Преглед на ProofHub – актуализиран през 2020 г.

Преглед на ProofHub

ProofHub идва с впечатляващ списък от клиенти: Disney, Nike и дори NASA са сред неговите потребители. Можем да разберем и защо: това е мощен и гъвкав инструмент, който прави много добре. За да видите няколко неща, които се объркват, прочетете пълния ни преглед на ProofHub.


Най-добрият проект за управление на софтуер,

Повечето проекти се провалят поради липсата на подходяща система, разказва ProofHub в своето интро видео. Инструментите за управление на проекти осигуряват това, като добавят структура и отчетност към вашите планове. В този преглед на ProofHub ще видим как се сравнява с най-добрия софтуер за управление на проекти.

Препоръчителната страница на ProofHub е пълна с доклади от щастливи клиенти от впечатляваща селекция от компании. Той има над 85 000 клиенти и те включват харесванията на NASA, Disney и Nike.

Уебсайтът на ProofHub също има директни сравнения с няколко други инструменти, включително Wrike, Trello и Asana. ProofHub все още не е включен в нашите сравнения, но ако искате да видите как тези инструменти се оформят един срещу друг, разгледайте нашите, надяваме се, по-обективни статии Wrike vs. Trello и Trello vs. Asana.

Нашето мнение за ProofHub е, че се оформя добре, със силен подбор от функции и добър интерфейс. Изпитвахме случайни забавяния, но като цяло беше звук. Това е солидна, балансирана опция, която е добра в повечето неща, но има няколко недостатъци.

Силни & Слабости

Алтернативи за ProofHub

Характеристика

Изгледът на задачите на ProofHub ви позволява да създавате множество списъци със задачи, да ги запълвате със задачи и да ги разделяте допълнително с контролни списъци на подзадачи. Това ви позволява да определите структурата на вашите проекти. Може да искате да дадете на всеки член на екипа свой списък или да имате списъци за различни цели или периоди.

proofhub-задачи

Можете да промените състоянието на задачите, като щракнете върху кръг върху всяка от тях. Те започват със състояние „null“, което не предава веднага това, което прави състоянието на бутона.

Кръговете преминават към „да се направи“ и „свършено“, когато щракнете върху бутона, което има по-голям смисъл, но това не е най-добрият подход за отметка на задачите, които сме виждали. Вижте нашия преглед на Асана за това. Асана ви дава летящи нарвали и еднорози, когато свършите нещата.

proofhub-календар

Изгледът на календара ви позволява да планирате времето си, като ви показва задачите, събитията и важните етапи, идващи през следващия месец. Можете да прегледате всичко или да видите само това, което е определено за вас или друг член на екипа.

Разрешения за потребители на ProofHub

Има специална страница за хора, на която можете да следите членовете на вашия екип и да ги причислявате към групи. Можете да видите кой е поканен и не сте влезли, както и да отмените членството. Можете също така да зададете директно пароли на потребители, което е необичайна функция. Прочетете как да настроите силна статия за парола, за да сте сигурни, че ги избирате разумно.

Това означава, че профилите на потребителите са тясно свързани с вашия екип, за разлика от Trello, което кара потребителите да създават свои собствени акаунти и след това да се присъединяват към екипи, които ги канят. Прочетете нашия преглед на Trello, за да научите повече за него.

Времевата линия е изскачащ прозорец вдясно на екрана, в който се записват промените, направени от членовете на екипа. Фантастично е да видите какво са подготвили всички и е добър начин да поддържате хората отговорни. Ако трябва да проследите кога се регистрират промените, това прави ProofHub чудесен избор.

proofhub-Гант

Изгледът на Goft на ProofHub ви позволява да видите как задачите се вписват заедно и да забележите потенциални препятствия в графика ви, както и да оцените въздействието на закъсненията. Тя ви позволява да създавате зависимости. Можете да го направите, като плъзнете между точки в края на задачите. Можете също да влачите задачи наоколо, за да ги разсрочите и организирате нещата визуално. Може да е неудобно, но като цяло работи добре.

Ако очаквате да използвате Gantt гледката много, прочетете нашия преглед на TeamGantt за инструмент, фокусиран върху него.

Различните изгледи ви позволяват да показвате задачи от множество проекти заедно, така че ако се случват много неща, можете да видите как всичко се вписва заедно и да забележите, когато хората са повече или по-малко заети.

Всеки потребител получава своя собствена страница, показваща задачи, възложени им, потенциално в множество проекти. Всеки също получава свой личен списък със задачи, забавно озаглавен „бързи“.

Забележки на ProofHub

ProofHub има система за тетрадки, която ви позволява да правите текстови бележки и да ги споделяте с вашия екип. Можете също да ги оцветите в кодове, за да можете да използвате някои за критична информация, а други за клиентски детайли или каквото и да е необходимо. Приложенията за водене на бележки са чудесен начин да документирате проекта си, докато работите.

proofhub съобщения

ProofHub върши добра комуникация, като ви позволява да стартирате групови чатове, както и частни чатове с членове на екипа. Има приложение за съобщения в долната дясна част на екрана за чатове на живо и има дискусии, които ви позволяват да провеждате текущи разговори. Можете да прикачите файлове към тях.

proofhub-дискусия

ProofHub върши добра работа с файлове. Той ви позволява да ги качвате и споделяте, а вграденият му преглед на файлове ви позволява да преглеждате изображения и .pdf файлове. Можете също да оставяте коментари по тях. Въпреки това, той не възпроизвежда видео или аудио файловете, които качихме, и маркира видеоклипа ни с музикална нота, така че не е перфектен. Ако съхранявате медийни файлове, най-доброто ни облачно хранилище за видеоклипове ще ви помогне.

В допълнение към качването от вашия компютър, можете да използвате Dropbox, Microsoft OneDrive, Google Drive и Box, без да е необходимо да правите настройка.

ProofHub интеграции

Това са интеграции, но по-голямата част от наличното е инсталирано по подразбиране в нашата пробна версия и нямаше много допълнителни. Например нямаше интеграция на Zapier. Въпреки че ProofHub поддържа добър избор на услуги за споделяне на файлове, няма много възможности да го разширите извън това, което прави по подразбиране.

За щастие, това е достатъчно. Има много гледни точки и възможности за комуникация и е добър избор, ако искате да поддържате работата си на едно място.

Получавате 15GB или 100GB съхранение в зависимост от вашия план. Това ще бъде добре за повечето хора, но ако работите с видео, ще искате още. Вижте нашата най-добра облачна памет за големи файлове за опции.

Функциите за проследяване на времето на ProofHub ви позволяват да прецените колко време ще отнемат нещата и да регистрирате действителните часове, прекарани за тях. Това ви казва колко точно сте били и може да ви помогне да видите къде са минали допълнителните часове и да подобрите вашата продуктивност в рамките на няколко проекта.

proofhub-график

Той включва таймер, който прави проследяването лесно и лесно за използване. Просто щракнете върху него и той се появява в долната лява част на екрана. Кликнете върху „запазване“ и можете да зададете проследеното време на проект и да добавите необходимите подробности.

Има опции за импортиране и експортиране на данни, но те са ограничени. Можете да импортирате само от Basecamp и да експортирате във .html файл. Няма опция за експортиране на .csv или към някакъв конкретен инструмент. Прочетете нашия преглед на Basecamp, ако мислите да го използвате.

Дори ProofHub не може да импортира .html файла, който изнася, въпреки че кодерите ще могат да извлекат нещо от него. Освен това можете да експортирате само веднъж на ден, така че ако го изтриете случайно, ще трябва да изчакате да опитате отново. Експортирането също отнема известно време, но това не е необичайно.

Експортираният .html файл съдържа пълна версия на уебсайта на вашия миниатюрен уебсайт и е полезно да се огледате, ако не да импортирате в друга услуга.

ProofHub ви позволява да контролирате дали и колко често получавате известия за съобщения. Можете също така да премахнете отметката от полето за нежелана поща, наречено „актуализации, свързани с продукта“, на страницата с опции.

Доклади на ProofHub

proofhub-доклади

Страницата с отчетите на ProofHub ви дава преглед на проблемите, показва дали задачите и основните етапи са просрочени, както и ви позволява да видите какво имат отделните членове на екипа в техните табели. Това е полезно, ако искате да знаете дали да облекчите или разширите нещата.

Ако искате да накарате вашия екип да се чувства повече у дома си, можете да използвате собственото си лого и да изберете цвят на фона. Можете също да изберете тема за вашата страница за вход. Има доста селекция, като темата за дъгата, в която облаци плават и анимирана дъга.

proofhub-задачи

Можете също така да изберете потребителско име на домейн, което е приятно докосване.

Ако просто не можете да чакате, докато стигнете до офиса, ProofHub ви покри с приложения за Android и iOS.

ProofHub има богат избор от гледни точки, предлага управление на зависимости и работи с няколко платформи за съхранение. Може да се направи с повече интеграции, но предлага изобилие без тях.

Преглед на характеристиките на ProofHub

Лого на ProofHubwww.proofhub.com

Започва от $ 375 на месецВсички планове

Функции за управление

Задачи

Подзадачи

Управление на зависимостта

Персонализирани фонове
Избор на цвят

Други опции за персонализиране
Лого, тема за вход, име на домейн

Ограничение за размер на екипа
неограничен

Място за съхранение
100 GB

Общ

плащане
Кредитна карта, Paypal, банков превод

Приема криптовалута

Поддръжка за мобилни операционни системи
iOS, Android

Безплатен пробен период
30 дни

Сигурност

Двуфакторна автентификация

Encryption
SSL

SOC сертификация
N / A

поддържа

Чат на живо

Имейл / Форма за контакт

Поддръжка по телефона

Удобство за потребителя

Не отнема много време, за да започнете с ProofHub. Бързо и безболезнено е да се регистрирате за безплатна пробна версия, без да е необходимо да въвеждате данни за кредитна карта. Той изисква телефонен номер, но не ви пречи да го направите. Задават ви няколко въпроса и имате възможност да поискате демонстрация.

proofhub се регистрира

Влизането е досадно, защото трябва да въведете персонализирания си URL адрес преди комбинацията от имейл и парола и можем да видим как хората го забравят или не го записват.

След като влезете, можете да изберете вашата цветова схема, така че ако не сте любители на тази от екранните снимки, това е нашата грешка.

proofhub-персонализиране

Има екран, на който да поканите колеги, след което ви се представя четириминутно въвеждащо видео.

След като влезете в инструмента, е осигурен примерен проект, който да ви покаже основната структура на ProofHub. Той включва списъци със задачи, много от които съответстват на контролите и функциите на софтуера. Ако работите чрез всички тях, ще имате добра представа как работят нещата до края. Ученето чрез правене е най-добрият начин.

Примерният проект включва коментари и бележки, публикувани на наше име, които намерихме нахални. Имаше една дума, която препоръчваме ProofHub, например. Ще трябва да завършите прегледа, за да разберете дали това е в действителност.

Примерният проект спря да работи втори път, когато влязохме. Опитахме да излезем и да се върнем, но не можахме и трябваше да изчакаме известно време, преди да работи. Проверихме страницата му за състоянието на системата и изглежда, че целият уебсайт има проблеми със свързаността. Това обаче ни се случи само веднъж, докато го тествахме.

Създаване на проекти в ProofHub

Създаването на проекти е лесно. Ако имате няколко подобни, можете да създадете шаблон или да копирате съществуващ проект, когато трябва да дублирате настройката си. Не са включени шаблони, които да ви помогнат да започнете, за съжаление. Разгледайте нашия преглед на Airtable, за да научите за платформа, която ги има.

Задачите са лесни за създаване и сортиране в списъци. Всяка съдържа много информация. Освен основното описание, на тях могат да бъдат дадени етикети, които показват техния приоритет, както и дали те са в ход. Можете да ги присвоите на хора, да им давате срокове, да правите коментари и да прикачвате файлове към тях.

Интерфейсът е ясен и контролите ви канят да играете с тях, за да видите какво правят. По принцип е лесно да се разбере, но не е толкова просто като Trello или толкова красиво проектиран като monday.com. Прочетете за любимия ни инструмент за управление на проекти в нашия преглед monday.com.

Понякога нещата не вървяха според очакванията, но винаги сме ги измисляли, като си играем малко. ProofHub е в по-лесния край на спектъра, когато става въпрос за свършване на нещата.

Използване на ProofHub

Навигацията е бърза и контролите реагират бързо, което не винаги се случва с базирани на браузъра инструменти и прави голяма промяна в момента на момента на използването им.

В мрежата сме виждали оплаквания за обща бавност, но не открихме това. Имаше случайно забавяне. Отбелязването на задачите отне секунда в един момент и добавянето на зависимости от задачите беше тромаво.

Оформлението се обърка при преоразмеряването и възстановяването на прозореца. Има и други погрешни стъпки. Наличието на две „управляващи“ менюта с една и съща икона изглежда излишно объркващо.

Атрактивните теми за вход са лесни за пропускане на страницата „управление на акаунта“. Отварянето на тази страница автоматично избира квадратчето за достъп с ограничен IP адрес, което ви спира да я затворите, ако направите други промени, без да я премахнете. Това е тромаво и прави две силни функции неудобни за работа.

Едно време прозорецът на таймера на ProofHub изчезна, докато очевидно все още работи и менютата на програмата спряха да се отварят правилно в един момент..

Като цяло обаче ProofHub отбелязва добре тук. Нейните случайни проблеми се превишават от неговия като цяло висококачествен и четим потребителски интерфейс.

цена

Повечето услуги за управление на проекти таксуват от потребителя, но ProofHub използва различен подход. Вие плащате фиксирана такса и можете да добавите колкото се може повече потребители към вашите проекти.

Предлага се в два варианта. Основният план е $ 45 на месец и ви дава основните функции за вашия екип. Планът за последен контрол има много допълнителни функции, като например контрол на мрежата, персонализиране на ролята и експортиране на данни. Вие също получавате приоритетна поддръжка.

Планът за Ultimate Control струва $ 89 на месец към момента на писането, което е отстъпка над обичайната цена от $ 150 на месец. Това е сред най-евтините оферти наоколо и е особено полезно, ако имате екип с умерен до голям размер.

Нестопанските организации могат да спестят още повече с 20% отстъпка, затова се свържете с ProofHub, за да разберете дали отговаряте на изискванията. Можете също така да погледнете нашия преглед на FunctionFox, тъй като тази услуга има отстъпки за преподаватели и нестопански организации.

Ако искате да го тествате, има щедро 30-дневно изпитание, което ви позволява да го направите. Ако се регистрирате след това, можете да плащате с кредитна карта или PayPal, както и по банков път с годишно фактуриране.

ProofHub е евтин, има дълга безплатна пробна версия и много отстъпки и начини за плащане. Тук има добър резултат и е чудесен избор, ако търсите евтин инструмент за екип от среден до голям размер.

Ако не сте толкова загрижен да гледате конците на портмонето, прочетете нашия преглед на Aha за висококачествена, но скъпа алтернатива.

Сигурност & поверителност

Страницата за сигурност на уебсайта на ProofHub предлага информация за това какво прави, за да ви предпази от киберпрестъпност, но не ни казва всичко, което бихме искали да знаем.

Неговата политика за поверителност навлиза в повече подробности и може да бъде прочетена и разбрана без юридическа степен. ProofHub казва всички правилни неща, обещавайки да не предоставяте вашите данни на никого без заповед и да ви информира за заявките за данни, ако законно е в състояние да го направи. По принцип казва, че не прави нищо повече от това, което очаквате с вашата информация.

Той отговаря както на ЕС, така и на САЩ. и Швейцария-САЩ. рамки за защита на поверителността и има специален контакт по имейл, ако трябва да се свържете по отношение на начина, по който се използват вашите данни. Данните се премахват от сървърите му в рамките на 15 дни след закриването на акаунта ви. Нашите как да защитим вашата поверителност, ръководството говори повече за запазването на вашите данни.

ProofHub използва SSL за защита на данните при транзит, но не знаем каква версия има TLS. Той не криптира данни в покой. Нашето описание на статията за криптиране навлиза в повече подробности по темата, отколкото ProofHub.

Забелязахме, че неговата .html функция за експортиране създаде файл, който ни позволява да изтегляме файлове от неговия сървър, без да въвеждаме отново парола. Това ни се стори щедро, но има баланс между сигурността и удобството. Можем също да затворим сесията на браузъра си и да се върнем в нея, без да влизаме отново.

Тя няма двуфакторна автентификация, което е жалко. Разгледайте нашата статия за двуфакторно удостоверяване, за да научите защо оценяваме функцията.

В приложението можете да персонализирате ролите на потребителя. Можете да зададете широк спектър от разрешения и да създавате роли, както сметнете за добре. Объркващо не можете да промените настройките в ролите по подразбиране, но е лесно да създадете и зададете нови. Това е мощна функция за контролиране на взаимодействието на вашия екип с платформата.

ProofHub прави основите правилно, но не изминава изминатите километри като някои платформи. Ако това е въпрос, който ви интересува особено внимателно, прочетете нашето ревю на Wrike, за да научите за най-висококачествената платформа, която поддържа новата онлайн сигурност.

Обслужване & поддържа

Икона на въпросителен знак в горния десен ъгъл на интерфейса на ProofHub ви отвежда до специализираната му страница за помощ и поддръжка. Той има над 100 статии, обясняващи различните функции и функции на инструмента. Има и няколко видеоклипа, ако предпочитате да научите по този начин.

Страницата за поддръжка включва контактна форма, имейл адрес и дръжка на Twitter, като ви дава няколко метода за връзка.

Поддръжката на ProofHub е посочена като контакт по подразбиране в прозореца за чат на живо, който използвате за разговори със съотборници. Въпреки това имаме изненада, когато се опитваме да зададете въпрос там, тъй като се оказва, че щракването върху контакта за поддръжка в системата за чат просто ви пренасочва към редовната му страница за поддръжка, която няма опция за чат на живо.

Бутон на страницата за поддръжка пита кой канал предпочитате да използвате, за да започнете разговор, но ви дава само един избор: имейл. Вместо това направихме запитването си чрез формата за контакт с въпрос дали има две факторни удостоверяване. Той отговори около шест часа по-късно, което беше впечатляващо, защото попитахме късно в неделя по американско време.

Бяхме доволни от бързата реакция на ProofHub на нашето запитване и базата му от знания беше добра, но не ни хареса неговата несъществуваща опция за чат на живо.

Заключителни мисли

ProofHub може да предложи много. Лесно е да създавате задачи и списъци и има много изгледи и функции. Комуникационните му инструменти са добри и споделянето на файлове също не е лошо. Не е най-горещата по отношение на сигурността, но е удобна за използване. Ако не за няколко въпроса за използваемостта, той би бил един от най-добрите инструменти там. В момента е достоен избор, но не този, който се откроява от конкуренцията.

Въпреки това си струва да следите. Няколко щракания и връзки към интерфейса и по-добро време за реакция на места и това ще бъде един от най-силните инструменти там.

Засега обаче си струва да проверите, но може да искате да видите какви други опции има, например monday.com. 

Ако сте взели ProofHub за въртене, моля, споделете мислите си за него в коментарите. Благодаря за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me