@Max Rishikimi i SyncUp

@Max SyncUp është një zgjidhje falas rezervë personale për përdoruesit e Windows. Isshtë kufizues, duke lejuar vetëm për një profil për konsumator pa kosto. Sidoqoftë, lejon që të keni kopje rezervë të plotë, rivendosje dhe sinkronizim të dokumenteve nga një hard disk i cili është më shumë fleksibilitet sesa u duhet shumica e konsumatorëve.


Rivendosja e të dhënave

Një nga gjërat më të mëdha që duket se i dëmtojnë përdoruesit është fshirja aksidentale e skedarëve të çmuar ose kërcënimi i një rrëzimi të sistemit. Kjo është arsyeja pse kaq shumë njerëz kanë mësuar të përdorin kopje rezervë të mbështetur në cloud. @Max SyncUp u lejon këtyre konsumatorëve që lehtë të transferojnë këto informacione në një server online, SFTP ose WebDAV. Ai gjithashtu mbështet ngarkimin e të dhënave në Google Drive për ata që kanë një llogari.

@ SyncUp
© @Max SyncUp

@Max SyncUP nuk e përdor kompresimin për të transferuar informacione. Sidoqoftë, ZIP dhe kriptimi mbështeten për ata që duan ta përdorin atë. Për më tepër, klientët mund të vendosin vetë se sa rishikime dhe sa kohë t’i ruajnë ato skedarë.

Kur të vijë koha për të rivendosur të dhënat e tha, me të vërtetë është aq e thjeshtë sa të klikosh një buton. Opsioni “Rivendos Tani” në ekranin kryesor lejon përdoruesit të zgjedhin se cilat skedarë do të shkarkohen dhe i rikuperojnë ato shpejt. Në rast se një skedar ka të njëjtin emër si ai i vendosur aktualisht në hard disk, @Max SyncUp do të kërkojë para se të rishkruajë dokumentin.

Të Gjitha Për Windows

Një nga kufizimet më të mëdha që do të gjejnë disa përdorues është se ai është në përputhje vetëm me kompjuterët Windows. Sistemet Mac, Linux, Ubuntu dhe Android nuk do të jenë në gjendje të përfitojnë nga ky sistem.

Duke u thënë kështu, është në përputhje me shumë versione më të vjetra të Windows duke përfshirë:

  1. Windows XP (32-bit dhe 64 bit)
  2. Windows Vista (32-bit dhe 64 bit)
  3. Windows 7 (botim 32-bit dhe 64 bit)
  4. Windows 8 (botim 32-bit dhe 64 bit)
  5.  Windows Server 2003 (32-bit dhe 64 bit)
  6.  Windows Server 2008 (32-bit dhe 64 bit)
  7. Windows Server 2008 R2
  8. Windows Home Server 2011
  9. Server i biznesit të vogël Windows
  10. Windows Server 2012

Ky është një plus për përdoruesit e Windows pasi që shumë sisteme të bazuara në cloud nuk mbështesin XP ose Vista megjithë numrin e përdoruesve që akoma funksionojnë me këto platforma.

Karakteristika të dobishme

Për dallim nga protokollet e ruajtjes së drejtpërdrejtë të reve, @Max SyncUp lejon konsumatorët të sinkronizojnë mes dy kompjuterëve, pa kaluar në një palë të tretë. Përdoruesit duhet ta shkarkojnë softuerin në të dy kompjuterat para fillimit. Sidoqoftë, një herë në vend, zgjedhjet e funksionimit rezervë janë kopjimi i dyanshëm, burimi i kopjimit në destinacion, kopjimi i destinacionit në burim, transferimi i burimit në destinacion ose transferimi i destinacionit në burim..

Shërbimi ofron një dritare që shfaqet në tabaka që do të lejojë monitorimin e lehtë të statusit të sinkronizimit dhe rezultateve. Kjo veçori gjithashtu lejon përdoruesit të fillojnë një profil dhe të rivendosin skedarët. Për më tepër, ka shkrime për të treguar rezultatet e transferimit.

@ SyncUp
© @Max SyncUp

Ndërsa @Max SyncUp nuk është kompatibil me Mac OS, ai lejon përdoruesit të krijojnë “kopje rezervë të bazuara në lidhjen e vështirë në stilin e Apple Time Machine”. Kjo do të thotë që përdoruesit mund të kombinojnë kopje rezervë të plotë me kopje rezervë shtesë nëse zgjedhin. Përdoruesit mund të kopjojnë të dhënat në orar nëse dëshirojnë. Opsionet gjithashtu lejojnë klientët të kryejnë ngarkimet vetëm kur informacioni ka ndryshuar dhe të përcaktojë llojet e skedarëve për të përfshirë ose përjashtuar nga transferimi.

Përdoruesit që kanë nevojë për ndihmë mund të gjejnë lehtësisht përgjigjet në dokumentacionin e kompanisë. Kjo bibliotekë e gjerë ju lejon të gjeni përgjigje për pothuajse çdo temë. Ata shpjegojnë se si të vendosin protokolet rezervë në mënyrë që informacioni të transferohet drejtpërdrejt në një Google Drive ose një llogari WebDAV. Ata kanë një procedurë hap pas hapi se si të vendosni sinkronizimin e stilit Apple Time Machine për ata që janë të interesuar.

Mësimet gjithashtu përfshijnë informacionin se si të lundroni në dritaren kryesore, të rivendosni skedarët dhe të dhënat e parashikimit nga burimi.

Përputhshmëria e Google Drive

Ndoshta një nga karakteristikat më të dobishme të @Max SyncUp duhet të jetë pajtueshmëria e Google Drive. Në këtë mënyrë skedarët tuaj nuk janë zhvendosur vetëm nga disku i vështirë në një kompjuter tjetër, përkundrazi ato transferohen pa probleme në cloud.

Transferimi i këtyre dokumenteve përdor një lidhje të plotë në internet, megjithatë, ai realizohet shpejt. Konsumatorët gjithashtu mund të rivendosin çdo skedar të gjetur në llogarinë e tyre të Google Drive, pavarësisht se si ishte ngarkuar.

@ SyncUp
© @Max SyncUp

Gjatë vendosjes së profilit, përdoruesit thjesht duhet të zgjedhin “Google Drive” dhe të shkruajnë detajet e tyre të hyrjes. Pasi të përfundojë ky hap, magjistari duhet të përfundojë ashtu si me të gjitha procedurat e tjera rezervë. Transferimet do të bëhen kur ju tregoni se duhet të ndryshoni protokollet.

Përdoruesit duhet të kuptojnë se kopjet rezervë shtesë vetëm kopjojnë atë që është ndryshuar brenda një skedari, ai nuk ngarkon një version shtesë. Ju mund të bëni kopje shtesë dhe t’i riemërtoni ato për të treguar numrin e rishikimit, por ky hap duhet të bëhet me dorë.

Lidhjet e ngurta (siç i quajnë ata) do t’ju japin shkurtore dhe janë krijuar dokumente për skedarë të pandryshuar.

Duke përmbledhur @Max SyncUp

@Max SyncUp është një mjet i dobishëm për ata që duan një mënyrë të thjeshtë për të mbajtur të sigurt informacionin nga fshirja e mundshme. Ekzistojnë disa karakteristika të këndshme, si të qenit në gjendje të transferoni skedarë pa probleme midis kompjuterëve ose të bëni kopje rezervë direkt në Google Drive, që mund të kurseni shumë telashe.

@ SyncUp
© @Max SyncUp

Sidoqoftë, ky sistem nuk është pa faj. Llogaritë falas ju lejojnë të krijoni një profil, që do të thotë që ju mund të zgjidhni të dërgoni informacionin tuaj në një hard disk ose të shkoni në Google Drive, por jo skedarë të caktuar në një dhe dokumente të tjera në tjetrin. Ju mund të azhurnoni në një llogari të paguar për 24,95 $ e cila do t’ju lejojë të vendosni profile të shumta. 

Gjithashtu, është e kufizuar në të cilën përdoruesit mund të përdorin shërbimin, pasi aktualisht është i kufizuar vetëm në sistemin operativ Windows.

përfundim

Në fund të fundit: për një shërbim falas, është e shkëlqyeshme. Shtë e lehtë për t’u përdorur dhe transferon informacionin shpejt falë ndryshimeve vetëm në ngarkim sesa i tërë skedari. Mundësia për të rivendosur me një klik të thjeshtë të një butoni të miut është një plus.

Përdoruesit mund të përdorin gjithashtu veçorinë e restaurimit nga brenda Google Drive pa pasur nevojë të hapin llogarinë e tyre në një shfletues në internet. Ju mund ta shkarkoni programin direkt nga faqja e internetit e tyre.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me