Revisió de mitja fase: actualització de 2020

Midphase Review

Midphase és un amfitrió web que es pren seriosament la privadesa i que ofereix funcions i preus excel·lents per arrencar. Tot i això, els resultats de la nostra velocitat estaven per sota de les expectatives i, per no dir-ho, l’experiència de l’usuari és una bossa mixta. Consulteu la nostra revisió completa de Midphase per obtenir més informació.

Midphase és una empresa d’allotjament web propietat del grup UK2, que és un proveïdor de serveis d’internet amb seu al Regne Unit propietat de The Hut Group. Amb una estructuració corporativa a part, Midphase és un proveïdor d’allotjament web decent (gairebé una còpia de carboni del seu germà WestHost, de fet), però no farà la nostra millor guia d’allotjament web.

En aquesta revisió de Midphase, farem un recorregut per la nostra experiència després de treure l’amfitrió a la prova. Al llarg del camí, tocarem funcions, preus, facilitat per als usuaris, velocitat, seguretat i molt més abans de dictar el nostre veredicte..

Midphase no és un proveïdor dolent. Els preus són bons, les funcions són abundants i la privacitat excel·lent. Dit això, els resultats mediocres de la velocitat i la facilitat d’ús desmesurat fan que se senti menys que quan s’oposa contra els nostres principals gossos.

midphase-slider1

midphase-slider2

midphase-slider3

midphase-slider4

midphase-slider5

Anterior

Pròxim

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Midphase

Característiques

Midphase presenta moltes funcions, però, com hem notat amb altres productes del grup UK2, es dispersen de forma estranya. Els plans compartits gairebé no tenen característiques, o com a mínim, els que normalment busquem. Tot i que un fitxer .htaccess privat i l’instal·lador d’aplicacions Softaculous són tècnicament funcionals, són estàndard en la majoria dels plans compartits.

Contrastat amb els plans de WordPress semi-gestionats, que són més barats, és com si els plans compartits no tinguessin cap funció. Els plans de WordPress inclouen molts, incloent milers de temes gratuïts, emmagatzematge complet de la unitat d’estat sòlid, còpies de seguretat del lloc web i detecció i eliminació automàtica del malware.

Una cinquantena de temes provenen de Midphase i han estat “optimitzats” per a aquesta plataforma. Tot i que mai no anirem desactivant CSS gratuïts, la majoria dels temes tenen data. Hi ha pedres precioses entre el lot, però si busqueu un disseny fora d’aquests paràmetres, probablement haureu de generar un tema de pagament..

Midphase-review-free-topics

Gordint de banda, els plans de WordPress són els més impressionants de la llista. Midphase inclou més funcions que la majoria dels amfitrions de WordPress, tret que aneu amb una solució de WordPress en núvol, com ara Pagely (llegiu la nostra revisió Pagely).

Si preferiu no crear-ho amb WordPress, hi ha un creador de llocs web disponible, però no coincideix amb els nostres millors creadors de llocs web. És millor que GoDaddy GoCentral (llegiu la nostra ressenya GoDaddy GoCentral), però es troba a un quilòmetre de la nostra selecció més valorada, Wix (llegiu la nostra crítica Wix).

Dit això, hi ha un segon “creador de llocs web” anomenat StarterSite. És un creador de llocs web perquè és una eina senzilla per llançar una pàgina nova, però no és tan profund com el creador dedicat. StarterSite està centrat en fer el disseny d’una sola pàgina el més ràpid possible i Midphase afirma que es pot obtenir en línia en un mínim de cinc minuts.

midphase-review-startersite

A més, s’inclou amb tots els registres de domini. Si registreu un domini nou amb Midphase, fins i tot si no compreu allotjament web, podeu utilitzar StarterSite de forma gratuïta. Tot i que no és una eina excepcional per crear el vostre lloc web, el fet que el pugueu fer servir amb un mínim de registre de domini és agradable.

Característiques de Midphase

Logotip de mitja fasewww.midphase.com

Comença des de $ 200 al mes Tots els plans

Tipus de servidor

Hosting compartit

Hosting VPS

WordPress gestionat

Hosting al núvol

Hosting dedicat

Hosting per a distribuïdors

Usabilitat

Accés FTP

Accés SSH

cPanel

Accés d’arrel

Còpies de seguretat diàries

Constructor de llocs web

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Seguretat

Privadesa del domini

Xifratge SSL

Eliminació de programari maliciós

Tallafocs d’aplicacions web

Autenticació de dos factors

Protecció DDoS

sFTP

Assistència

Assistència per correu electrònic

Assistència telefònica

Suport de xat en directe

Tutories

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Assistència 24/7

Preu

Midphase és més barat que la majoria de proveïdors d’allotjament web, amb el seu pla compartit més barat que arriba a renovar-se al voltant de 7 dòlars. No té un preu tan baix com Hostinger, però pocs hostes web (consulteu la nostra crítica de Hostinger). Dit això, alguns dels plans més cars se senten caríssims.

L’allotjament compartit s’ofereix en una durada de dos o tres anys i hauràs de comprar-ne un per obtenir el preu promocional. Els nivells personals i de negocis ofereixen una subscripció de tres mesos amb un preu igual a la taxa de renovació i, a més, els tres nivells inclouen una opció mensual d’1 $ més.

Ens agrada que Midphase no us obligui a contractar diversos anys com, per exemple, Bluehost (llegiu la nostra ressenya de Bluehost). La transparència també és agradable. Midphase té clar què pagareu quan us registreu i quan renoveu. Tot i que sona petit, no se sap clar sobre les taxes de renovació poden causar problemes a la línia directa (consulteu la nostra ressenya Arvixe per veure com).

En comparació amb la resta del mercat, Midphase és barat, però encara té una lluita interna. Com s’ha esmentat, fa llum sobre les funcions quan es tracta de plans compartits, però els plans de WordPress són impressionants. Tot i que no és inèdit fer que els plans de WordPress siguin més ben arrodonits que compartits, el preu per a ells a Midphase és més barat..

Obteniu moltes més funcions per menys diners, de manera que els plans de WordPress destaquen en la llista. Dit això, si no us interessa crear WordPress, és possible que hàgiu de conformar-vos amb un paquet més car i menys ric en funcions.

Els plans compartits i WordPress són el focus de Midphase. Tot i que els plans VPS no són dolents, el núvol i els paquets dedicats són costosos, sobretot a partir de la renovació. Per exemple, el servidor més car dedicat comença al voltant dels 200 dòlars, però es renova a gairebé 500 dòlars.

Intentem no posar massa pes a aquests plans costosos, però, perquè la majoria del mercat d’un servidor dedicat sap el que busquen.

La vostra compra està avalada amb una garantia de devolució de 30 dies, que és normal per a la majoria dels servidors web. Tot i que ens agraden veure finestres de reembossament més llargues, com ara la política de 90 dies d’InMotion Hosting o la política d’hostatge d’A2, en qualsevol moment, un mes hauria d’estar prou per provar el servei (llegiu la nostra ressenya Hosting InMotion).

Facilitat d’ús

Se us perdonarà el fet de pensar que Midphase és WestHost. Les marques germans tenen molt en comú, però els seus llocs web són còpies de carboni entre si. La mateixa navegació es fa igual que les fotografies de les imatges i, si heu llegit la nostra crítica de WestHost, sabeu que no és necessàriament bona cosa.

Tampoc és dolent. Midphase pateix problemes similars a GoDaddy, ja que ofereix molts serveis (consulteu la nostra crítica de GoDaddy). Per això, trobar l’allotjament que desitgi pot ser difícil, sobretot quan es posa un pes igual a tots els serveis.

Un cop heu trobat un pla, el pagament és fluït. Midphase us demana que registreu un domini nou o que en seleccioneu un que ja teniu i procediu amb la tramitació del vostre pagament. També se us demanarà que configureu una contrasenya immediatament després de la data de sortida, com Kinsta, és a dir, que no haureu d’enviar la vostra adreça de correu electrònic per trobar els vostres detalls d’inici de sessió (llegiu la nostra ressenya de Kinsta).

Després d’això, podeu iniciar la sessió a CHI, que és el tauler de facturació de Midphase. Tanmateix, no sembla així al principi. El CHI té moltes coses, per la qual cosa és fàcil suposar que és la manera principal de gestionar el vostre lloc web. Si voleu introduir-vos en els detalls de les vostres bases de dades, fitxers i molt més, però, haureu d’utilitzar cPanel (llegiu el nostre millor allotjament web amb guia de cPanel).

midphase-chi

Dit això, navegar cap a cPanel és complicat. CHI té un gran focus en vendre productes addicionals, amb la principal forma de navegació reservada a diferents pàgines de productes. Les icones grans que contrasten amb el petit menú de la secció de gestió d’allotjament web mostren quin és el focus de CHI.

Tot i així, és difícil assolir la CHI, sobretot pel que és útil. Midphase està interessat en anunciar productes addicionals per a vosaltres, però la CHI és intuïtiva i útil. Dit això, hi ha molta quantitat de greixos publicitaris que encara no s’han de retallar, cosa que fa que la CHI sembli una eina més potent del que és.

Molt més potent és cPanel, que es troba enterrat al menú superior de la secció de gestió d’allotjament web. Es tracta d’una base d’explotació de cPanel, de manera que no espereu una integració profunda amb WordPress com s’obté amb JustHost (llegiu la nostra crítica de JustHost). Tot i així, continua sent cPanel, per la qual cosa és un quadre de comandament potent i intuïtiu per a la gestió del vostre lloc web.

midphase-review-cpanel

És molt bo i dolent quan es tracta de la facilitat d’ús de Midphase. Ens agrada el disseny de la CHI, fins i tot si està ple d’anuncis i fer servir cPanel per gestionar el vostre lloc web sempre és una aposta segura. Sembla que Midphase té una base sòlida que ha estat sobrecarregada, per la qual cosa algun retrocés podria recórrer molt.

Tipus d’allotjament

Midphase té tot tipus d’allotjament que podríem demanar. Tot i que els servidors dedicats no impressionen, els plans compartits i WordPress són excel·lents. L’afegit d’allotjament en núvol també és agradable de veure, perquè molts dels competidors de Midphase no ho ofereixen.

L’allotjament compartit és el nucli de la línia. Aquest tipus d’allotjament fa que diversos llocs web comparteixin els recursos d’un sol servidor. Com que l’amfitrió web pot allotjar més llocs web amb menys servidors, els plans compartits són els més barats del grup. Malauradament, però, hi ha problemes puntuals de velocitat i temps de funcionament.

Els plans gestionats de WordPress utilitzen una estructura compartida, però no s’han creat per a WordPress. Encara us topareu amb els mateixos entrebancs que ho faríeu amb un pla compartit normal, però si feu servir WordPress, accedireu a funcions específiques, com ara plantilles gratuïtes.

És important tenir en compte, però, que els plans de WordPress de Midphase només estan semi-gestionats. Inclouen un senzill instal·lador de tres passos de WordPress i actualitzacions automàtiques no fonamentals, però encara us presentem el lloc web amb WordPress i l’actualització del seu nucli. Si busqueu un pla de WordPress completament gestionat, llegiu la nostra millor guia d’allotjament web per a WordPress.

Midphase ofereix plans VPS configurables que no són excel·lents per al preu, però almenys podeu triar el centre de dades del qual us allotgeu. Els servidors dedicats també són costosos, i els servidors de forma similar a altres proveïdors costen entre 20 i 30 dòlars menys.

La gran incorporació a la línia és el cloud hosting. El vostre lloc continua allotjat en un sol servidor, però aquest servidor està connectat a una xarxa subjacent de servidors i té la capacitat d’aconseguir recursos. En definitiva, això vol dir que sempre tindreu accés al vostre conjunt de recursos informàtics, sense tenir en compte que pateixin una interrupció, un atac de denegació de servei distribuït o un augment de trànsit..

Velocitat & Horaris

Provem la velocitat d’allotjament web mitjançant Pingdom Speed ​​Test i Charge Impact. Tot i que hi ha molts factors que expliquen la velocitat de càrrega del vostre lloc web, l’amfitrió té alguna responsabilitat. Provant una versió en blanc de WordPress i utilitzant dues eines per veure la velocitat des de diferents angles, intentem treure el màxim de cohesió a la velocitat possible..

Però la diligència deguda no està fent cap favor a Midphase. Va funcionar malament a tota la taula, guanyant un 84 de 100 de Pingdom Speed ​​Test. Tot i que aquesta puntuació sembla decent al costat de la classificació de 96 de Hosting A2 (consulteu la nostra revisió de hosting A2), és important recordar que vam provar un lloc web de WordPress que no estava carregat de res, sinó del tema predeterminat..

prova de velocitat mitja fase

En definitiva, això significa que qualsevol variació a la baixa de la puntuació és una cosa dolenta. Midphase va trigar 1,95 segons en carregar una pàgina de 273,8 KB, passant la major part d’aquest temps al navegador a l’espera de que les dades sortissin del servidor..

L’impacte de càrrega no va ser millor. Va enviar 50 usuaris virtuals al servidor al llarg de cinc minuts, mesurant les peticions complertes i el temps de resposta per a cada usuari. Midphase va iniciar la prova alta, alternant entre 405 mil·lisegons i fins a 4,86 ​​segons per als pocs usuaris virtuals.

A mesura que continuava la prova, el temps de càrrega va caure de forma espectacular, estabilitzant-se a uns 500 ms. Tanmateix, per raons de les respostes no es compleixen. En lloc d’intentar satisfer les sol·licituds, es van trobar errors, cosa que va suggerir que el servidor es troba en el seu punt de ruptura.

impacte de càrrega a mitja fase

Quan no hi ha prou recursos per a un lloc web, generalment hi ha molts errors en la sol·licitud HTTP. La nostra prova suggereix que els plans compartits bàsics no tenen recursos suficients per evitar-ho, de manera que qualsevol càrrega de 50 usuaris simultanis o superiors, almenys basats en un exemple aïllat, trencarien el vostre lloc web..

Tampoc hem trobat cap garantia de temps de vida. Tot i haver reclamat tornar els vostres diners si experimenteu temps d’inactivitat en una publicació al bloc del 2015, no podríem trobar la clàusula en els termes i les condicions que detallin el temps de funcionament garantit. No vam experimentar temps d’inactivitat, però Midphase no garanteix res si ho feu en els termes i les condicions.

Seguretat

Igual que les funcions habituals, les funcions de seguretat són bones, si es troben estranyes. Els plans compartits són poc o gens en el camí de la seguretat, però els plans de WordPress tenen molt a oferir. Tot i així, hi ha un gran forat a la suite de seguretat en totes dues gammes.

Midphase no inclou cap certificat SSL / TLS amb el vostre pla. Aquest certificat bàsicament diu al navegador que es connecta al vostre lloc web que es pot confiar. En confirmar-ho, el navegador és capaç d’obrir una connexió xifrada i de protegir les dades d’usuari que s’estan transferint al vostre lloc web..

Els certificats SSL / TLS són essencials per executar un lloc web, perquè els motors de cerca enterraran els llocs web que no en tenen. La majoria dels amfitrions web en inclouen un de franc: llegiu un exemple per a la revisió SIteGround, per tant, és estrany l’omissió de Midphase..

Dit això, Cloudflare s’inclou a tots els plans. La nostra guia Cloudflare explica el funcionament del servei i els seus orígens, però el que queda és que pot ajudar a fer que el vostre lloc web sigui més ràpid i segur.

Bàsicament, és una xarxa de lliurament de contingut, és a dir, que pren actius del vostre lloc web i els emmagatzema en servidors de tot el món. Quan algú intenti carregar el vostre lloc web, alguns actius provindran de la xarxa de Cloudflare en lloc de ser retirats del servidor.

Al processar les sol·licituds d’aquesta manera, es necessita menys temps perquè es carregui el vostre lloc web, ja que la distància física d’aquests actius sol estar propera a l’usuari. També fa que el vostre lloc web sigui més segur. Les sol·licituds es fan mitjançant una xarxa de servidors, de manera que es poden identificar i aturar els atacs DDoS abans d’arribar al servidor de Midphase.

Això no només és per als plans compartits. Els plans de WordPress inclouen una característica de seguretat sòlida en forma d’eliminació de programari maliciós. Midphase inclou una eina que bàsicament és un antivirus per al vostre lloc web, que explora i elimina les escombraries relacionades amb la ciberdelinqüència abans que us pugui deixar de banda.

La suite de seguretat és sòlida. Midphase inclou l’eliminació de programari maliciós, la protecció DDoS, les còpies de seguretat i un CDN, però no tots els usuaris obtindran aquestes funcions. Si no us interessa WordPress, principalment esteu de sort quan es tracta de seguretat. Ens agraden les funcions que hi ha, ens agradaria veure’n més.

Privacitat

Midphase, igual que el seu germà WestHost, es preocupa per la seva privadesa. Es basa en veure una empresa d’allotjament web que és propietat d’una corporació més gran encara fa l’esforç de dissimular la informació personal, a diferència del grup Endurance International (consulteu la nostra revisió iPage per obtenir informació sobre una marca EIG)..

Això comença amb la privadesa del domini. Quan registreu un domini, també registreu la vostra informació personal, inclosa la vostra adreça de correu electrònic, nom, número de telèfon i molt més. Aquesta informació s’emmagatzema en una base de dades que està disponible en línia en línia i la converteixen en un objectiu principal per a la mineria de dades.

Dit això, si registreu el vostre domini de manera privada, deixareu en compte aquests problemes. Les vostres dades es substitueixen per la del registrador, és a dir, sempre que algú busqui el vostre registre de domini, veurà “Midphase” en lloc del vostre nom. Midphase inclou la privadesa del domini amb qualsevol registre nou de domini durant el primer any.

Tanmateix, no és gratuït com passa amb DreamHost (llegiu la nostra ressenya de DreamHost). El primer any és gratuït, però se us cobrarà 10 dòlars per any després. Malgrat això, Midphase és un dels pocs hostes web que ofereixen privadesa de domini de forma gratuïta per a qualsevol durada de forma gratuïta, cosa que és excel·lent en el nostre llibre.

La política de privadesa també és una victòria. Com 1&1 IONOS (llegiu el nostre 1&1 revisió IONOS), Midphase tracta la vostra informació personal amb el màxim respecte. Tot i que la vostra informació es recopila per processar pagaments, complir amb la llei i mantenir el servei, no es ven ni es comparteix amb altres tercers..

Utilitzem un estàndard diferent per a la privadesa dels hostes web que les nostres revisions VPN i Midphase es troba a la part dreta de la tanca. Només algunes marques semblen preocupades per la privadesa, amb DreamHost i 1&1 IONOS al capdavant. Es alleugera veure Midphase unir-se a les seves files.

Assistència

Un dels punts forts de CHI és que hi ha un botó d’assistència a la pantalla principal. Navegant cap allà, es mostrarà la vostra pàgina d’assistència, que inclou enllaços per enviar una sol·licitud de correu electrònic o iniciar un xat en viu i les hores de funcionament de cada departament. També hi ha una secció per al PIN d’assistència del telèfon, en cas que ho necessiteu.

lloc de mitja fase

Cap al final de la pàgina, hi ha una secció de converses de suport recent, que mostra la vostra correspondència amb el suport de Midphase al correu electrònic. Tot i que podeu tractar amb l’empresa directament per correu electrònic, CHI us permet treure el registre de la vostra conversa i respondre.

Quan vam arribar la mà, un representant ens va tornar en unes quatre hores, cosa que va bé. El xat en viu també és sòlid, encara que no estigui al nivell de SiteGround (llegiu la nostra ressenya de SiteGround). El contacte directe és probablement la millor solució perquè els recursos d’autoajuda, tot i que útils, són maldestres.

midphase-knowledgebase

La base de coneixement és difícil de moure, tot i que els articles són detallats. Midphase té una sòlida base de coneixements des del punt de vista del contingut (els articles s’omplen amb captures de pantalla, hi ha instruccions pas a pas, etc.), però la navegació datada podria utilitzar el treball.

El Veredicte

Midphase és impressionant quan es tracta de funcions si trieu el pla adequat. Tampoc és dolent el preu, però quan s’aconsegueix la velocitat a l’equació, no sembla massa calorós. No és un amfitrió web dolent, especialment amb la dedicació a la privadesa i els bons productes amb els plans de WordPress, però podeu obtenir un pla més ajustat al mateix preu amb un altre proveïdor..

Què en penses de Midphase? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me