Sådan får du en svensk IP-adresse i 2020

Sverige er kendt for mange ting: brutale vintre, vikinger, nordlyset og endda en særlig interesse for metalmusik. Det er også kendt for et stabilt banksystem og flere offentlige adgangsstationer, herunder TV4 og Sveriges Television. For at få adgang til nogen af ​​disse har du dog brug for en svensk IP-adresse.

I denne vejledning til, hvordan du får en svensk IP-adresse, viser vi dig den sikreste måde at få adgang til det skandinaviske lands netværk, mens vi sikrer, at dit privatliv og netværkssikkerhed holdes intakt. Når alt kommer til alt, når det er cool at få adgang til ting, er det endnu bedre at holde sig sikker.

Sådan får du en svensk IP-adresse

Din IP-adresse er som din fysiske adresse. Det giver websteder og andre personer med adgang til din forbindelse mulighed for at se din generelle geografiske placering. Ved at ændre din IP-adresse kan du se ud som om du næsten er et andet sted og åbne mulighederne for, hvad du kan få adgang til online.

Geoblocks, som de kaldes, begrænser, hvad du kan og ikke kan se, baseret på din placering. Det er ikke censur, selvom det kan bruges til det, men snarere en måde, hvorpå virksomheder distribuerer indhold til det tilsigtede publikum. For eksempel er BBC iPlayer kun tilgængelig for dem, der bor i England (læs vores bedste VPN til BBC iPlayer-guide).

Udskiftning af din IP-adresse omgår geoblocks, og der er nogle få måder at gøre det på. Den mest åbenlyse rute for at få en svensk IP-adresse er at bruge en proxy, men som du kan se i vores VPN vs proxy vs Tor og vores bedste gratis proxy guider, er der mange ulemper.

Proxy fungerer ved at forbinde dig til en ekstern server, før de går til det åbne internet. De er dog generelt ikke krypterede og åbner muligheden for cyberkriminalitet samt overvågning fra regeringsenheder. Vi er temmelig sikre på, at NSA er taknemmelig, hver gang folk bruger en proxy til at bryde igennem en geoblock.

Et virtuelt privat netværk fungerer på samme måde, men det krypterer din første forbindelse. Dermed røres det sammen med de anmodninger, du sender, skjuler dig effektivt, og hvad du gør online. Så længe VPN, du bruger, overholder de bedste inden for VPN-sikkerhed, går du fuld inkognito.

Vores bedste VPN og mest sikre VPN-guider er gode steder at starte, men vi har afrundet tre af de bedste udbydere fra vores VPN-anmeldelser, der har placeringer i Sverige til dig.

ExpressVPN

ExpressVPN rangerer først når det kommer til sikkerhed, brugervenlighed og privatliv. Det tog kronen i vores hurtigste VPN-guide også med den utrolige evne til at holde sig hurtigt over lange afstande. Det kombineret med en solid fortrolighedspolitik og stort servernetværk gør det til et godt valg for at få en svensk IP-adresse.

expressvpn review-speed-test

Der er over 3.000 servere i netværket opdelt i 160 serverplaceringer. To af disse placeringer er dedikeret til Sverige, som, skønt ikke så mange placeringer som der er i USA, er mere end de fleste. Du kan lære mere i vores ExpressVPN-gennemgang eller prøve den med dens 30-dages pengene-tilbage-garanti.

NordVPN

NordVPN er ikke lige så god som ExpressVPN, men det kommer tæt takket være sine specialservere. Disse servere tjente det et sted i vores bedste VPN til torrenteguide, og selvom det er fantastisk til det, er det også perfekt for Sverige. NordVPN har bare været ude af 190 servere i Sverige, og i modsætning til ExpressVPN kan du vælge den enkelte, du vil oprette forbindelse til.

nordvpn review-server-navigation

Ikke alle specialserverne er tilgængelige i Sverige, men NordVPN tilbyder stadig sine P2P-, obfuscated- og dobbelt VPN-tilbud der. Du kan lære mere om dem i vores NordVPN-gennemgang eller prøve den med dens 30-dages pengene-tilbage-garanti.

CyberGhost

CyberGhost tjente et sted i vores bedste VPN til streaming-guide, og det er let at se hvorfor. Med speciale-servere designet til streaming og torrenting sammen med en lang liste med yderligere funktioner er det et fremragende valg i VPN. Den har også 83 servere i Sverige, så adgang bør ikke være et problem.

cyberghost review-udvidet-ui

Hvad der dog skiller sig mest ud med CyberGhost, er prisen. Det er billigere end ExpressVPN og NordVPN, især på flerårsplaner. Desuden giver det dig mulighed for at køre flere enheder pr. Konto med en grænse på syv samtidige forbindelser pr. Login. Du kan lære mere i vores CyberGhost-gennemgang eller se, hvordan du kan lide det med sin generøse 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Farerne ved at bruge en svensk IP-adresse

Der er ringe fare ved brug af en svensk IP-adresse, da det var det første land, der afskaffede censur og er verdensledende inden for internetfrihed. Selvom du ikke behøver at bekymre dig om, at svenskerne sporer dig, skal du muligvis bekymre dig om din regering.

Vores bedste VPN-tjenester til Kina guider taler om et ekstremt eksempel, men andre regeringer overvåger også trafikken. Det betyder, at det er vigtigt for dig at bruge en VPN og ikke en proxy, fordi den kryptering, der anvendes til din forbindelse, kan maskere, hvad du gør online, og gøre det næsten umuligt for enhver regering at infiltrere.

Privatliv er også et problem. Når du bruger en VPN, sætter du tillid til udbyderen, at den ikke overvåger eller logger dine data, og nogle udbydere er blevet fanget af at lyve om det (læs vores IPVanish-anmeldelse for et eksempel).  

Udbydere ovenfor sammen med enhver VPN, som vi vurderer meget, opretholder en stram privatlivspolitik, der er blevet bevist over tid. For eksempel er privat internetadgang blevet indkaldt til retten to gange, og begge gange fastholdt den, at den ikke havde nogen oplysninger om registreringen (læs vores PIA-anmeldelse).

Afsluttende tanker

Det er ikke svært at få en svensk IP-adresse, men det er at beskytte din online identitet. Vores håb er, at denne guide har lettet denne proces, og giver dig et par af vores bedste VPN-udbydere, der kan få dig til Sverige, mens du holder din forbindelse sikker.

Nu, hvor du ved, hvordan du får en svensk IP-adresse, kan du tjekke vores online sikkerhedsarkiv. Der finder du artikler som denne sammen med anbefalinger til at være sikker online.

Hvilken VPN bruger du for at komme ind i Sverige? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me