Rishikimi i Taskworld – Përditësuar 2020

Rishikimi i Taskworld

Taskworld është një mjet mjaft i lezetshëm i menaxhimit të projektit që përdoret nga disa emra të mëdhenj të korporatave. Ne mund të shohim pse: përdorimi i tij është i qetë dhe ka ton karakteristika, plus çmimin e mirë. Lexoni rishikimin tonë të plotë të Taskworld për të parë nëse është për ju.


mirë-projekt-menaxhimin-software

Taskworld është një platformë e menaxhimit të projektit që ju ofron mundësinë për të përjetuar punë ekipore të ngjashme me zenin. Kjo është një ofertë Megjithëse nuk e arritëm nirvanën ndërsa e përdorim atë, ne e gjetëm atë të pëlqyeshëm dhe efektiv.

Mendja e miliarderit Fred Mouawad, Taskworld nisi në vitin 2012, duke e bërë atë një lojtar relativisht të ri në treg. Do të shohim se si krahasohet me programin më të mirë të menaxhimit të projektit në këtë përmbledhje të Taskworld.

’Shtë besuar nga disa nga firmat më të mëdha në botë, përfshirë Sony, Samsung dhe Volkswagen, kështu që do të jeni në shoqëri të mirë nëse regjistroheni.

Ne u mahnitëm nga kjo sepse ishte e lehtë për t’u përdorur ndërsa ende ofron shumë karakteristika. Vlen mirë të kontrolloni për këdo që kërkon të organizojë projekte në internet.

Pikat e forta & dobësitë

Alternativa për Taskworld

Features

Taskworld organizohet nga “projekti”. Projektet janë të ndara në “listat e detyrave” dhe “detyrat”. Përtej kësaj, varet nga ju. Ju mund ta përdorni atë si një tabelë kanban ose një listë të detyrave që duhet të merren parasysh kur punoni përmes tyre.

Mund të krijoni detyra lehtësisht brenda aplikacionit ose duke dërguar një email në një adresë të dhënë për secilën hapësirë ​​pune. Nëse do të bëni këtë të fundit, më parë kontrolloni udhëzuesin tonë për sigurinë e postës elektronike.

Detyrat mund t’u caktohen njerëzve të ndryshëm, duke u dhënë afate, etiketuar, etiketuar dhe monitoruar. Ju mund të vendosni kujtime me porosi për secilën prej tyre, të gjurmoni kohën e kaluar dhe t’u jepni pikë (të cilat nuk kemi parë askund tjetër). Nëse jeni të interesuar të ndiqni kohën e përdoruesve tuaj dhe doni të vëzhgoni financat, hidhini një sy vlerësimit tonë të Mavenlink.

taskworld-detyrë

Detyrat janë të lehta për tu filtruar në Taskworld. Ju mund t’i shikoni ato që keni krijuar, ndjekur ose caktuar për ju. Ju gjithashtu mund të filtroni sipas periudhës kohore, gjithashtu.

taskworld-filtra

Ju gjithashtu mund të komentoni për secilën, si dhe të bashkëngjitni skedarë. Ata kanë lista kontrolli, të cilat funksionojnë si nën-detyra.

Ruajtja e Taskworld

Skedarët gjithashtu marrin një sipërfaqe të tyre në rast se dëshironi të ngarkoni ndonjë gjë për të ndarë në të gjithë projektin. Sa për hapësirën e ruajtjes, ju merrni 100 GB në planin profesional të Taskworld dhe ruajtje të pakufizuar në cloud në nivelin e Ndërmarrjes. Ata që janë në planin profesional, të cilët kanë nevojë për më shumë hapësirë, duhet të lexojnë artikullin për ruajtjen më të mirë në internet për ekipet.

Fatkeqësisht Taskworld nuk ka menaxhim të varësisë. Nëse kjo është thelbësore për ju, hidhini një sy shqyrtimit tonë të Wrike për të mësuar në lidhje me një platformë që e ka atë.

Pamja kryesore e Taskworld është pamja e detyrave, por ka edhe një kalendar dhe afatin kohor. Pamja e listës mund të organizohet në kolona, ​​duke e bërë atë të funksionojë si një bord kanban. Pamja e kalendarit ju tregon atë që keni ardhur dhe ju lejon të sinkronizoni projektin tuaj me aplikacione të jashtme, të tilla si Kalendari Google, Outlook.com dhe kalendari macOS X.

Afati kohor tregon kur detyrat tuaja zhvillohen në lidhje me njëri-tjetrin. Ato janë theksuar sipas statusit, kështu që, për shembull, mund të shihni nëse ato janë me vonesë apo të plota.

taskworld-kohor

Faqja e analitikës së Taskworld ju lejon të shihni se sa detyra janë planifikuar, përfunduar dhe vonuar, dhe i rendit ato në kategori. Ju mund të shihni se çfarë ju është caktuar, si dhe çfarë po ndiqni, kështu që është një mënyrë e mirë për të parë nëse gjithçka është në rrugën e duhur.

taskworld-analytics

Nëse keni një përmbledhje të anës së biznesit të projektit tuaj duket e dobishme, shikoni rishikimin tonë të LeanKit, për një alternative.

Taskworld ka një zonë bisede që ju lejon të bisedoni me shokët tuaj të skuadrës, kudo që të jenë. Mund të dërgoni mesazhe direkte dhe ka shumë kanale. Mund të ngarkoni bashkëlidhje dhe ka një përzgjedhje të mirë të emojis, kështu që të mund të shpreheni.

Përgjigje në Taskworld

Shtë gjithashtu e mundur të jepni feedback për njerëzit dhe të shtoni vlera për kompaninë tuaj që të gjithë mund ta shohin. Përshtypja është private si parazgjedhje, por mund të ndahet me pëlqimin e ndërsjellë. Në përgjithësi, është një vend i bukur për të komunikuar. Shtë më mirë se shumë prej ofertave të konkurrentëve të Taskworld dhe të ngjashme me të paturit një zonë vetëm për anëtarët për diskutimin e projektit.

Opsionet e personalizimit të Taskworld janë të mira. Ju mund ta përshtatni atë që të përputhet me shijet tuaja. Ju mund ta ndryshoni sfondin tuaj të hapësirës së punës në një nga disa foto me cilësi të lartë ose të zgjidhni një nga gradientët e tij të butë. Nëse nuk ju pëlqen ndonjë prej tyre, mund të ngarkoni foton tuaj.

Njerëzit dhe kanalet e bisedave mund t’u jepen fotografitë e tyre, kështu që, për ata prej jush që duan një ndjenjë pronësie, Taskworld jua jep atë. Nëse jeni duke personalizuar, lexoni rishikimin tonë të Podio-s. Podio ju lejon të krijoni modele me porosi, gjë që është e dobishme nëse keni projekte të ngjashme që kërkojnë shumë punë për tu ngritur.

Projektet e Taskworld mund të kopjohen dhe eksportohen në. CSV nëse doni të përdorni të dhënat tuaja diku tjetër. Ekziston gjithashtu një regjistër gjithëpërfshirës i aktiviteteve që ju tregon veprimet që janë ndërmarrë dhe kur.

Integrimet janë të holla në tokë, por mund të importoni të dhëna nga Trello nëse eksportoni një skedar .json prej tij. Ka API-në e vet, kështu që ju mund ta zgjasni vetë platformën nëse keni chops zhvillimi. Dokumentacioni i saj duket i detajuar, pavarësisht gabimit të rastit të drejtshkrimit.

Në qoftë se nuk planifikoni të punoni mbi të vetë, megjithatë, nuk ka asgjë më shumë se tiparet që merrni nga kutia. Kjo tha, nuk ka asgjë të keqe me ata.

Aplikacionet e lëvizshme janë në dispozicion në App Store dhe Google Play Store, kështu që ju mund t’i përdorni ato në lëvizje.

Taskworld merr një rezultat të mirë për tiparet për shkak të zgjedhjes së tij të fortë të pikëpamjeve dhe përshtatjeve të mira dhe opsioneve të komunikimit. Integrimet janë pika kryesore e saj e dobët.

Nëse jeni pas një platforme që është e lehtë për t’u përdorur por ka shumë integrime, hidhini një sy vlerësimit tonë të Asana.

Përmbledhje e Tipareve të Taskworld

Logo logjiketaskworld.com

Fillon nga 1099 $ çdo muaj Plane

Karakteristikat e menaxhimit

detyrat

subtasks

Menaxhimi i varësisë

Sfondet e personalizuara

Opsione të tjera personalizimi
Fotografitë për kanalet e bisedave

Kufiri i madhësisë së ekipit
i pakufizuar

Hapsirë ruajtjeje
GB pakufizuar

i përgjithshëm

pagesë
Kartë krediti, Paypal

Pranon cryptocurrency

Mbështetje e sistemit operativ mobil
iOS, Android

Prove falas
15 ditë

siguri

Autentifikimi me dy faktorë

encryption
TLS 1.2 (tranzit)

Certifikimi i KOS-it

mbështetje

Bisedë live

Formulari i postës elektronike / kontaktit

Mbështetje telefonike
Numri i shitjeve i dhënë

User-mirëdashësi

Taskworld është një platformë e lehtë për t’u përdorur me pothuajse gjithçka që funksionon siç pritej. Ndërfaqja e tij është e shpejtë dhe e lexueshme dhe shumica e gjërave mund të llogariten herën e parë që i përdorni.

Regjistrimi është i shpejtë dhe pa dhimbje. Pasi të konfirmoni emailin tuaj, ju keni kërkuar disa detaje, dhe më pas ju jepet mundësia të ftoni kolegët me email ose lidhje. Më pas ju kërkohet të pranoni disa ndryshime të intimitetit të lidhura me Rregulloren e Mbrojtjes së të Dhënave. Artikulli ynë për GDPR shpjegon më shumë për atë që është.

taskworld-gdpr

Pas kësaj, ju jeni mirëpritur në aplikacion me një animacion të një burri të veshur mirë në një tullumbace me ajër të nxehtë. Ky është një tregues i mirë i tonit të Taskworld. Ju jeni duke e përdorur atë për të përfunduar gjërat, por nuk ka arsye pse nuk mund të kënaqeni në këtë proces.

taskworld-mirëpritur

Nga atje, ju në aplikacion, ku një prezantim i shkurtër prezantohet për ju. Kjo ju merr me bazat dhe ju lejon të provoni disa nga veçoritë e Taskworld. Pasi të punoni përmes saj, do të shpërbleheni me nxitës dhe shkëndijë, kështu që ia vlen.

taskworld-mostër

Krijimi i një projekti është vetëm një çështje e plotësimit të detajeve dhe zgjedhjes së një modeli. Janë katër nga këto, plus një e zbrazët, dhe secila prej tyre ofron qasje të ndryshme dhe ka një prezantim të shkurtër duke shpjeguar ato që ofrojnë.

taskworld-new-project

Ekziston një tabelë e thjeshtë kanban me tre kolona: “për të bërë”, “duke bërë” dhe “bërë”. Nëse kjo është gjithçka që ju nevojitet, hidhini një sy udhëzimit tonë të fillestarit Trello për të mësuar rreth një aplikacioni të thjeshtë, të bazuar në kanban.

Ekziston gjithashtu një model i bazuar në ditë jave me listat e emërtuar pas ditëve të javës (fundjavat janë opcionale në Taskworld), si dhe dy shabllone me lista detyrash për individë dhe departamente.

Ndërfaqja Taskworld

Ndërfaqja është e përgjegjshme, me shumicën e veprimeve që ju japin reagime të menjëhershme. Ndihet shumë e lezetshme si një aplikacion desktopi shumicën e kohës, dhe kjo është një kredi për zhvilluesit e saj.

Një problem që gjetëm është se është shumë e lehtë të humbasësh gjërat, përfshirë informacionin që ke futur, duke klikuar diçka ndryshe. Për shembull, kur vendosni një projekt të ri, do të humbni të gjitha të dhënat që futni nëse klikoni jashtë dritares ku po punoni. Kini kujdes që të mos merrni kapur prej tij.

Një çështje tjetër e vogël është se pasqyra e saj dhe fushat e projektit paraqesin lista të ngjashme të pikëpamjeve, por pikëpamjet janë pak më të ndryshme. Herën e parë që e vumë re atë, menduam që kalendari ishte zhdukur. Megjithatë, këto nuk janë probleme serioze.

Taskworld shënon mirë në përdorshmërinë me pothuajse gjithçka që funksionon siç pritej. Shtë gjithashtu e shpejtë, gjë që e bën të lehtë studimin dhe ju ndihmon të qëndroni të angazhuar kur e përdorni. Kjo është arsyeja pse merr nota të larta.

kosto

Taskworld ka një strukturë të thjeshtë çmimesh me vetëm dy plane. Plani profesional ka një çmim të arsyeshëm dhe përfshin pothuajse të gjitha tiparet e menaxhimit të detyrave të Taskworld. Niveli i Ndërmarrjes përfshin të gjitha llojet e shtesave, duke ju dhënë mbështetje dhe siguri më të mirë. Ju gjithashtu merrni trajnime, ruajtje të pakufizuar dhe një zgjedhje prej 16 qendrave të të dhënave për ruajtje, ndër të tjera.

Nëse preferoni të përdorni një platformë me një shkallë të lirë, hidhni një vështrim në rishikimin tonë të Freedcamp për një opsion të tillë.

Nëse doni të shikoni Taskworld, ekziston një provë 15-ditore falas. Asnjë kartë krediti nuk nevojitet kur regjistroheni. Nëse dëshironi të paguani, mund ta bëni këtë përmes kartës së kreditit ose PayPal.

Taskworld shënon mjaft çmim për shkak të planeve të tij të drejtpërdrejta dhe opsionit standard të lirë. Një shkallë falas do të ishte mirë, por nuk mund të keni gjithçka dhe Taskworld ofron shumë për paratë tuaja.

siguri & intimitet

Taskworld përdor Shërbimet Ueb Amazon për të pritur të dhënat tuaja dhe kodon të dhënat tuaja në tranzit dhe në pushim. Përveç bërjes së kopjeve të rregullta, ju mund të zgjidhni ku ndodhen të dhënat tuaja, e cila është e dobishme nëse një vend i caktuar ka ligje që i përshtaten kërkesave tuaja.

Ai përputhet me GDPR dhe BE-U.S. Kuadri i Mburojës së Intimitetit. Nëse doni të dini se me kë i ndan të dhënat, politika e saj e gjerë e intimitetit ka një listë që ju tregon.

Nëse keni shqetësime në lidhje me privatësinë, lexoni në mënyrën tonë për të mbrojtur artikullin tuaj të privatësisë për këshilla.

Ka mundësi të dobishme edhe në aplikacionin Taskworld. Ju mund të zgjidhni nëse lejoni palën e tretë qasje në të dhënat tuaja dhe të kërkoni një kopje të informacionit të lidhur me hapësirën e punës Dyqane Taskworld.

Në planin e Ndërmarrjes, mund të vendosni një hyrje të vetme SAML për sigurinë e shtuar. Kjo do t’ju japë më shumë mbrojtje nga krimi në internet.

Nuk ka asgjë tjetër, sidoqoftë, nëse ju duhet të rregulloni rregullimet tuaja të sigurisë, do të duhet të shikoni diku tjetër. monday.com ju jep shumë për të luajtur me siguri. Lexoni në lidhje me të në rishikimin tonë të hënën.

Taskworld nuk ka as autentifikim dy faktor. Ju mund të lexoni më shumë në lidhje me atë në atë që është pjesa e vërtetimit dy faktor. Shikoni shqyrtimin tonë të Airtable për të parë një aplikacion që e ofron atë, së bashku me disa veçori të tjera interesante.

Taskworld merr një rezultat të mirë në siguri dhe intimitet. Ai merr bazat e duhura, por nuk është veçanërisht i pasur.

shërbim & mbështetje

Taskworld është i këndshëm dhe i lehtë për tu kuptuar, por nëse keni probleme, ka shumë mbështetje në dispozicion. Menyja e ndihmës ka mundësi të dobishme. Mësuesin për të cilin folëm më herët mund të arrihen atje nëse doni ta përsërisni atë përsëri (ose, si ne, aksidentalisht hidhni poshtë atë herë të parë kur është paraqitur).

Shikoni rishikimin tonë të ClickUp për të parë një platformë që bën një punë të mirë për t’ju mirëpritur me një turne të udhëhequr të veçorive të tij.

Udhëzuesi i përdoruesit të Taskworld ka dhjetëra artikuj të kategorizuar, të cilët shpjegojnë se si të bëjnë gjëra të thjeshta dhe jo aq të thjeshta. Ato përfshijnë tekst dhe animacion, kështu që ju mund të shihni se si bëhen gjërat. Ekziston gjithashtu një përzgjedhje e artikujve të fundit.

Ju mund të lini komente mbi ta nëse keni probleme të mëtejshme dhe, nga ato që kemi parë, ekipi mbështetës i Taskworld gjithmonë përgjigjet dhe ndihmon këdo që ka probleme.

taskworld-workflow-tips

Ka një mundësi të këshillave të rrjedhës së punës që sjell një pop-up me katër video. Ata janë paraqitur mirë, por nuk ka shumë dhe ato janë të shkurtra.

Klikoni “na kontaktoni” dhe do t’ju kërkohet të kërkoni materialet mbështetëse të Taskworld përpara se të kontaktoni ekipin e tij të mbështetjes. Pasi ta bëni atë, ju jeni paraqitur me një formë të thjeshtë për ta paraqitur. Ne bëmë një pyetje në lidhje me vërtetimin me dy faktorë dhe morëm një përgjigje të hollësishme në vetëm 19 minuta, e cila është e shpejtë.

Nëse kohët e shpejtë të mbështetjes janë të rëndësishme për ju, Taskworld ju ka mbuluar, por për një shërbim edhe më të shpejtë, shikoni rishikimin tonë të Basecamp. U kthye tek ne vetëm në tre minuta.

Me kohë të mirë reagimi dhe shumë dokumentacione, Taskworld shënon mirë në shërbim dhe mbështetje. Megjithatë, është një platformë e lehtë për t’u përdorur, kështu që ndoshta nuk do të keni nevojë për shumë ndihmë.

Mendimet përfundimtare

Taskworld është një nga platformat më të mira që kemi parë së fundmi dhe jep mjaft karakteristika me një çmim të përshtatshëm. 

Ndërfaqja e tij është e shkëlqyeshme. Kur bëni diçka, thjesht funksionon. Snshtë e lezetshme, e përgjegjshme dhe e thjeshtë për të kuptuar gjithçka. Ne e rekomandojmë atë si një nga opsionet më të mira të menaxhimit të projektit atje.

Mungesa e tij e integrimeve apo veçoritë e pazakonta janë çështjet e saj të vetme. Ajo që shihni është ajo që merrni, por ka një API nëse dëshironi ta zgjasni vetë. Whatfarë ka ka cilësi të mirë, megjithatë, dhe ia vlen ta kontrolloni.

Nëse e keni marrë Taskworld për një rrotullimë, ju lutemi na tregoni se çfarë menduat për të në komente. Faleminderit per leximin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map