Sådan får du en belgisk IP-adresse i 2020: Bruxelles ruter

Belgiere i udlandet går glip af den berømte belgiske chokolade og øl såvel som dets overkommelige internet med høj hastighed. Hvad der er værre, er imidlertid ikke at kunne se lokale shows og få adgang til belgiske websteder på grund af geoblocks. Heldigvis kan du ændre din IP-adresse til en belgisk og få adgang til alt det ønskede indhold. Vi vil vise dig, hvordan du får en.


En IP-adresse er et unikt sæt cifre, der er tildelt din enhed, når du opretter forbindelse til internettet, der fortæller websteder, hvilket land du er i. Ændring af din IP-adresse til en belgisk en vil også hjælpe dig med at komme rundt på webstedsblokke, der nægter dig adgang til din online bankkonto eller offentlige tjenester.

Sådan får du en belgisk IP-adresse

Der er to hovedmåder til at få en belgisk IP-adresse: ved hjælp af en proxy eller ved hjælp af et virtuelt privat netværk. Når du bruger en proxy-tjeneste, kan du ændre din IP-adresse, så du kan få adgang til dit yndlingsindhold eller onlinetjenester. Som du kan læse i vores VPN vs. Proxy vs. Tor-guide, mangler fuldmagter kritiske sikkerhedsfunktioner, såsom kryptering, og udsætter din rigtige IP-adresse.

Vi anbefaler at bruge en VPN, da det tilføjer et ekstra lag af sikkerhed ved at kryptere din forbindelse og kan skjule din IP-adresse og placering, så du kan få adgang til alle kanaler, der sender i Belgien. 

Det krypterer også dine data for at forhindre online snoopere i at stjæle dem, især når du bruger offentlig WiFi. De fleste udbydere opbevarer heller ikke logfiler, hvilket betyder, at din online aktivitet holdes privat.

Alle vores bedste VPN-forslag kan hjælpe dig med at ændre din IP-adresse, men du har brug for en med servere i Belgien. Vi valgte tre henstillinger, der hjælper dig med at gøre det, som også giver dig adgang til belgisk indhold og onlinetjenester.

ExpressVPN

Vi valgte ExpressVPN, fordi det er den bedste VPN omkring og rammer alle de rigtige mærker. Det er vores liste over den hurtigste VPN på markedet, er let at bruge og har fremragende sikkerhed til at starte op. 

Det har også en nul-log-politik og de højeste krypteringsprotokolkvaliteter, der sikrer, at dit privatliv er beskyttet. Se vores ExpressVPN-gennemgang for en mere dybdegående analyse af tjenesten.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Hvis din prioritering er streaming af indhold på Netflix eller andre platforme, er ExpressVPN også den bedste VPN til streaming, da det omgår geoblocks, og der ikke er nogen båndbreddehætter. Det fungerer på Windows, macOS, Linux, Android og iOS, plus du kan downloade udvidelser til større browsere som Google Chrome, Mozilla Firefox og Safari. 

Kundesupport er tilgængeligt døgnet rundt via live chat og e-mail. Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan sikre dig, at du kan lide det, før du forpligter dig.

NordVPN

NordVPN er et andet godt valg, der kan give dig en belgisk IP-adresse takket være dets massive servernetværk spredt over 60 lande. Sikkerhed er førsteklasses med en kill switch og dobbelt-hop-servere, der krypterer din forbindelse to gange. 

Derudover logger det ikke din aktivitet. Det har også gode hastigheder, ubegrænset båndbredde og kan låse streamingtjenester ud, og det er derfor det er en af ​​de bedste VPN til Netflix.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Ulempen er, at dens hastigheder kan være inkonsekvente, når du tilslutter over lange afstande, men det tilbyder hurtige skiftetider på serveren. 

Du kan hurtigt oprette forbindelse til det på større operativsystemer, f.eks. Windows, macOS, Android og iOS. Du kan prøve det, før du også køber det med en refusionstid på 30 dage. Læs vores NordVPN-anmeldelse for flere detaljer.

CyberGhost

Sidst men ikke mindst er CyberGhost. Som vores andre to anbefalinger tilbyder det belgiske servere – 76 i Bruxelles, alene – så du har masser at vælge imellem. Det giver stor sikkerhed og et kill-switch, så du kan gennemsøge at vide, at du er sikker. Læs vores CyberGhost-anmeldelse for at lære mere om tjenesten.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

CyberGhost har gode hastigheder og ubegrænset båndbredde, så du behøver ikke bekymre dig om begrænsninger af dataforbrug, og du kan tilslutte op til syv enheder samtidigt. Dette er grunden til, at det er en af ​​vores bedste VPN til flere enheder.

Du kan bruge det på Windows, macOS, Android og iOS. Kundesupport er tilgængelig via live chat eller e-mail, og det har en omfattende vidensbase til tip til fejlfinding. Plus, det leveres med en 45-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve det først.

Farerne ved at bruge en belgisk IP-adresse

Belgien er et af verdens øverste lande, når det kommer til internet penetration og generel forbindelse. På trods af dette er der stadig nogle farer, man skal kigge efter i landet, især med de nylige terrorangreb i Europa. Disse førte til, at den belgiske regering udarbejdede ny lovgivning, der giver den mulighed for at overvåge sine borgers online aktivitet, herunder overvågning på messaging-apps, som WhatsApp og Viber. 

Følgelig er belgiske internetudbydere forpligtet til at udlevere brugerdata til myndighederne, når de foretager undersøgelser. Brug af VPN er den eneste måde at undgå, at dette sker.

Den belgiske straffelovgivningskodeks placerer også blokke på ulovligt indhold, såsom ophavsretligt beskyttet materiale på spil eller spilwebsteder uden officiel tilladelse til spiludvalg. Hvis du beslutter dig for at omgå disse regler gennem P2P-fildeling, skal du sørge for at bruge en af ​​vores bedste VPN til torrenting af valg eller risikere at køre underlagt copyright-myndigheder.

Det belgiske forbund mod piratkopiering kan pålægge internetudbydere at blokere websteder uden en retskendelse. Værre er det, at de ofte modtager anmodninger om at filtrere bestemte websteder, hvilket gør det sværere for belgiske brugere at surfe på nettet til legitime formål.

Afsluttende tanker

Vi håber, at denne guide har hjulpet dig med at vide, hvordan du får en belgisk IP-adresse. Det er meget lettere med en VPN, da det er mere sikkert og beskytter din online frihed fra regeringsovervågning eller cyberattacks. 

Alle vores tre VPN-valg kan hjælpe dig med at ændre din IP-adresse til en belgisk, samtidig med at du beskytter dit privatliv og sikrer din forbindelse. De fjerner også blokering af Netflix og andre streamingtjenester. 

Har du forslag til, hvordan du får en belgisk IP-adresse? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Vi ville meget gerne høre om det. Se vores VPN-bibliotek for flere artikler, der kan interessere dig. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me