Bedste VPN for Oman 2020

Omans hovedstad, Muscat, er fuld af naturlig charme og arkitektonisk skønhed, og der er fantastiske strande, slotte og moskeer, man kan undre sig over andre steder i landet. Der er masser at gøre der, men du vil sandsynligvis oprette forbindelse til internettet under dit besøg, og det ville være klogt at bruge en af ​​vores bedste VPN til Oman-valg til at gøre det.


Brug af et virtuelt privat netværk har mange fordele, uanset hvor du er. Det vil ikke kun sikre din sikkerhed, men også hjælpe dig med adgang til begrænset indhold. Til denne artikel fokuserer vi på de grunde, du skal bruge en til i Oman.

Som i mange lande kontrolleres internettet tæt i Oman, skønt det ikke er næsten så dårligt som Kina. Det blokerer for websteder, der indeholder pornografi, homoseksuelt og lesbisk materiale og indhold, der vedrører ulovlige stoffer. Nogle datingwebsteder er også blevet blokeret, men det kan have været fordi de havde seksuelt eksplicitte billeder på dem.

Internetbrugere er bundet af aftalevilkårene for internetudbydere. De bestemmer, at brugerne ikke må udføre ulovlige aktiviteter, der er i modstrid med de sociale, kulturelle, politiske, religiøse eller økonomiske værdier i monarkiet eller kan skade en tredjepart. Undladelse af at gøre dette kan føre til opsigelse af tjenesten og endda en straffesag eller civil retssag.

Voice over IP-tjenester som Skype, FaceTime og WhatsApp er forbudt, men vores bedste VPN til Skype kunne hjælpe dig med det. I 2007 gjorde Telekommunikationsmyndigheden det ulovligt for internetcaféer at give folk mulighed for at bruge disse tjenester. Internetcaféer i hele landet er blevet overfaldet, og mange mennesker er blevet arresteret for at levere VoIP-tjenester. Overtræder kan blive udsat for fængsel og bøder.

Sammen med disse begrænsninger er nogle websteder til omgåelsesværktøjer blevet blokeret. Du kan omgå det ved at downloade softwaren, inden du ankommer til Oman.

Online tale i Oman

Artikel 29 i Omans forfatning garanterer menings- og ytringsfrihed, så længe det er inden for lovens grænser. Taler, der er kritiske over for landets herskere eller regering, er ikke tilladt og er heller ikke had mod islam. Der har været arresteret, forhørt og fængselsstraffe for kritik af regeringen på sociale medier, hvilket har ført til, at mange mennesker censurerer sig selv.

Presse- og publikationsloven fra 1984 giver regeringen mulighed for at censurere publikationer, der betragtes som politisk, kulturelt eller seksuelt stødende, såvel som indhold, der krænker landets sikkerhed eller forårsager offentlig uenighed.

Journalister praktiserer selvcensur om visse emner for at undgå straf. Regeringen har myndighed til at lukke medier, blokere websteder, annullere licenser og retsforfølge for indholdsovertrædelser.

Et eksempel på det er tilfældet med den kendte forfatter og aktivist Abdullah Habib, der blev idømt tre års fængsel og bøde 2.000 Omani-rials ($ 5.195) i 2016 for Facebook-indlæg om politiske og menneskerettighedsspørgsmål.

Overvågning i Oman

En amerikansk statsministeriets rapport sagde, at Oman overvåger privat kommunikation, herunder mobiltelefon, e-mail og chatrum. De, der viser sig at være kritiske over for regeringen, kunne blive spores op af deres IP-adresse og forhørt.

For eksempel blev en administrator i 2006 tilbageholdt af en administrator og flere moderatorer til et populært diskussionsforum af myndighederne. De blev tiltalt for ærekrænkelse, efter at en artikel om korruption i landet blev lagt ud i forummet.

Internetcaféer skal have en godkendt grundplan, der gør alle computerskærme synlige for gulvlederen. Der må ikke være gardiner eller andre forhindringer, og operatørerne bliver bedt om at installere proxyserver for at overvåge brugeraktivitet og føre en fortegnelse over det.

Bedste VPN for Oman 2020

Hvad der gør en VPN bedst for Oman

VPN’er har mange funktioner, men de adskiller sig fra leverandør til udbyder, så du skal sørge for at vælge den der passer til dine behov fra vores VPN-anmeldelser. God sikkerhed er et must, da det vil holde dig beskyttet mod online farer. Derudover er en indbygget kill-switch fordelagtig, fordi den afbryder dig fra internettet, hvis VPN mislykkes, og holder dine data sikre.

For at omgå begrænsninger, skal du vælge et med et stort servernetværk, der dækker så mange lande som muligt. Dette giver dig den bedste chance for at komme omkring censur og geoblocks. Hvis du vil have adgang til indhold, der kun er tilgængeligt i Oman, skal du også servere der.

Hastigheds- og båndbreddegrænser er også faktorer, der skal overvejes, især hvis du planlægger at streame.

Du vil måske også overveje dets brugervenlighed og hvilke enheder du også kan konfigurere det. Derudover er god kundesupport praktisk, og dit budget spiller en rolle i din beslutning.

Vores valg er afhængige af visse aktiviteter, så sørg for at vælge en udbyder, der passer til dine behov.

1. Bedste VPN for Oman: ExpressVPN

Vores vinder for Oman er ExpressVPN. Det er ofte anført i vores top fem artikler på grund af dets fremragende all-round service. Det er en af ​​de bedste VPN-udbydere og har stor sikkerhed med AES 256-bit kryptering og muligheden for at øge den til 4096-bit, hvilket sikrer din beskyttelse mod online farer. Der er også en kill switch til ekstra ro i sindet.

Udbyderen har en streng politik for no-logs, så du behøver ikke at bekymre dig om dit privatliv. Læs vores fulde ExpressVPN-anmeldelse for mere information om det.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Dets servernetværk er stort og dækker 94 lande, hvilket giver dig masser at vælge imellem for at omgå blokke. Det har dog ikke noget i Oman. Hvis du har brug for det, skal du gå direkte til vores fjerde valg, HideMyAss. Vores andre valg kommer først, da dit privatliv og sikkerhed prioriteres.

ExpressVPN er vores hurtigste VPN, hvilket er især godt for dem, der ønsker at streame. Det plus dets ubegrænsede båndbreddefunktion hjalp det med at vinde vores bedste VPN til streaming også.

Andre grunde, som vi kan lide ExpressVPN

Det er et perfekt valg for dem, der ikke har erfaring med VPN’er. Det håndterer næsten alt for dig. Alt hvad du skal gøre er at sikre dig, at du er tilsluttet den rigtige server. Du kan dog justere nogle indstillinger, hvis du vil.

Det er tilgængeligt for Windows, macOS, Android og iOS, og der er browserudvidelser til Chrome, Firefox og Safari.

Kundesupport er stor, men det er langsommere end andre tjenester. Stadig bestræber det sig på at løse dit problem så hurtigt som muligt gennem live chat. Du kan også kontakte den via e-mail, hvis du foretrækker det. Uanset hvad, personalet er venligt og kyndigt.

ExpressVPN er dyrt sammenlignet med dets rivaler, men vi anbefaler det stadig. Den fremragende service, du får, er pengene værd, og der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket betyder, at du ikke har noget at miste.

2. NordVPN

Vores andet valg er NordVPN. Det har førsteklasses sikkerhed med fremragende krypteringsprotokoller og tilføjelse af dobbelt-hop-servere. Der er også en indbygget kill-switch, og den rangerer godt i privatlivets fred ved at have en solid no-logs-politik.

Tidligere

Næste

Det har mere end 5.000 servere i 60 lande. Selvom det er mere end ExpressVPN har, er der stadig ingen i Oman, men du skulle ikke have noget problem med at få adgang til andet indhold.

Hastighederne er gode, men kan bremse, når der forbindes over lange afstande. Din båndbredde er dog ikke begrænset.

Andre grunde, som vi kan lide NordVPN

NordVPN kan installeres på Windows, macOS, Android og iOS. Opsætningen er glat, og du kan få forbindelse inden for få minutter. Læs vores NordVPN-gennemgang for at få flere oplysninger om tjenesten.

Hvis du støder på problemer, kan du søge gennem den store vidensbase og prøve at ordne dem selv. I modsat fald kan du kontakte et supportmedlem via live chat og e-mail. Live chat er den hurtigste mulighed, og personalet er nyttigt.

Dens månedlige pris er okay, men det giver mening at tilmelde sig en af ​​sine langsigtede planer, da omkostningerne falder betydeligt. Det har også en 30-dages refusion, bare i tilfælde af at det ikke er for dig.

3. CyberGhost

CyberGhost er vores næste valg, og selvom det ikke er så godt som vores første valg, har det stor sikkerhed. Der er en kill-switch, og der er en fast no-logs-politik for at holde dine aktiviteter private.

Der er masser af servere at vælge imellem, der dækker 89 lande. Endnu en gang er der ingen i Oman, men du kan omgå andre blokke med dem, der er tilgængelige.

Det har gode hastigheder, men ligesom NordVPN kan det komme langsomt over lange afstande. Alligevel skal det være fint i de fleste tilfælde, og der er ingen grænser for båndbredde at bekymre sig om. Se vores CyberGhost-anmeldelse for mere om tjenesten.

Andre grunde, som vi kan lide CyberGhost

Klienter er tilgængelige til Windows, macOS, Android og iOS. Grænsefladen blev for nylig opdateret, og selvom det stadig kan tage noget at vænne sig til, er det let at bruge.

Hvis du har problemer, kan du bruge den omfattende vidensbase til at prøve at løse dem. Hvis det ikke fungerer, kan du kontakte support via live chat eller e-mail. Live chat er den hurtigste rute, og personalet er nyttigt.

CyberGhosts månedlige plan er overkommelig, men du kan spare penge ved at vælge en længerevarende plan. Der er en syv-dages prøveperiode til Android og iOS at drage fordel af og en 45-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du har brug for mere tid til at beslutte.

4. HideMyAss

Vores næste valg er HideMyAss, som har god sikkerhed og en dræbningsafbryder for at holde dig beskyttet mod online farer. Der er dog et problem med privatlivets fred, fordi det holder logfiler om forbindelsestider osv. Det hedder, at det kan holde mere detaljerede logfiler, hvis det også bliver spurgt. Læs vores fulde HideMyAss-anmeldelse for flere detaljer.

HideMyAssDownloadPage

Det har et godt servernetværk med mere end 900 spredt over 190 lande, hvilket er langt flere steder end andre udbydere. Nogle er i Oman, så du kan få adgang til indhold, der er begrænset til regionen, hvis det er det, du ønsker.

Dets hastigheder er okay til de fleste aktiviteter, og der er ingen båndbreddehætter.

Andre grunde, som vi kan godt lide HideMyAss

Du kan få det til Windows, macOS, Android og iOS, og klienterne er lette at bruge.

Hvis du har brug for hjælp, kan du starte med den praktiske vidensbase, som skulle være nok til at løse de mest almindelige problemer. For flere tekniske spørgsmål kan du kontakte et supportmedlem via e-mail eller live chat. Den hurtigste mulighed er live chat, men personalet er venligt og hjælpsom begge veje.

HideMyAss hjemmeside

Den månedlige sats er ganske dyr, men du kan spare ved at abonnere på en længere periode. Hvis du ikke ønsker at hoppe lige ind, kan du bruge den syv dages prøveperiode til at se, om du kan lide det. Sørg dog for at annullere i prøveperioden. Hvis du ikke gør det, bliver du faktureret for et års abonnement.

Du kan stadig bruge de fulde syv dage efter, at du har annulleret.

5. TorGuard

Vores sidste valg er VyprVPN. Det har fremragende, tilpasselig sikkerhed med forskellige protokoller at vælge imellem, inklusive sin egen Chameleon-protokol. Der er også en kill-switch, og dit privatliv overholdes med en no-logs-politik.

TorGuard-Slider1
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider2
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider3
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider4
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider5
© Cloudwards.net

Tidligere

Næste

Det har servere, der dækker 64 lande, men ingen er i Oman. Hastighederne er okay, men de kan variere. Det er stadig hurtigt nok, og der er servere i nærheden for at hjælpe med det. Den har ikke en båndbreddegrænse, og den kan komme forbi de geoblokke, der er indstillet af nogle streamingtjenester. Se vores VyprVPN-gennemgang for at få flere oplysninger om tjenesten.

Andre grunde, som vi kan lide VyprVPN

Klienter er tilgængelige til Windows, macOS, Android og iOS, og dens mobile apps er nogle af de bedste, vi har testet.

Hvis du har mindre problemer, kan du bruge vidensbasen til at hjælpe dig med at komme tilbage på sporet. Hvis du stadig sidder fast, kan du kontakte support via live chat, men den opretter dig først en forbindelse, som peger dig til relevante dele af vidensbasen, når du beder om hjælp.

Der er en knap, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til et menneske, men du bliver sat i en kø. Plus, undertiden er det ikke bemandet, så du ender med at efterlade en besked. Du kan bare gå e-mail-ruten i første omgang, hvis du foretrækker det.

VyprVPN har en standardplan, der giver mulighed for tre forbindelser, og en premiumplan, der giver mulighed for fem forbindelser, og du får brugen af ​​Chameleon-protokollen. Du kan tilmelde dig et månedligt eller årligt abonnement, hvor det årlige fungerer bedst. Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, bare hvis det ikke er noget for dig.

Ærlig nævn: PureVPN

PureVPN ville ikke oprette denne liste, hvis det ikke var for den kendsgerning, at den har servere i Oman. Hvis dine online aktiviteter er ganske følsomme, anbefaler vi ikke, at du bruger det, og du bør tage et nyt kig på vores andre valg.

Sikkerhed er okay, men du skal sikre dig, at krypteringen er indstillet til 256-bit. Der er en kill switch og en privatlivspolitik, men som du kan læse i vores PureVPN-gennemgang, er det ganske inkonsekvent.

PureVPN-hjemmeside-2018

Det har dog et godt netværk med over 2.000 servere i 140 lande, inklusive Oman.

Hastigheden er god, og det pålægger ikke båndbreddehætter. Der er klienter til rådighed for Windows, macOS, Android og iOS, men du kan måske ikke lide det flisebelagte interface.

Live chat og e-mail er tilgængelig 24/7 i tilfælde af, at du har problemer. Det er okay, men det kunne være bedre.

Sammenlignet med sine rivaler er PureVPN en af ​​de billigere muligheder, og der er en 31-dages pengene-tilbage-garanti.

Afsluttende tanker

Som med overalt er der gode grunde til at bruge en VPN, mens du er i Oman. Den du vælger skal have god sikkerhed sammen med en indbygget kill-switch for at sikre dig, at du er beskyttet mod onlinetrusler. Plus, en streng politik, der ikke indeholder logfiler, holder dine aktiviteter hemmelige.

Et godt netværk af servere er også fordelagtigt, da det hjælper dig med at komme omkring blokke lettere. Glem ikke at kigge efter servere i Oman, hvis du vil se indhold, der er begrænset til det.

ExpressVPN er vores bedste VPN for Oman på grund af dens fremragende sikkerhed og store servernetværk. Det er en dejlig service, der markerer alle felterne bortset fra at have servere der. Hvis det er en afbryder, vil du gå med vores fjerde valg, HideMyAss.

Hvis du har erfaring med eller forslag til brug af en VPN i Oman, så fortæl os det i kommentarerne herunder. Se også vores VPN-arkiv. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map