një platformë e mirë për të zgjedhur nëse keni shumë projekte të vogla që dëshironi të menaxhoni veçmas.

Përveç menaxhimit të detyrave, ProWorkflow ndihmon në menaxhimin e kontakteve tuaja, me një skedë të veçantë që ju lejon të shihni klientët dhe njerëzit në ekipin tuaj. Ju mund t’u jepni atyre informacione të kontaktit, një fotografi, leje specifike dhe të lini shënime mbi to, si dhe të vendosni preferencën e tyre të pijeve. Nëse keni një sekretar, ata do ta mirëpresin atë veçori.

Ekziston gjithashtu një skedë për marrjen e shënimeve, ku mund të lini shënime për gjithçka që ju pëlqen. Shtë një vend i shkëlqyeshëm për të vendosur udhëzime të përgjithshme për praktikat ose qëllimet e vendit të punës, dhe ju mund ta ndërtoni atë në një burim të dobishëm për ekipin tuaj.

Nëse doni një aplikim të dedikuar për marrjen e shënimeve, hidhini një sy artikullit tonë në aplikacionet më të mira për marrjen e shënimeve për zgjedhje të mira.

pro-punës-pasqyrë e mungesave

Ekziston një skedë “koha” që ju lejon të shihni një fletë kohore, afatin kohor dhe kalendarin. Fleta e kohës ju lejon të gjurmoni kohën që keni kaluar në detyra të veçanta. Mund të shtoni kohë me dorë gjithashtu, nëse nuk doni të përdorni gjurmuesin e tij.

pro-punës-kthimit-on-kohor

Pamja e saj kohore tregon se si detyrat për projektin përshtaten së bashku dhe ju lejon të shihni kur gjërat duhet të përfundojnë. Ekziston gjithashtu një pamje kalendarike që ju tregon se çfarë duhet të bëni nga një ditë në tjetrën.

Përshtatje ProWorkflow

Ka shumë mundësi opsionesh për ta bërë hapësirën tuaj të punës të ndjehen si shtëpi. Ju mund të ngarkoni fotot tuaja me kokë dhe logo.

pro-workflow-ngjyra

Ekziston një përzgjedhje e temave me ngjyra për të zgjedhur ose mund të zgjedhni vetë nëse nuk ju pëlqen paravendosjet. Ju nuk mund ta ndryshoni sfondin e ekranit, megjithatë. Ekziston gjithashtu një temë e Krishtëlindjes që dekoron zonën tuaj të punës dhe shton dëborën në rënie në imazhin tuaj të kokës.

Ju keni shumë mundësi për rolet e caktuara. Ka tre nga paracaktuar, por ju mund të shtoni më shumë sipas nevojës. Ju mund të rregulloni çdo lloj roli, duke i lejuar ata të shtojnë, modifikojnë ose fshijnë elementë të ndryshëm të projektit. Ekzistojnë mundësi të mëtutjeshme për të përcaktuar punën e kujt lejohet të shikojë secili dhe cilat parametra mund të ndryshojnë.

pro-punës-Auditimet

Ekzistojnë gjithashtu shumë mundësi për auditim. Të gjitha llojet e veprimit mund të përfshihen në auditimin tuaj. Ju mund të zgjidhni gjithçka ose të zgjidhni një lloj veprimi të veçantë. Pastaj mund të zgjedhni cilindo ose të gjithë anëtarët e stafit dhe të merrni një listë kur ata kanë kryer veprimet e zgjedhura.

Nëse jeni serioz në rregullimin e mënyrës sesi punoni me ProWorkflow, mund të paraqiteni në API-in e saj. Kjo ju lejon zhvilluesve të përdorin të dhënat e saj dhe t’ju lejojë t’i rregulloni ato nga faqja e internetit ose aplikacionet tuaja.

ProWorkflow nuk ka aplikacione për celular, por ekziston një version i veçantë i faqes së tij të internetit që mund ta përdorni në shfletuesin në çdo pajisje.

ProWorkflow shënon mjaft mirë në këtë fushë, me shumë tipare të përqendruara në biznes, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për ata që duan të mbajnë gjurmët e kohës dhe parave të shpenzuara nga ekipi i tyre.

Përmbledhje e Karakteristikave ProWorkflow

Logo ProWorkflowwww.proworkflow.com

Fillon nga 900 $ çdo muaj Planet

Karakteristikat e menaxhimit

detyrat

subtasks

Menaxhimi i varësisë

Sfondet e personalizuara

Opsione të tjera personalizimi

Kufiri i madhësisë së ekipit
i pakufizuar

Hapsirë ruajtjeje
50 GB

i përgjithshëm

pagesë
Kartë Krediti

Pranon cryptocurrency

Mbështetje e sistemit operativ mobil
Versioni celular i faqes në internet

Prove falas
14 ditë

siguri

Autentifikimi me dy faktorë

encryption
128-bit

Certifikimi i KOS-it
SAS 70 tip II

mbështetje

Bisedë live

Formulari i postës elektronike / kontaktit

Mbështetje telefonike

User-mirëdashësi

Regjistrimi në ProWorkflow përfshin hyrjen në adresën tuaj të postës, pas lidhjes që ju keni dërguar, dhe më pas futni më shumë të dhëna. Disa nga sugjerimet e automatizuara të mbështetjes tejkalojnë format e vendosjes, por nuk është e vështirë të heqësh qafe ato.

pro-punës-tour

Ju mund të zgjidhni të filloni me një projekt mostër ose një kanavacë bosh. Sido që të jetë, do të merrni një turne të shpejtë pasi të futeni në mjet. Pop-up-et prezantojnë fushat kryesore të ekranit me informacion mbi atë që bëjnë kontrollet.

Ne u zhdukëm nga mjeti në mes të rrugës duke e përdorur atë, pasi kishim lëvizur në një dritare tjetër për disa minuta (pamjet fotografike nuk krijojnë vetë, në fund të fundit), e cila ishte e dobët nga ana teknike.

Projekti i mostrës përmban detyra që ju nxisin të provoni të bëni gjëra të ndryshme. Për shembull, një detyrë ju keni modifikuar emrin e projektit. Kjo është një mënyrë e mirë për të mësuar rrugën tuaj rreth një mjeti të ri. Do të na pëlqente të kishim parë më shumë detyra, megjithëse.

Shikoni shqyrtimin tonë të ClickUp për një shembull të një mjeti që përdor projektin e tij të mostrës për t’ju treguar litarët shpejt dhe në mënyrë efektive. Alsoshtë gjithashtu i lirë dhe ka një menaxhim të fortë detyrash.

Ndërfaqja e ProWorkflow është tërheqëse, me ikona kompakte por të lexueshme, vizualizime të dobishme dhe ngjyra të buta por me pamje profesionale. Ka shumë informacione në ekran, por nuk ndjehen të mbingarkuar. Kontrollet janë vetë-shpjeguese dhe zakonisht kanë një tekst pop-up që shpjegon se çfarë bëjnë ata.

Detyrat ProWorkflow

Projektet tuaja janë ndërtuar rreth detyrave, të cilat i krijoni duke klikuar ikonën jeshile plus në faqen e detyrave.

Ju mund t’i caktoni dhe t’i jepni përparësi atyre, si dhe t’u jepni atyre datat e fillimit dhe të duhur. Ju gjithashtu mund të ndani kohë për secilën, e cila mund t’ju ndihmojë të organizoni se si gjithçka përshtatet së bashku dhe të krahasoni vlerësimet tuaja me realitetin kur projekti ka mbaruar.

Detyrat urdhërohen duke u dhënë atyre numra dhe nën-detyrat krijohen duke caktuar numra dhjetorë. Sistemi funksionon, por është i rëndë në krahasim me qasjet që marrin disa mjete. Thënë kështu, disa nuk ofrojnë fare detyra.

Sistemi ProWorkflow siguron gjithashtu një menaxhim varësie të një lloji, por, përsëri, nuk është mënyra më intuitive për të bërë varësi që kemi parë. Ne preferojmë qasjen vizuale të marrë nga mjete të tjera që ofrojnë funksionin.

Nëse doni një mjet i cili është i mirë në menaxhimin e varësisë dhe e bën të lehtë rirregullimin e detyrave sipas nevojës, hidhini një sy shqyrtimit tonë të TeamGantt.

pro-punës-add-detyrë

Megjithëse ka shumë atje, ProWorkflow nuk është mjeti më i lehtë për t’u përdorur, dhe ndonjëherë mendohet të kuptoni se si gjërat përshtaten së bashku. Nëse doni diçka që ju lejon të menaxhoni detyrat sa më thjesht të jetë e mundur dhe t’i rregulloni ato në një pamje kanban, lexoni udhëzimin tonë për fillestarët e Trello.

Ka gabime drejtshkrimore në materialet mbështetëse të ProWorkflow, por kjo ndodh me të mirën nga ne. Butoni i bisedës së drejtpërdrejtë në të djathtën e poshtme merr në rrugë ndonjëherë, me kontrolle shpesh direkt nën të.

Përdorimi i ProWorkflow është një përvojë e mirë, megjithatë. Shumica e gjërave funksionojnë mirë, dhe në raste që ju duhet të kuptoni diçka, ka shumë ndihmë në dispozicion. Kjo tha, ka gabime. Për shembull, tiparet thelbësore të menaxhimit të detyrave mund të jenë më të lehta për t’u punuar me të. ProWorkflow merr një rezultat të mirë këtu.

kosto

ProWorkflow ka tre nivele për të zgjedhur. Më e lirë është plani Solo, i cili merret me individë që duan të menaxhojnë projektet e tyre. Kjo është hera e parë që kemi parë një platformë të menaxhimit të projektit të ofrojë diçka posaçërisht për përdoruesit individual. Me 9 dollarë në muaj, nuk është shumë e kushtueshme dhe ka mjaft karakteristika.

Dy planet e tjera – 18 dollarë dhe 27 dollarë në muaj, përkatësisht – janë për ekipe. Ata ju japin qasje në shtojcat opsionale për kuotat dhe faturimin. Këto kushtojnë 10 dollarë shtesë në muaj, por kjo i jep të gjithëve tipar, kështu që nuk është shumë e kushtueshme.

Nëse doni ta provoni para se të bëni, ekziston një provë falas 14-ditore. Ju nuk keni nevojë për një kartë krediti për t’u regjistruar dhe ju mund të përdorni aftësitë e planit profesional. Ekipi i tij i shitjeve nuk u kthye te ne në lidhje me mënyrat e pagesës, kështu që ne dyshojmë se është vetëm karta krediti nëse regjistrohesh.

Ne morëm mesazhe nga shitësit duke na thënë që ata ishin përpjekur të telefononin por nuk mund t’i kapërcejmë. Duket se kemi bërë, një gabim, në futjen e numrit tonë të telefonit kur regjistrohemi. Mos u befasoni kur merrni thirrje shitje gjatë provës suaj nëse hyni saktë tuajat.

Një tjetër mesazh shitjeje që morëm, të automatizuar këtë herë, nuk kemi një lidhje të çabonuar, por përkundrazi kërkuam t’i kontaktonim përmes një forme, nëse donim të ndërpresim emailet. Kjo është e dobët.

ProWorkflow shënon mirë në çmim. Nuk është shumë e kushtueshme, por ka mundësi më të lira. Ekziston gjithashtu një provë falas dy-javore, e cila është një bonus. Kemi trokitur disa pika për kontakte të shitjeve të tepërta.

siguri & intimitet

ProWorkflow ka një përzgjedhje të mirë të opsioneve të sigurisë dhe intimitetit dhe bën atë që prisni kur bëhet fjalë për mbrojtjen e të dhënave tuaja.

Ajo ruan të dhënat duke përdorur encryption 128-bit dhe kopjet rezervë ditore janë bërë për të mbajtur të dhënat tuaja të sigurta. Qendrat e saj të të dhënave janë në përputhje me SAS 70, gjë që është mirë të dihet, por nuk është aq rigoroze sa çertifikimi i SOC që kanë disa platforma.

Nëse keni nevojë për një platformë që ka fituar disa certifikime SOC, lexoni përmbledhjen tonë të LeanKit. Sshtë një tjetër platformë e përqendruar në biznes që mund t’ju ndihmojë të fitoni para dhe të përmirësoni performancën e ekipit tuaj.

ProWorkflow krijoi një listë për ne në kontaktet e projektit tonë, e cila përfshinte një fotografi Google Maps të vendndodhjes dhe tekstit tonë në profilin tonë të përdoruesit që tha se ne marrim një sheqer në kafenë tonë. Ne nuk ishim të sigurt nëse do të argëtoheshim apo shokohemi me perspektivën e përgatitjes së gabuar të pijeve tona. Sido që të jetë, ne preferojmë të hyjmë vetë në atë lloj të dhënash.

Nëse jeni i shqetësuar me mbajtjen e të dhënave tuaja private, leximi i mënyrës sesi të mbroni artikullin tuaj të privatësisë është një ide e mirë.

Cilësimet e saj brenda aplikacionit ju lejojnë të zgjidhni cilat lloje të skedarit filtrohen nga ngarkimet. Ne nuk e kemi vërejtur atë dikund tjetër, kështu që nëse doni të kufizoni atë që skuadra juaj mund të ngarkojë, ProWorkflow ju lejon ta bëni këtë.

Nuk ka një vërtetim të dy faktorëve, që është një turp. Nëse keni nevojë për atë karakteristikë, hidhini një sy shqyrtimit tonë të Wrike. Wrike është mjeti ynë i preferuar i menaxhimit të projektit dhe ka siguri të shkëlqyeshme, për tu ngritur.

Ekzistojnë disa shtojca që trajtojnë hyrjen e vetme SAML përmes shërbimeve të jashtme, kështu që ju mund të merrni siguri shtesë në atë mënyrë.

ProWorkflow shënon shumicën e kutive kur bëhet fjalë për sigurinë dhe privatësinë, por ne kemi parë platforma që e bëjnë atë më mirë. Megjithatë, këtu merr një rezultat mjaft të mirë.

shërbim & mbështetje

Faqja e mbështetjes së klientit ProWorkflow përfshin disa mënyra për të kontaktuar. Më e spikatur është një formë e shpejtë dhe e lehtë mbështetjeje.

Përtej kësaj, ju merrni adresat e-mail dhe një numër telefoni për zyrën e saj qendrore. Ai është i vendosur në Zelandën e Re, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për ata që nuk ndodhen në zonat e kohës. Nëse nuk jeni jashtë SH.B.A., ju mund të jeni mësuar të duhet të prisni mbështetjen e klientit për t’ju rikthyer, por ProWorkflow duket se i ka njerëzit në dispozicion shumicën e kohës.

Ajo gjithashtu ka një faqe të veçantë mbështetëse për çështje urgjente që janë të destinuara për ndërprerje kritike, të cilat ne mendojmë se është një tipar i zoti. Ka raste që ne mund të presim mbështetje dhe herë kur nuk mundemi, dhe është e pazakontë që të jepet opsioni si ai.

Ajo ka një dritare bisede në fund të djathtë të cilën mund ta klikoni kur të keni nevojë për ndihmë. Ju kërkohet që së pari të kërkoni bazën e saj të njohurive, por më pas mund t’i dërgoni një pyetje një përfaqësuesi më pas. Ekziston edhe një lidhje mbështetëse në pjesën e sipërme të djathtë të ekranit që ju jep një formë për të plotësuar.

Përgjigjen e pyetjes sonë të parë e gjetëm në bazën e saj të njohurive. Pyetja jonë e dytë, për vërtetimin me dy faktorë, nuk ishte aty, kështu që ne kërkuam ekipin e tij mbështetës. Ne morëm një përgjigje pothuajse menjëherë, por po pyesim se cili ishte autentifikimi me dy faktorë.

Ne u përpoqëm të sqarojmë shkurtimisht, por një shpjegim më i hollësishëm është në dispozicion në artikullin tonë të vërtetimit me dy faktorë.

Pas një bisede të shpejtë, përfaqësuesi na tha që tipari nuk ishte i disponueshëm. Gjashtë minuta është një kohë e shkëlqyeshme për përgjigje për një hetim teknik, sidoqoftë, veçanërisht sepse ne kërkuam jashtë orarit të punës të Zelandës së Re.

Nëse jeni pas një shërbimi tjetër që i përgjigjet shpejt kërkesave, lexoni rishikimin tonë të monday.com. monday.com na u përgjigj në katër minuta mbresëlënëse kur kërkuam ndihmë.

Faqja e mbështetjes së ProWorkflow gjithashtu ka një duzinë videot në YouTube që ju tregojnë se si të bëni gjëra të ndryshme, shumica e tyre janë mjaft themelore. Ka rreth 180 video në kanalin e tij.

Ato janë vetëm një minutë ose dy të gjatë, por ka disa që kalojnë mbi gjysmë ore dhe shkojnë në më shumë thellësi. Edhe ato të shkurtra kanë shumë përmbajtje, megjithëse, dhe me kaq shumë prej tyre, është më shumë se sa të ngjarë që të gjesh një të dobishëm nëse të ngecesh.

ProWorkflow merr një rezultat të fortë këtu. Ka shumë mundësi mësimi dhe mbështetja e saj u përgjigj shpejt në pyetjen tonë.

Mendimet përfundimtare

ProWorkflow është një mjet i dobishëm, i përqendruar në biznes me shumë karakteristika. Nuk ka shumë gabim me të dhe ka disa mënyra të shkëlqyera për të ndjekur biznesin tënd.

Mbështetja e saj është e shpejtë dhe ka shumë materiale mësimore në dispozicion për t’ju ndihmuar. Si shumica e mjeteve, ndërfaqja e tij ka disa quirks por është e këndshme për t’u përdorur në përgjithësi.

Nëse jeni profesionist i pavarur, ai ka një plan për ju, por, në përgjithësi, ne mendojmë se ProWorkflow është një gjendje e mirë për menaxherët që duan të mbajnë me vëmendje detajet e projekteve të tyre. Do të jetë gjithashtu e dobishme për ata që merren me telat e çantës dhe duan të ndjekin kostot. Artikujt tanë të kontabilitetit në cloud gjithashtu mund të ndihmojnë për këtë.

Nëse keni provuar ProWorkflow, ju lutemi na tregoni si ishte përvoja juaj dhe nëse jeni dakord me vlerësimin tonë në komentet më poshtë. Faleminderit per leximin.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me