99 eines de privadesa gratuïtes que us mantindran segur en línia el 2020

La privadesa és una de les nostres principals preocupacions aquí a Cloudwards.net. També oferim les millors eines per mantenir-lo, moltes de les quals inclouen una etiqueta de preu. Si bé fem tot el possible per esmentar eines gratuïtes, moltes de les opcions volen sota el radar.


És per això que hem creat una guia de 99 eines gratuïtes per protegir la vostra privadesa. Tot i que la majoria té alguns desavantatges, les opcions que hem trobat mantindran el vostre anonimat a l’escriptori i en línia.

Tot i que hem provat la majoria d’eines de la llista, no les hem provat totes. Dirigirem cada secció amb les nostres recomanacions principals i, a continuació, a mesura que la llista continuï ens adjuntarem a les eines que hem llegit sobre en línia que haurien de ser segures. Si voleu ser prudents, seguiu les nostres primeres 10 recomanacions de cada secció.

Contents

VPNs

eines de privacitat gratuïtes

Una xarxa privada virtual garanteix la vostra connexió a Internet amb encriptació de grau militar i altres mesures de seguretat VPN, protegint-vos dels proveïdors de serveis d’internet o dels governs. Els millors proveïdors de VPN també tenen una política sense registre de registre, cosa que significa que el vostre trànsit no es pot realitzar. Sens dubte, aquesta és la primera línia de defensa per protegir la vostra privadesa en línia.

Però hi ha una desconnexió interessant. Com podeu veure a la nostra pitjor guia VPN gratuïta, moltes opcions estan carregades de programari maliciós i de recollida de dades. D’altra banda, el màxim proveïdor de les nostres revisions VPN, ExpressVPN, supera els 10 dòlars al mes. Llegiu la nostra ressenya ExpressVPN per veure per què val la pena.

Aquesta és la zona més important i més complicada per navegar. Vam treure dels nostres millors serveis VPN gratuïts per crear una llista completa d’opcions per a aquesta secció. Hi ha un inconvenient amb cadascun, com és d’esperar per a un servei gratuït, però és millor protegir que no, encara que tingui limitacions.

Tingueu en compte també les opcions de pressupost del mercat com ara accés a Internet privat. Podeu obtenir més informació sobre aquest servei a la nostra revisió PIA.

1. VyprVPN

VyprVPN, que és una de les millors VPN de la Xina, ofereix un ús gratuït. Podeu utilitzar fins a 1 GB de dades amb dues connexions simultànies. A més d’això, el servei es presenta amb VyprDNS, quatre opcions de protocol i l’aplicació gratuïta de missatgeria xifrada de VyprVPN. Si bé té una xarxa limitada, proporciona un valor excel·lent quan actualitzeu.

millors eines de privacitat

Podeu obtenir més informació a la nostra revisió VyprVPN.

2. Windscribe

Windscribe és un servei de VPN més recent que ofereix excel·lents preus i usabilitat. També té un dels plans gratuïts més generosos que hem vist, oferint gratuïtament 10 GB de dades al mes. A més, podeu augmentar el límit de l’amplada de banda mitjançant la utilització del vostre poder informàtic addicional per resoldre problemes o fer referència a amics per registrar-se al seu compte..

interfície de parabrisa

preferències de paravents

extensió del navegador de parabrisa

opcions de privadesa de Windscribe

Proves de fuites de parabrisa

Anterior

Pròxim

Al final, és fàcil guanyar 20 GB o més de dades segures al mes. Podeu aprendre a fer-ho a la revisió de Windscribe.

3. TunnelBear

TunnelBear ha estat la VPN gratuïta de facto durant els últims anys, però els nouvinguts com Windscribe han fet perdre el seu brillantor. Tot i així, podeu obtenir 500 MB de dades xifrades al mes de forma gratuïta. A això s’afegeix una excel·lent interfície d’usuari i un xifrat sòlid i TunnelBear continua sent un concursant.

Podeu obtenir informació sobre els seus avantatges i contres a la nostra revisió completa de TunnelBear.

4. Accelerar

Speedify, amb seu a EUA, vol ombrejar la competició amb un generós pla gratuït. Podeu utilitzar fins a 5 GB de dades a través del túnel VPN al mes sense gastar cap centavos. Si bé la velocitat és subpar i la selecció del servidor és limitada, Speedify encara ofereix un gran valor.

Accelerar el pla gratuït

Podeu obtenir més informació a la nostra revisió de Speedify.

5. Amagar-me

Hide.me és potser més conegut pel seu pla gratuït, que ofereix als usuaris 2 GB de dades xifrades al mes. Si bé la ruta d’actualització és costosa, el pla de nivell mitjà, Plus, ofereix un gran valor amb amplada de banda restringida. Hide.me no és la millor opció per aquí, però ofereix una excel·lent compatibilitat amb el dispositiu, velocitat i seguretat.

Podeu obtenir més informació a la nostra revisió Hide.me.

6. ProtonVPN

ProtonVPN aborda el model lliure de manera diferent. En lloc de restringir l’amplada de banda, restringeix la seva velocitat. Tot i així, pot mantenir-se protegit en línia. Podeu connectar-vos a tres servidors amb un sol dispositiu i, mentre que la vostra velocitat s’accelera, encara treureu la major part de l’experiència VPN.

VPN lliure de protons

Més informació a la nostra ressenya de ProtonVPN.

7. e-VPN

Com ProtonVPN, e-VPN limita la velocitat en lloc de l’ample de banda. Encara obteniu el client VPN, el bloqueig d’anuncis i la política de registre sense registre, però restringiu-vos a una ubicació del servidor única i a 3 megabits per segon per a velocitats de càrrega i descàrrega. Tot i així, per a la navegació bàsica, les velocitats són suficients. A més, els preus són tan baixos que és perfecte tenir l’actualització a un pla de pagament il·limitat.

e-VPN-Slider1

e-VPN-Slider2

e-VPN-Slider3

e-VPN-Slider4

e-VPN-Slider5

Anterior

Pròxim

Més informació a la nostra revisió completa sobre e-VPN.

8. Escut Hotspot

Hotspot Shield es troba en una zona grisa perquè el servei no és dolent, però la política de privadesa és important. Si no us importa la publicitat orientada, però, continua sent una opció gratuïta. És una de les VPN més ràpides del mercat i podeu obtenir 750 MB de dades al mes sense gastar ni un centèric.

Escut Hotspot

Podeu obtenir més informació sobre els seus punts forts i les nostres preocupacions sobre la privadesa a la nostra revisió Hotspot Shield.

9. CyberGhost

CyberGhost solia oferir un pla gratuït, però a partir de fa uns mesos l’han deixat. Encara hi ha una opció gratuïta. El servei ofereix la seva extensió de proxy del navegador, que us permetrà accedir a contingut bloquejat per regió com si estigués connectat a una VPN.

Prova de CyberGhost

Això significa que la vostra connexió no està xifrada. Podeu obtenir més informació sobre les diferències entre VPN i proxies a la nostra guia VPN vs. proxy vs. Tor i sobre CyberGhost a la nostra revisió CyberGhost..

10. VPN d’Avira Phantom

Avira és un proveïdor d’antivirus que va fer una bona prova a la nostra llista d’antivirus més segurs. La seva VPN, que s’inclou com a part d’un paquet antivirus, també és bona. Podeu utilitzar 500 MB de dades al mes, amb la majoria de les funcions del paquet complet.

Les úniques funcions que us falten són l’assistència tecnològica i el botó de mata, totes dues que s’inclouen a banda d’amplada de banda il·limitada quan actualitzeu.

11. PacketiX

PacketiX és un “entorn en línia acadèmic sense ànim de lucre per a PacketiX VPN”. És una eina datada i complexa, però encara és personalitzable. Tot i que està dirigit a estudiants que han de participar en shenanigans en xarxa, també està a l’abast de tothom..

12. TorVPN

TorVPN no és la millor opció VPN per molt temps, però hi ha una versió gratuïta de la qual podeu aprofitar. Ofereix als usuaris 1 GB de dades al mes amb el protocol OpenVPN, que hauria de ser suficient per protegir el dispositiu Windows, macOS o iOS.

13. SecurityKiss

SecurityKiss és una VPN centrada en la seguretat que ni tan sols requereix el registre. Hi ha diversos plans de pagament, cadascun a un preu raonable, però l’opció gratuïta és més atractiva. El servei us ofereix 300 MB de dades al dia i l’elecció de quatre servidors. Et falten accés en streaming i protocols avançats, però encara hi ha suport complet de la plataforma.

14. Spotflux

Spotflux té un aspecte incomplet, però els informes dels usuaris afirmen que és bo utilitzar-los si no està bé amb els anuncis. Finança el servei gratuït amb publicitat i limitacions de velocitat. Tot i així, és gratuït i no hi ha cap límit de banda d’ample mensual.

15. VPNBook

VPNBook es basa en donacions i es genera al voltant d’OpenVPN. És difícil configurar-lo perquè haureu de descarregar el client OpenVPN i utilitzar un dels molts fitxers de configuració de VPNBook. Tanmateix, les opcions no són dolentes, ja que algunes configuracions estan optimitzades per a la navegació web ràpida i d’altres es destinen a connexions entre iguals..

Gestors de contrasenyes

Els gestors de contrasenyes són l’antítesi de les VPN. Si bé també augmenten la vostra privacitat i seguretat en línia, hi ha un mar d’opcions gratuïtes excel·lents. En la majoria dels casos, se’t restringirà el nombre d’entrades, però el preu baix dels millors gestors de contrasenyes significa que normalment es pot justificar l’actualització..

A diferència de l’apartat anterior, algunes de les millors opcions són gratuïtes.

16. Dashlane

Dashlane és la nostra elecció per al millor gestor de contrasenyes per a Mac i el millor gestor de contrasenyes, el període. L’etiqueta de preus és superior a la majoria, però ofereix un pla gratuït que permet emmagatzemar fins a 50 contrasenyes en un sol dispositiu. Amb el límit elevat, l’únic que us falta és la sincronització de diversos dispositius.

tauler de comandament

quadre de comandament identitat dashlane

Configuració de la informació personal de dashlane

canviador de contrasenya de dashlane

generador de contrasenya dashlane

Anterior

Pròxim

Si voleu sincronitzar diversos dispositius o qualsevol de les altres funcions excel·lents de Dashlane, assegureu-vos de llegir la nostra revisió de Dashlane.

17. Contrasenya enganxosa

Si bé té una interfície datada, Sticky Password continua sent una de les millors opcions disponibles. És exclusiu perquè us ofereix l’opció d’emmagatzemar contrasenyes al núvol o localment, una opció que Password Depot no us permet (consulteu la nostra revisió de Password Depot).

interfície de contrasenya enganxosa

identitat de contrasenya enganxosa nova

nota adhesiva segura de contrasenya enganxosa

Tauler de control de seguretat de contrasenya enganxosa

generador de contrasenya enganxosa de contrasenya

Anterior

Pròxim

El pla gratuït també és excel·lent, permetent l’emmagatzematge de contrasenyes il·limitat en un sol dispositiu. Tanmateix, una actualització a Premium és econòmica i donaràs suport a la mascota de Sticky Password, el manatee. Podeu obtenir més informació al respecte de la nostra revisió de la contrasenya enganxosa.

18. Volta Zoho

Zoho Vault, com tots els productes de Zoho, s’adreça a empreses. Tot i així, hi ha un pla gratuït per a persones que us permet emmagatzemar un nombre il·limitat de contrasenyes en un sol dispositiu. La baixa taxa mensual dels plans pagats li guanya un lloc en els nostres millors gestors de contrasenyes per a famílies, també, així que tingueu en compte si necessiteu diversos usuaris.

Zoho-Vault-Slider1
© Cloudwards.net

Zoho-Vault-Slider2
© Cloudwards.net

Zoho-Vault-Slider3
© Cloudwards.net

Zoho-Vault-Slider4
© Cloudwards.net

Zoho-Vault-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Pròxim

Podeu obtenir més informació sobre el pla gratuït i les ofertes de pagament més avançades a la nostra revisió de Zoho Vault.

19. Abat borrós

Pot ser que Abine Blur sigui el gestor de contrasenyes més centrat en la privadesa del mercat. Obteniu l’emmagatzematge complet de la sincronització i la contrasenya de diversos dispositius de forma gratuïta per a un sol usuari. A més, Abine Blur inclou la màscara de correu electrònic, que permet enviar correus electrònics des d’una adreça no recognoscible i un bloqueig de seguiment.

quadre de comandament borrós

configuració del compte borrós

difuminar correu electrònic emmascarat

Compte afegir difuminat

compte de gestió borrós

Anterior

Pròxim

Una actualització a Premium aporta còpia de seguretat de contrasenya, assistència prioritària i màrqueting de crèdit i telèfon. Podeu obtenir més informació al nostre complet Revisió Abine Blur.

20. RoboForm

RoboForm es va guanyar un lloc al nostre millor gestor de contrasenyes per a la guia d’iOS per la seva excel·lent seguretat i aplicació mòbil fàcil d’utilitzar. El pla gratuït ofereix l’emmagatzematge il·limitat de contrasenyes per a un sol usuari en un sol dispositiu i, mentre que falta la sincronització de diversos dispositius, es presenta amb les excel·lents funcions de compartició de RoboForm..

Prova lliure de roboform

Dit això, RoboForm Everywhere, la variant de pagament, és un dels gestors de contrasenyes més barats al voltant. Podeu obtenir més informació en el nostre comentari de RoboForm.

21. LastPass

LastPass va superar la competició al nostre millor guia gratuït de gestors de contrasenyes. Podeu utilitzar el servei complet, inclòs l’emmagatzematge il·limitat de contrasenya i la sincronització de diversos dispositius, de forma gratuïta. Tot i que no obteniu cap còpia de seguretat de les contrasenyes, ni restauren ni ompliu automàticament les aplicacions, el pla gratuït és un gran valor.

quadre de comandament passat

add element d'últim pas

ítem d'edició del passatge passat

repte de seguretat passant

opcions d'autenticació de dos passos darrera

Anterior

Pròxim

També és un dels gestors de contrasenyes més fàcils d’utilitzar, amb una interfície d’usuari basada en un navegador. Podeu obtenir més informació sobre això en la nostra revisió LastPass, i veure com s’aplega a la nostra primera selecció en la nostra comparació Dashlane vs. LastPass..

22. Gestor de contrasenyes de Kaspersky

Kaspersky, el famós proveïdor d’antivirus rus, també ofereix un gestor de contrasenyes. La versió de pagament és la meitat del preu dels proveïdors menys costosos, però també hi ha un pla gratuït. Fins i tot comparteix un tema amb LastPass, ja que ofereix accés complet a la volta amb sincronització de diversos dispositius.

Pla gratuït de Kaspersky

No obstant això, no deixa de ser una opció inferior, ja que només teniu 15 entrades limitades. Això fa que sembli més una prova, però 15 entrades haurien de ser suficients per veure si us agrada el servei. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió de Kaspersky Password Manager.

23. McAfee True Key

McAfee True Key té molt en comú amb Kaspersky. És un altre gestor de contrasenyes proveït d’antivirus amb un pla de prima gratuït i barat. Igual que Kaspersky, el seu límit superior és de 15 entrades, cosa que és suficient per provar el servei.

True-Key-Slider1
© Cloudwards.net

True-Key-Slider2
© Cloudwards.net

True-Key-Slider3
© Cloudwards.net

True-Key-Slider4
© Cloudwards.net

True-Key-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Pròxim

McAfee True Key pot emmagatzemar diversos tipus d’entrada diferents, incloent contrasenyes, notes, adreces i targetes de crèdit. Malauradament, els altres tipus d’entrada també tenen el seu límit. Podeu obtenir més informació sobre això i per què val la pena actualitzar-se a la nostra revisió McAfee True Key.

24. RememBear

RememBear és un gestor de contrasenyes ofert pels fabricants de TunnelBear. A diferència de la VPN, però, el pla gratuït és un dels millors. Si bé el conjunt de funcions és gairebé inexistent, RememBear encara ofereix un emmagatzematge de contrasenyes il·limitat en un sol dispositiu i una interfície fàcil d’utilitzar..

Assoliments túnel-ós
© Cloudwards.net

Configuració RememBear-Settings
© Cloudwards.net

RememBear-Mobile-Configuració
© Cloudwards.net

RememBear-Entry Notes
© Cloudwards.net

RememBear-Backup-Kit
© Cloudwards.net

Anterior

Pròxim

La versió de pagament afegeix una còpia de seguretat de sincronització i contrasenya multi-dispositiu al mateix preu que 1Password (consulteu la nostra revisió de 1Password). Podeu obtenir més informació per què creiem que el pla gratuït és suficient a la nostra revisió RememBear.

25. Clau F-Secure

F-Secure és un proveïdor d’antivirus que també ofereix un gestor de contrasenyes. La versió de pagament és més cara que Kaspersky Password Manager i McAfee True Key, però la versió gratuïta no inclou un límit d’entrada. Podeu emmagatzemar un nombre il·limitat de contrasenyes en un sol dispositiu.

Control lliscant F-Secure1
© Cloudwards.net

Control lliscant F-Secure2
© Cloudwards.net

Control lliscant F-Secure3
© Cloudwards.net

Control lliscant F-Secure4
© Cloudwards.net

Control lliscant F-Secure5
© Cloudwards.net

Anterior

Pròxim

Té un excel·lent conjunt de funcions i experiència d’usuari, a més de problemes en la importació de contrasenyes. Podeu obtenir més informació sobre això en la nostra revisió de claus de seguretat segur.

26. LogMeOnce

LogMeOnce és un dels gestors de contrasenyes més complexos del mercat. Té tantes funcions que desborda l’experiència de l’usuari. No recomanem la versió de pagament si valoreu la vostra salut. Afortunadament, té un pla gratuït que fa que la interfície d’usuari que pugi els cabells valgui la pena.

LogMeOnce-Slider1
© Cloudwards.net

LogMeOnce-Slider2
© Cloudwards.net

LogMeOnce-Slider3
© Cloudwards.net

LogMeOnce-Slider4
© Cloudwards.net

LogMeOnce-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Pròxim

Ofereix emmagatzematge il·limitat de contrasenyes, sincronització de diversos dispositius i accés restringit a funcions avançades de forma gratuïta. Podeu obtenir més informació sobre el pla gratuït i les funcions avançades de la nostra revisió LogMeOnce.

28. Contrasenya mestra

La contrasenya principal no és exactament un gestor de contrasenyes. Utilitza una combinació de factors, com ara el vostre nom, la contrasenya principal i el lloc web per generar una contrasenya única per a cada lloc web que utilitzeu. Això vol dir com una manera d’evitar l’emmagatzematge de les contrasenyes en qualsevol altre lloc, però localment al dispositiu. És un concepte inusual que podeu provar gratuïtament.

27. KeePass

KeePass és un conegut gestor de contrasenyes que fa temps que hi ha. És de codi obert i gratuït, però té alguns inconvenients. Es basa en el vostre escriptori, no es pot sincronitzar entre dispositius i la interfície és lletja. Tot i així, si utilitzeu el millor emmagatzematge al núvol, podeu sincronitzar-vos manualment.

Sense neteja

29. DataVault

DataVault està una mica sota el radar, ja que les opcions més viables comercialment han augmentat a l’avantguarda de l’espai. És un producte de pagament, però la prova és prou llarga que podeu descarregar i fer servir durant una estona. També és barat.

Programari antivirus

El programari antivirus s’utilitza principalment com a control contra la ciberdelinqüència, per protegir-se de programari maliciós com ara ransomware (consulteu la guia del ransomware). Dit això, altres esquemes, com el segrest de navegadors i la pesca, poden posar la vostra informació personal en risc, ja que podeu llegir en el que és el phishing i les guies de segrest de navegació..

El millor programari antivirus et pot protegir contra amenaces basades en escriptori, com ara el ransomware i les estafes de mineria de dades, com ara els programes publicitaris. Vam analitzar les nostres ressenyes antivirus per trobar les eines gratuïtes que fan la feina millor.

30. AVG

AVG va ocupar el primer lloc a la nostra millor guia de programari antivirus gratuïta i per una bona raó. Té alguns dels millors resultats de laboratori independents al voltant, una gran quantitat de funcions integrades i una interfície fàcil d’utilitzar, per arrencar.

AVG Slider1
© Cloudwards.net

AVG Slider2
© Cloudwards.net

AVG Slider3
© Cloudwards.net

AVG Slider4
© Cloudwards.net

AVG Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Pròxim

La versió gratuïta inclou protecció bàsica i exploració, inclosa la protecció en temps real contra les amenaces de web i correu electrònic. Tot i que hi ha una sol·licitud constant d’actualització, no es nega que AVG sigui la millor opció gratuïta del mercat. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió AVG.

31. Kaspersky Free Anti-Virus

Kaspersky és conegut com un antivirus ultra-segur, i vam trobar que és veritat sobretot quan el vam provar. La versió gratuïta no té funcions, però encara us proporciona els mateixos potents modes d’escaneig i protecció en temps real de la versió completa.

Interfície antivirus de Kaspersky

Dit això, una gran omissió és la protecció de càmeres web, una característica que ens va fer recomanar Kaspersky en la nostra forma de protegir la vostra guia de càmeres web. Tot i així, el pla gratuït és impressionant i una actualització a un pla de pagament és econòmica, tal i com podeu llegir a la nostra revisió de Kaspersky Anti-Virus.

32. Bitdefender

Bitdefender és la nostra millor opció per al millor antivirus per a Mac i el millor antivirus en general. El pla gratuït és bo, però no és tan bo com el seu homòleg remunerat. Tot i que encara obteniu la protecció superior en temps real, no en falten les funcions.

Sense Bitdefender

Concretament, no hi ha protecció de ransomware multicapa. Tot i així, podríeu fer molt pitjor. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió Antivirus de Bitdefender i veure com s’aplega a Kaspersky Anti-Virus en la nostra comparació Bitdefender vs. Kaspersky.

33. Avast

Avast, que ha guanyat un lloc al nostre millor antivirus per a Android, ha estat antivirus gratuït de facto durant molts anys. Té una excel·lent interfície i un conjunt de funcions, però, tot i estar sota la mateixa gestió que AVG, té resultats de protecció inferiors.

Avast Pro Slider1
© Cloudwards.net

Avast Pro Slider2
© Cloudwards.net

Avast Pro Slider3
© Cloudwards.net

Avast Pro Slider4
© Cloudwards.net

Avast Pro Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Pròxim

Tot i així, costa passar malament amb Avast. És fàcil d’utilitzar, convenient i us protegirà de la majoria d’amenaces. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió Avast Pro i veure com es compara amb Bitdefender a la nostra guia Bitdefender vs. Avast.

34. Avira

Avira es troba dins de les nostres ressenyes de Bitdefender, en bona part pels seus preus raonables, excel·lents resultats de protecció i abundància de funcions. El pla gratuït no té tantes funcions, però, tot i així, obteniu la protecció en temps real d’Avira, els modes d’exploració potents i un bloqueig d’anuncis..

Avira-Slider1
© Cloudwards.net

Avira-Slider2
© Cloudwards.net

Avira-Slider3
© Cloudwards.net

Avira-Slider4
© Cloudwards.net

Avira-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Pròxim

També us permet utilitzar versions limitades del VPN i del gestor de contrasenyes d’Avira, que haurien de ser suficients per indicar-vos cap a una actualització. Podeu esbrinar què pensem d’aquestes addicions en la nostra revisió completa d’Avira.

35. Sophos

Sophos ofereix un dels paquets antivirus gratuïts més rics en funcions disponibles. Obteniu controls parentals, protecció per a tres dispositius i supervisió web en temps real sense gastar diners. La diferència principal entre aquest i el pla de pagament és que no us protegeix en funció del comportament. En canvi, ja busca un programari maliciós que ja s’ha trobat.

Sophos Home slider1
© Cloudwards.net

Sophos Home slider2
© Cloudwards.net

Sophos Home slider3
© Cloudwards.net

Control lliscant de Sophos Home4
© Cloudwards.net

Control lliscant de Sophos Home5
© Cloudwards.net

Anterior

Pròxim

Els resultats de protecció també estan dispersos. És difícil arribar a una conclusió definitiva sobre la seguretat que es dóna a Sophos sobre la poca informació disponible. Tot i així, és una opció gratuïta decent. Podeu obtenir més informació a la nostra ressenya de Sophos Home.

36. Panda Security

Si no fos una experiència d’usuari infuriosa, Panda Security es classificaria molt bé en les altres ressenyes. Els preus són elevats, però no raonables, i els resultats de protecció són excel·lents. No obstant això, la interfície lenta impedeix fer una recomanació completa.

Interfície de seguretat panda

Configuració d'exploració de seguretat de panda

Gestor de contrasenyes de seguretat de panda

panda security vpn

neteja de PC de seguretat de panda

Anterior

Pròxim

La versió gratuïta fa que la molèstia valgui la pena. Pot protegir Windows o Android i inclou protecció en temps real, inspecció USB i el Panda Security Rescue Kit, que us ajuda a tornar d’infeccions que es produeixen a la màquina. Podeu obtenir més informació sobre aquestes funcions a la revisió de Panda Security.

37. Windows Defender

Si sou un usuari de Windows, ja teniu un dels millors antivirus gratuïts. Windows Defender no és cridaner, però és efectiu. MRG Effitas li va atorgar una certificació de nivell 2 en la seva anàlisi d’espectre complet del T2 del 2018, cosa que significa que el 98 per cent era efectiva contra amenaces basades en Windows.

38. Comodo Lliure

Els usuaris de Windows també poden aprofitar Comodo Free. Utilitza protecció i control de comportament en temps real per protegir contra amenaces a la seva base de dades de programari maliciós i nous programes que encara no s’han registrat. Si bé la versió de pagament inclou moltes més funcions, la versió gratuïta us l’ha d’aconseguir.

39. Malwarebytes

Els programes maliciosos sovint s’entenen malament, ja que no són tècnicament un antivirus. És una aplicació antivirus, de manera que no protegeix de les amenaces en temps real. En canvi, identifica i elimina programari maliciós que ja hi ha a la vostra màquina.

Eina gratuïta per programari maliciós

Tot i així, sempre que s’executen de forma rutinària exploracions, Malwarebytes és una bona opció.

40. Check Point ZoneAlarm

ZoneAlarm no té molt en relació amb els resultats de protecció, però els pocs números que hi ha a fora suggereixen que funciona bé. És un producte de pagament, però hi ha una opció gratuïta que proporciona protecció en temps real, un tallafoc i el xifrat de dades.

41. Lavasoft Ad-Aware Antivirus

Lavasoft Ad-Aware Antivirus ha rebut resultats de protecció mixta en el passat. Rarament ha arribat al nivell de Bitdefender, però mai no ha baixat per sota del 90% de qualificació efectiva.

La versió gratuïta és bàsica, incloent protecció en temps real i exploració rudimentària. La versió actualitzada afegeix protecció web, un tallafoc i molt més, però la versió gratuïta sembla més atractiva tenint en compte els resultats del laboratori.

42. Qihoo 360 Seguretat Total

Una altra eina amb resultats mixtos, Qihoo 360 Total Security us farà arribar si teniu un pressupost molt ajustat. No és la nostra primera opció en programari antivirus gratuït, encara que no hi ha protecció bàsica. Tot i així, inclou moltes funcions addicionals que cobren altres proveïdors.

Missatgeria i correu electrònic segurs

Si voleu saber xifrar els missatges de text, aquesta és la secció per a vosaltres. Estarem publicant les aplicacions de missatgeria més segures del vostre telèfon i escriptori. Tot i que són diferents, tots dos utilitzen els mateixos conceptes bàsics de protecció, així que assegureu-vos de llegir la nostra guia de seguretat per correu electrònic per avançar-vos al màxim..

43. WhatsApp

Si bé WhatsApp ha estat un dels pilars per als viatgers internacionals, fins fa poc no ha estat l’epitoma de la seguretat. Dit això, ara utilitza el xifratge de punta a missatges enviats mitjançant aquest. A més de fer missatges de text, podeu enviar missatges de veu, fotos i vídeos a l’aplicació.

El xifrat protegeix de les amenaces externes, però no de perdre els missatges. Assegureu-vos de llegir la nostra guia sobre com fer còpies de seguretat i restaurar l’historial de xats de WhatsApp, de manera que també podeu mantenir-vos protegit.

44. Senyal

Signal prové d’Open Whisper Systems, un desenvolupador de programari més conegut per desenvolupar el protocol Signal, que l’aplicació porta per nom. Cobreix tot, des de text fins a trucades de veu a iOS, Android, macOS, Windows i Linux. Fins i tot té el segell d’aprovació del salvador de privadesa Edward Snowden, que Open Whisper Systems mostra al seu lloc web.

45. Voxer

Voxer és una aplicació de missatgeria per a iOS i Android. Admet missatges de text, foto, vídeo i ubicació, però té un focus especial en la missatgeria de veu. Mentre que es presenta una aplicació de missatgeria estàndard a la cara, inclou el protocol Signal, que permet xifrar els seus missatges. Assegureu-vos que la activeu, ja que Voxer no activa la funció per defecte.

46. ​​Wickr Em

Wickr Me proporciona un xifratge extrem a extrem per a dispositius iOS i Android. També es pren seriosament la privadesa, suprimint metadades, com ara etiquetes geogràfiques i hores, dels missatges. Els vostres missatges també se suprimeixen. Wickr Me inclou un temporitzador d’autodestrucció que vau establir, de manera que cap missatge perdura als vostres dispositius més del que voleu.

47. Pryvate

Si bé les nostres opcions anteriors s’han centrat en usuaris individuals, Pryvate s’orienta a les empreses. La versió gratuïta està disponible per a iOS i Android i inclou trucades i textos xifrats. Si publiqueu la versió premium, rebreu xat de vídeo protegit, missatgeria amb imatges i correu electrònic.

48. Pols

La pols és una altra aplicació de missatgeria xifrada per a iOS i Android que porta el seu nom per la seva funció de “polsatge”. “Dusting” és l’aplicació on esborra els missatges directament després de llegir-los o després de 24 hores. Tu decideixes què. També té altres funcions úniques, com ara la possibilitat de suprimir els missatges dels telèfons dels destinataris i les notificacions si es fan captures de pantalla.

49. Filferro

Igual que Pryvate, Wire s’adreça a una multitud de negocis, però hi ha una versió gratuïta disponible per a ús personal. És una de les opcions més robustes, que ofereix trucades segures, missatgeria i intercanvi de fitxers. Si teniu un equip especialitzat en la versió Pro de Wire, també teniu accés a videoconferència, compartició de pantalla i missatges cronometrats.

50. Xifre

Cyphr prové de Golden Frog, la mateixa companyia que manté VyprVPN. Si us agrada aquest servei, també sereu un fan d’aquest. L’aplicació només està disponible per a iOS i Android, però Golden Frog tindrà previst per a les versions d’escriptori en el futur. Els missatges estan protegits amb 256 bits AES i, donat el temps que dediquem a VyprVPN, estem segurs que la privadesa és correcta.

51. Messenger de Facebook

Facebook es troba al centre de preocupacions massives sobre privadesa a tot el món, però proporciona missatgeria amb xifratge de punta a punta. Si utilitzeu la seva funció de “converses secretes”, els vostres missatges estaran protegits des dels ulls de fora. Pel que fa als ulls interns, no podem prometre res.

Si esteu escèptics sobre l’ús de Facebook Messenger, no us farem cap error. Tanmateix, assegureu-vos de llegir la nostra guia sobre la configuració de privadesa de Facebook, però si voleu explorar la idea més.

52. KeeperChat

KeeperChat és una aplicació de missatgeria segura de l’empresa que fa de Gestor de contrasenyes Keeper, que podeu obtenir més informació sobre la nostra revisió de Keeper. Està disponible per a iOS, macOS, Android i Windows i inclou algunes funcions que la separen del paquet, inclosa la galeria de suports privats, que us permet emmagatzemar fotos i vídeos per separat del rotlle de la càmera del telèfon..

53. Sobre de correu

Mailvelope és una extensió del navegador que xifra aplicacions de correu web populars mitjançant OpenPGP. L’extensió només està disponible per a Chrome i Firefox, però, basant-nos en els nostres resultats en seguretat de navegador, haureu d’utilitzar-ne un. Funciona amb Gmail, Yahoo, Outlook i GMX, de manera que sempre que tingueu una combinació de les plataformes compatibles, és una opció sòlida.

54. GNU Privacy Guard

GNU Privacy Guard és com Mailvelope, ja que protegeix de forma gratuïta els vostres correus electrònics amb OpenPGP. És millor que admet més sistemes operatius, però pitjor que no és tan fàcil d’utilitzar. Tot i així, si sou un usuari de Linux o no us corresponen dels navegadors que admet Mailvelope, realitza la mateixa tasca.

55. GPGTools

Els usuaris de Mac es queden molt freds quan es tracta de xifrar per correu electrònic, ja que la majoria de programes estan escrits per donar suport a Chrome i Firefox, deixant que el navegador Safari “excel·lent” d’Apple s’adapti a si mateix. GPGTools és una alternativa basada en Mac per protegir missatges de correu electrònic amb OpenPGP si utilitzeu Safari.

56. Zmail

Eines com Zmail poden causar molt de mal, de manera que no condonem l’ús indegut del servei. Permet crear adreces de correu electrònic falses i enviar missatges de forma inadequable. És útil per a denunciants, en particular, però també es pot utilitzar per enviar enllaços maliciosos a destinataris insospitats. No sigui aquest tipus.

57. Correu de guerrilla

El correu de Guerrilla és similar al de Zmail, ja que pot crear adreces falses, però està destinat a proporcionar adreces de correu electrònic quan us registreu als comptes en línia. Es genera un correu electrònic nou cada 10 segons, de manera que podeu proporcionar l’adreça falsa a un lloc web i confirmar el compte mantenint-se anònim..

Bloquejadors d’anuncis

Francament, els anuncis són molestos. Ignorant els problemes de privadesa evidents en el seguiment de diversos llocs web, la publicitat de la pantalla retarda la vostra experiència de navegació i agrupa les pàgines on vareu. Veurem els millors bloquejadors d’anuncis gratuïts que hi ha a continuació, tot i que consulteu el nostre article sobre els millors bloquejadors emergents també.

58. AdBlocker Ultimate

AdBlocker Ultimate és molt alt, ja que ofereix una excel·lent compatibilitat amb el navegador. Podeu utilitzar-lo amb Chrome, Firefox, Safari i Opera, de manera que, tret que sou un fan de Microsoft, podeu accelerar la vostra experiència de navegació. AdBlocker Ultimate també és de codi obert, de manera que podeu descarregar el codi font i veure com funciona sota el capó.

59. AdBlock

AdBlock és compatible amb Chrome, Firefox, Safari, Microsoft Edge i Opera. Bloca tots els anuncis, inclosos pancartes i barres laterals. Fins i tot bloquejarà anuncis abans de vídeos de YouTube. Només cal prémer la reproducció. També podeu afegir excepcions perquè pugueu donar suport als llocs web que vulgueu mentre bloquegeu anuncis d’altres usuaris. Amb el seu focus en la privadesa, AdBlock és una elecció fantàstica.

60. AdBlock Plus

Si cerqueu a Google un bloqueig d’anuncis, és probable que aparegui AdBlock Plus. Està disponible per a Firefox, Chrome i Opera i inclou moltes opcions de configuració per ajustar l’experiència del navegador. AdBlock Plus forma part de la iniciativa Anuncis acceptables, de manera que mostrarà anuncis no intrusius de manera predeterminada per donar suport a llocs web que es basin en els ingressos dels anuncis..

Tanmateix, aquesta funció es pot desactivar a la configuració si voleu tancar la publicitat completament.

61. uBlock Origin

uBlock Origin és un altre bloquejador d’anuncis més destacat per a Chrome, Safari, Firefox i macOS. Es centra en la despesa general, disminuint la memòria i l’ús de la CPU en lloc de augmentar-la com ho fan alguns bloquejadors d’anuncis. També podeu afegir-hi diversos filtres per alliberar-vos de tipus específics d’adware i rastrejadors.

62. AdGuard

AdGuard compta amb un excel·lent suport a la plataforma. Està disponible per a Chrome, Firefox, Safari, Microsoft Edge, Opera i Yandex. A més de bloquejar anuncis i rastrejadors, AdGuard pot gestionar scripts anti-adblock. Si mai heu rebut una finestra emergent que us demana que desactiveu el bloqueig d’anuncis, els heu vist en acció. AdGuard els pot passar per alt per obtenir una experiència perfecta del navegador.

63. Stands Fair Adblocker

Igual que AdBlock Plus, Stands Fair Adblocker intenta bloquejar anuncis intrusius mentre permet que els llocs web que es basin en ingressos publicitaris mostrin el que necessiten. Us proporciona control sobre la vostra experiència, que us permet mostrar o bloquejar anuncis de YouTube, xarxes socials i resultats de cerca.

Hi ha el risc de permetre anuncis en llocs web de confiança perquè una barra lateral desgavellada encara pot infectar la vostra màquina, però Stands Fair Adblocker us dóna el control per decidir quins llocs web suporteu i quins no.

64. 1Blocker

1Blocker està disponible per a macOS i iOS i aprofita les funcions de bloqueig de contingut d’Apple. Els anuncis i els seguidors de xarxes socials estan bloquejats de manera predeterminada, però podeu configurar 1Blocker per alliberar-vos de qualsevol cosa que vulgueu. La versió gratuïta us permet bloquejar un tipus de contingut, de manera que us haureu de passar una estona.

65. Fantasma

Fantasma prové dels creadors del navegador Cliqz, al qual arribarem en un minut. És compatible amb Firefox, Chrome, Opera, Safari, Microsoft Edge i Internet Explorer, bloquejant anuncis i rastrejadors. L’extensió del navegador també és robusta, el que permet personalitzar la pantalla per mostrar diferents analítiques sobre el que ha bloquejat.

66. AdAway

AdAway és un bloqueig d’anuncis per a mòbils, exclusiu per a dispositius Android arrelats. És de codi obert i gratuït, és a dir, podeu aprofitar per veure com funciona a nivell tècnic. La premissa bàsica és que quan una pàgina web fa una sol·licitud per obtenir un anunci, AdAway envia aquesta sol·licitud a una adreça IP en blanc. L’anunci no es recupera mai i la vostra experiència mòbil beneficia.

Motors de cerca segurs

Els motors de cerca recullen moltes dades. Si bé les dades es recopilen principalment amb finalitats de màrqueting, suposen un risc important per a la seguretat i la privadesa. Com que els motors de cerca el mantenen en registre, qualsevol persona que pugui fer malbé les parets del servidor pot veure’t i què cerques en línia, d’incògnit o d’una altra manera.

Hi ha molts motors de cerca “segurs”, molts dels quals són només una forma de segrestador del navegador. La cerca discreta n’és un exemple. Els resultats que hem inclòs són segurs, per la qual cosa recomanem que s’hi adhereixin.

67. Pàgina inicial

La pàgina d’inici gestiona la cerca segura de manera diferent. En lloc d’utilitzar els seus propis bots de rastreig, Startpage recupera resultats de Google. Encara continueu utilitzant Google, però la informació identificable es elimina abans de enviar la sol·licitud, cosa que us permetrà tenir el vostre pastís i menjar-ne.

68. DuckDuckGo

DuckDuckGo és un dels motors de cerca segurs més coneguts. Utilitza altres bases de dades, principalment Yahoo, per mostrar resultats, però no registra la vostra activitat. També ofereix una extensió del navegador que bloqueja els rastrejadors, manté l’historial de cerca privat i classifica els llocs web per a la privadesa.

69. Gibiru

Gibiru és un motor de cerca anònim i sense censura que utilitza una versió modificada de l’algorisme de Google. L’objectiu és rastrejar llocs web menys coneguts per proporcionar totes les visualitzacions sobre un tema concret. A més de mantenir privat l’historial de cerques, us ajuda a descobrir llocs web que d’altra manera serien enterrats per Google.

70. Oscobo

Oscobo és un motor de cerca privat que es manifesta amb les pràctiques de mineria de dades de Google. Es basa en la idea que pagueu per serveis gratuïts amb les vostres dades personals, però no haureu de fer-ho. Les cerques no es registren, les dades es xifren i Oscobo no utilitza eines o scripts de tercers per registrar o fer el seguiment de l’activitat.

71. Vaques suïsses

Swisscows és únic perquè intenta oferir els avantatges del seguiment (resultats de cerca a mida), sense que us realitzi el seguiment. És un motor de cerca anònim que utilitza el context de la cerca per generar resultats que creu que estàs buscant. Per això, és un “motor de resposta” autoproclamat, no un motor de cerca per se.

72. Qwant

Qwant és una de les opcions més modernes de la nostra llista. Com els altres, és un motor de cerca anònim que manté privat l’historial de cerques. Té una sorprenent quantitat de paràmetres, que inclouen la filtració de contingut per a adults, múltiples temes i resultats de notícies. Tampoc requereix cap compte per utilitzar-lo, de manera que podreu accedir a aquesta configuració fora del registre.

73. WolframAlpha

WolframAlpha és un motor de resposta construït amb finalitats educatives. Podeu, per exemple, introduir-hi una equació complexa i obtenir-ne un resultat. Dit això, no deixa de ser un motor de cerca privat. Tot i que s’utilitza principalment per trobar respostes a preguntes, no és una mala eina que tingueu a l’arsenal.

74. Desconnecteu la cerca

La desconnexió La cerca prové dels creadors de Desconnecta, una eina de privadesa a la qual tindrem accés en algunes seccions. En comptes d’utilitzar els seus propis bots de rastreig, desconnecta els resultats de cerca de cerca del motor de cerca que trieu. Abans de fer-ho, elimina tota la informació identificable, de manera que podeu utilitzar el motor de cerca que desitgeu sense fer-ne el seguiment.

75. Lukol

Lukol funciona amb els resultats de la cerca de Google, però manté la vostra privadesa durant el procés d’obtenció. La vostra sol·licitud es lliura mitjançant un proxy després de ser eliminada dels seus elements traçables. Tot i que menys conegut, no deixa de ser una potent eina que us permet utilitzar els resultats de Google mantenint el vostre anonimat.

76. MetaGer

MetaGer utilitza una branca de la xarxa Tor com a servidor intermediari per enviar les vostres sol·licituds de cerca. És un motor de cerca meta, el que significa que envia una sol·licitud a diverses bases de dades i crea una llista dels resultats. A diferència de Google, no afavoreix els resultats que es fan clic amb més freqüència, de manera que podríeu topar amb una cosa que d’altra manera seria enterrada.

Navegadors web segurs

Els motors de cerca segurs són un bon començament, però utilitzar un navegador segur sovint us permet anar més enllà. A més de proporcionar resultats de cerca anònims, els navegadors segurs solen venir amb bloqueig d’anuncis i seguidors, protecció contra programari maliciós integrat i, de vegades, gestor de contrasenyes segures..

77. Valent

Brave és un dels navegadors segurs més coneguts. Bloca els anuncis i els rastrejadors de llocs web, però, tot i així, us ofereix una manera de donar suport als creadors de contingut. Els editors verificats poden acceptar fitxes basades en blockchain. Aquests testimonis, basats en la blockchain d’Ethereum, es poden bescanviar entre l’usuari, l’anunciant i l’editor com a forma de moneda diferent.

78. Navegador Tor

Tor es considera sovint sinònim de privadesa. Funciona xifrant la vostra connexió inicial, rebotant-la d’una sèrie de servidors proxy amb l’esperança d’ocupar la vostra ubicació. Això funciona molt millor en teoria que no pas a la pràctica. Els voluntaris són administrats pels voluntaris i Tor té un mal representant per infectar les connexions dels usuaris amb programari maliciós.

79. Cliqz

Cliqz prové de la mateixa empresa que fabrica Ghostery. Construeix anuncis i traçadors de bloqueig de peces de Ghostery en un navegador web que posseeix funcions úniques. Per exemple, mostra els resultats de la cerca a la barra d’adreces. Si heu iniciat una cerca, Cliqz prendrà automàticament els primers resultats i els mostrarà.

Aquest és només un exemple de com Cliqz ajuda a fer que l’experiència del navegador sigui més còmoda i segura.

80. Firefox Focus

Firefox Focus és un navegador mòbil basat en Firefox. També prové de Mozilla, però és una alternativa centrada en la privadesa per a dispositius mòbils. Podeu utilitzar-lo com a aplicació autònoma o com a bloquejador de contingut a Safari en dispositius iOS. A més de bloquejar anuncis i rastrejadors, optimitza les pàgines web substituint tipus de lletra externs i carregant només imatges quan es desplaça per sobre.

81. Orbot

Orbot és un navegador Android basat en Tor. Igual que Tor, xifra el trànsit i el fa rebotar fora de diversos servidors proxy abans que arribi a la destinació. Amb els mateixos inconvenients, però. Els voluntaris continuen sent nodes, de manera que la veritable seguretat de la connexió està a l’aire.

Eines de privadesa de Windows

Windows 10 ofereix molta de la vostra privadesa abans d’obrir fins i tot un navegador, sense perjudici de la seva configuració de privadesa. Encara que hagi bloquejat cada rastrejador, ha superat cada geoblock i hagi obtingut totes les contrasenyes, Microsoft encara pot recollir les dades d’ús. Veurem les eines de Windows que protegeixen contra la mineria de dades.

82. Privacitat W10

La privadesa de W10 us ofereix un quadre de control més robust a Windows 10. Mentre que Microsoft ofereix una configuració bàsica de privadesa, hi ha moltes coses molt profundes en el sistema operatiu que no podeu configurar. La privadesa W10 us ofereix una manera senzilla d’ajustar la configuració de privadesa.

83. OO ShutUp10

OO ShutUp10 és una altra eina de privadesa de Windows que us permet controlar la configuració que Microsoft enterra. A diferència de la privadesa de W10, però, no cal que s’instal·li. Podeu executar l’executable des de la memòria, ajustar la configuració que vulgueu i desfer-vos de l’aplicació.

84. Destrueix Windows 10 Spying

Destroy Windows 10 Spying és una eina de codi obert que, una vegada més, accedeix a la configuració de privadesa oculta de Windows. En canvi, en lloc de donar-vos un control sobre aquests paràmetres, simplement elimina el seguiment.

85. Spybot Anti-Beacon

Spybot Anti-Beacon tracta les preocupacions sobre privadesa de Windows i navegadors populars. És compatible amb Windows 7 a 10 i, com les altres opcions, us permet configurar la configuració de privadesa amagada a les profunditats del sistema operatiu Windows..

86. TinyWall

El Windows té un bon tallafoc integrat, però no ofereix un control molt gran dels usuaris. TinyWall és una utilitat lleugera i fàcil d’utilitzar que us proporciona més control sobre el tallafoc de Windows i el seu funcionament..

87. Rentadora de Windows

La rentadora de Windows, com el seu nom indica, és com donar-li un bany al vostre sistema operatiu. Neteja processos maliciosos o no desitjats, elimina fitxers en la memòria cau i accelera l’experiència a l’escriptori. També esborra les dades identificables abans que s’enviïn a Microsoft.

Tanmateix, advertiu el comprador o el descarregador. Si bé l’aplicació és gratuïta, alguns informes dels usuaris afirmen que té incessants ganes de comprar una clau de registre.

Altres eines de privadesa

Hi ha moltes altres eines per protegir la vostra privadesa, moltes de les quals són úniques. Hem arrodonit les opcions diverses que no podrien encaixar perfectament en una altra secció.

88. restes

Tails és un sistema operatiu en viu que es pot iniciar en gairebé qualsevol ordinador des d’una unitat USB o DVD. El benefici d’un sistema operatiu en directe és que es construeix ell mateix quan l’inicies i destrueix totes les activitats quan el tanques. És com si creessis un ordinador nou cada vegada que et vas asseure, assegurant-te que no es registra cap rastre de l’activitat en línia o fora de línia..

89. Badger de privadesa

El distintiu de privadesa és similar a un bloqueig d’anuncis, però l’hem inclòs en aquesta secció perquè en realitat no bloqueja els anuncis. En lloc d’això, se centra en bloquejar els seguidors del navegador que registren les vostres activitats a llocs web. Comença enviant un senyal de No rastrejar als llocs web i, si no ho compleixen, aprèn a bloquejar els rastrejadors que envien.

90. HTTPS a tot arreu

HTTPS Everywhere és una extensió del navegador per a Chrome, Firefox, Android i Opera que obliga els llocs web a utilitzar una connexió xifrada sempre que les carregueu. Tal com podeu llegir a la nostra guia SSL vs TLS, molts llocs web baixaran les connexions en lloc de no carregar-les. Aquesta extensió obliga a tenir una connexió segura als llocs web que feu servir.

91. Desconnectar

Desconnectar és una eina d’extensió de navegador i mòbil que et fa conscient de tot el que els llocs web passen entre bastidors. Bloquejarà els seguidors, incloses les publicitats, les analítiques i les sol·licituds socials. El servei és gratuït, però també hi ha una versió de pagament que inclou una VPN per a tres dispositius.

92. GlassWire

GlassWire és un tallafocs gratuït i una eina de control de xarxa. Mostra un gràfic de connexions entrants i sortints, de manera que podreu entendre millor a què està connectat el vostre sistema. Reuneix aquesta informació principalment per informar-vos de les intrusions a la vostra xarxa. Si apareix alguna cosa sospitosa, GlassWire us ho notificarà.

93. Wireshark

Wireshark és com GlassWire, ja que és un monitor de xarxa, però és molt més avançat. Utilitzat principalment pels pirates informàtics, és un sniffer de paquets que us permet supervisar tot el que flueix a la vostra xarxa. Tot i que no els ha de fer servir els novells, Wireshark pot ser una eina potent si es pot triar còmodament mitjançant dades de paquets..

94. KeyScrambler

KeyScrambler és una eina senzilla que realitza una funció fresca. Protegeix contra els keyloggers escrivint els vostres cops de tecla al vostre navegador i aplicacions d’escriptori. En qualsevol lloc que introduïu dades, encara rebreu el que introduïu, però les aplicacions que hi hagi entremig rebran un grup de tonteries.

95. CCleaner

CCleaner és una popular aplicació que neteja i optimitza els equips de Windows. Pot acabar amb processos extrems de bloqueig de recursos de la màquina, netejar el registre i eliminar fitxers temporals que ocupen espai. Mentre que està pensat com a optimitzador de rendiment, CCleaner també ajuda amb la privadesa eliminant fitxers de fons que poden contenir informació identificable.

96. Comprovació de la privadesa de Facebook

Comprovació de la privadesa és una eina integrada a Facebook que us permetrà conèixer la configuració de privadesa que ofereix el gegant de xarxes socials. Tot i que no us protegeix de Facebook, la comprovació de la privadesa us protegirà dels altres usuaris. Els usuaris de potència probablement coneixen la majoria de la configuració, però la comprovació de la privadesa encara serveix de bona referència per als novells.

97. Panopticlick

Panopticlick és un lloc web que escaneja el vostre navegador per identificar problemes de privadesa que pugui tenir. Us permetrà saber quina efectivitat tenen el vostre navegador i extensions per combatre anuncis, rastrejadors i empremtes dactilars. Tot i que l’eina no fa cap altra cosa que la prova de vulnerabilitats, no deixa de ser un bon control de rutina.

98. No feu el seguiment

No fer el seguiment no és una eina, sinó una configuració que podeu habilitar a l’escriptori o als dispositius mòbils. El fòrum està creat pel Futur de la privadesa i us permet enviar una sol·licitud de No fer un seguiment amb les vostres dades web. Els llocs web conformes rebran la sol·licitud i no utilitzen rastrejadors. Com que molts llocs web excel·lents no són compatibles, no és una eina ideal, però no deixa de ser una opció.

99. PeerBlock

PeerBlock és un tallafocs de codi obert per a Windows. També hi ha una versió Linux anomenada PeerGuardian. Analitza els paquets que el vostre ordinador envia i rep i bloqueja qualsevol cosa de les adreces IP de la llista negra. Utilitza principalment iblocklist.com, però també podeu definir la vostra llista negra.

Pensaments finals

Si això no fos suficient per rascar la vostra privacitat, probablement us resulti millor amb una alternativa de pagament. Però si esteu disposats a fer la diligència deguda, podeu mantenir-vos protegit sense gastar diners.

Les VPN, els administradors de contrasenyes i el programari antivirus es beneficien de les actualitzacions, però moltes coses podeu fer de franc. Des dels bloquejadors d’anuncis i de seguidors fins a la missatgeria xifrada, només cal que es protegeixi.

Esperem que us hagi ajudat. Quines eines de privacitat utilitzeu? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me