Revisió encriptat: actualitzat abril de 2020

Revisió de xifrat

Encryptr és l’entrada de SpiderOak al mercat de gestors de contrasenyes i hem de dir que ens agraden molt quan es tracta de la facilitat d’ús. Tot i això, creiem que pot fer una mica més, tot i que veient com és gratuït, no ens hem de queixar gaire. Llegiu la nostra ressenya completa de Encryptr per obtenir més informació.


encryptr-slider1

encryptr-slider2

encryptr-slider3

encryptr-slider4

encryptr-slider5

Anterior

Pròxim

Encryptr és un gestor de contrasenyes de SpiderOak, que és una empresa centrada en la còpia de seguretat en línia. Hem elogiat el servei per la seva excel·lent seguretat i privadesa en la nostra revisió SpiderOak ONE, tot i que hem reduït alguns punts per al servei d’atenció al client poc brillant i alguns problemes de facilitat per a l’ús..

En aquesta revisió de Encryptr, veurem si aquest gestor de contrasenyes gratuït i de codi obert no queda en les mateixes àrees que el servei de còpia de seguretat de pagament. Al llarg del camí, també parlarem de funcions, seguretat, preus i suport, abans de dictar el nostre veredicte. 

Tot i que Encryptr és un gestor de contrasenyes atractiu i fàcil d’utilitzar, manca greument de funcionalitat. D’alguna manera, sembla que SpiderOak ha abandonat l’eina completament, amb algunes funcions bàsiques que faltaven fins i tot anys després de ser anunciada. Tot i així, Encryptr és totalment gratuït d’utilitzar, per la qual cosa val la pena fer-ne un tomb si us sembla com la vostra bossa.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Encryptr

Característiques

El xifrat no té bàsicament cap funció. Al marge de la sincronització de diversos dispositius i del suport per a diversos tipus d’entrades diferents, Encryptr no ofereix cap funcionalitat. Tot i que això ajuda a la usabilitat, l’aplicació se sent massa àrida. Al llarg dels pocs anys que Encryptr ha estat al voltant, hauríem desitjat més coses pel que fa a les funcions. 

La millor característica és el suport a la plataforma. Encryptr és compatible amb Windows, macOS, Linux, Android i iOS. Tanmateix, admet versions anteriors d’aquests sistemes operatius. 

Els usuaris d’Apple han de ser bastant actualitzats, amb Encryptr que suporta macOS 10.7+ i versions noves d’iOS. Dit això, l’APK està disponible per a la instal·lació d’Android i l’instal·lador de Windows funciona en tot, des de XP fins a Windows 10. 

Dolors d’extensió

El seu suport per a plataformes no s’estén als navegadors. Encryptr no té extensions del navegador. Tot i que això és molest en no poder accedir a les vostres contrasenyes des del vostre navegador, la falta d’extensions aporta el seu propi conjunt de problemes. Com que Encryptr no interacciona amb el vostre navegador, l’emplenament automàtic i la captura automàtica queden fora de dubte. 

Això vol dir que haureu d’afegir totes les vostres contrasenyes manualment. A més, haureu de mantenir Encryptr obert si voleu accedir ràpidament a les vostres contrasenyes. SpiderOak us permet copiar els camps d’entrada senzills (un doble clic o un toqueu omplirà el porta-retalls), però no és un reemplaçament adequat per omplir automàticament.

Encriptador tampoc pot importar ni exportar les vostres contrasenyes. Tot i que no és el primer gestor de contrasenyes que pot saltar la funcionalitat d’importació, la falta d’opció d’exportació pica. Si en qualsevol moment voleu saltar la navegació, haureu de passar manualment les contrasenyes a una eina de gestió diferent. 

Encara més frustrant és que SpiderOak va mencionar que els desenvolupadors treballaven en una funció d’importació / exportació fa dos anys i encara no l’han acabat. 

El que falta xifrat

Malauradament, els punts de discussió més importants d’aquesta secció corresponen a allò que falta Encryptr. L’ompliment automàtic i la captura automàtica són les més grans errades. Tot i així, hi ha un munt de altres funcions que fan que l’encriptador sigui difícil d’utilitzar a la pràctica. 

Per exemple, no podeu emmagatzemar entrades personalitzades. Tot i que Encryptr ofereix una categoria general per a les entrades, no podeu afegir nous camps a les entrades generals. Afegint, per exemple, la informació del passaport no és diferent que introduir-ho tot a NotePad i xifrar el fitxer mitjançant el nostre millor programari de xifrat.. 

Encryptr pot emmagatzemar les vostres contrasenyes i targetes de crèdit, però no gaire més. Com a eina gratuïta, ens costa fallar-la perquè, francament, funciona. Tot i això, eines com LastPass, Bitwarden i KeePass ofereixen més funcionalitats de forma gratuïta. Encriptador no pateix ser dolent, sinó simplement ser mediocre. 

Característiques generals del xifrat

Logotip de xifratspideroak.com

Gratuït

Seguretat

2FA

Xifrat
AES-256

Coneixement zero

2FA claus

Anàlisi de seguretat

Sincronització de diversos dispositius

Còpia de seguretat i recuperació

Aplicacions mòbils

Canviador de contrasenya

Generador de contrasenya

Extensió del navegador

Ompliment automàtic

Formulari d’emplenament automàtic

Interfície d’usuari del navegador

Interfície d’usuari d’escriptori

Correu electrònic

Xat en directe

Telèfon

Centre d’ajuda

Fòrums

Assistència 24/7

Més

Pla gratuït

Preu

Encryptr és un gestor de contrasenyes gratuït, sense captació de donacions ni amb un pla premium. Es va guanyar un lloc al costat de LastPass i Bitwarden a la nostra millor llista de gestors de contrasenyes gratuïta, tot i que es va reduir en una àrea clau. Com que SpiderOak és pràctic quan es tracta de Encryptr, falten un bon nombre de funcions.

Abans d’arribar a alguns problemes amb el model de Encryptr, parlem de què s’inclou de forma gratuïta. A diferència del NordPass, que restringeix els usuaris gratuïts a la gestió de contrasenyes només de locals, Encryptr utilitza el núvol de SpiderOak per a la sincronització de diversos dispositius. Les entrades no són limitades com si ho siguin amb McAfee True Key o Kaspersky Password Manager, tampoc. 

Com els tecnològics que han vist innombrables eines gratuïtes amb algun tipus de captura, Encryptr sembla massa bo per ser veritat. Tot i això, no trobem cap raó per no confiar en SpiderOak. 

La part de còpia de seguretat en línia del negoci va obtenir marques perfectes per a la seguretat i la privadesa. Tenint en compte que Encryptr comparteix les mateixes polítiques i estàndards de seguretat que el servei de còpia de seguretat, no ens hem de preocupar gaire. 

No està lliure de preocupació

A l’article “Pricing de xifratge” de la base de coneixement, SpiderOak diu que el servei “s’ofereix com a sense garantia d’un cicle de vida determinat, ni de desenvolupament o suport continuat” i, per això, s’ofereix de forma gratuïta.. 

En termes de suport, SpiderOak ha mantingut el pas de Encryptr, per la qual cosa no tenim cap preocupació. La informació sobre el gestor de contrasenyes, però, és escassa. 

La naturalesa reservada de SpiderOak cap a Encryptr significa que hi ha poc en forma d’informació de seguretat o d’assistència directa al voltant del producte. Tot i que és difícil criticar Encryptr sobre aquest tema perquè és gratuït, el cert és que altres gestors de contrasenyes gratuïtes ofereixen més en forma de documentació i suport. 

Ens agrada que Encryptr sigui gratuït, deixem-ho clar. Tot i això, també volem assenyalar les concessions que està fent SpiderOak en el procés de fer lliure Encryptr. 

Usabilitat amb els usuaris

Encryptr només ocupa una sola pàgina al lloc web de SpiderOak. Hi trobareu quatre botons relacionats amb les descàrregues de diferents plataformes. Feu clic al botó gran “descarrega ara”, podreu trobar una llista d’instal·ladors per a Linux, macOS, Windows, Android i iOS.. 

descàrregues de encriptador

En lloc d’una llarga llista de diferents versions per a diverses iteracions del mateix sistema operatiu, SpiderOak proporciona un sol instal·lador per a iOS, Android, macOS i Windows. El fitxer APK per a Android també està disponible, de manera que podeu instal·lar Encryptr en dispositius jailbroken així com en dispositius Android que no tinguin accés a Google Play Store. 

La instal·lació es va tancar sense enganxada, tot i que l’instal·lador no us pregunta si voleu llançar l’aplicació un cop finalitzada. Amb la icona d’escriptori, Encryptr s’iniciarà i us demanarà que inicieu la sessió. Si sou nou, podeu fer clic a l’enllaç “nou a Encryptr” per crear un compte directament a l’aplicació.. 

encryptr-crear-compte

Usant Encryptr

Un cop registrat i iniciat, Encryptr s’obre amb una reclamació de “simple gestió de contrasenyes” i, des de les primeres impressions, estarem d’acord. Només hi ha dos botons a l’aplicació, un per a configuració i un altre per a entrades. 

encriptació engegada

Comencem amb la configuració, perquè és sorprenentment el més senzill dels dos. Al menú de configuració, l’únic que podeu canviar és la vostra contrasenya principal. En cas contrari, podeu enviar comentaris directament a través de l’aplicació, on valoreu la vostra experiència mitjançant un breu qüestionari. No és compatible per si mateix, però podeu deixar problemes a la secció de comentaris. 

xifrat-retroalimentació

Passant a afegir entrades, podeu començar a omplir la volta de contrasenya mitjançant la icona “més” a la cantonada superior dreta. Encryptr només admet tres tipus d’entrada: contrasenyes, targetes de crèdit i “general”. La darrera es pot utilitzar per a qualsevol cosa. 

Tanmateix, Encryptr només subministra camps per a una etiqueta, algun text general i notes, el que significa que no podreu ser massa creatius amb entrades generals, com ho podeu fer amb 1Password (llegiu la nostra ressenya de 1 paraula clau).. 

encryptr-new-password

Afegir entrades noves és senzill, i trobar el que necessites tampoc és massa difícil. Encryptr proporciona de manera útil una barra de cerca per fer un seguiment ràpid de les contrasenyes. 

Tot i això, no hi ha opcions de filtratge. Igual que F-Secure Key, Encryptr té un aspecte bo amb poques entrades. Tanmateix, a mesura que les contrasenyes es comencen a acumular, les opcions de filtratge es fan imprescindibles i Encryptr no en proporciona cap. 

Funcionalitat de comerç per usabilitat

Tal com hem comentat a la secció “Funcions” anterior, Encryptr no ofereix moltes funcionalitats fora d’emmagatzemar i sincronitzar les vostres contrasenyes. Sembla que algunes de les decisions de disseny es van centrar massa en la usabilitat i, en el procés, van sacrificar la funcionalitat. En alguns contextos, els pocs paràgrafs anteriors descriuen tot el que és capaç de Encryptr.

interfície de xifrat

No hi ha cap extensió del navegador, l’ompliment automàtic no és possible i no podeu emmagatzemar entrades personalitzades. Encryptr té un generador de contrasenyes, però fins i tot el nostre propi generador de contrasenyes té més opcions. No podeu generar una contrasenya al vol ni configurar quants caràcters té. Més aviat, Encryptr genera automàticament una contrasenya quan es crea una entrada nova. 

Tot i que podem apreciar la seva dedicació a la facilitat d’ús i el fet que Encryptr és gratuït, no es nega el poc que té l’aplicació. Per descomptat, pot emmagatzemar i sincronitzar les vostres contrasenyes, però també hi ha moltes altres opcions que ho fan i molt de franc, també.

Seguretat

SpiderOak és un servei de còpia de seguretat, i està clar que el focus de l’empresa, a través de Encryptr. No hi ha res en la forma de documentació que es correspongui directament amb Encryptr. Tanmateix, SpiderOak disposa de diversos documents tècnics sobre el funcionament del seu núvol, com s’és autenticat i com es protegeixen les dades. Mitjançant això, podrem fer-nos una idea de la seguretat de Encryptr. 

Comencem per autenticació. Encryptr és un gestor de contrasenyes de coneixement zero, cosa que no ens hauria de sorprendre, tenint en compte que SpiderOak ONE va obtenir una puntuació gairebé perfecta per a la privadesa a la nostra revisió. A partir de la vostra contrasenya, s’ha rentat i salat mitjançant PBKDF2 i SHA-256. La clau generada amb aquesta funció s’utilitza per xifrar les vostres dades mitjançant AES-256. 

Com podeu llegir en la nostra descripció de xifrat, AES-256 és només la millor cosa que hi ha al voltant. Encryptr té un model similar a molts gestors de contrasenyes, és a dir, que utilitza un resultat salat de la vostra contrasenya per autenticar-se i gestionar la tecla AES. 

Tot això passa també a nivell local, cosa que significa que SpiderOak o qualsevol persona que tingui accés al seu núvol no pugui desxifrar les contrasenyes. 

Avantatges de la còpia de seguretat en línia 

Amb la majoria de gestors de contrasenyes, hem de prendre la informació de seguretat al seu valor nominal. Alguns serveis, com ara Dashlane, ofereixen un llibre blanc de seguretat detallat per poder fer una ullada als detalls tècnics. Tot i això, en la majoria dels casos la seguretat es redueix als punts de difusió de la comercialització.

Com a servei de còpia de seguretat en línia empresarial, SpiderOak ja disposa de molta informació tècnica disponible. Tot i que no hi ha cap llibre blanc relatiu directament a Encryptr, hi ha quatre documents relacionats amb el núvol, la gestió de claus i l’emmagatzematge segur de dades de SpiderOak. Per això, podem fer una bona idea del funcionament de Encryptr. 

A més, Encryptr és de codi obert. Com KeePass, podeu veure el codi font de GitHub per no només modificar el funcionament del programa, sinó també veure com funciona a nivell tècnic.. 

És fàcil dubtar de Encryptr, tenint en compte com poden ser avui dia les empreses amb dades de fam (consulteu la nostra revisió Avast). Tot i això, sembla que SpiderOak realment ofereix Encryptr de bona voluntat. Pel que fa a la seguretat, no trobem res que parli al contrari.

Assistència

Tal com ja vam tocar a la secció “preus” anterior, SpiderOak dóna un enfocament senzill a Encryptr, i això és compatible. Hi ha una secció de la base de coneixement dedicada a Encryptr, però no hi trobareu cap resposta útil. Si necessiteu ajuda, podeu dirigir-vos a SpiderOak i esperar una resposta o bé la vostra pregunta de Google. 

El “Knowledgebase” té set articles, una pàgina de descàrregues i una guia per començar. Tot i així, anomenar entrades “articles” és una mica generós. SpiderOak ha dedicat exactament un paràgraf a cadascuna de les set entrades, la majoria de les quals parlen de funcions que l’equip de desenvolupament està treballant. 

encriptador-faq

Una vegada més, ens trobem en una posició precària on no podem fer errades a Encryptr perquè, bé, és gratuït. SpiderOak no està obligat, en cap cas, a oferir més recursos d’autoajuda del que ofereix actualment. Tanmateix, segons els nostres estàndards, Encryptr ofereix massa poc com a suport per a tu mateix, cosa que es fa pitjor pel fet que no es pot rebre assistència directa. 

Encryptr s’ofereix tal i com és sense “desenvolupament ni suport continu”. Podeu enviar una sol·licitud a través del centre d’assistència de SpiderOak o una sol·licitud de funcions a través de l’aplicació Encryptr. Tot i això, SpiderOak deixa clar que pot no respondre a les consultes de suport. 

encryptr-contact-page

El Veredicte

Encryptr és una bona eina per a què serveix: un gestor de contrasenyes barebones que pot xifrar les vostres contrasenyes i targetes de crèdit. Tot i això, hi ha una gran quantitat d’opcions al mercat, fins i tot de forma gratuïta. 

Sembla que SpiderOak ha posat molt pocs recursos a Encryptr, i el preu demanat no va bé. Tot i que no condemnem la decisió de SpiderOak de fer de Encryptr un producte lliure i autònom, no ens permetrà evitar-ho. 

Què en penses de Encryptr? El descarregueu i feu un tomb? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map