Revisió impressionant: actualització del 2020

Revisió impactant

Un creador de llocs web sòlid que encerta, Strikingly és perfecte per a persones que dissenyen llocs més petits o que necessiten una interfície fàcil d’utilitzar. Els usuaris més avançats poden voler mirar cap a un altre lloc, però, llegiu la nostra revisió completa per saber per què.


Strikingly és un creador de llocs web que destaca entre la multitud gràcies a la seva facilitat d’ús. Es necessita la interfície arrossegar i deixar anar normal i es retiren algunes opcions per agilitzar el disseny. L’empresa encara està en la seva infància, fundada el 2012. Tot i així, el seu disseny atent i els seus preus econòmics guanyen fàcilment un lloc entre els nostres millors fabricants de llocs web..

De vegades, els joves donen context a l’estat actual de les coses i no podríem ser més reals aquí. Sorprenentment ofereix ecommerce per a tots els plans, a més d’un centre d’aplicacions completament destacat i la integració amb complements POWr, totes les funcions que altres constructors de llocs web reserven per a plans d’alt nivell..

Durant aquesta revisió impactant, parlarem sobre aquestes funcions, mostrant els aspectes destacats i els entrebancs del servei. Podeu registrar-vos en un compte gratuït per provar-lo per si mateix o bé utilitzar un dels plans de pagament durant 14 dies abans de sortir de la butxaca.

interfície sorprenent

cridanerament el quadre de comandament

marcantment la configuració del bloc

La botiga d'aplicacions sorprenent

impressionants opcions de seo

Anterior

Pròxim

Alternatives per a Strikingly

Fortaleses & Debilitats

Característiques

Strikingly té una quantitat sorprenent de funcions, tenint en compte el seu baix cost. Tens accés a diverses eines per crear el teu lloc, la gestió mitjançant dispositius iOS i un sistema de recompenses força generós, per arrencar. Per a moltes, aquestes funcions poden passar desapercebudes, però encara milloren l’experiència d’una manera que pocs altres constructors de llocs web poden rivalitzar.

Per crear el vostre lloc, Strikingly ofereix un mode “instantani”. Aquesta funció contempla la vostra pàgina de LinkedIn o la pàgina de Facebook i crea un lloc al seu voltant. S’assembla molt a la Dolphin de Jimdo (consulteu la nostra crítica de Jimdo) perquè cerca informació a les vostres xarxes socials i la trasllada a un lloc web. No tothom pot aprofitar aquesta característica, però els llocs personals poden baixar-se ràpidament.

sorprenentment un lloc web de clic

Tots els usuaris tenen accés a la botiga d’aplicacions un cop que es posa en funcionament un lloc. Tot i que no és tan robusta com la botiga d’aplicacions de Weebly (llegiu la nostra crítica de Weebly), encara hi ha un munt d’opcions. Eines com el ticketing Eventbrite i la integració de PayPal ajuden als comerços electrònics, mentre que els mapes Baidu ajuden a les empreses locals.

Parlant de comerç electrònic, cada lloc pot enumerar algun nombre de productes. Hi ha limitacions en els plans barats, però aquesta és una característica que hem vist des de molt pocs constructors de llocs web. Sorprenentment només admet els productes físics fora de la porta, però no deixa de ser impressionant tenint en compte el preu.

Si voleu oferir descàrregues digitals, podeu fer-ho, però necessiteu un complement de tercers. POWr és una botiga d’aplicacions creada per a creadors de llocs web i ofereix una àmplia gamma de plugins per a Strikingly. Hi ha un addon de descàrrega digital gratuïta per iniciar-vos si voleu seguir aquesta ruta.

integració impactant

Normalment, no tocaríem un sistema de recompenses de cap creador de llocs web, però Strikingly és tan bo que cal assenyalar-ho. Podeu guanyar fàcilment un any o més d’una subscripció Pro sense haver de pagar ni un cèntim. Simplement connecteu el vostre compte de LinkedIn i sincronitzeu els vostres contactes de correu electrònic i podreu guanyar fins a un any de servei gratuïtament. També podeu utilitzar un enllaç de referència, que s’acumula en un mes de Pro per a cada registre que genereu.

Característiques destacades

Logo impressionantwww.strikingly.com

Comença des de 800 dòlars al mes Tots els plans

Disseny

Temes de Premade

Constructor de formularis
Formulari de Google

Editor HTML
Només plans pro

Suport al fòrum

Galeria d’art vectorial

Àudio

Vídeo HD

Usabilitat

Interfície Arrossega i deixa anar

Editor de SEO

Suport per a mòbils

Centre d’aplicacions

Suport al bloc

Suport de comerç electrònic

Editor de pàgines
Només pla professional

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Extres

Certificat SSL

Nom de domini

Crèdits publicitaris

Revisió del lloc

Assistència

Centre d’ajuda

Fòrum

Xat en directe

Telèfon

Correu electrònic

Assistència 24/7

Video Tutorials

Tutories de text

Diversos

Pla gratuït

Preu

Curiosament és molt barat a tota la taula. Els humils cartes de tres plans es mostren on la majoria dels altres constructors de llocs web inicien la seva corba. Tot i que algunes funcions, com ara la possibilitat de vendre productes, arriben a través dels tres plans, pot ser que una quantitat limitada d’opcions de disseny et faci sentir que no obtindríeu els diners.

Un pla gratuït aporta la tarifa típica per al creador de llocs web. Rebrà un subdomini gratuïta strikingly.com, llocs gratuïts il·limitats i 5 GB d’ample de banda. El que diferencia aquest pla, però, és la possibilitat de vendre productes. Per descomptat, només podeu crear una fitxa única, però està molt per sobre del que ofereixen altres constructors de llocs web, fins i tot amb alguns plans de pagament.

Els plans limitats són sorprenentment semblants als gratuïts. La diferència més gran és que podeu connectar el vostre propi domini amb el lloc o bé obtenir-ne un de franc des de Strikingly quan pagueu un any per endavant. Podeu crear llocs gratuïts il·limitats i dos llocs limitats. Aquest parell d’espais addicionals us ofereixen cinc productes a diferència d’un i 50 GB d’ample de banda mensual.

Completen la programació són plans Pro. Aquí és on podeu crear un lloc web adequat, amb tota la marca Strikingly desposseïda, amplada de banda il·limitada i suport per a fins a 300 productes a la vostra botiga. També tindreu accés a HTML / CSS / JavaScript personalitzats, és a dir, podeu trencar el motlle del creador de llocs web.

Els plans Pro exposen problemes a les ofertes econòmiques. Per exemple, Strikingly té un centre d’aplicacions, però algunes ofertes estan restringides als usuaris Pro. A més, a qualsevol pla que no sigui Pro només es permet un lloc web d’una sola pàgina, cosa que fa que el procés de disseny sigui una mica incòmode.

Sorprenentment és barat, però hi ha massa limitacions si no aneu amb un pla Pro. Això és especialment aparent amb les limitacions de la pàgina. Constructors com Wix (llegiu la nostra ressenya de Wix) ofereixen pàgines il·limitades, fins i tot en plans gratuïts. Oferir un recompte de pàgines restringit ajudaria molt a la diferència, a més de reservar cap pàgina addicional per al nivell superior.

Això no vol dir que no podeu crear un lloc web. Hotels, restaurants o qualsevol altre nombre d’empreses s’ho passaran bé amb un disseny d’una sola pàgina. Tanmateix, la restricció encara hi ha i hauria de ser definitivament una cosa que considereu si no teniu previst pagar la prima Pro. Si creieu que podreu beneficiar-vos d’una actualització, podeu provar-la sense risc durant 14 dies.

Disseny & Eines

Com s’ha esmentat anteriorment, els usuaris no professionals de Pro hauran de crear un lloc de pàgina única. Per sort, Strikingly està configurat per permetre-vos crear aquesta sola pàgina de la millor manera possible. Amb eines i temes integrats us permeten anar cap a una pàgina extensa i extensa que, malgrat les seves limitacions, encara sembla excel·lent.

Com en la majoria dels creadors de llocs web, començareu amb una plantilla. Curiosament té una bona selecció, encara que no és massiva, per començar. La millor part d’aquestes plantilles és que no heu de desglossar-les per començar a crear. Ells són completament funcionals fora de porta, i només cal que us moveu i afegiu nous elements per crear el vostre lloc.

plantilles sorprenent

Un cop escolliu el tema, arribareu a l’editor. Es tracta d’una interfície típica d’arrossegar i deixar anar, que us permet canviar ràpidament elements per la pàgina arrossegant el ratolí. Tanmateix, no podeu arrossegar res, enlloc. Per a les seves diferents seccions, Strikingly utilitza un dels tres dissenys i només podeu arrossegar elements al voltant de la columna en la qual va començar.

configuració de disseny sorprenent

Les seccions són la forma en què creeu una pàgina. Podeu afegir una nova secció des de la barra d’eines de l’esquerra i arrossegar-les cap a l’ordre que vulgueu. Aquí és on podeu afegir un bloc, feed social o formulari de contacte. També podeu utilitzar la secció “botiga d’aplicacions” per visualitzar la llista d’addicions de tercers del vostre lloc.

La botiga d'aplicacions sorprenent

A la botiga d’aplicacions, trobareu Disqus, formularis de Google, Pinterest, EventBrite i molt més. No hi ha moltes opcions, però és suficient per convertir-lo en un centre d’aplicacions de bona qualitat. Els plans gratuïts tindran accés a tot, excepte MailChimp, HTML personalitzat i ECWID, tots ells reservats només per a plans Pro.

Fora de les seccions, teniu algunes opcions universals per al vostre lloc dins del tauler d’estils. Inclou els colors de la vostra marca, un esquema de colors universal per al vostre lloc i els tipus de lletra per a cada secció. També podeu provar temes nous directament a la interfície sense perdre la feina ni enviar el nou disseny en directe.

configuració de lloc sorprenentment universal

La pestanya de configuració és on trobareu informació bàsica del lloc com el nom i la meta descripció, així com analítiques per a les visualitzacions de pàgines. Els usuaris professionals també poden afegir pàgines noves aquí i convidar els col·laboradors a treballar al lloc. A la pestanya “avançat”, també hi trobareu una secció de SEO, on podeu enviar a Google tota la informació adequada per indexar la vostra pàgina..

La zona de disseny de Strikingly se sent força limitada fora de la porta. Les tres opcions de disseny i la gamma limitada de seccions semblen inicialment una matriu bastant sàvia. Tanmateix, a la pràctica, aquestes poques eines condueixen a una gran quantitat d’opcions. Es tracta d’un editor extremadament potent que no incomoda el procés amb massa opcions innecessàries.

Facilitat d’ús

Sorprenentment, són les mans d’un dels més fàcils d’utilitzar constructors de llocs web. Gestiona un sistema tancat amb una quantitat limitada d’opcions, alhora que presenta tones de possibilitat. No teniu molt a fer per aconseguir un lloc excel·lent, tot sense renunciar a cap funcionalitat.

És força contradictori, però la petita paleta d’opcions de Strikingly augmenta la potència mantenint la facilitat d’ús. Feu servir seccions per crear la vostra pàgina, cadascuna d’elles amb algunes opcions de disseny diferents. Strikingly en suggereix tres, però també podeu crear-ne les eines de col·locació i dimensionament.

Per a canvis amplis, el menú de l’esquerra gestiona tota la feina. Podeu afegir seccions noves aquí i arrossegar-les per les que existeixen perquè tot estigui en ordre. Tot està situat l’un de l’altre, fent un procés de disseny lineal que no necessita massa coneixements per anar bé.

configuració de secció sorprenent

Les seccions gestionen tot el contingut del vostre lloc web. Podeu ajustar colors i textos universals al menú d’estils, però el veritable cor del disseny es troba aquí. Per exemple, podeu afegir una aplicació des de la botiga d’aplicacions simplement arrossegant la secció a la pàgina. A partir d’aquí, és qüestió de trobar el que voleu i instal·lar-lo.

Això també es produeix en blogs i botigues. Ambdues àrees tenen les seves pròpies seccions que es troben en algun lloc de la pàgina. Editeu els productes o les publicacions de la mateixa secció en lloc d’utilitzar una interfície de backend com WordPress o Shopify.

marcantment la configuració del bloc

Tot i això, les seccions també mostren la advertència de tot el calvari. Com s’ha esmentat anteriorment, els usuaris no professionals estan restringits a un lloc web d’una sola pàgina. Tot i que certament ajuda a la facilitat d’ús, no és una configuració ideal. Tindreu un temps més senzill per crear el vostre lloc, sí, però pot no ser exactament com el voleu.

Tot i així, és difícil ignorar l’editor de Strikingly. És un disseny fluït que permet desfer-se de la construcció del vostre lloc sense problemes. No hi ha una gran quantitat d’opcions o elements per espantar els novells, tot mantenint el poder d’un creador de llocs web complet..

Assistència

Curiosament té una àmplia gamma de suport de bricolatge a través del fòrum de coneixement i idees. Hi ha guies per a qualsevol cosa, amb els fòrums disponibles per a qualsevol pregunta addicional. No obstant això, per a problemes tècnics, Strikingly podria beneficiar-se d’una gamma més àmplia d’opcions de contacte.

Tot i així, a partir de la base de coneixement, Strikingly té molts articles, encara més que altres creadors de llocs web. Hi són presents tutorials bàsics com connectar el vostre domini o utilitzar el creador, però també hi ha més tutorials de nínxol. Per exemple, hem trobat especificacions exactes de càrrega d’imatges, incrustar vídeos per a llocs basats a la Xina i fins i tot redactar la política de privadesa de Strikingly..

impressionant base de coneixement

La base de coneixement aconsegueix traure opcions com GoCentral (llegiu la nostra revisió GoDaddy GoCentral) amb guies de resolució de problemes. Molts constructors de llocs web simplement afegeixen tutorials a la base de coneixement, amb poca o cap informació sobre quan alguna cosa va malament. Al contrari, Strikingly té una àmplia llista de temes de resolució de problemes de l’allotjament xinès a la correcció d’errors de càrrega de fitxers.

guia de resolució de problemes sorprenent

Inclou sorprenentment una llista de vídeos d’inici per obtenir el vostre camí cap a l’edifici. Aquests són realment útils, fins i tot per a aquells que tinguin alguna experiència amb creadors de llocs web. Els 43 vídeos diferents us guiaran a través de tots els aspectes del creador i del servei, fins i tot aconseguint els termes del servei i passant a un pla de nivell superior..

vídeos impressionants

Podeu utilitzar els fòrums Strikingly per fer preguntes nínxules, però no sembla ideal. Tot i que és una interfície útil, la comunitat no està molt activa. Al llarg de la redacció d’aquesta crítica, només hi hagué una única pregunta contestada a la primera pàgina de temes, amb respostes molt llargues a tot arreu. Els membres de suport cridaners responen de tant en tant a temes, però sembla que és la ruta menys adequada per obtenir suport.

Si la resta falla, podeu contactar amb Strikingly. Es tracta només d’un formulari, sense cap altra ruta de contacte disponible. Si bé un xat en directe tindria un llarg recorregut, la manca d’opcions de contacte de Strikingly afecta molt menys que altres constructors. La base de coneixement abasta gairebé tot, cosa que significa que només en un nombre reduït de casos, haurà de contactar directament amb l’assistència.

El Veredicte

És difícil no recomanar-lo de manera sorprenent a causa de quantes coses surten bé. Tanmateix, al final, la plataforma no és per a tothom. Limitar-se a un disseny d’una sola pàgina suposa un impost massa per a molts, malgrat el baix preu. Els que necessiten un disseny més implicat podrien estar millor amb Wix o Weebly.

Tot i això, és possible que trobeu una bona casa amb Strikingly. És barat, fàcil d’utilitzar i, el millor de tot, ple de funcions. Obtindreu un pla robust, encaixat amb el comerç electrònic, el suport de blocs i un centre d’aplicacions, tot mantenint-se tímid a les tarifes d’altres constructors de llocs web..

Podeu provar el servei amb un pla gratuït o registrar-vos a Pro amb una prova de 14 dies.

Si voleu crear una plataforma com WordPress, també podeu consultar els nostres millors proveïdors d’allotjament web.

Què en penses de Strikingly? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map