Millors proveïdors d’allotjament web del 2020: assequibles, ràpids i fàcils d’utilitzar

Benvingut a la guia de Cloudwards.net sobre els millors proveïdors d’allotjament web. Durant les properes 5.000 paraules, us guiarem pel dens i sovint confús món d’allotjament web i oferirem les nostres millors opcions en categories particulars del camí.


També definirem què és l’allotjament web, respondrem a les preguntes més freqüents i parlarem de per què passar amb l’allotjament web gratuït en general és una mala idea.

A continuació, es detallarà: després d’establir què és l’allotjament web, passarem per una sèrie de categories que corresponen a les que vàrem utilitzar mentre elaborem les nostres ressenyes d’allotjament web. Farem les tres millors opcions de cada categoria, juntament amb algunes raons per les quals ens agrada un proveïdor particular. Al final, donarem el nostre millor servei d’allotjament web en general.

Triar aquest proveïdor és complicat, però, perquè l’amfitrió web amb el qual aneu depèn gairebé del tot del propòsit del vostre lloc web. Hostinger és una opció clara perquè ofereix un allotjament barat i d’alt rendiment amb una interfície fàcil d’utilitzar i un suport excel·lent. Dit això, és possible que vulgueu anar amb una altra opció si el vostre lloc web té necessitats particulars.

Què és Allotjament Web?

Abans d’entrar als millors amfitrions web, és important comprendre què és l’allotjament web. Quan us connecteu a un lloc web, l’ordinador envia sol·licituds per a determinats fitxers d’aquest lloc web. Aquests fitxers són transferits a la vostra màquina, interpretats pel navegador i, eventualment, convertits en la imatge que veieu al monitor.

Perquè el navegador trobe i transmeti aquests fitxers, però, ha de tenir un servidor per connectar-se. L’allotjament web és el servei d’emmagatzemar i servir els fitxers del vostre lloc web i els servidors web ho aconsegueixen mitjançant l’operació de centres de dades omplits amb servidors personalitzats per a la tasca.

Aquesta és una distinció important a fer, sobretot si sou nous al món de l’allotjament web. Ser atrapat al registre dels registres de dominis, registres DNS i WordPress pot ser molt. És important recordar que l’allotjament web, en particular, es refereix a emmagatzemar i servir el vostre lloc web.  

Si voleu obtenir més informació sobre les particularitats dels registres de WordPress i DNS, per exemple, consulteu la nostra guia intermèdia per utilitzar WordPress i la nostra guia sobre què són els registres DNS.

Allotjament web contra Creador de llocs web

Una de les principals confusions que es generen per als principiants d’allotjament web és la diferència entre l’hostatge i el creador de llocs web. HostGator és host web, mentre que SquareSpace és un creador de llocs web. Dit això, HostGator també té un creador de llocs web, per la qual cosa no és difícil veure per què hi ha confusions (llegiu la nostra revisió HostGator i la revisió SquareSpace).

Segons la nostra definició anterior, l’allotjament web és el servei d’emmagatzemar i servir els fitxers del vostre lloc web. D’altra banda, un creador de llocs web és simplement una eina per construir bé el vostre lloc web. L’allotjament web és un servei exclusiu que pot incloure un creador de llocs web, però la majoria de constructors de llocs web inclouen allotjament.

Molts hostes web inclouen el seu propi creador de llocs web, com ara el GoCentral de GoDaddy i el 1&1 creador de llocs web (llegiu la nostra revisió GoDaddy GoCentral i 1&1 Revisió del creador de llocs web). Dit això, els creadors de llocs web inclosos generalment són menys impressionants que, per exemple, el millor que busquem, Wix, però encara estan disponibles si compres un paquet d’allotjament amb determinats proveïdors (consulteu la nostra revisió Wix).

Si heu arribat a aquesta guia confusos sobre allotjament web, noms de domini i WordPress i només voleu crear una cartera o un bloc personal, l’allotjament web no val la pena. Per a algunes aplicacions, els creadors de llocs web són serveis superiors, ja que podeu crear i llançar el vostre lloc web ràpidament amb un mínim coneixement.

Allotjament web gratuït

Ara que enteneu què és l’allotjament web i quins són els constructors de llocs web, és possible que busqueu opcions gratuïtes, especialment si veieu un creador de llocs web gratuït, com Jimdo (consulteu la nostra crítica de Jimdo). Els creadors de llocs web gratuïts són opcions excel·lents, sobretot si esteu bé d’utilitzar el subdomini inclòs, però us demanem que suprimiu l’allotjament web gratuït.

Aquí a Cloudwards.net, generalment ens mantenim lluny de dir-vos què fer. Tanmateix, en aquest cas, de la mateixa manera que ho vam fer a la nostra millor guia VPN gratuïta, hem de recomanar-nos de l’allotjament web gratuït. Alguns amfitrions web gratuïts populars inclouen InfinityFree, 000Webhost i Byethost, i hi ha una raó per la qual no els trobareu a les nostres ressenyes d’allotjament web.

Això és perquè no són bons, encara que pagueu. Tot i que es preveu una degradació del rendiment d’una opció lliure, les conseqüències d’estalviar uns quants dòlars, en gairebé tots els casos, són massa. A més de tenir una velocitat més lenta, us deixareu als vostres dispositius si alguna cosa va malament.

A més, podríeu posar en risc vosaltres mateixos i els vostres visitants. Tal com s’explica, l’allotjament web és el procés d’emmagatzemar i servir els fitxers, de manera que no és raonable imaginar un escenari on es passi alguna cosa perillosa juntament amb les dades del vostre lloc web. Els servidors sovint també estan menys segurs de les amenaces externes.

No diem que això passarà amb seguretat, però hi ha una probabilitat molt més gran que així sigui. L’allotjament web costa diners, i gratuïtament mai és realment gratuït, de manera que és millor evitar allotjaments web gratuïts. En comprar un pla amb un amfitrió de bona reputació, augmentareu les probabilitats d’executar un lloc web segur, ràpid i funcional.

Els millors proveïdors d’allotjament web per al 2020

 1. Hostinger: el millor
 2. Lloc del lloc: millors funcions
 3. A2 Hosting
 4. Dreamhost
 5. Kinsta: el millor per WordPress
 6. WebHostingBuzz
 7. WestHost
 8. MDDHosting

Amb alguns elements imprescindibles per allotjament web, és hora de buscar els nostres millors proveïdors d’allotjament web. Us oferirem tres recomanacions a cadascuna de les categories que corresponen als criteris de les nostres ressenyes. Tanmateix, hi ha moltes converses en el món de l’allotjament web, per la qual cosa escollir proveïdors no és tan senzill.

Com que empreses com Endurance International Group posseeixen diverses marques d’allotjament web que són en la mateixa mesura, no inclourem dos proveïdors gairebé idèntics en una sola categoria. Per exemple, Hostinger i Hosting24 són, bàsicament, el mateix servei, de manera que només inclourem un a cada secció.

L’única excepció seria si hi ha prou diferències per justificar tenir dos proveïdors sota el mateix paraigua. HostGator i Bluehost, per exemple, són propietat d’EIG i comparteixen moltes similituds, però hi ha diferències suficients en aspectes dels serveis perquè es mostrin potencialment a la mateixa ronda..

Característiques

Per a molts hostes web, les funcions marquen la diferència. No és difícil trobar allotjament ràpidament a preus raonables i ràpids, de manera que les funcions solen ser el factor decisiu. No és sorprenent que els amfitrions web que recomanem primer estiguin ben classificats quan es tracta de funcions.

Dit això, és difícil establir criteris estrictes. Tot i que busquem informació bàsica, com ara un creador de llocs web i còpies de seguretat diàries, sempre són benvingudes les funcions addicionals. Per això, cal tenir en compte tota la llista de funcions, inclosa tot el que té i no té, que és el que vam fer a l’hora de fer les nostres eleccions..

SiteGround

SiteGround té tantes funcions que fins i tot la nostra revisió completa de SiteGround no les pot abastar. En aquesta revisió, li vam donar un 95 de cada 100 quan es tracta de funcions i per una bona raó. Tots els plans inclouen l’accés al creador de llocs web Weebly, que, com podeu llegir a la nostra revisió de Weebly, és un dels millors creadors de llocs web..

SiteGround-Slider1

També es tenen en compte els altres elements bàsics. Cada pla inclou còpies de seguretat automàtiques i diàries que garanteixen que la vostra feina no es perdi en ciberdelinqüència o algunes pulsacions de teclat perdudes. A més, obté un certificat SSL / TLS i integració Cloudflare (consulteu la guia Cloudflare per obtenir més informació sobre això).  

Dit això, es mantenen les millors funcions per als usuaris de WordPress. Encara teniu les funcions esmentades, però també aconsegueixen la posada en escena de WordPress, les actualitzacions de WordPress gestionades i les representacions dedicades al suport de WordPress. Tot i que no és sorprenent per als amfitrions web costosos de WordPress gestionats, el fet que SiteGround sigui tan barat la fa brillar.

Hostinger

Hostinger (i la seva companyia germana, Hosting24) és barat, però tot i això té moltes funcions. Es tracta de les necessitats bàsiques, incloses les còpies de seguretat diàries, un creador de llocs web i un certificat SSL / TLS de tota la vida. Dit això, hi ha algunes funcions inusuals que succeeixen entre bastidors.

Hostinger-Slider2

Aquestes funcions es troben al servidor i, tot i que no les veuràs, ajudaran el lloc web a carregar-se tan ràpidament com pugui. En lloc d’utilitzar servidors Apache, Hostinger utilitza LiteSpeed, que és una alternativa Apache. Utilitza la mateixa estructura que Apache, el que permet accedir a funcions com ModSecurity, però ha disminuït a l’aire lliure.

Menys despeses generals significa temps de càrrega més ràpids en servidors compartits, que és de Hostinger. També és útil l’emmagatzematge complet de la unitat d’estat sòlid. Les SSD no tenen discs giratoris. En canvi, fan servir memòria flash per emmagatzemar dades, cosa que no només permet que les unitats siguin més ràpides en llegir i escriure dades, sinó que també són menys propenses al fracàs. Llegiu la nostra crítica de Hostinger per obtenir més informació.

A2 Hosting

Igual que SiteGround, A2 Hosting requeriria uns quants milers de paraules per parlar de totes les seves funcions. Trencant l’essencial, tot hi és present. Obteniu còpies de seguretat, un certificat SSL / TLS i un creador de llocs web. El creador de llocs web és menys impressionant perquè, com Strikingly, només permet un disseny d’una sola pàgina, però l’opció hi és (llegiu la nostra ressenya Strikingly).

àrea de client a2

Dit això, les funcions inusuals ho compensen. Alguns dels plans d’A2 Hosting inclouen una funció “turbo”, que té velocitats fins a 20 vegades més ràpides. Això ho estira, però anar amb un servei turbo ajudarà al vostre lloc web a carregar-se més ràpidament. A2 Hosting té menys usuaris al servidor, així com la seva memòria cau turbo, cosa que significa que el vostre lloc web serà més ràpid i coherent.

Les funcions de WordPress també són excel·lents. Obteniu una versió de Jetpack (de la qual podeu conèixer la nostra guia per a principiants d’utilitzar WordPress) amb el vostre pla, que també inclou analítiques de llocs web, còpies de seguretat i molt més. Podeu obtenir més informació sobre això i altres funcions d’Allotjament d’A2 a la nostra revisió d’Allotjament d’A2.

Preu

L’allotjament web es normalitza quan es tracta de preus, almenys a la superfície. Fent una ullada a les pàgines de productes, se’ns perdonarà el fet de pensar que la majoria dels allotjaments web costen el mateix, però, per desgràcia, els detalls són més bruts. Els contractes plurianuals, els esquemes de descomptes estranys i les pàgines enganyoses de productes fan que els preus siguin més complexos que amb altres serveis en línia.

Per a aquesta secció, no només ens fixem en els preus, ens fixem també en la durada del contracte, en els descomptes multianuals i, el més important, en cas que continuïn els preus enganyosos. Si voleu veure aquesta última acció, assegureu-vos de llegir la nostra crítica d’Arvixe.

Hosting24

Hosting24, i Hostinger, per aquest motiu, són aparadors que podeu oferir descomptes a diversos anys mantenint opcions mensuals. Podeu comprar gairebé qualsevol durada que vulgueu, fins a un mes o fins a quatre anys. Tot i que se’t premia haver seguit amb un pla plurianual, no se’ns castiga per comprar un pla mensual.

El preu per mes és el mateix en tots els plans, de manera que el servei d’allotjament web Premium, per exemple, sempre costarà 11,95 dòlars al mes. Dit això, com més temps compri, més gran tindrà el descompte al termini inicial. Tot i que és habitual per a la majoria d’amfitrions web, Hosting24 proporciona un descompte més intens que la majoria.

Per exemple, el paquet compartit més barat costa menys de 40 dòlars durant quatre anys, que és aproximadament la meitat que un any a Bluehost (llegiu la nostra ressenya de Bluehost). A més, podeu pagar qualsevol forma que vulgueu, inclosa una varietat de criptocurrencies com ara el bitcoin. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió de Hosting24.

DreamHost

DreamHost té molta raó quan es tracta de funcions, velocitat, seguretat i molt més, però el fil que passa pel servei és la transparència, que és important a l’hora de fer preus. DreamHost no només és barat, sinó que també té clar el que pagaràs, és a dir, no hi ha sorpreses a l’hora de fer la comanda.

A cada pàgina de producte, podeu seleccionar la durada que us interessa i veure l’actualització de preus en temps real. Sembla una diferència tan petita, sobretot en comparació amb les nostres revisions VPN, però tenir la possibilitat d’ajustar els preus sense comprometre’ns a una pàgina de compra és enorme. Ja sabeu el que pagueu des del principi fins al final.

Seria fantàstic encara que DreamHost tingués el mateix preu que la resta del mercat, però sigui més barat. Al ometre funcions com un domini gratuït en plans mensuals, DreamHost és capaç de deixar caure les seves tarifes a uns dòlars més barats que la resta del mercat. A la nostra revisió DreamHost podeu obtenir més informació sobre preus, així com sobre tot el que ofereix DreamHost.

1&1 IONOS

1&1 IONOS té problemes: el suport pot utilitzar el treball i les funcions de seguretat deixen alguna cosa que desitjar, però el seu recent rentat de màgia ha fet meravelles per al servei. Això inclou el preu que, com el de DreamHost, no només és baix, sinó clar. Dit això, se situa per sota de DreamHost perquè no podeu ajustar el preu a cada pàgina de producte.

Tot i així, 1&1 IONOS mostra el preu que pagareu inicialment, així com el que pagareu en el moment de la renovació. En lloc d’actuar com una venda s’està produint, 1&1 està clar que pagueu una tarifa promocional. Per exemple, el pla essencial de WordPress diu que pagareu 1 dòlar al mes durant els primers 12 mesos, i 9 dòlars al mes després.

El preu també és molt baix. El pla compartit bàsic, per exemple, és de només 4 dòlars al mes i no requereix cap contracte. Això vol dir que podeu comprar el temps o el temps que vulgueu sense preocupar-vos d’un preu més elevat a curta durada. Podeu obtenir més informació sobre el preu i les novetats del nostre 1&1 revisió IONOS.

Facilitat d’ús

La facilitat d’ús és una categoria interessant, ja que l’abast està limitat a l’amfitrió web. En lloc de parlar de WordPress o del creador de llocs web, ens centrarem en la facilitat que l’amfitrió web li permet configurar un compte, gestionar els vostres serveis i canviar les funcions del vostre lloc web..

Això comença a la cassa, que és un punt de contenció per a la majoria dels amfitrions web. Per a aquesta ronda, vàrem buscar proveïdors que facilitessin el trasllat de la caixa al tauler. cPanel també és un avantatge perquè és una de les millors maneres de gestionar el vostre lloc web, tal com podeu llegir en el nostre millor allotjament web amb la guia de cPanel..

Hostinger

Sempre ens ha agradat l’enfocament de la usabilitat d’Hostinger sense tonteries, però no tenia el poder de cPanel en la seva forma anterior. Afortunadament, la interfície s’ha revisat, mantenint la ideologia centrada en l’usuari alhora que s’amplia la funcionalitat. Obteniu totes les funcions d’una implementació cPanel normal, però es redissenyat per posar els usuaris primer.

hostinger-review-cpanel

A més, Hostinger us guiarà al llarg del procés després de fer clic a “checkout”. No us deixarà dedicar-vos a vosaltres mateixos després de lliurar els vostres diners. En canvi, us dirigeix ​​al quadre de control amb passos per instal·lar, per exemple, WordPress. Si preferiu anar a la gestió del vostre lloc web, podeu obviar els passos de configuració.

Kinsta

Kinsta ocupa el millor lloc en la nostra millor guia de hosting per a WordPress i, si llegiu la nostra ressenya de Kinsta, veureu el perquè. És un proveïdor ràpid i ric en funcions que ofereix una complexió senzilla per fer que el món complex d’allotjament web sigui senzill. Com hem comentat en el nostre comentari, teníem un lloc web en funcionament en pocs minuts.

kinsta-slider1

Us haureu de dirigir a la caixa de comandament sense tonteries al tauler de control propietari sense haver de lligar el vostre correu electrònic per trobar les credencials del compte. El tauler de control no és cPanel, però a diferència, per exemple, de LunarPages, això és bo (consulteu la nostra revisió LunarPages). Kinsta fa que la gestió del vostre lloc web sigui tan potent mentre que sigui més accessible.

Hi ha molt més a Kinsta, per la qual cosa no només és excel·lent per a WordPress, sinó un dels millors host web en general. Podeu obtenir més informació a la nostra ressenya de Kinsta.

WebHostingBuzz

WebHostingBuzz fa que la seva densa línia de navegació sigui fàcil de navegar. Tot i que mostra els detalls complets per a cadascun dels seus plans, no és difícil trobar l’opció que millor sigui per a vosaltres. A més, us heu guiat per fer el checkout al vostre tauler de comandament, cosa que facilita la pujada i el funcionament en pocs minuts.

webhostingbuzz-slider1

El tauler de control es preocupa principalment de la facturació, però veieu l’amplada de banda, l’ús del disc i els elements de cPanel més utilitzats. Això facilita la gestió del vostre lloc web sense excavar-vos a cPanel, tot i que, per sort, aquesta opció encara hi és.

Tipus d’allotjament

Hi ha diverses maneres d’acollir el vostre lloc web. Podeu conèixer les diferències entre ells a la nostra visió general dels tipus d’allotjament, però el que queda és que la forma d’allotjament del vostre lloc web té un gran efecte en el rendiment. Normalment, els amfitrions web no ofereixen cap forma important d’allotjament, cosa que dificulta aquesta secció.

Jutgem els proveïdors en funció dels tipus d’allotjament que ofereixen i del públic que tenen atès. A més, aquesta secció és una oportunitat per parlar de l’equilibri que cada pla té, superant només el preu i les característiques.

DreamHost

DreamHost ofereix una mica de tot, i a un bon preu, cosa que el converteix en un slam dunk per a aquesta ronda. A més de la línia normal d’allotjament compartit, VPS i hosting especialitzat, també podeu comprar allotjament en núvol, però no de la mateixa manera que ho faríeu d’altres servidors web.

En lloc de fer-te pagar per mes o any, DreamHost només et cobra per l’ús del servidor. Et cobren des d’una fracció de cent per hora fins a 8 cèntims per hora, cosa que significa que només pagues pel que utilitzes. A més, hi ha un límit màxim mensual, és a dir, no hi ha sorpreses quan s’instal·leu al final del mes.

Encara podeu fer servir el servei passat aquest punt, però afegeix una revisió sobre el que us pot carregar DreamHost. A més d’això, també hi ha els plans DreamPress, que ofereixen WordPress gestionat al núvol. Són més cars, però val la pena, sobretot si ja ho heu fet a través de la nostra guia avançada d’ús de WordPress.

Hostinger

En la seva forma anterior, Hostinger era simplement un amfitrió compartit barat. Tot i això, ha ampliat molt la seva línia, afegint allotjament en núvol i VPS a la gamma. Tot i que el hosting dedicat no hi ha, les ofertes que Hostinger cobreix pràcticament totes les bases i ho fan a un preu raonable.

La principal incorporació és el cloud hosting, que proporciona millor velocitat i seguretat que les formes tradicionals d’allotjament. Hem vist que altres host web utilitzen el hosting de núvols amb gran efecte: consulteu un exemple per a la revisió de Namecheap, però els plans d’Hostinger se senten encara més sòlids. Això és degut a que, a més de ser barat, Hostinger us ofereix moltes característiques per guanyar diners.

A2 Hosting

A2 Hosting té una línia àmplia i, tot i que això provoca problemes d’ús, encara us deixa moltes opcions. Li falta allotjament en núvol. Només ofereix opcions compartides, VPS i dedicades, però cadascuna d’aquestes categories té subcategories que amplien la línia. Això us permet triar no només l’arquitectura que utilitza el vostre lloc web, sinó també les especificitats de l’arquitectura.

Per exemple, hi ha tres tipus d’allotjament VPS. Podeu triar entre nucli principal, gestionat o no gestionat. La primera és una opció gestionada amb accés root, la segona es gestiona sense accés root i la tercera no gestionada amb accés root. Aquesta flexibilitat us permet triar un paquet d’allotjament adequat al vostre lloc web i, possiblement, estalvieu uns quants ossos en el procés.

Velocitat i temps de treball

Si bé moltes seccions de les nostres ressenyes es refereixen a preferències i experiència aïllada, la velocitat i el temps de funcionament són concrets. Aquesta secció és una de les úniques ocasions de les nostres ressenyes d’allotjament web que podem oferir dades com a punt de comparació entre proveïdors. Dit això, la velocitat del lloc web és complexa, per la qual cosa els nostres números haurien d’agafar-se amb un gra de sal.

Provem la velocitat del lloc web llançant un lloc web de WordPress en blanc al pla d’allotjament més barat. D’aquesta manera, suprimirem variables, com ara imatges sense comprimir i contingut llarg, per conèixer el funcionament de l’amfitrió web. Si voleu obtenir més informació sobre com optimitzar el vostre lloc web, llegiu la nostra guia sobre com millorar els temps de càrrega del lloc web.

Les eines que utilitzem són Pingdom Speed ​​Test i Charge Impact. El primer ens proporciona una manera de veure com experimentarà un usuari individual amb el lloc web, mentre que el segon proporciona una manera de veure com funcionarà el servidor sota càrrega. Quan es combina, no només podem veure la velocitat de càrrega del lloc web, sinó la quantitat de trànsit que pot suportar abans que es trenqui.

Kinsta

Com a opció de WordPress més cara, hauria de sorprendre que Kinsta hagi tingut un bon rendiment a l’hora de fer proves de velocitat. Aprofitant la potència de Google Cloud, va obtenir un 96 de 100 de Pingdom Speed ​​Test, la qual cosa és impressionant. Hi ha una raó per la qual les marques massives, com FreshBooks, utilitzen Kinsta (llegiu la nostra ressenya de FreshBooks).

kinsta-review-speed-test

Passant a Load Impact, Kinsta també va funcionar. No només va ser resistent, ja que vam enviar 50 usuaris virtuals al servidor durant cinc minuts, sinó que també va mantenir gairebé el mateix temps de resposta durant tot el temps. El nostre test va enviar més de 9.000 sol·licituds i Kinsta va poder atendre-les a un ritme de 31 per segon.  

Hosting24

Si voleu estalviar uns quants ossos, Hosting24 proporciona un rendiment tan excel·lent. També va obtenir un 96 de 100 de Pingdom Speed ​​Test i va seguir totes les sol·licituds durant la prova d’impacte de càrrega. Dit això, va ser menys consistent en els temps de resposta durant la prova d’impacte de càrrega, de manera que els usuaris poden tenir una velocitat variable.

hosting24-revisió-velocitat-prova

Per la diferència de preu, però, la compensació val la pena i mereix encara un segon lloc. Hosting24 és capaç d’aconseguir aquesta velocitat a preus tan baixos mitjançant l’ús del programari del servidor LiteSpeed, que és una alternativa de pagament a Apache. Redueix la despesa general que requereix Apache, de manera que es dediquen menys recursos a l’execució del servidor i més es destinen al vostre lloc web.

A2 Hosting

El servei d’allotjament A2 té resultats de proves excel·lents en general, però veureu el guany de rendiment més gran si feu servir un dels seus plans turbo. Van obtenir una puntuació de 96 de cada 100 de Pingdom Speed ​​Test, amb només una petita quantitat de temps dedicada a obtenir dades del servidor. De fet, la major part de la nostra velocitat de prova es va fer amb resolució DNS.

a2-hosting-revisió-velocitat-prova

Encara són més impressionants els resultats de Load Impact. A2 Hosting ha estat capaç de manejar cada usuari amb facilitat, desviant-se fins i tot menys que Kinsta del temps de resposta. Tot i així, A2 Hosting ocupa el tercer lloc d’aquesta ronda perquè només veureu els avantatges de rendiment dels plans turbo. Tot i això, no són econòmics, per la qual cosa no s’ha de descomptar el servei d’allotjament A2.

Seguretat

La seguretat del lloc web és important, no només per a vosaltres i les vostres dades, sinó també per als vostres visitants. El que fa vulnerables els llocs web és que es poden atacar des de múltiples angles. Un atacant podria carregar programari maliciós al lloc web per atrapar els seus usuaris en una botnet o el teu domini podria ser robat per utilitzar-lo en una botnet o el seu domini podria robar-lo per utilitzar-lo en un esquema de pesca.

Independentment, és important mantenir la vostra pàgina web segura. Hi ha algunes maneres d’aconseguir, inclòs un certificat SSL / TLS, que xifra la connexió entre el vostre lloc web i l’usuari i la eliminació i eliminació de programari maliciós. Les còpies de seguretat també són importants perquè fonamentalment podeu fer un atac nul tornant a una versió anterior del vostre lloc web.

SiteGround

SiteGround va ocupar el primer lloc en funcions i, a causa que les funcions i la seguretat estan estretament relacionades, no és estrany veure-ho també aquí. El que és impressionant de SiteGround no és que inclogui les funcions de seguretat que busquem, sinó que les inclogui en tots els plans, independentment del preu que pagueu.

Inclou un certificat SSL / TLS, còpies de seguretat diàries i el tallafoc d’aplicacions web ModSecurity. A més, hi ha sistemes de detecció i prevenció d’intrusions al lloc per protegir els servidors de programari maliciós. No hi ha cap control dels fitxers del vostre lloc web, però, així i tot, esteu protegit.

DreamHost

DreamHost inclou tot allò que SiteGround fa, inclosa la integració de Cloudflare i la protecció distribuïda contra atacs de denegació de servei, però fa un pas més amb un servei de eliminació de programari maliciós pagat. És un servei de pagament, de manera que DreamHost s’ha de conformar amb el segon lloc, però l’eina és més barata que les eines que competeixen, com SiteLock, tot i que inclou algunes funcions addicionals.

DreamShield escaneja automàticament el vostre lloc web setmanalment, eliminant programari maliciós que troba al llarg del camí. També supervisa la reputació del vostre lloc web, garantint que Google o qualsevol motor de cerca no tenen el vostre domini en una llista negra.

Pagament

Pagely apareixia moltes vegades més en aquesta llista si no fos pel preu astronòmicament alt. La seva clientela corporativa pot pagar aquestes tarifes i, com podeu veure a la nostra revisió Pagely, les paga per un motiu, però la majoria de llocs web voldran anar amb una altra opció. Tot i així, les funcions de seguretat són tan excel·lents que val la pena esmentar-les.

La seguretat es presenta en diverses formes amb Pagely, incloent actualitzacions bàsiques i bàsiques gestionades per al vostre lloc web de WordPress, còpies de seguretat automàtiques a Amazon S3 (llegiu la nostra revisió d’Amazon S3) i gestió SSL / TLS. A més, podeu aprofitar PressArmor, que és una eina de seguretat de xarxa privada, de forma gratuïta.

Privacitat

La privadesa no sembla ser un tema de preocupació per a la majoria d’amfitrions web, com ho exemplifiquen les marques EIG, com ara Site5 (llegiu la nostra revisió del lloc 5). Dit això, alguns hostes web ofereixen una il·lusió d’esperança al manejar el poder de les vostres dades de manera responsable.  

Això surt d’algunes maneres. El primer és la privadesa del domini, que substitueix la informació WHOIS que normalment heu d’introduir al registrar un domini amb la informació del registrador. També és important la política de privadesa perquè heu de posar molta informació al registre per llançar un lloc web. Tots els servidors web recopilen aquesta informació, de manera que la forma de manejar-la fa la diferència.

DreamHost

DreamHost és el servei d’allotjament web que va provocar el canvi a la discussió sobre privadesa d’allotjament web. Es dedica a protegir la vostra informació, inclosa la privadesa del domini amb tots els registres de domini de manera predeterminada i a mantenir una política de privadesa clara i protectora.

A més, s’ha demostrat la seva postura en privadesa. El 2017, se li va demanar a DreamHost que proporcionés informació en un lloc web anti-Donald Trump allotjat als seus servidors. El Departament de Justícia dels Estats Units va demanar que no només es lliurés la informació del propietari, sinó també 1,3 milions d’adreces IP i informació personal dels usuaris..

DreamHost va lluitar contra la sol·licitud, aconseguint que el tribunal oï el cas per permetre-li reproduir gran part de la informació personal. Tot i que aquest resultat encara no és l’ideal, el fet que DreamHost es va posar en peu parla de volums.

WestHost

WestHost també té una posició clara sobre la privadesa, com també fa la seva companyia germana Midphase (llegiu la nostra ressenya de Midphase). Tot i que WestHost té uns quants problemes, podeu obtenir més informació sobre els que fem la nostra revisió WestHost. La privadesa és innegable, cosa impressionant tenint en compte que és membre del grup Hut.

Com passa amb DreamHost, obteniu privadesa de domini gratuïta amb qualsevol registre nou. Malauradament, si teniu un domini existent, haureu de pagar una quota de 10 dòlars. Tot i així, la privadesa de dominis gratuïta i una clara política de privadesa són suficients per aconseguir aquest tall. WestHost deixa clar que no “ven la informació personal de l’usuari a tercers”.

MDDHosting

MDDHosting és un dels serveis web més inusuals que hem revisat, centrant la seva línia al voltant del hosting al núvol. Com es pot veure a la nostra revisió MDDHosting, això dóna els resultats a la velocitat, però en altres àrees no es presenta. La seguretat i les funcions són excel·lents, però la privacitat és encara més impressionant.

Malauradament, MDDHosting no inclou la privadesa del domini de forma gratuïta, però la tarifa que cobra de 5 dòlars és la meitat que la majoria dels amfitrions web. La política de privadesa és clara, tot i que, afirmant que MDDHosting es compromet a protegir la vostra privadesa, és a dir, la informació identificable personal no es vendrà ni compartirà amb tercers..

Assistència

L’allotjament web és complex i, per això, hi ha problemes. Tot i que els problemes són comuns, les solucions no sempre són. En aquesta última ronda, classificarem els nostres tres millors serveis d’allotjament web que ofereixen un excel·lent suport.

Fora d’un personal de suport amable i ràpid, les opcions de contacte són importants. Ens agrada veure el xat en directe, però també és important l’assistència telefònica i de correu electrònic. A més, és fonamental tenir una base de coneixement sòlida i un fòrum.

Hostinger

Hostinger i Hosting24 destaquen amb un xat en viu excepcional. No importa on estiguis al lloc web, una petita bombolla de xat en directe amb missatges puntuals d’enviament de notificacions demanen si necessites ajuda. En obrir el xat en directe, podeu connectar-vos ràpidament amb un agent que respondrà la vostra pregunta de manera ràpida i minuciosa.

a2-hosting-revisió-velocitat-prova

A més, es mantenen els registres de xat en directe, cosa que significa que podeu tornar i fer referència a converses anteriors si cal. Això genera un dels principals problemes del xat en viu i fa que el suport tradicional de correu electrònic sigui menys atractiu. Si no voleu utilitzar el xat en viu, hi ha una àmplia base de coneixement que abasta tot, des de la resolució de problemes fins als tutorials..

SiteGround

L’assistència està integrada al tauler de control del vostre compte a SiteGround. Tot i que la cara no és tan maca com ho és a Hostinger, la configuració és igual de funcional. Desplaçar-vos a la pestanya d’assistència directament des del tauler de comptes us permet trobar recursos de suport sense abandonar tot el que feu.

siteground-review-review-base de coneixement

Aquesta secció és una versió desplegada de la base de coneixement. Tot plegat és excel·lent, com és el xat en directe, que podeu obrir des del tauler de control del vostre compte. Les representacions del xat en directe són tan prompte com ho són amb Hostinger. SiteGround arriba fins a incloure la imatge i la representació biogràfica de les representants, i, tot i que això no proporciona el suport millor, és un bon toc..

DreamHost

DreamHost també té un xat en viu en pestera, igual que Hostinger, tret que sigui més molest. Tot i que perjudica l’experiència de suport, la qualitat de l’ajuda que rebeu és excel·lent. DreamHost no és tan accessible com Hostinger o SiteGround, però els representants asseguren que qualsevol problema que tingueu s’ha solucionat íntegrament..

dreamhost-revisió-contacte

Però pagareu per això. L’assistència per correu electrònic i el xat són gratuïtes, sempre que abans estigueu disposats a examinar la base de coneixement, però l’assistència telefònica es paga. Tot i així, la tarifa de trucada de 10 dòlars no serà dolenta si teniu un problema greu perquè el personal de DreamHost s’assegurarà que la trucada solucioni el vostre problema..

El millor allotjament de llocs web

És difícil triar el millor allotjament de llocs web. Tal com us hem donat compte, creiem que Hostinger funciona millor per a la majoria de llocs web, però hi ha altres opcions. DreamHost ofereix una excel·lent privacitat i funcions, Namecheap és més barat que la majoria i WebHostingBuzz permet fins i tot les carteres més primes comprar hosting dedicat (consulteu la nostra revisió Namecheap i la revisió WebHostingBuzz)..

Hi ha moltes opcions, però, tot i així, hi ha un fil conductor en aquesta guia. No hem recomanat una marca única propietat d’EIG, i això no provoca la falta d’intentar-ho. Ens agrada la integració de Bluehost amb WordPress, l’àmplia línia de plans d’HostGator i la interfície senzilla morta d’Ipage (llegiu la nostra revisió d’iPage).

No els ho vam recomanar perquè van estar a la vista d’una manera o d’una altra. La selecció del millor allotjament web per a vostè no es tracta d’una sola opció, de facto. Més aviat, es tracta de mirar tots els elements que fan de gran amfitrió i aplicar-los al vostre lloc web.

Per a la majoria de les persones, Hostinger ajustarà la factura perquè és un sistema d’arrancada molt ràpid, fàcil d’utilitzar i barat. Dit això, si creieu que un altre host és adequat per al vostre lloc web, probablement sigui millor anar amb aquesta opció.

Pensaments finals

Hi ha molts amfitrions web, però esperem que les opcions siguin més manejables ara que les heu realitzat mitjançant aquesta guia. Hostinger es troba a la part superior de la llista per a nosaltres, però és una batalla estreta quan DreamHost i SiteGround es plantegen..

Malgrat els nostres millors esforços, no hi ha cap millor proveïdor d’allotjament web, simplement uns millors. Hostinger és el millor per a la majoria, però l’allotjament A2 pot ser millor si sou, per exemple, un desenvolupador i voleu estalviar uns quants dòlars en un servidor VPS no gestionat. De la mateixa manera, Pagely és costós, però s’adreça a les empreses grans i a les xarxes de diversos llocs web construïdes a WordPress de manera que pocs hostes web puguin.

Per això, volem saber quin amfitrió web feu servir. Feu-nos saber el proveïdor amb què vàreu accedir, juntament amb els motius pels quals, a les observacions següents. Com sempre, gràcies per llegir.

Millors preguntes sobre allotjament web

A continuació, trobem algunes de les respostes a les preguntes d’allotjament web que més hem escoltat.

Què és Allotjament Web?

L’allotjament web és un servei per emmagatzemar i servir els fitxers del vostre lloc web. El proveïdor d’allotjament web emmagatzema el vostre lloc web en un servidor i transfereix aquestes dades a un usuari quan acudeix al vostre lloc web.

Quant costa l’allotjament web?

El preu de l’allotjament web pot variar segons les vostres necessitats. Per a la majoria de les aplicacions a petita escala, podeu esperar pagar des de 10 a 20 dòlars al mes.

Què és Hosting Compartit?

L’allotjament compartit és el tipus d’allotjament web més comú. En lloc que el vostre lloc web sigui l’únic lloc web del servidor, compartiu un servidor amb altres llocs web, cosa que fa que el cost de l’allotjament compartit sigui molt més econòmic.

Com començar un negoci d’allotjament web?

És difícil iniciar un negoci d’allotjament web si no teniu diners per obrir un centre de dades. Dit això, podeu revendre l’allotjament web amb un pla de revendedor amb un proveïdor més gran. Per obtenir més informació, consulteu la nostra millor guia d’allotjament de distribuïdors.

Què és l’amplada de banda en allotjament web?

L’ample de banda és la quantitat màxima de dades que es poden transferir a una xarxa. Amplada de banda superior significa que podeu transferir més dades. Al servei d’allotjament web, l’amplada de banda generalment és la quantitat total de dades que heu transferit en un mes.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map