Sådan får du en pakistansk IP-adresse i 2020: En Lahore-placering

Hvis du har prøvet at få adgang til pakistansk indhold uden for Pakistan, er chancerne for, at du er blevet introduceret til geoblocks. De er almindelige, men kan være irriterende. Den eneste måde at komme omkring dem på er at ændre din IP. I denne artikel fortæller vi dig, hvordan du får en pakistansk IP-adresse.


Din IP-adresse er et unikt identifikationsnummer, der inkluderer din geografiske placering. Når du prøver at få adgang til noget, der er begrænset til et bestemt land, blokeres du medmindre du har den rigtige IP. At ændre din IP-adresse narrer grundlæggende webstedet eller onlinetjenesten til at tro, at du er i dette land.

Det kan være, at du vil se noget lokalt tv, såsom Dunya News eller Samaa TV. Måske savner du at se nyhederne eller andre programmer på dit lokale sprog, såsom urdu, Punjabi eller Sindhi. Uanset hvad det er, har du sandsynligvis brug for en pakistansk IP-adresse.

Netflix er også tilgængelig i Pakistan, og nogle programmer, der er tilgængelige der, er måske ikke andre steder andetsteds. Dette skyldes licensbegrænsninger. En licens er nødvendig for hvert land, hvor en tjeneste ønsker at udsende et show. Mange brugere vil have adgang til den amerikanske version af Netflix, fordi den har flest valg. Vi går nærmere ind på det emne i vores stykke om Netflix VPN-forbud.

Hvis det er dit hovedmål at komme ind i Netflix, så tjek vores anbefalinger i vores bedste VPN til Netflix-guide.

En anden grund til, at du måske ønsker en pakistansk IP-adresse, er at logge ind på din bankkonto. Mange banker tillader ikke adgang uden for landet. Det er irriterende, men den ekstra sikkerhed er der for at stoppe svindel.

Sådan får du en pakistansk IP-adresse

Et par metoder kan bruges til at få en pakistansk IP-adresse. Du kan bruge en proxy – læs vores bedste gratis proxyvejledning – som er den lette rute, men de fungerer ikke altid. Selv hvis proxy fungerer, lader den din IP være eksponeret, så den kan spores tilbage til dig. Der er desuden ingen sikkerhed, så du kan blive et offer for cyberkriminalitet. Vores VPN vs. proxy vs. Tor-artikel har mere om emnet.

Det er bedre at bruge et virtuelt privat netværk. På den måde bliver du beskyttet af dens sikkerhed, og det giver dig mulighed for at gennemse anonymt.

Der er nogle få faktorer, der vil gøre nogle af vores bedste VPN’er gode valg til Pakistan. Det vigtigste er, at udbyderen har servere der. Ellers har du stadig ikke adgang til begrænset indhold.

Hvis du vil bruge streamingtjenester, vil du have en VPN med gode hastigheder og ubegrænset båndbredde. For at få adgang til Netflix skal det være i stand til at forblive uopdaget af tjenestens avancerede VPN-detekteringssystem. Nogle VPN’er har bare ikke, hvad det kræver at gøre. Læs vores stykke om Netflix-proxyfejlen for mere.

CyberGhost

Du kan bruge CyberGhost til at få en pakistansk IP-adresse. Ud af sine tusinder af servere er 10 i Pakistan. Det har god sikkerhed og hæder dit privatliv med en solid politik, der ikke logger på. Hastighederne er anstændige, og den har ubegrænset båndbredde. Plus, det kan få dig ind i streamingtjenester, herunder Netflix.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

Du kan installere det på Windows, macOS, Android og iOS og tilslutte op til syv enheder ad gangen. Af den grund var det en af ​​vores bedste VPN’er til flere enheder. Se vores CyberGhost-gennemgang for at få flere oplysninger om tjenesten, eller brug en syv-dages prøveperiode til at se selv. Der er også en pengene-tilbage-garanti, så du har intet at tabe.

ExpressVPN

ExpressVPN er et andet godt valg, fordi det har et godt servernetværk, der indeholder nogle servere i Pakistan. Dens sikkerhed er fremragende, og det fører ikke en log på din aktivitet. Det får dig ind i streamingtjenester, herunder Netflix, uden problemer. Faktisk er det vores bedste VPN til streaming. Derudover har den ubegrænset båndbredde og er den hurtigste VPN omkring.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Det er kompatibelt med de fleste operativsystemer og gør det muligt at tilslutte tre enheder på én gang. Klienterne er lette at bruge, og det er et godt valg, hvis du ikke har erfaring med at bruge en VPN. Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, der giver dig masser af tid til at sikre dig, at du kan lide det. Læs vores ExpressVPN-gennemgang for at få et mere detaljeret kig på tjenesten.

Astrill

Astrill kan også bruges til at få en pakistansk IP-adresse. Dets servernetværk er ikke så stort som konkurrenterne, men det har servere i Bahawalpur. Det har anstændig sikkerhed for at beskytte dig, og du kan vælge mellem mange VPN-protokoller, herunder to, der er unikke for det. Astrill får dig ind i streamingtjenester, såsom Netflix, og det har hurtige hastigheder med ubegrænset båndbredde.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Tidligere

Næste

Det kan bruges på de fleste desktop og mobile operativsystemer. Plus, du kan tilslutte op til fem enheder samtidigt. Der er en syv-dages prøveperiode, som du også kan drage fordel af. Se vores Astrill-gennemgang for mere.

Farerne ved at bruge en pakistansk IP-adresse

Teknisk set er du ikke i fare, når du bruger en pakistansk IP-adresse. Når det er sagt, er der ting, man skal huske på, når man gør det. Overvågning er et stort emne i mange dele af verden, hvor kun et par lande vurderer privatlivets fred.

Regeringen tolererer ikke kritik af de militære eller militante religiøse grupper. Fem bloggere blev rapporteret savnet efter kritik af den, og en hævdede, at han blev tortureret af en regeringsinstitution.

Desuden er blasfemi en kriminel handling og bærer streng straf. Mange journalister udøver selvcensur, når de skriver om følsomme emner, såsom religion, protester og LHBT-spørgsmål. Læs vores bedste VPN for Pakistan-stykke for mere om landet.

Der er også fare for at bruge offentlig WiFi. Når du opretter forbindelse til et hotspot, er der ingen måde at vide, hvor sikker det er. Ved at bruge en VPN holder du dig beskyttet mod cyberkriminalitet. En god antivirus går heller ikke galt.

Afsluttende tanker

Vi håber, at vores guide har hjulpet dig med at forstå, hvordan du ændrer din IP-adresse til en pakistansk. For at beskytte dig selv er det bedst at gå VPN-ruten, fordi det vil sikre, at du er beskyttet og respekterer dit privatliv.

Alle vores anbefalinger er op til opgaven, men CyberGhost har overhånden med 10 servere i Pakistan. Med sin syv-dages prøveperiode og pengene-tilbage-garanti har du masser af tid til at beslutte, om det er rigtigt for dig.

Hvis du har anbefalinger til at få en pakistansk IP-adresse, så lad os en kommentar nedenfor. Vi vil meget gerne høre fra dig. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map