Revisió JustHost – Actualització 2020

JustHost Review

En comparació amb els seus germans a l’estable d’EIG, JustHost és una raça pura. Ofereix una bona gamma de funcions, velocitat decent i preus adequats. Encara haureu de continuar amb aquesta poca política de privadesa EIG. Llegiu la nostra crítica completa de JustHost per veure què significa.

JustHost és un dels molts proveïdors propietat d’Endurance International Group, que és un conglomerat massiu d’allotjament web amb una quota de mercat considerable. En comparació amb els seus germans, JustHost té un millor avantatge en ser inclosa a la nostra millor guia d’allotjament web, amb una impressionant gamma de funcions i una velocitat sòlida.

En aquesta revisió de JustHost, parlarem dels bons i dolents que hem viscut mentre provem el pla compartit més barat. Al llarg del camí, també tocarem funcions, seguretat, privadesa i molt més abans de dictar el nostre veredicte.

Tot i que JustHost té la mateixa preocupant política de privadesa que altres marques EIG, la distribució de funcions i l’alta velocitat fan que sigui un contendent sòlid. Dit això, si valoreu la informació personal, pot ser millor mirar cap a un altre lloc.

justhost-slider1

justhost-slider2

justhost-slider3

justhost-slider4

Anterior

Pròxim

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a JustHost

Característiques

JustHost té moltes funcions si estàs disposat a generar un pla de nivell més alt. El paquet compartit de base no és impressionant, com sol passar en els amfitrions barats, però el paquet Choice Plus de més nivell fa un argument sòlid.

Abans d’afrontar-nos, però, hauríem de parlar del pla bàsic compartit. És adequat per a un sol lloc web amb fins a 50 GB d’espai en disc. Pel que fa a les funcions, JustHost no inclou molt, però, tot i així, obteniu un domini gratuït durant el primer any i un certificat SSL / TLS amb la vostra subscripció.

Els nivells de Plus són capaços de contenir 10 dominis i 150 GB d’emmagatzematge. Encara teniu un certificat de domini i SSL / TLS gratuïts, però JustHost també inclou 150 dòlars en crèdits publicitaris entre Google i Bing, així com una subscripció SpamExperts.

Per les funcions, el cost addicional no val la pena. El correu brossa és un problema, però que es pot tractar fàcilment i, tot i que els crèdits publicitaris són agradables, 75 dòlars a qualsevol de les dues plataformes no arribaran lluny. Dit això, el pla de primer nivell, Choice Plus, té molt a oferir.

Podeu allotjar un nombre il·limitat de llocs web amb emmagatzematge no modificat. A més de totes les funcions anteriors, JustHost inclou 200 dòlars en crèdits d’anuncis, privadesa de domini gratuïta i CodeGuard Basic, que farà una còpia de seguretat diàriament fora del lloc. Choice Plus és el més ric en funcions, per la qual cosa, si busques bons, pot ser que sigui el més adequat per a tu.

També hi ha paquets Pro que inclouen una adreça IP dedicada i una velocitat més ràpida, però les funcions són majoritàriament iguals a Choice Plus.

Tot i que no està aclarit, tots els plans inclouen també una versió bàsica de SiteLock. SiteLock és una eina d’eliminació i eliminació de programari maliciós que permetrà que el vostre lloc web estigui clar de les molèsties relacionades amb la ciberdelinqüència. La versió bàsica no eliminarà programari maliciós, però es realitzarà una exploració diàriament del vostre lloc web per identificar possibles problemes.

SiteLock i CodeGuard són marques EIG, per la qual cosa no és estrany veure-les. Dit això, estem encantats de veure que JustHost inclou versions bàsiques d’elles entre paquets. En lloc de simplement demanar-vos que actualitzeu, JustHost us malmet la funcionalitat i us deixa la decisió.

Tot i que no és una característica per si mateixa, cal destacar l’excel·lent quadre de comandament i la seva integració amb WordPress. Parlarem de les característiques específiques del quadre de comandament a la secció “facilitat d’ús” que hi ha a continuació, però el que queda és que JustHost facilita la gestió del vostre lloc web de WordPress sense entrar mai al fons..

Descripció general de les funcions de JustHost

Logotip de JustHostwww.justhost.com

A partir de 395 dòlars mensuals Tots els plans

Tipus de servidor

Hosting compartit

Hosting VPS

WordPress gestionat

Hosting al núvol

Hosting dedicat

Hosting per a distribuïdors

Usabilitat

Accés FTP

Accés SSH

cPanel

Accés d’arrel

Còpies de seguretat diàries

Constructor de llocs web

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Seguretat

Privadesa del domini

Xifratge SSL

Eliminació de programari maliciós

Tallafocs d’aplicacions web

Autenticació de dos factors

Protecció DDoS

sFTP

Assistència

Assistència per correu electrònic

Assistència telefònica

Suport de xat en directe

Tutories

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Assistència 24/7

Preu

Tot i que JustHost comparteix molt amb iPage, hi haurà més coses a la següent secció, no guanyarà ni un lloc al costat de iPage al nostre guia d’allotjament web barat. JustHost té els preus de les accions a tots els nivells, però es tracta de renovar-se. La tarifa inicial està bé, tot i que no és bona, però acabareu gastant uns quants dòlars més de la mitjana per obtenir un pla.

Els plans compartits inclouen tres nivells i oscil·len entre els 4 i els 7 dòlars americans del termini inicial. Aquest preu només és si compreu tres anys per endavant. JustHost ofereix plans compartits en durada d’un, dos i tres anys i el preu augmenta a mesura que s’acaba el temps. També hi ha un pla mensual, però només a la capa bàsica.

Curiosament, el preu mensual de Basic és inferior al preu de renovació, que és d’uns 10 dòlars. Tot i així, aquesta taxa superior a la mitjana és la que enderroca a JustHost uns quants clavilles. En comparació amb 1&1 IONOS, que proporciona allotjament barat sense obligar-vos a un contracte de diversos anys, JustHost només té un preu massa elevat (consulteu el nostre 1&1 revisió IONOS).

A més, JustHost no té clar què pagareu. La pàgina de producte diu que el pla compartit més barat es renova a 9,49 dòlars, mentre que la pàgina de factura afirma que la tarifa mensual és de 7,99 dòlars. Tot i així, a la distribució de preus ubicada a la base de coneixement, es diu que el preu mensual és de 11,99 dòlars.

Dit això, independentment de com s’estableixi el preu, està clar que JustHost és massa car. En comparació amb 1&1 IONOS, és una broma, però fins i tot contra Hostinger, que té un esquema de preus similar, les tarifes són massa elevades (consulteu la nostra crítica d’Hostinger).

Tot i així, obteniu molta funcionalitat per guanyar diners. Si bé JustHost té un preu alt, té les funcions per justificar-ho, sobretot si esteu creant a WordPress. No és la mateixa categoria que Pagely pel que fa a la relació entre característiques i preus, però la llista és suficient (consulteu la nostra revisió Pagely).

Pel que fa a intentar JustHost, et proporciona 30 dies per sol·licitar un reembossament, que, tot i que bo, no és tan llarg com InMotion Hosting, DreamHost o A2 Hosting (llegiu la nostra crítica de InMotion Hosting).

Facilitat d’ús

Començar amb JustHost és senzill. El lloc web està dissenyat igual que el d’iPage i, si heu llegit la nostra revisió d’iPage, ja sabeu que és bo. Hi ha poc marge de dubtes a l’hora de configurar el vostre compte, amb el gran botó vermell “començar ara” que guia la manera de fer la comanda.

Després de fer-hi clic, JustHost t’enviarà a una pàgina de producte on es detallen els seus tres plans compartits. N’hi ha prou amb seleccionar-ne un, triar un domini i continuar amb la caixa de sortida. Hi ha alguns complements preseleccionats a la pàgina del producte final, de manera que desmarqueu-los si no voleu comprar els serveis addicionals.

justhost-review-product-page

Finalment, se us enviarà a la pantalla de confirmació de la comanda on podeu definir la vostra contrasenya. Igual que Kinsta (llegiu la nostra ressenya de Kinsta), és un sistema tancat, és a dir, que no haureu d’enllaçar el vostre correu electrònic per establir les vostres credencials d’inici de sessió (llegiu la revisió Arvixe per veure-ho en acció).

justhost-revisió-comanda-confirmació

El tauler de control està tan agilitzat com vénen. JustHost té un menú de navegació al costat esquerre que us permetrà visualitzar els vostres llocs web, configurar adreces de correu electrònic, afegir dominis nous i molt més. Hi ha fins i tot una pestanya “marketplace” on podeu comprar temes, serveis, plugins i instal·ladors.

Tot i que el quadre de control ofereix molta potència, no és cPanel (llegiu el nostre millor allotjament web per a la guia de cPanel). JustHost encara utilitza cPanel, i podeu accedir-hi fent clic a la pestanya “avançada” del menú esquerre..

justhost-revis-control-panel

Aquesta implementació de cPanel està disponible, cosa que no és gens dolent tenint en compte que la resta del quadre de control és tan útil. En aquest cas, se sent correcte ocultar cPanel sota una pestanya “avançada”, ja que des del tauler de control principal es pot accedir a la majoria de les novetats amb les quals es volen embolicar. Tot i així, si voleu gestionar les vostres bases de dades o excavar-vos al gestor de fitxers, s’ofereix cPanel.  

Abans d’instal·lar WordPress, vam dirigir-nos al nostre domini de prova per rebre una pàgina de “lloc web properament”. Tot i que és un gest normal i, francament, agradable de veure el gest, el peu de pàgina a la part inferior es llegeix “un lloc web amb tecnologia Bluehost”.

Fem la nostra recerca, així que sabem que JustHost i Bluehost es troben sota el mateix paraigües EIG. Fins ara, però, no hem vist aquest nivell de contaminació creuada. Basant-nos en el que hem vist, hem assumit que les marques sota el paraigua EIG funcionessin de manera independent, però el missatge de peu de pàgina indica que no ho fan.

De fet, JustHost és una còpia en carboni de Bluehost, que, per a aquesta secció, és una bona cosa. El tauler de control ofereix una integració profunda amb WordPress, que permet veure i gestionar temes i complements sense iniciar sessió al fons de WordPress..

Quan aneu al fons de WordPress, trobareu moltes funcions, la majoria de les quals es troben a la pestanya “Bluehost”. Després de parlar amb JustHost, podem confirmar que utilitza servidors Bluehost per a hosting de WordPress, cosa que explica la pestanya de WordPress i el peu de pàgina de la pàgina de posada en escena..

Tipus d’allotjament

JustHost ofereix hosting compartit, VPS i dedicat. Tot i que els plans de WordPress gestionats per núvols, distribuïdors i gestionats no falten, la línia continua sent sòlida, especialment amb l’enfocament centrat en els principiants de JustHost..

L’allotjament compartit és clarament el seu pa i mantega, perquè el VPS i els plans dedicats s’amaguen al peu de pàgina web. JustHost ofereix tres nivells d’allotjament compartit en funció del nombre de llocs web, de la quantitat d’espai d’emmagatzematge i dels extres que necessiteu.

Normalment, l’allotjament compartit és el millor punt d’entrada de nous llocs web. Els servidors web combinen diversos llocs en un mateix servidor i els fan compartir recursos. En fer-ho, l’amfitrió web pot estalviar diners en el nombre de servidors que necessita per executar-los i passar-los aquests estalvis. Dit això, perquè compartiu els recursos, és possible que tingueu problemes amb velocitat o temps de funcionament.

Fora dels tres plans compartits, JustHost ofereix un pla Pro. Tot i que encara utilitza una estructura compartida, hi ha menys llocs web al servidor, el que significa que cada lloc hauria de tenir una peça més gran. JustHost també ofereix una adreça IP dedicada, certificat SSL / TLS gratuït, privadesa del domini i còpia de seguretat automàtica del lloc web amb els seus plans Pro.

Si preferiu tenir un conjunt dedicat de recursos, JustHost ofereix plans de VPS. Tot i que els plans VPS encara utilitzen una estructura compartida, ja que hi ha diversos llocs web al mateix servidor, obteniu un conjunt dedicat de recursos a vosaltres mateixos. Si l’allotjament compartit viu en un apartament, l’allotjament VPS és comprar una casa adossada.

A la part superior hi ha els plans dedicats, que us proporcionen un servidor i tots els recursos. JustHost ofereix tres paquets dedicats que van de tres a cinc adreces IP i de 500 GB a 1 TB d’emmagatzematge RAID 10. No accedirem al RAID 10, podeu llegir la nostra guia RAID per això, però és el millor per a allotjament web perquè ofereix la velocitat del RAID 0 i la redundància del RAID 1..

Tot i que no ens trobem a faltar els plans de WordPress gestionats, donat la quantitat de funcions de WordPress que ofereix JustHost, la manca d’allotjament en núvol és de gran envergadura. Si ho busqueu, heu de consultar el germà EIG de HostHator, JustHost (consulteu la nostra crítica de HostGator).

Velocitat & Horaris

Vam llançar un lloc web de WordPress en blanc utilitzant el pla bàsic compartit de JustHost per provar la velocitat. Per realitzar les proves, vam fer el nostre domini a través de Pingdom Speed ​​Test i Load Impact, que ens ha de proporcionar dues perspectives en què jutjar el funcionament de JustHost..

Com que JustHost utilitza servidors Bluehost, no ha de sorprendre que el rendiment sigui sòlid, encara que sigui pitjor que el d’A2 Hosting (consulteu la nostra crítica d’Allotjament A2). Va obtenir un 90 sobre 100 de Pingdom Speed ​​Test, cosa que és bona, però no és fantàstica. Tot i així, JustHost retalla WestHost quan es tracta de la puntuació de Pingdom Speed ​​Test (llegiu la nostra ressenya de WestHost).

justhost-review-speed-test

Pingdom Speed ​​Test proporciona una base sòlida per a la comparació entre proveïdors, però és un punt de dades individual. Per conèixer el rendiment de JustHost amb la càrrega, vam recórrer a Impacte de càrrega. Va enviar 50 usuaris virtuals al nostre servidor durant cinc minuts, mesurant el nombre de peticions complertes i el temps de resposta per a cada usuari.

Malauradament, JustHost va comportar un mal rendiment en el nostre test d’impacte de càrrega. Tot i que el temps de resposta de cada usuari virtual era relativament consistent, hi va haver molts errors HTTP al llarg de la prova, cosa que suggereix que el servidor es troba al seu límit de rendiment (consulteu la nostra ressenya de GreenGeeks per veure un altre exemple).

justhost-review-load-impacte

Això es tradueix en peticions no complertes o velocitat lenta al món real. És probable que hi hagi massa llocs web allotjats al pla bàsic que busquen recursos i JustHost no els pugui satisfer. Si us interessa JustHost, us recomanem optar per un pla més car o passar a un altre proveïdor.

Pel que fa al temps, JustHost no garanteix res més que “compromès a proporcionar un entorn d’allotjament segur i fiable”. La pàgina de la informació sobre què es parla simplement diu que els servidors tindran temps morts i que JustHost farà tot el possible per resoldre problemes ràpidament..

Hi ha raons per no confiar en una garantia de temps, però tenir-ne no és una cosa dolenta. Tot i que no vam experimentar temps d’inactivitat durant les proves, tenir una garantia al seu lloc seria un bon atractiu.

Seguretat

JustHost té molta manera de seguretat, malgrat el seu humil aspecte. Tot i que les funcions de seguretat no arriben a tots els plans, la línia encara es troba ben arrodonida, amb funcions bàsiques de seguretat del lloc web, com ara un certificat SSL / TLS, exploració de programari maliciós i còpies de seguretat automatitzades..

JustHost inclou un certificat SSL / TLS amb tots els plans. El certificat bàsicament mostra el navegador que es connecta al vostre lloc web que sou qui sou. En fer-ho, el navegador pot obrir una connexió xifrada entre ell i el vostre lloc web, protegint totes les dades sensibles que l’usuari transfereix.

El certificat que JustHost proporciona és bo per a la majoria de llocs web, però els punts de venda de comerç electrònic haurien de ser més segurs. JustHost ofereix, amb sort, certificats SSL / TLS de major nivell al seu mercat.

També s’inclou una versió bàsica de SiteLock amb cada pla, cosa que no és estrany si es tracta d’una marca EIG. SiteLock és bàsicament un antivirus per al vostre lloc web, però a diferència del nostre millor programari antivirus, no eliminarà programari maliciós en la seva configuració base. SiteLock Lite, que és el que JustHost us ofereix, està dissenyat exclusivament per a la seva exploració.

Això vol dir que pot identificar problemes però no solucionar-los. Dit això, si trobeu que el vostre lloc web està infectat amb programari maliciós, podeu actualitzar a un nivell més alt de SiteLock per resoldre el problema..

Pot ser que no necessiteu si compreu el pla compartit Choice Plus. Inclou una subscripció a CodeGuard Basic, que fa còpies de seguretat diàries del vostre lloc web. Aquestes còpies de seguretat s’emmagatzemen de forma redundant, el que significa que sempre les podreu trobar i es poden restaurar amb un sol clic.

JustHost no funciona amb funcions de seguretat a la seva gamma baixa, però proporciona prou per crear una suite cohesionada. Podeu identificar problemes amb SiteLock, protegir les dades dels usuaris amb un certificat SSL / TLS i assegurar-vos que no trenqueu el lloc web amb CodeGuard. Si mai necessiteu més potència en aquestes eines, JustHost facilita la vostra actualització.

Privacitat

La privadesa sol ser una preocupació per a les nostres revisions VPN, però com hem vist amb altres marques EIG, també és un problema d’allotjament web. JustHost té la mateixa política de privadesa que totes les empreses sota el paraigua EIG, de manera que és tan poc respectuosa amb la privadesa que la resta de hosts que la comparteixen.

Igual que la resta de marques de la xarxa, JustHost no ofereix privadesa de domini de forma gratuïta, tret que estigui comprant una subscripció professional Pro. La privadesa del domini substitueix la informació amb la qual registreu el vostre lloc web per la del registrador. Tot i que sembla petit, els registres WHOIS estan disponibles públicament en línia, el que significa que qualsevol pot esbrinar qui ets, on viuen i més.

La majoria dels amfitrions no ofereixen privadesa de domini, però proveïdors com DreamHost i 1&1 IONOS lidera el càrrec (consulteu la nostra ressenya de DreamHost). És difícil esperar la privadesa del domini per part de EIG, però seria bo veure.

Malauradament, la privadesa del domini hauria de ser la menor de les vostres preocupacions. EIG té una preocupant política de privadesa que li dóna el dret explícit de compartir i vendre la vostra informació a tercers importants.

A la llista hi ha Facebook, Google AdWords, Google Maps, WPBeginner, Bing, Yahoo, Verizon i molt més. Entenem compartir informació personal per proporcionar un millor servei, però no podem generar cap explicació raonable sobre les marques per sobre de la publicitat.

A més, EIG pot compartir la vostra informació personal amb altres marques de la seva xarxa. Ja sabem que Bluehost i JustHost ofereixen un doble dipòsit en les vostres dades personals, però també ho és SiteLock, MOJO Marketplace, CodeGuard i Constant Contact, encara que no utilitzeu aquests serveis..

Com hem dit en altres ressenyes relacionades amb EIG, la informació es considera com a producte. Tot i que JustHost no pot fer ni compartir ni vendre, la seva empresa matriu és la qual cosa us deixa en aigua calenta com a usuari.

Assistència

Igual que altres marques EIG, JustHost ofereix servei de xat en directe i telèfon en 24 hores. La qualitat del suport és bona, amb respostes ràpides i útils, però els representants se senten lluny. A diferència de SiteGround, on podeu posar un nom a una cara, tot el que veieu amb JustHost és un bloc de text (llegiu la nostra ressenya de SiteGround).

Dit això, la nostra experiència amb suport no va ser dolenta. Ens vam plantejar preguntes sobre el servidor, com es va configurar i per què seguim veient Bluehost per tots els racons. Molt per a la nostra sorpresa, el representant presales va poder respondre a les nostres preguntes a fons. En molts casos, les preguntes complexes requereixen que el representant sol·liciti a un supervisor o li redirigeixi.

Tanmateix, el xat en viu i l’assistència telefònica són les millors maneres d’obtenir ajuda. La base de coneixement, tot i que útil, és un embolic datat. JustHost no té categories per navegar ni jerarquia d’articles. Més aviat, hi ha una llista dels articles més populars i una barra de cerca.

justhost-revisió-coneixementbase

Està clar que la base de coneixement també es basa en una versió anterior del lloc web, amb capçaleres com ara “allotjament web” i “per què nosaltres” encara al menú superior. Aquests enllaços també es trenquen fora de l’enllaç domèstic. A més, tot i que podeu navegar de nou a la pàgina principal, no podreu accedir a la base de coneixement des d’allà.

Tot i així, els articles estan ben redactats i publicats. Haureu de cavar per trobar el que necessiteu, però mentirem si diguéssim que la base de coneixement no era útil.

El Veredicte

JustHost és decent en velocitat, gran en funcions i negligent en privadesa. El bé barreja amb el dolent, però això és cert a la majoria de productes EIG. JustHost impressiona més que la majoria, però sobretot per la profunda integració amb WordPress i la llarga llista de funcions de seguretat.

Dit això, el proverbial elefant de la sala és intimitat. Tot i que ens importa molt, potser no ho és per a tu i, si no ho és, JustHost sembla molt més impressionant.

Què en penses de JustHost? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me