HostGator vs Bluehost: Una lluita dins l’estable d’EIG el 2020

HostGator i Bluehost són proveïdors d’allotjament web que tenen molt en comú. Tampoc la va incloure a la nostra llista dels millors allotjaments web, però tots dos són propietat d’Endurance International Group i disposen de pros i contres similars. Dit això, hi ha petites diferències entre elles que us poden fer preferir l’un sobre l’altre. 


En aquesta comparació HostGator vs Bluehost, superarem aquestes diferències. Al llarg de cinc rondes, veurem com les dues s’apleguen les unes contra les altres, així com el nostre millor allotjament web per a petites empreses i el millor allotjament web per a WordPress. 

Tot i que traurem d’aquests guies per a altres punts de comparació, el nostre objectiu per a aquesta guia és comparar els dos el més directament possible. Si us interessa veure com funcionen en un mercat d’allotjament web més ampli, consulteu la nostra revisió d’HostGator i la revisió de Bluehost.

Configuració d’una lluita: HostGator vs Bluehost

A les nostres ressenyes, jutgem proveïdors individuals de vuit categories, cosa que fa una comparació llarga i no del tot justa. Per això, combinem seccions de les nostres ressenyes en cinc rondes per als nostres caps. 

Aquestes rondes són característiques, preus, facilitat d’ús, velocitat i temps d’ús i seguretat i privadesa. Cada ronda val un punt i el servei que tingui més punts al final guanya.

Al començament de cada ronda, direm què busquem de cada proveïdor i, a continuació, esbrinarà el bé que els dos satisfan els nostres criteris. Al final, reflexionarem sobre com es comparen i declaren guanyador per a aquesta ronda. 

Tot i que utilitzem un sistema de punts, recomanem llegir a cada secció perquè sovint hi ha matisos que no es poden resumir concedint un punt aquí o allà. Algunes rondes, un servei pot guanyar per una esllavissada, mentre que en d’altres, pot arribar a una petita característica que no és rellevant per a vostè.

1

Característiques

Com en totes les nostres comparacions, és difícil dir quines funcions són més importants que d’altres. Per això, no estem tan centrats en funcions específiques d’aquesta ronda, com en la distribució. A la nostra trobada SiteGround vs HostGator, per exemple, SiteGround va guanyar aquesta ronda no perquè tingués més funcions, sinó perquè estaven incloses en els plans. 

HostGator

HostGator no té cap tipus de presentació quan es tracta de funcions, però no permet l’accés a tothom. Com a una de les marques principals d’EIG, mostra la integració amb CodeGuard, Constant Contact i SiteLock. Tanmateix, ni tan sols s’inclouen versions bàsiques d’aquestes eines entre els plans. 

hostgator-review-marketplace

A diferència de SiteGound (llegiu la revisió de SiteGround), HostGator desglossa els seus nivells en funció de les funcions en lloc del rendiment. Entre els tres nivells compartits, és poc probable que veieu diferències de rendiment. Més aviat, actualitzeu per obtenir determinades funcions, com ara Eines de SEO a nivell empresarial.

No té gaire sentit per a nosaltres, sobretot perquè HostGator ofereix totes aquestes eines a la carta al seu mercat. Les excepcions són els plans de WordPress, que inclouen còpies de seguretat de CodeGuard, eliminació de programari maliciós SiteLock i un certificat SSL / TLS gratuït entre tots els nivells..

Per sort, HostGator no està malament en aquesta ronda. No inclou ni un sinó dos creadors de llocs web amb la vostra subscripció. El primer és Gator, que és un creador de llocs web propietat que, tot i ser decent, no ens va impressionar gaire en la nostra revisió de Gator. Dit això, l’altre és un dels millors creadors de llocs web que hem revisat. 

Tots els nivells tenen accés a la versió gratuïta de Weebly al vostre domini. Aquest pla, anomenat “connect” en la línia de Weebly, normalment funciona de 5 dòlars més o menys al mes. Com es pot veure a la nostra revisió de Weebly, és un dels pocs constructors de llocs web que equilibren el poder i la usabilitat, permetent crear un lloc web complet amb facilitat.

Bluehost

Bluehost és similar en gairebé tots els aspectes de HostGator. Hi ha disponible la mateixa llista de funcions, incloses SiteLock, CodeGuard i molt més, totes elles reservades per a nivells més alts d’allotjament. Dit això, hi ha un pla compartit únic que us permet obtenir totes aquestes funcions i molt més, i que no és massa car. 

Hi haurà anuncis per “anar en pro” al lloc web de Bluehost, que és similar a HostMonster (consulteu la nostra revisió HostMonster). El pla compartit de primer nivell inclou totes les funcions normals, inclòs un certificat SSL / TLS gratuït i còpies de seguretat diàries, a més de CodeGuard Basic, 200 dòlars en crèdits publicitaris, privadesa de domini gratuïta, una adreça IP dedicada i dues llicències de SpamExperts.. 

Pel que fa a un creador de llocs web, Bluehost també inclou la integració amb Weebly. El que és cert per a HostGator és cert aquí. Podeu utilitzar la versió gratuïta tant com vulgueu amb el vostre domini, i si decidiu que necessiteu més funcions d’emmagatzematge o de comerç electrònic ampliat, podeu actualitzar a un nivell superior. 

editor web

El que més destaca són els plans de WordPress. Els plans WordPress de Bluehost són més cars, però tenen funcions. Inclouen la posada en escena de WordPress, les actualitzacions de WordPress gestionades i un excel·lent quadre de control que s’integra amb la plataforma. 

Primer Pensament

HostGator i Bluehost són força igualats quan es tracta de funcions. HostGator inclou un segon creador de llocs web mediocre, mentre que Bluehost inclou funcions de WordPress expandides, però a un preu més elevat. Preferim les funcions incloses d’Hostinger (llegiu la nostra crítica d’Hostinger), però entre tots dos, Bluehost té l’avantatge..

Ronda: Punts de recursos per Bluehost

Logotip de HostGator
Logotip de Bluehost

2

Preu

Les empreses d’allotjament web són notòries pels preus enganyosos (consulteu la nostra crítica d’Arvixe per obtenir informació sobre un dels pitjors delinqüents). Com que les marques de propietat EIG, Bluehost i HostGator tenen una bona versió en l’art, de manera que aquesta ronda es centrarà en el generós període de devolució i el preu real que pagareu quan arribi el moment de fer-ho.. 

HostGator

HostGator és un dels proveïdors més econòmics. Tot i que el pla compartit més barat no arriba a Hosting24 (llegiu la nostra crítica de Hosting24), és menys costós que 1&1 IONOS (llegiu el nostre 1&1 revisió IONOS). El preu inferior a 3 dòlars només s’aplica si adquireix tres anys d’allotjament. 

Aquest preu arriba a gairebé 11 dòlars mensuals si aneu amb menys d’un any, posant HostGator fermament al car campament. El termini inicial té un descompte, com és d’esperar, però el salt de la renovació no és igualat per altres hostes web. Per exemple, l’allotjament A2 és el mateix preu quan us registreu, però és la meitat que arriba a l’hora de renovar-vos (llegiu la nostra crítica d’allotjament A2). 

Fora dels plans compartits, els preus no són impressionants. Els plans de WordPress gestionats són barats, però no tenen la visió de Kinsta (consulteu la nostra ressenya de Kinsta). Les opcions VPS estan disponibles, però el pla d’entrada no impressiona, tampoc, tenint en compte el preu. Tots els altres tipus d’allotjament també pateixen la mateixa sort que els compartits. Per exemple, el pla VPS introductor de 30 dòlars arriba a 90 dòlars un cop renovada. 

Dit això, HostGator és més generós que la majoria quan es tracta de la seva garantia de devolució de diners. Tindreu 45 dies per canviar d’opinió, independentment de la durada, que és de 15 dies més de la que permeten la majoria d’amfitrions web. Hi ha algunes excepcions: llegiu un exemple per a un examen de Hosting InMotion, però HostGator proporciona una xarxa de seguretat millor que la majoria.

Bluehost

Bluehost té uns preus semblants enganyosos, però és encara més molest que HostGator. Igual que el seu germà EIG, el preu anunciat és de tres anys i aquest preu augmenta quan més curta sigui la seva durada. Dit això, Bluehost no ofereix ni un, tres o sis mesos de durada per als seus plans compartits com HostGator.. 

Bluehost no està sol en aquesta pràctica (llegiu la nostra crítica de JustHost per un altre exemple), però causa més problemes del que semblava al principi. S’ofereixen opcions mensuals en els tipus d’allotjament més cars, però no en els plans compartits, que castiga aquells que intenten estalviar diners.. 

Dit això, els preus tenen més sentit que HostGator. Per exemple, els plans de WordPress gestionats, anomenats WP Pro, són més econòmics que els d’HostGator, però també inclouen funcions com la posada en escena. Així mateix, els plans compartits són més cars, però els nivells més alts inclouen funcions crucials com ara la privadesa del domini i una adreça IP dedicada. 

Quant a obtenir un reemborsament, Bluehost t’ofereix 30 dies. Tot i que normalment no seria un problema, és amb Bluehost. Tenint en compte que heu de comprar diversos anys d’allotjament a l’extrem compartit, tenir una finestra de reembossament més llarga només és lògic.

Ronda dos pensaments

Aquesta ronda és interessant. HostGator i Bluehost pateixen l’engany dels preus enganyosos que hem vist amb totes les marques EIG, però, a banda d’això, tenen punts forts i punts febles diferents. El preu de Bluehost s’ajusta més al que esperàvem, però la finestra de reembossament no és tan llarga i HostGator ofereix opcions d’allotjament mensuals, però el preu va molt per sobre del que esperàvem.. 

Tot i que és difícil triar un guanyador, l’haurem de donar a HostGator. Els problemes són menys greus en general i obteniu una finestra més llarga per canviar d’opinió. Dit això, aquest podria anar de qualsevol manera.

Ronda: Punt de preu per HostGator

Logotip de HostGator
Logotip de Bluehost

3

Facilitat d’ús

Tant de bo no haureu de passar gaire temps al vostre tauler de control d’allotjament web. Després de configurar el lloc web, el tauler de control només es troba per modificar els detalls del vostre pla, sobretot si feu servir WordPress. Això posa l’èmfasi d’aquesta ronda en la configuració. Anirem passant pel procés de checkout i configuració d’HostGator i Bluehost per veure quin és més fluid. 

HostGator

HostGator no és inherentment difícil d’utilitzar: llegiu la revisió de FatCow per obtenir més informació sobre això, però hi ha problemes persistents que poden dificultar la sortida de la caixa. L’elecció d’un pla és feixuga perquè HostGator compta amb una densa línia de tipus i serveis d’allotjament (llegiu la nostra revisió de GoDaddy per veure un altre exemple), que s’agreuja amb els enganyosos preus. 

Altres problemes inclouen tenir una àrea d’inici de sessió separada per al creador de llocs web de Gator i preseleccionar complements al final de la caixa. Qualsevol d’aquests problemes aïlladament no és incert, però la seva combinació fa que sigui més difícil del que hauria de triar i comprar un pla, sobretot si sou nous al web hosting. 

Tot i que no som nous en allotjament web, vam tenir problemes. Després de comprar un pla, HostGator ens va enviar per correu electrònic les nostres credencials, que no és el millor enfocament, tal com es pot llegir a la revisió de LunarPages. Dit això, no funcionaven. Hem intentat iniciar la sessió, fins i tot tornar al correu electrònic original per assegurar-nos que la contrasenya era correcta. Malgrat els nostres esforços, ens vam veure obligats a restablir. 

hostgator-review-cpanel

També és una vergonya, perquè HostGator és una alegria d’utilitzar-ne. El tauler de compte és fàcil de navegar, i la configuració crítica d’allotjament web es posa al principi. cPanel és encara més impressionant, amb un esquema de colors cohesionat i un aspecte que es combina amb el quadre de comandament. 

És possible que no tingueu els mateixos problemes que nosaltres, però hem de seguir la nostra experiència. Fer el procés val la pena, però no hauríeu de fer front a un mal de cap.

Bluehost

Curiosament, teníem problemes similars d’inici de sessió amb Bluehost. La disposició dels plans no és tan densa, cosa que facilita trobar el que necessites. La facturació és senzilla, a diferència del malson de diversos passos que us fa Namecheap (consulteu la nostra crítica de Namecheap). Tot és fluid fins que arriba el moment d’establir una contrasenya. 

Bluehost no envia les dades de connexió per correu electrònic, cosa que és bona. En canvi, us demana que configureu una contrasenya immediatament després de confirmar el pagament. Ben conscient dels perills de la ciberdelinqüència, vam generar una contrasenya única mitjançant un dels nostres millors gestors de contrasenyes, LastPass (llegiu la nostra crítica de LastPass). 

No s’ha rebut la contrasenya, però. Sembla que la pantalla de creació de contrasenya de Bluehost no es pot manejar quan copieu i enganxeu una entrada perquè vam poder iniciar la sessió bé després d’escriure la contrasenya manualment. Si considerem que els gestors de contrasenyes són elements principals als navegadors, això és inacceptable. 

bluehost-review-cpanel

Afortunadament, les coses es plantegen després d’aterrar al tauler de comptes. Està establert com el de HostGator, però té un focus més en WordPress. Hi ha les mateixes pestanyes, a més d’una pestanya “Els meus llocs” amb el símbol WordPress. Aquí, podeu gestionar temes, complements i molt més, sense haver d’iniciar sessió al fons de WordPress. 

La configuració avançada es troba a la pestanya “avançada”, que mostra una versió familiar de cPanel. Entre ell i la pàgina de gestió del lloc web, no hi ha cap problema al tauler de control. Bluehost té un quadre de comandament prim com HostGator, però l’empeny encara més amb una integració profunda amb WordPress. 

Ronda de tres pensaments

Bluehost i HostGator tenen problemes a l’hora de fer la checkout, però tots dos ho solucionen amb un tauler de control racionalitzat. Dit això, Bluehost ens va presentar menys problemes durant la inscripció i va oferir un quadre de control que permet als usuaris de WordPress una major flexibilitat. Tot i que no és la millor solució per a tothom, Bluehost té aquesta avantatge.

Ronda: Punt de facilitat d’ús de Bluehost

Logotip de HostGator
Logotip de Bluehost

4

Velocitats i temps de funcionament

El nostre test de velocitat consisteix en llançar un lloc web amb el pla compartit més barat i instal·lar-hi una còpia en blanc de WordPress. A continuació, el lloc web es desenvolupa per dos punts de referència: Pingdom Speed ​​Test i Load Impact. Durant aquesta ronda, compararem els resultats que hem recollit per HostGator i Bluehost. 

HostGator

El temps de resposta d’HostGator està massa enrunat. Els resultats de les proves de velocitat de Pingdom van tornar un 83 sobre 100, cosa que pot semblar no dolenta, però ho és. És important recordar que la nostra prova utilitza un lloc sense contingut, de manera que els punts d’una puntuació perfecta no són bons. Per a HostGator, hi ha massa punts per ignorar. 

hostgator-review-speed-test

El gràfic mostra que hi ha moltes sol·licituds bloquejades, és a dir, hi ha una xarxa aèria que no hi hauria d’haver-hi. És una vergonya, tenint en compte que la mètrica “espera” d’HostGator, que és la clau que hem de mirar per als amfitrions web, és baixa. Podeu millorar la velocitat d’HostGator, llegiu la nostra guia de millora dels temps de càrrega del lloc web per obtenir més informació, però és massa lent.. 

La càrrega Impacte també va tenir problemes. El vam utilitzar per enviar 50 usuaris virtuals al servidor al llarg de cinc minuts, mesurant el temps de resposta de cadascun i notant els errors que es van generar. Afortunadament, no hi va haver errors, però HostGator va mostrar un nivell decent d’incoherència. Tot i que no és tan dolent com GreenGeeks (llegiu la nostra ressenya de GreenGeeks), es preveuen temps de resposta més coherents. 

hostgator-load-impacte

Dit això, la garantia de temps de funcionament és sòlida. HostGator promet que tindràs un 99,9 per cent de temps de servei en plans compartits i de revenda. Si el vostre allotjament mai se situa per sota d’aquest límit, HostGator us compensarà amb un mes d’allotjament gratuïtament. 

Bluehost

Bluehost va tenir resultats molt més impressionants. Pingdom Speed ​​Test va concedir al nostre lloc web 94 sobre 100. Tot i que Pagely era més ràpida (llegiu la nostra revisió Pagely), Bluehost és un dels serveis més atractius que hem vist, sobretot tenint en compte el preu. Als voltants, els únics host que el superen són A2 Hosting i Hosting24. 

bluehost-review-speed-test

El gràfic explica una història molt diferent de la de HostGator. Hi havia poca volada, sense sol·licituds bloquejades ni llargs temps de connexió. La mètrica “espera” era més llarga, però amb el poc que hi havia fora d’això, el lloc web es carregava més ràpidament. Aquest nombre també es pot millorar amb la memòria cau. 

Malauradament, Bluehost no va ser tan impressionant quan es va fer el nostre test d’impacte de càrrega. Encara enviem 50 usuaris al llarg de cinc minuts, però Bluehost es va trencar sota la pressió. Durant la prova vam veure diversos temps de resposta de 0 mil·lisegons, cosa que va suggerir que el lloc web no es carregava. En la majoria dels casos, això passa quan hi ha massa usuaris en un servidor i no hi ha prou recursos per compartir. 

bluehost-review-load-impacte

Pitjor encara, Bluehost no té una garantia de temps de vida. Diu “a causa de la complexitat i la naturalesa d’un entorn d’allotjament web compartit, hi ha temps d’inactivitat” i no us ho compensarà. Francament, Bluehost està sol defensant aquesta afirmació. L’allotjament compartit és complex, però és tasca de Bluehost gestionar-lo. Això és com dir-vos que tracteu amb les tipografies perquè l’edició és massa difícil. 

Ronda de quatre pensaments

Una vegada més, tenim punts forts i febles d’ambdues parts en aquesta ronda. A diferència del nostre emparellament SiteGround vs Bluehost, en què hi va haver un clar victor, tots dos competidors van presentar un argument convincent. Tot i que HostGator ofereix una política de funcionament generosa, el temps de càrrega inflat no es pot ignorar. Ja n’hi ha prou per impulsar Bluehost al capdavant d’aquesta ronda.

Ronda: Velocitats i punt de sortida de Bluehost

Logotip de HostGator
Logotip de Bluehost

5

Seguretat i privadesa

El nostre últim torn es centra en la seguretat i la privacitat amb què lluiten les marques EIG. Per ser clar, ni Bluehost ni HostGator són una opció ideal per a la seguretat. Si això us descriu, us convindrà millor amb un proveïdor com DreamHost (llegiu la nostra revisió de DreamHost).

HostGator

Per sort, HostGator proporciona moltes de les funcions essencials de seguretat del lloc web que busquem i ho fa de forma gratuïta. Inclouen un certificat SSL / TLS i còpies de seguretat automàtiques i diàries de tots els plans. Tot i que, donada la llista de marques EIG, ens decebrà que no s’inclogui més. 

Per exemple, SiteLock, que és una eina d’escaneig i eliminació de programari maliciós, no s’inclou, ni tan sols en un formulari despullat. El paquet bàsic d’exploració, que s’ha d’incloure gratuïtament, és de 3 dòlars al mes. El paquet complet, que proporciona un tallafoc d’aplicació web i l’eliminació de programari maliciós, us brindarà 40 dòlars al mes. 

La privadesa també és broma, com passa amb totes les marques EIG. A diferència de Midphase i WestHost, HostGator no inclou la privadesa del domini amb el vostre pla (consulteu la nostra revisió Midphase i la revisió WestHost). A més, és més car que la majoria dels amfitrions web. Tot i que generalment podeu obtenir privadesa del domini d’entre 8 i 10 dòlars mensuals, HostGator cobra 15 dòlars al mes. 

No oblidem la política de privadesa, que comparteixen totes les marques EIG. Permet al holding que es troba més amunt d’HostGator compartir informació identificable personalment amb una llista preocupant de socis, com ara Google Ads, WPBeginner, Yahoo, Bing i Verizon. Tot i que alguns socis tenen sentit, com Google Maps, la majoria no ho són. 

Bluehost

Bluehost és una còpia de carboni d’HostGator quan es tracta de funcions de seguretat. Obteniu còpies de seguretat diàries i un certificat SSL / TLS gratuït amb el vostre pla, però no s’inclouen altres funcions de seguretat, com SiteLock. A més, no podríem aclarir quines funcions de seguretat del servidor tenien. 

Sempre preguntem als amfitrions web sobre funcions, com ModSecurtiy i BitNinja, perquè no hi ha manera de saber si s’utilitzen aquestes funcions de seguretat al final del servidor. Vam sol·licitar una representació de suport per obtenir respostes, però no n’hem trobat cap. En canvi, el representant ens va redirigir a comprar Cloudflare i SiteLock. 

La privadesa també és dolenta, però Bluehost fa més passos que HostGator. Els dos primers plans compartits i els plans WP Pro inclouen privadesa de domini de forma gratuïta, tot i que a un cost elevat, i hi ha un centre de privadesa que facilita veure què es recopila i com s’utilitza.. 

Agraïm el pas d’aclariments, però no fa que la col·lecció s’aparegui menys. Bluehost intenta apel·lar a la privadesa conscient del seu centre de privadesa, però és culpable de les mateixes tàctiques nefastes que altres host web EIG. 

Ronda de cinc pensaments

Com s’ha esmentat, ni Bluehost ni HostGator són excel·lents quan es tracta de seguretat i privadesa. Dit això, està clar que Bluehost ha avançat més del que HostGator. Entre incloure la privadesa del domini gratuïtament amb alguns plans per intentar aclarir la política de privadesa, Bluehost obté la victòria en aquesta ronda final. 

Ronda: Punt de seguretat i privadesa per Bluehost

Logotip de HostGator
Logotip de Bluehost

6

Pensaments finals

Bluehost va guanyar quatre punts, convertint-lo en el guanyador d’aquesta comparació. Tot i que podria semblar proper, no ho va ser. Bluehost és el millor amfitrió web d’EIG, tot i patir problemes similars a les marques amb les que comparteix la insígnia. 

Guanyador: Bluehost

HostGator té els seus punts forts, particularment en la densitat de tipus d’allotjament que ofereix, però es presenta en gairebé tots els comptes en comparació amb Bluehost. Dit això, tampoc ofereix el paquet complet. Si és el que heu passat, assegureu-vos de llegir les altres ressenyes d’allotjament web. 

Esteu d’acord que Bluehost és l’opció millor? T’agrada més HostGator? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me