Bedste VPN for Irland 2020

Irland er et smukt sted med så meget at se og gøre. Du kan tage den enestående naturlige skønhed i Cliffs of Moher i County Clare eller hæve et glas af de sorte ting på en aften i Dublin. Selv hvis du bare besøger for at gå i stykker, er du bundet til at gå online, så vi har samlet en liste over de bedste VPN’er til Irland for at beskytte dig.


Bemærk, at denne artikel er rettet mod republikken. For Nordirland, se vores bedste VPN til det britiske stykke.

Der er mange grunde til at bruge et virtuelt privat netværk, uanset hvor du er. For det meste vil det beskytte dig mod online farer, men det vil også give dig adgang til begrænset indhold og tjenester. Enhver af udbyderne i vores VPN-anmeldelser får dig det, du har brug for, men det er vigtigt at forstå, hvilke funktioner der er nødvendige for Irland.

Mange lande praktiserer censur, og det kan være meget strengt (bare kig på Kina), men den irske regering pålægger ikke hårde restriktioner, hvilket er fantastisk.

Det er dog ikke så godt, hvis du gerne vil torrent ophavsretligt beskyttet materiale. Efter en retsafgørelse i begyndelsen af ​​2018 skal internetudbydere blokere websteder, der involverer ulovlig deling af ophavsretligt beskyttet materiale.

Hvis du finder en, der ikke er blokeret og bevidst krænker en ophavsret, kan det resultere i, at du bliver suspenderet eller permanent afbrudt fra bredbåndstjenesten. Vores bedste VPN for Tyskland-artikel viser et andet eksempel på strenge ophavsretlige love.

I 2010 blev det afsløret, at den irske regering overvejede at indføre internetfiltrering og argumenterede for, at den ville fjerne stødende og ulovligt materiale og gøre det vanskeligere for de involverede at operere. I 2013 sagde ISP-forbindelsen i Irland, at internetudbydere ikke bør laves censur for internetindhold. Selvom der ikke er nogen filtrering nu, hvem ved hvad fremtiden har.

Der er andre måder, du kan forhindres i at se indhold ud over censur. Geoblocks kan være en rigtig smerte. De blokerer dig for at få adgang til indhold, medmindre du er i et tilladt land. Tag f.eks. RTE Player på grund af licensbegrænsninger, vil du kun kunne få adgang til det fulde bibliotek, hvis du opretter forbindelse til en irsk server.

Det samme kan siges, hvis du vil se U.S. Netflix. Du skal oprette forbindelse til en server der. Med en passende VPN bør du heller ikke have noget problem med at gøre. Læs vores bedste VPN til Netflix-stykke for flere forslag.

Overvågning i Irland

Overvågning i Irland er underlagt loven fra 1993 om afskærmning af postpakker og telekommunikationsloven og loven om strafferetspleje fra 2009. Med disse kan myndighederne opfange dine e-mails og anden kommunikation for at bekæmpe alvorlig kriminalitet og beskytte statens sikkerhed.

Stadig kendes der kun lidt om, hvordan de bruges, og tilladelse fra en dommer er kun nødvendig, når overvågningsudstyr, såsom kameraer, bruges.

Manglen på retsligt tilsyn betyder, at myndighederne kan undersøge næsten hvem som helst uden følger. I 2010 blev et medlem af Gardai fanget som spionage på sin tidligere partner gennem datalagring. Selv efter en intern disciplinær proces stod hun ikke over for nogen retsforfølgning og beholdt sit job.

I 2015 viste lækte e-mails, at irske forsvarsstyrker havde talt med et kontroversielt overvågningsfirma ved navn Hacking Team, der sælger spy-software til myndigheder over hele verden. E-mails viste kommunikation fra 2012 til midten af ​​2015. Militæret sagde, at det ikke købte noget, men det er ikke nødvendigvis sandt.

Selv med alt det er det ikke så gennemgribende som dets fjerne naboer, som du kan læse i vores bedste VPN til det amerikanske stykke.

Bedste VPN for Irland 2020

Hvad der gør en VPN til det bedste for Irland

Mange af vores bedste VPN-udbydere tilbyder en god service, men nogle har funktioner, der gør dem mere egnede til Irland.

Først vil du sikre dig, at udbyderen har servere så mange steder som muligt. Det vil gøre det lettere at omgå begrænsninger. Du ønsker måske også servere i Irland, især hvis du ikke er i landet, da det giver dig adgang til indhold, der er begrænset dertil, f.eks. Visse programmer på RTE Player.

Dets hastighed er en vigtig faktor, hvis du planlægger at streame eller torrentere, hvilket også er ubegrænset båndbredde.

Du bør også vælge en med god sikkerhed. Det vil holde dig skjult for regeringsovervågning og beskytte dig mod cyberkriminalitet. Mange farer kan lure på offentlig WiFi, og det er en god grund til også at installere en anstændig antivirus.

Derudover vil du have en stærk no-logs-politik på plads, hvilket betyder, at virksomheden ikke fører journal over din aktivitet.

Andre faktorer, du skal huske på, er brugervenlighed, hvilke enheder der understøttes, kundeservice og hvor meget du er villig til at budgettere for tjenesten.

1. Bedste VPN for Irland: NordVPN

NordVPN er den bedste service for Irland, fordi det tilbyder en god service med mange funktioner, der passer til dine behov. Det har tusinder af servere, der dækker 60 lande, hvilket betyder, at du ikke skal have noget problem med at finde en der fungerer. 43 pct. Af dem er i Irland, hvilket er mere end nogen anden udbyder, vi har kontrolleret.

Tidligere

Næste

Dens hastigheder er gode, men det kan bremse, når du opretter forbindelse til en server, der er langt væk. De er dog stadig anstændige, og du kan hurtigt skifte server. NordVPN kommer ind i de fleste streamingtjenester og har ubegrænset båndbredde, så du kan bruge så meget tid på det, som du vil. som du vil.

Plus, det er et godt valg, hvis du vil torrent, da det kom først i vores bedste VPN til torrenting.

Dens sikkerhed er blandt de bedste og har mulighed for at bruge dobbelt-hop-kryptering. Det tilføjer mere beskyttelse til VPN-tunnelen. Virksomheden hæder også dit privatliv med en streng politik, der ikke indeholder logfiler, så der er ingen registrering af dine online aktiviteter.

Læs vores NordVPN-gennemgang for at få et bedre kig på tjenesten.

Andre grunde, som vi kan lide NordVPN

Det har klienter til Windows, macOS, Android og iOS. De er brugervenlige og har et godt layout, så det er let at vælge servere. Du kan tilslutte seks enheder samtidigt.

Support er tilgængelig, hvis du har brug for det. Der er en god vidensbase, så du kan prøve at løse problemet selv. Hvis du stadig har brug for hjælp efter det, kan du kontakte et medarbejder via live chat eller e-mail. Live chat giver dig det hurtigste svar, og personalet er nyttigt.

NordVPNs månedlige pris giver god værdi for pengene, men du ville være bedre til at vælge et længere abonnement, da du sparer penge ved at gøre det. Hvis du er træt af det, er der en 30-dages refusion, så du kan sikre dig, at tjenesten er den rigtige for dig, inden du dykker ind.

2. ExpressVPN

Ligesom NordVPN tilbyder ExpressVPN en fantastisk service. Se vores ExpressVPN vs NordVPN stykke for at se, hvordan de sammenligner. Det har mange servere spredt over 94 lande, inklusive Irland, så du kan få adgang til indhold derfra.

Hastighed er ikke et problem, da det er en af ​​de hurtigste VPN’er omkring og den bedste VPN til streaming. Med sin ubegrænsede båndbredde er det også et godt valg til torrent.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Det har stor sikkerhed, og du behøver ikke rod med standardindstillingerne for at få det. Desuden kan du nemt øge det, hvis du vil. ExpressVPN beskytter dig også med en solid politik uden logfiler. Se vores ExpressVPN-anmeldelse for mere information.

Andre grunde, som vi kan lide ExpressVPN

Det har desktop-klienter til Windows og macOS og mobile apps til Android og iOS, som alle er lette at bruge. Det er et godt valg for dem, der ikke har erfaring med at bruge en VPN, da det næsten gør alt for dig ude af kassen. Du skal bare sørge for, at du er tilsluttet en passende server.

Hvis du har problemer, kan du bede om hjælp gennem live chat og e-mail. Begge er tilgængelige døgnet rundt, og personalet er hjælpsom og venlig. Hvis du har et mere kompliceret problem, er e-mail-support den bedste mulighed, da hjælpen vil være mere grundig.

En ulempe med ExpressVPN er, at det er dyrt sammenlignet med dens rivaler. Det tilbyder dog en fremragende service, så det er værd at pengene. Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan sikre dig, at du kan lide det.

3. CyberGhost

CyberGhost er en anden god service. Det har over 3.000 servere i 59 lande, hvilket giver dig masser at vælge imellem, herunder 20 i Irland.

Cyberghost VPN Windows Client
Ooh… smuk

Der er ingen båndbreddehætter, og dens hastigheder er gode, men ligesom NordVPN kan det sænkes over lange afstande. Stadig er det et anstændigt valg til streaming og torrenting.

Du vil blive beskyttet med stor sikkerhed, men det er ikke så tilpasses som nogle tjenester. CyberGhost overser heller ikke privatlivets fred, da det fører til en god no-logs-politik. Læs vores fulde CyberGhost-anmeldelse for flere detaljer.

Andre grunde, som vi kan lide CyberGhost

Du kan bruge det på Windows og macOS, Android og iOS. Dens interface kan tage nogle at vænne sig til, selv efter at den blev opdateret. Det er stadig ikke svært at bruge. CyberGhost tillader også syv samtidige forbindelser, hvorfor det er en af ​​vores bedste VPN til valg af flere enheder. Det er et godt valg, hvis du er gadgetglad.

Kundesupport inkluderer en nyttig vidensbase, der skal hjælpe dig med at løse almindelige problemer. Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du nå et medarbejder via live chat. E-mail er også tilgængelig, og det er bedre til flere tekniske problemer.

Dens månedlige plan er ikke stor, så du ville være meget bedre til at vælge en længere plan. Android- og iOS-brugere kan prøve det, før de forpligter sig ved at drage fordel af den syv-dages prøveperiode. Der er også en pengene-tilbage-garanti, så du ikke kan gå galt. Den månedlige plan får 14 dage og længere abonnementer får 45.

4. Privat internetadgang

Privat internetadgang har servere i 33 lande, som ikke er så mange som vores andre valg. Der er dog 10 i Irland, så du kan stadig få indhold begrænset til Republikken.

Dets hastigheder er gode, men det skyldes hovedsageligt, at det bruger et lettere krypteringsniveau som standard. Sikkerheden er indstillet til 128-bit, men du kan let skifte til den mere foretrukne 256-bit. Det vil gøre det langsomt, men det vil stadig være okay.

Dine aktiviteter forbliver også hemmelige, da PIA ikke opbevarer logfiler.

Du skulle ikke have noget problem med at streame dine foretrukne shows med Netflix. Det gælder især for den amerikanske version, da de fleste af PIA’s servere er i samme land. Det er dog ikke godt til at komme ind i andre streamingtjenester. Dens ubegrænsede båndbredde giver dig mulighed for at se så meget du vil, og gør det til et andet godt valg til torrenting. Vores PIA-gennemgang går nærmere ind på.

Andre grunde, vi kan lide PIA

Installation er let, og du kan hurtigt få forbindelse ved hjælp af en af ​​dens klienter til Windows, macOS, Android eller iOS.

Kundesupport er god, men mangler live chat. Der er dog en videnbaseret e-mail-support 24/7, og hjælpen er grundig og venlig.

Den månedlige sats er anstændig, men den var tidligere billigere. Du kan dog spare penge ved at tilmelde dig en længere periode. Der er en syv-dages pengene-tilbage-garanti, i tilfælde af at du beslutter det ikke er for dig.

5. Windscribe

Windscribes serverdækning er ikke så god som nogle, skønt den har over 600 servere i 55 lande, herunder nogle i Dublin. Det burde være nok for dig at komme til det, du ønsker. Nogle placeringer, inklusive Irland, kræver, at du dog er Pro-medlem for at få adgang.

Det har også Windflix-servere i England, USA, Canada og Japan. De er bygget til streaming og fungerer godt. Tjenesten er også et godt valg til torrent. Du kan læse mere om det i vores Windscribe-gennemgang.

windscribe interface

indskrive præferencer

windscribe browserudvidelse

tilmeld personlige muligheder

udskrive lækagetest

Tidligere

Næste

Hastigheden er ikke dårlig og burde være i stand til at håndtere de fleste aktiviteter, herunder streaming, men den er ikke så hurtig som vores andre valg. Med den gratis plan er din båndbredde begrænset til 2 GB, men der er måder at øge den på. Hvis du vælger en betalt plan, giver Windscribe dig dog ubegrænset båndbredde.

Dens sikkerhed er god og kan justeres, så den passer til dine behov. Der er en masse privatlivsindstillinger, hvilket er godt, men det siger, at det holder logfiler. De opbevarede data har dog ingen reel værdi og holdes til et minimum. Der er heller ingen chance for, at det spores tilbage til dig.

Andre grunde, som vi kan lide, afskrive

Windscribe har en enkel grænseflade, hvilket er godt for dem, der ikke har meget erfaring. Der er indstillinger, som du dog kan tænke på, hvis det er noget, du kan lide. Det er tilgængeligt for Windows, macOS, Android og iOS. 

Hvis du har problemer, kan du se på den generelle vidensbase, ofte stillede spørgsmål og vejledninger for hjælp. Du kan også kontakte kundesupport gennem live chat 24/7, men det vil forbinde dig til en AI-repræsentant ved navn Garry. For at være retfærdig er svarene imidlertid gode, og hvis du foretrækker det, kan du indsende en billet til at tale med et rigtigt menneske i stedet.

Det er ganske dyrt, hvilket er en skam, men du kan spare penge ved at vælge en længere plan. Der er en gratis plan, der ikke er dårlig sammenlignet med andre, men du vil være begrænset til båndbredde. Windscribe har ikke en refusionspolitik, men du kan anmode om en refusion inden for de første tre dage, du har den, hvis du ikke kan lide det.

Afsluttende tanker

Vi håber, at vi har gjort det lettere at vælge en passende leverandør til Irland. Brug af en VPN hjælper dig med at få adgang til indhold, der er begrænset, såvel som at beskytte dig mod regeringsovervågning og andre trusler. Du skal vælge et med et stort servernetværk og god sikkerhed.

NordVPN er vores vinder for Irland. Det har tusindvis af servere i mange lande, herunder 32 i Irland, så det er fantastisk for dem, der vil have adgang til irsk indhold. Plus, dens sikkerhed er fremragende, så det vil holde dig sikker online.

Hvis du har forslag til eller erfaring med at bruge en VPN i Irland, så fortæl os det i kommentarerne herunder. Glem ikke at tjekke vores VPN-arkiv for relaterede artikler. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me