Revisió GreenGeeks – Actualització 2020

Revisió de GreenGeeks

GreenGeeks, un proveïdor d’allotjament web amb idees verdes, és ideal per a llocs més petits o per a persones que tot just comencen. Això es deu a la seva interfície amable i a la facilitat d’ús general, tot i que els seus preus poden impedir-ne alguns, com podeu llegir a la nostra revisió completa de GreenGeeks..


GreenGeeks és un host web inusual que ha construït el seu negoci oferint allotjament energèticament eficient. Tot i que el seu objectiu és noble i les funcions són molt abundants, l’elevada tarifa de GreenGeeks i la incoherència en la velocitat la fan fora de la nostra millor guia d’allotjament web. Dit això, no és una mala opció per als llocs web més petits.

En aquesta revisió de GreenGeeks, detallarem la nostra experiència després de llançar un lloc web de WordPress amb el pla Ecosite Pro de l’amfitrió web. Al llarg del camí, parlarem de funcions, preus, facilitat d’ús, seguretat, velocitat i molt més abans d’acomplir-lo amb el nostre veredicte..

L’acceptació “verda” de l’allotjament web no s’ha fet ni als programes de GreenGeeks. Tot i que agraïm l’esforç de mantenir renovable l’allotjament web, hi ha esquerdes que no s’han quedat pegades. Tot i així, l’experiència de l’usuari racionalitzada i la riquesa de funcions poden vendre’t al servei.

greengeeks-slider1

greengeeks-slider2

greengeeks-slider3

greengeeks-slider4

greengeeks-slider5

Anterior

Pròxim

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a GreenGeeks

Característiques

GreenGeeks, tot i ser un allotjament web tan senzill, inclou moltes funcions amb el vostre pla compartit. Tot i això, abans de parlar de les característiques tècniques, hem de parlar de què es tracta GreenGeeks.

És el primer amfitrió web “verd”, de manera que intenta allotjar llocs web de manera respectuosa amb el medi ambient. Tot i que no s’ha parlat gaire, l’ús dels centres de dades d’electricitat té un impacte seriós sobre el medi ambient, representant al voltant d’un 2% de l’electricitat utilitzada als EUA. De fet, es calcula que la indústria d’allotjament web passarà a la indústria de les companyies aèries en contaminació ambiental el 2020..

GreenGeeks pretén canviar això. A més de ser una Agència de Protecció Ambiental dels EUA reconeguda com a Green Power Partner, compra tres vegades la quantitat d’energia que utilitza en els crèdits d’energia eòlica. Això vol dir que per cada quilowatt-hora que utilitza el seu servidor, GreenGeeks adquireix energia elèctrica eòlica de tres kWh.

Si la vostra eficiència energètica és important per a vosaltres, GreenGeeks us pot ajudar, però els crèdits en energia eòlica no canvien res des del punt de vista del rendiment. Per sort, l’amfitrió web té un conjunt de funcions sòlid fora del seu nom.

Creador de llocs web de GreenGeeks

Per a aquells que no utilitzin WordPress, hi ha un creador de llocs web gratuït. Sitepad, com es diu, és un creador de llocs web sòlid amb una bona gamma de plantilles, però no farà la nostra millor llista de creadors de llocs web. És similar a la de Weebly (llegiu la nostra ressenya de Weebly), proporcionant una experiència autèntica de construcció i arrossegament..

greengeeks-revisió-lloc web-constructor

Dit això, manca de les integracions i funcions avançades que Weebly té. Sitepad pot crear-vos un lloc web que tingui un bon aspecte, però si busqueu una botiga d’aplicacions gran o una solució personalitzada, us convindrà millor amb un creador dedicat. Weebly és sòlid, però ens agrada més Wix (llegiu la nostra ressenya de Wix).

A l’exterior del nivell més baix de GreenGeeks, també hi ha PowerCacher, que és una eina de memòria cau propietària realitzada per l’amfitrió web. La memòria cau us permet emmagatzemar elements del vostre lloc web per la qual cosa no haureu de carregar-se cada vegada que un usuari accedeix al vostre domini i hem vist versions del mateix des de la majoria dels servidors web. El funcionament de GreenGeeks funciona bé, com es pot veure a la secció “velocitat i temps de funcionament” que hi ha a continuació.

Hi ha altres funcions, com ara l’emmagatzematge complet en estat sòlid i la integració gratuïta de Cloudflare, però les que s’han fet comunes entre els amfitrions web. Parlarem més sobre les funcions de seguretat a la secció “seguretat” a continuació.  

Vista general de les característiques de GreenGeeks

Logotip de GreenGeekswww.greengeeks.com

A partir de 295 dòlars mensuals Tots els plans

Tipus de servidor

Hosting compartit

Hosting VPS

WordPress gestionat

Hosting al núvol

Hosting dedicat

Hosting per a distribuïdors

Usabilitat

Accés FTP

Accés SSH

cPanel

Accés d’arrel

Còpies de seguretat diàries

Constructor de llocs web

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Seguretat

Privadesa del domini

Xifratge SSL

Eliminació de programari maliciós

Tallafocs d’aplicacions web

Autenticació de dos factors

Protecció DDoS

sFTP

Assistència

Assistència per correu electrònic

Assistència telefònica

Suport de xat en directe

Tutories

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Assistència 24/7

Preu

GreenGeeks se centra en l’allotjament compartit. Ja hem vist alguns altres servidors web com aquest: llegiu la nostra revisió d’Hostinger per veure un exemple. Tot i que és fàcil suposar que GreenGeeks és tan barat que els proveïdors, no és el cas. Les seves tarifes promocionals coincideixen amb les seves, però el preu total de la subscripció és més del que voldríem.

El preu indicat anteriorment és la tarifa mensual si adquireix tres anys per endavant, cosa que GreenGeeks no aclarirà fins que no estiguis a punt de fer-ho. Aquest tipus de preus enganyosos són habituals entre els amfitrions web, i aquí no ens agrada més que el que fem amb Bluehost, per exemple, (llegiu el nostre comentari de Bluehost).

Utilitzant Bluehost com a línia de referència, GreenGeeks és més barat per al terme inicial. Tot i això, el preu és més alt. Bluehost, HostGator, InMotion Hosting i A2 Hosting es renoven al voltant de 8 dòlars en els seus plans compartits més barats, mentre que GreenGeeks es renova a 10 dòlars. Si busqueu alguna cosa encara més barat, llegiu la nostra crítica d’Arvixe.

Tot i que GreenGeeks és més car que la resta del mercat, els pocs dòlars addicionals no cremen el nostre col.lectiu massa. El que més preocupa és la fixació de preus enganyosos. En lloc de deixar clar que el preu enumerat és només per a un pla de tres anys, GreenGeeks espera fins que estigueu a punt de sortir. El pla de tres anys també és preseleccionat.

Afortunadament, hi ha plans mensuals disponibles, però GreenGeeks té un bloqueig suau contra ells. Hi ha una quota de configuració de 15 dòlars que només s’aplica al pla mensual, de manera que la tarifa mensual d’un pla compartit bàsic només ha de ser de 10 dòlars, sinó que és de 25 dòlars..

Fa uns anys, res d’això seria un problema, però molts hostes web estan avançant cap a ser més transparents sobre els seus preus, amb proveïdors com InMotion Hosting, A2 Hosting i SiteGround al capdavant..

GreenGeeks encara cau al molest camp que només mostra tarifes plurianuals.

Dit això, aquesta secció no és cap queixa. GreenGeeks inclou molt amb el vostre pla i ho fa independentment de quin nivell us podeu permetre. Tant se val com compreu, obtindreu un domini gratuït, transferència gratuïta de llocs web, creador de llocs web i còpies de seguretat nocturnes. El preu val la pena, simplement preferim que estigués més clar el que compraveu per endavant.

Si canvieu d’opinió, podeu aprofitar la garantia de devolució de 30 dies de GreenGeeks. Està disponible en una durada, però la taxa de configuració de 15 dòlars dels plans mensuals no és reemborsable.

Facilitat d’ús

Registrar-se a GreenGeeks és senzill, principalment perquè no hi ha moltes opcions al llarg del camí. Trobareu el tipus d’allotjament que voleu al menú superior, seleccioneu el nivell per a aquest allotjament i aneu a la caixa.

Com molts hostes, GreenGeeks preselecciona un pla plurianual. En aquest cas, són tres anys. Com s’ha esmentat, el preu no està clar fins que vau anar a la caixa i això pot ser frustrant. A més, no deixa clar que els plans mensuals requereixin una quota de configuració de 15 dòlars.

greengeeks-review-checkout

Després que GreenGeeks hagi processat el vostre pagament, rebrà una sèrie de correus electrònics que detallen la informació de compra i de compte. El correu electrònic amb el que us vau registrar serà el vostre nom d’usuari del compte i GreenGeeks us generarà una contrasenya. La contrasenya és un paquet aleatori de números i lletres, per la qual cosa recomanem consultar els nostres millors gestors de contrasenyes per obtenir una forma d’emmagatzemar-la.

Podeu iniciar la sessió al tauler de compte amb l’enviament de la credencial de GreenGeeks. És senzill, però per culpa. Podeu gestionar la vostra facturació, veure els vostres serveis i obrir els tiquets de suport, però de cap altra manera se sent. Una integració més profunda amb cPanel o una visió més clara del servei.

greengeeks-review-account-dashboard

Hi ha una informació important a la zona del compte i els noms de servidor de GreenGeeks. Si veniu amb un domini registrat en un altre lloc, haureu d’indicar aquest domini cap als servidors DNS de GreenGeeks. L’única manera de trobar l’adreça dels servidors de noms era fer cerques a Google.

cPanel és de fàcil accés, però no és estrany tenint en compte que GreenGeeks va guanyar un lloc al nostre millor allotjament web amb la guia de cPanel. Tot el que heu de fer és fer clic a “CPanel login” del tauler de control del compte.

GreenGeeks cPanel

La acumulació és majoritàriament estoc. GreenGeeks mostra la vostra informació tècnica a la dreta i les aplicacions a l’esquerra. L’ordenació de categories és estranya, però. En lloc de posar, per exemple, l’instal·lador d’aplicacions Softaculous cap a la part superior, es troba a la part inferior. En el seu lloc, administren fitxers, eines d’optimització de motors de cerca i configuració de bases de dades.

greengeeks-review-cpanel

Tenint en compte la utilitat de GreenGeeks que és senzill, tindria sentit tenir les zones més avançades de cPanel a la part inferior. En canvi, Softaculous i, sorprenentment, el creador de llocs web Sitepad s’enterren a la part inferior de la interfície.

Per descomptat, un petit desplaçament fa un llarg recorregut, però amb la magnitud de cPanel per als nouvinguts, tindria més sentit eliminar opcions avançades perquè els novells s’aclimatin. Potser no saben què buscar i, tenint en compte totes les opcions de configuració de la part superior, potser tinguin por de trencar alguna cosa.

Tanmateix, en general, la usabilitat de GreenGeeks és sòlida. L’amfitrió web ha racionalitzat el procés de checkout, de manera que alguns detalls petits, com ara la taxa d’instal·lació, no es clarifiquen. Fora d’això, volíem veure una disposició més intel·ligent de cPanel, però GreenGeeks no fa res massa dolent.

Tipus d’allotjament

GreenGeeks no ofereix diversos tipus d’allotjament, sinó un sol. El servei d’allotjament compartit és el nom del joc i, tot i que ens agrada veure un conjunt divers de serveis per triar els clients, l’especialització no és una cosa dolenta.

L’allotjament compartit és quan l’amfitrió web emmagatzema diversos llocs web en un sol servidor. En lloc d’aconseguir recursos dedicats, els llocs web comparteixen la CPU, la RAM i l’amplada de banda del servidor. L’avantatge d’aquesta configuració és que es pot comprar a hosting a un preu baix. Dit això, també hi ha conseqüències.

Com que no hi ha regles per regular qui utilitza què, aquells que utilitzin allotjament compartit tindran més incoherència en la velocitat i el temps de funcionament. Per exemple, si un altre lloc web del servidor és víctima d’un atac de denegació de servei distribuït, es podria prendre el servidor i tots els llocs web allotjats en ell, fora de línia.

Això és especialment important amb GreenGeeks, perquè la garantia d’operació no cobreix res del control de GreenGeeks. Això vol dir que si un altre lloc web enganxa recursos o fa que el servidor s’estavelli, no comptarà amb el 99,9 per cent de garantia de temps que GreenGeeks té.

Gordint de banda, els plans compartits s’ofereixen a través de tres nivells i els podeu adquirir amb WordPress o sense preinstal·lat (consulteu el millor allotjament web per a WordPress). L’allotjament de distribuïdors també està disponible, tot i que ens agrada més l’enfocament basat en crèdits de SiteGround (llegiu la nostra ressenya de SiteGround).

Una gran varietat de plans seria agradable de veure, però GreenGeeks sempre ha estat un amfitrió web centrat en el final compartit de les coses: llegiu la nostra revisió d’iPage per obtenir més informació. Dit això, si voleu més varietat, hauríeu de llegir la nostra crítica d’HostGator.

Velocitat & Horaris

Hem provat GreenGeeks utilitzant Pingdom Speed ​​Test i càrrega Impact en un pla d’Ecosite Pro. Va ser important per a nosaltres que vam provar Pro en lloc de Starter, ja que és el primer pla que va utilitzar el PowerCacher de GreenGeeks. Les proves es van fer amb una instal·lació en blanc de WordPress al nostre domini per mantenir tot el més simple possible.

La velocitat de GreenGeeks va ser sorprenentment bona, encara que no mereixia la nostra guia d’allotjament web més ràpida. Esperem un rendiment inferior en els plans compartits de nivell mitjà, però GreenGeeks planteja números que competeixen amb els plans compartits de gamma alta d’amfitrions com ara A2 Hosting (consulteu la nostra revisió d’allotjament A2). La prova de velocitat de Pingdom li va donar un 92 sobre 100, que, tot i que no és el millor que hem vist, és força elevat.

greengeeks-review-speed-test

El temps de càrrega total ha estat de 1,2 segons, amb 400 mil·lisegons al voltant de les sol·licituds de DNS. Tal com s’ha esmentat a la secció “facilitat d’ús”, vam assenyalar un domini registrat en un altre lloc cap a GreenGeeks, que representa el temps DNS superior a la mitjana.

No ens queda tan impressionat amb els resultats de la prova d’impacte de càrrega. La nostra primera prova, que podeu veure a continuació, va tenir com a resultat la velocitat esporàdica. Load Impact va enviar 50 usuaris virtuals al nostre domini al llarg de cinc minuts per avaluar el temps que va trigar a carregar el lloc web a mesura que augmentava el nombre d’usuaris..

greengeeks-review-load-impact-1

Dir que GreenGeeks estava per tot arreu seria una sensació. Fins i tot els proveïdors incoherents com ara InMotion Hosting (llegiu la nostra revisió d’allotjament InMotion) semblen tímids en comparació. De fet, GreenGeeks era tan esporàdic, vam afegir una taxa de fallada al gràfic i vam fer la prova per segona vegada.

La segona prova, que podeu veure a continuació, va produir resultats similars si no pitjors. No estem segurs del que passa per provocar els resultats esporàdics, però, independentment de la prova, no va ser habitual.

greengeeks-review-load-impact-2

Pel que fa a temps de funcionament, ha estat sòlid durant tota la prova i GreenGeeks ofereix una garantia de temps de vida del 99,9 per cent. Està arrebossat a tot el lloc web, almenys. Excavant els termes del servei, la paraula “uptime” només s’esmenta quatre vegades, amb poques aclariments sobre el que la garantia, bé, garanteix.

Simplement diu que tindràs un 99,9 per cent de temps de funcionament, no el que passa si el servei se situa per sota d’aquest. Seria una cosa utilitzar paraules clares en una pàgina del producte, però no aclarir el que comporta la garantia en termes de servei és un gran no. Si voleu obtenir més informació sobre per què és el cas, consulteu el nostre article sobre per què no haureu de confiar en la garantia de temps de la vostra màquina web.

Seguretat

Igual que amb les funcions, és sorprenent la seguretat de la vostra part amb el vostre pla, atès que simple GreenGeeks és altrament. Dit això, un dels principals problemes de seguretat que ha de superar és protegir l’allotjament compartit que proporciona.

Com s’ha esmentat, una poma dolenta al servidor compartit pot malmetre molt. Per sort, GreenGeeks es protegeix contra l’aïllament del compte d’allotjament. Tot i que compartiu recursos amb altres usuaris, el vostre compte i els llocs web estan aïllats dels altres, és a dir, si un lloc web s’infecta, també no infectarà el vostre lloc web..

Els llocs web no haurien de tenir problemes amb el programari maliciós. GreenGeeks inclou l’exploració de programari maliciós en temps real a través de plans, que actua com un antivirus per al vostre lloc web (consulteu la nostra millor guia de programari antivirus). Tot i que una mesura preventiva sòlida, GreenGeeks no inclou una eina d’eliminació de programari maliciós (consulteu la nostra revisió DreamHost per a un proveïdor que ho faci)..

Al fons, GreenGeeks té una redundància de maquinari i potència per assegurar la permanència dels servidors en línia, la supervisió constant del servidor i les actualitzacions automàtiques de l’aplicació per a la vulnerabilitat de la correcció. Si bé mai no veureu res a tot això, protegireu el vostre lloc web de les darreres amenaces a nivell de servidor.

També en segon pla hi ha còpies de seguretat nocturnes automatitzades. Tot i que no sembla una funció de seguretat, és important fer una còpia de seguretat del vostre lloc web. Si el vostre lloc web està infectat, podreu restaurar una de les vostres còpies de seguretat netes per resoldre el problema sense recórrer a serveis de neteja costosos.

Encara que GreenGeeks és generós en oferir còpies de seguretat nocturnes de forma gratuïta, encara heu de fer una còpia de seguretat del vostre lloc web manualment. Llegiu la informació sobre com podeu fer una còpia de seguretat del vostre lloc web de WordPress per tal de fer-ho.

Privacitat

GreenGeeks pot ser excel·lent a l’hora de protegir el medi ambient, però la seva protecció de la privadesa podria utilitzar el treball. No va malament basat en els estàndards d’allotjament web, però abismal en comparació amb qualsevol de les nostres revisions VPN.

El primer lloc és la privadesa del domini que GreenGeeks ofereix per un suplement. Quan registreu un domini, heu de posar la informació WHOIS en el registre que inclogui el vostre nom, adreça, número de telèfon i molt més. Aquesta informació també es pot cercar en línia en línia, cosa que significa que qualsevol us pot trobar si registreu un domini.

Podeu substituir aquesta informació personal mitjançant la protecció de privadesa WHOIS, però GreenGeeks no la inclou de forma gratuïta. Al voltant d’uns 10 dòlars anuals per domini, no cobra tant com altres proveïdors, però la gratuïtat continua sent millor. DreamHost, per exemple, lidera la càrrega sobre privadesa del domini, proporcionant protecció de privadesa WHOIS gratuïta amb tots els registres.

La política de privadesa de GreenGeeks és un preu normal per a un proveïdor d’allotjament web. GreenGeeks recopila la vostra informació de registre i fa el seguiment del seu ús mitjançant cookies. Tot i que no és ideal, aquest és el status quo per al món d’allotjament web.

Dit això, la política de privadesa deixa clar que “GreenGeeks no comercialitza, lloga ni ven la vostra informació personal ni dades a cap altra organització o a tercers.” Llevat que s’especifiqui el contrari a la política de privadesa, GreenGeeks compleix aquestes normes.

Pel que fa a la venda a empreses publicitàries, GreenGeeks deixa clar que, en cap cas, no vendrà les dades d’identificació personal als anunciants. Tanmateix, pot compartir la vostra informació personal amb les agències d’aplicació de la llei si ho creu convenient. No es menciona cap ordre judicial ni res del tipus. Si GreenGeeks vol compartir, es reserva el dret a.

GreenGeeks no està malament a l’hora de jutjar-lo segons els estàndards d’allotjament web. Dit això, la indústria d’allotjament web en general podria fer un bon cop a la part posterior a l’hora de confidencialitat dels usuaris i GreenGeeks no dirigeix ​​el càrrec.

Assistència

GreenGeeks ofereix gairebé totes les formes de suport que podríem demanar. Podeu contactar mitjançant correu electrònic, telèfon o xat en viu, amb un gran nombre de recursos d’autoajuda disponibles. D’acord amb la resta del servei, la secció d’assistència del lloc web és fàcil de navegar, presentant-vos tots els formularis de contacte sense cap jerarquia estranya..

greengeeks-review-support-center

El correu electrònic i el xat en viu estan disponibles tot el dia, mentre que l’assistència telefònica està limitada a l’horari comercial. Dit això, l’assistència telefònica s’executa set dies a la setmana, de manera que no és massa difícil posar-se en contacte amb algú al telèfon.

El xat en directe és excel·lent per obtenir respostes ràpides, però les representacions es troben principalment per proporcionar senzills passos de resolució de problemes o per apuntar-vos a la secció adequada de la base de coneixement.

Això no hauria de quedar sota la superfície. No és difícil trobar la base de coneixement, però navegar-hi. GreenGeeks té carpetes sobre carpetes que contenen infinitat d’articles de suport, obligant-nos a abandonar la cerca manualment i a utilitzar la barra de cerca. No és ofensiu, però, tenint en compte la racionalització de la resta del lloc web, teníem certes expectatives per entrar.

greengeeks-review-reviewbase

Tot i així, els articles de la base de coneixement es detallen, tractant molts temes amb molta precisió. Els temes van acompanyats de captures de pantalla grans i etiquetades que faciliten el seguiment.

També hi ha tutorials de llocs web que us han d’ajudar des de la configuració del vostre compte de GreenGeeks fins a la instal·lació d’una plataforma específica al vostre lloc. Malauradament, els tutorials no són tan profunds com voldríem, però com a línia de referència per començar amb l’allotjament web, són excel·lents. Si busqueu tutorials de WordPress, consulteu les nostres guies de WordPress:

  • Guia per a principiants sobre l’ús de WordPress
  • Guia intermèdia per utilitzar WordPress
  • Guia avançada d’ús de WordPress

El Veredicte

GreenGeeks és un amfitrió web fàcil d’utilitzar que se centra en una àrea d’allotjament web de la qual rarament es parla. Tot i que un gir inusual i noble en el muntatge normal d’allotjament web, queda molt a desitjar. Les velocitats són decents, però no ho són la resiliència i les funcions són excel·lents, però el preu és alt.

En general, GreenGeeks no és un amfitrió web dolent, però podríeu millorar el vostre dòlar. Dit això, el focus en l’allotjament ecològic és important, de manera que si voleu mantenir-vos conscients del medi ambient, GreenGeeks demostra que podeu fer-ho sense renunciar al rendiment. Si voleu fer una altra ruta, consulteu les nostres revisions d’allotjament web.

Què en penses de GreenGeeks? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me