SpiderOak ONE-anmeldelse – Opdateret 2020

SpiderOak ONE anmeldelse

SpiderOak ONE er en supersikker online backup-udbyder med en række funktioner, der er mere almindelige for cloud-opbevaring, herunder filsynkronisering og deling. Priserne er dog lidt høje, og der er nogle manglende funktioner, som du kan læse i vores fulde SpiderOak-gennemgang.


SliderGallery1

SliderGallery2

SliderGallery3

SliderGallery4

SliderGallery5

SliderGallery6

Tidligere

Næste

SpiderOak ONE er en sikkerhedskopieløsning, der er specielt fokuseret på sikkerhed og privatliv, med stor kryptering, en nul-viden-politik og en overskuelig fortrolighedserklæring, der indeholder få vage udsagn og advarsler. 

Det leveres også med nogle usædvanlige funktioner, såsom filsynkronisering og delingsfunktioner. Når det er sagt, mangler der også nogle ting, så læs denne SpiderOak-gennemgang for at lære alt om dets fordele og ulemper.

Blandt de manglende funktioner er billedbaserede, mobile sikkerhedskopier og hybrid sikkerhedskopier samt multitrådning og en kurérgendannelsestjeneste. Prisfastsættelse kan også være meget bedre, da SpiderOak er relativt dyrt sammenlignet med andre tjenester, såsom Backblaze. 

Når det er sagt, er muligheden for at synkronisere og dele filer på tværs af enheder og med andre mennesker en stor inkludering, der ofte findes med cloud-lagringssoftware. 

Hvis alt dette lyder interessant for dig, skal du fortsætte med at læse for at få den fulde oversigt over SpiderOaks service, og sørg for at se vores liste over de bedste online backup-tjenester. Det leveres også med en 21-dages prøveperiode, så der er ingen risiko involveret, hvis du vil prøve det selv.

Styrker & Svagheder

Alternativer til SpiderOak ONE

Funktioner

På trods af at der mangler nogle funktioner, såsom kloning af harddisk og en budgenoprettelsestjeneste, er SpiderOak ONE stadig en funktionsrig service. Du har en stor grad af kontrol over sikkerhedskopieringsprocessen, både hvad angår planlægning og throttling, samt muligheden for at synkronisere filer på tværs af enheder og dele dem med andre mennesker.

Når det kommer til selve online-sikkerhedskopien, understøtter SpiderOak ONE eksternt drev-sikkerhedskopi, hvilket betyder, at du kan sikkerhedskopiere en ekstern harddisk eller andre flytbare enheder, og SpiderOak flytter ikke disse filer til kategorien slettede elementer, på trods af at de ikke er til stede.

SpiderOak kommandolinjegrænseflade

Der er også kommandolinjekontrol af sikkerhedskopieringsprocessen, så avancerede brugere helt kan omgå brugergrænsefladen og udføre direkte kommandoer såsom at starte backup, ændre tidsplanen og hente oplysninger om din lagerplads. Kommandolinjen er tilgængelig på alle tre desktopplatforme, inklusive macOS og Linux.

Du kan indstille sikkerhedskopien til at være enten kontinuerlig – som er standard – eller planlagt, og du kan begrænse båndbredden til et vist antal bytes pr. Sekund, hvilket er godt, hvis du er bekymret for, at den fortærer for meget af din forbindelse.

SpiderOak-Backup-Schedule-muligheder

Sikkerhedskopieringerne udføres med en overførselsalgoritme på blokniveau, hvilket betyder, at hvis en fil ændres på dit drev, spilder programmet ikke ressourcer, der genindlæser det hele. Snarere finder den hvilken del der har ændret sig og uploader det.

Som nævnt er der ingen måde at klone din harddisk, så hvis dette er en funktion, du leder efter, er du bedre til at overveje en service som IDrive, der inkluderer denne funktionalitet. En kurérgendannelsestjeneste – hvilket betyder forsendelse af et fysisk drev, der indeholder dine data – mangler også, hvilket er noget du får med Backblaze.

Der er heller ingen støtte til hybrid backup – hvilket betyder en kombination af lokal og cloud-sikkerhedskopi – hvilket kan være nyttigt, fordi det giver en måde at hurtigt sikre dine data lokalt, mens du også gemmer dele af dem på skyen. Hvis dette er en funktion, du har brug for, kan du overveje at tjekke CrashPlan i stedet.

SpiderOak Share Rooms

SpiderOak ONE leveres med fremragende fildelingsfunktionalitet, da du kan oprette flere “delingsrum”, som du kan invitere andre til, hvilket giver dem adgang til bestemte filer. Husk dog, at i modsætning til dine almindelige sikkerhedskopierede data, er alt, der er placeret i et delingsrum, ikke beskyttet af kryptering.

SpiderOak-share-Rooms

Du har et downloadlink til hvert delingsrum, du opretter, og hvert værelse kan indeholde en eller flere mapper fra dine sikkerhedskopierede data. Dette betyder dog, at du kun vil være i stand til at dele mapper, som du allerede har sikkerhedskopieret med SpiderOak.

Endelig understøtter SpiderOak ONE også forbindelse via en HTTP-proxyserver, hvilket gør det til et godt valg, hvis dette er funktionalitet, som du har brug for.

SpiderOak-HTTPProxy

SpiderOak One-versionering

En af SpiderOak ONE’s største styrker, når det kommer til funktioner, er dens fremragende filversion. Når en fil ændres eller fjernes, fører SpiderOak en permanent registrering af filen, så du kan gendanne tidligere versioner til enhver tid. Selvom du ikke automatisk kan begrænse antallet af tidligere versioner, kan du manuelt slette tidligere versioner ved at flytte dem til skraldespanden.

SpiderOak = Versioner

SpiderOak One Sync

Selvom synkroniseringsfunktionaliteten er en interessant tilføjelse for en cloud-backupudbyder, falder den en smule kort, når den er i en SpiderOak vs Tresorit-matchup, eller sammenlignet med andre dedikerede cloud-opbevaringsløsninger. 

Desværre kan du kun synkronisere filer og mapper, der er inkluderet i din almindelige backup-proces, hvilket er lidt af en begrænsning. Når du først har konfigureret din bikivemappe, er der ingen måde at ændre dens placering, hvilket er noget, vi gerne ville have set fra denne form for funktion.

SpiderOak-Hive-mappe

Hvis en synkroniseringstjeneste er noget, du er ude efter, men du ikke har brug for kernekopiering-funktionaliteten i SpiderOak ONE, er pCloud og Dropbox gode muligheder, og du kan tjekke Dropbox-gratis prøveversionen for at se, om det er til dig. Du kan også gå over til vores cloud-sammenligningsværktøj for at sammenligne alle de forskellige tilgængelige cloud-lagringstjenester.

SpiderOak ONE-funktionsoversigt

SpiderOak ONE-logowww.spideroak.com

Starter fra $ 575 per måned for 150 GBAlle planer

Backup

Backupplanlægning

Kontinuerlig sikkerhedskopi

Trinvis sikkerhedskopi

Billedbaseret sikkerhedskopi

Eksternt drev-sikkerhedskopi

NAS-sikkerhedskopi

Server backup

Hybrid backup

Sikkerhedskopiering af mobilenhed

Ubegrænset sikkerhedskopi

Ubegrænsede enheder

Hastighedsregulering

Blokering af fil-kopiering

Multithreaded Backup

Gendan

Courier Recovery Service

Browseradgang

Adgang til mobilapp

Versionering

Slet filopbevaring

Sikkerhed

Privat kryptering

At-Rest kryptering

Kryptering i transit

Krypteringsprotokol
AES 256-bit

To-faktor godkendelse

Hærdet datacentre

Proxy-serverindstillinger

HIPPA-kompatibel

Support

24/7 support

Support til live chat

Telefonstøtte

E-mail support

Brugerforum

Vidensdatabase

Diverse

Fildeling

Enhedssynkronisering

Gratis prøveversion
21

Prisfastsættelse

SpiderOak ONE er på den dyre side af tingene, hvor de forskellige planer er meget dyrere for det, du får, sammenlignet med konkurrenter som Backblaze, der tilbyder ubegrænset sikkerhedskopi til en lavere pris end SpiderOaks mest basale plan. Du får det, du betaler for med hensyn til sikkerhed, men som når man sammenligner SpiderOak mod Backblaze, vinder førstnævnte.

Heldigvis tilbyder SpiderOak ONE en 21-dages gratis prøveversion med 250 GB lagringskapacitet, som giver dig mulighed for at teste tjenesten grundigt, før du bruger penge.

Hvis du bare ønsker at tage backup af et par mapper eller filtyper, der ikke kræver meget plads, f.eks. Tekstdokumenter, vil den grundlæggende 150 GB-plan for $ 6 pr. Måned sandsynligvis være mere end nok. 

Selvom der ikke er nogen plan, der tilbyder ubegrænset sikkerhedskopiering, er 2TB- og 5TB-planerne (prissat til henholdsvis $ 14 pr. Måned og $ 29 pr. Måned) så store, at du sandsynligvis ikke vil løbe tør for plads, medmindre du tilfældigvis har en hel masse af enheder, du vil tage backup af.

Uanset hvilken sikkerhedskopieringsplan du vælger, får du et ubegrænset antal enheder og adgang til alle funktioner, herunder fildeling og SpiderOak-synkroniseringssystemet. 

Brugervenlighed

Selvom det ikke er forfærdeligt, overlader SpiderOak i sig selv en smule at ønske med hensyn til brugervenlighed. Med et dateret udseende og undertiden et forvirrende layout ville SpiderOak drage fordel af en redesign af sin desktop-klient, eller i det mindste en grundig tutorial for at gøre det mindre forvirrende for nye brugere.

SpiderOak ONE’s desktopklient kører på Windows, Mac og Linux, og den har også mobile apps tilgængelige til både iOS og Android. Faktisk topper SpiderOak ONE vores liste over den bedste online sikkerhedskopi til Linux. 

Selvom mobilapps ikke tillader dig at tage backup af din smartphone eller tablet, kan du få adgang til dine filer mens du er på farten og administrere dine backupindstillinger i apps.

Selvom online backup-tjenester ikke er kendt for deres smukke design, føles SpiderOaks interface ganske dateret. For nye brugere kan det være vanskeligt at forstå nøjagtigt, hvad der går hen, hvilket fører til en lidt forvirrende brugeroplevelse. Klienten er opdelt i fem hovedfaner: “dashboard”, “backup”, “administrer”, “synkroniserer” og “del.”

SpiderOak-Dashboard-Tab

På fanen “betjeningspanel” får du et overblik over din sikkerhedskopi, din synkroniserings- og delingsaktivitet samt en liste over alle dine enheder. Du kan også sætte dine uploads på pause og rydde køen, hvis du har brug for at stoppe sikkerhedskopieringsprocessen eller annullere den helt efter dens start.

SpiderOak-Backup-Tab2

Den næste fane over, mærket “backup”, er hvor du opretter selve sikkerhedskopieringsprocessen og vælger hvilke filer og mapper, du vil uploade. Her kan du se en træstruktur på hele din enhed, og der er også en praktisk knap til at skjule systemfiler, hvilket er rart, fordi disse filtyper kan resultere i en masse rod, hvilket gør det vanskeligt at finde, hvad du leder efter.

SpiderOak-Manage-Tab

På fanen “administrer” får du et overblik over alle de filer, du allerede har sikkerhedskopieret, samt knapper til at downloade filerne til den aktuelle enhed og fjerne dem fra serveren. Du kan også vælge at skjule eller vise de fulde filstier for en lettere oversigt over, hvor nøjagtigt filerne kom fra på den originale enhed.

SpiderOak-SyncTab

Over i fanen “synkronisering” kan du administrere SpiderOak-hive-mappen, som er ansvarlig for synkroniseringsfunktionen. Som nævnt tidligere er dette noget, du ikke ser alt for ofte med cloud-backup.

SpiderOak-Share-Tab

Endelig giver fanen “deling” dig adgang til dine delingsrum, hvor du kan placere filer eller mapper, som du let ønsker at dele med andre mennesker. Denne plads er beskyttet af en adgangskode, som du skal give til enhver, du vil dele med.

SpiderOak Mobile Apps og Web Client

Selvom SpiderOak ONE har mobile apps tilgængelige, er deres funktionalitet noget begrænset. Du kan ikke sikkerhedskopiere din mobile enhed, men du kan få adgang til sikkerhedskopierede data fra dit skrivebord og downloade alt, hvad du har placeret i din bikube.

SpiderOak-iOS-app

Webklienten fungerer på lignende måde som de mobile apps, kun giver dig mulighed for at administrere dine enheder og data plus downloade dit sikkerhedskopierede indhold. 

Klienten er let at bruge, men ligesom desktop-applikationen føles den noget dateret, som om ikke meget indsats blev lagt i interface-design og brugeroplevelse. Når det er sagt, det gør hvad det skal gøre, så vi kan ikke klage for meget.

SpiderOak-WebClient

Fil-sikkerhedskopi & Restaurering

Sikkerhedskopiering og gendannelse af dine filer er hovedformålet med SpiderOak ONE, og det gør det godt på trods af nogle manglende funktioner som billedbaserede og mobile sikkerhedskopier. Der er masser af muligheder for, hvordan du vil have din sikkerhedskopi til at køre, og når du først er blevet vant til layoutet, er det let at administrere dine uploads.

For at opsætte din backup-plan med SpiderOak ONE, skal du først gå over til fanen “backup” (chokerende, vi ved). Her ser du en oversigt over alle filerne på din enhed, og du kan vælge eller fravælge noget for enten at tilføje det til eller fjerne det fra dit backup-bibliotek.

SpiderOak-Backup-Tab2

På venstre side af skærmen ser du nogle af de mest almindelige kategorier af filer, herunder film, billeder og musik. Ved at vælge disse vælger du grundlæggende bare standard Windows-bibliotekerne, så hvis du ikke allerede bruger denne struktur til dine filer, vil de ikke gøre meget.

Som standard kører SpiderOak ONE en kontinuerlig sikkerhedskopi, hvilket betyder, at den vil begynde at uploade, i det øjeblik du vælger noget, og tryk på “Gem” -knappen øverst. 

Hvis din enhed har begrænsede ressourcer, eller din forbindelse har en datahætte, vil du sandsynligvis ændre dette til en planlagt sikkerhedskopi. Ellers kan SpiderOak ONE muligvis ende med at fortære alle dine data meget hurtigt.

SpiderOak-Backup-indstillinger

Planlægningen giver dig et par forskellige muligheder. Du kan vælge en af ​​de foruddefinerede intervaller – lige fra hvert femte minut til hver 48 time – eller indstille et bestemt tidspunkt på dagen eller dagen i ugen, som du ønsker, at sikkerhedskopier skal køre.

Du kan også indstille begrænsninger for, hvad SpiderOak ONE sikkerhedskopierer i dine valgte mapper. Disse begrænsninger har form af filstørrelse, filalder og filtype, hvilket giver dig masser af kontrol over, hvad du vil forpligte dig til lagring. For eksempel vil du måske undgå sikkerhedskopiering af enorme mapper eller filer, der er meget gamle for at spare båndbredde og lagerplads.

SpiderOak-BackupLimits

Hvis kontinuerlig sikkerhedskopiering er slået fra, kan du bruge knappen “kør nu” i nederste højre hjørne til at starte uploaden eller blot vente til det planlagte tidspunkt. Ved siden af ​​denne knap ser du en “fremdriftslinje”, der viser, hvor meget af din online lagerplads, der bruges, samt en mulighed for at rydde alle dine sikkerhedskopierede data.

Sporing af SpiderOak

For at se udviklingen i dine nuværende uploads kan du gå over til fanen “dashboard”, hvor du vil se et afsnit mærket “backup”. Hvis der uploades i øjeblikket, vil det sige det her. Det fortæller dig også, hvor meget af dine data, der endnu ikke er uploadet, og hvor ofte de gør det. 

Hvis du flytter over underfanen “aktivitet”, ser du en detaljeret oversigt over alle de filer, der uploades, deres størrelse og hvor langt de er.

SpiderOak-ActivitySubtab

For at gendanne eller administrere dine sikkerhedskopierede data skal du åbne fanen “administrer”. Her ser du en komplet liste over alt, hvad du har sikkerhedskopieret, og du kan skifte mellem enheder ved hjælp af menuen i venstre side af vinduet.

Vælg blot det element, du vil gendanne, og klik på “download” -knappen nær toppen af ​​vinduet, og SpiderOak ONE vil derefter bede dig om at vælge en downloadplacering. Som standard vil din download-mappe være, men du kan ændre denne til en hvilken som helst mappe, du ønsker, eller få SpiderOak ONE til at gendanne filerne til deres oprindelige placering på din enhed.

SpiderOak-download

Hvis du ønsker at slette noget, du har sikkerhedskopieret, skal du blot vælge emnet og klikke på knappen “fjern”. Der er også en “changelog” -funktion, som giver dig et overblik over alle ændringer, der er foretaget i filen eller mappen, samt når ændringen blev foretaget og størrelsen på hver fil.

SpiderOak-Change-Log

Hastighed

Hastighed er en af ​​de mest kritiske funktioner i en sikkerhedskopitjeneste, fordi den kan gøre forskellen mellem en solid brugeroplevelse og en frygtelig en. SpiderOak klarer sig rimeligt godt her, især når det kommer til at downloade dine data, men uploadhastigheden kunne være bedre.

For at teste dette uploadede og downloadede vi en mappe på 3,51 GB fyldt med forskellige filtyper, herunder tekst og video på en 25 megabit / 1,5 megabit forbindelse. Dette betyder, at download i en perfekt verden skal tage cirka 15 minutter (uden at tage højde for komprimering på serversiden), og uploaden vil tage cirka fem og en halv time. 

Dette er dog kun i teorien, da det er sjældent, at hastigheder når maksimal kapacitet på denne måde, især fordi de faktiske forbindelseshastigheder kan variere afhængigt af netværksbelastningen. For at sikre de mest nøjagtige resultater kørte vi både upload og download to gange og inkluderede gennemsnitstiden for hver i vores resultater nedenfor.

Første forsøg: Andet forsøg: Gennemsnit:
Upload tid:06:22:0006:46:0006:34:00
Downloadtid:03:2201:3002:26

I betragtning af forbindelseshastigheden for vores test er disse resultater slet ikke dårlige. SpiderOak-download er specielt udført i lynhurtig hastighed, som vi tilskriver, at filerne komprimeres på serversiden, hvilket gør den aktuelle download ganske lidt mindre, end den først ville vises.

Selvom vi gerne ville have set den første upload ske lidt hurtigere, blev vores test udført fra den anden side af planeten fra SpiderOak ONE’s datacentre, så denne forsinkelse er ikke helt overraskende. For forbindelser med oprindelse i Nordamerika kan du forvente bedre resultater.

Uanset hvad, når din første sikkerhedskopi er afsluttet, går tingene hurtigere op. Dette skyldes den blok-niveau backup, der tilbydes af SpiderOak ONE, som analyserer ændrede filer og kun uploader de dele, der er ændret.

Sikkerhed

Sikkerhed er et af de områder, hvor SpiderOak ONE virkelig skinner. Tjenesten bruger solid kryptering for at beskytte dine filer både i hvile og i transit, og der træffes væsentlige foranstaltninger for at sikre, at dine data er sikre i tilfælde af et angreb udefra.

Dine data er beskyttet med ende-til-ende AES 256-bit med en privat krypteringsnøgle, hvilket betyder, at selv hvis SpiderOak ville dekryptere dine data alene, ville de ikke være i stand til at. 

SSL bruges til at beskytte dine data, mens de er i transit (se vores SSL vs TLS-guide for at lære, hvad det betyder), og forhindrer, at eventuelle man-in-the-middle-angreb indsamler dine data under sikkerhedskopieringsprocessen.

Det er værd at bemærke, at filer, du har placeret i et af dine “delingsrum”, ikke nyder dette krypteringsniveau, da de ikke er beskyttet af din krypteringsnøgle. Hvis du er interesseret i at lære mere om, hvordan dine data er beskyttet, skal du læse vores beskrivelse af kryptering, som giver en god oversigt over forskellige standarder.

SpiderOak-adgangskoder

Når du logger ind på webklienten eller mobilappen, gemmes din adgangskode ikke nogen steder på virksomhedens servere, men snarere midlertidigt gemt i dens hukommelse. 

SpiderOak-adgangskode-Ansvarsfraskrivelse

Selvom dette er fremragende til at sikre, at en dataovertrædelse på serveren ikke går på kompromis med din konto, betyder det også, at der ikke er nogen måde at nulstille din adgangskode i tilfælde af at du glemmer den.

Dette betyder, at du seriøst bør overveje at bruge en af ​​de bedste adgangskodeadministratorer for at sikre, at dette ikke sker. Hvis du vil lære mere om vores topvalg, kan du tjekke vores Dashlane-gennemgang, eller du kan prøve SpiderOaks egen Encryptr-adgangskodemanager.

SpiderOaks datacentre leveres også med top-notch sikkerhed, med personale til stede døgnet rundt og overholdelse af både HIPAA og GDPR, selvom der i øjeblikket ikke er nogen overholdelsesansvarlige, der er ansat til selvcertificering af disse standarder. Datacentret er klassificeret niveau 3 af Uptime Institute, og det er SAS 70 Type II-kompatibelt og hærdet mod naturkatastrofer.

SpiderOak-Data-Center-erklæring

Den største fejl i SpiderOak ONEs sikkerhed er den komplette mangel på to-faktor-godkendelse. I betragtning af de ellers omfattende sikkerhedsforanstaltninger er dette dog en mindre klage i den store tingenes ordning.

Privatliv

Som med sikkerhed har vi praktisk talt ingen klager, når det kommer til SpiderOaks privatliv. På trods af at være vært for sine datacentre i U.S.A., har SpiderOak truffet betydelige foranstaltninger – herunder privat kryptering, en fremragende privatlivspolitik og begrænset indsamling af metadata – for at sikre, at dine data forbliver fortrolige.

SpiderOak ONE modtog et fantastisk stykke PR, da det blev anbefalet af Edward Snowden tilbage i 2018 som et af de overlegne alternativer til Dropbox (se vores sammenligning af SpiderOak vs. Dropbox), og der er gode grunde til dette. Webstedet har en fremragende politik til beskyttelse af personlige oplysninger, der er klar og let at forstå, uden nogen egentlige advarsler, som virksomheder ofte sniger sig ind.

Der er ingen centraliseret metadatadatabase, da denne gemmes lokalt på din enhed snarere på virksomhedens servere. Den indsamler dog nogle personlige metadata, der vedrører din konto og betalingsoplysninger, primært til fakturering og kvalitetskontrol, samt for at hjælpe virksomheden med videreudvikling af tjenesten.

SpiderOak-serverplacering

SpiderOak ONE er åben for det faktum, at dets datacentre er placeret i USA, hvilket normalt ville være lidt af et problem i betragtning af landets dårlige holdning til digitalt privatliv og dets forskellige love og regeringsprogrammer, såsom Patriot Act og PRISM. 

Da USA er den primære modtager af det berygtede Spy Eyes-spionnetværk, er det let at se, hvorfor dette kan være et problem for privatlivets fred.

Heldigvis betyder SpiderOak ONE’s implementering af privat ende-til-ende-kryptering, at tjenesten er “nul viden”, hvilket betyder, at selv hvis de amerikanske myndigheder bøjer deres muskler og beslutter at tvinge virksomheden til at videregive information, er SpiderOak fysisk ude af stand til at dekryptere din sikkerhedskopierede data.

SpiderOak-kommunikation-politik

Når man går tilbage til fortrolighedspolitikken, står det klart, at ingen personlige oplysninger om brugere sælges til tredjepart eller deles med annoncører. 

Oplysninger kan dog deles under bestemte særlige omstændigheder, såsom med myndigheder til at overholde en lov, med betroede tredjepartspartnere, med et andet selskab i tilfælde af en fusion og med administratorerne af andre SpiderOak-produkter, som Semaphor. 

Dit brugernavn, delings-id og / eller for- og efternavne deles også med andre brugere, og aggregerede oplysninger, der er fjernet af personlige identifikatorer, bruges til at analysere SpiderOaks produkter.

I tilfælde af en af ​​disse omstændigheder vil SpiderOak underrette brugerne om deres information, der deles, medmindre virksomheden mener, at videregivelsen kan resultere i en anden persons legemsbeskadigelse.

Kunde service

Selvom SpiderOaks kundesupport er anstændig, lader det en smule tilbage at ønske, da der ikke er noget supportforum eller måde at hurtigt nå ud til supportafdelingen. 

Der er ingen chat- eller telefonsupport tilgængelig, så du har tilbage med at sende en e-mail-anmodning og vente på et svar. Supportkontoret er kun bemandet fra kl. 9 til 17, mandag til fredag, så det betyder, at du muligvis ender med at vente opad på en hel dag på et svar.

SpiderOak-SupportPage

For at teste dens lydhørhed sendte vi en e-mail-anmodning om problemer med vores forbindelse til SpiderOak ONE-serverne. Vi modtog et svar på 10 timer, hvilket slet ikke er dårligt, da vores anmodning blev sendt uden for åbningstiderne og blev besvaret inden for kun 10 minutter efter supportafdelingen åbnede for forretning om morgenen.

Der er også en søgbar supportside, der er fuld af almindelige problemer og rettelser, som kan hjælpe dig med en knivspids, hvis du ikke er villig til at vente på, at din e-mail-anmodning bliver behandlet. Selvom vi gerne har set enten en chat eller en telefonindstilling, er den hurtige og hjælpsomme karakter af svaret på vores e-mail-forespørgsel en måde at kompensere for dette.

Dommen

Det afslutter vores SpiderOak ONE-gennemgang. Selvom SpiderOak ONE uden tvivl er en fantastisk service, betyder dens forholdsvis stejle prisfastsættelse og mangel på visse funktioner, f.eks. Billedbehandling af harddisk og kurérgendannelse, at den kommer lidt under nogle af sine konkurrenter.

Når det er sagt, er dets sikkerhed og privatliv førstegang på trods af manglende tofaktorautentisering. Så hvis du er specielt interesseret i sikkerheden og anonymiteten af ​​dine data, er SpiderOak ONE et fremragende valg til en backup-lagringstjeneste.

Hvad synes du om vores anmeldelse af SpiderOak ONE? Er du enig i, at det er et godt valg, hvis du leder efter en sikker og sikker backup-løsning med adgang til usædvanlige funktioner, såsom synkronisering og deling? Ellers, tror du, at det ikke kommer til andre valgmuligheder på markedet? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me