Как да изтриете своя Dropbox акаунт през 2020 г.

Dropbox е популярна услуга, която ви позволява да съхранявате и управлявате вашите файлове в облака. Той предлага екипни планове и съвместимост с Office Online. Въпреки това Dropbox не е единствената услуга за съхранение в облак и може би ще искате да пренесете файловете си другаде, след като разгледате нашето най-добро ръководство за съхранение в облак.


За щастие, изтриването на вашия Dropbox акаунт и деинсталирането на Dropbox клиента е лесен процес, който ще разгледаме в това ръководство стъпка по стъпка. Не забравяйте, че ако изтриете акаунта си, ще загубите достъп до вашите файлове, съхранявани в Dropbox. Не забравяйте да изтеглите всички файлове, които искате да запазите, преди да започнете този процес.

Ако обаче искате да изтриете профила си в Dropbox, тъй като не виждате върха на услугата, погледнете нашия преглед на Dropbox; може да се изненадате от някои предимства, за които може би не сте знаели.

Как да изтрия акаунта си Dropbox?

Преди да изтриете своя Dropbox акаунт, първо трябва да се отпишете от абонаментния си план. Ако вече използвате безплатния план на Dropbox Basic, можете да преминете към последния параграф на този раздел. В противен случай продължете да четете, за да започнете.

Започнете, като отидете на Dropbox.com и влезете в акаунта си. Кликнете върху вашия профил или кръга в горния десен ъгъл на страницата. От падащото третично меню щракнете върху „Настройки“ и отворете раздела „план“. След като преминете там, превъртете до края на страницата и кликнете върху „Отказ от плана“.

настройки

Щракването върху бутона „план за анулиране“ ще ви отведе до страницата за понижаване. Превъртете до дъното, където имате опциите да се свържете с поддръжката на Dropbox, да промените плана си или да понижите. Бутонът за понижаване изглежда оцветен, но продължете и кликнете върху „Все още искам да го понижа“.

отмените бокс

Тази страница ще ви подкани да изберете причина, поради която искате да прекратите плана си. Не можете да пропуснете тази стъпка, така че изберете причината, поради която се анулирате, и натиснете „Продължи“, за да продължите.

понижаване-проучване

Следващата страница е обобщение на всичко, което ще загубите, като анулирате своя Dropbox план. Превъртете до дъното и кликнете върху „Все още искам да го понижа“. След това ще бъдете върнати на началната си страница.

наистина-това време

Сега, когато сте анулирали плана си, можете да изтриете акаунта си. Върнете се до настройките и превъртете до дъното на страницата, след което щракнете върху бутона „изтриване на акаунта“. Ще трябва да въведете паролата си и да посочите причина за напускане, преди да кликнете върху „за постоянно изтриване“. Ще излезете от Dropbox клиента и веднага ще бъдете отведени на страницата за регистрация.

Как да изтрия акаунта си Dropbox?

  1. Кликнете върху снимката на вашия профил или сивия кръг в горния десен ъгъл на екрана.
  2. Кликнете върху „Настройки“ в падащото меню (ако имате безплатен акаунт, преминете към стъпка 10)
  3. Кликнете върху раздела „план“
  4. Кликнете върху „анулиране на план“
  5. Кликнете върху „Искам да понижа“
  6. Изберете причина за понижаване
  7. Кликнете върху „Продължи“
  8. Кликнете върху „Все още искам да понижа“
  9. Върнете се в раздела с общи настройки
  10. Превъртете до края на страницата
  11. Кликнете върху „изтриване на акаунта“
  12. Въведете вашата парола и изберете причина за напускане
  13. Кликнете върху „окончателно изтриване“

Как да деинсталирам Dropbox от моя компютър?

Деинсталирането на клиента на Dropbox от вашия компютър с Windows е много по-бърза задача. Щракнете върху иконата на зъбно колело от началното меню на компютъра или бутона на Windows. Това ще ви отведе в менюто с настройки.

Windows, настройки

След като сте в настройките, щракнете върху „apps“ и след това превъртете до Dropbox. Щракнете върху „деинсталиране“ и след това щракнете върху „деинсталиране“ в изскачащия прозорец.

деинсталиране

Оттук съветникът за инсталиране на Dropbox ще се появи и можете да щракнете върху „деинсталиране“, за да премахнете клиента от вашия компютър. Папката Dropbox все още ще бъде на вашия компютър, така че като последна стъпка, уверете се, че премахвате папката и всички файлове, които не искате.

Как да деинсталирам Dropbox от моя компютър?

  1. Щракнете върху бутона за старт или Windows на вашия компютър
  2. Щракнете върху зъбното колело или бутона за настройки
  3. Кликнете върху „приложения“
  4. Намерете Dropbox
  5. Кликнете върху „деинсталиране“
  6. Кликнете върху втория бутон за деинсталиране
  7. Кликнете върху „деинсталиране“ в съветника за инсталиране на Dropbox

Заключителни мисли

Сега, когато сте изтрили акаунта си, можете да изпробвате нещо ново. Препоръчваме Sync.com и pCloud като нашите две най-добре оценени облачни услуги за съхранение. И двете са сигурни, лесни за използване и имат страхотни планове. Можете да разгледате нашия pCloud преглед и нашия Sync.com преглед, за да разберете повече.

Ние обичаме да чуем от вас, така че ни уведомете в коментарите, ако имате проблеми с изтриването на вашия Dropbox акаунт или премахването на клиента от вашия компютър. Както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map