Aparició de còpia de seguretat de Cloud: Azure vs Amazon S3 vs Google Cloud vs Backblaze B2

En general, aquí a Cloudwards.net ens centrem majoritàriament en solucions personals de còpia de seguretat en núvol, com les que figuren al nostre millor servei de còpia de seguretat de núvol. Pel que fa a les empreses, sovint ens fixem en solucions ideals de còpia de seguretat per a les PIME i promovem eines dissenyades per a la senzillesa, que permetin als emprenedors treballar el negoci de ser emprenedors..


Tanmateix, hi ha una classe molt més complexa de plataformes de núvol dirigides a desenvolupadors d’aplicacions, empreses amb exigències exigents de compliment i d’altres amb necessitats tècniques més àmplies. Comprovem quatre de les millors solucions durant aquest ajustament de cap a peus: Amazon S3, Microsoft Azure, Google Cloud Storage i Backblaze B2.

Si decidiu anar a qualsevol dels dos primers de la llista, hem fet guies per a principiants per a Azure i Amazon S3; també tenim una revisió de Backblaze. Si voleu més aplicacions dirigides a emprenedors, consulteu el nostre millor programa de comptabilitat o les nostres 30 aplicacions per a articles de petita empresa.

Per a qui són aquests serveis

A diferència de les eines de còpia de seguretat simplificades en línia com IDrive i Carbonite, l’emmagatzematge de classe empresarial permet als desenvolupadors construir una escala massiva. Les API i els portals fàcils d’utilitzar estan dissenyats per integrar ràpidament l’emmagatzematge amb la infraestructura d’aplicacions i els frontends mentre que els centres de dades multiregionals disminueixen la latència.

Això fa que aquestes solucions estiguin més equipades per manejar suports, dades financeres, dades científiques i objectes similars d’alta demanda.

Les plataformes d’emmagatzematge com les que es mostren en aquest article també proporcionen el tipus d’escalabilitat i control de costos que permeten als desenvolupadors i empreses redirigir recursos cap a altres demandes del projecte..

Aquesta flexibilitat prové de models de preus de pagament per a què utilitza. En lloc de pagar una quota de subscripció establerta, hi ha una tarifa fixa per al que es guarden moltes gigaquetes durant un determinat mes. Sovint també hi ha taxes d’ús per moure dades. Entendre tots dos són clau per mantenir els vostres costos d’emmagatzematge sota control.

Un altre aspecte clau dels serveis d’emmagatzematge com Amazon S3 i Azure és l’ús comú de “classes d’emmagatzematge”. Les classes d’emmagatzematge permeten controlar més els costos mitjançant l’assignació de dades a l’emmagatzematge actiu o en fred. Amb l’emmagatzematge en fred, obteniu costos reduïts per gigabyte però augmenten els costos d’ús. D’aquesta manera, l’emmagatzematge en fred s’adapta millor a l’arxiu i a la recuperació de desastres.

En una nota final abans de començar, mentre que cadascun d’aquests serveis està pensat per a projectes més grans, també podeu utilitzar-los per fer còpies de seguretat de l’ordinador de casa. Tanmateix, per fer-ho, haureu d’aconseguir un servei tècnic dissenyant la vostra pròpia aplicació o utilitzant una interfície de línia d’ordres o bé comprar programari de còpia de seguretat dissenyat per integrar-se fàcilment amb la vostra selecció d’emmagatzematge..

Per això, us recomanem CloudBerry Backup, que podeu llegir tot a la nostra revisió de CloudBerry Backup; el servei és també la nostra forma preferida de fer còpies de seguretat de Windows Server.

The Battle: Azure vs Amazon S3 vs Google Cloud vs Backblaze B2

Al llarg de cinc rondes de comparacions, tocarem alguns dels costos i capacitats essencials que hauríeu de conèixer abans de continuar endavant amb la vostra pròpia solució de còpia de seguretat..

Passarem dues rondes revelant els costos associats i tres rondes en velocitat, seguretat i assistència. Tot i que hi ha molt més a considerar abans d’adaptar-se a l’eina adequada per a vosaltres, aquest ressonament us donarà la mà necessària per prendre la decisió intel·ligent.

Primera fase: Classes i despeses d’emmagatzematge

El primer pas crític per pesar els serveis d’emmagatzematge requereix examinar el cost de l’emmagatzematge. Desglossarem els preus d’ús a la propera ronda, però la majoria dels costos provindran dels costos d’emmagatzematge bàsics per a la majoria de les persones.

Els quatre serveis destacats ofereixen una gran escalabilitat seguint el model de cost per gigabyte mensual esmentat anteriorment, cosa que facilita les comparacions raonablement. La variació entre els serveis prové de la complexitat de les classes d’emmagatzematge implicades i de la manera d’emmagatzemar les dades en una classe enfront d’un altre tipus d’impactes.

Azur

Les taxes d’emmagatzematge Azure canvien en funció de la quantitat d’emmagatzematge que necessiteu, on us heu localitzat, de la freqüència amb què teniu intenció d’accedir al contingut emmagatzemat i el tipus de redundància de dades que trieu. Si bé és complex, el model de preus Azure permet controlar de prop els costos si es gestiona correctament.

No hi ha costos anticipats ni despeses de finalització. Pagueu pel que feu servir durant un mes determinat.

Els costos regionals són similars per a la majoria de les zones del món, excepte Sud-amèrica, on són aproximadament el doble de la mitjana global.

Aquí teniu un cop d’ull als preus per a l’emmagatzematge inicial en un centre de dades als EUA de l’Est:

LRS – GenialLRS – CalentGRS – GenialGRS – Calent
Primers 50 TB al mes0,0152 dòlars0,0208 dòlars0,0334 dòlars0,0458 dòlars
Propers 450 TB al mes0,0152 dòlars0,0200 dòlars0,0334 dòlars0,0440 dòlars
Més de 500 TB al mes0,0152 dòlars0,0192 dòlars0,0334 dòlars0,0422 dòlars

La taula anterior pertany a Azure quatre classes d’emmagatzematge comunes.

LRS significa “emmagatzematge redundant local”. Amb aquesta classe, es conserven múltiples còpies síncrones de les vostres dades en un sol centre de dades.

Mentrestant, GRS és breu per a “emmagatzematge redundant geogràficament”. Si aneu amb GRS, un segon conjunt sincronitzat de les vostres dades s’emmagatzema en un altre centre de dades a centenars de quilòmetres. GRS proporciona una capa addicional de redundància i significa temps d’accés més ràpids per a persones de diferents parts del món.

L’emmagatzematge “calent” s’adreça als usuaris que pretenen accedir a les seves dades amb més freqüència, mentre que l’emmagatzematge “fresc” està destinat a la recuperació d’arxivitzacions i desastres. Mentre que els costos d’emmagatzematge per gigaquet són més elevats amb emmagatzematge en calent que amb un emmagatzematge ràpid, els costos d’accés i transacció, que parlarem a la propera ronda, són menors.

Amazon S3

Amazon S3 proporciona gairebé la mateixa flexibilitat per escalar les vostres necessitats d’emmagatzematge que Azure. Se us cobra per allò que heu utilitzat i no hi ha cap quota anticipada o de finalització.

Les majors diferències entre ambdues són que Amazon S3 no disposa d’emmagatzematge multi-regional com Azure, sinó que proporciona una classe de nivell mitjà entre l’emmagatzematge estàndard i l’arxiu anomenat “accés infreqüent estàndard”.

Aquí teniu un cop d’ull als costos d’emmagatzematge de la regió de l’Est dels Estats Units (Virgínia del Nord):

NivellEstàndard per gigabyteEstàndard: accés poc freqüent per gigabyte
Primers 50 TB / mes0,023 dòlars0,0125 dòlars
Propers 450 TB / mes0,022 dòlars0,0125 dòlars
Més de 500 TB / mes0,021 dòlars0,0125 dòlars

Els càrrecs varien lleugerament per regió, fins i tot dins del mateix país. Tot i això, la majoria de diferències de costos d’una regió a una altra són d’uns quants cèntims. Igual que amb Azure, l’excepció solitària és Amèrica del Sud, que costa considerablement superior.

Amazon S3 també té un nivell de preus més baix per a cadascuna d’aquestes classes que està dins del que Amazon denomina “emmagatzematge reduït de redundància” (RRS). Aquesta opció és només per a dades no crítiques, ja que la disminució de la redundància augmenta les possibilitats de pèrdua permanent de dades.

L’emmagatzematge estàndard és per a les dades que requereixen un accés freqüent. Per a dades que no es toquin activament, potser només un cop al mes, podeu transferir-lo a “accés poc freqüent”. Les tarifes d’accés, com veurem, són més elevades, però els costos d’emmagatzematge són més baixos. Tingueu en compte que hi ha una mida mínima d’objectes de 128 KB per a l’emmagatzematge d’accés poc freqüent. Podeu emmagatzemar objectes més petits, però se us facturarà a 128 KB.

Per a les dades a les quals no necessiteu accés actiu, Amazon Glacier proporciona algunes de les tarifes més baixes que trobareu. Amb Glacier, només podeu introduir dades i treure-les (per obtenir més informació, consulteu les millors eines de còpia de seguretat per a Amazon Glacier). Tanmateix, això serà bo per a les necessitats d’arxivística i recuperació de desastres.

Emmagatzematge al núvol de Google

Google Cloud Storage ofereix una bona combinació d’opcions de la classe d’emmagatzematge que ofereixen Azure i Amazon, cosa que la fa una mica més escalable que cap de les dues. Inclou opcions regionals i multiregionals, una opció d’accés de gamma mitjana anomenada “línia propera” i una opció d’arxiu similar a la glacera anomenada “línia freda”.

Multi-regional per GBRegional per GBPròxim per GBLínia freda per GB
Preu general0,026 dòlars0,020 dòlars0,010 dòlars0,007 dòlars
Preu de TòquioN / A0,023 dòlars0,016 dòlars0,010 dòlars

Una dada destacada és que Google Storage adopta un enfocament més senzill que Azure i S3 mitjançant la major part de preus variables per regió i preus de nivells basats en gegytes totals emmagatzemats. Només hi ha dues opcions: preus de Tòquio per al nord-est asiàtic i preus generals per a qualsevol altre lloc. Se us cobra la mateixa tarifa, independentment de si la vostra botiga és de 50 GB o 1000 TB.

Preferim la senzillesa d’aquest plantejament, sobretot perquè les tarifes regionals de Google Cloud són aproximadament iguals a les tarifes regionals d’Azure i S3 per a les que emmagatzemen més de 500 TB al mes..

La classe d’emmagatzematge multirregional de Google afegeix els avantatges de la geo-redundància al contingut. El millor és el contingut que s’utilitzarà activament arreu del món, com ara la transmissió de vídeos.

Emmagatzematge regional significa que les vostres dades només s’emmagatzemaran en servidors propers a vosaltres. El millor és per a projectes com l’anàlisi de dades.

L’emmagatzematge proper està dissenyat per al contingut que només necessiteu accedir de forma rara, més en consonància amb la còpia de seguretat tradicional, mentre que l’emmagatzematge en línia directa és millor per a arxius i recuperació de desastres..

Igual que amb Azure i Amazon S3, no hi ha cap quota per començar a utilitzar o cancel·lar el servei. Només se’t cobra per la quantitat de dades que emmagatzeneu.

Retrocés B2

Backblaze és conegut per la seva senzillesa i la companyia segueix els seus preus amb els seus preus d’emmagatzematge en núvol B2. Els costos generals són molt més fàcils d’analitzar que els altres tres serveis inclosos en aquest article.

Hi ha una única classe d’emmagatzematge i només costa 0,005 cèntims de dòlars per gigaquet per mes. És només un cèntim més per gegabyte que Amazon Glacier i molt més barat que totes les altres que hem vist fins ara.

A banda de resultar barat en brutícia, un altre avantatge d’aquest model de preus és que no haureu de gestionar dades per reduir costos; no és necessari canviar les dades d’una classe d’emmagatzematge activa a una classe d’arxiu, per exemple.

Tampoc hi ha costos inicials. Com passa amb els altres serveis, podeu començar amb un compte gratuït i afegir la informació de la vostra targeta de crèdit un cop eclipsi l’assignació gratuïta d’emmagatzematge de 10 GB que Backblaze us ofereix..

L’inconvenient d’anar amb el B2 és que no hi ha opcions regionals. Les dades carregades s’emmagatzemen en diverses còpies i en diversos servidors, però tots dins d’un mateix centre de dades a Sacramento, Califòrnia.

Probablement això signifiqui una velocitat de transferència de fitxers més lenta per a persones d’altres parts del món, particularment fora dels EUA.

Primer Pensament

El backblaze no té les opcions de classificació per escalar però no les necessita perquè és tan barat. Tot i que hi ha raons per anar amb els altres tres serveis si esteu desenvolupant una aplicació o si els empleats accedeixen a les vostres dades arreu del món, la rendibilitat de B2 obté el guany per a la primera fase..

Per a aquells que necessiten un emmagatzematge multinacional més potent, anem a revisar els preus dels altres tres serveis, aquest cop de costat..

Ajustarem la visualització només acceptant les tarifes per menys de 50 TB d’emmagatzematge (no que això faci la diferència amb Google Cloud Storage). Tingueu en compte que per a Azure i Amazon S3, es tracta de costos dels EUA a East Coast i per Google Cloud, són costos generals..

Multi-regionalRegionalMagatzem refrigerat
Azur0,0458 dòlars0,0208 dòlars0,0152 dòlars
Amazon S3N / A0,023 dòlars0,004 dòlars
Google Cloud0,026 dòlars0,020 dòlars0,007 dòlars
Retrocés B2N / A0,005 dòlarsN / A

Simplificant a part, aquesta taula us ha de proporcionar una millor idea de la comparació d’aquests serveis. En general, Azure és el més car a causa de l’elevat cost de la seva opció d’arxivística.

Si bé l’opció Glacier d’Amazon S3 és de 0,003 dòlars menys que la línia directa de Google Cloud, l’opció estàndard és de 0,03 dòlars més. A més, Amazon S3 no té cap opció multiregional, mentre que Google Cloud té una quantitat de només 0,026 dòlars per gigabyte.

Basant-nos en aquestes consideracions, per als usuaris que necessiten més del que obté amb Backblaze B2, Google Cloud és el nostre primer lloc.

Guanyador de la primera fase: Backblaze B2

Segona ronda: Costos d’ús

Per a molts, la major part dels costos associats a l’emmagatzematge en núvol s’atribuirà gairebé totalment als costos d’emmagatzematge per gigaquet. Tot i això, cadascun d’aquests serveis també cobra per l’ús, que inclou operacions de manipulació de dades (és a dir, PUT, COPIA, POST, LLISTA) i moviment de dades (és a dir, penjar, descarregar i transferir).

Si teniu intenció d’accedir al vostre contingut emmagatzemat amb freqüència, que probablement inclogui la creació d’una aplicació que accedeixi i processi les dades emmagatzemades, voldreu familiaritzar-vos amb aquests costos..

Azur

Ús de les factures Azure per a operacions i recuperació i recuperació de dades. Les operacions es facturen en cada 10.000 transaccions, mentre que l’escriptura i la recuperació es facturen per gigabyte.

Calent (LRS): Calent (GRS): Cool (LRS): Cool (GRS): Archive (LRS): Archive (GRS):
Llegiu:GratuïtGratuït0,01 dòlars0,01 dòlars0,02 dòlars0,02 dòlars
Escriure:GratuïtGratuïtGratuïtGratuïtGratuïtGratuït

Com podeu veure, tant les escriptures com les recuperacions són gratuïtes per a emmagatzematge LRS-HOT i GRS-HOT. Les recuperacions gratuïtes, especialment, són destacables perquè es cobren la majoria d’altres serveis.

A continuació, es mostra altres costos operatius quan s’utilitza Azure.

LRS-CoolLRS-CalentGRS-CoolGRS-Calent
PUT Blob / Block, LIST, Create operacions de contenidors0,100 dòlars0,050 dòlars0,200 dòlars0,100 dòlars
Totes les altres operacions, excepte Suprimeix, que és gratuïta0,010 dòlars0,004 dòlars0,010 dòlars0,004 dòlars
Transferència de dades de geo-replicació (per GB)N / AN / A0,020 dòlars0,020 dòlars

Els costos d’ús per a l’emmagatzematge en fred són aproximadament el doble que l’emmagatzematge en calent, és per això que per a projectes d’emmagatzematge actius, voldreu mantenir les vostres dades calentes.

Amazon S3

El preu d’ús d’Amazon S3 és extremadament complex en funció del que facis i del tipus de classe d’emmagatzematge que treballis. No cobrirem tots els aspectes, però ens centrarem en els càrrecs més pertinents per simplificar les comparacions amb els altres serveis..

Tanmateix, podeu trobar una comptabilització completa dels càrrecs a la pàgina de preus d’Amazon S3.

Els costos que tindrem a compte corresponen a la regió d’Est dels Estats Units (Virgínia del Nord), però són similars per a la majoria de les ubicacions de servidors d’arreu del món.

Començarem amb els costos d’escriptura i recuperació de dades per a l’emmagatzematge estàndard. Les càrregues a Amazon S3 són gratuïtes. La recuperació de Amazon S3 Standard Storage es basa en la quantitat que recupereu cada mes.

Primer 1 GB al mes Gratuït
Fins a 10 TB al mes0,090 dòlars per GB
40 TB següents al mes0,085 dòlars per GB
Propers 100 TB al mes0,070 dòlars per GB
Propers 350 TB al mes0,050 dòlars per GB

Els costos de recuperació de dades d’accés estàndard i poc freqüent a Glacier tenen un preu diferent. La recuperació de dades d’accés poc freqüent costa 0,01 dòlars per gigabyte al mes.

La recuperació de glaciars sol trigar més temps a processar-se i cobra un suplement per a una recuperació accelerada.

Nivell de recuperacióTemps de procésCost per GB
Expedit15 minuts0,03 dòlars per GB
Estàndard3 – 5 hores0,01 dòlars per GB
A granelDe 5 a 12 hores0,0025 dòlars per GB

Els costos operatius per a les manipulacions i transferències de dades entre classes (per exemple, des de l’emmagatzematge estàndard fins a la glacera) es facturen majoritàriament per 1.000 sol·licituds.

EstàndardEstàndard: accés poc freqüentGlaciar d’Amazon
Sol·licitud PUT, COPIA, POST, LLISTA0,005 dòlars per 1.000 sol·licituds0,01 dòlars per 1.000 sol·licitudsN / A
GET, totes les altres sol·licituds0,004 dòlars per 1.000 sol·licituds0,01 dòlars per cada 10.000 sol·licitudsN / A
Transició del cicle de vidaN / A0,01 dòlars per 1.000 sol·licituds0,05 dòlars per 1.000 sol·licituds

A la taula anterior, la “transició del cicle de vida” es refereix a la transferència d’una classe a una altra. Així, per exemple, costa 0,05 dòlars per cada 1.000 sol·licituds per transferir dades a la glacera. Hi pot haver qualsevol quantitat de gigabytes desplaçats per sol·licitud.

Com podeu veure, els costos de les transaccions quan es tracten dades emmagatzemades en estàndard – accés poc freqüent són bastant més elevats que el de treballar amb dades en estàndard. Mentrestant, a la glacera, la majoria de les transaccions estan prohibides.

Emmagatzematge al núvol de Google

Google Cloud Storage compensa la simplicitat relativa del seu preu d’emmagatzematge base amb un preu transaccional que supera l’Amazon S3 en termes de complexitat. Així, que pugueu comprendre millor els costos relatius a la competència, descompondrem les coses de la manera més senzilla possible.

Google es refereix a escriptures de dades, o càrregues, com a “entrada” i recuperacions de dades, o descàrregues, com a “excés” en el seu model de preus. Els costos de la taula següent són per a emmagatzematge regional i multiregional per a clients basats en EUA. Tingueu en compte que els costos d’entrada s’apliquen a tot el món excepte Austràlia i la Xina (menys la SAR de Hong Kong), aquests dos tenen preus especials.

Entrada a la xarxaSortida de xarxaSortida de xarxa (Xina)Sortida de xarxa (Austràlia)
0-1 TBGratuït0,12 dòlars per GB0,23 dòlars0,19 dòlars
1-10 TBGratuït0,11 dòlars per GB0,22 dòlars0,18 USD
10+ TBGratuït0,08 dòlars per GB0,20 dòlars0,15 dòlars

Els costos de recuperació d’emmagatzematge proper es facturaran a 0,01 dòlars per gigaquet. Les recuperacions de línia directa van costar 0,05 dòlars per gigabyte.

Les altres operacions d’ús es carreguen amb taxes variables i per 10.000 operacions. Hi ha dues classificacions diferents per agrupar càrrecs: “classe A” i “classe B.” També hi ha un petit subconjunt d’operacions gratuïtes com ara esborraments.

Classe A (per 10.000 operacions)Classe B (per 10.000 operacions)
Plurregional i regional0,05 dòlars0,004 dòlars
Pròxim0,10 dòlars0,01 dòlars
Línia freda0,10 dòlars0,05 dòlars

Les operacions són una mica més cares per a la línia fixa i la línia fixa, tot i que podeu realitzar-les a l’emmagatzematge en línia directa, que no podreu fer amb Amazon Glacier. Un desglossament de les operacions dins de la classe que es pot trobar en aquesta pàgina.

Retrocés B2

Al igual que amb les seves despeses d’emmagatzematge de bases, Backblaze B2 manté les coses senzilles quant a la càrrega d’ús.

Aquí hi ha tot el que necessiteu saber:

descarregarCarregueuTransaccions
0,05 dòlars per GBGratuït0,004 dòlars per cada 10.000 descàrregues 0,004 dòlars per cada 1.000 altres transaccions

El preu de 0,004 dòlars per cada 10.000 descàrregues és addicional al càrrec per 0,05 dòlars per gigaquetada, però no hauria d’augmentar gaire el cost total. Els primers 1 GB de dades que es descarreguen cada dia amb Backblaze B2 són gratuïts. Més enllà d’això, no hi ha res a explicar.

Ronda dos pensaments

Per esbrinar quin servei ofereix el valor més gran, comencem pels costos de càrrega i descàrrega i mireu només l’opció d’emmagatzematge bàsic de cada servei..

Carregueudescarregar
AzurGratuïtGratuït
Amazon S3Gratuït0,09 dòlars per GB (per sota de 10 TB)
Emmagatzematge al núvol de GoogleGratuït0,11 USD per GB (per sota de 10 TB)
Retrocés B2Gratuït0,05 dòlars per GB

Les recopilacions gratuïtes de dades d’Azure destaquen i ajuden a compensar els elevats costos d’emmagatzematge d’arxiu que vam veure a la primera fase. Tot i que la gratuïtat és millor, també ens agrada que Backblaze B2 cobri la meitat del que cobren Amazon i Google.

No comparem les càrregues d’operació per a aquests quatre serveis, però mirem algunes tarifes bàsiques d’emmagatzematge estàndard.

Interval de tarifesPer import de la sol·licitud
Azur0,04 $ – 0,05 $10.000
Amazon S30,004 $ – 0,005 $1.000
Emmagatzematge al núvol de Google0,04 $ – 0,05 $10.000
Retrocés B20,00 dòlars1.000

Com podeu veure, les despeses operatives són bàsicament les mateixes per a cada servei. Sense res més que afegir a la conversa, les descàrregues gratuïtes d’Azure guanyen aquesta ronda.

Guanyador de la segona ronda: l’atzur

Tercera ronda: velocitat de còpia de seguretat

Quan utilitzeu còpies de seguretat completes o si treballeu amb fitxers grans, les transferències de fitxers al núvol poden trigar molt temps. Si la velocitat és essencial per a vosaltres, voldreu parar atenció a aquesta propera ronda.

Proves de comparació de velocitat

Hem executat els quatre serveis mitjançant unes quantes proves bàsiques de velocitat per veure com es realitzava cadascun dels altres. Aquestes proves es van realitzar amb una carpeta comprimida de 496 MB integrada per diversos tipus d’arxius diferents.

La nostra ubicació de prova es trobava als afores de Boston, Massachusetts. Les proves es van realitzar a través d’una xarxa WiFi amb velocitats d’Internet de 39 Mbps de descàrrega i 12 Mbps carregats en el moment en què es van executar.

Com que Amazon S3, Azure, Google Cloud i B2 no estan dissenyats per carregar i descarregar fitxers sense ajuda, vam integrar cadascun d’ells amb CloudBerry Backup..

Per a cada integració, mantenim la configuració igual mentre passem pel procés d’assistent de còpia de seguretat de CloudBerry. Vam optar per una compressió de fitxers i còpia de seguretat a nivell de bloc per maximitzar la velocitat, però d’altra manera ho vam deixar tot.

A més, només hem etiquetat el nostre fitxer de prova com a còpia de seguretat. Aquest enfocament va ajudar a eliminar el soroll d’altres activitats de còpia de seguretat per assegurar-nos que els números que vam supervisar només eren del nostre fitxer de prova.

Un cop configurada, vam iniciar la còpia de seguretat de forma immediata i vam utilitzar la pestanya “plans de còpia de seguretat” de CloudBerry Backup per supervisar el progrés. A la imatge següent, podeu veure com el programari mostra les velocitats de pujada de fitxers en MB / s i Mbps.

Tot i que també mostra el temps transcorregut, aquest número és una mica inexacte ja que CloudWid Backup va passar aproximadament un minut preparant una instantània VSS de la partició i analitzant el nostre fitxer de prova en cada cas abans de començar la còpia de seguretat..

Així doncs, vam esperar fins que la carpeta comprimida que havíem preparat, “cloudspeedtest (2) .zip”, comencés a penjar. Aquests són els resultats:

Amazon S3AzurGoogle CloudBackBlaze B2
Carregueu5:3019:007:306:30
MB / S1.51.31.21.4
Mbps11.611.110.911.4

Ronda de tres pensaments

Els quatre serveis han tingut un bon funcionament, sobretot en comparació amb els serveis de còpia de seguretat del consumidor com IDrive i CrashPlan o els serveis al núvol com Dropbox i Google Drive, que normalment pengen al voltant d’1 MB / s..

Per a les nostres proves, però, Amazon S3 va sortir al capdamunt, seguit de BackBlaze B2.

Cal esmentar que en un moment donat, aquestes proves podrien haver sortit d’una altra manera. Els números eren tan propers que la victòria d’Amazon S3 probablement no hauria de ser el factor decisiu per triar-lo entre un altre servei.

Guanyador de la ronda de tres: Amazon S3

Quarta ronda: Suport

Durant la quarta ronda, tocarem els recursos d’atenció al client que ofereixen els nostres serveis destacats. Els quatre serveis revisats ofereixen suport bàsic de suport gratuït i premium per a desenvolupadors i entorns de producció.

Comparem els costos i examinarem la disponibilitat, els canals i els recursos en línia per a cada un.

Azur

A més del suport bàsic i gratuït, Azure us ofereix l’opció de pagar un dels quatre nivells de suport avançat.

L’assistència gratuïta us permet accedir a l’ajuda 24/7 per a la facturació i als recursos en línia de tota la resta. Els beneficis afegits per als tres nivells de suport pagat es desglossen a la taula següent.

DesenvolupadorEstàndardDirecte professional
Cost mensual29 dòlars300 dòlars1.000 dòlars
Suport tècnicHorari comercial24/724/7
Temps de resposta per a problemes crítics< 8 hores< 2 hores< 1 hora
Administració de comptesNoNo
Serveis d’assessoramentNoNo

L’assistència tècnica proporcionada també es refereix a tecnologies que no siguin de Microsoft amb Azure.

També hi ha un paquet de “primera assistència” que cobreix tots els productes Microsoft, té una resposta ràpida (menys de 15 minuts) i serveis d’assessorament i de gestió de comptes personals. Els preus per al suport principal només estan disponibles mitjançant pressupost.

Independentment del pla de suport que trieu, l’accés al suport d’Azure s’executa a través del portal d’Azure. El centre d’assistència està ben dissenyat amb recursos com tutorials i articles pràctics per començar i treballar mitjançant qüestions bàsiques.

El centre d’assistència també us proporciona accés directe a l’espai dedicat als fòrums MSDN, Stackoverflow.com i Serverfault.com, on podeu contactar amb professionals i desenvolupadors de TI..

Al costat dret del portal, podeu fer clic a “nova sol·licitud d’assistència” per obrir un bitllet.

Tot el suport comença amb un bitllet. Azure no ofereix assistència de xat ni de telèfon en directe. Tanmateix, donada la gravetat del problema, el suport pot augmentar a una conversa en directe si ajuda a resoldre les coses amb més rapidesa.

També hi ha una secció per comprovar la salut dels recursos i serveis, més un enllaç anomenat “assessor” que podeu seguir per obtenir recomanacions.

Amazon S3

Amazon S3 també ofereix un pla bàsic de suport gratuït i tres nivells de pagament.

El servei d’assistència gratuïta us permet accedir 24 hores al dia per obtenir consultes bàsiques i problemes de facturació. També podeu visitar el portal d’assistència d’Amazon per accedir a la documentació, llibres blancs i fòrums.

També teniu accés a serveis de notificació i estat de salut per mantenir les pestanyes a l’emmagatzematge, a més de quatre controls bàsics “Assessor de confiança”. L’assessor de confiança d’AWS analitza de forma intel·ligent la vostra infraestructura i fa recomanacions per a millores de procés.

Els tres nivells de pagament ofereixen una gamma d’avantatges addicionals de suport. A la taula següent es detallen algunes de més importants.

DesenvolupadorNegocisEmpresa
Cost mensualDes de 29 dòlarsDes de 100 dòlarsDes de 15.000 dòlars
Suport tècnicHorari comercial24×724×7
Temps de resposta per a problemes crítics< 12 hores< 1 hora< 15 minuts
Suport arquitectònicMillors pràctiquesCas d’úsConsultes
Suport de programari de tercersNo
Suport operatiuNoNoRessenyes i informes
Assistència sanitàriaTauler de salut personalTauler de salut i API de salut personalTauler de salut i API de salut personal
Comprobacions d’assessor de confiançaQuatreAccés a totes les comprovacionsAccés a totes les comprovacions

L’assistència tècnica del pla d’assistència per a desenvolupadors només està disponible per correu electrònic i us posa en contacte amb un soci d’assistència al núvol. El suport tècnic per a empreses i empreses inclouen també xat en directe i suport telefònic. A més, tractareu amb enginyers de suport al núvol amb més experiència en lloc dels associats.

Tingueu en compte que els temps de superació del suport tècnic es basen en la gravetat. Així, per exemple, les consultes de coneixement general sempre tenen un temps de resposta 24 hores.

El suport per a Amazon S3 s’executa a través d’un portal central d’assistència. Hi trobareu notes sobre problemes actuals i podreu crear i controlar els tiquets de l’assistència.

Al costat dret del portal d’assistència hi ha enllaços per a documentació, preguntes freqüents tècniques, fòrums i una base de coneixement, entre altres opcions.

El centre de coneixement és un portal de preguntes freqüents sobre tots els temes de AWS. Aneu a la documentació si voleu un cop d’ull més a fons a Amazon S3 i altres serveis AWS.

Mentrestant, els fòrums són un bon recurs per obtenir consells sobre desenvolupament gràcies a les subseccions dedicades a Java, Python, .NET, PHP i altres idiomes. De vegades, el millor assessorament prové del crowdsourcing.

Emmagatzematge al núvol de Google

L’assistència amb Google Cloud Storage segueix el camí previst per Azure i Amazon S3: Obteniu suport gratuït (bronze) per a les consultes de facturació, però el suport tècnic requereix una mica de diners.

També podeu accedir gratuïtament al centre d’assistència de Google, on trobareu preguntes freqüents de preguntes bàsiques, documentació detallada, tutorials i fòrums de la comunitat. Un avantatge d’anar amb Google Cloud és que Google segueix sent un producte molt popular entre desenvolupadors i que té una de les bases de comunitat més actives de qualsevol servei en núvol.

Google també fa un gran treball amb la creació de biblioteques tutorials robustes. I, per descomptat, aquestes biblioteques es poden cercar.

A continuació, es mostren quins avantatges addicionals obteniu pagant suport:

PlataOrPlatí
Cost mensual150 $Comença en 400 dòlarsNomés per pressupost
Suport tècnicHorari comercial24 hores (només amb problemes crítics)24/7
Temps de resposta per a problemes crítics4 hores laborables1 hora15 minuts
Atenció telefònicaNo
Suport d’arquitecturaMillors pràctiquesCas d’úsCas d’ús
ConsultesNo
Gestió tècnica del compteNoNo

Els costos per suport d’or i platí són costos mínims. Hi ha tarifes basades en l’ús que percentenen la quantitat que invertiu en Google Cloud Storage que se us cobrarà si la xifra supera el preu mínim. Això pot variar entre el tres i el nou per cent en funció del que esteu gastant.

Retrocés B2

Backblaze B2 té en realitat dos plans de suport gratuïts: “mega” i “giga”. S’actualitza automàticament a giga quan afegiu informació de la targeta de crèdit al vostre compte. La diferència entre tots dos és que Backblaze disminueix el temps de resposta objectiu de dos dies laborables a un.

Un dels avantatges de Backblaze B2 és que rebeu suport per correu electrònic tant per a consultes de facturació com per a consultes tècniques amb un compte gratuït. Amb tots els nivells d’assistència, també accediu a la documentació del producte, al codi de mostra i a la base de coneixement de Backblaze.

Els únics avantatges de l’assistència de pagament són l’accés per a més persones, el temps de resposta i l’assistència telefònica per al nivell més alt.

TeraPeta
Cost mensual150 $400 dòlars
Temps de resposta< dos horaris comercials< dos horaris comercials
Atenció telefònica 24 horesNo
Particulars amb accésDosCinc

El problema de Backblaze és que no hi ha opcions per a un suport més personalitzat pel que fa a suport arquitectònic, gestió d’operacions i suport d’eines de tercers mitjançant Backblaze B2.

Per als entorns de producció, es tracta d’una mancança crítica i un motiu important per considerar els altres tres serveis en lloc de dirigir un negoci.

Ronda de quatre pensaments

Si bé ens encanta el fet que B2 ofereix assistència tècnica gratuïta de suport gratuït i telefònic per al seu pla de més alt nivell de pagament, en comparació amb els altres tres serveis, el que obté és bastant escàs. Els recursos en línia no són profunds i adequats per oferir suport per crear entorns de producció complexos.

Azure, S3 i Google Cloud ofereixen algun grau de gestió de comptes tècnics i consultes si esteu disposats a pagar.

Suport per a desenvolupadorsSuport empresarial
Azur29 dòlars300 dòlars
Amazon S329 dòlars100 dòlars
Google Cloud150 $Comença en 400 dòlars
Retrocés B2150 $400 dòlars

Tot i que Google Cloud ofereix recursos profunds, els costos del suport són més que Azure o S3.

Entre Azure i S3, preferim el disseny del portal de suport d’Azure. Tot i això, amb l’assistència empresarial de S3, obteniu temps de tornada més ràpids, assistència de xat en directe i telèfon. L’assistència més propera a Azure en viure és Twitter.

Guanyador de la Round Round: Amazon S3

Cinquena ronda: seguretat

Durant la cinquena i última ronda, examinem com els nostres quatre serveis destacats xifren les vostres dades.

La majoria d’opcions d’emmagatzematge en núvol ofereixen almenys un xifrat del costat del servidor (SSE). Això vol dir que el proveïdor busca les dades abans d’escriure-les al disc. Amb les dades escampades al servidor, qualsevol persona que incompleixi el servidor realment no podrà llegir-lo.

Alguns serveis d’emmagatzematge al núvol també us permeten proporcionar les claus que s’utilitzen per xifrar les dades. Es diu xifrat del costat del servidor amb claus proporcionades pel client (SSE-C). En aquest cas, el proveïdor no coneix la clau. Això proporciona més seguretat, però si perds la vostra clau, el proveïdor no podrà restablir la vostra contrasenya. Significat, perdreu l’accés al contingut.

De forma alternativa, podeu anar amb un sistema de gestió de claus (KMS) si el servei ho ofereix. Amb aquesta configuració, les claus encara us gestionen, però es desen al núvol per a la seva conservació. Les tecnologies KMS ajuden les empreses a controlar l’accés a l’emmagatzematge i a seguir les directrius de compliment de la indústria.

Azur

Azure admet SSE, que podeu configurar des del portal d’Azure.

Per fer-ho, fes clic al botó de xifrat al menú de l’esquerra, un cop al compte d’emmagatzematge. Amb aquesta opció, feu clic al botó “activat” al plafó dret per activar el xifrat. En endavant, els fitxers enviats al núvol d’Azure es xifraran.

El protocol de xifratge emprat per Azure és AES-256, el protocol recomanat pels Instituts Nacionals de Normes i Tecnologia dels Estats Units. Microsoft les claus de xifratge són creades i emmagatzemades.

Azure encara no té un KMS per permetre-vos crear i gestionar les claus. Microsoft ha treballat aquesta funció, però.

Azure és compatible amb el xifrat del costat del client. Per tant, podeu xifrar els vostres fitxers abans d’enviar-los al núvol. Si utilitzeu CloudBerry Backup per gestionar el procés de transferència de fitxers, podeu definir el vostre protocol de xifrat (AES-128, AES-192 o AES-256) i la vostra contrasenya des d’aquest programari..

Amazon S3

Amazon S3 us ofereix l’opció de xifrar el costat del servidor de dades mitjançant una clau gestionada per S3 (SSE-S3) o una clau gestionada per Amazon AWS KMS (SSE-KMS).

Independentment de si utilitzeu SSE-S3 o SSE-KMS, les vostres dades seran xifrades amb AES-256.

Amazon també permet el xifrat del costat del client si voleu fer un seguiment de la vostra clau de xifrat.

Si utilitzeu CloudBerry Backup per enviar dades a Amazon S3, podreu escollir el mètode de xifratge durant el procés de configuració (també podeu tornar i editar el vostre pla de còpia de seguretat més endavant).

Com que Amazon S3 permet el xifrat del costat del client, podeu dir-li a CloudBerry Backup que ho gestione. O bé, podeu seleccionar SSE-S3 o SSE-KMS (caldrà obtenir i introduir la vostra clau de KMS si aneu amb aquesta opció) mentre creeu el vostre pla de còpia de seguretat de CloudBerry.

Google Cloud

Qualsevol contingut emmagatzemat a Google Cloud es xifra automàticament mitjançant AES-256 i es manté així mentre està en repòs. Cada fitxer es divideix en trossos i cada peça té la seva pròpia clau de xifratge individual.

Google Cloud és l’únic servei d’aquest servei que xifra de manera predeterminada. Amb els altres, heu d’activar el xifrat. Curiosament, també no podeu desactivar el xifratge en repòs amb Google Cloud. Dit això, probablement no hauria de voler.

Tot i que no heu de configurar el xifratge amb Google Cloud, el servei us permet personalitzar l’enfocament que s’utilitza fins a un grau.

Igual que Amazon, les opcions presentades inclouen un sistema de gestió de claus basat en núvol. La versió de Google passa per “Cloud KMS”. Tot i això, si bé aquest servei està disponible per a la majoria de productes de Google Cloud, la integració d’emmagatzematge encara no s’ofereix.

Però, mentre que l’eina KMS de Cloud no està disponible, Google Cloud us permet generar les vostres pròpies claus de xifratge. L’inconvenient és que no podeu fer coses com la rotació automàtica i la destrucció de claus que us permet fer una bona eina KMS.

De forma alternativa, Google Cloud admet el xifrat del costat del client. Per tant, la creació de claus de xifratge de CloudBerry Backup torna a ser una opció si necessiteu més privadesa.

Retrocés B2

El backblaze B2 no xifra els fitxers en repòs. Això significa que, deixat sol, qualsevol cosa emmagatzemada és més susceptible de comprometre’s en cas d’incompliment de dades.

Així, per protegir els vostres fitxers, haureu de xifrar-los vosaltres mateixos abans d’enviar-los al núvol. Hi ha moltes maneres de fer-ho. No cal que utilitzeu CloudBerry Backup, però és recomanable establir una solució abans de realitzar qualsevol còpia de seguretat.

Ronda de cinc pensaments

Sense proporcionar la seva pròpia solució de xifrat, B2 és la clara pèrdua en aquesta ronda. Els altres tres serveis ofereixen criptatge AES-256.

Realment, no hi ha gaire cosa per distingir-los més enllà. Els tres faciliten la configuració del xifratge en repòs. Google Cloud pot ser que tingui un lleuger cop d’ull per realitzar el xifrat de manera predeterminada, però això no és un avantatge enorme sempre que tingueu cura d’activar-lo amb S3 i Azure.

Així doncs, necessitant una decisió, aquesta ronda s’inclina cap a Amazon S3, que ofereix una solució KMS totalment realitzada. Google Cloud ofereix un, però encara no es pot utilitzar per emmagatzemar núvol. Mentrestant, el KMS d’Azure encara està al forn.

Guanyador de la Round Round: Amazon S3

Pensaments finals

Tant si esteu desenvolupant una aplicació com si teniu un negoci, escollir la plataforma d’emmagatzematge en núvol adequada us pot ajudar a controlar els costos, millorar les vostres opcions de desenvolupament, proporcionar assistència d’alt nivell i mantenir el vostre producte segur. En definitiva, pot tenir un impacte enorme en l’èxit de la vostra empresa.

Hem cobert una gran quantitat de terreny en aquesta concordança, però la veritat és que amb prou feines hem ratllat la superfície del que podeu fer amb aquests quatre serveis d’emmagatzematge en núvol. Tot i que tenim un favorit, la nostra selecció no serà la millor opció per a tothom.

Per tant, proveu aquests serveis. Cadascun es pot fer servir com a prova i, si necessiteu una eina per posar-vos en marxa i funcionar ràpidament, també podeu fer-ho a CloudBerry Backup.

De moment, però, us recomanem que comenceu amb una bona ullada a Amazon S3. Tot i que les càrregues són una mica més altes del que obteniu d’Azure i Google Cloud i molt més altes que B2, S3 té el millor suport i la millor configuració de seguretat dels quatre i va guanyar estretament les nostres proves de velocitat..

Si només us interessa minimitzar el vostre pressupost i no us interessa puntualment problemes de latència, xifrar el vostre propi contingut i suport que potser no compleix les exigències del nivell de producció B2 us estalviarà un paquet..

Creus que ho hem equivocat? Expliqueu-nos per què en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir

Guanyador final: Amazon S3

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me