Revisió de la protecció del robatori d’identitat ADT: actualització 2020

Revisió de la protecció del robatori d’identitat ADT

Tot i que probablement coneixeu el mètode ADT de tots els rètols dels patis de la gent, aquesta empresa de seguretat de llarga durada també ofereix serveis digitals. La protecció contra el robatori d’identitat de l’ADT és l’oferta més barata del mercat ara mateix, però segueix sent completa, tal i com podeu llegir en aquest comentari.


adt-slider1

adt-slider2

adt-slider3

adt-slider4

adt-slider5

Anterior

Pròxim

L’ADT ha estat durant molt de temps fundat el 1874 com a sistema d’alerta basat en telègrafs per Edward A. Calahan. Va tenir la idea després que un esclat esclatés a la casa d’Elisha Andrews, la presidenta de la companyia de telègrafs d’or i estoc. 

Des d’aleshores, ADT ha continuat proporcionant sistemes de seguretat per a habitatges i empreses, però recentment s’ha entrat en l’àmbit de la protecció contra robatoris d’identitat. En aquesta revisió de la protecció contra robatori d’identitat de l’ADT, veurem si té les xopetes per incloure-la a la nostra millor llista de protecció contra robatoris d’identitats. 

Llançat el 2018, ADT Robator Identity Protection vol proporcionar una cobertura essencial a un preu raonable. Com a part de la gamma “Seguretat digital”, Protecció contra robatori d’identitat és l’únic producte disponible actualment a la suite, tot i que ADT té previst alliberar la protecció de xarxa domèstica i una xarxa privada virtual en el futur.. 

Com a principi de gamma, la protecció contra robatori d’identitat és impressionant, encara que li falten algunes funcions crítiques. El monitoratge de les xarxes socials no s’inclou, i alguns dels recursos educatius són difícils de trobar. Tanmateix, aquestes qüestions són fàcils de passar per alt tenint en compte el preu que costa el servei.

Característiques

Pel preu, la protecció contra el robatori d’identitat ADT té funcions. Com entrarem a la següent secció, ADT no ofereix múltiples nivells de protecció. Més aviat, tot està inclòs al nivell base, i per un bon preu, per això. Què podria ser d’una altra manera, la llista de característiques d’existències sembla molt més impressionant si es tracta de la tarifa. 

La protecció bàsica consisteix en controlar les vostres targetes de crèdit, comptes bancaris, número de seguretat social, passaport, permís de conduir, assegurança mèdica, adreça i molt més. A més de fer el seguiment de l’ús de la vostra informació, ADT també vetlla per la possibilitat de fraus a la xarxa fosca, que és un lloc de cultiu de ciberdelinqüència.. 

Si apareix qualsevol cosa, se us notificarà a través del tauler de comandament en línia, de què parlarem més a la secció “facilitat d’ús” que hi ha a continuació. A més de les alertes de tauler, també podeu configurar notificacions per correu electrònic i notificacions per a mòbils. Malauradament, no hi ha cap aplicació per a mòbils, de manera que les alertes mòbils només són de text. 

El seguiment d’ADT té un reemborsament de 1.000.000 dòlars en reemborsament de qualsevol despesa relacionada amb el robatori d’identitat, en cas de robatori de la vostra identitat. Independentment de les notícies, ADT té especialistes en resolució que us esperen per ajudar-vos també. Podeu trucar a ADT durant tot el dia per obtenir ajuda per recuperar el control de la vostra identitat. 

El que diferencia el preu d’ADT és que inclou un informe de crèdit anual d’Experian. També podeu supervisar el vostre punt de crèdit mensualment des del tauler de control. Tot i que es tracta d’inclusions importants per al preu, no hi ha opció de comprar un informe de crèdit de les tres oficines de crèdit..  

Falten també algunes altres funcions, és a dir, el seguiment i el coneixement de les xarxes socials. Alguns serveis de protecció contra robatoris d’identitat, com Identity Guard, inclouen un informe d’informació social que supervisa la manera d’utilitzar la vostra informació personal a les xarxes socials i si aquest ús et posa en risc. 

ADT no parla gaire de les xarxes socials, sinó de supervisar àrees com els registres judicials i la base de dades del canvi d’adreça nacional de l’USPS. Tot i que es tracta d’àrees imprescindibles a cobrir, el control de les xarxes socials només és cada cop més important. 

Visió general de les funcions de protecció de robatori d’identitat de l’ADT

Preu

ADT té el servei de protecció contra robatoris d’identitat més barat que hem vist. Tot i que podeu estalviar un parell de dòlars amb el pla “economia” de Guardia d’Identitat, consulteu-ho a la nostra revisió de Guardia d’Identitat, però no ofereix les funcions que ADT fa. És a dir, ADT inclou un informe de crèdit anual i una puntuació d’Experian.

És enorme en comparació amb serveis com LifeLock, que cobra gairebé 25 dòlars més al mes que ADT per un informe de tri-bureau (consulteu la nostra revisió de LifeLock). 

Tot i que no obteniu informes i puntuacions d’Equifax i Transunion, estalvieu molts diners amb ADT. Fins i tot en comparació amb serveis a un preu raonable, com IdentityForce, ADT brilla (llegiu la nostra revisió IdentityForce).

Hi ha un únic pla per triar, però podeu afegir fins a cinc membres a aquest pla. El preu no disminuirà a mesura que augmenta el nombre d’usuaris, però, a causa del cost econòmic d’ADT, això no és massa preocupant. ADT manté el vostre cicle de facturació senzill també. Et cobren una vegada al mes fins que no cancel·les. 

Agraïm l’enfocament senzill, tot i que pot ser decebedor quan arribi el moment de fer-ho. ADT no ofereix descomptes en la seva protecció contra robatori d’identitat, és a dir, que no podeu comprar un any per endavant per estalviar uns quants ossos. El preu és prou baix que no importa en la majoria dels casos, però un pla anual encara seria agradable de veure.

El baix preu afecta, però, alguns altres aspectes del preu. Per exemple, no hi ha una política concreta de reemborsament. Ens vam adreçar a un agent d’assistència que va dir que hauríem de trucar al departament de relacions amb els clients per obtenir més informació. Després de fer una exploració del lloc web, no hem trobat cap menció a les devolucions. 

És probable que les devolucions es processin cas per cas, cosa que, per a la majoria de la gent, significa que no hi ha una política de reemborsament. L’enfocament senzill continua fins aquí. Obteniu el que pagueu sempre que decidiu pagar-lo. Tanmateix, també obté un servei totalment destacat a un preu raonable.

Facilitat d’ús

ADT, tot i oferir múltiples serveis de seguretat, manté la seva pàgina web racionalitzada. Des de la pàgina principal, podeu trobar el servei de protecció contra robatoris d’identitat a la pestanya “productes i solucions”. A partir d’aquí, no hi haurà cap mena de dubte sobre l’elecció d’un pla. Tot el que heu de fer és fer clic a “comprar ara” per començar.

adt-identitat-robatori-protecció-revisió-revisió

La facturació és senzilla, amb algunes pantalles que us demanen que introduïu informació bàsica de facturació i confirmeu el pagament. ADT no us demana que introduïu cap informació personal abans de completar la compra. De fet, després de confirmar el pagament, haureu d’esperar mentre ADT estigui preparada la vostra inscripció, cosa que, tal com vam veure a la nostra revisió ID Watchdog, probablement sigui bona cosa. 

Només va trigar una hora a arribar el nostre correu electrònic d’inscripció, que ens va dir que registrés un compte per rebre protecció. El registre és senzill, amb ADT que necessiteu el vostre nom, adreça de correu electrònic, contrasenya i un parell de preguntes de seguretat. Aquest procés de configuració és només per crear un compte ADT. Haureu de fer una mica més de treball per iniciar la vostra protecció. 

adt-identitat-robatori-protecció-revisió-matrícula

Després de registrar-vos, se us arrencarà al tauler, que mostra els vostres serveis disponibles. Per a la protecció contra robatoris d’identitat, inclou quatre opcions: recuperació de despeses, protecció d’identitat, resolució d’incidents i centre de coneixement. Per protegir-vos, haureu de fer clic al botó “utilitzar ara” a la casella de protecció de la identitat, que no s’aclareix. 

quadre de comandament adt-identitat-robatori-protecció-revisió-tauler

A partir d’aquí, se us portarà a una pantalla d’inscripció diferent que utilitza el mateix nom d’usuari i contrasenya que el vostre compte ADT estàndard. Aquí, configurarà la vostra protecció contra el robatori d’identitat, inclòs l’introducció del número de seguretat social i la data de naixement, així com respondrà a algunes preguntes de seguretat.. 

adt-identitat-robatori-protecció-revisió-configuració

El procés d’inscripció d’ADT no és difícil, però és frustrant. Allà on heu d’anar i què no heu de fer, no s’aclareix, i amb taulers de comandes separats per al vostre compte ADT i la protecció contra el robatori d’identitat, el sistema pot confondre ràpidament. La divisió entre dos taulers també causa alguns problemes després de la configuració.

Iniciar sessió ADT

El principal problema es deu al fet que haureu d’iniciar sessió constantment en dues àrees. En primer lloc, haureu d’iniciar sessió al tauler ADT, on podreu veure els vostres serveis actius i, després, iniciar la sessió al tauler de robatori d’identitat per visualitzar alertes i afegir informació addicional.. 

Tot i que podem entendre tenir un tauler de control unificador, tenint en compte quants serveis ofereix ADT, presenta molts cèrcols per saltar quan s’utilitza el servei. 

quadre de comandament identitat-robatori-protecció-revisió-identitat

Per exemple, si rebeu una alerta i heu de contactar amb ADT sobre el possible robatori d’identitat, haureu de tornar a rebre el tauler ADT, però haureu d’estar registrat al tauler de robatori d’identitat per veure l’alerta en el primer lloc. 

Seria una cosa si tot el relacionat amb el robatori d’identitat estigués en un tauler de comandament, mentre que un altre contenia la informació general del vostre compte ADT, però no és el cas. 

Algunes funcions, com ara la recuperació de despeses i la resolució d’incidents, es troben al tauler principal, mentre que les alertes es troben en el robatori d’identitat. De tornada i endarrere, cal tenir dues pestanyes obertes constantment per aconseguir qualsevol cosa, cosa que es fa més frustrant, tenint en compte que la sessió es tancarà després de 15 minuts d’inactivitat.. 

Dit això, el tauler d’identitat és fàcil de desplaçar-se. ADT mostra la vostra puntuació de crèdit, les noves alertes, els vostres informes actuals, algunes preguntes freqüents i les vostres alertes mensuals. És fàcil saltar i trobar informes per a les diferents àrees que controlen ADT, així com afegir informació nova a la secció “editar perfil”. 

Protecció

ADT, tal com s’ha esmentat a la secció de “funcions” anterior, mostra els fonaments bàsics de qualsevol bon servei de protecció del robatori d’identitat i a un preu raonable. Tot i així, falten algunes característiques de protecció, la qual cosa explica la taxa inferior a la mitjana. ADT us mantindrà protegits quan es tracti d’un registre web fosc i de registres públics, però fora d’això, encara sou vulnerable. 

L’omissió més evident és la protecció de les xarxes socials, però és més que un sistema de gestió del risc. Protegir-se del robatori d’identitat consisteix en gestionar el risc, per molt que sigui el seguiment d’una activitat sospitosa. ADT no presenta cap mètrica per mesurar el risc al vostre tauler de taula, cosa que podria significar que no vulgueu posar la vostra identitat en perill. 

En el millor dels casos, són difícils de trobar mesures preventives. No hi ha informació sobre com mantenir la vostra informació personal segura a la taula. Més aviat, ADT funciona en un segon pla, escanejant algunes àrees significatives, però manquen altres àrees crítiques del procés. 

El preu és bo i, tot i que podem elogiar ADT per la quantitat que ofereix a la tarifa següent, encara obtindreu el que pagueu. 

L’ADT està més centrat en si passa alguna cosa, no en primer lloc per evitar-ho, i en aquest front, ho aconsegueix. El vostre pla inclou 1.000.000 dòlars en reemborsament de fons i serveis de restauració de robatoris d’identitat durant tot el dia. Almenys, si es roba la vostra identitat mentre s’utilitza ADT, tindrà molta ajuda per recuperar-la. 

Hi ha eines preventives, però això no és evident. A través del centre de coneixement, de què parlarem més en la següent secció, podeu veure articles sobre la prevenció del robatori d’identitat. També podeu mesurar el vostre risc amb l’eina RiskCompass, que presentarà una puntuació de risc en funció de les vostres respostes a algunes preguntes bàsiques. 

brúixola adt-identitat-robatori-protecció-revisió-risc

És possible, si no és probable, perdre aquestes eines completament, la qual cosa és tan bo com no incloure-les. RiskCompass, per exemple, s’ofereix exclusivament a través del centre de coneixement, tot i que és una eina específicament feta per a la protecció contra el robatori d’identitat. Per això, tindria sentit incloure-la al tauler de robatori d’identitat, no a l’àrea de suport.

Assistència

La manera més fàcil de trobar assistència és a través del tauler de control ADT. Al tauler de robatori d’identitat hi ha un número de telèfon, però aquest és. Tanmateix, a través del tauler de control habitual, podeu obrir el centre de coneixement, que, com s’ha esmentat anteriorment, inclou suport i eines per evitar el robatori d’identitat.. 

adt-identitat-robatori-protecció-revisió-centre de coneixement

Termes com ara “base de coneixement” i “centre de coneixement” solen ser hiperbòlics, ja que aquestes àrees són només recursos de suport. Tot i això, ADT guanya el moniker. El centre de coneixement és un lloc per obtenir coneixement. ADT proporciona consells per mantenir-se protegit, recursos per contactar amb entitats financeres i molt més. 

El centre de coneixement és tanmateix. No hi ha recursos veritables de suport. Per exemple, les preguntes freqüents inclouen preguntes com “què és un incompliment de dades”, però no parlen sobre la gestió del vostre compte o la configuració amb el servei.

El centre d’ajuda s’ofereix una base de coneixement tradicional i, malauradament, no hi ha cap enllaç al vostre tauler de taula. Haureu de navegar de nou al lloc web principal, que utilitza un URL diferent del tauler de control i feu clic al botó “suport” a la barra superior del lloc.. 

adt-identitat-robatori-protecció-revisió-centre d’ajuda

Els temes tractats són útils, tot i que bàsics, com ara veure l’historial de facturació o canviar el servei. Tot i que agraïm la segmentació d’un centre de coneixement per a la protecció contra el robatori d’identitat, és difícil rebotjar entre dues àrees de suport. Igual que els dos taulers de control del vostre compte, trobar recursos d’autoajuda pot resultar molest. 

Tanmateix, contactar amb ADT no és res. Independentment d’on estiguis al lloc, ADT et recorda constantment que pots trucar en qualsevol moment. El número presentat al lloc és una línia de suport general disponible tot el dia. Si necessiteu ajuda per a la restauració d’identitat, hi ha un número separat que podeu veure al tauler de control. 

Si teniu una pregunta senzilla, també podeu contactar amb el xat en directe. ADT ofereix un xat en viu durant tot el dia, que podeu iniciar mitjançant la bombolla situada a la part inferior dreta de la pàgina web principal. Durant el repàs hem rebut un bon grapat de vegades i sempre hem rebut una resposta en menys d’un minut. 

El Veredicte

La protecció contra robatoris d’identitat ADT és un servei de protecció de robatori d’identitat barat i eficaç per a la majoria dels propòsits. Si voleu un segur que us protegeixi si us robeu la vostra identitat i que controli els registres públics i la web fosca a un preu raonable, ADT lliura. Tanmateix, per a les funcions socials, és millor mirar cap a un altre lloc. 

Tanmateix, aquestes característiques tenen un preu elevat, com podeu veure a les revisions sobre protecció contra robatoris d’identitat. ADT obté molt menys allà per la qual cosa, per la qual cosa, si us sembla un joc, és probablement el servei adequat per a vosaltres.. 

Què en penses d’ADT? Voleu registrar-vos en un compte? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Preguntes freqüents sobre la protecció del robatori d’identitat

  • Què significa ADT?

    ADT és American District Telegraph. La companyia es va llançar el 1874 com una de les 57 companyies de telègraf del districte, utilitzant finalment el sistema de lliurament de telègrafs com a mitjà per proporcionar seguretat residencial.

  • Què és ADT?

    ADT és una corporació de seguretat que ofereix seguretat elèctrica, vigilància de les alarmes i protecció contra incendis per a grans i petites empreses, així com adreces residencials.

  • Quant costa ADT?

    La seguretat, la protecció contra incendis i la vigilància dels incendis és només de pressupost. El preu varia segons la ubicació, la mida i l’abast de la protecció. ADT també ofereix serveis de protecció per robatori d’identitat per 9,99 dòlars mensuals.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me