Voog Review – Actualització 2020

Revisió de Voog

Voog és un creador de llocs web fàcil d’utilitzar i assequible que fins i tot té algunes opcions de codificació per a aquells que volen embrutar-se les mans. Tanmateix, per treure-li el màxim partit, potser caldrà embrutar-se del que voldríeu. Llegiu la nostra ressenya completa de Voog per obtenir més informació.


Llançat i mantingut a Estònia, Voog ajuda les petites empreses a crear belles pàgines web i a traduir-les per arribar a un públic global.

Si necessiteu una fàcil configuració, localització i funcions de codificació, Voog és una bona opció. El seu editor i el seu preu faciliten la duplicació del vostre lloc web en diferents idiomes i tenir habilitats de codificació obren moltes opcions de personalització.

Certament, Voog té una corba d’aprenentatge una mica forta, però és un dels casos en què és fàcil utilitzar l’eina, difícilment de dominar-la. Continua llegint la nostra revisió de Voog per veure si és adequat a les vostres necessitats en línia.

Alternatives per a Voog

Fortaleses & Debilitats

Característiques

Voog està ben equipat per crear un lloc web impressionant, sobretot si aprofiteu la seva codificació. El problema amb la seva línia de funcions és que no és bo portar trànsit al vostre lloc web perquè no hi ha cap eina de SEO dedicada, cosa que dificulta una bona classificació.

Tenint en compte això, hi ha potents eines que esperen brillar en el seu editor, de manera que abordem les més importants.

Blogs de Voog

Afegir una nova publicació al bloc a Voog és senzill. Creeu una entrada nova al bloc i el programari generarà automàticament la pàgina, de manera que només heu de poblar-la amb contingut.

Editar la pàgina també és fàcil. Podeu editar el contingut del cos, el títol de la pàgina i les etiquetes i veure el resultat final en temps real.

voog-blog-posts

És rar veure un plantejament tan senzill per fer blocs en un creador web. Wix us permet omplir formularis per configurar una publicació nova i no podreu editar la pàgina com si puguis tenir una pàgina d’inici. Ho compensa en altres àrees, com podeu veure a la nostra ressenya de Wix.

Voog és un veritable sistema de gestió de continguts, que us permet guardar els esborranys, definir les dates de publicació i fins i tot afegir elements habituals en una pàgina, com ara botons socials i carrusells d’imatges.

Malauradament, la funció no té cap culpa. No podeu publicar temes ni integrar-vos amb Facebook per a la secció de comentaris, cosa que redueix l’experiència d’un usuari al vostre lloc web.

Dit això, no hi ha molts problemes, cosa que fa que Voog sigui una bona opció per als blogs. Si voleu un CMS més potent, podeu provar WordPress. Està creat per a blocs, de manera que si això us interessa, llegiu la guia del nostre principiant sobre l’ús de WordPress. A diferència de Voog, però no inclou allotjament web. Si seguiu aquest camí, llegiu també el nostre millor allotjament web per a guies de WordPress.

Voog i comerç electrònic

També és fàcil afegir comerç electrònic al vostre lloc web. En resum, comenceu a crear el botó “Afegeix a la cistella” en una pàgina, afegeix informació de producte a l’element i crea la pàgina de producte al voltant d’aquesta.

botó voog-comprar-comprar

No és infreqüent, però fa la seva feina. El procés està configurat de manera que es posa al treball al començament, després s’asseu i es faci més petits canvis després.

Abans d’afegir productes, heu de configurar la botiga web i els detalls dels botons. Després d’això, podeu afegir imatges i descripcions de productes, que és una segmentació que us proporciona un bon flux de treball.

Al costat de la volada, Voog no admet les categories de botigues. El seu sistema només funcionarà per a petites botigues i plataformes en línia amb articles exclusius o rars.

A més, els vostres clients només poden pagar mitjançant PayPal o MakeCommerce, per la qual cosa no és un sistema versàtil. Al pla Estàndard, mancaven funcions avançades del comerç electrònic, com ara el processament per lots, però fa la seva feina per a petits projectes.

Si esteu interessats en el comerç electrònic, us convindrà millor amb un constructor realitzat per a això, com ara Shopify. Si aquesta plataforma s’adapta a les vostres necessitats, assegureu-vos de llegir la guia del nostre principiant a Shopify.

Localització de Voog

Un dels majors avantatges de Voog és la seva fàcil localització. La companyia s’enorgulleix de “parlar estranger” i així ho demostra.

És senzill afegir una nova versió del lloc web en un idioma diferent. Tot el que heu de fer és fer clic a la bandera que hi ha a l’extrem superior dret i se us enviarà a una estructura duplicada del vostre lloc web.

voog-languages

Després d’això, només heu de substituir el contingut per la traducció que vulgueu i ja havíeu definit. Els visitants del lloc web podran canviar entre idiomes de la mateixa manera que ho vau fer.

Tots els plans de Voog admeten la localització. La versió més econòmica us permet afegir fins a tres idiomes, que és més que qualsevol altre creador de llocs web.

Site123 també té una característica excel·lent de localització (probablement és el segon millor dels creadors de llocs web), però el seu sistema és més rígid. Podeu afegir un duplicat del vostre lloc web, però la pàgina només es mostrarà automàticament en un idioma diferent si una persona es troba en una determinada regió.

Voog proporciona més control al visitant, però si voleu fer-ho de la manera Site123, assegureu-vos de llegir la nostra ressenya de Site123.

Eines per a desenvolupadors

Amb la codificació, Voog obre més oportunitats. Si actualitzeu el pla Plus, podreu accedir completament al codi del vostre lloc web.

Per accedir a l’eina de codificació, aneu a “Configuració”, després a “editor de plantilles”. Això obrirà l’editor de codi, que enumera els elements de la vostra pàgina.

Podeu codificar mitjançant diferents llenguatges de programació i tot us facilita l’API de Voog. La documentació de l’eina és àmplia, cosa que suposa un avantatge important per a la funció. Si això sona bé, assegureu-vos que consulteu la guia de la plataforma per començar amb l’editor de codis.

Vista general de les funcions de Voog

Logotip de Voogwww.voog.com

Comença des de $ 057 per mes Tots els plans

Disseny

Temes de Premade

Constructor de formularis

Editor HTML

Suport al fòrum

Galeria d’art vectorial

Àudio

Vídeo HD

Usabilitat

Interfície Arrossega i deixa anar

Editor de SEO

Suport per a mòbils

Centre d’aplicacions

Suport al bloc

Suport de comerç electrònic

Editor de pàgines

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Extres

Certificat SSL

Nom de domini

Crèdits publicitaris

Revisió del lloc

Assistència

Centre d’ajuda

Fòrum
0

Xat en directe
24/7

Telèfon

Correu electrònic

Assistència 24/7
0

Video Tutorials

Tutories de text

Diversos

Pla gratuït

Preu

Fins i tot el preu de Voog és més senzill que altres constructors de llocs web. Només heu de triar entre tres plans: Standard, Plus i Premium.

Abans de buidar cadascú, alguna cosa a tenir en compte sobre Voog és que no té un pla gratuït. Podeu provar el seu pla estàndard durant 30 dies de forma gratuïta, però no podeu publicar el vostre lloc web, de manera que no podreu utilitzar la plataforma a llarg termini si no pagueu.

Això va en contra de la norma, amb la majoria de constructors que ofereixen un subdomini sense cap cost, però ajuda el client a prendre mesures. Si Voog és adequat per tu, pagareu, cosa que us motivarà perquè el vostre lloc web funcioni.

El pla estàndard ofereix 2 GB d’emmagatzematge de dades, tres idiomes, 30 pàgines i fins a tres col·laboradors. Obteniu xifratge SSL i podeu configurar botigues en línia, però la plataforma requereix el tres per cent de cada venda realitzada i no obteniu totes les funcions de comerç electrònic. Podeu obtenir un domini personalitzat, però haureu de pagar més per això.

L’estàndard és bo si comenceu amb el comerç electrònic i voleu veure si us convé o bé voleu un altre lloc on ampliar la vostra presència en línia. Per exemple, si ja venen articles petits, és un bon lloc per arribar a clients nous.

El pla Plus augmenta l’emmagatzematge de dades a 10 GB i no inclou idiomes, pàgines ni usuaris. També disposeu d’un domini gratuït, d’accés complet a la base de dades del vostre lloc web i del paquet de comerç electrònic tot inclòs, encara que el lloc web tingui un 3% de cada venda..

Els plans Plus són perfectes per a una empresa que ven productes en línia a un públic internacional, ja que podeu afegir tants idiomes com vulgueu. Dit això, assegureu-vos que sou capaç o bé de finançar-vos prou bé per aprofitar les oportunitats de codificació.

El pla Premium és similar. Elimina la restricció a l’emmagatzematge de dades i la taxa de transacció, però també inclou SSL personalitzat, CDN personalitzat i suport prioritari. Tot el que feu, us recomanem que comenceu amb un dels altres plans i que actualitzeu a Premium si Voog us funciona.

No és que pugui fallar amb la plataforma. Si esteu interessats en la localització i en resultats bonics, farà la seva feina, però els avantatges afegits al pla Premium no són tan importants quan comenceu.

Disseny & Eines

Amb Voog és fàcil dissenyar un lloc web pràctic per publicar. Té una fila inferior amb cinc botons principals que permeten editar tot i més opcions a la cantonada inferior dreta per a la previsualització i similars.

A més, podeu editar alguns aspectes d’elements directament a la pàgina, com ara la ubicació d’un Google Map inserit. No és difícil aprendre què fa cada botó i cobrirem cada possibilitat, però hi ha una gran advertència per a l’editor de Voog.

Pots fer que una pàgina sembli qualsevol cosa que imagines, però necessitaràs codi per això. Els retocs excel·lents i els ajustaments dels elements només són possibles a través de les eines de desenvolupament de Voog, el que suposa un gran problema per a principiants o per a persones que no volen codificar..

Per exemple, si voleu que apareguin elements a les columnes, haureu de codificar-ho. L’estructura predeterminada és apilar elements l’un sobre l’altre. Pel que fa al propi editor, només hi ha algunes opcions.

Interfície de Voog

El botó “afegir” és explicatiu. Podeu utilitzar-lo per inserir elements, com ara blocs de text, formularis, vídeos, sons o fins i tot un botó de “compra”. Tot i que no és revolucionari, és fàcil començar amb Voog. Tot el que heu de fer per afegir alguna cosa és arrossegar-lo des de la barra inferior fins on vulgueu que es mostri a la pàgina.

voog-drag-item

La secció “fitxers” us permet carregar contingut per a un altre ús. En comparació amb la mediateca de Squarespace, és molt més fàcil d’utilitzar perquè podeu arrossegar elements directament des de la barra de fitxers, en contraposició a una pestanya diferent.

Dit això, SquareSpace ho aconsegueix amb els seus impressionants resultats, així que assegureu-vos de revisar la nostra revisió SquareSpace abans de recordar-vos..

A la pestanya “contingut”, podeu editar publicacions de blocs, catàlegs, botiga i estructura del vostre lloc web. Aquesta fitxa està ben classificada i ofereix un accés ràpid a la configuració i als menús importants, cosa que facilita la navegació de l’editor.

voog-content

La pestanya “estadístiques” és la més senzilla. Proporciona accés ràpid a analítiques de llocs web, com ara visitants, fonts i aproximadament el 0,01 per cent del que trobareu amb Google Analytics. No és extensa, però és una bona manera de veure com ho fas.

Podeu trobar el fons del vostre lloc web a la pestanya “Configuració”. Aquí, podeu fer canvis globals del lloc web, gestionar usuaris i dominis o configurar un fitxer robots.txt personalitzat. Com aquesta darrera, la pestanya presenta opcions poc ortodoxes, per la qual cosa és un bon parc de jocs per a usuaris experimentats.

configuració de voog

Els altres botons inclouen “desar”, “previsualitzar” i “suport”. No us trobareu utilitzant massa sovint, però és bo tenir a prop.

Tot plegat, l’editor és elegant i potent. Podeu aconseguir un producte mínimament viable i fins i tot crear llocs web complexos amb una mica de treball.

Si voleu quelcom tan fàcil d’utilitzar, però molt més potent sense codificar, podríeu provar Weebly. Per veure si us convé, llegiu la nostra crítica de Weebly.

Facilitat d’ús

Un cop heu triat una categoria i una plantilla de lloc web, heu estat llançats a l’editor. Hi ha algunes plantilles per triar, però són semblants entre si. No és un gran problema perquè són belles, però la manca de complexitat podria resultar ser un problema per a l’usuari que té una imatge clara en compte del que hauria de semblar el seu lloc web..

A continuació, hi ha un tutorial opcional que posa de manifest el que fa cada botó, però no és tan important.

voog-tutorial

Els desenvolupadors del redactor van tenir molta cura per fer que tot fos intuïtiu. És fàcil afegir imatges, text, formularis o fins i tot extensions de Google Maps.

Jugueu amb l’editor durant 30 minuts i començareu a tenir idees. “Què passa si posés aquest carrusel d’imatge al costat d’un breu fragment sobre mi?” o “Em pregunto si puc fer passar aquest botó”.

És aleshores quan començareu a sentir-vos desbordats. La plataforma és potent i té moltes funcions poc ortodoxes, però s’amaguen darrere de moltes investigacions (i més sovint, de codificació).

Posar un carrusel d’imatges al costat d’un fragment de text curt o fer passar el botó del botó necessita que us envieu l’editor de codi. Si teniu experiència de codificació, és tan fàcil d’utilitzar com el propi editor. La documentació és abundant i es racionalitza el procés, però per a una persona que no té habilitats tecnològiques, s’estima..

El programari és fàcil de recollir i us permet produir un producte mínimament viable, però sense una mica de trituració o diners addicionals, no tothom podrà aprofitar al màxim el seu potencial..

Un avantatge és que Voog us ofereix desenvolupadors per treballar. Pagareu addicionalment per això, però és bo perquè sabeu que poden manipular el programari en la seva mesura.

Assistència

L’assistència de Voog no destaca, però fa la seva feina. La base de coneixement té algunes preguntes freqüents que es llisten a la part superior de la pàgina i si es desplaça cap avall trobareu 12 seccions d’ajuda. Estan compostos per tutorials breus i per a ocasionals Q&A, però no són exhaustius.

És a dir, tret que estiguem parlant de documentació. L’API i la documentació de desenvolupador de Voog són de primera qualitat.

voog-base de coneixement

Sorgeixen problemes, de manera que potser haureu de contactar amb Voog. L’empresa disposa d’assistència 24/7, però no és necessàriament el cas. Per telèfon, només podeu contactar amb ells entre les 8 i les 16 hores. Temps de Berlín. Si no hi esteu, teniu el correu electrònic o el xat.

Els seus agents responen a les entrades set dies a la setmana i el sistema de xat és decent, amb la majoria de temps de resposta inferior a una hora. Per correu electrònic, potser espereu més temps per respondre, però el recomanem si el vostre problema no és urgent. La resposta que es dóna és sempre més exhaustiva.

La base de coneixement es pot ampliar i ningú tindria en compte un temps de resposta més ràpid, però en general el suport és bo.

El Veredicte

Si voleu resultats impressionants en poc temps, amb poc esforç, és possible que utilitzeu un constructor diferent. Podeu consultar els millors creadors de llocs web per veure quin us convé, però generalment us recomanem Wix. Per saber per què, llegiu la nostra ressenya de Wix.

Dit això, si no teniu por de deixar-vos les mans brutes i llaurar la documentació i voleu un lloc web fàcil de localitzar, doneu-li a Voog un tomb.

Si voleu alguna cosa diferent, podeu llegir el nostre millor article sobre proveïdors d’allotjament web. Us recomanem que utilitzeu WordPress amb aquests proveïdors, però mireu al vostre voltant i comproveu si alguna cosa més us interessa.

Què penses? La nostra participació a la fira de Voog? Si no esteu d’acord amb nosaltres o hi ha alguna cosa que voleu afegir, assegureu-vos que aneu a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map