Bedste beskyttelse mod identitetstyveri i 2020

Beskyttelse af identitetstyveri er stor forretning – bare kig på vores bedste guide til identitetstyveri – men på trods af dette er der en masse trin, du kan tage på egen hånd, gratis. Selvom gratis beskyttelse af identitetstyveri ikke tager dig så langt som en betalt plan, er der muligheder tilgængelige. 


I denne vejledning til den bedste beskyttelse af gratis identitetstyveri vil vi køre fem muligheder, der vil holde din identitet sikker uden at gå på kompromis med andre aspekter af online sikkerhed. Når alt kommer til alt skal man ikke tage let med at have tillid til en virksomhed med dit sociale sikkerhedsnummer og bankkontooplysninger for en gratis service. 

Valgmulighederne nedenfor beskytter dig gratis, men kommer ofte med reklamer til opgradering eller andre betingelser for service. Når det er sagt, behøver du ikke betale en krone for at forblive i sikkerhed. Læs videre for at finde ud af vores bedste gratis identitetsbeskyttelsesvalg samt nogle muligheder for selv at tackle problemet.

Valg af den bedste gratis identitetstyveri

At vælge fri identitetstyveri beskyttelse er som at prøve at krydse et minefelt. Enhver service, der hævder at være gratis, mens du beder om følsomme oplysninger som dit socialsikkerhedsnummer, er mistænkt. Vi satte spørgsmålstegn ved hver service, vi stødte på flere gange for at sikre, at der ikke er nogen sjove forretninger, der foregår med dine data. 

Når det er sagt, hvis du er bekymret for sikkerheden i dine data, er det bedst at gå med en betalt tjeneste. Som du kan se i vores IdentityForce-gennemgang, betaler det med sig visse fordele, herunder mere dækning, bedre læringsressourcer og mere robust overvågning. Hvis du er bundet til kontanter, er der dog måder at få gratis beskyttelse på. 

Desværre er det ikke så simpelt som at finde en gratis service og gå med den. Som vi snart ser, bør de fleste indstillinger omfatte en stjerne. De er teknisk gratis, men de tilbyder muligvis ikke fuld beskyttelse eller kræver muligvis, at du allerede har et andet abonnement. 

Under vores søgning måtte vi også stille spørgsmål til, hvad beskyttelse af identitetstyveri er. Det er en bred sigt, og når vi ledte efter gratis tjenester, var vi nødt til at blive kreative. Med henblik på denne vejledning fandt vi ikke nødvendigvis udbydere, der tilbyder omfattende beskyttelse. Det er trods alt meget at bede om en gratis service. 

Snarere ledte vi efter tjenester, der kunne tilbyde mindst en del af identitetstyveri-beskyttelse, såsom kreditovervågning eller identitetsgendannelse. Der er nogle få, der dækker alle baser, men de fleste gør det ikke. Hvis det er det, du leder efter, og du er villig til at betale for din beskyttelse, skal du læse vores identitetsvagtsanmeldelse.

Den bedste gratis identitetstyveribeskyttelse: AAA ProtectMyID Essential

AAAs ProtectMyID er en betalt identitetstyveri-beskyttelsestjeneste, der er ingen vej omkring det. Selvom det ikke er så dyrt som LifeLock (læs vores LifeLock-anmeldelse for mere om det), kører ProtectMyID mindst $ 11 pr. Måned for fuld dækning. Når det er sagt, hvis du allerede er et AAA-medlem, kan du få grundlæggende beskyttelse med den “væsentlige” plan gratis.

bedst-fri-identitet-tyveri-beskyttelse-aaa-essentielt

Den “væsentlige” plan er ikke den fulde beskyttelsespakke, men den er stadig velegnet til en gratis pakke. Det inkluderer kreditovervågning med Experian, en kreditrapport ved tilmelding, support til bedrageriopløsning og $ 10.000 i identitetstyveriforsikring. 

Det er intet i forhold til $ 1.000.000 i dækning, der tilbydes af ID Watchdog, men for den lave pris gratis er det svært at klage (læs vores ID Watchdog-anmeldelse). Uden for det er planen karrig. “Essential” inkluderer mistet tegnebogbeskyttelse, men det handler om det. Alligevel er ProtectMyID “væsentlig” ikke en dårlig mulighed for at overvåge din kredit og modtage en fuld rapport, hvis du allerede er medlem af AAA.

Andre grunde, som vi kan lide AAA ProtectMyID Essential

Hvis du beslutter, at du kan lide AAAs ProtectMyID-identitetstyveri-beskyttelse, kan du opgradere til “deluxe” eller “platina.” “Deluxe” -planen udvider kreditovervågningen til også at omfatte Equifax og TransUnion, og den leveres med en Experian VantageScore, der starter. Derudover hæves forsikringen til $ 1.000.000, og mørk webovervågning er inkluderet. 

For $ 11 per måned er “deluxe” en god handel. Du kan få billigere beskyttelse mod identitetstyveri – læs vores ADT Identity Theft Protection-anmeldelse for et eksempel – men ikke med de funktioner, der tilbydes af AAA. Hvis du beskytter en familie, kan du også tilføje op til 10 børn til din konto for $ 3,95 pr. Måned hver. 

Øverst i serien er “platin”, som kun er $ 5 mere end “deluxe.” Det tilføjer dog kun et par flere funktioner. Kreditovervågning udvides til at tilbyde alarmer om brug, dine sociale medier overvåges, og AAA vil se lønningsdagslåntjenester og sexovertrædelseslister for dine oplysninger. 

Uanset hvilken plan du vælger, får AAA Premier-medlemmer en rabat på “deluxe” og “platina.” Hvis du allerede er AAA-medlem, er der ingen skade i at prøve den gratis service. Hvis du kan lide det, er en opgradering værd at prisen er.

TrueIdentity

TrueIdentity er en service, der tilbydes af TransUnion, et af de tre store kreditbureauer. Det er ikke overraskende, at beskyttelsen kun vedrører din TransUnion-rapport, så hvis du ønsker at overvåge din score med Equifax og Experian, er du heldig. Alligevel er TransUnion-rapportering normalt en betalt service (læs vores myFICO-gennemgang for et eksempel på det).

bedst-fri-identitet-tyveri-beskyttelse-trueidentity

At kalde TrueIdentity en beskyttelse af identitetstyveri er dog lidt generøs. TrueIdentity tilbyder ikke nogen dyb scanning. Snarere fokuserer det udelukkende på din TransUnion-rapport, og overvåger den for eventuelle kritiske ændringer i din score. Når det er sagt, får du ubegrænset opdateringer på din score. 

Beskyttelsesaspektet kommer i spil med dets 1-tryk kreditlås, som giver dig mulighed for at låse din kredit med et enkelt klik eller trykke på. Dette gælder naturligvis kun for din TransUnion-rapport, men den er bedre end intet. Webstedet siger også, at du kan modtage op til $ 25.000 i forsikring, men når du ser gennem servicevilkårene, er der ingen omtale af det. 

Andre grunde, som vi kan lide TrueIdentity

Intet i livet er virkelig gratis, så det burde komme som en lille overraskelse, at TrueIdentity tjener penge et sted i kæden. I dette tilfælde tjener TransUnion penge på dine data. Fortrolighedspolitikken siger, at “… for at modtage det gratis medlemskab, skal du acceptere at modtage målrettede tilbud.”

Det er ironisk, når man overvejer en stor del af beskyttelse af identitetstyveri at fravælge markedsføringstilbud. Alligevel kan tiggere ikke være vælgere. Selvom TrueIdentity tjener penge på dine data, tilbyder de beskyttelse mod identitetstyveri og op til $ 25.000 i forsikring til gengæld. 

Hvis du beslutter, at du har brug for mere dækning eller vil overvåge Equifax ud over TransUnion, tilbyder TrueIdentity også Credit Lock Plus. Det er dyrt til $ 24,95 pr. Måned, men det leveres med $ 1.000.000 i dækning og muligheden for at låse din kredit på flere bureauer.

Kredit sesam

Grundlagt i 2010, Credit Sesame er en af ​​de ældste gratis kreditovervågningstjenester omkring. Det tilbyder dog også gratis identitetstyveri beskyttelse. Det gratis medlemskab er, overraskende, restriktivt, der tilbyder månedlige kreditresultater fra TransUnion og enkeltbureauovervågning. Dog leveres det også med $ 50.000 i identitetstyveriforsikring. 

bedst-fri-identitet-tyveri-beskyttelse-kredit-sesam

Den højere dækning sammenlignet med vores andre valg, stod ud som et rødt flag. Imidlertid ser der ikke noget ondsindet igennem fortrolighedspolitikken. Credit Sesame kan og vil indsamle samlede information, der skal sendes til marketingpartnere, men det gør det klart, at ingen personligt identificerbare oplysninger nogensinde deles.

Det ser ud til, at privatlivspolitikken og servicevilkårene gælder for gratis og premium-tjenester, da der ikke er nævnt nogen forskel mellem de to. Selvom det er sandsynligt, at Credit Sesame tjener penge på at sælge generelle oplysninger, virker den gratis plan som en reklame for sine premium-tjenester, mere end noget andet. 

Selvom det ikke er ideelt, kan vi komme bag det, især med hvor meget Credit Sesame tilbyder. Du er begrænset til kun kreditovervågning, men med $ 50.000 i dækning på det klare er det svært at klage. 

Andre grunde, som vi kan lide kredit-sesam

Credit Sesame opdeler sine betalte pakker i tre niveauer. Hvis du er tilbøjelig til at opgradere til en premium-plan – det ser ud til at være Credit Sesame’s mål – med den “avancerede” plan får du adgang til daglige kreditresultater og månedlige kreditrapporter fra alle tre bureauer og med “pro” planlægger du også at få 24/7 assistance til bedrageriopløsning. 

Dog kun den dyreste plan tilbyder fuld identitetstyveri beskyttelse. “Platin” -planen leveres med mørk web, offentlig registrering og social sikring, dog til en ret høj pris. 

Selvom vi kan lide Credit Sesams gratis plan, er den betalte “platin” -mulighed for dyr til 20 dollars om måneden. Hvis du er interesseret i en betalt pakke, skal du læse vores EverSafe-gennemgang.

Kredit Karma

Credit Karma er et andet populært værktøj til kreditkontrol. Det er gratis, så du kan tjekke scoringer fra Equifax og TransUnion så meget du vil. Når det er sagt, er det ikke teknisk set en beskyttelse af identitetstyveri. 

bedst-fri-identitet-tyveri-beskyttelse-kredit-karma

Det er snarere et kreditovervågningsværktøj og et kreditovervågningsværktøj alene. Når det er sagt, er det et godt første skridt i at beskytte din identitet. Credit Karma leverer detaljerede rapporter fra to af de tre store bureauer, så du kan holde dig ajour om, hvad der påvirker din kredit score. Hvis der dukker op noget, kan du starte restaureringsprocessen med det samme. 

For dem, der ønsker at beskytte deres identitet gratis, er Credit Karma en af ​​de mest effektive ruter. Selvom det ikke overvåger din kredit for dig – eller den mørke web – for den sags skyld – fastlægger den din kreditrapport på en let fordøjelig måde. Derudover giver Credit Karma forslag til forbedring af din kredit. 

Hvis din identitet er stjålet, kan Credit Karma stadig hjælpe. Fra dit betjeningspanel kan du se nylige dataovertrædelser og aktivere kreditbeskyttelse. De sidstnævnte funktioner låser din kredit med Equifax og TransUnion, hvilket betyder, at ingen kan åbne en konto ved hjælp af dit navn.

Andre grunde, som vi kan lide Credit Karma

Som et værktøj til økonomisk succes går Credit Karma ud over simpel kreditovervågning. Ved hjælp af din rapport giver Credit Karma dig mulighed for at gennemse lån, autolån og kreditkortmuligheder. Selvom det ikke garanterer godkendelse, fremsætter Credit Karma anbefalinger baseret på din score, kreditudnyttelse og kredithistorik. 

Der er desuden en masse ressourcer til at forstå din økonomi på et dybere niveau. Credit Karma leverer låneberegningsmaskiner, en kreditvurderingssimulator og en uopkrævet pengesøgning. Alle disse værktøjer er let tilgængelige fra dit instrumentbord og tilbydes naturligvis gratis. 

Når det er sagt, “gratis” er grænsen for Credit Karma. I modsætning til ægte identitetstyveri-beskyttelse tilbyder Credit Karma ikke nogen avanceret overvågning eller scanning. Du skal gøre alt benarbejdet, og der er ingen opgraderingssti.

Gør det selv med Federal Trade Commission

Du kan også altid beskytte din identitet. Selvom DIY-fremgangsmåden kræver omhu og arbejde, kan det gøres. En kreditovervågningstjeneste, såsom Credit Karma, er et godt første skridt. Der er dog andre sikkerhedsforanstaltninger, du skal have på plads. 

Først skal du sikre dig, at hver af dine online-konti har en tilfældig, unik adgangskode. Du kan bruge vores eget værktøj til generering af adgangskoder til at oprette et og vores bedste password manager til at gemme det. Vores topbedømte udbyder er Dashlane, som også tilfældigvis laver vores liste over de bedste gratis adgangskodeadministratorer (læs vores Dashlane-anmeldelse). 

Adgangskoder er normalt nøglen til identitetstyveri i moderne tid. Når en angriber har et af dine adgangskoder, kan dine online konti og personlige oplysninger ophæves som en spole. Heldigvis, når du bruger unikke, tilfældige adgangskoder, er chancerne for, at det sker, slanke til ingen. 

Uden for at indstille stærke adgangskoder, kan du også beskytte din identitet med malware-beskyttelse. Vores bedste antivirus-software hjælper med at beskytte dig lokalt, men der er en række gratis værktøjer, du også kan bruge. Læs vores 99 værktøjer til beskyttelse af din privatlivsguide for at lære om dem.

Andre grunde, vi kan lide at gøre det selv

Desværre, selvom du tager alle de rette skridt, kan identitetstyveri stadig ske. Selvom det er usandsynligt, er det muligt. Hvis du er i USA, er der dog skridt, du kan tage for at dæmpe blødningen. Federal Trade Commission (FTC) har et websted, du kan bruge til at rapportere identitetstyveri. Efter at have besvaret et par spørgsmål vil FTC hjælpe dig med at sammensætte en genopretningsplan. 

Ud over at tilvejebringe gendannelsesplaner vedligeholder FTC også en anbefalingsside til sikring af din identitet. Selvom processen ikke er så sømløs som den er med betalte beskyttelse af identitetstyveri, leverer FTC værdifulde og gratis ressourcer til ofre for identitetstyveri.

Hvad er beskyttelse af identitetstyveri?

Beskyttelse af identitetstyveri er lidt af et vagt udtryk, og vi var nødt til at udvide definitionen med henblik på denne vejledning. Generelt består beskyttelsen af ​​identitetstyveri dog af kredit, mørk web, social sikring og bankovervågning samt en form for identitetstyveriforsikring. Når det er sagt, kan beskyttelse af identitetstyveri have en mere bred definition. 

Kort sagt, beskyttelse af identitetstyveri er alt, hvad der hjælper dig med at blive opmærksom på en person, der bruger dine personlige oplysninger. Betalte og gratis tjenester er lydhøre foranstaltninger, som giver dig værktøjer til at identificere og reagere på identitetstyveri. Mange af de proaktive foranstaltninger, du kan tage mod identitetstyveri, er helt gratis. 

Den bedste måde at tænke på beskyttelse af identitetstyveri er som forsikring. Det dækker dig monetært og ellers i tilfælde af, at din identitet bliver stjålet. Det er dog ikke et idiotsikkert system. Du kan reducere dine chancer for identitetstyveri, men der er ikke et magisk værktøj, der kan beskytte dig fuldt ud. 

Har jeg brug for identitetstyveri-beskyttelse?

Beskyttelse af identitetstyveri er i de fleste tilfælde værd. Selvom der er masser af trin, du kan tage på egen hånd, bør du købe svig og forsikring. Der er gratis muligheder, der giver et glimt af det. Hvis du imidlertid ønsker at beskytte din identitet, skal du betale for en service, hvis dit bedste alternativ er. 

Som nævnt kan du gratis overvåge din kredit, bankkonto og endda den mørke web. Det er dog ikke let. Forsikring og bedrageri er store aspekter af identitetstyveri beskyttelse. Imidlertid kan vigtigheden af ​​at have en central placering til din overvågning ikke undervurderes. 

Generelt er beskyttelse mod identitetstyveri noget, som du ikke skulle have brug for, men du vil være glad for, at den er der, hvis du gør det. Vi anbefaler, at du finder en service, der let kan passe ind i dit budget, da målet er at fortsætte med at betale uden at få din identitet stjålet.

Afsluttende tanker

Hvis du prøver at spare penge, er det den bedste rute til identitetstyveri at gøre det selv. Vi kan dog godt lide ProtectMyID “essentials” for AAA-medlemmer, og Credit Sesame er heller ikke dårlig. Når det er sagt, er de ikke så omfattende som betalte tjenester og kan sætte dine personlige oplysninger i fare for dataindvinding. 

Hvordan beskytter du din identitet? Skal du med en gratis mulighed eller en betalt en? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map