SquareSpace-gennemgang – Opdateret 2020

SquareSpace anmeldelse

Selvom de ikke er så rige på funktioner som konkurrencen, får SquareSpace meget ret med hensyn til brugervenlighed og prisfastsættelse. Læs vores SquareSpace-gennemgang for at finde ud af, om du er i målgruppen for denne webstedsbygger, eller om du har brug for fortsat at kigge.


SquareSpace er i øjeblikket hjemsted for millioner af websteder, og også med god grund. Det er blandt de bedste webstedsopbyggere, der er mærket med en opmærksomhed for detaljer inden for design, en, der har vundet selskabets flere priser, inklusive fire Webbys tilbage i 2014.

En studerende fra University of Maryland, Anthony Casalena, lancerede SquareSpace tilbage i 2004 med en beskeden investering på $ 30.000 fra sin far. Det var en af ​​de første alt-til-en-webpubliceringsløsninger, der ændrede for evigt, hvordan folk satte websteder online.

Vi har selv prøvet den populære webbygger for at se, om det er et seriøst værktøj eller bare et smukt ansigt. Mens det lukkede system, som SquareSpace hashes up kan føles ganske begrænsende, er det stadig et seriøst designværktøj, der inkluderer de ressourcer, du har brug for til at oprette et smukt og funktionelt websted.

firkantplads tilføj blokering

firkant-interface

indstillinger for firkantområdet

squarespace-stilredaktør

firkantede indstillinger for typekit

Tidligere

Næste

Alternativer til SquareSpace

Styrker & Svagheder

Funktioner

SquareSpace er lidt mærkelig, når det kommer til funktioner. Selve listen er temmelig omfattende, i det mindste til højere niveauplaner, og funktionerne er nyttige. Selv med den opadrettede side gør manglen på tredjepartsstøtte dog mulighederne tørre.

Lad os starte med det, du får, selvom. Forretningsplaner og nyere får fuld adgang til G Suite, en Google-e-mail-hostingtjeneste, som vi vurderede som vores nummer et for de bedste e-mail-hosting-tjenester. Det er Gmail på dit domæne, dybest set sammen med en pakke med forretningsværktøjer, der er bygget til at arbejde med Google Drev (læs vores Google Drev-anmeldelse).

google g suite

På dit aktuelle websted har SquareSpace ikke nødvendigvis en masse funktioner, men mange værktøjer, som du kan tilpasse det efter din smag. Gratis Google- og Typekit-skrifttyper kommer på lager sammen med Getty Images-integration og en brugerdefineret CSS-editor. De er ikke specielt iboende, nej, men stadig funktioner, som en anden webbygger udelader.

firkantede indstillinger for typekit

Der er en række andre inkluderede funktioner: så mange, faktisk, at SquareSpace har et indeks til at huse dem alle. Listen er dog så omfattende, fordi der ikke er noget appcenter. I modsætning til mange andre webbyggere, der inkluderer en slags app-butik, der giver dig mulighed for at installere tredjepartsudvidelser, er SquareSpace et helt lukket system.

Dette er et tema, der vil påvirke resten af ​​denne gennemgang markant, da hele SquareSpace-tjenesten er bygget op omkring at være helt lukket. Hvad funktionerne angår, betyder det, at den oprindelige liste er ret omfattende, men fuldstændigt begrænset. Medmindre SquareSpace beslutter at implementere en ny funktion, er du låst fast i det, der allerede er tilgængeligt.

Det gør evaluering af funktionerne i SquareSpace lidt interessant, da det skal gøres i et vakuum. Sammenlignet med andre udbydere er manglen på muligheder svært at acceptere. SquareSpace leverer dog stadig nok funktioner af en høj nok kvalitet til at gøre dette område til en sejr, når det vurderes alene.

SquareSpace-funktionsoversigt

SquareSpace-logowww.squarespace.com

Gratis for 4 GB

Design

Premade temaer

Form Builder

HTML Editor

Forum Support
Tredjeparts plugin

Vector Art Gallary

Lyd

HD-video

Anvendelighed

Træk og slip-interface

SEO Editor

Mobil support

App Center

Blogsupport

e-handelssupport

Sideeditor

Services

SEO

Marketing

Webstedsdesign

Ekstra

SSL-certifikat

Domænenavn

Annoncekreditter

Webstedsanmeldelse

Support

Hjælpecenter

Forum
0

Live chat

telefon

E-mail

24/7 support
0

Video-tutorials

Tekstvejledninger

Diverse

Gratis plan

Prisfastsættelse

At bedømme prisen alene ville SquareSpace falde temmelig fladt sammenlignet med andre udbydere. En personlig plan er på niveau med prisen på Wix (læs vores Wix-gennemgang), men mere avancerede planer fører hurtigt frem regningen. Selv med de høje satser føles SquareSpace dog som om det er værd at hver krone.

Den personlige plan er den grundlæggende SquareSpace-oplevelse til samme pris som mange mellemliggende planer fra andre webbyggere. Du får et gratis domæne, ubegrænsede ressourcer og op til to bidragydere på webstedet. Det er ikke en prangende plan, nej, men det er mere end nok til grundlæggende brug. For enkle websteder er dette stedet at starte.

Forretningsplaner ser et betydeligt spring i funktioner for få ekstra dollars om måneden. eCommerce introduceres i ligningen med et standard transaktionsgebyr på 3 procent. Nogle andre bemærkelsesværdige indeslutninger er G Suite-e-mail, premium-blokke og komplet JavaScript- og CSS-tilpasning.

Sikker, forretningsplaner giver dig mulighed for at sælge produkter, men dedikerede e-handelsforretninger er langt bedre egnet med et butikabonnement. Den basale variant nixerer transaktionsgebyrer fuldstændigt og giver dig kraftfulde styringsværktøjer. Du har fuld adgang til ShipStation til opfyldelse, Xero til bogføring og kundesupportværktøjer (læs vores Xero-anmeldelse).

Avancerede butikker har alle de samme funktioner som grundlæggende, med et par mindre indeslutninger. Du får automatiske rabatter, gavekort support, realtidsforsendelsespriser og gendannet indkøbsvogn. Funktionerne er sikre, men de mister deres glans til næsten dobbelt så meget som prisen på et Basic-abonnement.

På mange måder gør avancerede planer, at basale planer også mister deres glans. De få ekstra funktioner skal være indeslutninger til den allerede høje hastighed. Funktioner som automatiske rabatter og opgivet vogninddrivning vil normalt komme gennem en app-butik, som de gør hos Shopify, så at opkræve ekstra for dem virker lidt grådige.

Der er dog en tendens gennem hver af planerne. Priserne er konstant høje, men giver en betydelig mængde værdi. Forretningsplaner leveres med den vidunderlige G Suite, og e-handelsplaner inkluderer praktiske værktøjer til online-virksomheder.

Imidlertid kunne alle disse funktioner komme gennem en app-butik. Som nævnt i funktionsafsnittet ovenfor føler SquareSpace sig ikke, fordi der ikke er nogen app store, men ikke desto mindre er indstillingen ikke der. Når man sætter dem i en sammenhæng med prissætning, er udelukkelsen meget mere skadelig. Du betaler for funktioner, der ellers kommer fra tredjepartsapps.

SquareSpace er lidt som Apple fra webdesign. Du betaler for et lukket system og betaler en høj dollar for det. Mens værktøjerne er der, er indstillingerne ikke, hvilket betyder, at du ikke kun er begrænset til at bruge SquareSpace-værktøjer, men betaler for det prismærke, der følger med dem.

Design & Værktøj

Et af varemærkerne fra SquareSpace siden starten, er linjen med iøjnefaldende designerskabeloner. Det rene udseende af næsten alle skabeloner fik en ny bølge af webbyggere til at tvinge konkurrenter som Weebly (læs vores Weebly-anmeldelse) til at spille indhentning. Selvom skabelonerne oprindeligt ligner mere stil end stof, kunne sandheden ikke være længere derfra.

SquareSpace administrerer skabeloner, der giver det rene, moderne look med ofre brugbarhed. Den iøjnefaldende appel er der stadig, men ikke på bekostning af et ligetil websted. SquareSpace gør begge dele, hvilket giver dig et moderne look, mens du bevarer brugervenligheden af ​​et premade-tema.

firkantede skabeloner

Når du har valgt en af ​​de 92 tilgængelige skabeloner, vil du blive bragt til redaktøren. Dette område består af to sektioner: menuen med indstillinger til venstre og selve træk og slip-editoren. Indstillingsmenuen omhandler de brede streger på dit websted. Du finder et sidehierarki, universelle designindstillinger, e-handelsværktøjer og grundlæggende analyser.

firkant-interface

Onlinebutikker har meget at gøre her. Du kan tilføje nye produkter med den sædvanlige række kriterier, herunder tags og kategorier, og bruge træk og slip-redigeringen til at organisere hver. Individuelle produktsider understøtter medier, der har det samme fremragende design som resten af ​​SquareSpace’s temaer. Det skaber en rig produktoplevelse, sikkerhedskopieret af 2048-bit SSL-kryptering og automatisk salgsgenopretning.

Selvom det er let at glans over indstillingsområdet i de fleste webbyggere, har SquareSpace meget foregår her. Især er designmulighederne overraskende rigelige. Grundlæggende muligheder som logo og skrifttypejustering er der, men også mere avancerede værktøjer som brugerdefineret CSS, stileditor og Typekit-integration.

squarespace-stilredaktør

Centret for redigering af dit websted er dog i træk og slip-grænsefladen. Det er lidt anderledes end nogle andre redaktører, vi har set, fordi der ikke er nogen ikoner til at trække på siden fra hovedredigeringsskærmen. SquareSpace segmenterer hvert element på dit websted i sektionssand, du skal vælge at redigere sektionen, før eventuelle indstillinger trækkes op.

Det er her du faktisk redigerer dit websted. Der vises en værktøjslinje, der viser, hvilket afsnit du redigerer med en knap med titlen “tilføj blokering” i højre side. Blokke bygger dit websted, så du kan tilføje enkle designelementer som afstandsstykker og linjer eller komplekse sociale integrationer som et SoundCloud-indlejring.

indstillinger for firkant-blokering

Disse værktøjer er virkelig de eneste, du har til rådighed, hvilket er lidt af en skuffelse. SquareSpace understøtter ikke apps fra tredjepart, hvilket betyder, at du er begrænset til det, der leveres. Du kan købe premium-blokke, såsom et donationsmodul, med en dyrere plan, men selv da føles listen begrænset.

Temaet for et lukket system er især stærkt her. Du opgiver enhver tredjeparts tilføjelse til dit websted til fordel for, at systemet fungerer flydende. Der er helt sikkert et begrænset valg at vælge imellem, men hver af blokke fungerer så godt med hinanden, at det er lidt svært at klage.

Det er virkelig en stærk dragt af SquareSpace. Designeren føles meget mere som et designværktøj og mindre som et legetøj. Du har ikke cutesie-apps, men i stedet seriøse værktøjer til at opnå det udseende, du ønsker. Ofte betyder det at tage de begrænsede muligheder, du har, og oprette noget med disse værktøjer i stedet for at tage en app, der allerede er oprettet.

Brugervenlighed

På trods af at det føles som et mere avanceret designværktøj, er SquareSpace stadig meget nem at bruge. Størstedelen af ​​dit arbejde kommer fra samspillet med den webside, du redigerer. Ikke direkte. Du vælger det afsnit, du vil arbejde på, og brugergrænsefladen trækker derefter redigeringsværktøjerne op for det afsnit.

Dette går langt i at ikke overvælde skærmen, mens du prøver at redigere. I stedet for at et halvt dusin forskellige bokse dukker op, mens du holder musen hen over skærmen, vælger du og vælger, hvor du vil redigere.

indstillinger for firkantområdet

Når du har fundet sektionen, stripper redaktøren alt andet væk og forstørrer det, så det passer til din skærm. Når du flytter sammen, kan du finde områder, der skal tilføjes nye elementer, og et vindue vises med dine forskellige indstillinger. En ting, SquareSpace har over sine konkurrenter, er en søgefelt i dette vindue. Rulning gennem listen for at finde det element, du ønsker, er generelt halvdelen af ​​slaget med disse webbyggere, så denne inkludering er en lille, men vigtig opside.

Venstre-menuen gør styring af resten af ​​dit websted til en leg. Det har alle de værktøjer, du har brug for fra analyse til SEO, med lidt muddling på andre områder. Det specielle ved dette område er imidlertid, at det er adskilt fra designrummet. Adskillelsen af ​​styring og design hjælper brugervenligheden enormt.

Selvom vi har klaget over det lukkede system indtil dette tidspunkt, giver det mening, når brugervenligheden bringes ind i billedet. Sikker på, indstillingerne er meget begrænsede, men det betyder også, at du ikke behøver at skure for at finde hvert sidste plugin, du ønsker. Med SquareSpace er alt der fra start.

Dette inkluderer billedredigering, SEO-styring, blogintegration og langt mere. Under vores test afslørede vi konstant nye værktøjer, som vi antog kun kom fra en ekstra app. At have alt lige ved hånden er en værdig handel, og det gør, at et lukket system får mindre skade.

Support

Selvom resten af ​​designeren er af så høj kvalitet, er support måske det bedste område i SquareSpace. Den sikre mængde muligheder for ikke kun at vedligeholde, men udvide dit websted er svimlende sammenlignet med andre udbydere. Det er klart, SquareSpace har en dedikation til sine kunder, der viser igennem supporten.

Al support findes i vidensbasen, som nemt kan fås adgang til fra værktøjslinjen til venstre i designeren. Her finder du de grundlæggende artikler, der kunne forventes fra et sådant område, samt kontaktoplysninger, guider, videoer, webinarer og fora.

firkantet vidensbase

Selve videnbasen består af guider og ofte stillede spørgsmål. SquareSpace lægger disse stykker op i et slags uddannelsesformat. Det er som et læseplan for webbygning, hvor der er en strøm af artikler om et enkelt emne, som hver forbinder til hinanden. Det er typisk en liste over hjælpelinjer efterfulgt af en FAQ for yderligere emner, der ikke er dækket i hjælpelinjerne.

firkantet vejledning

Næsten alle guider har også en ledsagende video. Nogle dækker grundlæggende emner, såsom at invitere en bidragyder eller tilføje produkter, men der er også langt mere komplekse emner. SquareSpace inkluderer især et bundt “Kom godt i gang” -videoer, der dækker store arketyper til websteder, og hvordan man bygger hver.

For en mere praktisk tilgang holder SquareSpace også workshops og webinarer. Hvis du er i New York City, er du så heldig at have adgang til personlige værksteder, hvor SquareSpace-designere løber over, hvordan man bruger builder på et dybere niveau. Bare rolig, hvis du ikke er i området, da den personlige begivenhed sendes live for SquareSpace-medlemmer at se.

squarespace webinar

At gå i spidsen for den passive støtte er et ret livligt forum. Det fungerer lidt som Reddit, hvor der stilles indlæg og kommentarer, hvilket bringer de vigtigste oplysninger til toppen. Selvfølgelig har SquareSpace endda en artikel om, hvordan man bruger forummet.

firkantforum

Alt dette, og vi har ikke engang delt vores tanker om SquareSpace’s støtte. At vi dog ikke skulle være et vidnesbyrd om, hvordan gennem supporten er. SquareSpace har hver base dækket med et supportknudepunkt, som få konkurrenter kan stå imod. Kort sagt, dette er den bedste support, vi har set fra en webbygger nogensinde.

Konklusion

SquareSpace er et ret polariserende brand, dels på grund af de høje priser og dels på grund af det lukkede system. Alligevel er begge fornuftige, når de praktiseres. Mens værktøjet først kan føles en smule begrænsende, ender udvekslingen af ​​muligheder for konsistens med at være gunstig på lang sigt.

Med det sagt er det dog ikke en afvejning, der passer til alle. Hvis du passer ind i denne kategori, skal du sørge for at tjekke nogle af vores andre webbyggeranmeldelser for at finde en, der passer til dig. Vi har omfattende testet hver for at sikre dig, at du ved, hvad du får ind, når du tilmelder dig. Vi anbefaler også, at du tjekker vores valg af de bedste udbydere af webhosting for at se, om de to vil mesh.

Hvis du hellere vil gå med webhosting, anbefaler vi at bruge WordPress. Se vores WordPress-guider for at lære mere. 

 • Begyndervejledning til brug af WordPress
 • Mellemvejledning til brug af WordPress
 • Avanceret guide til brug af WordPress

Hvad synes du om SquareSpace? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map