Bitdefender vs Malwarebytes: Head to Head në vitin 2020

Bitdefender dhe Malwarebytes janë dy nga produktet më të njohura në tregun antivirus. Të dy kanë një gamë të gjerë karakteristikash dhe çmime konkurruese, dhe investojnë në hulumtimin e tyre, kjo është arsyeja pse produktet e tyre vlerësohen aq mirë. Sidoqoftë, ato kanë dallimet e tyre, veçanërisht në atë se sa mirë do të mbrojnë PC-në tuaj.


Në këtë krahasim të Bitdefender vs Malwarebytes, ne do të krahasojmë dhe kontrastojmë Bitdefender dhe Malwarebytes për t’ju ndihmuar të vendosni se cili është opsioni më i mirë. Bitdefender fshiu dyshemenë me Avast në Bitdefender tonë kundër Avast kokë më kokë, kështu që ne do të shohim nëse mund të bëjë të njëjtën gjë me Malwarebytes.

Ne do të vlerësojmë se si produktet përputhen me pesë raunde. Nëse dëshironi më shumë detaje mbi secilin, shikoni rishikimin tonë mbi Antivirusin Bitdefender ose rishikimin tonë të antivirusit të Malwarebytes.

Vendosja e një luftë: Bitdefender vs Malwarebytes

Ne do t’i krahasojmë Bitdefender dhe Malwarebytes gjatë disa raundeve për t’ju ndihmuar të gjykoni se cili është më mirë. Ata do të shkojnë kokë më kokë në veçoritë, çmimet, mirëdashësinë e përdoruesit, mbrojtjen dhe mbështetjen, që është i njëjti kriter që ne përdorim në mbledhjen më të mirë të softuerëve antivirus. Ofruesi që merr më shumë raunde do të jetë fituesi.

Siç tregon krahasimi ynë Bitdefender vs Kaspersky, edhe kur ka një fitues, nuk është gjithmonë aq e qartë sa një foto si ajo. Ne ju rekomandojmë të lexoni në secilën pjesë sesa të shikoni vetëm tek fituesit sepse disa raunde mund të jenë më të rëndësishme për ju se të tjerët, siç janë çmimet ose veçoritë.

1

Features

Duke folur për karakteristikat, janë ditët kur softveri juaj antivirus skanoi vetëm skedarët tuaj për malware. Mbrojtja nga malware është ende thelbësore për Bitdefender dhe Malwarebytes, por ne do të shohim gjithashtu veçoritë shtesë që ata ofrojnë.

Bitdefender

Planet më themelore të Bitdefender përfshijnë karakteristika të shkëlqyera, të tilla si mbrojtja nga ransomware, një zgjatje anti-tracker dhe copëtimi i skedarëve. Fatkeqësisht, këtyre planeve gjithashtu u mungojnë karakteristika shtesë të sigurisë, të tilla si një firewall.

Bitdefender-mbrojtje-Features

Nëse shkoni për paketën Total Security, lista e veçorive zgjat shumë më tepër. Ai përfshin mbrojtjen e kamerave në internet, enkriptimin e skedarëve, kontrollet e prindërve dhe një firewall të dyanshëm.

Ka gjithashtu një klient VPN të përfshirë në çdo plan, por është i kufizuar në 200MB përdorim në ditë. Ju mund të përmirësoheni në një plan të pakufizuar, por ka mundësi më të mira për paratë tuaja nëse një VPN është ajo që po kërkoni. Ne na pëlqen ExpressVPN (lexoni përshtypjen tonë të ExpressVPN).

Plus, ka Safepay, i cili është një shfletues i sigurt i destinuar për banking dhe blerje në internet. Kur hapni një faqe në internet që mbështet pagesa në internet në shfletuesin tuaj, Bitdefender do t’ju nxisë të filloni Safepay. Ai përfshin një tastierë virtuale të dizajnuar për të ndaluar hakerat të kapin detajet tuaja me një logger goditje në tastierë.

Ekziston gjithashtu një menaxher i fjalëkalimeve të përfshirë në të gjitha produktet e Bitdefender, duke përjashtuar versionin macOS. Mund të ruajë informacion të ndjeshëm, siç janë fjalëkalimet dhe detajet e kartës së kreditit, dhe të plotësohen automatikisht kur të keni nevojë për të. Shtë një veçori e dobishme, por do të gjeni mbështetje më të mirë nga menaxherët tanë më të mirë të fjalëkalimeve, siç është Dashlane (lexoni rishikimin tonë të Dashlane).

Nëse vendosni për planet më të shtrenjta, Bitdefender ofron shumë karakteristika të shkëlqyera për të formuar një paketë sigurie gjithëpërfshirëse për PC-në tuaj. Në fundin e poshtëm, do të befasoheni nga karakteristikat shtesë, por ka lëshime të ndritshme, siç është mbrojtja për pajisjet tuaja mobile.

Malwarebytes

Nëse jeni duke kërkuar për një produkt të mbushur me karakteristika shtesë, Malwarebytes nuk është ashtu. Shërbimi nuk përfshin shumë nga tiparet që bën Bitdefender.

Nuk ka asnjë menaxher të fjalëkalimit, asnjë kontroll prindëror dhe asnjë copëzues skedarësh. Ai gjithashtu nuk siguron një mbrojtje nga VPN ose kamera, kështu që nuk do të mbroheni nga sytë e fshehur dhe të prirur. Nëse vendosni Malwarebytes, do të duhet të lexoni udhëzuesin tonë se si të siguroni kamerën tuaj.

Malwarebytes-Cilësimet

Menyja e cilësimeve është aty ku gjeni tipare shtesë. Me një kërkim të vogël, mund të gjesh opsionin për të aktivizuar mbrojtjen nga malware. Këshillat tona për mbrojtjen e ransomware mund të vijnë në dispozicion, atje.

Malwarebytes merret me programe potencialisht të padëshiruara me lehtësi, dhe ju mund të vendosni përgjigjen tuaj të preferuar, siç është fshirja automatike, në zonën e cilësimeve. Kjo është një mënyrë e shkëlqyeshme për të parandaluar instalimin e shiritave të padëshiruar, për shembull.

Karakteristikat e mbrojtjes së Malwarebytes janë ato që ju prisni nga një paketë antivirus me cilësi të lartë, por është zhgënjyese që i mungojnë karakteristika shtesë.

Një mendim i rrumbullakët

Kur bëhet fjalë për veçoritë, ka vetëm një fitues. Edhe planet më pak të shtrenjta të Bitdefender përfshijnë më shumë veçori sesa Malwarebytes. Nëse nuk kujdeseni për asgjë tjetër përveç veçorive thelbësore të mbrojtjes, Malwarebytes mund të mjaftojnë. Megjithatë, për shumicën, kjo raund është një fitore e qartë për Bitdefender.

Raundi: Karakteristikat Pika për Antivirusin Bitdefender

Logo Antivirus Bitdefender
Logo e antivirusit të Malwarebytes

2

çmim

Krahasimi i çmimeve të produkteve antivirus është një sfidë. Shumë ofrojnë disa plane pagese, si dhe mundësi për pajisje të shumta, kështu që është e vështirë të përcaktohet nëse një produkt ia vlen koston. Ne do të shikojmë planet që Malwarebytes dhe Bitdefender ofrojnë për të parë se cilat janë në krye.

Bitdefender

Bitdefender ofron disa promovime të shkëlqyera por zbritjet vlejnë vetëm për pagesën tuaj të parë. Ju mund të zgjidhni një afat më të gjatë për të shijuar një normë më të ulët në vit deri në tre vjet.

Bitdefender Antivirus Plus është plani më pak i shtrenjtë, por ai përfshin karakteristikat më të pakta si pasojë. Bitdefender Internet Security është paketa tjetër, dhe ndryshe nga Bitdefender Antivirus Plus, përfshin mbrojtjen e kamerave të internetit dhe një firewall.

Më e lartë se lista e paketave Bitdefender është Bitdefender Total Security. Ajo ofron mbrojtje deri në pesë pajisje dhe është opsioni i vetëm që përfshin mbështetjen e iOS dhe Android së bashku me Windows dhe macOS. Në fakt, ajo fitoi votën tonë si antivirusin më të mirë për Mac.

Në krye të grumbullit është Bitdefender Premium Security, i cili ofron të gjitha tiparet e Bitdefender Total Security, por përfshin mbështetje prioritare, trafik të pakufizuar VPN dhe mbështetje për 10 pajisje.

Ofertat aktuale me zbritje do të mbrojnë deri në tre pajisje. Ekziston një mundësi për të mbuluar vetëm një, por nuk ka asnjë zbritje në atë plan çmimesh. Për vitin e parë, do të paguani më shumë për të mbrojtur një pajisje të vetme sesa do të mbronit deri në pesë në planin e sigurisë totale të Bitdefender.

Me pak fjalë, sa më shumë pajisje që mbuloni, aq më shumë do të paguani për privilegjin.

Nëse përfitoni nga normat promovuese, çmimet për Bitdefender janë të mira, duke filluar nga 29,99 $ në vit për Bitdefender Antivirus Plus në 89,99 $ në vit për Bitdefender Premium Security.

Zgjerimi i veçorive midis çdo niveli bën një pajtim Bitdefender me vlerë nëse mund të përballoni ndryshimin. Nëse dëshironi të provoni Bitdefender Total Security ose Bitdefender Premium Security një provë, mund të përfitoni nga një provë falas 30-ditore, gjithashtu.

Malwarebytes

Për përdorim personal, ekzistojnë dy mundësi kryesore për përdoruesit e mundshëm të Malwarebytes. Malwarebytes Premium mbulon vetëm një pajisje, ndërsa Malwarebytes Premium për Shtëpi ju lejon të mbuloni deri në 10 pajisje. Mimi rritet me secilën pajisje që shtoni, shumë si me ESET NOD32 (lexoni rishikimin tonë ESET NOD32).

Të dy planet punojnë me Windows, macOS, Android dhe Chrome OS. Nëse doni të mbuloni një pajisje iOS, do të duhet të shkarkoni aplikacionin Malwarebytes dhe të paguani 1.49 dollarë shtesë në muaj.

Malwarebytes për Ekipet mund të mbulojnë deri në 20 pajisje me instalime të pavarur, duke e bërë atë një mundësi të mirë për bizneset e vogla. Për organizata më të mëdha, Malwarebytes Endpoint Protection for Business është një zgjidhje e menaxhuar dhe e bazuar në cloud që do të mbrojë sa më shumë pajisje që mund të përballoni.

Planet e biznesit përfshijnë opsione të avancuara siç janë shfrytëzimi i zbutjes për t’ju mbrojtur nga softveri i papërgatitur, analiza e ngarkesës për të provuar keqkritjen e pa njohur dhe zbutjen e ransomware për të parandaluar skedarët tuaj të kodohen pa lejen tuaj. Ju gjithashtu mund të shtoni mbështetjen e klientit premium falë Mbrojtjes dhe Përgjigjes së Pikësimit të Malwarebytes.

Malwarebytes-Upgrade-Options

Nëse doni vetëm të mbuloni një pajisje, Malwarebytes Premium fillon me një pikë tërheqëse çmimi prej 39,99 $ në vit. Shtimi i pajisjeve rrit koston 10 dollarë në vit për pajisje, por është ende një plan konkurrues. Ekziston gjithashtu një provë falas 14-ditore që ju jep mundësinë të provoni tiparet para se të blini.

Dy mendime të rrumbullakëta

Malwarebytes Premium dhe Bitdefender Internet Security janë të ngjashme në çmim. Dallimi kryesor është se Malwarebytes Premium mbulon vetëm një pajisje. Siguria e Internetit Bitdefender mbulon deri në tre pajisje për të njëjtin çmim. Bitdefender Premium Security mbështet deri në 10.

Nëse keni vetëm një pajisje që dëshironi të mbuloni, ka pak për të dalluar dy opsionet për sa i përket çmimit. Për këtë arsye, ne do ta quajmë këtë raund tërheqje.

Raundi: Pricemimi Asnjë fitues i qartë, pikë për të dy

Logo Antivirus Bitdefender
Logo e antivirusit të Malwarebytes

3

Mirësia e përdoruesit

Ju nuk duhet ta vini re antivirusin tuaj pasi të jetë instaluar dhe vendosur, përveç kur ka një problem. Sa i thjeshtë është procesi i instalimit, mund të ndryshojë shumë nga një produkt në produkt, me disa ofrues, të tilla si Norton, duke kërkuar vëmendjen tuaj të plotë (lexoni rishikimin tonë të Sigurisë Norton).

Ne do të hedhim një vështrim më të afërt në llojin e përvojave që do të keni kur instaloni dhe përdorni Bitdefender dhe Malwarebytes.

Bitdefender

Instalimi i Bitdefender nuk është një punë e shpejtë. Shkarkimi peshon afro gjysmë gigabajt dhe na deshën më shumë se 10 minuta për tu instaluar. Pasi kjo ishte jashtë rrugës, pjesa tjetër e përvojës ishte e shkëlqyeshme.

Ndërfaqja është ndër më të mirat që kemi parë. Shumica e ekranit kryesor është marrë me pllaka të personalizueshme të njohura si “veprime të shpejta”. Ju merrni pesë lojëra elektronike që ofrojnë shkurtore në tiparet që përdorni më shumë. Ju mund të zgjidhni pothuajse çdo tipar nga pulti, përfshirë gjëra të tilla si VPN, copëzuesi i skedarëve, skanimi i sistemit dhe mjetet e pastrimit të diskut..

Bitdefender-Client

Në të majtë të ekranit janë menutë. Ju mund të përdorni opsione nën titujt e “mbrojtjes”, “shërbimeve” dhe “intimitetit”. Ekzistojnë gjithashtu menu më të vogla në fund të ndërfaqes, duke përfshirë “cilësimet”.

Në menunë “Cilësimet”, mund të vendosni profile të ndryshme bazuar në mënyrën se si po përdorni kompjuterin tuaj. Për shembull, profili “film” ndalon ndërprerjet ndërsa po shikoni përmbajtjen e mediave. Profili i “punës” çaktivizon skanimet e planifikuara.

Megjithë procesin e gjatë të instalimit, Bitdefender është një nga produktet antivirus më miqësore për përdoruesit që kemi përdorur. Pulti i mençur do të thotë, me shkulje, të gjitha tiparet tuaja të preferuara janë vetëm një klik larg.

Malwarebytes

Instalimi i Malwarebytes është i shpejtë dhe i thjeshtë. Ju ecën përgjatë procesit, kështu që do të jeni në këmbë dhe do të vraponi në pak kohë.

Pulti nuk është aq i pastër sa Bitdefender. Menutë anësore të shiritave janë të ndarë në skeda të veçanta, kështu që gjetja e ambientit që dëshironi mund të marrë pak gjueti. Nuk ka gjithashtu asnjë mënyrë të vendosni cilësimet më të përdorura në pult.

Malwarebytes-Pult

Shtë e lehtë të biesh nën një vrimë të menusë të lepujve dhe të gjesh veten përballë parametrave kokrrizorë që madje edhe përdoruesit teknikë mund ta shohin konfuz. Megjithatë, niveli i kontrollit është mbresëlënës dhe do t’u tërheqë përdoruesve të energjisë.

Drejtimi i skanimeve është i lehtë dhe i shpejtë. Skanimi fillestar në testet tona zgjati më pak se katër minuta, megjithëse funksiononte në përdorim 100 përqind të CPU. Lajmi i mirë është se nëse keni procese të tjera që funksionojnë, Malwarebytes të gatshëm të ndajnë.

Numri i madh i opsioneve që mund të shkulni me Malwarebytes mund të jetë dërrmuese për disa. Kjo gjithashtu bën gjetjen e tipareve që ju dëshironi një sfidë. Nëse e dini se çfarë jeni duke bërë, megjithatë, ka shumë për të thënë për nivelin e lartë të kontrollit.

Rreth tre mendime

Malwarebytes ka një ndërfaqe solide dhe instalon lehtësisht. Kundër një produkti tjetër antivirus, mund të zgjasë këtë raund.

Thënë kështu, Bitdefender ka një ndër ndërfaqet më miqësore për përdoruesit që kemi parë, dhe ne mund ta shënojmë vetëm atë për një proces instalimi mjaft të gjatë. Rack këtë një si një tjetër fitore për Bitdefender.

Raundi: Pika e Mirësisë së Përdoruesit për Antivirusin Bitdefender

Logo Antivirus Bitdefender
Logo e antivirusit të Malwarebytes

4

mbrojtje

Antivirusi juaj mund të ketë një mori karakteristikash të shkëlqyera, por do të jetojë ose vdes nga mbrojtja e tij. Në këtë raund, ne do të krahasojmë rezultatet nga tre laboratorë të pavarur për të parë se si Malwarebytes dhe Bitdefender ju mbajnë të mbrojtur.

Bitdefender

Bitdefender është një nga produktet antivirus më të vlerësuarat në treg. Vit pas viti ka marrë afërsisht rezultate perfekte nga laboratorët e testimit që kontrollojmë. Ndonjëherë ka humbur shenja për performancën, sidoqoftë, veçanërisht në harduer më pak të fuqishëm.

Në raportin e AV-Testit Mars-Prill 2019, Bitdefender mori një rezultat mbrojtjeje prej 6 nga 6. Ajo ofroi 100 për qind mbrojtje kundër sulmeve me qëllim të keq të ditës, e cila ishte përpara rezultatit mesatar të industrisë prej 99.3 përqind. Ajo gjithashtu zbuloi 100 përqind të malware të përhapur dhe të përhapur të zbuluar në katër javë që çuan në provë.

Bitdefender-Site-Blocked

Drejtimi i Bitdefender pati një ndikim në shpejtësinë e kompjuterit, sipas AV-Test. Kishte një faqet e internetit të ngadalësimit të ngadalësuar 19 përqind në krahasim me një rezultat mesatar të industrisë prej 14 përqind. Nisja e softuerit ishte vetëm një fraksion më i ngadaltë sesa rezultati mesatar i industrisë, sidoqoftë.

Në testet e AV-Comparatives nga shkurti në mars 2019, Bitdefender kishte një normë mbrojtjeje 100 përqind dhe u kthye vetëm një pozitive e rreme. Për krahasim, F-Secure Antivirus kishte 14 pozitive false (lexoni rishikimin tonë të F-Secure Antivirus për një përvojë të plotë).

MRG Effitas dha certifikimin e Bitdefender Niveli 1 në analizën e tij të plotë të spektrit Q1 2019. Kjo do të thotë se 100 përqind e kërcënimeve ndaj malware u zbuluan në ekspozimin e parë ose nga modelet e njohura të sjelljes. Kjo ishte më e mirë se disa prej markave të njohura antivirus, përfshirë McAfee dhe Avast (lexoni rishikimin tonë të Avast Pro). Bitdefender gjithashtu u kthye pozitive false false.

Malwarebytes

Në raportin AV-Test Mars-Prill 2019, Malwarebytes shënoi 5.5 nga 6 për mbrojtje. Në prill, ajo ofroi mbrojtje kundër 100 përqind të sulmeve malware të ditës zero, por në mars, ajo arriti vetëm 99.2 përqind. Kjo është nën mesataren e 99.3 përqind në të gjithë industrinë.

Në Mars dhe Prill, Malwarebytes zbuloi vetëm 99.5 përqind të malware të përhapur dhe të përhapur të zbuluar në katër javë para testit. Me mesataren në industri që është praktikisht 100 përqind, kjo nuk është një rezultat i shkëlqyeshëm.

Malwarebytes-Site-Blocked

Ajo u bë më e mirë në rezultatet e performancës, me një ngadalësim prej 10 përqind kur lëshon faqet e internetit, që është mbi mesataren e industrisë. Nisja e softuerit nuk ishte e madhe, megjithëse, me 22 përqind më ngadalë, që ishte më shumë se dyfishi i mesatares së industrisë.

As AV-Comparatives dhe as MRG Effitas nuk kanë rezultate të fundit për Malwarebytes. Kjo tha, MRG Effitas dështoi Malwarebytes në analizën e tij të plotë të spektrit Q1 2018.

Raundi i Katër Mendimeve

Bitdefender edhe një herë u tregua se ishte një nga opsionet më efektive kur bëhet fjalë për mbrojtjen dhe u certifikua si një “produkt i lartë” nga AV-Test. Rezultatet e saj të performancës ishin nën mesataren e industrisë, por jo shumë.

Malwarebytes nuk ka bërë keq, por nuk ofron mbrojtje të plotë kundër sulmeve malware dhe nuk është aq i testuar nga studiuesit si Bitdefender. Në kokën tonë me kokë, Bitdefender është fituesi i qartë.

Raundi: Pika e mbrojtjes për antivirusin Bitdefender

Logo Antivirus Bitdefender
Logo e antivirusit të Malwarebytes

5

mbështetje

Nëse softveri antivirus shkon keq, ju mund të mbeteni të pambrojtur, kështu që mbështetja e shpejtë dhe efektive është thelbësore. Në raundin tonë të fundit, ne do të krahasojmë nivelet e mbështetjes që Bitdefender dhe Malwarebytes u ofrojnë klientëve.

Bitdefender

Kur bëhet fjalë për mbështetjen e klientit, Bitdefender i ka të gjitha. Ju mund të kontaktoni mbështetjen e klientit Bitdefender përmes chat live, mbështetje telefonike dhe email. Ekziston gjithashtu një bazë e njohurive, forumi i komunitetit dhe përmbajtja e dobishme si-në video. Artikujt e ndihmës janë të renditura sipas temës për t’ju ndihmuar të merrni detyra dhe veçori të zakonshme.

Bitdefender-Site-Mbështetje

Forumi është i lulëzuar dhe aktiv. Një shfletim i shpejtë tregoi se pyetjeve të reja zakonisht u përgjigjen nga një anëtar i mbështetjes teknike brenda një ose dy ditë. Alsoshtë gjithashtu e veçuar mirë, duke ju treguar vetëm postime në lidhje me produktet tuaja specifike. Forumet janë gjithashtu të disponueshme në shumë gjuhë.

Biseda e drejtpërdrejtë dhe mbështetja telefonike janë në dispozicion rreth orës, me linja të dedikuara telefonike në 16 vende në gjuhë të ndryshme. Për të gjithë të tjerët, ka mbështetje në mbarë botën në anglisht.

Malwarebytes

Malwarebytes ofron bisedë live, por funksionon vetëm nga 1 e mëngjesit në 5 pasdite. PST. Kur u përpoqëm të kontaktonim një agjent në chat live, kishte një kohë pritjeje më shumë se 10 minuta. As ne nuk mund të gjenim një mundësi për mbështetje telefonike. Përkundrazi, na u kërkua të plotësonim një biletë mbështetëse.

Malwarebytes-Site-Mbështetje

Postimet e reja të forumit marrin një përgjigje të automatizuar bot, e cila nuk është e dobishme. Përgjigjet e komunitetit janë të dobishme dhe u përgjigjen shumicës së pyetjeve, por zakonisht zgjasin disa ditë.

Ekzistojnë gjithashtu video-si dhe përparime për detyrat më të zakonshme, siç janë instalimi dhe aktivizimi. Ata janë të mirë-bërë dhe të lehtë për tu ndjekur, por ka një numër të kufizuar prej tyre, kështu që ata nuk do të ndihmojnë shumë nëse keni një problem më të ndërlikuar.

Rreth pesë mendime

Bitdefender ka mbështetje të shkëlqyeshme, me shumë mundësi kontakti që funksionojnë 24/7 në disa gjuhë. Komuniteti është i mirë dhe i mbushur me informacion të dobishëm.

Malwarebytes, si një kompani, është shumë më e vështirë për t’u kapur. Biseda live është në dispozicion vetëm gjatë orarit të caktuar, dhe nëse doni të flisni me një qenie njerëzore, do të luftoni. Forumi është i mirë dhe përparimet janë një prekje e këndshme, por edhe një herë, Bitdefender largohet si fituesi i qartë.

Raundi: Pika e Mbështetjes për Antivirusin Bitdefender

Logo Antivirus Bitdefender
Logo e antivirusit të Malwarebytes

6

Mendimet përfundimtare

Bitdefender shpërtheu Malwarebytes nga uji në çdo kategori përveç çmimit. Edhe në atë kategori, Bitdefender mbuloi më shumë pajisje në pika të ngjashme çmimesh.

Malwarebytes u lejua nga fakti se nuk ofron të njëjtin nivel mbrojtje si Bitdefender dhe nuk ka karakteristika, por është një fllad për t’u instaluar dhe i lehtë për t’u përdorur. Nuk është e tmerrshme, por në këtë rast, ajo ishte kundër një kundërshtari shumë më të fortë.

Bitdefender ka qenë fituesi i qartë edhe në krahasimet tona. Shtë rekomandimi ynë kryesor për programin antivirus sepse ofron mbrojtje të shkëlqyeshme dhe ndërfaqen më të mirë që kemi parë në një produkt antivirus.

Nëse doni të shikoni në konkurrencën e Malwarebytes dhe Bitdefender, lexoni përshtypjet tona të tjera antivirus.

Fituesi: Bitdefender

A jeni dakord me fituesin tonë? Cili është antivirusi juaj i zgjedhjes? Na lini një koment më poshtë. Faleminderit per leximin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map