ZenMate Review – Actualització 2020

ZenMate Review

Potser us pot interessar l’ús de ZenMate gràcies als seus atractius preus i la seva interfície intuïtiva. Això seria un error: el servei és inherent a la seguretat i també podreu estar a les teulades i cridar la vostra informació personal des d’allà. Consulteu la nostra revisió ZenMate per obtenir més detalls.


Best-VPN-reviews

Fa poc més d’un any ens vam registrar amb ZenMate VPN i vam trobar que hi havia moltes coses que necessitaven millorar. L’opció de disseny per intentar fer una VPN que no requereixi que els usuaris puguin fer la configuració és habitual en el mercat VPN, però molts proveïdors, inclosa la ZenNmate VPN, la porten massa..

L’enfocament minimalista de les opcions de configuració va retreure la VPN, sense opcions per a protocols ni xifrats. La seguretat qüestionable, incloses les filtracions de DNS, va fer que ZenMate VPN fos un “no” per a nosaltres.

Les filtracions de DNS continuen essent presents, encara no hi ha opcions sobre el xifratge i el protocol i encara hi ha molts dels mateixos problemes que van afectar ZenMate VPN a la nostra última revisió. No cal dir que encara queda molt per passar a la nostra millor llista de VPN.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per ZenMate

Característiques

La VPN de ZenMate té funcions que abordarem més a la secció “facilitat d’ús”, que es troben de forma estranya i gairebé no es mencionen enlloc del lloc web. S’anomenen “EverSecure” i “supervisió d’ubicacions” i els mirem que canvien perquè són casos especials.

A banda d’aquestes problemàtiques excepcions, ZenMate VPN fa un treball decent per cobrir les funcions més sol·licitades en comparació amb alguns proveïdors, però si esteu interessats en una VPN rica en funcions, hauríeu de consultar la nostra revisió Astrill. A la configuració de la VPN ZenMate, hi ha un interruptor mortal fàcil de trobar, així com una configuració simple de commutació per a la protecció contra filtracions DNS, que obtindrem més endavant.

El client està disponible en diversos idiomes, inclòs l’anglès, l’alemany, el coreà, el rus i l’espanyol. Més important encara, ZenMate VPN ofereix una aplicació per a moltes plataformes, incloses Windows, macOS, Android i iOS.

També hi ha extensions del navegador i són de les millors que hem vist per a Chrome, Mozilla i Opera. Ofereixen tones de funcions que solen ser exclusives de l’aplicació d’escriptori.

Zenmate-OS

Quan VPN ZenMate comença a quedar-se curt, són les opcions de protocol i de xifratge. Hi aprofundirem més detalladament a la secció “seguretat”, però, en la seva majoria, heu estat enganxats mitjançant un protocol TLS i no teniu cap opció de xifrat..

La VPN de ZenMate tampoc té suport per al tunelatge fraccionat, que és una característica sorprenentment difícil de trobar al mercat de VPN, malgrat la seva utilitat. El tunelatge dividit us permet controlar quins programes del vostre ordinador utilitzen la connexió VPN protegida i quins programes utilitzen una connexió estàndard sense protecció.

Si aquesta és una característica que t’interessa, fes una ullada a la nostra revisió ExpressVPN, on tractem la seva integració de tunelaments dividits fàcil d’utilitzar.

Vista general de les funcions VPN de Zenmate

Logotip de ZenMatezenmate.com

A partir de 205 dòlars mensuals Tots els plans

General

Mètodes de Pagament
PayPal, targeta de crèdit, Union Pay

Accepta criptomoneda

Connexions simultànies
5

Suporta el túnel fraccionat

Amplada de banda il·limitada

Prova gratuïta disponible
7 dies

Període de devolució
14 dies

Import del servidor mundial
30+ ubicacions (només 4 per a comptes gratuïts)

Sistemes d’escriptori
Windows, MacOS

Sistemes operatius mòbils
Android, iOS

Extensions del navegador
Chrome, Firefox, Opera

Es pot instal·lar en routers

Reproducció

Pot accedir a Netflix US

Pot accedir a BBC iPlayer

Pot accedir a Hulu

Pot accedir a Amazon Prime Video

Seguretat

Tipus de xifrat
128-AES, 256-AES

Protocols VPN disponibles
OpenVPN

Habilitat a l’inici del dispositiu

Permet torrent

Política sense registre

Prova de filtracions DNS superada

Killswitch disponible

Inclòs programari maliciós / bloqueig d’anuncis

Assistència

Xat en directe

Assistència per correu electrònic
24/7

Atenció telefònica

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Preu

Tot i que al lloc web de plans de Premium i Ultimate de ZenMate VPN hi ha menció, només hem pogut trobar el pla de compra Ultimate. Durant aquesta revisió veureu que aquest tipus de coses és un tema al lloc web de la VPN ZenMate.

Per al pla final, se us ofereix tres opcions. Podeu registrar-vos mensualment, anualment o durant dos anys. Tots aquells plans tenen accés a les aplicacions d’escriptori, amplada de banda il·limitada, totes les extensions del navegador i fins a cinc connexions simultànies.

Zenmate-Preu

El preu és competitiu amb el pla mensual que arriba aproximadament a la mitjana del mercat, mentre que els plans anuals, i especialment els de dos anys, ofereixen descomptes profunds. De fet, podeu actualitzar des d’una subscripció d’un any a una de dos anys per només un parell de diners més.

Tot i que el preu a llarg termini és un gran valor, hi ha millors opcions per als plans mensuals. Per exemple, a la revisió de Windscribe, podreu veure fins a 10 connexions simultànies fins i tot menys al mes que la VPN ZenMate..

La VPN ZenMate també ofereix un pla gratuït, però hi posa diverses restriccions. Només teniu accés a quatre dels servidors. Un als Estats Units i un al Regne Unit, cosa que el fa gairebé adequat per a la transmissió en temps real.

Només teniu permès utilitzar les extensions del navegador i no les aplicacions d’escriptori o les aplicacions per a mòbils. Finalment, el pla gratuït limita l’ample de banda a 2 megabits per segon. Això és limitat i mantindrà ZenMate VPN fora dels nostres serveis de VPN gratuïts. També hi ha una prova gratuïta d’una setmana del pla Ultimate, si verifica l’adreça de correu electrònic.

Volem tocar una cosa més. Com hem comentat i continuarem esmentant, el lloc web de la VPN de ZenMate està ple de fraseig contradictori i confús. En algunes parts del lloc web, veureu que ZenMate VPN afirma tenir una política de reemborsament de 30 dies, però després de llegir la política de reemborsament, vam comprovar que només és de 14 dies.

No podem subratllar prou la amplitud d’aquest tipus d’errors al lloc web, i que hauria de generar banderes vermelles amb els usuaris.

Zenmate-Refund

Facilitat d’ús

Quan arribeu al lloc web de la VPN ZenMate, us rebran una bona distribució que posa les coses més importants en llocs molt visibles. La inscripció per a un compte gratuït és fàcil, com és la instal·lació del client o de l’extensió.

El client és atractiu visual, amb un fons blau que ofereix un fort contrast amb el text blanc. La connexió és tan senzilla com prémer un botó, i la llista de servidors és fàcil de navegar.

Zenmate-Client

Tot i que les coses es desconcerten en aprofitar la configuració, fins i tot per a aquells que estiguin familiaritzats amb les VPN. Com s’ha esmentat, el menú de configuració és senzill, però té un parell de caselles de selecció que ofereixen poques pistes sobre què fan.

Configuració de Zenmate

Per començar, el primer que veieu si aneu al menú de configuració és una casella de selecció que diu “EverSecure”, que està marcada per defecte. Al lloc web, hi ha poca informació sobre què fa.

Tot el que vam poder trobar va ser aquesta entrada a la base de coneixement que diu que la funció està dissenyada per evitar que els dispositius mòbils es desconnectin quan dorm. També diu que quan es desperta el dispositiu o es torna a connectar a una xarxa, la VPN es connectarà automàticament.

Dit això, la funció també és visible a la configuració de l’aplicació d’escriptori. No es menciona el que fa que podríem trobar en altres llocs del lloc web, de manera que se suposa que es connecta automàticament a la VPN quan l’ordinador es connecta a una xarxa. Això no ho va fer en les nostres proves. Pel que podríem dir, no fa res als clients d’escriptori.

Una altra casella de selecció més avall s’anomena “habilitar el seguiment d’ubicacions”. A diferència de l’opció “EverSecure”, està desactivada per defecte. Un cop més, al lloc web no hi ha res sobre el que fa. Dit això, en diversos llocs, com ara aquesta publicació, ZenMate VPN esmenta el bloqueig contra el malware i la protecció del seguiment.

Tot i que aquestes opcions estan disponibles a l’extensió del navegador, no hi ha altres opcions clares en la configuració per a les aplicacions d’escriptori. Potser és el que fa la vigilància de la ubicació, però només és un tret a les fosques, que és el millor que podem fer quan no se’ns proporciona informació.

Sense aquestes opcions, la pàgina de configuració no estaria bé. Alternativament, incloure informació al lloc web o, fins i tot, només canviar-ne el nom, permetria millorar la usabilitat general dels clients. En la seva majoria, els clients i les aplicacions tenen un bon aspecte i funcionen bé, però aquestes opcions estranyes pertorben una experiència altament racionalitzada.

Velocitat

La velocitat és el vestit fort de ZenMate VPN. Com es pot observar a les nostres proves, tots els servidors que varem veure van funcionar bé, només Sud-àfrica va restar enrere. De fet, les velocitats eren tan altes que van suscitar sospites sobre com es gestiona el trànsit a la VPN ZenMate, però tocarem més coses a la secció “seguretat”..

Ubicació: Descarregar (Mbps) Carregar (Mbps) Ping (Mbps)
No protegit (Virgínia)1472,075,84
Estats Units6871,755,82
Regne Unit10971,855,08
Japó18351,893,71
Alemanya11370,494,74
Sud-Àfrica28131,962.58

A partir del servidor més proper fins on vam fer les proves als Estats Units, vam trobar que el temps de ping era manejable i vam perdre tan poc la velocitat de descàrrega i càrrega que la diferència de rendiment no es va notar. El mateix va succeir amb els servidors del Regne Unit, que estaven molt més allunyats de nosaltres a més de 3.500 milles de distància.

El Japó és encara més lluny, mesurant una àmplia distància de 6.800 quilòmetres i continua mantenint un nivell de rendiment respectable. La navegació va tenir resposta i només hi ha hagut un breu moment abans de començar a carregar-se les pàgines. Un cop van començar a carregar, es van carregar aproximadament la mateixa quantitat de temps que passaria sense connexió VPN.

Alemanya està a uns 4.200 quilòmetres de distància i ofereix un rendiment similar al Regne Unit amb una caiguda del rendiment gairebé insignificant. Finalment, Sud-àfrica va ser l’únic servidor amb menys prestacions. Perjudicat, és el servidor més llunyà d’on es van fer les proves a poc més de 8.000 quilòmetres de distància.

La VPN de ZenMate va donar un fort rendiment a la velocitat, amb una navegació responsiva i unes velocitats de descàrrega sostingudes prou altes que podria iniciar-se en el nostre cercle VPN més ràpid. Dit això, els temps de ping eren poc impressionants i costarien jugar jocs.

Si teniu l’objectiu de jugar a jocs competitius en línia amb persones d’altres països, llegiu el nostre millor VPN per a jocs.

Seguretat

Una vegada més, ZenMate VPN té informació contradictòria sobre el seu rendiment, però aquesta vegada la informació conflictiva és sobre seguretat, que és l’aspecte més important de qualsevol VPN.

No hi ha manera de canviar el nivell de xifrat o el protocol a la configuració. Això vol dir que t’has quedat enganxat amb tot el que t’han donat, però no està clar què és això. En aquesta publicació de la base de coneixement, es pot veure que diu que els clients de Windows i macOS utilitzen IPSec (IKEv2), però en aquesta publicació de la base de coneixement dos mesos després, diu que utilitza TLS v1.2.

En qualsevol altre lloc del lloc web, esmenta OpenVPN, que podria ser el que es coneixia com a TLS v1.2 a la publicació de la base de coneixement. Però si aprofundeix més a fons, l’OpenVPN només es pot configurar manualment en certs dispositius i només si teniu el pla Ultimate. Si teniu curiositat sobre què signifiquen totes aquestes sigles, feu una ullada a la nostra distribució del protocol VPN.

Pel que fa al xifratge, s’utilitza AES 256 bits per als clients d’escriptori i mòbil, cosa que és excel·lent, i AES-128 s’utilitza per a les extensions del navegador, cosa que resulta satisfactòria. Dit això, el xifrat no ha evitat les filtracions DNS que hem detectat. Mentre es connectava a Sud-àfrica, la VPN es connectava a un Google DNS a Bèlgica.

En definitiva, això vol dir que la informació sobre els vostres hàbits de navegació es transmet als servidors de Google cada vegada que us connecteu a un lloc web. El que és pitjor és que els espies, o qualsevol persona amb habilitat, encara us pot fer un seguiment a través del web quan hi ha connectat el VPN. Podeu obtenir més informació sobre aquest tema en què trobem filtracions de DNS.

A més, com hem esmentat a la secció “velocitat”, hi ha una pregunta real sobre si la connexió està xifrada. Les velocitats que vam veure no haurien de ser possibles perquè els processos de xifrat i desxifrat durant la transferència de dades necessiten un temps i han de reduir les vostres velocitats més del que vam veure.

Hem contactat amb el VPN de ZenMate per obtenir més informació i continuarem consultant el servei en el futur. Si aprenem alguna cosa nova, actualitzarem aquest article perquè ho reflecteixi. Mentrestant, si busqueu una VPN segura, us recomanem que feu una ullada a la nostra revisió NordVPN.

Privacitat

La VPN ZenMate té una política de registre zero i està basada a Alemanya, que té lleis estrictes de protecció de dades. Malauradament, “zero registres” no vol dir res.

Al lloc web, ZenMate VPN registra informació no personal sobre l’ús, inclòs el navegador que utilitzeu i el temps que dediqueu al lloc web. La informació personal es recopila durant el procés de creació del compte, inclosa l’adreça de correu electrònic, el nom i, si trieu obtenir el pla Ultimate, informació de pagament.

ZenMate VPN també utilitza el que s’anomena “píxels de seguiment” quan envia correus electrònics, cosa que li permet fer un seguiment de la taxa d’èxit dels seus correus electrònics en veure si els vau obrir.

Reproducció en temps real

Vam enviar un correu electrònic a l’equip de suport com a prova que deia que no podíem fer funcionar la BBC iPlayer i vam rebre una resposta dient que es tractava d’un problema conegut. Tanmateix, no teníem el problema i només ho vam dir com una manera de provar el personal d’assistència.

De fet, el rendiment en streaming de ZenMate VPN va ser impressionant. Va recórrer Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i els sistemes de detecció VPN de Hulu sense problema. Els vídeos es carregaven ràpidament i gairebé sempre es reproduïen a 1080p immediatament.

Tot i que alguns dels altres problemes amb la VPN ZenMate poden evitar-ho de la nostra millor VPN per a la llista de iPlayer de la BBC, mereix una menció honorífica.

Ubicacions del servidor

La VPN ZenMate té poc més de 30 llocs repartits arreu del món, inclosos servidors a Àsia, Europa, Àfrica, Amèrica del Nord i Amèrica del Sud. Les ubicacions que s’ofereixen es distribueixen bé i cobreixen les necessitats de la majoria d’usuaris VPN.

Hi ha diverses opcions de servidor als Estats Units i al Regne Unit, de manera que els vostres llocs de reproducció favorits haurien d’estar disponibles. Només hi ha disponibles quatre servidors en el pla gratuït, però podeu accedir a un servidor cadascun dels EUA i Regne Unit.

Servei d’atenció al client

Quan es tracta d’atenció al client, ZenNate VPN té un error o es troba a faltar. No hi ha assistència de xat en directe ni suport telefònic, cosa que no és tan dolenta per si mateixa perquè molts proveïdors VPN no els ofereixen. El suport de correu electrònic de la VPN de ZenMate és bo i proporciona les respostes que necessiteu de manera oportuna, útil i educada. Vam rebre les nostres respostes en menys de vuit hores.

Dit això, la base de coneixement està lluny d’excel·lent. Es pot respondre a moltes de les preguntes més generals sobre VPN i configuració, però sovint es responen preguntes més tècniques, o pitjor tenen respostes contradictòries, com hem vist moltes vegades durant aquesta revisió.

El fet de netejar la base de coneixement i esborrar informació obsoleta o reescriure les entrades seria un gran pas cap a la millora de l’experiència d’assistència al client.

El Veredicte

Hi ha diverses coses que pot tenir cura de la VPN ZenMate, que milloraria l’experiència de l’usuari. El rendiment de la VPN és impressionant, l’opció gratuïta permet provar el servei i l’assistència al client és útil i sensible.

S’ha establert un fonament fort, però gran part de l’execució manca de marca. El lloc web conté informació contradictòria sobre molts temes i la falta d’opcions sobre protocols i xifrats és inquietant.

Si bé la VPN ZenMate podria estar posicionant-se fins i tot un dia per convertir-se en un gegant de la indústria, la majoria de la gent prefereix els serveis que ja estan en el punt àlgid del que es pot oferir. Si us sembla, mireu el nostre arxiu de ressenyes VPN, que s’ordenen del millor al pitjor per a una navegació fàcil..

Si teniu experiència amb ZenMate VPN, informeu-nos als comentaris. Ens encanta sentir-vos i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map