Remo Recover Review – Actualitzat el 2020

Remo Recover Review

Remo Recover és una solució de recuperació de dades que simplement no talla la mostassa gràcies a una mala interfície i els procediments d’exploració d’errors. Tanmateix, té un bon preu, per la qual cosa té la necessitat de seguir. Llegiu la nostra ressenya de recuperació del Remo per als esquinços bruts.


El millor programari de recuperació de dades

En aquesta revisió de recuperació remota, examinarem una de les moltes aplicacions que hi ha que diuen recuperar ràpidament tots els fitxers perduts. Analitzem el cost i les funcions de Remo Recover per a Windows, en particular mitjançant l’edició “Pro” de l’empresa. En el procés de les nostres proves, també hem avaluat l’experiència i el rendiment general dels usuaris.

Desafortunadament, els resultats finals no van ser molt impressionants. Tot i que el conjunt de funcions no s’ajusta perfectament a les opcions principals mencionades a la nostra millor guia de programari de recuperació de dades, els problemes més importants que hem trobat provenen d’un client que té un disseny poc pendent i propens a bloquejar-se, especialment quan s’executen exploracions de disc complet per a particions suprimides..

Tant si es tracta d’un consumidor domèstic que vol sortir d’un embús com si és un professional de les informàtiques que vulgui crear la vostra caixa d’eines, us recomanem revisar la recuperació de dades estel·lar, una empresa que combina l’experiència dels usuaris amb una eina de recuperació capaç i, el que és més important, fiable. (llegiu la nostra ressenya de recuperació de dades estel·lars).

Si Stellar no satisfà les vostres necessitats, EaseUS i Prosoft Engineering són dos altres serveis que ens agraden per a usuaris de tots els nivells d’habilitats tècniques. Si voleu evitar tots aquests productes, us recomanem que llegiu la nostra peça a la còpia de seguretat 3-2-1 o la nostra millor guia de còpia de seguretat en línia.

Alternatives per a Remo Recover

Preu & Llicències

Remo ofereix un programari de recuperació de dades per a Windows, Mac i Android, amb llicències separades per a cadascuna. El programari de recuperació de Windows, el focus d’aquesta revisió, inclou tres paquets de llicències diferents: Basic Edition, Media Edition i Remo Recovery Pro. Cada llicència és bona per a la vida.

A diferència de molts dels millors productes de programari que hi ha, Remo no et permet provar el programari de forma gratuïta. Així, primer no podeu fer una exploració per veure si els vostres fitxers es poden recuperar i després comprar el programari per completar la recuperació.

Això vol dir que només haureu d’esperar que funcioni. Hi ha una garantia de devolució de 30 dies, però només en cas que trobeu un defecte amb el programari, no si els vostres fitxers estan fora del punt de recuperació, cosa que succeeix.

Probablement sigui una bona raó per considerar altres opcions, tot i que és probable que siguin una mica més cares. Recuperació de dades estel·lars, EaseUS i Prosoft Engineering, les tres solucions més importants de recuperació que hem revisat, costen al voltant de 99 dòlars per a edicions comparables a Remo Recovery Pro. Us recomanem que feu una ullada a la nostra revisió de dades de recuperació de dades de EaseUS i a la revisió de Prosoft Engineering Data Rescue per obtenir més informació sobre aquests dos.

Característiques

Remo Recover proporciona moltes de les funcions bàsiques que esperaves d’un programa de recuperació de dades, inclosa la possibilitat de realitzar exploracions ràpides per recuperar fitxers suprimits i algorismes d’exploració profunda per reconstruir dades RAW.

Falten algunes funcions que també afecten la facilitat d’ús. Discutirem alguns dels molts problemes que teníem amb el procés de recuperació remota quan parlem de facilitat d’ús, més endavant en aquesta revisió, però algunes de les faltes inclouen la incapacitat d’escanejar per tipus de fitxer i cap opció de previsualitzar fitxers abans de completar la recuperació. procés.

La taula següent resumeix totes les funcions que tindreu amb Remo Recover.

Logotip de recuperació remotawww.remorecover.com

Comença des de $ 111 al mes Tots els plans

Versió

Versió
Windows, Mac

Opcions d’escaneig

Anàlisi ràpida

Escaneig profund

Ordena per tipus de fitxer

Escaneig per tipus de fitxer

Capacitats d’escaneig

Escaneig complet del disc dur

Recuperació de fitxers suprimits / perduts

Recuperació de partició danyada

Recuperació de la partició suprimida

Dispositiu USB d’arrencada

CD de recuperació

Clonació

Recuperació externa

Recuperació de la unitat externa

Recuperació de suports extraïbles

Recuperació de targeta SD

Recuperació òptica d’emmagatzematge

Assistència

Procés de recuperació

Dir que el client de recuperació remota no és exactament un dolç que té els ulls, és una mica enteniment. L’esquema de colors podria utilitzar un replantejament greu, però el problema més gran és que el text no s’adapta al client, cosa que fa difícil esbrinar què cal fer en diversos punts del procés de recuperació..

Tampoc hi ha cap manera d’ajustar la mida de la finestra de l’aplicació per solucionar aquests problemes. Almenys, no abans: uns passos en el procés, podeu canviar la mida de la pantalla horitzontal i verticalment, tot i que això no soluciona tots els problemes..

La presentació no ho és tot, però tampoc és res, ni tan sols per a programes d’utilitat. Estigueu preparats per haver d’endevinar-ne alguns si aneu amb Remo com a solució de recuperació de dades.

Per iniciar el procés de recuperació, fareu clic a un dels tres botons: recuperar fitxers, recuperar discs o recuperar fotos. L’última opció hauria de llegir “recuperació de suports”, ja que també es fa servir per recuperar vídeo i àudio.

Seleccioneu “recuperar fitxers” i se us demanarà que escolliu una de les dues opcions: recuperar fitxers suprimits i recuperar fitxers perduts. Aquestes etiquetes no són exactament clares i, naturalment, es tallen les descripcions del que fan.

Bàsicament, el primer funciona com a exploració ràpida, mentre que el segon és una exploració profunda.

La diferència és que una exploració profunda realitza recuperació RAW, movent-se a través del vostre sector d’unitat alhora per reconstruir fitxers basats en patrons de fitxers. Trieu aquesta opció per a particions suprimides o amb format.

Trieu la primera opció (exploració ràpida) i se us demanarà a continuació que escolliu quina partició voleu analitzar.

Després, podreu triar quines carpetes voleu analitzar. Podeu optar per escanejar tota la unitat fent clic a la casella de selecció superior de l’arbre de navegació del panell esquerre.

Per a la recuperació d’elements suprimits, voldreu assegurar-vos que com a mínim heu verificat la carpeta de la paperera de reciclatge (en lloc de la carpeta de fitxers eliminats originalment).

A continuació, se us demanarà que indiqueu una carpeta de recuperació. En cas que us recupereu a una carpeta on ja existeixen fitxers, podeu triar opcions com “sobreescriure” i “sol·licitar” per substituir els fitxers duplicats. També podeu comprimir les dades recuperades en un fitxer .zip si ho preferiu.

Feu clic a la fletxa cap endavant i es realitzarà l’exploració. Si suposem que esteu fent una exploració ràpida, només cal trigar uns segons en executar la nostra experiència (vegeu el rendiment, a continuació).

Un cop finalitzada la exploració ràpida, s’obrirà la carpeta de recuperació que heu indicat per poder navegar pels resultats. Aquest enfocament és una mica diferent de com funcionen la majoria de programes de recuperació, que no recuperen automàticament els fitxers un cop finalitzada la vostra exploració.

En lloc d’això, programes com Prosoft Engineering Data Rescue et permeten revisar i fins i tot previsualitzar els resultats de l’exploració del client i seleccionar quins fitxers voleu recuperar. Rescat de dades també té opcions de filtratge i una funció de cerca per ordenar les dades amb més rapidesa; Remo no.

Tot i que aquest és un àmbit de millora per al procés d’exploració ràpida, els problemes més importants amb què vam tenir problemes Remo tenien a veure amb les seves operacions d’exploració profunda.

Remo recupera opcions d’escaneig profund

Si trieu a fer una exploració profunda si seleccioneu “recuperar unitats” a la pantalla inicial de Remo, podreu executar dos tipus diferents d’exploració: recuperació de particions i recuperació formatada / reformatada.

La recuperació de particions s’utilitza per recuperar particions suprimides accidentalment, mentre que la recuperació de format s’utilitza per recuperar particions que s’han reformatat. En general, amb qualsevol programari de recuperació, l’èxit de tots dos dependrà de si se us ha sobreescrit la memòria física que emmagatzemava els vostres fitxers antics; si és així, no esteu de sort, i és per això que sempre convé preparar-vos amb una solució de còpia de seguretat en lloc de pensar que podeu confiar en un programari de recuperació..

Si executeu una exploració de recuperació de particions, podreu triar quins tipus de fitxers voleu analitzar. Això pot ajudar a accelerar el que pot ser un procés força llarg, a més de limitar la vostra producció de recuperació. Tanmateix, pel que podem saber, no hi ha cap manera d’escanejar simplement cada tipus de fitxer: heu de passar i comprovar totes les extensions de fitxer que voleu cercar..

Podríem equivocar-nos, però, el disseny del client és, una vegada més, massa embolicat, cosa que fa que el procés sigui un joc d’endevinar..

Pitjor, com discutirem a continuació, mai no vam poder realitzar una exploració completa del disc.

Rendiment

Hem realitzat exploracions ràpides i profundes mitjançant Remo per provar la velocitat d’escaneig i, el que és més important, la capacitat de l’eina per recuperar elements suprimits.

Per provar el procés d’exploració ràpida, hem creat i suprimit diversos fitxers de prova diferents, inclosos els fitxers de documents, imatges i vídeos. Aquestes proves es van fer amb una petita partició de prova que vam configurar, que tenia una mida de 1,95 GB, amb aproximadament la meitat d’aquest espai lliure. La unitat en sí era un SSD de 250 GB.

Aquests són els resultats:

Partició Temps d’escaneig ràpid5 segons
Recuperació de document de Word
Arxiu de vídeo recuperat
Fitxer d’imatge recuperat
Temps complet d’escaneig de la unitat completaNo s’ha completat
S’ha eliminat la partició recuperadaNo

Les nostres proves d’exploració ràpida van ser prou suaus, malgrat la confusió causada pel mal disseny del client. En cada cas, hem pogut trobar els nostres elements suprimits.

Tanmateix, com s’ha esmentat, hem tingut problemes per intentar fer les exploracions de disc complet per trobar particions suprimides. En cadascuna de les dotze mitges de proves, el client es va estavellar després d’uns dos minuts de temps d’exploració.

Ens vam adreçar per ajudar-nos per ajudar, però no vam poder solucionar el problema i ho vam deixar. Per un sol, no volíem continuar executant les exploracions fallides per por que pogués danyar el nostre disc dur. A més, quan es tracta de dades perdudes, treballar amb programari amb buggy és l’última cosa que voleu, i cap altre programari de recuperació que hem provat ha tingut aquests problemes..

Com a tal, no podem recomanar el producte per a la recuperació de particions, només la recuperació de fitxers suprimits, que realment no val la pena el cost (en especial amb alguns dels problemes de disseny del client).

Atenció al client

Remo proporciona suport 24 hores al dia per correu electrònic. L’empresa té la seva seu a Bangalore, Índia, que suposem que també són els centres d’assistència. No hi ha cap opció per a assistència de xat o telèfon en directe, com ho tindreu amb Recuperació de dades estel·lars i algunes altres eines.

Es va disparar una pregunta de prova per donar suport als problemes d’error que vivíem durant el procés d’exploració completa del disc. Impressionant, vam obtenir una resposta al cap de quatre minuts.

Malauradament, la resposta no va ajudar. L’agent ens va avisar que Remo es produirà un bloqueig quan hi hagi molts sectors dolents, interferències d’altres programes i baixa memòria RAM. Hem tancat tots els nostres programes i encara hem tingut problemes, i l’ordinador de prova en què teníem funcionat només tenia un any.

A més, hem fet un parell de proves amb altre programari, inclosa Wondershare Data Recovery (llegiu la nostra revisió de Wondershare) i no hem experimentat cap problema similar.

Remo també manté un lloc de suport. Tanmateix, la base de coneixement és limitada i plena d’errors gramaticals.

Tanmateix, hem trobat una secció sobre els accidents, que Remo afirma que és un problema conegut, amb diversos suggeriments per solucionar el problema. No obstant això, igual que amb la resposta d’assistència, cap d’aquests suggeriments ens ha ajudat a solucionar els nostres problemes de sinistre.

Pensaments finals

L’absència de millors funcions d’ordenació de fitxers i previsualitzacions de fitxers només serveix per reforçar la nostra impressió que Remo Recover és el pitjor tipus d’eines d’utilitat: una que no supera totalment l’experiència de l’usuari i et fa sentir com si s’haguessis recuperat en els primers anys dels anys 90.

El problema més gran, com s’ha esmentat, és que Remo Recovery simplement no funciona, almenys no sense un gran problema de resolució de problemes amb els que realment no hauríeu de preocupar-vos. Els bloqueigs quan intenteu analitzar la nostra unitat són, amb molt, el problema més urgent, ja que fa que el programari sigui inútil en la majoria dels casos.

Tant si teniu un professional informàtic com un usuari domèstic, us recomanem que invertiu en una eina més fàcil d’utilitzar i una que funcioni sense el rècord. Si bé la recuperació de dades estel·lar és el nostre favorit personal, EaseUS i Prosoft Engineering són excel·lents per als usuaris de TI i Wondershare és una solució barata i fiable que farà el truc per al consumidor mitjà.

Feu-nos saber què en penseu de Remo Recover als comentaris que es mostren a continuació, i gràcies per llegir!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me