Revisió Mobirise – Actualització 2020

Revisió Mobirise

Mobirise és poc freqüent per a un creador de llocs web, ja que funciona millor quant més diners hi feu. La seva forma base és, bé, bàsica, però un cop invertit alguns diners es converteix en una opció força atractiva. Consulteu quina indústria li ofereu exactament en aquesta revisió completa de Mobirise.

Mobirise Website Builder és un tipus diferent de creador de llocs web. No està basada en el navegador, per la qual cosa heu de descarregar-ho per crear alguna cosa. Inclou opcions d’edició i plans de preus innovadors. És fàcil d’utilitzar, si potser és difícil de configurar.

Si voleu aprofitar-ho al màxim, haureu d’invertir diners al principi perquè les seves potents funcions només són accessibles mitjançant complements de pagament.

Si teniu una bona comprensió de l’HTML i uns 100 dòlars per gastar, Mobirise Website Builder és una opció ideal per a qualsevol indústria. Dit això, si no teniu experiència tècnica o busqueu opcions més econòmiques, pot ser que Mobirise no us funcioni. En aquesta revisió de Mobirise Website Builder, us ajudarem a veure si és així.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per Mobirise

Característiques

El primer que cal esmentar sobre les funcions de Mobirise Website Builder és la manca d’eines de blog. Aquest és un problema per a qualsevol persona que vulgui augmentar el trànsit mitjançant la cerca orgànica i un gran obstacle per eliminar el servei per convertir-lo en la nostra millor llista de creadors de llocs web. Tenint en compte això, vegem què pot fer.

Mobirise Extensions del creador de llocs web

La pàgina “extensions” és el mercat d’aplicacions de Mobirise Website Builder. Disposa de complements com el Carret de la compra PayPal, que us permet fer comerç electrònic i l’eina SEO, que us permet generar fitxers i mapes de llocs robots.txt..

mobirise-extensions

El mercat d’aplicacions és com Mobirise guanya diners. Adquireix extensions per actualitzar el lloc web. En parlarem més a la secció “preus”. De moment, passarem algunes coses.

La majoria de les extensions són barates pel que ofereixen. Per exemple, l’extensió de la cistella de compra PayPal, que permet vendre productes en línia, només té 39 dòlars i cobreix un any d’actualitzacions i assistència..

La majoria de les plantilles que podeu adquirir són impressionants i estan dirigides a determinats públics. Si la vostra empresa es troba entre les que Mobirise tenia en compte, com ara la planificació de noces o el gimnàs, el tema serà útil.

Per exemple, el tema educatiu està ben elaborat. Si voleu vendre un curs en línia, Mobirise Website Builder us ofereix aquesta extensió, que afegeix suport per a vídeo, recollida de formularis i un bon disseny per al vostre conjunt d’eines.

Aquesta és una manera intel·ligent d’integrar els preus al mercat d’aplicacions. Podeu crear un lloc web senzill i penjar-lo a GitHub, a través de FTP o de la vostra empresa de hosting que trieu, però per obtenir un resultat impressionant heu de comprar extensions.

El que es podria millorar és la quantitat de complements. No totes les indústries estan cobertes per les extensions. Si sou un dentista o professional independent que vulgueu utilitzar Mobirise Website Builder, tindreu problemes amb les plantilles.

Tot i que això és cert, el rival SiteBuilder de Mobirise Website Builder només té set complements al seu mercat i no tenen importància. SiteBuilder té avantatges, per tant, consulteu la nostra revisió de SiteBuilder abans de treure conclusions. Dit això, el mercat d’aplicacions de Mobirise Website Builder és a uns quilòmetres per davant del SiteBuilder.

Mobirise Website Builder SEO

Pel que fa a SEO, Mobirise Website Builder no és el millor constructor que hi ha. Podeu afegir una extensió que generarà un mapa del lloc i els fitxers robots.txt, però es tracta.

Fins i tot sense aquesta extensió, podeu editar fragments breus de metadades a l’editor de vainilla. Tot i que no es tracta d’un canvi de joc, també és important cobrir-lo.

També podeu instal·lar l’extensió de l’editor de codis per assegurar-vos que tot estigui net i per facilitar que Google us trobi.

Però lluita per obtenir resultats mínims. Si voleu un creador fàcil d’utilitzar que us ajudi a classificar Google, llegiu la nostra revisió de Wix.

Mobirise eCommerce Website Builder

Mobirise Website Builder no inclou cap eina de comerç gratuït. Per començar a vendre al vostre lloc web, heu d’adquirir l’extensió de la cistella de compra de PayPal.

mobirise-paypal

Per un pagament únic de 39 dòlars, podeu vendre productes digitals o físics. No és un paquet de comerç electrònic tot inclòs perquè només admet transaccions amb PayPal, però és molt més barat que el que obtindreu en un altre lloc.

El que més ens agrada del complement és que inclou un tutorial exhaustiu on es detalla com configurar la vostra botiga i afegir i gestionar productes. Disposa d’explicacions i vídeos clars, concisos per il·lustrar els punts plantejats.

Mobirise Website Builder, juntament amb la seva extensió PayPal, és una bona elecció si no us centreu en el comerç electrònic, però encara voleu una petita botiga al vostre lloc web..

Per obtenir millors resultats, proveu Shopify. Tot i això, no n’hi ha prou. És una plataforma complexa, per tant, llegiu el manual del nostre principiant sobre Shopify.

Formulari de contacte per a creadors de llocs web Mobirise

La creació d’una llista de correu electrònic amb Mobirise Website Builder és difícil si no compreu l’extensió de Former Builder de 39 dòlars. A més del nom, telèfon, correu electrònic i un camp de missatges, no podeu incloure res més. No podeu afegir botons especials, canviar la tipografia ni personalitzar els camps.

Això és molt important perquè us convindreu millor a l’enllaç a un formulari de Google que no pas a utilitzar l’eina de presentació de formularis de Mobirise Website Builder..

Mobirise-formulari de contacte

Tot i que limitada, l’extensió Form Builder pot treballar encara en un petit projecte o tasca. No és prou bo, per exemple, si només necessiteu que la gent registri alguna cosa.

No us desanimareu però. Si us agrada Mobirise Website Builder i heu de crear una llista de correu electrònic, comprar el complement Form Builder pot satisfer les vostres necessitats.

Característiques generals

Logotip de Mobirisemobirise.com

Gratuït

Disseny

Temes de Premade

Constructor de formularis

Editor HTML

Suport al fòrum

Galeria d’art vectorial

Àudio

Vídeo HD

Usabilitat

Interfície Arrossega i deixa anar

Editor de SEO

Suport per a mòbils

Centre d’aplicacions

Suport al bloc

Suport de comerç electrònic

Editor de pàgines

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Extres

Certificat SSL

Nom de domini

Crèdits publicitaris

Revisió del lloc

Assistència

Centre d’ajuda

Fòrum

Xat en directe

Telèfon

Correu electrònic

Assistència 24/7

Video Tutorials

Tutories de text

Diversos

Pla gratuït

Preu

La versió vainilla de Mobirise Website Builder és gratuïta per descarregar i utilitzar. Més endavant parlarem sobre què podeu fer amb això, però ara per ara, anem a veure què ofereix el servei per a aquells que disposen a gastar diners.

La majoria de les extensions són només plantilles actualitzades dirigides a determinats públics. Per exemple, WorkshopAMP és per a empreses de tallers de reparació. Per damunt d’aquestes, obté extensions específiques de funcions, com ara Paypal Shopping Cart i Form Builder, que afegeixen moltes opcions de personalització.

El que és excel·lent per adquirir extensions és aconseguir-les per a tota la vida. Feu un pagament inicial que us concedeix accés a l’eina. A més, teniu un any de suport prioritari i actualitzacions del complement.

Tot i que poc ortodox, aquest mètode és molt millor que oferir plans de pagament.

Si només voleu comerç electrònic, podeu invertir en això i no heu d’adquirir el pla de nivell més alt que s’ofereix com ho faria amb la majoria de proveïdors. En aquests casos, els plans poden ser econòmics, ja que inclouen idiomes addicionals, augment de l’amplada de banda i suport prioritari.

Per exemple, Voog és ideal per a la localització, però obtenir la millor experiència multilingüe significa gastar diners per certificats i funcions que no necessàriament necessiteu. Mobirise Website Builder ho fa millor, però Voog encara té mèrits, així que assegureu-vos de consultar la nostra revisió de Voog.

No oblidem que és probable que sortiu més ric al final de l’any que si haguéssiu de comprar una subscripció de primer nivell a un altre fabricant.

Disseny & Eines

Hem parlat d’extensions, de característiques de vainilla i de preus. Ara, anem a l’editor. L’editor de Mobirise Website Builder està centrat en la simplicitat.

mobirise-editor- (comprimit)

Tot el quadre de comandament està clarament organitzat. Tot i que les eines d’edició no estan etiquetades tant com haurien de ser, hauríeu de penjar-lo al cap de cinc minuts després de jugar-hi.

“Pàgines”, sorprenentment, us permet gestionar les pàgines del vostre lloc web.

mobirise-pages

També és on podeu ajustar l’URL de les vostres pàgines i els metadats per obtenir un millor SEO.

“Llocs” us permet gestionar tots els projectes integrats a l’aplicació.

mobirise-sites

També és on ajusteu la ruta d’exportació d’un lloc web. A més, és on podeu pujar un punt de mira i activar efectes per desplaçar-se per una pàgina. Tot i que no és complicada, la secció serà important a l’hora de publicar el vostre lloc web.

“Inicia sessió” i “Ajuda’m!” són explicatius. El primer us permet registrar-vos a Mobirise Website Builder i el segon us enviarà un formulari de contacte per posar-vos en contacte amb els desenvolupadors.

Finalment, la pestanya “extensions i temes” us porta a una pantalla on podeu instal·lar complements gratuïts i de pagament per al vostre lloc web.

temes mobirise

Tanmateix, aquests no són pa i mantega de Mobirise Website Builder. El principal que fareu si feu servir el servei gira a la secció “blocs”.

mobirise-blocks

La pantalla “blocs” inclou diverses subcategories amb seccions de pàgina premade.

La categoria “menú” és senzilla. Amb la versió de vainilla, podeu triar entre dos formats de menú. Un cop hàgiu establert un tipus de menú, ja esteu preparat per triar una capçalera per a la vostra pàgina.

La pestanya d’introducció de la vainilla té nou capçaleres per triar. Venen amb imatges, lliscants, eslògans i títols combinats de diverses maneres.

Les altres categories no són complexes, però les anirem passant.

“Lliscadors” inclou galeries i carrusels d’imatges. “Funcions” té blocs dissenyats per ajudar-vos a il·lustrar els avantatges del treball amb l’empresa. És una incorporació intel·ligent, ja que facilita la compilació d’una pàgina “serveis” o “sobre nosaltres”.

“Media” us permet afegir tot tipus de vídeos i imatges autònomes. Tot i que sigui funcional, seria fantàstic si teníeu accés al contingut d’emmagatzematge des de la pestanya.

El “article” presenta coses com ara títols, blocs de cos i integracions socials que s’utilitzen per redactar i publicar articles. No és un sistema de gestió de contingut, però n’hi ha prou si només voleu fer un bloc sobre què heu estat.

“Informació” inclou blocs que us ajuden a esquematitzar les dades. Tot i que útil, el sistema s’agilitzaria millor si el contingut es fusionés amb el bloc de “característiques”. “Testimonis” us permet inserir comentaris de clients. Malauradament, no hi ha cap bloc testimonial amb carrusel d’imatge a la versió de vainilla, que hauria estat un avantatge important.

“Social” té blocs compartits i seguits per als serveis populars de mitjans de comunicació social. Les “Taules de preus” tenen bonics blocs de pla de preus si es diversifica la vostra oferta. “Forms” té algunes plantilles per recollir formularis i “mapes” us permet integrar un mapa de Google a la vostra pàgina.

Finalment, la pestanya “peus de peu” de vainilla inclou quatre blocs de peu que podeu utilitzar. Els peus de pàgina de Mobirise Website Builder estan ben elaborats i van acompanyats d’icones socials, mapes i un disseny de taules.

mobirise-footers

A més d’afegir blocs, podeu fer edicions a la pàgina.

Edicions a la pàgina de mobirise

La funció permet modificar el text, la tipografia i els colors, cosa que optimitza el flux de treball. No és infreqüent entre els creadors de llocs web, però Mobirise Website Builder ho fa bé perquè els botons i els camps d’edició són petits, senzills i sensibles.

Facilitat d’ús

Un cop us heu acostumat al servei, Mobirise Website Builder és fàcil d’utilitzar. No hi ha moltes etiquetes als controls ni a les seccions arrosseguades i fixades, de manera que es necessita el temps per veure què pot fer tot, però podeu obtenir el bloqueig en 15 minuts..

Per començar, heu de descarregar el programari des del lloc web de Mobirise. Un cop solucionat, cal que us registreu per accedir a l’editor. Registra’t i estarà a punt per treballar.

La interfície d’usuari és senzilla i estètica. WYSIWYG és el look predeterminat de l’editor, que us permet crear l’estructura d’un lloc web en menys de mitja hora. En funció del que necessiteu del vostre lloc web, també pot trigar més temps si compreu extensions, però 30 minuts és la xifra bàsica per crear la columna vertebral del mateix..

Tots els blocs tenen contingut fictici, de manera que al costat, haureu d’inserir les imatges i els blocs de text que necessiteu per atraure els visitants. Si no heu de codificar ni afegir desenes de productes, es pot tenir cura en una sola sessió.

Quan es tracta de publicar, les coses no són tan brillants. Un cop heu editat, podeu publicar el vostre lloc web a una unitat local o a un FTP.

mobirise-publicar

Malauradament, Mobirise no ofereix serveis d’allotjament, per la qual cosa haurà de pagar més per una plataforma d’allotjament. Si necessiteu ajuda per trobar-ne un, llegiu la nostra guia sobre com triar un proveïdor d’allotjament web.

Aquest és l’inconvenient principal d’utilitzar Mobirise Website Builder. No disposeu d’un paquet tot inclòs per atendre les vostres necessitats en línia en un sol lloc. Si només sou una mica experimentat en tecnologia, això no serà cap problema, però per a la majoria de les persones, publicar un lloc web amb Mobirise Website Builder serà un problema.

Si preferiu posar tots els ous en una sola cistella, Squarespace i Weebly són millors opcions. Ofereixen plantilles que són boniques, però també oferiu allotjament i personalització més profunda. Llegiu la nostra crítica de Squarespace i Weebly, per obtenir més informació.

Assistència

El suport de Mobirise és exhaustiu. Feu clic a “ajuda” a l’editor i obtindreu una finestra emergent amb enllaços a un centre d’ajuda, un fòrum i un formulari de contacte..

El centre d’ajuda està ben organitzat.

mobirise-help-centre

Hi ha sis categories de preguntes freqüents i tutorials, i inclouen excel·lents explicacions i vídeos tutorials. Tot i que vam haver de superar alguns obstacles en provar Mobirise Website Builder, el centre d’ajuda va ser suficient per respondre a les nostres preguntes.

mobirise-support-question

Si no obteniu les respostes que necessiteu a la base de coneixement de Mobirise, també podeu accedir als fòrums.

mobirise-forums

Hi ha una gran comunitat de desenvolupadors de Mobirise disposats a ajudar-vos en problemes i qüestions de lloc. Si encara ningú no us ha preguntat sobre el vostre problema, podeu iniciar un fil i obtenir ajuda dels altres usuaris de Mobirise Website Builder.

Si aquests dos no funcionen, podeu contactar amb els desenvolupadors mitjançant el formulari de contacte integrat a l’aplicació. Els correus electrònics es responen de manera ràpida i professional.

En definitiva, no hauríeu de trobar cap obstacle que us passi més d’un dia del vostre temps.

El Veredicte

Mobirise Website Builder és una excel·lent eina. És innovador, té una bona oferta i pot obtenir una cosa impressionant en funcionament en qüestió de dies (o fins i tot hores).

Malauradament, el programari té un èxit per no tenir funcions. No hi ha cap eina de bloc és un gran problema el 2019, tenint en compte la duresa que estan treballant altres empreses per combatre la fórmula de l’algoritme de Google. Afegiu una mala eina de SEO a la combinació i no la trobareu orgànicament.

Si voleu una plataforma de blocs impressionant, llegiu el nostre millor article sobre proveïdors d’allotjament web. Us recomanem WordPress, que és el rei CMS, però potser també us servirà alguna cosa més. Tanmateix, abans d’anar a WordPress, assegureu-vos de llegir la guia del nostre principiant sobre WordPress.

Va ser la nostra participació en Mobirise Website Builder? Vau tenir una experiència diferent amb ell? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me