Namecheap vs. GoDaddy: La batalla dels registradors Once 2020

Ni Namecheap ni GoDaddy no ho van convertir en la nostra millor guia d’allotjament web, però una era molt més a prop que l’altra. Com a dos-amfitrions de dominis-registradors de dominis, només semblava adequat enfrontar-se els dos els uns contra els altres en una coincidència entre Namecheap i GoDaddy. Tot i que GoDaddy té una quota de mercat significativament més gran, no és necessàriament la millor opció. 


GoDaddy no és un desconegut per a les nostres comparacions, assumint alguns dels principals noms de la indústria al nostre SiteGround vs. GoDaddy i HostGator vs. GoDaddy. Namecheap, en canvi, és un nouvingut, rarament protagonitzat pels nostres guies. Tot i això, és un amfitrió impressionant, tenint en compte el preu. 

Farem tot el possible per oferir-vos una opció clara al final d’aquesta comparació, però encara haureu de consultar la nostra revisió de GoDaddy i la revisió de Namecheap. Allà veureu com aquests dos serveis surten al mercat d’allotjament web més ampli, no només de forma aïllada.

Configuració d’una lluita: Namecheap vs. GoDaddy

Jutgem els serveis individuals en vuit seccions, cadascuna formant part del que considerem vital per a un amfitrió web. Tanmateix, les comparacions no es poden permetre tenir vuit seccions completes, ja que les farien innecessàries llargues i injustes. Tot i que encara recopilarem tot el que fem a les nostres revisions normals, hem condensat les seccions aquí en cinc rondes. 

Aquestes rondes són: característiques, preus, facilitat d’ús, velocitat i seguretat. Cada ronda comença per nosaltres amb l’escenari amb allò que busquem. Aleshores, parlarem una mica sobre cada servei i reflexionarem sobre com s’apilen. Al final de cada ronda, declarem guanyador i concedirem un punt.

Hi ha un total de cinc punts i el servei amb més punts al final serà coronat campió. Tot i que utilitzem aquest sistema per facilitar el servei que preferim, no és l’única consideració. Com ja havíem vist en diverses comparacions abans (com ara la nostra SiteGround vs. DreamHost i A2 Hosting vs. SiteGround), no sempre hi ha un guany clar.. 

Per això, us recomanem que llegiu cada ronda perquè enteneu per què hem pres la nostra decisió. Algunes rondes estan tallades i seques, però d’altres tenen una mica més de matís.

1

Característiques

Les funcions són cada cop més importants amb els serveis d’allotjament web. Per exemple, alguns centenars de dòlars en crèdits publicitaris amb iPage comencen a semblar poc fàcils en comparació amb els servidors LiteSpeed ​​d’Hostinger (consulteu la nostra revisió d’iPage i la revisió d’Hostinger). Dit això, hi ha moltes funcions a tenir en compte (llegiu la nostra ressenya de Hosting A2 per obtenir un exemple), així que en lloc de centrar-nos en detalls específics, mirem tres àrees generals. 

Un bon servei d’allotjament hauria de tenir eines que us ajudin a construir, optimitzar i protegir el vostre lloc. Tot allò que es troba dins d’aquests paraigües compleix el que busquem en aquesta ronda.

Namecheap

Namecheap, com el seu nom indica, és barat. Tenint en compte el preu, la llista de funcions és impressionant, tot i que és difícil ignorar que li falten alguns elements bàsics. Segurament podeu obtenir un paquet per menys de la competència, però és possible que hagueu de buscar alguns altres serveis per fer-lo sentir completament. 

Per sort, però, Namecheap cobreix l’essencial. Inclou un creador de llocs web rudimentaris amb un bon grapat de temes dignes i opcions per als comerços de comerç electrònic. No obstant això, “rudimentari” és la millor manera de descriure-ho. Tot i que podeu crear un lloc, no serà tan funcional ni bonic com un lloc construït amb un dels nostres millors creadors de llocs web, com ara Wix (llegiu la nostra ressenya de Wix).

namecheap-review-site-builder

Si no us importa el constructor, sempre podeu utilitzar Weebly o Strikingly, totes dues disponibles a la botiga d’aplicacions (consulteu la nostra revisió Weebly i la revisió Strikingly). A més, Namecheap ofereix privadesa de domini, còpies de seguretat diàries, una càrrega de vaixell de certificats SSL / TLS gratuïts i integració amb Google Apps. 

Aquesta llista de funcions faria que orgullós de SiteGround (llegiu la nostra ressenya de SiteGround). Tanmateix, Namecheap té una omissió estranya. Voleu obtenir un domini gratuït amb el vostre pla, però ha de ser un domini “. Lloc web”. Gairebé tots els amfitrions ofereixen un domini “.com” gratuït, per la qual cosa és estrany veure Namecheap saltar-lo.

GoDaddy

Sens dubte GoDaddy és un dels proveïdors d’allotjament web més rics en funcions, però hauràs de gastar molt per accedir a aquestes funcions. Com un dels amfitrions més grans, GoDaddy ofereix tot, des dels números de telèfon de negocis fins a diversos creadors de llocs web, però la majoria d’aquestes funcions venen a la carta. 

Això es mostra als plans compartits de GoDaddy. Els dos primers, per exemple, no tenen un certificat SSL / TLS gratuït. Cap dels plans compartits no té còpies de seguretat diàries ni exploració de programari maliciós. Tot i que alguns hostes substitueixen aquestes funcions crítiques per les cridaneres (per exemple, consulteu la nostra revisió del lloc5), GoDaddy no. 

Quan compreu un paquet d’allotjament, obté, bé, el paquet d’allotjament. Aquest és un concepte excel·lent, però GoDaddy us ofereix els mínims i cobra més per això, cosa que explorarem a la propera ronda. Les úniques excepcions són els plans de WordPress, que compten amb funcions suficients per ser dignes del nostre millor allotjament web per a guies de WordPress. 

Ni tan sols teniu cap creador de llocs web gratuït, cosa que resulta especialment molesta tenint en compte que GoDaddy té un creador propietari disponible (consulteu la nostra revisió GoDaddy GoCentral per conèixer els nostres aspectes). Al voltant de tots els racons, sembla que GoDaddy vol més diners. Ho proporciona tot, però podeu obtenir moltes més funcions per molts menys diners en qualsevol altre lloc. 

Primer Pensament

Namecheap i GoDady no tenen sentit pel que fa a funcions. Tot i això, una manca clarament més que l’altra. Namecheap té algunes estranyes omissions sobre els seus plans compartits, però el paquet de funcions és sòlid en general. GoDaddy, en canvi, no inclou res a menys que estigui comprant un costós pla de WordPress. Per aquesta raó, atorgarem Namecheap el punt d’aquesta ronda.

Ronda: Punt de característiques per Namecheap

Logotip de Namecheap
Logotip de GoDaddy

2

Preu

La fixació de preus és una ronda complexa per a la majoria dels amfitrions web i, per desgràcia, és el cas aquí. Tot i que no és tan enganyós com Arvixe (llegiu la nostra crítica d’Arvixe), un dels nostres competidors té un esquema de preus complex i confús. En aquesta ronda, veurem com de clarament Namecheap i GoDaddy transmeten el preu durant tot el procés de compra, així com la tarifa en si.

Namecheap

El nom de Namecheap no és només parlar. És de molt, un dels serveis d’allotjament web més barats. Mentre que Hosting24 obtindrà una taxa d’introducció més baixa (consulteu la nostra crítica de Hosting24), Namecheap no té un preu inigualable en comparació amb altres serveis, inclòs el molt barat 1&1 IONOS (llegiu el nostre 1&1 revisió IONOS).

En definitiva, Namecheap és l’epítome de l’allotjament web barat, però, més que això, és l’epítom de l’allotjament web clar. El pla de preus és senzill d’entendre, Namecheap oferint tots els seus plans en durada d’un mes o d’un any. Anireu anualment a un descompte del 6-7 per cent i podreu consultar el preu directament a cada pàgina del producte. 

Els plans compartits i WordPress utilitzen aquesta estructura, mentre que els usuaris VPS i dedicats també poden pagar trimestralment. Els plans de distribuïdors, que només són paquets de plans compartits canviats, poden anar fins a dos anys. El més impressionant del lot, però, són els servidors dedicats a les autoritzacions. Tot i que és menys modern que un servidor dedicat a LunarPages (consulteu la nostra revisió de LunarPages), els servidors de liquidació de Namecheap us permetran obtenir hosting dedicat per menys de 50 dòlars al mes.. 

Si proveu el servei i decidiu que no us agrada, disposeu de 30 dies per obtenir un reemborsament de tots els serveis, tret de VPS, que només concedeix dues setmanes. S’han vist finestres de reembossament molt més llargues (consulteu la nostra revisió d’allotjament InMotion per a una d’elles), però Namecheap està en línia amb la major part del mercat amb la seva garantia de devolució de 30 dies..

GoDaddy

Com un dels amfitrions web més grans disponibles, hauria de sorprendre que GoDaddy tingui una llista de plans extremadament densa. El volum només pot fer que un pla sigui confús, però GoDaddy no ajuda el problema amb el seu esquema de preus confús. 

Per exemple, el pla compartit més barat comença al voltant de 3 dòlars al mes i es renova a 8 dòlars al mes. Això és normal per a la majoria dels amfitrions, però el que GoDaddy no aclareix és que costarà 11 dòlars al mes si us subscriviu durant menys d’un any. En comparació, DreamHost ofereix un pla compartit més ric en funcions que només és de 6 dòlars mensuals després de la renovació, independentment de la durada (llegiu la nostra crítica de Dreamhost). 

GoDaddy no és el servei d’allotjament web més car que hem vist (consulteu la nostra revisió Pagely), però amb el poc que obteniu amb cada pla, és difícil confiar en el preu anunciat. Per obtenir les mateixes funcions que obtindríeu amb DreamHost o SiteGround, pagareu el doble o el triple amb GoDaddy. 

La garantia de devolució tampoc garanteix gaire. Teniu els 30 dies estàndard per recuperar els vostres diners, però només si heu comprat un any o més d’allotjament. Si aneu amb l’opció de tres mesos (que és l’única opció fora d’un any o superior), només teniu 48 hores per canviar d’opinió. 

Ronda dos pensaments

GoDaddy és costós, confús i complex, mentre que Namecheap mostra clarament el preu que pagareu. Tot i que els serveis costessin el mateix, Namecheap guanyaria aquesta ronda. Ens sembla impressionant que Namecheap sigui tan clara mantenint el preu tan baix.

Ronda: Punt de preu per Namecheap

Logotip de Namecheap
Logotip de GoDaddy

3

Facilitat d’ús

Hi ha moltes opcions per configurar un lloc amb un host web, des de l’elecció del pla adequat per a la migració dels fitxers del lloc fins a l’aprenentatge del vostre quadre de control. Tot i que això pot ser difícil, hem vist alguns amfitrions que fan que el procés sigui atractiu i emocionant, com ara Kinsta (llegiu la nostra ressenya de Kinsta). En aquesta ronda, detallarem les nostres experiències amb Namecheap i GoDaddy. 

Namecheap

Namecheap té un procés senzill de selecció de pla, però la revisió té més temps del que necessita. Cada pas té la seva pàgina dedicada, és a dir, que creareu un compte en una pàgina, introduïu la informació de pagament en una altra, empleneu la informació de facturació de la següent i així successivament. Això fa que tot el procés se senti innecessàriament llarg, sobretot perquè Namecheap podria condensar-lo a una pàgina o a dues. 

Un dels avantatges és, però, que podeu definir la vostra contrasenya de seguida, en lloc de passar pel vostre correu electrònic per trobar les credencials d’inici de sessió (consulteu la nostra revisió HostGator per obtenir un exemple). Podeu iniciar la sessió al vostre tauler de comandament immediatament després de comprar el vostre pla.

namecheap-review-account-dashboard

El quadre de comandament és decebedor. És clarament una relíquia de quan Namecheap era simplement un registrador de dominis, amb gairebé totes les pestanyes que us indiquen cap a la compra d’allotjament per als dominis que heu registrat. Això fa que sigui difícil trobar opcions essencials, com ara cPanel, ja que estan enterrades a sota del cèrcol. 

El propi cPanel està bé, reflectint totes les opcions del nostre millor allotjament web amb guia cPanel. Tot i així, Namecheap no s’allunya del ganxo. En lloc de reconstruir el servei per competir amb els amfitrions web moderns, Namecheap va ampliar els seus serveis, deixant enrere un tauler de control gairebé no tan funcional com hauria de ser. 

GoDaddy

GoDaddy és similar a Namecheap quan es tracta d’utilitzar fàcilment. Tot i això, és molt més difícil escollir un pla amb GoDaddy. No només GoDaddy té una llista més llarga de plans, sinó que els mostra de manera inconsistent. Per exemple, l’allotjament compartit té diversos subtipus, però alguns d’aquests subtipos conduiran a una pàgina de productes completament diferent. 

Com vam observar en el nostre comentari, sembla que GoDaddy va dissenyar tots els elements del seu lloc de forma aïllada i els va armar junts després del fet. El disseny és estèticament consistent, però la navegació és qualsevol cosa. La facturació és senzilla, per sort, tot i que GoDaddy preselecciona alguns complements. 

godaddy-review-panel

Namecheap i GoDaddy es fan molt més semblants quan es tracta del tauler de control. Igual que el seu competidor, GoDaddy es centra clarament en un registre de dominis. Dit això, el tauler de control de GoDaddy no està tan desordenat com el de Namecheap. Tot i ser limitat en funcions, GoDaddy facilita la cerca de cPanel. 

El propi cPanel està bé, tot i que no està tan integrat com Bluehost (llegiu la nostra ressenya de Bluehost). La generació és tan existent com arriben, sense seccions ni aplicacions addicionals a la interfície. Dit això, arribar a cPanel no és un problema, el que és més important per a aquesta ronda.

Ronda de tres pensaments

GoDaddy i Namecheap tenen un fort focus en les registres de dominis. Ambdues ofereixen també cPanel. Tanmateix, pel seu procés de revisió racionalitzat i un quadre de control més senzill, GoDaddy és el nostre guanyador. Namecheap s’omple de massa desordres durant la gestió de la facturació i d’allotjament. 

Ronda: Punt de facilitat d’ús de GoDaddy

Logotip de Namecheap
Logotip de GoDaddy

4

Velocitat i temps de treball

En aquesta ronda, comparem els resultats de la velocitat i el temps d’allotjament web de Namecheap i GoDaddy. Provem el rendiment d’allotjament web llançant un lloc amb el pla compartit més barat i instal·lant-hi una còpia en blanc de WordPress. 

Després d’això, executem el lloc mitjançant dos punts de referència: Pingdom Speed ​​Test i Load Impact – per determinar el rendiment que tenen. Tot això actuem com a client normal, cosa que significa que no tenim un servidor escollit per les cireres.

Namecheap

Namecheap ha tingut un bon rendiment durant la prova de Pingdom, però hem vist millor. En general, el lloc es va carregar en menys d’un segon. Malgrat això, Pingdom la va classificar només a 90 sobre 100. Basat en el que podem veure al gràfic següent, la puntuació més baixa era probablement el resultat de caché poc al cap del servidor..

namecheap-review-speed-test

Els primers dos nivells d’allotjament compartit no inclouen cap memòria cau. Per tant, com que vam provar el primer nivell, no vam tenir cap memòria cau al lloc de la prova. A la gamma d’opcions d’allotjament, tindreu accés a eAccelerator i xCache, que haurien de millorar significativament el rendiment. 

Load Impact va produir excel·lents resultats, però. Amb aquesta eina, vam enviar 50 usuaris virtuals al lloc en cinc minuts per veure el bé que pot gestionar un augment del trànsit. Namecheap va manejar la càrrega amb facilitat, mantenint una línia gairebé recta durant tota la prova. No hi ha hagut cap error, a diferència de GreenGeeks (llegiu la nostra ressenya de GreenGeeks).

namecheap-review-load-impacte

En cas que el vostre lloc estigui fora de línia, Namecheap com a garantia de funcionament al seu lloc, que es troba ubicada al 99,9% o al 100%, segons el vostre pla. Namecheap proporcionarà un servei de servei cada dia.

GoDaddy

GoDaddy va trigar menys temps a carregar-se que Namecheap, però va rebre la mateixa puntuació de Pingdom. Com es pot veure en el gràfic següent, GoDaddy va dedicar menys temps a la mètrica “espera” que Namecheap. Dit això, tenia diverses sol·licituds bloquejades, la qual cosa influeix en la quantitat de dades que calia transferir entre el servidor i l’usuari. 

godaddy-review-speed-test

Tanmateix, vam tenir diversos problemes durant la prova d’impacte de càrrega. Les condicions eren les mateixes (50 usuaris en cinc minuts), però GoDaddy no ha pogut gestionar la càrrega. Durant la prova, el temps de resposta va ser inconsistentment constant, es va caure fins a zero mil·lisegons per a alguns dels usuaris virtuals.

Quan un usuari virtual retorna un temps de resposta de mil·lisegons de zero, això vol dir que el servidor no va respondre. En la majoria dels casos, això suggereix que hi ha massa usuaris que sobrecarreguen el servidor, cosa que no pot satisfer cap sol·licitud nova. 

godaddy-review-load-impacte

Com si això no fos malament, la garantia de temps de GoDaddy és abismal. GoDaddy us promet un 99,9 per cent de temps de servei i, si GoDaddy falla això, rebrà un crèdit del 5 per cent de la vostra quota mensual. Tanmateix, l’admissió és determinada només per GoDaddy i no inclou les interrupcions de FTP, les interrupcions de correu electrònic ni el manteniment. 

Ronda de quatre pensaments

Els nostres competidors són igualats quan es tracta de temps de càrrega individuals, però hem utilitzat diverses eines de prova per visualitzar tots els aspectes d’un servei d’allotjament. Quan incorporem l’efecte de càrrega a l’equació, GoDaddy no es retarda. Namecheap ha estat capaç de fer front a la pujada del trànsit sense cap tipus de problema i ofereix una millor garantia de vida, aconseguint el guanyador d’aquesta ronda..

Ronda: Punt de velocitat i temps de vida per Namecheap

Logotip de Namecheap
Logotip de GoDaddy

5

Seguretat i privadesa

És possible que la seguretat del lloc web no tingui en compte la primera cosa que es tracta de comprar un paquet d’allotjament, però és fonamental. Per a aquesta última ronda, veurem fins a quin punt Namecheap i GoDaddy mantenen la protecció del vostre lloc i les dades segures.

Namecheap

Namecheap inclou una gamma completa de funcions de seguretat, inclosos 50 certificats PositiveSSL gratuïts, còpies de seguretat automàtiques diàries i exploració de programari maliciós. L’última característica és la més sorprenent, ja que gairebé tots els amfitrions cobren per protecció contra programari maliciós. 

Podeu trobar l’eina amb el nom de “virus scanner” a cPanel. Tot i que podeu accedir-hi en qualsevol moment, esteu limitats a una exploració al dia. Val la pena assenyalar que l’eina tampoc netejarà el vostre lloc. Si identifiqueu programari maliciós, heu de trobar una solució per eliminar-vos.

namecheap-revisió-exploració de virus

Quant a la privadesa, Namecheap és una de les millors opcions del voltant. Tots els dominis amb els que registreu Namecheap inclouen privadesa del domini de forma gratuïta, que substitueix la informació personal amb la qual normalment registreu un domini. A més, Namecheap proporciona privadesa sobre les transferències de dominis que mai no hem vist. 

La política de privadesa també és sòlida. Namecheap recopila algunes dades sobre vosaltres, com fa la resta de servidors web, però en conserva gairebé tot per a ús intern. Namecheap només comparteix informació d’identificació no personal amb els anunciants, però la resta queda fora de límits.

GoDaddy

GoDaddy té moltes funcions de seguretat, però també hi ha els mateixos problemes presents a la primera fase. Gairebé totes les funcions de seguretat només estan disponibles com a complements per a la vostra subscripció, de manera que pagareu el doble o més per mantenir protegit el vostre lloc.. 

Els certificats SSL / TLS, còpies de seguretat diàries, exploració de programari maliciós i eliminació de programari maliciós estan disponibles, però a un preu. Tampoc aquestes característiques no són excel·lents quant al preu. Les còpies de seguretat del lloc web, per exemple, comencen només amb 5 GB d’emmagatzematge, cosa que és una broma en comparació amb una còpia de seguretat manual amb els nostres millors serveis de còpia de seguretat en línia.. 

La privadesa és decepcionant. No és sorprenent, GoDaddy no inclou la privadesa de domini gratuïta amb el vostre pla (consulteu la nostra revisió WestHost o la revisió de Midphase si voleu això). Tanmateix, aquesta no és la preocupació. Igual que Endurance International Group, GoDaddy es reserva el dret a vendre la vostra informació personal als anunciants.

Dit això, GoDaddy és molt obert al respecte, cosa que no es pot dir per a la majoria dels amfitrions. Hi ha un centre de privadesa que detalla exactament què recopilen i per a què utilitzen les dades. Tot i que encara condemnem GoDaddy per vendre informació personal, la transparència és un pas en el bon camí.

Ronda de cinc pensaments

Una mica decebedor, GoDaddy no ha actuat en aquesta ronda. Els plans gairebé no tenen característiques de seguretat i la política de privadesa dóna a GoDaddy el dret a vendre les seves dades personals. Namecheap, però, manté les seves dades segures, a la vegada que ofereix una impressionant difusió de funcions de seguretat. Per això, Namecheap guanya aquesta ronda.

Ronda: Punt de seguretat i privadesa per Namecheap

Logotip de Namecheap
Logotip de GoDaddy

6

Pensaments finals

Namecheap es va endur quatre victòries en aquesta comparació, però n’hi hauria pogut treure fàcilment. Hi ha alguns problemes a l’hora d’utilitzar-los, però en general, aquestes preocupacions són menors. Tenint en compte la quantitat que ofereix el servei en termes de característiques, preu i rendiment, és difícil deixar de banda Namecheap. 

Guanyador: Namecheap

GoDaddy té alguns punts forts, incloent-hi una densa línia de tipus d’allotjament i un tauler de control sintonitzat, però tota la resta del servei és subpar. Al voltant de tots els racons, sembla que GoDaddy demana més diners, donant lloc a paquets d’allotjament web poc destacats i caros. 

Esteu d’acord que Namecheap és el guanyador legítim? Què t’agrada de GoDaddy? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me