Sådan får du en jemenitisk IP-adresse i 2020: Surfing til Sana’a

Hvis du er en jemenitisk, der bor eller arbejder i udlandet, og du vil have adgang til indhold, der kun er tilgængeligt der, har du brug for en jemenitisk IP-adresse. 


Onlinetjenester, der tilbydes af regeringen eller finansielle virksomheder, ændrer det, du kan se eller blokerer for dig, baseret på din placering. Banker gør det for at bekæmpe onlinesvindel, men hvis du ændrer din IP-adresse, vil du være i stand til at logge ind på din online bankkonto som normalt.

En IP-adresse hjælper dem med at se, hvor du befinder dig, og hvis du ikke er i Yemen, får du en fejlmeddelelse på grund af geoblokering. Kort sagt betyder det, at et websted begrænser adgang afhængigt af den geografiske placering. For at komme omkring en sådan blok, skal du få en IP-adresse, der er registreret i det pågældende land.

Streamingplatforme bruger også geoblocks til at begrænse adgangen til regionsspecifikt indhold. Hvis du f.eks. Vil have adgang til det jemenitiske Netflix-bibliotek, har du brug for en jemenitisk IP-adresse. Netflix er i de fleste lande, men med forskellige indholdsbiblioteker, fordi det har brug for en licens til luftudstillinger i alle lande. Læs mere om det i vores guide til, hvordan du slår Netflix VPN-forbuddet.

Imidlertid er Yemen i en borgerkrigstilstand, og det spiller ud i den globale routingtabel, fordi landets internet er blevet opdelt efter kamplinjer. Houthi-oprørere besidder Sana’a, nationens hovedstad i nord, og kontrollerer Yemens nationale internetoperatør, YemenNet.

I juli 2018 skar Houthi-oprørerne de vigtigste fiberoptiske linjer, der forbinder brugere, og skærer 80 procent af internettjenesten i landet. Det betyder, at de kan lukke, afbryde eller censurere internetforbindelser, hvilket ikke er en gunstig betingelse for nogen uden en jemenitisk IP-adresse, så vi vil vise dig, hvordan du får en.

Sådan får du en jemenitisk IP-adresse

Der er to måder at få en jemenitisk IP-adresse på, du kan bruge en proxy eller et virtuelt privat netværk.

En proxy er den nemmeste rute at tage, men som du kan læse i vores VPN vs. proxy vs. Tor sammenligning, bliver du ikke beskyttet af sikkerhed, og din rigtige IP-adresse kan let blive eksponeret af nogen, der ønsker at gøre det.

Den bedste måde at ændre din IP-adresse er med en VPN. De er nemme at bruge, har god sikkerhed, og de fleste udbydere holder dine online aktiviteter private. De beskytter også din ægte IP-adresse. Nogle kan omgå Netflixs smarte detektionssystem (læse vores Netflix-proxy-fejlvejledning for at lære mere), så du bliver nødt til at få et, der kan få adgang til det og give en jemenisk IP-adresse.

HideMyAss

Alle udbydere i vores bedste VPN-roundup tilbyder god sikkerhed og kommer ind i streamingtjenester, men som dette er det kun HideMyAss, der har servere i Yemen. Det er en god VPN med et massivt servernetværk, men dets hastigheder er ikke på niveau med de hurtigste VPN-udbydere. Det fører også logfiler over din online aktivitet, hvorfor det ikke gjorde udskæringen i vores bedste VPN for rejseliste.

HideMyAss tilbyder et kill-switch, men du kan vælge de apps, det gælder for, i stedet for at beskytte hele forbindelsen. Kaldt “app kill”, og funktionen mangler fra de fleste VPN’er, hvor en af ​​de eneste andre udbydere, der tilbyder det, var Astrill (læs vores Astrill-anmeldelse).

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Tidligere

Næste

HideMyAss’s sikkerhed er god med solid AES 256-bit kryptering. Plus, dens “frihed” -tilstand dirigerer dig automatisk gennem et land med fri ytringslovgivning. Det er praktisk, når du vil omgå censur og nyde et mere åbent internet. Det har også adgang til Netflix, men det har inkonsekvent eller ingen adgang til andre platforme, f.eks. BBC iPlayer.

Dens interface er god, og prisfastsættelsen er anstændig, selvom den ikke er den billigste udbyder. En gratis syv-dages prøveversion er tilgængelig, men det kræver, at en betalingsmetode er på listen. Der er også et 30-dages refusionsvindue. Du kan få support gennem live chat og e-mail, samt et community forum og vidensbase. Læs vores HideMyAss anmeldelse for mere om tjenesten.

Farerne ved at bruge en jemenitisk IP-adresse

Der er ingen reelle farer ved at bruge en jemenitisk IP-adresse, men du er nødt til at holde nogle oplysninger om landet i tankerne på grund af den igangværende borgerkrig. Siden det begyndte i 2015 har journalister og menneskerettighedsforkæmpere udsat for voldelige angreb fra Houthi-oprørerne og deres modstander, Hadi-regeringen.

Den eneste internet- og datatransmissionstjeneste i landet, YemenNet, kontrolleres af houthierne, og de lukker den ned i 2018 som et angreb mod den saudiske regime. Efter det 30 minutters angreb kunne folk ikke kommunikere via messaging-apps, f.eks. Facebook, og mange apps blev blokeret.

Det er dog ikke kun sociale medier, der blokeres. Alt det, der er anti-regeringsførende, inklusive dem, der er imod oprørernes synspunkter, er også blokeret. Det giver borgere, der kæmper for at holde sig opdateret om udviklingen i kampene og nyhederne om verdenen. Derudover gør throttling og langsomme forbindelser det vanskeligt for dem at få gjort arbejde.

Offentlig WiFi er også populært, hvilket udsætter flere for cyberkriminalitet og lignende. Du kan ikke fortælle, hvor sikre disse hotspots er, så at bruge en VPN kan beskytte dig.

Afsluttende tanker

Vi håber, at du nu kender den sikreste måde at få en Yemenisk IP-adresse på. Den bedste rute er at bruge en VPN, fordi du er beskyttet mod online snoops og andre trusler, og din forbindelse vil også blive sikret. Udover at få dig en jemenitisk IP-adresse, skjuler den din ægte IP-adresse.

Vi vil normalt anbefale mere end en udbyder, men i dette tilfælde er HideMyAss den eneste med servere i Yemen. Det er ikke en dårlig service, fordi det tilbyder god sikkerhed, fremragende kundesupport og andre nyttige funktioner. Desuden kan du bruge dets gratis prøveperiode på syv dage og 30 dage til refusion for at se, om du kan lide det.

Har du anbefalinger til at få en Yemenisk IP-adresse? Fortæl os det i kommentarfeltet. Se vores VPN-bibliotek for andre nyttige guider. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me