Bedste Cloud Backup til iPhone 2020

iCloud har vist sig at være en god, men ikke god nok native cloud-app til iPhone. 


Det er relativt dyre, relativt usikre og ikke en særlig god mulighed for berømtheder, som du er ved at finde ud af det nedenfor. I lyset af dets sårbarheder, både hvad angår funktionalitet og privatliv, besluttede vi at sammensætte en liste over de fem bedste cloud-backup-apps til iPhone.

Hvilken app bruges til at tage backup af din iPhone-data, lad mig gætte, iCloud? Den samme iCloud, der blev hacket sidste år og lækket berømthedsnudes? Hackerne ville sandsynligvis også have lækket dine nøgenheder, men desværre er du ikke en berømthed – endnu. Apple kom for nylig igen i nyheden, fordi de afviste at bygge en bagdør til FBI, hvilket ville have påvirket sikkerheden på alle iPhones.

Mens dataene på din Apple-telefon er meget krypterede og låses efter tre mislykkede forsøg, er data, der er sikkerhedskopieret til iCloud, ikke meget sikkert.

Hvorfor iCloud ikke er en sikker mulighed

Apple ønsker måske ikke at dele iPhone-data med den amerikanske regering, men virksomheden vil sandsynligvis ikke mislykkes med at sikre brugerdata, der er gemt i iCloud.

I øjeblikket bruger iCloud en 128-bit AES-kryptering, og der er nyheder om, at virksomheden vil forøge kryptering, men vi ved ikke, hvornår det kan ske. Apple har været slap med at sende meddelelser, når nogen har gendannet en iCloud-konto fra en ny enhed; det er også undladt at udvide tofaktorautentifikation og leverer stadig ikke nul-viden sikkerhed.

Svigt som dem, der er nævnt ovenfor og andre, er grunden til, at du har brug for et alternativ til iCloud; Heldigvis har jeg fem af dem. Men inden vi går i gang, er det vigtigt først at være klar over nøjagtigt, hvad der foregår her. Jeg skriver kun et resumé af hver tjeneste, hvad jeg kunne lide ved den og en liste over fordele og ulemper. Denne artikel er ikke en dybdegående gennemgang af hver tjeneste, for det skal du bare klikke på knappen “Læs gennemgang” under hver leverandøroversigt.

Bedste Cloud Backup til iPhone 2020

Jeg kører

IDrive giver 5 GB gratis lagerplads til at komme i gang; den har en desktop-app og kan udføre både filsynkronisering og sikkerhedskopiering. Idrive betragtes som et øverste valg for alsidighed til lave priser, IDrive er mit første valg på grund af dets væld af funktioner.

IDrive anmeldelse

Nogle af dem inkluderer:

 • Adamantin-kryptering
 • Auto-uploads af billeder
 • Facebook- og Instagram-sikkerhedskopi

Og endda en snart kommende Apple Watch-app. IDrive kan også afspille musik og videoer sammen med at give adgang til sikkerhedskopierede kontakter, meddelelser, kalenderpåmindelser og hele processen kommer med sport ubegrænset sikkerhedskopi. IDrive har også en fin sidetjeneste, hvor de sender drev til kunder, der har en masse data, der har brug for hurtig sikkerhedskopiering.

Hvorfor vi kan lide IDrive:

Det var let at installere og tilmelde sig appen. Tjenesten er også ret billig og giver ubegrænset sikkerhedskopiering og synkronisering af enheden. Der er desuden en privat krypteringsmulighed tilgængelig, som fjerner følelsen af ​​usikkerhed forbundet med iCloud.

Læs anmeldelsen her.

SugarSync

Selvom en synkroniseringsapp, kan SugarSync også bruges til backup og fildeling. Det har også en 5 GB gratis opbevaringsplan plus bonusrum, når du inviterer flere venner til at bruge appen. Mit første indtryk af SugarSyncs iPhone-app var meget positivt på grund af dets slanke design og brugervenlighed. Installation af appen giver en mulighed for automatisk at uploade fotos.

SugarSync forretningsanmeldelse

Billeder og videoer uploadet til SugarSync kan ses på iOS-appen eller kopieres til en anden app. I panelet Indstillinger kan du aktivere eller deaktivere kamerabackup, oprette en pin til appen og rydde cachen, og det handler om det.

Da jeg prøvede at uploade data direkte til en af ​​mapperne på SugarSync, fandt jeg ud af, at kun fotos eller videoer kan uploades fra en iPhone. Der er ingen måde at sikkerhedskopiere kontakter, noter, kalender eller andre data på – som er en stor bummer.

Hvorfor vi kan lide SugarSync:

Du kan se mapper og filer, der skal være tilgængelige offline, offentlige links og delte mapper. Med en fantastisk grænseflade og 30 dages gratis prøveperiode er det en skam, at SugarSync kun sikkerhedskopierer fotos og videoer. Og det er den eneste grund til, at det er på andenpladsen.

Læs anmeldelsen her.

SOS Online Backup

SOS Online Backup er kendt for sin hastighed, ubegrænset filversion og meget godt designet mobile apps. Det mangler dog et par forventede funktioner, f.eks. Upload af video. SOS Online Backups iPhone-app er designet til brugere at få adgang til deres sikkerhedskopierede data via en pc eller Mac. Efter login får du mulighed for at tage backup af uploadede fotos, videoer, dokumenter og musik.

SOS Online Backup Review

Sikkerhedskopierede filer kan ses eller deles frit. Selvom jeg var skuffet over at se, at du ikke kan dele filer direkte til andre apps, kun e-maile dem til en modtager. SOS Online Backup giver en mulighed for at sikre kontakter og fotos gennem iOS-appen. Der er dog ingen mulighed for at sikkerhedskopiere videoer, manuelt eller automatisk.

Jeg prøvede at finde indstillingsindstillingen, kun for at indse, at der ikke er nogen, alt hvad du får er en Logout-knap øverst. Denne app har et stort potentiale, og jeg vil anbefale det, hvis du kun søger at tage backup af fotos og kontakter.

Hvorfor vi kan lide SOS Online Backup:

I bunden af ​​appen finder du fire muligheder:

 1. Indhold
 2. Beskytte
 3. Enheder
 4. Søg

Du kan få adgang til sikkerhedskopierede data via Content, Protect er hvor data uploades, og du kan se alle enheder, der er knyttet til din SOS Online Backup-konto via Enheder. Søgning er bare muligheden for at lede efter filer og mapper.

Læs anmeldelsen her.

CrashPlan

CrashPlan tilbyder ubegrænset lagerplads og ingen begrænsninger for filtype; og iOS-brugere, der er i musik, kan oprette et arkiv med yndlingsartister. Plus det er en ubegrænset sikkerhedskopitjeneste, der leveres med syltetøj med mange muligheder og ekstraudstyr. CrashPlan er en af ​​de mest populære cloud backup-tjenester på markedet, og der er ingen måde, jeg kan glemme at inkludere det.

Crashplan gennemgang

Appernes primære funktion er at aktivere adgang til dine desktop-data hvor som helst. Vi har alle haft de øjeblikke, hvor vi presserende har brug for en fil, mens du rejser, og iOS-appen kan komme godt med i sådanne situationer.

Men appen er ikke uden et par fejl. Desværre tillader CrashPlan dig ikke at tage backup af fotos eller andre appdata. Og der er ingen indstillinger overalt på appen, deling og synkronisering er også en no-go. Men du kan downloade individuelle filer og få adgang til tidligere downloadede filer.

Hvorfor vi kan lide CrashPlan:

Efter at have testet desktop-appens række funktioner i fortiden, var jeg glade for at se, hvad iPhone-appen havde at tilbyde. Det vigtigste salgssted for CrashPlan på enhver platform er ubegrænset lagerplads. Du kan sikkerhedskopiere data til CrashPlan og nyde adgang til seedede og gratis lokale sikkerhedskopier overalt.

Læs anmeldelsen her.

Dropbox

Dropbox fungerer som en direkte rival og alternativ til iCloud, med lidt mere forbedrede privatlivsfunktioner – nøgleord er “lidt”. Jeg bruger Dropbox regelmæssigt, men dette var første gang, jeg downloadede den på en iPhone og blev overrasket over at se, at appen er over 80MB.

De fleste andre apps, jeg har gennemgået, var under 20 MB. Da vi undertiden er tvunget til at downloade apps via mobildata og ikke WI-FI, kan denne store appstørrelse være et problem for nogle. Det lille potentielle problem til side, du kan bruge Dropbox iOS-appen til at se filer, gøre dem tilgængelige offline og omdøbe eller flytte dem til forskellige mapper.

Du kan redigere dokumenter, men Microsoft Office skal installeres separat for at gøre det. Husk også, at du kun kan sende links til fotos og ikke faktiske billeder. Og Dropbox-fotos kan ikke overføres direkte til Instagram eller Facebook. Men bortset fra det er appen fejlfri. Det har 2 GB gratis lagerplads, integration med Microsoft Office og en meget slank grænseflade.

Hvorfor vi kan lide Dropbox:

Ifølge Dropbox har over 400 millioner brugere registreret sig på tjenesten. Så snart du logger ind, findes der en mulighed for automatisk at uploade fotos og videoer. Jeg kunne også godt lide det faktum, at Dropbox sender en e-mail, der giver dig besked om, at du er logget ind på en iPhone. Der er en separat mappe til visning af alle uploadede fotos.

Læs anmeldelsen her.

Sammendrag …

For iPhone-brugere kan iCloud virke som den hurtigste og nemmeste mulighed ved første øjekast, men det er ikke spillets eneste spiller. Alternativer som de fem, jeg har nævnt ovenfor, giver bedre sikkerhed, nye funktioner og ekstramateriale, der ikke kan findes på iPhone’s native cloud-app.

Da de ikke er så høje profil sammenlignet med iCloud, er chancerne for, at hackere ikke målretter sig mod dem udelukkende. Har du brugt disse fem top bedste cloud-backup-apps til iPhone før? Fortæl os om dine oplevelser med dem i kommentarfeltet nedenfor!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map