Comparació entre Evernote i OneNote 2020: quina és la millor aplicació de presa de notes?

No hi ha res pitjor que no poder llegir el vostre propi escrit. Tant si es tracta de requisits de projecte, notes de classe o una llista d’idees brillants que us han deixat perdudes, perdreu els gargots per sempre perquè teniu la pena d’un nen de set anys (o d’un metge)?.


Afortunadament, per a aquells que tinguem maledicció amb la síndrome del raspat gallina, hem recorregut un llarg camí des de la confiança en les notes post-it i els tovallons de còctels. L’època de l’aplicació de la presa de notes al núvol ens queda i és molt més que notable.

En ser els tipus que ens ocupem amb el cap al núvol, abans vam anar a la recerca de les millors aplicacions de presa de notes disponibles. Un dels nostres resultats més sorprenents va ser que, tot i que hi ha diverses opcions, només dues tenen les característiques i la flexibilitat per agilitzar i reforçar les vostres necessitats de presa de notes: Evernote i OneNote.

En aquest article, hem decidit veure si no podem fer una determinació final de quina de les dues és la solució global a l’hora de comparar-les cap a cap. Si voleu veure amb més atenció, no us oblideu de revisar la nostra revisió Evernote i OneNote..

Evernote o OneNote: l’elecció de la millor aplicació de presa de notes

OneNote fa més temps que s’ha publicat per primera vegada el 2003, però Evernote ha generat històricament més buzz en línia com a eina de presa de notes capaç. Al seu torn, això ha suposat que a finals de 2017 s’hagi produït un impressionant 200 milions d’usuaris d’Evernote.

Tot i això, la narració sembla canviar ja que Microsoft ha continuat millorant el seu producte i ara ofereix diverses funcions que no obtindreu amb Evernote (més en les posteriors).

Tot i això, no hi ha dubte que Evernote i OneNote són fàcilment les dues millors aplicacions de presa de notes a menys que només busqueu una aplicació senzilla per enregistrar notes de veu i recopilar llistes de queviures. Si és la vostra necessitat, us resultarà molt millor amb Google Keep (consulteu la nostra revisió de Google Keep).

Hi ha moltes coses que fan que Evernote i OneNote siguin tan literalment a destacar, però, per a nosaltres, tot comença per l’organització i la flexibilitat. La possibilitat de crear quaderns per contenir les vostres notes és una cosa que no trobareu, per exemple, Notes de caixa (consulteu la nostra ressenya de les notes de caixa).

Hi ha moltes més funcions que cal esmentar, a continuació, ja que desglossem les solucions de les dues notes a través de cinc rondes: cost i capacitat, funcions d’organització, format de notes, col·laboració i seguretat.

1

Cost i Capacitat

Primer punt, comparem els costos de subscripció de cada eina, i veurem quin tipus de capacitat d’emmagatzematge, la mida de la nota i els límits d’amplada de banda s’uneixen a aquests costos..

Evernote

Evernote té un pla gratuït disponible, però imposa alguns caps que es convertiran en un problema per a usuaris molt actius. El més restrictiu és un ample de banda de 60 MB per mes.

Tot i que això probablement no suposarà cap problema per a aquells que només busquen una solució de publicacions privades, si sou un estudiant o feu un ús regular del tallador web d’Evernote, potser haureu d’enfocar una mica de massa. Altres límits del pla gratuït inclouen un límit de sincronització de dos dispositius i una mida de nota de 25 MB.

La bona notícia per a aquells per als quals aquests límits es converteixen en un problema és que Evernote no és realment tan car. Evernote Plus és de només 3,99 dòlars al mes si aneu de mes en mes i 34,99 dòlars si us registreu per un any per endavant.

Amb Evernote Plus, obté una tapa de càrrega mensual d’1 GB, una mida de nota màxima de 200 MB i dispositius sincronitzats il·limitats. Si no és prou ample de banda, Evernote Premium us augmenta a 10 GB al mes per 7,99 dòlars al mes o 69,99 dòlars anuals.

Evernote no imposa cap restricció a l’espai d’emmagatzematge, independentment de la subscripció. Tècnicament, l’empresa es factura com a “il limitada”. Encara més tècnicament, amb límits de banda ampla, aquesta afirmació no és realment certa. A més, tant si actualitzeu com si no, només podeu tenir un màxim de 250 quaderns en qualsevol moment.

Els costos per si mateixos es van augmentar de manera substancial (relativament parlant) el 2016, però seguim pensant que Evernote és un bon preu per a tot el que estàs aconseguint. Anem a veure, però, si és un acord millor que OneNote.

Una nota

El cost de OneNote està realment integrat amb el servei d’emmagatzematge en núvol de Microsoft, OneDrive. OneDrive en si és un producte força raonable, classificat entre les millors opcions d’emmagatzematge en núvol actual.

El resultat d’aquesta integració és que les notes creades amb OneNote comparteixen espai amb altres fitxers que pengeu a OneDrive, inclosos documents, fotos i vídeos de Microsoft Office. Això vol dir que heu de ser una mica més diligents sobre la manera de gestionar OneNote del que ho feu amb Evernote, tot i que no hi ha capotes mensuals de banda per treballar, almenys.

L’aplicació OneNote és gratuïta. Podeu descarregar-lo a la botiga de Microsoft per a Windows 10 i també hi ha versions disponibles per a MacOS, iOS i Android. A més, actualment Microsoft us oferirà 5 GB d’emmagatzematge només per registrar-vos a OneDrive. Tot i que això no se situa entre les millors ofertes d’emmagatzematge en núvol gratuïtes, és alguna cosa.

Si necessiteu més espai per a les vostres notes, haureu de comprar un pla OneDrive. Microsoft té una opció de 50 GB per només 1,99 dòlars al mes, però l’oferta més bona és el pla de 1 TB de 6,99 dòlars, que també us permet accedir a Office 365, possiblement la millor suite d’oficines disponible..

Si sou un estudiant, també podeu obtenir Office 365 de forma gratuïta, que és una de les raons per les quals considerem que OneNote és la millor aplicació de presa de notes en general. Podeu llegir més informació sobre aquesta oferta aquí.

Primer Pensament

El primer que ens plantegem per escollir un quadern a l’altre no és una decisió fàcil. Ambdós serveis ofereixen un bon valor, tot i que aquest valor es juga una mica diferent. Evernote, per exemple, us ofereix un emmagatzematge il·limitat, fins i tot en el seu pla gratuït, però amb amplades de banda mensuals, mai podreu aprofitar-les al màxim.

Mentrestant, OneNote no té límits d’amplada de banda, però sí una capa d’emmagatzematge i també comparteix espai d’emmagatzematge en núvol amb altres fitxers OneDrive. Tot i que no teniu previst utilitzar OneDrive per a qualsevol altra cosa que l’emmagatzematge OneNote, és possible que aquest format desaparegui de 5 GB més ràpidament del que voleu.

D’altra banda, un pla OneTrive de 1TB només costa 6,99 dòlars al mes i obteniu un munt d’altres eines útils. Evernote Plus és tres dòlars menys al mes, però superar un ample de banda mensual d’1 GB és més difícil del que pensaries.

Si també necessiteu una eina d’emmagatzematge al núvol i us agradi OneDrive, OneNote probablement serà més rendible. Per a aquells que ja disposen d’emmagatzematge al núvol, per exemple amb Dropbox o pCloud, i per a aquells que no es preocupen per Microsoft Office, Evernote proporciona més valor.

Atès que estudiem específicament les aplicacions de presa de notes en aquest article, donem una mica de avantatge a Evernote. Tanmateix, no estem d’acusar-vos si no esteu d’acord.

Ronda: Punt de cost i capacitat per Evernote

Logotip d’Evernote
Logotip de OneNote

2

Funcions de l’organització

Més que un valor, una de les àrees que posen tant Evernote com OneNote per davant de qualsevol altra aplicació de presa de notes disponible avui en dia són la capacitat de dissenyar per organitzar pensaments i investigacions. La segona ronda analitza de prop.

Evernote

L’aprenentatge fonamental de Evernote per mantenir el treball organitzat és l’ús de quaderns. Podeu crear quaderns individuals per al vostre diari personal, classes, projectes, idees de llibres o qualsevol altra cosa.

L’únic límit, com s’ha esmentat anteriorment, és que només es poden tenir fins a 250 quaderns en total, cosa que és una mena de rebot si som honestos. Tanmateix, cada quadern pot contenir tantes notes com calgui.

Tot i que el disseny d’Evernote és senzill, recordant-nos una mica d’Outlook, un cop heu creat desenes de quaderns i centenars de notes, és molt difícil resoldre’ls. Per a aquestes ocasions, Evernote té dues solucions: cerca i etiquetes.

La funció de cerca funciona com pensés: escriviu la cadena que voleu cercar i els algoritmes us ajudaran a trobar notes rellevants. Podeu cercar quaderns específics o bé tot el vostre compte Evernote.

Les etiquetes poden ser encara més útils. Una etiqueta us permet ordenar notes relacionades amb identificadors personalitzats. Per exemple, podeu crear una etiqueta anomenada “receptes” i aplicar-la a qualsevol nota que conté una recepta. També podeu cercar notes que continguin una combinació d’etiquetes, com ara “cloudwards” i “web hosting”.

Una altra característica de l’organització d’Evernote que ens agrada és el seu complement web-clipper, que funciona com a botó d’estalvi per a Internet, útil per recopilar investigació o captar articles que voldreu llegir més endavant..

Podeu retallar una pàgina completa, només el text de l’article o una versió simplificada de l’article. També podeu fer una captura de pantalla o només cal marcar la pàgina amb un enllaç. Tot i que decidiu fer-lo, Evernote us permetrà escollir el bloc de notes que voleu emmagatzemar i incloure etiquetes i comentaris al mateix temps..

Evernote també us permet guardar correus electrònics importants enviant-los a una adreça de correu electrònic única d’Evernote que rep cada usuari.

Si preferiu automatitzar aquesta funció, tant Zapier com IFTTT treballen amb Evernote, permetent fer coses com enviar correus electrònics de determinades persones a un bloc de notes específic d’Evernote. Hi ha disponibles moltes altres receptes d’ambdues eines d’automatització, com per a la sincronització de notes a Google Drive, fer el seguiment de Facebook o crear una nota quan s’actualitzi un calendari d’iOS. Finalment, podeu adjuntar fitxers a notes, tant penjades localment com des de Google Drive.

En general, per a aquells que aprofiten al màxim les capacitats organitzatives d’Evernote, el programari pot fer meravelles per mantenir les teves notes, investigacions i idees en ordre.

Una nota

OneNote comparteix moltes de les mateixes funcions que Evernote per organitzar el treball, sent els quaderns per recollir notes relacionades. En realitat, Evernote fa un pas més: cada bloc de notes també pot tenir diverses seccions codificades en color per subdividir els projectes encara més.

A més, OneNote no imposa cap límit en el nombre de quaderns que podeu crear com ho fa Evernote.

Podeu cercar notes que continguin paraules clau específiques fent clic a la icona de la lupa situada a l’extrem superior esquerre del programari OneNote. Podeu restringir la cerca a una secció o quadern de quaderns específics, o bé cercar tots els quaderns.

OneNote també té etiquetes predefinides per ordenar les notes relacionades. Tot i això, es limiten al punt de ser gairebé inútils per a persones que prenen notes greus, tenint només sis opcions força vagues disponibles (per exemple, “important”, “pregunta”, “crítica”).

Si bé OneNote 2016 us permet crear etiquetes personalitzades, la versió de l’aplicació disponible a la botiga de Microsoft no ho fa i Microsoft ha decidit deixar-se caure OneNote 2016. Esperem que Microsoft l’arregli, però de moment és una limitació que haureu de en directe si trieu OneNote.

El tallador web de OneNote és menys molest, encara que no sigui tan agradable com Evernote. Podeu retallar pàgines o articles complets, fer captures de pantalla i afegir notes als vostres retalls per recordar-vos perquè els heu guardat més endavant.

Igual que Evernote, també podeu convertir els correus electrònics en notes mitjançant la configuració d’una adreça per a OneNote i un bloc de notes predeterminat. En endavant, podeu reenviar correus electrònics a aquesta adreça per preservar-los.

OneNote també funciona amb Zapier i IFTTT, amb receptes similars a les que trobareu amb Evernote. Envieu automàticament correus electrònics importants de Gmail a una llibreta, desar les captures de pantalla d’iPhone i desar els tuits agradats són només alguns exemples del que podeu fer.

Ronda dos pensaments

Evernote i OneNote són les dues millors eines existents a l’hora d’organitzar notes basades en núvol. A més, no hi ha molt per diferenciar-los els uns dels altres.

Dos avantatges claus de OneNote sobre Evernote són que podeu crear quaderns il·limitats i que podreu subdividir els quaderns en seccions. Mentrestant, el major avantatge d’Evernote sobre OneNote és crear-vos etiquetes personalitzades. A més, té un tallador web una mica millor.

Igual que amb la primera fase, no hi ha gaire res per suggerir que cap de les eines tingui una cama real sobre l’altra. Tanmateix, pensem que l’ús d’etiquetes personalitzades és més útil que les seccions de quaderns, i la majoria de la gent probablement estarà bé amb el límit de 250 quaderns.

Una vegada més, anirem amb Evernote, tot i que es podia argumentar amb OneNote.

Ronda: Punt de característiques de l’organització per a Evernote

Logotip d’Evernote
Logotip de OneNote

3

Formatació de notes

En aquesta tercera ronda del nostre cap, vam decidir fer una ullada a les funcions de format de notes. Al igual que amb l’organització, es tracta d’un àmbit on moltes aplicacions de presa de notes, com ara el producte de Zoho (consulteu la nostra ressenya de quaderns de Zoho), no poden quedar bé, però tant Evernote com OneNote sobresurten més o menys..

Evernote

Evernote ofereix la majoria de les mateixes opcions de format de text enriquides que trobaràs en un processador de textos modern. Inclouen desenes de tipus de lletra diferents, diferents mides de lletra i opcions per atrevir, posar en cursiva i subratllar el text.

També podeu crear llistes de números i vinyetes, així com caselles de verificació, útils per fer llistes de tasques pendents. Evernote també permet crear taules dins de notes. Tot això es realitza a partir d’una cinta d’edició que es troba a la part superior de cada nota.

Tot i que hi ha moltes opcions de format, les notes a Evernote es solucionen quan es tracta d’un disseny. Per exemple, no podeu inserir text enlloc de la pàgina, com ara al voltant dels esquemes dibuixats a mà.

De fet, les notes bàsiques en realitat no tenen capacitat de dibuix. Per escriure notes o esbós a mà, heu de crear una “nota de tinta” especial. Són útils per a qui utilitza tauletes, però desitgem que poguéssim combinar notes de tinta i text per crear una cosa més dinàmica. A més, Evernote no té una funció de conversió de tinta a text.

Evernote té opcions per crear notes d’àudio, així com notes de captura de pantalla i càmeres web. Tanmateix, les notes de càmera web només es poden fer per fer una instantània i no podeu crear notes de vídeo.

Una nota

OneNote té totes les opcions de format que espereu d’un producte de Microsoft Office. Trobareu pràcticament qualsevol tipus de tipus de lletra que vulgueu, podeu canviar les mides i els colors de la lletra, en negreta, subratllar i cursar el text i triar entre diverses opcions de capçalera.

Podeu afegir llistes, tant amb el punt de vista com numerat, i llistes de comprovació per fer el seguiment de les tasques. OneNote té fins i tot un pintor de format per duplicar ràpidament el format.

Dins de les notes, podeu inserir enllaços, imatges i notes d’àudio. També podeu afegir informació de reunions (ubicació, hora, convidats, etc.) a les notes directament des d’Outlook.

OneNote 2016, la versió que s’estableix per a la posta de sol, té moltes més opcions de format que l’aplicació OneNote a la botiga de Microsoft. Inclou l’enregistrament de vídeo, útil per capturar conferències, retallar pantalla i diverses plantilles de pàgines (acadèmics, empresarials, planificadors, etc.). Igual que amb la manca d’etiquetes personalitzades, això és alguna cosa que esperem que Microsoft solucioni.

Ambdues versions de OneNote són excel·lents per esbossar, esquematitzar i prendre notes escrites a mà. L’aplicació OneNote té una barra d’eines de dibuix on trobareu diverses opcions, formes i llapis, formes i altres eines per crear visuals.

També hi ha una opció de conversió de tinta a text per a aquells que els agrada escriure les notes, però que volen una versió mecanografiada més endavant. Això és útil per a notes de classe, especialment, ja que generalment s’accepta que escriure fets a mà ajuda a comprometre’ls a la memòria.

A més d’excel·lents opcions de format i dibuix de text, OneNote us permet disposar les notes de la manera que desitgeu. Fent clic a qualsevol àrea d’una pàgina, podeu crear un quadre de text per afegir les vostres notes. El resultat és una experiència que imita de prop una pàgina de quaderns real, que ens agrada especialment per a la còpia de pissarra.

Ronda de tres pensaments

OneNote és fàcilment l’aplicació de presa de notes més versàtil que hem provat aquí a Cloudwards.net. Tan meravellós com és Evernote, no és tan flexible quant a la distribució. A més, podeu afegir dibuixos a les notes de text a OneNote, mentre que amb Evernote heu de crear notes de tinta separades.

Mentre que les dues primeres rondes van caure a favor d’Evernote, la tercera ronda no és cap concurs per a OneNote.

Ronda: Nota de format de punt per a OneNote

Logotip d’Evernote
Logotip de OneNote

4

Col·laboració

A continuació, revisarem la possibilitat de compartir notes amb altres persones i opcions de coedició.

Per a alguns usuaris, les funcions de col·laboració de quaderns no importaran ni una mica. Els quaderns s’utilitzen més sovint per recollir pensaments personals, no per treballar en grup. Tanmateix, la capacitat de compartir té els seus usos, com ara la investigació en grup o la distribució de notes de reunions.

Evernote

Evernote té un bon grapat de funcions que donen suport a la col·laboració. Entre ells, podeu compartir qualsevol bloc de notes fent clic dret sobre ella i seleccionant “Compartiu quadern”. Introduïu les adreces de correu electrònic d’aquelles persones amb qui vulgueu compartir el vostre quadern i seleccioneu el tipus d’autoritzacions d’accés que voleu concedir-les: visualitzeu, editeu-les o editeu-les i convideu-les.

També podeu compartir notes individuals si no voleu permetre l’accés a un bloc de notes complet. A més, podeu generar enllaços de notes, cosa que permetrà que qualsevol persona vegi una nota en un navegador. O si ho preferiu, només podeu enviar una nota per correu electrònic a algú directament des de l’aplicació.

Com que de vegades les col·laboracions poden anar malament, Evernote us permet accedir a l’historial d’una nota per visualitzar-lo i tornar-lo a publicar en versions anteriors en cas de canvis no desitjats. Feu clic a la icona d’informació que es troba a la part superior dreta de la nota i seleccioneu “historial de visualitzacions”.

Finalment, Evernote té una funció de xat útil que es pot utilitzar per debatre notes. Tot i que no és tan rica en funcions com una aplicació de xat dedicada com Slack, no deixa de ser útil per a comunicacions ràpides integrades en notes i quaderns especificats (consulteu el nostre millor emmagatzematge en núvol per a l’article de Slack).

Una nota

Podeu compartir qualsevol bloc de notes en OneNote fent clic a la icona de compartir a la part superior dreta de l’aplicació, i introduïu les adreces de correu electrònic de les persones amb qui vulgueu compartir-les. Es poden concedir permisos de visualització o d’edició.

Tot i que no podeu compartir seccions o pàgines de quaderns individuals de la mateixa manera, almenys podeu enviar un missatge de correu electrònic al text de les notes de l’aplicació (s’obre Outlook per fer-ho).

No hi ha cap opció de xat com la que feu amb Evernote i no hi ha cap opció per comentar les notes de l’aplicació. Aquesta absència de fer comentaris és sorprenent i lamentable, ja que està disponible a Microsoft Word i hi té una funció molt útil.

OneNote no us proporciona la possibilitat de veure les darreres edicions ni els canvis de retrocés, tret que feu servir OneNote 2016, que té una pestanya “historial” especial. Una vegada més, però, hem de destacar que OneNote 2016 està sent abandonat per Microsoft. Començant a preguntar-me per què?

Ronda de quatre pensaments

Entre Evernote i OneNote, ens ha sorprès constatar que Evernote té les funcions de col·laboració més versàtils donat el lloc de Microsoft Office al món empresarial. Tanmateix, és força clar que Evernote apareix aquí a la part superior, oferint-vos la possibilitat de no només compartir quaderns, sinó també notes, i també una bona funció de xat de treball.

Ronda: Punt de col·laboració per a Evernote

Logotip d’Evernote
Logotip de OneNote

5

Seguretat i privadesa

La nostra ronda final s’utilitzarà per mesurar la seguretat de cada aplicació de presa de notes. Tenint en compte que tant Evernote com OneNote guarden notes al núvol, és una consideració important. Al cap i a la fi, no voldreu que algú es quedi amb la recepta secreta de les galetes de xocolata de la vostra família.

Evernote

Alguns lectors poden alarmar que aprenguin que Evernote no conserva els seus propis centres de dades, sinó que utilitza Google Cloud. Google no sempre ha demostrat les millors pràctiques de privadesa, al cap i a la fi, tal com podeu llegir a la nostra revisió de Google Drive.

Tanmateix, la majoria d’aquestes preocupacions tenen a veure amb Google utilitzant dades de núvols de consum emmagatzemats a Google Drive, Gmail i altres serveis de Google amb finalitats de màrqueting. No hi ha cap indicació en els termes de privadesa d’Evernote que suggereixi que permeti a Google accedir als pensaments privats de la seva base d’usuaris.

De fet, Evernote afirma que mai no mira el contingut de l’usuari a menys que l’aplicatiu no l’hagi autoritzat ni l’obligui. Les vostres notes també es xifren en repòs mitjançant AES de 256 bits, un protocol que no es coneix com a fissura.

Les notes també es xifren en trànsit (és a dir, per Internet), però el xifrat no s’acaba de finalitzar per defecte. En arribar a la instal·lació del servidor, les notes es desxifren per indexar-les abans de tornar-les a xifrar. Això ajuda a recuperar la recuperació més tard.

Curiosament, Evernote ofereix xifrat de final a extrem privat, però el limita a text ressaltat. Podeu configurar-ho des de dins de l’aplicació seleccionant el text que voleu xifrar, fent clic dret sobre ella i escollint “xifrar el text seleccionat”.

Si bé preferim que l’empresa estengués el xifratge privat a quaderns sencers, és l’única eina de quaderns en núvol que sabem fins i tot arribar fins al punt que ho fa. Si necessiteu més seguretat, Evernote també és una de les dues aplicacions de presa de notes compatibles amb SafeRoom, una eina privada de xifratge que evitarà que qualsevol persona d’Evernote desxifri els seus quaderns, fins i tot sota l’autoritat d’un mandat..

Com a mesura de seguretat contra algú que trenca la contrasenya d’Evernote, també podeu activar l’autenticació de dos factors. Aquesta és una característica molt important que no ofereixen massa serveis al núvol que inclouen algunes de les millors opcions de còpia de seguretat en línia.

Amb l’autenticació de dos factors, fins i tot si algú roba o esclata la força de la contrasenya, és probable que no la pugui utilitzar, ja que Evernote requerirà una credencial addicional si detecta un intent d’inici de sessió d’un ordinador poc conegut. Aquesta credencial és un codi de seguretat que s’enviarà al vostre dispositiu mòbil mitjançant text.

Una nota

Els quaderns i notes creades amb OneNote, com hem esmentat anteriorment, es guarden al vostre espai d’emmagatzematge al núvol OneDrive. Com a tal, tenim una visió similar de la seguretat de OneNote com la de OneDrive. No és una cosa especialment bona.

La nostra preocupació principal és que OneDrive no xifri els fitxers en repòs al servidor tret que siguis un usuari comercial. Això deixa les notes obertes a recollides fàcils en cas d’incompliment.

Podeu protegir amb contrasenya seccions de llibreta directament del client. Tanmateix, això només impedeix que algú que faci servir el vostre ordinador llegeixi el contingut del quadern. No fa remuntar fitxers enviats al núvol.

La bona notícia és que OneNote és l’altra llibreta de núvol que és compatible amb SafeRoom, de manera que podeu afegir xifrat de coneixement zero als vostres quaderns d’aquesta manera. El producte es pot descarregar des de Microsoft Store i costa 2,99 dòlars, un preu que val la pena pagar si teniu intenció d’emmagatzemar informació confidencial a OneNote.

OneNote protegeix també els fitxers en trànsit mitjançant seguretat de capa de transport (TLS), de manera que els vostres fitxers haurien d’estar fora de perill de la detecció en línia, tot i que encara recomanem utilitzar una VPN mitjançant WiFi pública (consulteu la nostra millor guia VPN per suggeriments).

Igual que Evernote, OneNote també proporciona una funció d’autenticació de dos factors per protegir els quaderns en cas de robatori o fissuració de la vostra contrasenya..

Ronda de cinc pensaments

Amb cada cop més amenaces de ciberseguretat, apareixen els serveis al núvol compromesos a protegir les vostres dades. És per això que sovint recomanem als nostres lectors serveis d’emmagatzematge en núvol de coneixement zero, com Sync.com i pCloud.

Si bé cap proveïdor de portàtils al núvol que coneixem ofereix protecció completa, autèntica de coneixement zero, Evernote almenys permet xifrar de manera privada el text ressaltat. És una mica que gestiona la seguretat d’aquesta manera, però és una cosa.

Mentrestant, Microsoft ni tan sols xifra els ordinadors portàtils del servidor mitjançant un procés de xifratge, tret que siguis un usuari empresarial..

Ronda: Punt de seguretat i privadesa per a Evernote

Logotip d’Evernote
Logotip de OneNote

6

Veredicte final

Evernote va agafar quatre de cinc rondes al nostre cap, però les dues primeres rondes (cost i organització) van ser tan a prop que pot ser que també haguessin estat dues rondes a una..

Probablement el motiu més convincent per triar Evernote a través de OneNote es basa en la seguretat. Mentrestant, OneNote hauria d’apel·lar a aquells que necessiten més llibertat en la creació de notes gràcies a les seves eines de dibuix i les opcions de disseny més dinàmiques..

El motiu més gran per triar Evernote vs OneNote ara mateix, però, és probablement l’abandonament imminent de OneNote 2016. La versió de Microsoft Store de OneNote, que la companyia mantindrà, falta funcions importants que obté tant amb OneNote 2016 com amb Evernote, incloses les etiquetes personalitzades i la versió.

Guanyador final: Evernote

Ara per ara, Evernote continua sent, a la nostra vista, la millor aplicació de notes que hi ha al mercat. Té cura de pesar? Feu-nos una nota a continuació i gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map