Sådan får du en Sri Lanka IP-adresse i 2020

Sri Lanka er et smukt øland i Sydasien, som er hjemsted for en travl internetinfrastruktur. Hvis du rejser uden for landet for arbejde eller ferie og har brug for adgang til online bankvirksomhed, offentlige websteder eller tv-programmering, vil du støde på geoblocks, hvis du ikke har en Sri Lankas IP-adresse. Vi vil vise dig, hvordan du får en.


En IP-adresse er et unikt sæt tilfældige numre, der hjælper onlinetjenester og websteder med at identificere din enhed og placering, internetudbyder og browseroplysninger. Hvis du er i udlandet og forsøger at få adgang til Sri Lankas streamingtjenester eller websteder, f.eks. Dem, der drives af regeringen eller netbank, vil du ikke være i stand til det på grund af regionale begrænsninger.

Banker og regeringer bruger geografiske begrænsninger for at forhindre svigagtig aktivitet, mens tv-kanaler og mediestreamingtjenester, såsom Netflix, gør det for at opfylde betingelserne i ophavsretlige love og territoriale licensbegrænsninger. Vi dækkede det dybtgående i vores hvordan man slå Netflix VPN-forbudartikel.

Netflix har et sofistikeret og forstærket screeningssystem, der kan samles på ethvert proxy eller virtuelt privat netværk, der ikke kan omgå dets geoblokke og filtre. En Sri Lankas IP-adresse vil forkæle din placering og narre websteder og andre onlinetjenester, herunder Netflix, til at tro, at du gennemser eller streamer fra Sri Lanka.

Uanset din grund til at få en IP-adresse på Sri Lanka, er den bedste metode at bruge en VPN. Denne guide forklarer, hvorfor en VPN er vigtig, og anbefaler et par af vores favoritter, som alle også findes i vores bedste VPN-anmeldelser.

Sådan får du en Sri Lanka IP-adresse

En måde at ændre din IP-adresse på er at bruge en proxy. Vores bedste gratis proxy-guide forklarer, hvordan man bruger en og giver anbefalinger. Proxies krypterer dog ikke din forbindelse, så de giver dig åbent for malware og cyberkriminalitet, fordi din rigtige IP er synlig. Desuden er de upålidelige og lette at opdage og blokere.

Det er her, brug af en VPN kommer ind. Det fungerer som en proxy ved at forbinde dig til en fjernserver, der erstatter din ægte IP-adresse, men den krypterer også din forbindelse med en VPN-protokol for at skjule dens kilde. Se på vores VPN vs. proxy vs. Tor-sammenligning for mere information.

En VPN gør rutesporing umulig. Vores valg af de bedste VPN-udbydere sikrer, at du ikke er blokeret af detektionssystemer, og at du forbliver anonym online.

Dernæst vil vi give dig tre anbefalinger med serverplaceringer på Sri Lanka, som du kan bruge til at få en Sri Lanka IP-adresse og få adgang til det indhold, du ønsker.

ExpressVPN

Vi anbefaler ExpressVPN til at ændre din IP-adresse til en srilankisk adresse. Det er den bedste og hurtigste VPN, med fremragende sikkerhed, et massivt servernetværk, der inkluderer Sri Lanka og en streng no-logs-politik. Læs vores ExpressVPN-gennemgang for at få et bedre kig på tjenesten.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

ExpressVPN leverer også ubegrænset båndbredde og kommer ind i Netflix, hvorfor det er vores bedste VPN til streaming. Det fungerer på alle større operativsystemer, og det er let at installere og bruge. En syv-dages gratis prøveversion er tilgængelig, og der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti ud over det, så du kan give det en chance, før du abonnerer.

HideMyAss

HideMyAss kan også få dig en srilankansk IP-adresse. Det har et massivt servernetværk spredt over 190 lande, inklusive Sri Lanka. Det giver også god sikkerhed, men det holder logfiler i op til 30 dage. Vores HideMyAss anmeldelse har flere oplysninger om tjenesten.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Tidligere

Næste

HideMyAss’s hastigheder er okay til de fleste aktiviteter, og det sætter ikke kasketter på båndbredde. Plus det kan komme ind i de fleste streamingtjenester. Du kan bruge det på Windows, macOS, Android og iOS, og du kan tilslutte op til fem enheder samtidigt. En syv-dages prøveversion er tilgængelig såvel som en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

PureVPN

Siden vores sidste gennemgang er PureVPN forbedret meget, men det kommer stadig til kort på nogle få kritiske områder. Faktisk, hvis det ikke var for at have seks servere i Sri Lanka, ville det ikke oprette denne liste. Når det er sagt, er det et rimeligt valg, hvis dine aktiviteter ikke er følsomme, men til ethvert andet formål skal du bruge de to andre indstillinger. Læs vores PureVPN-gennemgang for at finde ud af, hvorfor.

PureVPN-hjemmeside-2018

Dets servernetværk er godt, dets hastigheder er anstændige og det pålægger ikke båndbreddegrænser. Sikkerhed er også okay, men du skal indstille til 256-bit kryptering. Det har også en kill switch og privatlivspolitik, men det giver modstridende oplysninger om, hvordan den fører logfiler.

PureVPN fungerer med Windows, macOS, Android og iOS. Support er tilgængelig via live chat, der er hurtig og e-mail, men det kunne være bedre. En 31-dages pengene-tilbage-garanti er tilgængelig. Tjenesten er meget billigere end de fleste udbydere, men du bør ikke basere din beslutning på pris.

Farerne ved brug af en srilankansk IP-adresse

Du vil ikke være i fare ved at bruge en srilankansk IP-adresse, men der er et par ting, du skal huske på. Der er lande, der har strenge regler for ytringsfrihed, ikke respekterer privatlivets fred og er under tung overvågning.

Sri Lankas samlede score for internetfrihed er ikke på niveau med vestlige standarder, men landet har foretaget forbedringer i de sidste par år. Efter kommunal vold i februar og marts 2018 forbød den srilankanske regering sociale medierwebsteder, som Facebook, Instagram, WhatsApp og Viber, idet de sagde, at platformene sprede og forstærker hadytringer.

Ifølge Freedom House har landet også en urolig historie med at arrestere og fængslet online journalister ved hjælp af tidligere lovgivning, som f.eks. Loven om forebyggelse af terrorisme. Lovene er blevet erstattet af en ny ramme for terrorbekæmpelse, men aktivister og juridiske lærde insisterer på, at den også indeholder bestemmelser, der kan begrænse ytringsfriheden.

På grund af disse ting skal du overveje at bruge en VPN, når du prøver at få adgang til Sri Lankas websteder eller indhold via mediestreamingsplatforme. Det vil ikke kun omgå censur, men også beskytte dit privatliv, sikre din forbindelse og låse en række geoblokeret indhold, såsom Netflix og online tv-programmering.

Afsluttende tanker

Vi håber, at vi har hjulpet dig med at få en srilankansk IP-adresse. Den bedste metode er at bruge en VPN, fordi det giver god sikkerhed, der holder dig skjult og din forbindelse sikker. Alle vores VPN-valg vil få dig det, du har brug for, men ExpressVPN er det bedste på grund af dets stærke sikkerhed og privatliv, hurtige hastigheder og evnen til at komme ind i streamingtjenester.

Hvis du har erfaring med at få en Sri Lanka IP-adresse, vil vi meget gerne høre dine anbefalinger. Fortæl os om dem i kommentarfeltet nedenfor. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map