EaseUS Review Recovery Wizard Review – Actualitzat el 2020

Revisió de l’assistent de recuperació de dades de EaseUS

L’assistent de recuperació de dades de EaseUS és un complet programari de recuperació de dades que fins i tot impressionarà als professionals de les TI que busquen afinar-se. Es derrotaria la competició, tret d’alguns petits defectes. Llegiu la nostra crítica completa EaseUS per obtenir més informació.


El millor programari de recuperació de dades

EaseUS produeix una àmplia gamma d’utilitats de dades prou potents per satisfer les necessitats dels professionals de les TI i prou fàcils d’utilitzar per a tots els altres. Durant aquesta revisió, examinarem la seva solució de recuperació de dades, l’assistent de recuperació de dades.

Disponible tant per a Windows com per a Mac, l’Assistent de recuperació de dades de EaseUS us ajudarà a recuperar els fitxers i els fitxers suprimits per accident. També es pot utilitzar per a particions no muntables, brutes o corrompudes. Els usuaris avançats apreciaran la seva capacitat per recuperar dades de servidors i emmagatzematge RAID.

En general, l’experiència de l’usuari és una de les millors de qualsevol utilitat de recuperació que hem revisat, situant-la a la part superior del nostre servei d’inici del 2017 per obtenir el millor programari de recuperació de dades..

Malauradament, el servei no té una funció important que impedeix superar Stellar o Prosoft Engineering (consulteu la nostra revisió de Prosoft Engineering Data Rescue) com la millor eina de recuperació integral: no pot escanejar el vostre disc dur completament només les particions. Més endavant examinarem les implicacions d’aquest fet.

També examinarem el conjunt de funcions, la interfície, el rendiment i el suport d’assistència altament fort d’EaseUS.

Anterior

Pròxim

Alternatives per a l’assistent de recuperació de dades de EaseUS

Preu & Llicències

Per als consumidors mitjans de Windows, el millor programari EaseUS s’anomena Data Recovery Wizard Pro per a Windows + WinPE. “WinPE” us permet recuperar dades dels equips que no començaran per problemes amb les particions d’arrencada. La versió de Mac s’anomena Data Recovery Wizard Pro per a Mac amb un suport inicial.

Tant els usuaris de Windows com Mac poden optar per una opció més barata que no inclogui un CD de recuperació. EaseUS també proporciona un programari de recuperació d’iPhone i dispositius Android. A més dels plans habituals de consum, hi ha llicències més econòmiques adreçades a professionals de la informàtica.

EaseUS proporciona versions de prova del seu programari, que es pot utilitzar per recuperar fins a 2 GB de dades en ordinadors i Mac. Una prova de prova us ajudarà a determinar si es poden recuperar les dades perdudes abans de comprar el programari. Com que ofereix una versió de prova, la política de reembossament de 30 dies d’EaseUS no s’aplica a circumstàncies no tècniques, així que assegureu-vos que sabeu el que esteu comprant.

Característiques

La taula següent descriu les funcions essencials que obté amb una llicència EaseUS Data Recovery Wizard Pro.

Logotip de lwww.easeus.com

Comença des de $ 111 al mes Tots els plans

Versió

Versió
Windows, Mac

Opcions d’escaneig

Anàlisi ràpida

Escaneig profund

Ordena per tipus de fitxer

Escaneig per tipus de fitxer

Capacitats d’escaneig

Escaneig complet del disc dur

Recuperació de fitxers suprimits / perduts

Recuperació de partició danyada

Recuperació de la partició suprimida

Dispositiu USB d’arrencada
Es ven per separat

CD de recuperació
Es ven per separat

Clonació
Es ven per separat

Recuperació externa

Recuperació de la unitat externa

Recuperació de suports extraïbles

Recuperació de targeta SD

Recuperació òptica d’emmagatzematge

Assistència

Si bé la llista de funcions sembla impressionant, falten algunes coses notables. Alguns d’aquests estan disponibles a través de paquets de programari separats disponibles d’EaseUS. Aquestes funcions inclouen la possibilitat de clonar el disc dur i crear un disc d’arrencada o USB per a quan un ordinador no comenci del tot.

EaseUS no ofereix en cap cas una altra de les funcions que permet afegir nous tipus de fitxers recuperables i la recuperació de dades des d’emmagatzematge òptic (CD, DVD).

Pel que fa als tipus de fitxers compatibles, EaseUS cobreix tots els fonaments bàsics:

  • Documents: Word, Excel, Powerpoint, PDF
  • Imatges: JPEG, PNG, RAW, Photoshop, Illustrator
  • Àudio: MP3, WAV, AIFF, AAC, Ogg
  • Vídeos: MPEG-4, QuickTime, AVI, WMV
  • Arxius: Zip, Gzip, RAR, Stuffit

Els sistemes de fitxers compatibles inclouen:

  • Windows: FAT, NTFS
  • Mac: HFS, HFS+
  • Emmagatzematge extraïble: ExFat

Procés de recuperació

A continuació, examinem el procés general de recuperació mitjançant Data Recovery Wizard Pro per a Windows. L’experiència global amb la versió de Mac del programari és similar. Una vegada que l’aplicació s’obre, el primer pas requereix escollir una ubicació d’exploració.

Podeu optar per escanejar l’escriptori, les biblioteques de Windows, una partició específica o una unitat externa. Si teniu lloc amb una partició que no es munta ni se suprimeix, l’assistent de recuperació de dades també la mostrarà tirant informació de la taula de particions. A diferència de la majoria de les eines de recuperació de dades, no heu de fer una exploració completa del disc dur.

Més enllà d’això, les opcions són una mica més limitades del que voldríem. Amb Stellar, per exemple, podeu triar el tipus de fitxer que voleu analitzar o indicar una carpeta específica (llegiu la nostra revisió completa de recuperació de dades de Stellar per obtenir més detalls). Si ho feu, us permet limitar la durada d’exploració total.

Tampoc hi ha opció amb EaseUS per escanejar tot el disc dur. Trieu la partició amb la qual voleu treballar i feu clic a “explorar”. L’assistent de recuperació de dades executarà automàticament una exploració ràpida i després iniciarà una exploració profunda. Mentre escanegeu, el programa mostra una barra de progrés a la part superior de l’aplicació, juntament amb un compte enrere de la quantitat de temps que queda abans d’acabar.

Podeu navegar i visualitzar prèviament els fitxers abans que s’acabi l’exploració, ja que es recuperaran o esperen fins que s’hagi acabat. La capacitat de previsualització ajuda, ja que als fitxers recuperats se’ls dóna noms genèrics, com en la majoria de les eines de recuperació de dades de Windows. Tanmateix, una tapa de mida de fitxer de 100 MB limita la seva utilitat.

Un cop finalitzat l’exploració, podeu buscar contingut per arbre de fitxers, categoria d’arxius (gràfics, àudio, document, vídeo, correu electrònic, etc.) i buscar fitxers. La cerca és útil perquè podeu cercar un tipus de fitxer específic cercant una extensió (.txt, .jpg).

El contingut que hàgiu suprimit personalment figurarà a la carpeta “paperera de reciclatge”. El contingut que es va suprimir mitjançant altres mitjans, com ara un programa, es pot trobar en una carpeta especial marcada com a “fitxers més perduts (RAW).”

Recuperar contingut és senzill. Feu clic a la casella de selecció que hi ha al costat del nom del fitxer, premeu el botó “recuperar” i seleccioneu una ubicació de recuperació. Aquesta ubicació ha de ser una partició o unitat separada i podeu triar una unitat externa.

Rendiment

Per conèixer com s’assemblà l’assistent de recuperació de dades de EaseUS davant la competència, varem executar algunes proves bàsiques de recuperació durant el nostre procés de revisió. Les proves bàsiques de recuperació de fitxers esborrats es van executar en una partició amb format de 518 GB amb format NTFS amb 379 GB d’espai usat. Per a aquesta prova, es van crear i eliminar tres fitxers de prova: un document de Word, un fitxer .jpg i un vídeo .mp4.

També vam provar la recuperació d’una partició de prova de 10 GB que vam crear, carregada amb dades i eliminada.

Consulteu els nostres resultats:

CaracterísticaResultat
Escaneig ràpid (partició de 500 GB)2 segons
Escaneig profund (partició de 500 GB)1 hora, 45 minuts
Escaneig Full HD (1 TB)No és una opció
Recuperació de document de Word
Arxiu de vídeo recuperat
Fitxer d’imatge recuperat
Partició suprimida recuperada

L’exploració ràpida de l’assistent de recuperació de dades s’executa en pocs segons. Els resultats que van tornar van ser limitats, però. L’exploració sembla comprovar només si hi ha algun contingut eliminat recentment que es pugui recuperar. La majoria de les exploracions ràpides creen també estructures de directori de fitxers intactes.

Està bé que l’assistent de recuperació de dades sigui diferent.

Només vol dir que EaseUS va adoptar un enfocament diferent per crear el seu algorisme d’exploració ràpida. El seu autèntic assaig de l’eina de recuperació de dades es basa en els resultats de la profunda exploració. L’exploració profunda s’ha completat en menys de dues hores. És més ràpid que la mitjana i, per tant, ens ha retornat tot el que buscàvem.

Atenció al client

EaseUS pot ser la millor eina general de recuperació de dades a l’hora de donar suport. El servei ofereix una àmplia base de coneixement que inclou un manual d’usuari descarregable, articles de suport que es poden cercar i tutorials de vídeo. L’avantatge més gran, però, és la inclusió de suport en xat en directe.

És un avantatge que no trobareu amb els serveis de recuperació de dades de gamma baixa.

El xat en viu, disponible en horari comercial, us posarà en contacte gairebé immediat amb un representant del servei. Fora de l’horari comercial, podeu enviar un correu electrònic a EaseUS. El servei promet tornar-vos a tu en dues hores i la vam trobar pendent fins i tot els caps de setmana.

Malauradament, el canal d’atenció telefònica és per a consultes pre-venda, no assistència tecnològica. Tanmateix, sovint és més fàcil comunicar problemes tècnics a través de text que parlar, de totes maneres. També podeu enviar un correu electrònic d’assistència tècnica EaseUS directament des de l’eina d’escriptori fent clic a la icona “més” de la barra d’eines a sobre i, a continuació, seleccionant “contacte amb l’assistència tècnica”.

Pensaments finals

Tot i que l’experiència no és perfecta, vam quedar impressionats després de passar una estona massa jugant amb l’assistent de recuperació de dades EaseUS. L’exploració profunda realitzada no va ser tan exhaustiva com alguns serveis a jutjar pel total d’arxius trobats, però va retornar tots els fitxers que buscàvem.

La possibilitat de recuperar dades de HDDs, SSDs, emmagatzematge RAID, servidors i fins i tot unitats òptiques el converteix en una eina flexible. El programari de clonació gratuït també és bo, encara que sigui una aplicació separada.

De fet, la solució és tan àmplia, si ets un professional de les TI, hi ha poca qüestió en la nostra ment que la línia de recuperació de dades EaseUS el convertirà en un complement inestimable del teu kit d’eines.

Heu utilitzat EaseUS? Què vas pensar? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me