ThunderDrive-gennemgang – Opdateret 2020

ThunderDrive anmeldelse

Denne anmeldelse som helhed er ikke blevet opdateret siden september 2019, men efter flere rapporter fra læserne, både i kommentarerne herunder og pr. E-mail, har vi besluttet at trække vores allerede tentative anbefaling af ThunderDrive tilbage. Der er simpelthen for mange problemer med dets hastigheder, prispolitik og støtte til os til at fortsætte, da der ikke er noget med denne udbyder. 


ThunderDrive er en cloud-lagringstjeneste, der ser ud til, at den skyndte sig ud på markedet. Det mangler kritiske funktioner, såsom desktop- og mobilklienter, men disse findes i værkerne. Andre funktioner, der mangler er tofaktorautentisering, privat kryptering og filversion. Derudover mangler det hjælpeartikler og tutorials, som kan hjælpe dig med at løse eventuelle problemer, du støder på. 

Som om dette ikke var nok, tilbyder ThunderDrive ikke en gratis plan eller en prøve, hvilket er helt underligt i betragtning af at dette er almindelig praksis for andre tjenester på markedet. Hvis du ikke ønsker at bruge nogen penge, skal du læse vores bedste cloud-opbevaring med store gratis planer roundup. De fleste af de tjenester, der findes på det, findes i vores bedste sammenligning med cloud-lager.

Alligevel er ThunderDrive ikke uden sine upsides. Det har prisplaner, der konkurrerer med de bedste tjenester på markedet, en stærk privatlivspolitik, der tilfredsstiller selv de mest krævende brugere, hærdede datacentre vil holde dine data sikre mod indtrængende og hurtige overførselshastigheder.

Hold dig med os, hvis du vil se, hvordan ThunderDrive priser i vores otte forskellige kategorier nedenfor. 


★★★ 10 GB gratis

Alternativt kan du tjekke vores bedste Thunderdrive alternative pCloud med 10 GB gratis lagerplads. 

Styrker & Svagheder

Alternativer til ThunderDrive

Funktioner

ThunderDrive er et sjældent dyr, ikke fordi dens kvalitetsfunktioner gør det skiller sig ud, men fordi det mangler selv de standarddyr. Vi kunne tilskrive det, at ThunderDrive ser ud til at være et igangværende arbejde, men Icedrive er også nyt og tjekker flere felter. Læs vores Icedrive-gennemgang for at se, hvordan Icedrive fungerer.

Den mest indlysende ulempe ved ThunderDrive er dens mangel på nogen form for desktop eller mobilapp. Du kan måske sige, at det er et godt valg at flytte alt online, men at have apps udover webklienten er vigtig. Når det er sagt, er planerne ifølge ThunderDrives køreplan frigivet i sidste halvdel af 2019.

Sådanne apps giver dig automatisk synkronisering af filer i realtid på tværs af enheder, holder filer opdaterede og forhindrer dig i at skulle gøre det manuelt. De mobile klienter lader dig normalt gøre det samme, mens du er på farten.

Alle tjenester i vores bedste cloud-opbevaringsguide har disse apps, så tjek det, hvis du ikke er interesseret i at gå glip af disse hæfteklamefunktioner.

ThunderDrive mangler dog ikke fildeling, så du kan bruge den til at dele dine online filer med venner. Det er mere praktisk end at bruge USB-sticks, eksterne drev eller andre enheder til at sende dem. 

ThunderDrive giver dig mulighed for at dele via et link eller invitere folk til din mappe. Vi taler mere om disse funktioner i delingsafsnittet nedenfor.

torden-search-option

Der er en søgefelt, som du kan bruge til hurtigt at finde din fil eller mappe. Det er en fælles funktion, men vi kan godt lide, hvordan ThunderDrive giver dig mulighed for at gennemse de mest almindelige filtyper ved at vælge en type i menuen, der åbnes under søgefeltet. Du kan også vælge kun at se mapper.

ThunderDrive kan ikke forhåndsvise Office-filer, men det kan gøre det for PDF-filer. Det kan heller ikke redigere filer. Det skyldes, at det ikke integreres med Office Online, Google Docs eller nogen anden tredjeparts dokumenteditor. 

Hvis du leder efter et produkt, der er et online produktivitetskraftcenter, skal du prøve Box, fordi det integreres med Office Online og Googles Office Suite. Du kan læse mere om dens produktivitetsfunktioner i vores Box-gennemgang. Hvis det ikke fungerer for dig, kan du se vores bedste liste over cloud-lagring til samarbejde.

Det er ikke overraskende, at ThunderDrive heller ikke har en integreret note-app. Hvis du har brug for det, kan du læse vores bedste artikel til at tage notater om apps. Den højest rangerede app, der er forbundet til en cloud-lagringstjeneste, er Microsoft OneNote. Hvis du vil lære mere om det, skal du læse vores OneNote-anmeldelse.

torden-image-forhåndsvisning

ThunderDrive giver dig mulighed for at forhåndsvise billeder, men tilbyder ikke funktioner, der lader dig gøre meget andet med dem. Hvis du har brug for det, kan du lære om disse tjenester på vores bedste online lagerplads til fotoliste.

ThunderDrive tilbyder heller ikke filversion, der beskytter mod ransomware eller utilsigtede filændringer og sletninger. Hvis det er en funktion, du har brug for, skal du læse vores bedste cloud-lager til versionering af roundup. Du kan også tjekke vores ransomware-beskyttelsestips.

ThunderDrive-funktionsoversigt

ThunderDrive-logothunderdrive.eu

Start fra $ 500per måned for 500 GBAlle planer

Synkronisere

Synkroniser mappe

Blokniveau-synkronisering

Selektiv synkronisering

Båndbreddestyring

Synkroniser enhver mappe

Fildeling

File Link Sharing

Link adgangskoder

Datoer for udløb af link

Mappedeling

Mappetilladelser

Link Downloadgrænser

Upload links

Produktivitet

Forhåndsvisninger til fil

Rediger filer

Samarbejde i appen

Kontor online

Google Dokumenter

Noter App

Medieafspilning

Mobile apps

Slet filopbevaring

Versionering

WebDAV

Sikkerhed

At-Rest kryptering

Kryptering i transit

Krypteringsprotokol
N / A

Nul viden

To-faktor godkendelse

Serverplacering
OS

Support

24/7 support

Support til live chat

Telefonstøtte

E-mail support

Brugerforum

Vidensdatabase

Diverse

Gratis plan

Prisfastsættelse

ThunderDrive har ikke en gratis plan eller endda en prøve, hvilket er en sjælden fremgangsmåde, som en cloud-lagringstjeneste kan tage. At bede brugere om at abonnere på blind tro alene er ikke en god forretningsstrategi. Når det er sagt, udgør de to prisplaner noget for denne glip.

Pro-planen giver dig mulighed for at gemme op til 2 TB data for $ 10 pr. Måned, hvilket svarer til $ 120 pr. År. Du skal dog betale for et helt år, da der ikke er nogen månedlig abonnementsindstilling. ThunderDrive giver heller ikke en årlig rabat, og du er også begrænset til 2 TB månedlig båndbredde.

Hvis du ikke har brug for så meget plads, kan du vælge at abonnere på den personlige plan, som giver dig 500 GB lagerplads og den samme mængde båndbredde for $ 60 pr. År. Hvis du finder ud af, at ThunderDrive er en god pasform, kan du også abonnere på levetidsversioner af de to planer. Pro Lifetime er $ 1.200, mens Personal Lifetime er $ 600.

Disse priser kan følge med nogle af de mest konkurrencedygtige tjenester på markedet, såsom pCloud og Sync.com. Vi siger ”konkurrere”, men ThunderDrive kan ikke matche deres værdi, selvom forskellen er lille. 

pCloud har de samme månedlige priser, men giver dig en rabat, hvis du betaler for hele året og ikke begrænser din båndbredde. Desuden er pCloud’s levetid priser mere overkommelige. Du kan lære mere i vores pCloud-gennemgang.

Ligesom ThunderDrive lader Sync.com ikke dig betale pr. Måned, men kun pr. År i forvejen. Begge planer er dog billigere end ThunderDrive’s. Som pCloud har Sync.com også en gratis plan, som giver dig mulighed for at teste tjenesten, inden du abonnerer. Hvis du er interesseret i Sync.com, skal du læse vores Sync.com-gennemgang.

Brugervenlighed

I betragtning af at ThunderDrive kun har en webklient, skal det fungere uden problemer, og det gør det. Det er også hurtigt og nemt at bruge. Ligesom webklienter fra andre tjenester har den en navigationslinje langs venstre side, viser dine filer og mapper i midterste rude og giver dig deres detaljer i dens højre sidebjælke.

torden-web-klient

Den venstre sidepanel giver dig mulighed for at navigere mellem dit drev, det indhold, der deles med dig, nylige og foretrukne poster, og papirkurven. Du kan også bruge dens to knapper til at uploade filer eller oprette en mappe. 

Du behøver ikke at bruge den besværlige knap for at uploade filer. I stedet kan du bare trække og slippe dem. Når du gør det, ser du et overførselsvindue, der viser, hvor lang tid uploaden skal bruge til at afslutte. Timeren er et dejligt touch, som ikke alle tjenester har.

Midterruden giver dig mulighed for at forhåndsvise filer og mapper i en liste eller gittervisning. Derudover kan du skifte informationssidefeltet og udføre handlinger, f.eks. Flytte, omdøbe, kopiere, downloade og mere. 

Som nævnt udvides en sådan brugervenlighed ikke til desktop- eller mobilapps, fordi ThunderDrive ikke har dem. En løsning, indtil mobilappen kommer ud, er for dig at få adgang til ThunderDrive ved hjælp af en webbrowser.

Fildeling & Synkronisering

Fildeling og synkronisering er vigtige cloud-lagringsfunktioner, fordi de bestemmer, hvordan du vil uploade dine filer til skyen og derefter dele dem. 

ThunderDrive giver dig mulighed for at bruge dens funktioner til at dele, mens du er tilsluttet internettet, men deling fra dit skrivebord og din mobil mangler af åbenlyse grunde. Hvis deling er vigtig, og du gerne vil have flere muligheder, herunder deling fra forskellige enheder, skal du læse vores bedste cloud-lager til delingsguide.

torden-deles-link

Du kan dele filer og mapper fra webklienten ved at oprette et delbart link. Før du gør det, kan du finjustere linket for at få en udløbsdato, adgangskode, deaktiveret redigering og deaktiveret download. Det er et stærkt sæt indholdskontrolfunktioner. Når du har oprettet et link, kan du kopiere og indsætte det eller sende det direkte til Facebook, Twitter og Google+.

torden-share-mapper

Deling af en mappe kræver, at du højreklikker på en mappe og vælger den dårligt navngivne “administrer mennesker” -indstillingen. Derefter vil du se et vindue, der giver dig mulighed for at indtaste e-mail-adresserne for de mennesker, du vil tilføje og tildele dem tilladelsesniveauer, herunder “kan redigere,” “kan downloade” og “kan se.”

Hvis dette var en gennemgang af et komplet produkt og ikke et, der er i gang med et arbejde, ville vi tale om de forskellige muligheder for synkronisering af desktop-klienter og hvor godt de fungerer. I dette tilfælde kan vi dog sige, at synkronisering ikke findes. Hvis du har brug for synkronisering, skal du konsultere vores bedste cloud-lager med sammenligning af synkronisering for nogle andre indstillinger.

Hastighed

Oplysninger om ThunderDrive er sparsomme, og det var ikke forestående om placeringen af ​​deres datacentre. Stadig påvirkede antagelig afstanden til serverne ikke vores testresultater meget. Vi udførte vores test gennem en Wi-Fi-forbindelse i Beograd, Serbien, med en uploadhastighed på 7,95 Mbps og en downloadhastighed på 118,58 Mbps.

Første forsøg: Andet forsøg: Gennemsnit:
Upload tid00:26:1200:19:1600:22:44
Downloadtid00:02:0300:01:2800:01:46

Vores uploadtid var i gennemsnit 22 minutter og 44 sekunder for at uploade vores 1 GB testtestmappe, hvilket er cirka tre minutter mere end den tid, vi ville forvente uden omkostninger. Downloadhastigheden var lignende, fordi det tog ca. 30 sekunder mere, end det skulle tage i teorien. Det er stadig gode resultater.

ThunderDrive har ingen måde at gashåndtere overførselshastigheder for at forhindre dem i at tage for meget af din dataplan, hvilket kan forventes, i betragtning af at der ikke er nogen desktop-klient. Det samme kan siges om manglen på blokering af filniveau-fil, enten, hvilket ville hjælpe med at fremskynde overførslen af ​​efterfølgende uploads.

Sikkerhed

ThunderDrives sikkerhedsafdeling siger, at den bruger kryptering under hvile og transit (læs vores beskrivelse af krypteringsartikel), men det nævner ikke, hvilken slags. Vi bad om support om det, men de henviste os tilbage til sikkerhedsafsnittet.

Vi håber stadig, at den bruger AES 256-bit, da dette er krypteringsstandarden. Vi ved, at ThunderDrive bruger TLS / SSL til at beskytte filer under transit, og det bruger HTTPS til at beskytte din kommunikation med sin server. 

Da de ikke har en desktop-klient, ved vi også, at ThunderDrive ikke kan levere privat, ende-til-ende-kryptering. (Hvis du gerne vil vide mere information om det, skal du læse vores artikel om nulviden i skyen og hvordan det fungerer.)

Kryptering er ikke alt, fordi visse adgangskoder mislykkes kan bringe de mest sikre systemer i fare. Derfor er tofaktorautentisering vigtig. Hvis den er tilgængelig og aktiveret, kræver det, at du indtaster en sikkerhedskode ud over dine loginoplysninger, når du logger ind fra en ukendt computer. Desværre leverer ThunderDrive det ikke.

Når det er sagt, tager ThunderDrive stor omhu med, hvordan det gemmer dine oplysninger i sine datacentre. Den bruger Tier-IV-faciliteter, der er overflødige, og SOC-2 og ISO 27001-kompatible. Datacentre er bemandet i hele året, og sikkerhedspersonalet på stedet beskytter mod uautoriseret indrejse. 

Andre sikkerhedsforanstaltninger inkluderer sikkerhedskameraer, biometriske læsere og to-faktor (eller større) godkendelsesmekanismer, der sikrer adgang til bygningen.

Dette er et stærkt sæt af foranstaltninger, der beskytter mod fysisk indtrængen. Hvis beskrivelsen af ​​softwarebeskyttelsen imidlertid lyder vag, kan du læse om andre tjenester, der er mere fremtidige om deres sikkerhedsmetoder i vores mest sikre cloud-opbevaring.

Privatliv

ThunderDrive leverer ikke privat kryptering, hvilket er den bedste måde at sikre brugernes privatliv, så vi er nødt til at stole på klausuler i ThunderDrives privatlivspolitik for at hjælpe med at beskytte brugerrettigheder. Når det er sagt, lige uden for flagermus, er det klart, at det er i overensstemmelse med EU’s almindelige databeskyttelsesforordning. 

Det er en lov, der styrker brugernes privatliv, når det kommer til onlinedata. Det er obligatorisk for virksomheder, der opererer i EU, men mange leverandører af cloud-lager, der arbejder over hele kloden, overholder dens krav. Hvis du vil lære mere om det, skal du læse vores GDPR-guide.

ThunderDrive indsamler dine data som et resultat af din deling af dine data med dem, for eksempel når du indtaster oplysninger i en kontaktformular. Hvis du indtaster dine oplysninger i en kontaktformular, gemmer ThunderDrive disse oplysninger for at svare dig, men de vil ikke dele dem uden dit samtykke. Desuden registrerer dets system automatisk andre data, når du besøger dets websted. 

Disse data, kaldet “metadata”, indeholder tekniske oplysninger såsom typen af ​​din webbrowser, IP-adresse, operativsystem eller tidspunktet for adgang til webstedet. ThunderDrive bruger disse data til at køre og sikre deres tjenester.

ThunderDrive bruger også cookies til at gøre dens service tilpasset dig. Cookies er små tekstfiler, der ikke repræsenterer et sikkerhedsproblem, men hvis du vil administrere dem fra din browser, kan du gøre det.

Hvis du kontakter ThunderDrive via e-mail, telefon eller fax, gemmes din anmodning sammen med relevante personlige data af ThunderDrive, men ligesom i tilfælde af kontaktformularen vil ThunderDrive ikke dele den uden din udtrykkelige tilladelse.

På lignende måde indsamler ThunderDrive oplysninger, når du tilmelder dig tjenesten eller sender kommentarer. Det er alt inden for rammerne af normal funktion for en cloud-lagringstjeneste og repræsenterer ikke noget mistænkeligt.

ThunderDrive bruger Google Analytics og Google Ads, der analyserer din interesse og leverer relevante annoncer ved hjælp af cookies. Når det er sagt, kan du vælge at gøre indsigelse mod remarketing udført af Google Analytics og konfigurere din browser til at nægte Google Ads-cookies.

I overensstemmelse med GDPR har du ret til at gøre indsigelse mod dataindsamling i særlige tilfælde, ret til at logge en klage hos et tilsynsorgan, ret til dataportabilitet, som giver dig mulighed for at overføre data ThunderDrive indsamlet til dig eller en tredjepart og ret at kræve behandlingsbegrænsninger i specifikke tilfælde.

Generelt kunne vi ikke finde nogen mistænkelige klausuler eller ordlyd, og privatlivspolitikken ligner dem for andre tjenester, og den er også i overensstemmelse med GDPR. Med det i tankerne skal du føle dig tryg ved dine personlige data.

Kunde service

ThunderDrive har ikke et FAQ, brugerforum eller en vidensbase. Det eneste, du kan gøre, er at kontakte support via e-mail eller kontaktformular. Der er desuden ingen måde at indtaste kontaktformularen fra webklienten. I stedet skal du åbne en anden browserfane og finde linkene nederst på startsiden. På plussiden kan du også bruge chatindstillingen til at kontakte support.

Vi kontaktede support og fik et svar inden for fire timer, hvilket er hurtigere end mange tjenester. Stadigvis var svaret stramt og henviste os til sikkerhedsafsnittet, som antagelig ville have et svar til os. Vi håbede på et mere detaljeret svar, der ville berige informationen om krypteringsniveauet, vi allerede fandt i sikkerhedsafsnittet.

torden-spørgsmål

Ingen tutorials, hjælpeartikler videoer eller svar i ofte stillede spørgsmål er en stor miss, men en, som vi håber, at tjenesten vil håndtere i fremtiden.

Dommen

ThunderDrive er en tjekket service. Det fungerer godt i nogle kategorier som pris, sikkerhed og privatliv, men mislykkes i mange andre. Mest bemærkelsesværdigt er manglen på nogen desktop eller mobil klient. Det betyder, at der ikke er nogen måde at synkronisere dine filer let på flere enheder eller dele fra skrivebordet eller mobilenheden. To-faktor-godkendelse mangler også.

Filversionering og privat kryptering er nogle af de funktioner, vi har forventet fra top-tier-tjenester, men ThunderDrive mangler dem også. Stadig, desktop og mobile klienter er i værkerne, og andre funktioner er antagelig bag dem.

På den lyse side har ThunderDrive store prisplaner, en stærk privatlivspolitik, hærdede datacentre, kapabel deling, hurtige hastigheder og en brugervenlig webklient. I betragtning af, at hvad der er der, fungerer godt, betyder det, at ThunderDrive er en god service i værkerne, men en, der blev frigivet alt for tidligt. Tiden viser, om ThunderDrive vil leve op til sit potentiale.

Hvad synes du om ThunderDrive? Fortæl os i kommentarerne nedenfor. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map