Revisió GoDaddy – Actualització 2020

Revisió de GoDaddy

GoDaddy és gairebé sinònim d’allotjament web, però en general no som grans fans. És molt car si es compara amb la competició i, a més, té alguns problemes més petits. Tot i així, si voleu una parada única, podríeu fer pitjor, tal com descrivim a la nostra revisió completa de GoDaddy.


GoDaddy és un gran nom a la indústria d’allotjament web i, tot i que el servei que ofereix és decent, no farà la nostra millor guia d’allotjament web. L’etiqueta de preu elevat no està justificada, atès que no té funcions en plans econòmics i, tot i que hi ha molts extres que podeu comprar, costen més del que fan a la resta del mercat..

Tot i així, la velocitat no és dolenta i el sistema tot en un de GoDaddy us pot atraure. En aquesta revisió de GoDaddy, detallarem la nostra experiència després de llançar un lloc web amb el seu allotjament compartit d’Economia. També parlarem de preus, característiques, usabilitat, seguretat i molt més abans de dictar el nostre veredicte.

GoDaddy és una bona elecció per a allotjament web, però en podeu obtenir més diners. Tot i així, tenint en compte quants serveis ofereix, pot costar-ne la pena tenir-ho tot al vostre abast.

godaddy-slider1

godaddy-slider2

godaddy-slider3

godaddy-slider4

godaddy-slider5

Anterior

Pròxim

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a GoDaddy

Característiques

GoDaddy és característic, però és possible que no pugueu utilitzar-les si opteu per un pla barat. La molèstia d’anuncis per afegir serveis al vostre pla és molesta, sobretot quan molts dels extres són funcions essencials que haurien de tenir qualsevol paquet d’allotjament..

Per exemple, els dos primers plans compartits no vénen amb certificat SSL / TLS i cap dels plans compartits inclouen còpies de seguretat diàries. Així mateix, no hi ha cap exploració ni eliminació de programari maliciós. Aquestes funcions estan disponibles, però només per un import elevat.

La còpia de seguretat del lloc web és de 3 dòlars mensuals per lloc web, la revisió de programari maliciós és de 6 dòlars més al mes i un certificat SSL / TLS és de 7 dòlars al mes. Quan tot sigui dit i fet, podríeu gastar el triple de la quota d’allotjament web o més en extres.

Dit això, l’omissió més molesta és el creador de llocs web. GoDaddy té un creador de llocs web decent sobre el que podeu llegir a la nostra revisió GoDaddy GoCentral. Tot i això, no s’inclou amb allotjament. Hem vist que proveïdors com HostGator inclouen una versió restringida del creador (consulteu la nostra revisió d’HostGator), però ocultar-la darrere d’un paperet de pagaments sembla una suma d’efectiu..Aquest és el tema del GoDaddy. Com veurem al llarg de la revisió, tot té una estipulació i, tot i que les funcions són abundants, hauràs de pagar un cèntim molt abans de veure-les.

Les funcions més impressionants provenen del creador de llocs web i els paquets d’allotjament se senten desconcertats en comparació. Els plans de WordPress són una excepció, ja que s’ajusten a l’exploració i eliminació de programari maliciós, còpies de seguretat diàries gratuïtes, un assistent d’optimització de motors de cerca, temes personalitzats i molt més. Dit això, si voleu allotjament de WordPress, el preu és fort.

Informació general de les funcions de GoDaddy

Logotip de GoDaddywww.godaddy.com

Comença des de 299 dòlars al mes Tots els plans

Tipus de servidor

Hosting compartit

Hosting VPS

WordPress gestionat

Hosting al núvol

Hosting dedicat

Hosting per a distribuïdors

Usabilitat

Accés FTP

Accés SSH

cPanel

Accés d’arrel
VPS

Còpies de seguretat diàries
Pagat

Constructor de llocs web
Pagat

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Seguretat

Privadesa del domini
Pagat

Xifratge SSL
Pagat

Eliminació de programari maliciós
Pagat

Tallafocs d’aplicacions web

Autenticació de dos factors

Protecció DDoS

sFTP

Assistència

Assistència per correu electrònic

Assistència telefònica

Suport de xat en directe

Tutories

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Assistència 24/7

Preu

GoDaddy ofereix molts tipus d’allotjament, per la qual cosa, abans d’entrar-nos al gruix, volem aclarir la taula anterior. El preu apareix a la llista més barata a llarg termini. Per exemple, l’allotjament web va de 2,99 a 12,99 dòlars mensuals, depenent del nivell que trieu, però en lloc d’enumerar tots els nivells, que serien al voltant de 25 entrades, els segmentem per categories..

Ignora l’allotjament de Windows, que té la seva pròpia estructura de preus independent. N’hi ha prou de dir que si busqueu el preu d’un pla concret, el millor és consultar el lloc web de GoDaddy.

Els preus no són excel·lents. GoDaddy és car, sobretot per la limitació que tenen els plans de nivell inferior. L’allotjament econòmic, que és l’oferta més barata, comença al voltant dels 3 dòlars mensuals si compres tres anys i es renova al voltant de 8 dòlars mensuals. És normal per a la majoria dels servidors web, excepte que només permet un domini únic i no té funcions com ara còpies de seguretat diàries.

En comparació, un pla d’un sol domini a DreamHost és al voltant de la meitat del preu (llegiu la nostra ressenya de DreamHost). A més, aquest pla inclou un certificat SSL / TLS gratuït, privadesa del domini i còpies de seguretat automàtiques.

GoDaddy també té el molest costum de cobrar més per un servei inferior a un any. Podeu comprar allotjament compartit en una durada de tres mesos, un any, dos anys i tres anys i, tot i que els plans plurianuals es renoven a 8 dòlars al mes, el pla de tres mesos té 11 dòlars al mes..

Plans WordPress de GoDaddy

Els plans de WordPress són millors quan es tracta de funcions, però encara són més cars que la competència. Si voleu allotjar WordPress, llegiu la nostra millor guia d’allotjament web per a WordPress. SiteGround és la nostra elecció màxima (llegiu la nostra ressenya de SiteGround).

Els tipus d’allotjament més cars no són dolents, però encara se sent com GoDaddy està intentant buidar la cartera. Hi ha tants complements que no s’inclouen que pagareu el doble del preu ja elevat només per obtenir un paquet d’allotjament complet. Si voleu allotjament barat, llegiu la revisió de Hostinger o la revisió d’iPage.

La política de reembossament no té por. Igual que la garantia de temps de funcionament –que obtindrem en una secció posterior–, la política de reemborsament de GoDaddy és feixuga. Tots els plans d’allotjament són reemborsables, però el termini és curt. Qualsevol pla d’un any o més té una finestra de reemborsament de 30 dies des de la data de la transacció. Els plans amb una durada més curta només tenen una finestra de 48 hores.

A més, només podeu obtenir un reemborsament si truqueu a la línia d’assistència al client de GoDaddy i en sol·liciteu una. Tingueu en compte que les devolucions s’emeten específicament mitjançant sol·licituds telefòniques. Tampoc podeu sol·licitar cap reemborsament després d’anul·lar el vostre compte.

Hi ha una finestra, tot i que no passa sempre que InMotion Hosting (consulteu la nostra ressenya de Hosting InMotion), però el problema són els cèrcols pels quals GoDaddy us fa saltar. Una vegada més, com la garantia de temps de sortida, els blocs existents semblen ser un intent de limitar els diners pagats i imaginem que realment es processen algunes devolucions..

Facilitat d’ús

Si creeu un lloc web, sembla que no hi ha res que GoDaddy no ofereix. El seu lloc web està ple de funcions emocionants i, tot i que els destres poden cridar l’atenció, a la pràctica es distreu massa. No és fàcil trobar el que necessiteu al lloc web de GoDaddy, la qual cosa provoca més de pocs problemes durant la compra.

En primer lloc, però, heu de trobar un pla. El menú principal de GoDaddy distribueix els serveis d’una forma estranya, amb molta cruïlla entre categories. Per exemple, la pestanya “Llocs web” té el creador de llocs web, però també parla de WordPress, tot i que hi ha una pestanya “WordPress”.

godaddy-review-hosting-paquets

Hi ha una alta densitat de serveis i tenen un valor igual al lloc web de GoDaddy. És difícil trobar el pla d’allotjament que necessiteu entre els serveis addicionals que podeu adquirir.

Això passa per seleccionar el vostre pla. Per exemple, quan seleccioneu “allotjament web”, us rebran una línia de plans i una pestanya per a la navegació entre el web, l’empresa i l’allotjament de distribuïdors. Si feu clic als plans de negoci, la pestanya desapareixerà. És un tipus de disseny desconnectat que porta a través del lloc web.

El lloc web de GoDaddy no es veu malament, però sembla que hi havia moltes peces que no funcionen. Això pot fer que la comprensió de l’ordenació del pla sigui confusa, i molt menys navegar-la.

La facturació no és terrible, però GoDaddy cau en la molesta trampa de complements preseleccionats per a vosaltres. Dit això, els complements es mantenen al mínim i hi ha moltes explicacions que acompanyen cada producte.

godaddy-review-checkout

A diferència d’altres hostes, però, GoDaddy no us preguntarà per quin domini adquireixeu allotjament web. Més aviat, haureu d’assignar l’allotjament a un domini del tauler de control. Una vegada més, aquesta és una manera inversa de fer alguna cosa que hauria de ser senzill.

Si mai heu comprat un domini, el tauler de GoDaddy us ha de ser familiar. El disseny és molt més fàcil de digerir, els vostres serveis se segmenten en categories desplegables. Per gestionar el vostre allotjament, cerqueu el domini que heu seleccionat i feu clic a “administrar”.

godaddy-review-panel

Trobareu la data de renovació del compte, l’adreça IP del servidor, l’instal·lador d’aplicacions i molt més, però el que és més important és l’enllaç a cPanel (consulteu el nostre millor allotjament web amb guia cPanel). cPanel és la gràcia estalviadora quan es tracta d’utilització. L’elecció d’un pla pot ser difícil, però gestionar el vostre allotjament és qualsevol cosa.

godaddy-Review-Cpanel

GoDaddy utilitza una acumulació de cPanel que, en aquest cas, brilla. Podeu visualitzar les estadístiques del vostre lloc web, afegir serveis i fer configuracions avançades. Tot i que no està tan profundament integrat amb WordPress com la versió de cPanel de Bluehost (consulteu la nostra revisió de Bluehost), els recursos de GoDaddy són bastants.

Tipus d’allotjament

Com s’ha esmentat, GoDaddy compta amb una densa línia de serveis que ofereix tot, des de dominis fins a números de telèfon de negocis. La línia d’allotjament web també és complexa, però hi falten alguns tipus clau d’allotjament.

Per a l’usuari mitjà, l’allotjament compartit té més sentit. L’amfitrió web posa diversos llocs web al mateix servidor i els comparteix els recursos. En fer-ho, pot allotjar més llocs web amb menys servidors, cosa que redueix el cost per a tothom.

GoDaddy ofereix quatre plans compartits i, tot i que els dos primers concorden amb la competència, els nivells més alts són més cars, mentre que ofereixen poc més que la resta del mercat..

Els plans de WordPress són com versions fixes dels plans compartits. Tot i que continua tenint una línia de quatre plans, les ofertes de WordPress gestionades per GoDaddy inclouen funcions essencials, com ara còpies de seguretat diàries i detecció de programari maliciós. Com que estan gestionats, també tindreu actualitzacions automàtiques de WordPress i migració gratuïta.

GoDaddy Business Hosting

Després d’això, les coses es complicen. GoDaddy ofereix allotjament empresarial, que segons diu utilitza un servidor privat virtual. Els plans VPS proporcionen la potència d’un servidor dedicat sense cap cost addicional mitjançant l’ús d’una màquina virtual en un servidor compartit. Dit això, GoDaddy també té una línia independent de plans VPS.

Són dos conjunts de hosting VPS de quatre nivells que, del que podem dir, fan el mateix. Sospitem que es tracta d’un intent de capitalitzar les paraules clau que s’estan cercant, però, tot i així, és confús quan es navega pel lloc web.

A la part superior hi ha servidors dedicats, però no els recomanem. A més de l’elevat preu, les especificacions no són excel·lents, amb l’única diferència entre els quatre nivells que hi ha a la memòria RAM i l’espai d’emmagatzematge. El processador GoDaddy utilitza diferents nivells – un Intel Xeon E3-1220 v3 – és un executant sòlid, però els plans més cars requereixen una CPU més alta.

El que falta és allotjament en núvol, especialment per a WordPress. Kinsta, per exemple, ofereix allotjament de WordPress gestionat per núvols a Google Cloud, que s’adapta amb una llarga llista de funcions i velocitat ràpida per arrencar (llegiu la nostra ressenya de Kinsta).

Velocitat & Horaris

Hem provat l’allotjament compartit de GoDaddy Economy amb Pingdom Speed ​​Test i la càrrega Impact. El nostre lloc de prova era simplement una instal·lació en blanc de WordPress sense res. Malauradament, es va mostrar la naturalesa econòmica del nostre pla. Tot i que la velocitat no va ser dolenta, la capacitat de resistència dels servidors compartits de GoDaddy va deixar molt a desitjar.

Pingdom Speed ​​Test li va donar un 90 sobre 100, que és bo, encara que no tan alt com el de A2 Hosting rating (llegiu la nostra A2 Hosting review). El punt de comparació és Arvixe, ja que tots dos han obtingut un 90, i molt com aquest servei, la major part del temps de càrrega de GoDaddy va ser gràcies a la mètrica d’espera, que mesura el temps que triga el navegador a rebre dades (llegiu la nostra ressenya Arvixe).

godaddy-review-speed-test

GoDaddy podria ser més ràpid, però donat que vam provar el pla compartit més barat, el rendiment va estar bé. La nostra prova d’impacte de càrrega, d’altra banda, va tenir problemes. Hem simulat una càrrega enviant 50 usuaris virtuals al nostre lloc web durant cinc minuts, mesurant el temps de resposta i el nombre d’errors cadascun d’aquests usuaris rebuts.

No es va encertar quan es va arribar a la coherència (llegiu la nostra ressenya de GreenGeeks per veure com es veu), però GoDaddy va retornar més errors HTTP de la mitjana. La prova està dissenyada per estressar el servidor, però no fins al punt que es trenqui res. Tanmateix, la pressió lleugera es va demostrar massa i al voltant del 20 per cent de les sol·licituds HTTP es van trobar amb errors.

godaddy-review-load-impacte

Això suggereix que els servidors estan farcits fins al final. Sempre que un lloc web comenci a retornar errors HTTP sota càrrega, el servidor es queda sense recursos, de manera que no espereu que els plans compartits de GoDaddy es mantinguin sota pics massius de trànsit..   

Pel que fa a l’hora de funcionament, les nostres proves van estar bé. GoDaddy es va mantenir al marge del manteniment programat. Hi ha una garantia de funcionament en cas que qualsevol cosa vagi malament, però és particular. Tens garantit el 99,9 per cent de la capacitat de servei i, si GoDaddy no aconsegueix mantenir-ho, rebràs un crèdit del 5 per cent de la teva quota de hosting mensual..

No és probable que GoDaddy mai ho pagui. La garantia de temps de funcionament diu que el temps d’inactivitat és únicament determinat per GoDaddy i que no inclou reparacions ni manteniment (programat o no), interrupcions de FTP o de correu electrònic, interrupcions relacionades amb determinats entorns de programació o interrupcions per part de la instal·lació d’aplicacions de tercers. En definitiva, hi ha una garantia, però no garanteix gaire.

Seguretat

GoDaddy té moltes funcions de seguretat, però us permetran tenir un bon cèntim. Tot i que estem encantats de tenir tantes opcions, GoDaddy amaga fins i tot funcions bàsiques de seguretat darrere d’un tauler de pagament. Això dificulta aquesta secció perquè hi ha totes les opcions, però és possible que no les veieu sense haver de pagar més diners en efectiu.

S’ofereix un control i eliminació de programari maliciós, bàsicament un antivirus per al vostre lloc (consulteu la nostra millor guia sobre programari antivirus). Els plans comencen amb l’exploració i eliminació bàsiques i s’incrementen per incloure una xarxa d’entrega de contingut, tallafoc d’aplicacions web i molt més (consulteu la guia Cloudflare per saber què és un CDN).  

godaddy-revisió-eliminació de programari maliciós

Tot i que no és tan costós com SiteLock, l’eliminació de programari maliciós de GoDaddy és costosa i volíem veure com a mínim escaneig bàsic sobre plans econòmics..

També hi ha una còpia de seguretat del lloc web que, una vegada més, no està inclosa en tots els plans. Malauradament, és car, amb el pla bàsic que inclouen només 5 GB d’emmagatzematge. Si teniu un lloc web gran, potser seria millor fer una còpia de seguretat manualment amb un proveïdor d’emmagatzematge al núvol. Llegiu els comentaris de l’emmagatzematge al núvol per obtenir recomanacions.

S’ofereixen certificats SSL / TLS, però, per desgràcia, GoDaddy no n’inclou un amb allotjament barat. Tot i que és un consumidor, GoDaddy ven certificats avançats. Us gestionaran molt, però els certificats d’alt nivell poden ser importants, sobretot si veneu en línia.

La línia de seguretat de GoDaddy és bona, però aquí es preocupa el preu. No tindrem res més que positives per dir si s’inclouen funcions de seguretat essencials, com ara un certificat SSL / TLS de baix nivell i còpies de seguretat diàries, amb l’allotjament bàsic compartit. Tot i que, vist que no ho són, GoDaddy haurà de conformar-se amb una puntuació més baixa.

Privacitat

GoDaddy és millor que la majoria quan es tracta de privadesa, però no inclou privadesa de domini de forma gratuïta com DreamHost. Quan registreu un domini, també creeu un registre WHOIS, que conté informació personal, com ara el vostre nom, adreça, número de telèfon, adreça de correu electrònic i molt més..

Aquesta informació es pot substituir per la del registrador comprant privadesa del domini. El problema és el cost. Tot i que GoDaddy és amb la majoria que cobra per la privadesa del domini, la nostra esperança és que la indústria d’allotjament web es dirigeixi a incloure-la de forma gratuïta. Dit això, GoDaddy no dirigeix ​​el pack.

Tot i així, la política de privadesa no és dolenta, tot i que es trenca l’enllaç que hi ha a la pàgina de peu del lloc web. GoDaddy recopila la vostra informació personal, com fan tots els amfitrions web, i la fa servir per supervisar l’analítica de llocs web i facilitar anuncis orientats.

No és una bona cosa, però es troba a la indústria d’allotjament web. GoDaddy és molt obert sobre la vostra privadesa, però, fins a la creació d’un centre de privadesa on es responen a les preguntes habituals.

No ens ha comentat la venda de dades personals per motius de publicitat, però és difícil culpar a GoDaddy quan tots els altres host web fan el mateix. Ens mantenim parcialment responsables, ja que tots som amfitrions web, i augmentem lleugerament la puntuació gràcies a l’obertura de la política de privadesa.

Assistència

Hi ha moltes àrees en què GoDaddy troba a faltar, però el suport no és cap. La base de coneixement és neta, completa i accessible, que resulta refrescant després de mirar l’embolic embolicat de FatCow (llegiu la nostra ressenya de FatCow). Dit això, l’autoajuda sembla ser la millor ruta perquè el seguiment del suport pot ser un procés que requereix molt de temps i molest.

Podeu contactar amb GoDaddy per telèfon o per xat en directe. El primer està disponible a tot el món tot el dia, amb línies dedicades per a països de tot el món. Per altra banda, el xat en viu, de tot el dia, s’ofereix de dilluns a divendres, però sempre vam rebre una notificació de “xat molt ocupat” quan vam intentar arribar.

No hi ha cap suport de correu electrònic, que pesa més del que s’hauria de donar al xat de cua en què vàrem trobar. Estaria bé si deixéssiu un missatge a GoDaddy (envieu un correu electrònic) i ho notifiqueu quan un representant d’assistència pot rebre la vostra sol·licitud.

Afortunadament, els recursos d’autoajuda són abundants, per la qual cosa és poc probable que hagueu d’arribar a una gran quantitat. La base de coneixement està organitzada com un tutorial, que us permetrà anar des de les funcions bàsiques fins a funcions avançades de diverses categories. Cada categoria també inclou una secció de resolució de problemes que us pot ajudar a resoldre errors comuns.

godaddy-review-knowledgebase

Ens agrada molt el format. La base de coneixement no només serveix com a eina de suport, sinó que també és un recurs d’aprenentatge. Hi ha fins i tot una secció “com fer” que us donarà consells per començar, construir i fer créixer el vostre lloc web.

El que més destaca, però, és el fòrum. És difícil trobar un amfitrió web que ofereixi un fòrum, molt menys un que sigui actiu. GoDaddy prospera, cada dia amb un grapat de publicacions. A més, la comunitat respon, suggerint que el fòrum no és tan sols una petja buida on es morran les preguntes.

godaddy-revisió-fòrum

GoDaddy pot lluitar en altres àrees, però el suport és de primer nivell. Tot i que les opcions de contacte directe poden millorar, els recursos d’autoajuda són increïbles. Des d’aprendre sobre l’allotjament web fins a la resolució de problemes, GoDaddy us ha cobert quan es tracta d’assistència.

El Veredicte

GoDaddy no és un amfitrió web dolent, però haureu d’afrontar-vos com treure níquel i tenir-ne un color si voleu fer-lo servir. El preu és alt i, tot i que les funcions i els tipus d’allotjament són abundants, la factura final que pagareu és molt més que la majoria. Dit això, tenint en compte quants serveis ofereix GoDaddy, és possible que el paquet tot en un li valgui el cost addicional.

Podríeu fer molt pitjor, però també ho podeu fer millor.

Què en penses de GoDaddy? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me