Как да гледате Hotstar отвсякъде

Докато по-голямата част от света е залепена за Netflix, BBC iPlayer и Hulu, много хора в Индия получават корекция за развлечения от стрийминг услуга, наречена Hotstar. Услугата обаче е здраво закрепена зад geoblocks, така че за да сме сигурни, че индийската диаспора все още може да си поправи боливудските и крикетни вън извън Индия, ние съставихме това ръководство за това как да гледаме Hotstar отвсякъде.


Ще поговорим малко повече за това, което Hotstar предлага по-долу, но бъдете сигурни, че влизането в Hotstar от чужбина е доста лесно, ако използвате виртуална частна мрежа и дори няма да се наложи да се примирите с напоената американска версия, един от двамата. В кръговете ни за тестване получихме най-добрите резултати с помощта на ExpressVPN, така че ако бързате, защото мачът ще започне, следвайте тази връзка и се регистрирайте.

Ако не бързате и искате да знаете пълния си набор от възможности, когато става дума за деблокиране на Hotstar, кликнете върху секцията в съдържанието вдясно. За любопитните ще поговорим малко повече за Hotstar и geoblocks в следващия раздел.

Защо Hotstar е блокиран?

Ако терминът „Hotstar“ е нов за вас, това е основно отговор на Индия пред Netflix. Вместо да предлага филми и телевизионни предавания, западната публика би признала, че е почти изключително посветена на двойните мании на Боливуд и крикет на подконтинента.

Hotstar-крикет

Въпреки че Netflix предлага някои индийски филми – и дори няколко предавания – Hotstar е наистина ресурсът за почитателите на индийското кино и спорт. Няма значение дали сте индиец, живеещ в чужбина или чуждестранен фен, Hotstar има индийския стрийминг, за когото жадувате. Не че крикетът е единственият спорт, който се предлага – ще откриете, че бадминтонът и кабади също са на шистата.

Hotstar-Майн-Screen

Въпреки това, подобно на всяка друга услуга за стрийминг там, Hotstar предлага различен избор в зависимост от това от коя страна имате достъп до сайта. Това се дължи на проблемите с лицензирането, тъй като телевизионните оператори искат да се уверят, че изтръгват всяка стотинка от това, което произвеждат и излъчват. Ще получите различен екран за добре дошли от този по-горе, ако имате достъп до него, да речем, от САЩ. Това е така, защото вашият IP адрес ще покаже, че сте извън Индия.

Hotstar САЩ

Най-тромавата част на American Hotstar е, че трябва да се регистрирате, което ви струва 10 долара на месец. Индийската версия е безплатна с изключение на първокласно съдържание, за което трябва да плащате 1000 рупии (15 долара) годишно, ако искате да гледате. И все пак това е по-добра сделка от екрана, който получавате при достъп до Hotstar от Европа.

Hotstar-Европа

Когато лошите новини не са на път, нека да разгледаме добрите новини.

Как да деблокирате Hotstar

За разлика от известната забрана на Netflix VPN, заобикалянето на геоблока на Hotstar е доста лесно. Услугата за стрийминг не изглежда особено заинтересована да не позволява на хората да имат достъп до индийската версия. Опитахме няколко от най-добрите ни VPN доставчици, които имат сървъри в Индия и почти всички се включиха, с изключение на няколко услуги, които имат проблеми с подправянето на индийски IP адрес (повечето от тях са сред най-лошите ни VPN доставчици).

За непосветените, geoblock се основава на вашето местоположение, така че всичко, което трябва да направите, е да промените IP адреса си, за да изглеждате така, сякаш имате достъп до избрания от вас сайт от „правилното“ място.

VPN може лесно да направи това, като ви позволи да получите достъп до интернет чрез сървър в друга държава, например индийски сървър, който ви дава индийски IP адрес. Като бонус, той също ще скрие вашата онлайн активност благодарение на нещо, наречено VPN тунел, което гарантира вашето онлайн присъствие.

Тази статия, например, се пише от Босна и Херцеговина, но IP адресът гласи като един в Мумбай, град, в който този писател никога не е стъпвал..

Hotstar-IP-адрес, Мумбай

Някои стрийминг услуги като Netflix, BBC iPlayer и Hulu активно преминават след VPN услуга и блокират свързаните с тях IP адреси, което означава, че малко услуги надеждно влизат в тези сайтове. В нашия случай обаче Hotstar няма този проблем. Това означава, че ще имате далеч по-малко проблеми с пробите и грешките, когато искате да гледате крикет или Lagaan.

Ако искате да знаете повече за влизането в поточна услуга, различна от Hotstar, препоръчваме ви да разгледате нашите статии за най-добрия VPN за Netflix и най-добрия VPN за BBC iPlayer за BBC.

Най-добрият VPN за Hotstar

Горното не означава, че всички VPN услуги са създадени равни. Например, някои VPN услуги просто са твърде бавни, за да предават правилно съдържание, или няма да предлагат вида сигурност, който искаме да видим.

Недостатъкът, ако използвате VPN е, че това струва пари или поне добрите. Има и някои безплатни VPN услуги там, но най-добрите безплатни VPN мрежи ще ограничат колко трафик можете да прекарате през тях, докато най-лошият просто ще продаде вашите данни, за да направи няколко долара.

Това каза, че използването на VPN услуга също не трябва да разбие банката. Повечето от нашите най-добри VPN карти за Индия ще ви дадат многогодишна сделка за разумна сума пари и всички са гарантирани, че работят за достъп до Hotstar. Много от тях също предлагат гаранция за връщане на парите, така че можете да се върнете назад, ако нямате достъп до Hotstar.

Любимият ни Hotstar VPN на купчината обаче е ExpressVPN благодарение на бързината и лекотата на използване – въпреки че е малко скъп. Освен сървърите си в Индия, той има сървъри и в 93 други страни. Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN за повече информация за тази услуга.

Без значение за коя услуга сте избрали, всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате, да инсталирате приложението или клиента и след това да изберете индийски сървър. След като сте свързани с вашия индийски IP адрес, отидете на www.hotstar.com и, presto, ще можете да имате достъп до Hotstar извън Индия. Друго предимство при използването на VPN е, че почти всички доставчици ще имат и приложение за смартфон или таблет, което означава, че можете също да деблокирате услугата, след като изтеглите приложението Hotstar.

Гледайте Hotstar с Kodi

VPN мрежите не са единственият начин да гледате Hotstar извън Индия. Друг чудесен вариант е да използвате Kodi за достъп до Hotstar. Ако не сте запознати с тази услуга, разгледайте пълното ни ръководство за Kodi за основните положения. Вероятно е да ви хареса.

Разгледахме няколко най-добрите репозиции за Kodi, а по-долу изглежда, че работи най-добре за повечето хора. Ще използваме SuperRepo за това ръководство.

 • Отворете Kodi и отидете на вашите настройки (икона на зъбно колело)
 • Кликнете върху „файлов мениджър“
 • Кликнете върху „добавяне на източник“ от лявото меню
 • Изберете „няма“ и напишете „http://srp.nu/“
 • Щракнете върху „готово“ и превъртете до празната лента и въведете „SuperRepo“
 • Изберете „OK“
 • Върнете се на началния екран на Kodi и изберете „добавки“
 • Изберете „добавка браузър“ (икона на отворено поле) и след това „инсталирайте от zip файл“
 • След това изберете „SuperRepo“, „Krypton“, „all“ и „superrepo.kodi.krypton.all-x.x.x.zip“
 • Изберете от „инсталирайте от хранилище“ и след това „SuperRepo All“, след което отидете на „Добавки за видео“ > “Hotstar” > “Инсталирай”
 • Изчакайте, тъй като ще отнеме известно време, за да активирате добавката
 • Върнете се на началния екран и изберете „видеоклипове“ и „добавки“
 • Изберете Hotstar

Това трябва да ви накара да гледате крикет или индийски телевизионни предавания за нула време. За допълнителна сигурност може да искате да разгледате и нашето парче на най-добрия VPN за Kodi.

Заключителни мисли

Въпреки че има други начини за деблокиране на Hotstar, горепосочените методи са почти гарантирани, за да ви позволят да получите достъп до Hotstar или приложението Hotstar от извън Индия и ще запазят вашето присъствие в безопасност, за да стартирате. За повече опции, разгледайте нашето ръководство за това как да получите индийски IP адрес. Прокситата, поредният фаворит сред тълпата за отблокиране, често са ненадеждни и никога не са безопасни, така че се колебаем да им препоръчаме достъп до Hotstar. 

Имате ли други съвети или трикове за гледане на Hotstar извън Индия? Уведомете ни в коментарите по-долу и, както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me