Millors ofertes a emmagatzematge al núvol: com obtenir més diners

Esteu buscant emmagatzematge al núvol barat? Estàs d’enhorabona. La competència al mercat d’emmagatzematge al núvol és ferotge i, com que és una mercaderia de productes bàsics, hi ha molt valor que es pot trobar per al terrós exigent..

En lloc de pagar 10 dòlars al mes per 1 TB d’emmagatzematge amb Dropbox, podeu obtenir el doble d’aquesta quantitat per 2 dòlars menys si sabeu on mirar. O bé, si només necessiteu 500 GB, realment no haureu de pagar l’emmagatzematge que no fareu servir.

A continuació, hem tret de la biblioteca de ressenyes d’emmagatzematge en núvol per trobar les millors ofertes d’emmagatzematge en núvol actual. Més que algunes alternatives de Dropbox de bargain bin, cada solució d’emmagatzematge en núvol que hem escollit ofereix una experiència forta per part d’usuari per si mateixa, cosa que els converteix en eleccions perfectes per ampliar la capacitat d’emmagatzematge sense reduir el compte bancari..  

Si realment voleu estalviar, no oblideu també consultar les nostres opcions per obtenir els millors plans d’emmagatzematge en núvol gratuït.

Millors ofertes a Cloud Storage 2020

El que fa que un emmagatzematge al núvol sigui el millor?

Per fer les nostres seleccions, no vam començar exactament amb la línia de fons. La veritat és que hi ha moltes opcions econòmiques que atreuen amb la seva etiqueta de preu, però no es proporcionen a la qualitat..

Un bon exemple és l’emmagatzematge al núvol MEGA. Tot i que podeu obtenir 50 GB d’emmagatzematge en núvol de forma gratuïta amb MEGA, el servei en sí està ple d’errors, difícils d’utilitzar i més que una mica lent a l’hora de sincronitzar la velocitat, tal com podeu llegir en la nostra revisió completa de MEGA..

Tenint en compte la qualitat, hem començat per centrar-nos en solucions ben dissenyades i dignes de ser mencionades al nostre millor servei d’emmagatzematge en núvol. Només llavors vam considerar el cost del servei en comparació amb la quantitat d’emmagatzematge rebut.

A més del preu, també hem donat una mica de pes a la varietat, ja que alguns serveis d’emmagatzematge en núvol ofereixen diversos punts de preu diferents, mentre que d’altres, com Dropbox, t’obliguen a passar de gratuït a 1TB i no oferir res més enllà..

Dit això, anem a les bones ofertes.

Millor oferta en emmagatzematge al núvol: Sync.com

Sync.com ens va escapar com una elecció senzilla per aconseguir el millor negoci en emmagatzematge al núvol. El pla de 2 TB us permetrà recuperar 8 dòlars al mes. És una raó important per la qual també la recomanem com una de les millors opcions d’emmagatzematge en núvol per a fotos, que solen ocupar molt d’espai..

Tot i que és difícil aconseguir-ho, Sync.com també té un pla més barat de 500 GB per a aquells que no necessiten tant d’emmagatzematge. Tot i que no és tan bon preu, el preu només funciona per poc més de 4 dòlars al mes.

La desavantatge de Sync.com és que el servei no ofereix realment opcions de mes a mes: hauràs de pagar amb un any per avançat. Tanmateix, si algun servei d’emmagatzematge al núvol pot justificar un compromís, probablement sigui aquest.

Com a mínim, podeu provar Sync.com abans de pagar-vos registrant-vos per un compte gratuït de 5 GB. Sync.com també compta amb un dels millors programes de derivació en emmagatzematge al núvol, amb 1 GB d’emmagatzematge addicional concedit per a tots els que convingueu a registrar-se i no té cap quantitat de referències que podeu fer..

Altres motius ens agraden Sync.com

Sync.com és una de les opcions d’emmagatzematge en núvol més segures que hi ha, si no la més segura. En part, això és gràcies a que proporciona un xifrat de final a extrem privat, privat i de client, amb la qual cosa només vosaltres o aquells que trieu compartir contingut podreu xifrar els vostres fitxers. La vam classificar com la nostra elecció per al millor emmagatzematge en núvol de coneixement zero.

Alternativa Dropbox Sync.com

A més, tal com es pot llegir a la nostra revisió de Sync.com, el servei ofereix algunes excel·lents funcions per compartir fitxers que ajuden a mantenir els documents, les imatges i els vídeos fora de les mans no desitjades. Inclouen addicions sensibles que moltes altres solucions d’emmagatzematge en núvol passen per alt, com ara enllaços protegits amb contrasenya, dates de caducitat d’enllaços i límits de descàrrega.

Bàsicament, és com el Fort Knox d’emmagatzematge al núvol, però és més barat. També té un gran pla gratuït de 5 GB.

pCloud

pCloud realment ofereix el mateix acord d’emmagatzematge en núvol de 2 TB de $ 8, que Sync.com. Això no és sorprenent, ja que és possible que Sync.com sigui el seu rival més proper, tal com podeu llegir al nostre comparador Sync.com vs pCloud..

La raó per la qual qualifiquem pCloud inferior és que heu de pagar més per xifrar el coneixement zero. Disponible mitjançant un complement anomenat pCloud Crypto, tindrà un cost mínim de 3,99 dòlars al mes.

La bona notícia, però, és que a diferència de Sync.com, podeu anar de mes a mes amb pCloud si el pagament d’un any per endavant no està d’acord amb vosaltres. El cost del pla 2TB de pCloud, en aquest cas, augmenta els 9,99 dòlars mensuals.

pCloud també té un pla de 500 GB de 4,99 dòlars al mes si aneu de mes en mes, o poc menys de 50 dòlars, si pagueu l’any per avançat. Per descomptat, també hi ha un pla gratuït que us permet 10 GB d’emmagatzematge gratuït.

Si realment es ven a pCloud com la millor solució d’emmagatzematge en núvol per a vostè, el servei fins i tot ofereix plans de vida. Podeu bloquejar-lo a 2TB indefinidament per 350 dòlars, la qual cosa suposa uns 2,5 anys de pagaments pCloud habituals.  

Altres motius ens agrada pCloud

Com que no està tan tancat com Sync.com, pCloud és capaç de fer algunes coses que el rival no pot fer. Inclou la visualització prèvia de fitxers emmagatzemats des de la interfície del navegador pCloud i, fins i tot, reproducció de música i vídeo. La classifiquem com una millor selecció per a emmagatzematge en núvol.

pCloud Review

L’experiència general dels usuaris amb pCloud, de fet, és excel·lent, gràcies a una elegant interfície gràfica en línia. Detallem els conceptes bàsics a la nostra revisió de pCoud si voleu saber-ne més abans de registrar-vos. També hi ha un pla gratuït de 5 GB que podeu utilitzar per provar-lo. 

Amazon Drive

Amazon Drive fa la nostra llista gràcies a que ofereix 13 plans d’emmagatzematge diferents. Això vol dir que no haureu de comprar més emmagatzematge del que necessiteu, permetent-vos estalviar diners per a altres coses, com ara una bona VPN.

Per a la comparació directa amb Sync.com i pCloud, un pla Amazon Drive de 2 TB us costarà 120 dòlars l’any, aproximadament uns 2 dòlars més al mes que cap d’aquests serveis. Tot i això, a diferència d’ells, Amazon també ofereix un pla d’1TB, que és de només 60 dòlars a l’any.

Endolcint l’acord, els subscriptors d’Amazon obté un emmagatzematge il·limitat de fotos, cosa que per a alguns usuaris probablement farà que Amazon Drive sigui el millor acord per a ells.

Tot i que els dòlars tenen sentit, Amazon Drive no és tan segura com Sync.com o pCloud. Això és perquè els fitxers no es xifren en repòs als servidors d’Amazon. En conseqüència, si decidiu fer servir Amazon Drive, segurament us recomanem que considereu l’aparellament amb un servei de xifrat d’arxius com Boxcryptor..

Altres motius ens agraden Amazon Drive

Tot i que la falta de xifratge ens permet fer una pausa, és just dir que Amazon Drive ha millorat considerablement en els últims anys, del que parlem en la nostra revisió completa de Amazon Drive.

Amazon Cloud Drive Review

Un dels nostres canvis preferits és que Amazon Drive ara admet la sincronització a nivell de blocs, cosa que significa que només les parts canviades dels fitxers es tornen a copiar quan es fan edicions, en lloc de copiar tot el fitxer de nou. La sincronització a nivell de blocs accelera molt els processos de sincronització, però ara mateix només la fan servir alguns serveis d’emmagatzematge en núvol, inclosos Dropbox i Egnyte (consulteu la nostra crítica sobre Egnyte)..  

OneDrive

OneDrive és l’únic servei d’emmagatzematge en núvol que podem pensar que ofereix en realitat un pla familiar i bo. Per només 9,99 dòlars al mes, obteniu cinc plans d’emmagatzematge d’1 TB. A més, també accediu a la versió d’escriptori de Microsoft Office, Office 365.

El pla 1TB d’un usuari únic, el pla 1TB us permet accedir també a Office 365 i només costa 6,99 dòlars al mes. Tot i que no és tan bon preu com Sync.com, és més barat que els dos rivals més grans, Dropbox i Google Drive. Tenim un article Dropbox vs Google Drive vs OneDrive si voleu més consells sobre aquest front.  

El desavantatge de OneDrive és el mateix que amb Amazon: no hi ha xifratge del servidor, tret que siguis un usuari empresarial (consulteu la nostra revisió OneDrive for Business). Tot i això, és compatible amb Boxcryptor, si voleu agafar la vostra privadesa a les vostres mans.

Altres motius ens agraden OneDrive

OneDrive és fàcilment una de les eines més importants d’emmagatzematge en núvol disponibles avui en matèria de productivitat. Això és gràcies a la seva integració amb Office Online i a algunes funcions útils per compartir fitxers que permeten la col·laboració en línia. També som fans de Microsoft OneNote, una de les millors eines de presa de notes en línia disponibles.

Tal com s’ha esmentat en la nostra revisió OneDrive, el servei d’emmagatzematge en núvol de Microsoft és capaç de copiar a nivell de blocs, aplicant aquesta funció als tipus de fitxers de Microsoft Office. Això vol dir que si feu servir Office, és excel·lent per sincronitzar fitxers.  

OpenDrive

Aquesta llista no seria completa sense llançar una mica l’elogi a l’únic servei il·limitat d’emmagatzematge en núvol disponible, OpenDrive. El cost d’aquest emmagatzematge il·limitat també és excel·lent, amb només 9,95 dòlars al mes o 99 dòlars anuals.

Tenint en compte que obteniu un emmagatzematge il·limitat per no molt més que el cost d’una subscripció a 2TB Sync.com, és raonable preguntar-nos per què no vam fer OpenDrive número u d’aquesta llista en lloc del número cinc..

Detallem els problemes que tenim amb aquesta en la nostra revisió completa d’OpenDrive, però en poques paraules, hem trobat la sincronització d’OpenDrive amb una mica massa errada, l’usuari experimenta una mica massa maldestre i el suport una mica massa prim.. 

OpenDrive també té un pla de 500 GB per 5 dòlars al mes, però si no hi esteu per a l’emmagatzematge il·limitat, sens dubte us recomanem que proveu altres opcions.

Altres motius ens agrada OpenDrive

OpenDrive admet el xifrat de coneixement zero, i no costa més com passa amb pCloud. Això vol dir que obtindreu un servei força segur, tot i que no és compatible amb les autenticacions de dos factors o les contrasenyes per compartir fitxers com Sync.com.

Revisió OpenDrive

Obteniu una aplicació integrada de presa de notes i funcions de gestió de tasques amb OpenDrive. A més, podeu afegir fins a quatre usuaris més amb un pla il·limitat, obtenint encara més valor del servei.

Menció d’honor: IDrive

És important reconèixer la diferència entre l’emmagatzematge en núvol i la còpia de seguretat en línia, que podeu llegir al nostre article sobre aquest tema. Tanmateix, si hi ha un servei que aconsegueix fer-ho bé, és IDrive.

Revisió IDrive

Mentre que categoritzem IDrive com a servei de còpia de seguretat en línia, una subscripció única us proporciona tant 2TB d’espai de còpia de seguretat com 2TB d’espai d’emmagatzematge en núvol. Això és total de 4 TB. IDrive pot fer molt del que un emmagatzematge en núvol tradicional pot fer, inclòs l’alliberament d’espai del disc dur, la sincronització de dispositius i l’ús compartit d’arxius.

La revisió completa de IDrive us permetrà veure millor aquest servei, encara que si voleu provar-lo vosaltres mateixos, podeu registrar-vos en un compte gratuït de 5 GB. Com a servei de còpia de seguretat, també és molt versàtil, permetent-vos protegir equips i telèfons intel·ligents il·limitats. Això i el seu valor, és per això que IDrive presenta una funció destacada a la nostra millor guia de còpia de seguretat en línia.

Pensaments finals

Allà en teniu, les nostres eleccions per oferir les millors ofertes en emmagatzematge al núvol. Tot i que ens agrada especialment Sync.com i pCloud com a solucions generals excel·lents, el valor sempre és complicat de definir-lo. Al cap i a la fi, diferents persones tenen necessitats diferents. 

Vam basar bona part de la nostra llista a l’hora de trobar les millors ofertes de valor en dòlars extretes dels millors serveis d’emmagatzematge en núvol. Tot i així, hi ha molt marge de debat aquí, així que no dubteu a afegir els vostres pensaments als comentaris, a continuació, si no creieu que estiguéssim en diners.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me