Sådan får du en hollandsk IP-adresse i 2020: Omlægning til Rotterdam

Hvis du vil se hollandsk tv fra uden for EU, finder du ud af, at dine sædvanlige websteder, såsom NPO Start og Uitzending Gemist, ikke er tilgængelige. I denne artikel viser vi dig, hvordan du omgår disse geoblocks – og sparer dig selv noget irritation – ved at få en hollandsk IP-adresse.


Det er heller ikke kun underholdningswebsteder, der er blokeret. Regeringswebsteder kan nås fra EU, men hvis du er uden for det, skal du være klar til at besvare et dusin sikkerhedspørgsmål, der kan kulminere med et mailet brev, der uhjælpeligt sendes til din hjemmeadresse med en sikkerhedskode. Hele “e” -delen af ​​e-regeringen er tilsyneladende stadig et arbejde.

Selv fra EU vil du lejlighedsvis løbe ind i problemer. Marktplaats.nl, det hollandske svar på eBay, blokeres for eksempel fra ikke-hollandske IP-adresser, ligesom nogle mindre radio- og tv-stationer. Nogle banker vil også smide dig flak, hvis du får adgang til dem uden for Holland, hvilket er smertefuldt, når du prøver at overføre din husleje.

For at gøre livet lettere for hollandske beboere og elskere af hollandske offentlige tv har vi sammensat denne hurtige guide til at få en IP-adresse i Holland. Læs videre for at finde ud af, hvad, hvor og hvordan man skjuler en IP-adresse.

Sådan får du en hollandsk IP-adresse

Den nemmeste måde at få en hollandsk IP-adresse, eller en hvor som helst andet sted for den sags skyld, er at forfalde eller forfalske din placering via en proxy. Fuldmagter er tjenester, der ofte fungerer i din browser, der omdirigerer din internettrafik gennem et andet udgangspunkt på Internettet, så det ser ud som om du er der i stedet. For henvisninger, se vores artikel om de bedste gratis proxier.

Når det er sagt, har fuldmægtigere en alvorlig ulempe: de er ikke sikre. Forbindelsen omdirigeres, men ikke sikret, hvilket gør det nemt for websteder at finde ud af, at du prøver at narre dem. Vi anbefaler at bruge et virtuelt privat netværk til ikke kun at omgå geoblocks, men også for at sikre din forbindelse og undgå de nysgerrige øjne fra marketingfolk og hemmelige agenter.

Vi forklarer forskellen mellem VPN’er og proxier mere i vores VPN vs. proxy-artikel, men kernen er sikkerhed. Ikke alle VPN-tjenester er skabt ens, så vi gik over vores bedste VPN-udbydere og valgte tre, der hjælper dig med at få en hollandsk IP-adresse uden besværet. Lad os se på dem.

ExpressVPN

Vi valgte ExpressVPN først, fordi det er en af ​​de bedste VPN-tjenester. Den har flere servere i Amsterdam, er den hurtigste VPN på markedet, leveres med fremragende sikkerhed og er let at bruge, at starte. Alt hvad du skal gøre er at starte det, trykke på den store knap i midten af ​​grænsefladen, og du er god til at gå. Se vores ExpressVPN-gennemgang for at få flere oplysninger om, hvordan du bruger den.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Det er også den bedste VPN til streaming, så hvis du nogensinde er træt af hollandske offentlige tv, kan du se U.S. Netflix i stedet uden at bekymre dig om proxyfejl. Ulempen med ExpressVPN er dens pris, der kommer ind på hele 99 dollars om året, hvilket gør det til en af ​​de dyreste VPN-tjenester på markedet. Når det er sagt, får du det, du betaler for, og ExpressVPN er fremragende.

Goose VPN

Hvis ExpressVPNs pris skræmmer dig, skal du overveje at prøve Goose VPN. Det har hjemmefeltets fordel, fordi det er så hollandsk som gulost og forvirrende marihuana-love. Goose VPN har et stort antal servere i Holland, så du er indstillet til at få en hollandsk IP-adresse, og den koster kun $ 60 pr. År. Derudover kan du reducere det til under halvdelen ved at vælge den begrænsede plan.

Goose-VPN-Slider1

Goose-VPN-Slider2

Goose-VPN-Slider3

Goose-VPN-Slider4

GooseVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Goose VPN er en fornøjelse at bruge og er lige så sikker som enhver af vores top VPN-udbydere, men det har den ulempe, at det kan være langsomt, som vi fandt ud af, når vi undersøgte vores Goose VPN-gennemgang. Det skulle ikke være for meget af et problem, hvis du får adgang til hollandske IP-adresser fra Europa, men fra resten af ​​verden ønsker du måske at gå til vores tredje mulighed.

NordVPN

Sidst, men ikke mindst, er NordVPN. Som vores andre to anbefalinger tilbyder det hollandske servere flere steder i det lille land, og det har stor sikkerhed, så du kan gennemsøge at vide, at du er sikker. Det er også en af ​​de bedste VPN’er til Netflix, så NPO er næsten garanteret at lade dig komme igennem.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Dets hastighed kan dog være inkonsekvent, så du bliver ofte nødt til at kigge efter den bedste server til enhver tid. Når det er sagt, er det en leg med NordVPN at skifte servere takket være dets fine interface og hurtige switch-tider. Generelt kan du gøre det meget værre end NordVPN, når du leder efter en IP-adresse i Holland. Læs vores NordVPN-anmeldelse for flere detaljer.

Farerne ved at bruge en hollandsk IP-adresse

Brug af en anden IP-adresse er ikke uden risici. Selvom en VPN vil beskytte dig mod det værste, internettet har, kan du huske et par ting, når du bruger en hollandsk IP-adresse.

For det første er Holland et arnested for cyberkriminalitet. Svindel er mange og formerer sig, og at bruge en lokal IP-adresse åbner dig for noget af det. Når det er sagt, takket være anonymiteten VPNs-tilskud, skal du være sikker mod det værste af det, men vi anbefaler stadig, at du læser vores online privacy guide for at være på den sikre side.

Et andet spørgsmål i Holland er den vedvarende regeringsovervågning, som du kan læse om i introduktionen til vores stykke om den bedste VPN for Holland. Igen skal VPN’er holde dig sikker, men du vil måske huske, at din IP-adresse sandsynligvis spores, selvom den er anonymiseret. Det er mere en back-of-the-mind ting, men bedre sikker end beklager.

Afsluttende tanker

At få en hollandsk IP-adresse er et simpelt spørgsmål om at vælge en VPN, tilmelde sig den og vælge en server i Holland. Ikke kun vil du være i stand til at foretage dit online bank- og tv-tv, som om du var hjemme, men du gør det mere sikkert end før, uden at du behøver at bekymre dig om, at kriminelle eller regeringsagenter ved, hvad du laver.

Vi anbefaler ExpressVPN, men en af ​​de to andre klarer sig også godt.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan VPN’er fungerer, skal du læse vores vejledning om VPN-sikkerhed. Har du forslag til gode VPN-tjenester til Holland eller spørgsmål til, hvordan du tilslutter en VPN? Fortæl os det i kommentarerne herunder, og som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map