Revisió de conservadors: reestablerta i llesta per a l’actualització. Actualitzada el 2020

Revisió de guarda

Keeper és un servei sòlid que recentment ha tingut un gran ascensor de cara, amb bons resultats. És fàcil d’utilitzar Keeper, molt segur i bastant barat. Llegiu la nostra revisió completa del Keeper per obtenir tots els detalls sobre per què ens agrada aquest gestor de contrasenyes.


porter-lliscant1

porter-lliscant2

porter-lliscant3

porter-lliscant4

porter-lliscant5

Anterior

Pròxim

Keeper és un gestor de contrasenyes que sempre ens ha impressionat, i ha obtingut un lloc en la nostra millor guia per a gestors de contrasenyes per la seva excel·lent llista de funcions. Tanmateix, la darrera vegada que vam mirar el servei, vam quedar decebuts per la interfície. Afortunadament, una recent revisió de la interfície d’usuari significa que ja és hora d’actualitzar la nostra revisió de Keeper. 

Comprovem la nova interfície per a totes les àrees que la facin lluir, i comprovarem la seguretat, l’assistència, les característiques i el preu. Al final, donarem el nostre veredicte, on determinarem si Keeper val la pena o no. 

Tenint en compte la quantitat de costos per a l’administrador de contrasenyes de Keeper, és difícil no recomanar-ho. Tot i que la nova interfície no és perfecta, és molt més robusta que la competència. Afegiu a més una llarga llista de funcions i prova de 30 dies sense menys targeta de crèdit i Keeper és un dels gestors de contrasenyes més atractius al voltant.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Keeper

Característiques

Keeper té una llarga llista de funcions, que fan que el preu ja sigui més impressionant. Tot i que haureu d’agrupar uns quants serveis per obtenir tota l’experiència, hi ha prou funcions úniques perquè el pla de base es mantingui per si sol. 

La característica més important que teniu a la vostra disposició és l’auditoria de seguretat del Guardià. Al tauler de control, podeu veure la quantitat de contrasenyes reutilitzades i febles que teniu per a Keeper per obtenir una puntuació general de seguretat. A més, com que Keeper pot registrar l’historial d’una contrasenya, podeu veure l’última vegada que heu canviat qualsevol registre en concret. 

auditor de guarda-revisió-seguretat de seguretat

També hi ha algunes característiques de seguretat, la més destacable de les quals és l’autodestrucció. Si hi ha cinc intents d’inici de sessió sense èxit, Keeper destruirà tots els registres que tinguin. Tot i que no és ideal, l’autodestrucció és útil per combatre els atacs de força bruta. Si un atacant volgués fer brossa les possibles contrasenyes al vostre compte, totes les vostres dades s’haurien esborrat després d’alguns intents. 

Ompliment automàtic Local, iOS i Android

La majoria de gestors de contrasenyes es centren en l’experiència del navegador, llegiu la revisió de NordPass per obtenir un exemple d’això, però Keeper fa un pas més. Tot i que no cal descarregar l’aplicació d’escriptori, fer-ho us permetrà accedir a l’emplenament automàtic localment. Mitjançant les tecles de control ràpid, podeu omplir el vostre nom d’usuari, la vostra contrasenya o tots dos per a qualsevol aplicació local del vostre equip. 

guarda-revisor-guarda-omple

El mateix passa per al vostre navegador i dispositius mòbils. Durant les proves, Keeper va agafar fàcilment els camps d’entrada i va omplir la informació rellevant. Al navegador, Keeper combina realment contrasenyes, targetes de crèdit i adreces a la mateixa finestra d’emplenament automàtic, per la qual cosa no cal que aneu a l’extensió del navegador per omplir els camps sense contrasenya. 

KeeperChat i altres complements

Keeper ofereix més que un administrador de contrasenyes. Podeu adquirir alguns complements a la carta o com a part d’un paquet, que duplica el preu d’una subscripció estàndard. Tot i que els extres són extres, valen el cost més elevat. 

El motiu principal per comprar un dels paquets de Keeper és KeeperChat, que és una aplicació de missatgeria xifrada de punta a punta. A més de protegir els vostres missatges en trànsit, KeeperChat té algunes funcions úniques, com ara una galeria de suports privats, retracció de missatges i autodestrucció cronometrada de missatges i converses.. 

Altres complements inclouen BreachWatch, que supervisa la web fosca per a qualsevol registre compromès i el Keeper Cloud Security Vault, que us permet compartir fitxers de forma segura amb altres usuaris. Aquestes funcions són benvingudes, sobretot perquè no exigeixen un preu elevat per anar-hi. KeeperChat és el que separa el conjunt complet.

Descripció general de les funcions de conservador

Logotip de guardiàkeepersecurity.com

Comença des de 249 dòlars al mes Tots els plans

Seguretat

2FA

Xifrat
AES-256

Coneixement zero

2FA claus

Anàlisi de seguretat

Sincronització de diversos dispositius

Còpia de seguretat i recuperació

Aplicacions mòbils
Android / iOS

Canviador de contrasenya

Generador de contrasenya

Extensió del navegador

Ompliment automàtic

Formulari d’emplenament automàtic

Interfície d’usuari del navegador

Interfície d’usuari d’escriptori

Correu electrònic

Xat en directe

Telèfon

Centre d’ajuda

Fòrums

Assistència 24/7

Més

Pla gratuït

Preu

Keeper és un dels administradors de contrasenyes més barats que hi ha, amb un preu lleugerament inferior a 1Password, que considerem estàndard i molt menys que Dashlane, que és bastant car (consulteu la nostra revisió 1Password i Dashlane)..

Keeper té una àmplia gamma de plans que pot resultar confusa (més informació sobre això a la secció següent). El pla base, simplement anomenat Personal, inclou emmagatzematge de contrasenyes il·limitat per a un sol usuari. Tot i que està limitat a un sol usuari, es pot utilitzar en tants dispositius com vulgueu. 

També hi ha un pla gratuït, tot i que és força restrictiu. Es limita a un sol dispositiu i només admet l’emplenament automàtic al mòbil. Si busqueu un gestor de contrasenyes gratuït, assegureu-vos de llegir la nostra millor guia gratuïta de gestors de contrasenyes o simplement proveu a LastPass (llegiu la nostra crítica de LastPass). 

Encara podeu provar la versió premium de Keeper de forma gratuïta. Hi ha una prova gratuïta de 30 dies que no requereix cap targeta de crèdit. Tot el que heu de fer al lloc és fer clic a “Get Keeper free”, introduïu una adreça de correu electrònic i una contrasenya i, a continuació, importeu les vostres contrasenyes. Com que Keeper ofereix un judici tan generós, no s’ofereixen reemborsaments. 

Tanmateix, el gestor de contrasenyes no és el final de la història per als usuaris personals. Keeper ven un “paquet màxim” en els seus plans personals i familiars. 

Aquest paquet inclou l’emmagatzematge segur d’arxius, un monitor web fosc i KeeperChat, que va obtenir una menció en les nostres 99 eines gratuïtes per protegir la vostra guia de privadesa. El preu és el doble que un pla estàndard, però això no deixa de desconcertar el Premium Plus de Dashlane. 

Plans familiars, empresarials i empresarials

A més dels plans personals, Keeper ofereix una varietat de plans multiusuaris. El pla familiar rivalitza amb els gustos de 1Password, que ofereix cinc voltes privades per dos cops del preu d’una subscripció estàndard. També inclou 10 GB d’emmagatzematge en núvol segur, però si és el que seguiu, millor llegir la nostra millor guia d’emmagatzematge en núvol. 

Per a ús empresarial, Keeper ofereix plans de negocis i empreses. Són similars, en general, tot i que el pla Enterprise ofereix algunes funcions per a equips més grans, com ara suport per a la sessió d’inici de sessió i integració amb Active Directory. 

És impressionant al preu que se sol·licita al voltant de 4 dòlars per usuari, però si no necessiteu les funcions Enterprise, podeu obtenir un pla de negoci més barat amb Zoho Vault (consulteu la nostra ressenya de Zoho Vault)..

Amabilitat amb l’Usuari

La interfície web redissenyada de Keeper és un goig d’utilitzar, que us permet un munt d’opcions per organitzar la volta. La configuració és senzilla, també, amb una eina d’importació de navegadors i la creació de registres sense problemes. Dit això, aprofitar la llarga llista de complements pot resultar confús. 

Com s’ha esmentat a la secció “preus” anterior, Keeper té molts plans, tot i que la majoria dels usuaris no hauran de preocupar-se per ells. Des de la pàgina principal, feu clic a “obtenir Keeper gratuït”, us permetreu registrar-vos per a un compte i iniciar una prova gratuïta de 30 dies. Tampoc és necessària una targeta de crèdit per a aquest judici, de manera que podeu començar a utilitzar Keeper de seguida. 

registre del porter

Tot i això, hi ha certa confusió sobre el que us registreu. Com s’ha esmentat a la primera secció, Keeper té molts complements, entre ells KeeperChat i BreachWatch. Aquestes funcions es troben en un paquet, però també es poden comprar a la carta. Tanmateix, alguns complements s’agrupen automàticament si se suprimeix la prova de 30 dies, mentre que d’altres no ho són. 

Utilitzant la volta de contrasenya del guardador

Un cop a la volta del Keeper, les coses són excel·lents. Heu rebut un tutorial de configuració breu quan inicieu la sessió per primera vegada, que us demana que importeu les vostres contrasenyes i instal·leu l’extensió Keeper. El tutorial també mostra els diferents tipus d’entrades que el Guarder pot emmagatzemar, tot i que pot obviar aquest pas si heu utilitzat un gestor de contrasenyes. 

configuració-tutorial

Podeu importar contrasenyes des del vostre navegador o des d’un altre gestor de contrasenyes. La importació del navegador és compatible amb Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge i Opera i requereix que descarregueu una eina d’importació. 

Si proveniu d’un altre gestor de contrasenyes, Keeper té instruccions d’importació. Hi ha tutorials pas a pas per KeePass, RoboForm, Sticky Password i molt més, tot i que sempre podeu arrossegar i deixar anar un fitxer CSV (també llegiu la nostra revisió de RoboForm i la revisió Sticky Password).. 

importació de contrasenya

Afegir i gestionar els registres de guardador

Keeper anomena les seves entrades “registres” i hi ha tres registres principals que pot contenir: contrasenyes, targetes de crèdit i identitats. Entre els tres, podeu cobrir molt de terreny, però Keeper supera això. Amb suport per a camps personalitzats, un registre es pot convertir en qualsevol cosa que vulgueu. 

edit-contrasenya-gestió-registre

Es comptabilitzen els camps estàndard, però també podeu afegir qualsevol nombre de camps personalitzats a un registre. A més, podeu adjuntar notes, fitxers i fotos al registre, i emmagatzemar codis de dos factors. Un cop emmagatzemats, podeu afegir el registre als vostres favorits, canviar el color i fins i tot crear una drecera.

Pel que fa a la gestió dels vostres registres, Keeper us ofereix moltes opcions. Podeu visualitzar els vostres registres en format de mosaic o com a llista, i ordenar-los per nom o data. A més, podeu filtrar les entrades de diverses maneres, com ara trobar només registres adjunts a fitxers i organitzar-los en carpetes.. 

organització de revisió del porter

Igual que les entrades individuals, podeu codificar per color les carpetes de la volta per organitzar encara més els vostres registres. Tot i que totes aquestes opcions semblen mundanes, hi ha una sorprenent manca d’opcions d’organització d’altres gestors de contrasenyes (consulteu el nostre comentari de RememBear per obtenir un exemple). Keeper us ofereix totes les eines necessàries per organitzar els vostres registres.  

Compartir articles amb Keeper

Un cop organitzat, podeu compartir els vostres registres de Keeper i, com les opcions de l’organització, Keeper fa un pas més enllà de la competència. En transferir un registre, podeu triar si el destinatari pot llegir, editar o compartir el registre. A més, podeu transferir la propietat. 

compartició de porters

Aquestes funcions són estàndard per als gestors de contrasenyes d’empresa, però Keeper les ofereix en plans personals. El Keeper clar està dedicat a les opcions i això es mostra amb la configuració de l’ús compartit de contrasenyes i l’organització.

Seguretat

Keeper compleix els estàndards establerts per altres gestors de contrasenyes, xifrant la volta amb AES-256 i bloquejant la clau al darrere de la vostra contrasenya principal. A més, les vostres contrasenyes xifrades s’emmagatzemen d’acord amb SOC 2 i ISO 27001. Dit això, encara tenim algunes preguntes sobre com succeeix la recuperació del compte de Keeper.. 

Model de coneixement de zero del titular i accés a emergències

Keeper segueix un model de coneixement zero, és a dir, que mai veu ni emmagatzema la vostra contrasenya principal. En canvi, Keeper genera una clau de xifratge basada en la vostra contrasenya principal mitjançant 100.000 iteracions de PBKDF2. Aquesta clau s’utilitza per xifrar i xifrar la volta amb una clau AES-256 independent (consulteu la descripció del xifrat per obtenir més informació). 

A causa del model de coneixement zero, Keeper no pot proporcionar la vostra contrasenya principal en cas d’oblidar-la. No obstant això, a diferència de la majoria de gestors de contrasenyes, encara ofereix diverses opcions de recuperació del compte. Quan creeu el vostre compte, us han demanat una resposta i una pregunta de seguretat que s’utilitzen per a la recuperació del compte. 

Un cop us heu registrat, Keeper genera una clau de dades que s’utilitza per xifrar i desxifrar cada clau de registre (les claus de cada element de la volta). Aquesta clau de dades es xifra de manera predeterminada amb la vostra contrasenya principal. Tanmateix, Keeper emmagatzema una altra còpia d’aquesta clau de dades xifrada amb la vostra pregunta i resposta de seguretat. 

Si teniu una pregunta de seguretat feble, podríeu presentar alguns problemes. Si no s’ha activat l’autenticació de dos factors, l’atacant necessitaria l’accés al correu electrònic i la resposta a la pregunta de seguretat per accedir al vostre compte. La millor manera de resoldre aquest problema, com observem en els nostres sis consells per evitar el robatori d’identitat, és utilitzar una pregunta de seguretat falsa i respondre. 

De forma alternativa, podeu designar cinc contactes d’emergència que puguin accedir a la volta en cas d’emergència. Keeper no comparteix la contrasenya principal. En canvi, el contacte rep la meitat d’un parell de claus RSA que s’utilitza per desxifrar la volta després d’un temps especificat. 

Opcions d’autenticació de dos factors del mantenidor

Tot i que la seguretat de Keeper és bona, recomanem habilitar l’autenticació de dos factors. Keeper admet les millors aplicacions 2FA, utilitzant una contrasenya única basada en el temps d’aplicacions com Google Authenticator. A més, Keeper admet claus de maquinari que compleixen l’estàndard universal de dos factors, com ara YubiKey.

Assistència

Keeper proporciona una assistència directa al client decent amb respostes de xat i correu electrònic en directe durant tot el dia. Tanmateix, es presenta amb recursos d’autoajuda. Keeper es distingeix amb guies denses que cobreixen tots els aspectes del servei, sense por d’entrar-se gaire en detalls tècnics. 

Podeu trobar assistència fent clic a l’enllaç “ajuda” situat a la part inferior de la interfície de Keeper. Fent clic allà, sereu dirigits al centre d’assistència al client, on podeu consultar l’estat del sistema de Keeper, registrar-vos per als seminaris d’assistència, consultar les preguntes freqüents, veure tutorials en vídeo i, per descomptat, contactar amb l’assistència.. 

centre de suport al porter

Durant la nostra revisió, hem utilitzat molt xat en viu, aprofundint en les males herbes sobre els aspectes tècnics de la seguretat de Keeper. Tot i que el representant del xat en directe finalment va tornar a copiar text de la secció de seguretat del lloc web de Keeper, però va resultar sorprenentment bé. Us recomanem que utilitzeu correu electrònic per a preguntes tècniques, però les representacions del xat en directe amb què vam parlar van ser sorprenentment competents. 

El servei de xat en directe i el suport de correu electrònic estan disponibles durant tot el dia, tot i que no haureu de fer-los servir sovint. Keeper disposa de molts recursos d’autoajuda, incloent-hi tot, des dels tutorials de vídeo que recorren els conceptes bàsics de l’aplicació Keeper fins a guies en profunditat dedicades als clients empresarials.. 

Keeper no és perfecte quan es tracta de recursos d’autoajuda, que cobreixen tots els aspectes del servei amb detalls exigents. 

guies de guarda

Keeper també disposa d’una biblioteca de recursos amb infografies que detallen l’impacte de la ciberdicriminació, els llibres blancs tècnics i els seminaris a demanda. Tot i que aquests recursos es concentren majoritàriament en clients empresarials, és agradable veure la dedicació de Keeper a informar la seva base de clients sobre la ciberseguretat..

El Veredicte

Tot i que Keeper sempre ha estat un gestor de contrasenyes sòlid, la seva interfície redissenyada fa que sigui un goig utilitzar-lo. Tot i això, més impressionant és el preu. Keeper és lleugerament més barat que la competició mentre va a punt amb les mans amb les funcions més destacades. Entre el pla gratuït i la prova gratuïta de 30 dies, Keeper és una aposta segura. 

Què en penses de Keeper? Voleu registrar-vos a una prova gratuïta? Feu-nos saber la vostra experiència als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map