Namecheap-gennemgang – Opdateret 2020

Namecheap Review

Namecheap er en registreret slået vært, der tilbyder billig, fuldt udstyret hosting. Selvom det ikke er perfekt, har du med disse priser lidt at klage over det. Find ud af, om det fungerer for dig ved at læse vores fulde anmeldelse af Namecheap.


Namecheap har været i domæneregistreringsbranchen i næsten to årtier, og ligesom dets samtidige har det udvidet sit sortiment til også at omfatte webhosting i løbet af den tid. I modsætning til at sige, GoDaddy, er dog Namecheap i løbet af vores bedste webhostingguide, med en solid række funktioner og lav pris, til at starte op.

I denne Namecheap-gennemgang vil vi gå over, at domæneregistratoren har slået webhostens funktioner, priser, hastighed, sikkerhed og mere. Vi vil også tale om vores oplevelse ved hjælp af kontrolpanelet og kontakte support, inden vi afsiger vores dom

Namecheap er imponerende på trods af sin beskedne pris. Prisen er fremragende, ligesom sikkerheden er, men du bliver nødt til at håndtere et sammenkoblet instrumentbræt og et par manglende funktioner, hvis du tilmelder dig.

namecheap-Slider1

namecheap-slider2

namecheap-slider3

namecheap-slider4

namecheap-slider5

Tidligere

Næste

Styrker & Svagheder

Alternativer til Namecheap

Funktioner

Namecheap har en solid liste over funktioner på tværs af alle planer, hvilket gør den allerede lave pris endnu mere imponerende. Når det er sagt, springer det rundt i et par områder, hvilket hjælper med at forklare den lave pris. Namecheap har en masse funktioner til din hostingplan, men du skal være villig til at shoppe a la carte til nogle væsentlige ting, hvis du ønsker en komplet pakke.

Der er især begrænsninger på din gratis domæneregistrering. Gratis .com-domæneregistrering er blevet normen for de fleste webhosts – læs vores HostGator-anmeldelse til kun et eksempel – så det er underligt at se Namecheap begrænse dit gratis domæne til en .website-adresse. Omkostningerne for et .com-domæne er ikke dyre, men det ville være rart, hvis et var inkluderet.

Når det er sagt, er det svært at banke på Namecheap i betragtning af hvor billig hosting er, især når en masse kritiske funktioner er inkluderet. Blandt listen er en webstedsbygger, der indeholder plugins til betalingsmuligheder, integration af sociale medier og mere, samt flere responsive temaer.

NameCheap review-website-builder

Det er ikke noget, der passer til vores bedste webstedsbygger, Wix, men da du kan læse vores Wix-gennemgang, er der få webstedsbyggere. Stadig, det inkluderer det væsentlige, herunder en træk-og-slip-grænseflade og e-handelsstøtte. Hvis du ikke har lyst til det, giver Namecheap dig også mulighed for at bruge Weebly eller Slående gennem app store (Læs vores Weebly-gennemgang og Slående anmeldelse).

Uanset hvordan du bygger dit websted, kan du forbinde dit domæne med Google Apps gennem cPanel. Det inkluderer Googles kalender, kontorpakke og Gmail til dit domæne. Du skal konfigurere alt sammen med Google, men indstillingen vises i cPanel.

De andre funktioner er fokuseret på sikkerhed, herunder 50 gratis PositiveSSL-certifikater, daglige sikkerhedskopier og WHOIS-registreringer. Vi kommer ind på dem i afsnittet “sikkerhed” og “privatliv” nedenfor.

Vi kan godt lide sammensætningen generelt, men manglen på gratis .com-domæneregistrering stings. I betragtning af hvor billig Namecheap er, og hvor mange funktioner den tilbyder, forstår vi, hvorfor du bliver bedt om at registrere dit domæne separat, men det ville have været dejligt at se uanset.

Namecheap-funktionsoversigt

Namecheap-logowww.namecheap.com

Start fra $ 288 per måned Alle planer

Servertyper

Delt hosting

VPS Hosting

Administreret WordPress

Cloud Hosting

Dedikeret hosting

Forhandler-hosting

Usablity

FTP-adgang

SSH-adgang

cPanel

Root Access

Daglige sikkerhedskopier

Webstedsbygger

Services

SEO

Marketing

Webstedsdesign

Sikkerhed

Domænes privatliv

SSL-kryptering

Fjernelse af malware

Web-applikations Firewall

To-faktor godkendelse

DDoS-beskyttelse
betalt

SFTP

Support

E-mail support

Telefonstøtte

Support til live chat

Vejledninger

Brugerforum

Vidensdatabase

24/7 support

Prisfastsættelse

Namecheap gør noget sjældent i webhostingverdenen: vis den faktiske pris, du betaler. Ligesom WebHostingBuzz (læs vores WebHostingBuzz-anmeldelse), Namecheap har ikke noget at gøre med de prissætningsskemaer, vi ser fra andre webhostingudbydere. Du kan kontrollere prisen for den varighed, du ønsker, fra produktsiden, hvilket gør den, så der ikke er nogen overraskelser.

Det er også billigt. Namecheap har, som navnet antyder, prissætning af prisposer, der slår vores tidligere billigste webhost, 1&1 IONOS (læs vores 1&1 anmeldelse af IONOS). Hvis billig webhosting er det, du efterspørger, kan Namecheap levere med nogle delte planer, der koster mindre om året end Arvixe-omkostninger pr. Måned (læs vores Arvixe-gennemgang).

Prisordningen er let at forstå. Du kan købe hosting i en måned eller et år, hvor sidstnævnte tilbyder 6-7 procent rabat. Namecheap har heller ikke salgsfremmende priser uden for 50 procent markdown på den årlige plan. Hvis det er det, du leder efter, skal du læse vores Hostinger-anmeldelse.

Denne prisplan gælder for delte og WordPress-planer. VPS og dedikerede brugere kan også betale kvartalsvis, og forhandlere kan betale for så lidt som en måned og så meget som to år.  

Namecheap tilbyder også godkendte servere. Det er servere med forældet hardware, der er taget ud af rotation. Selvom det ikke er en ideel konfiguration, er de en god måde at spare penge på, hvis du har brug for en dedikeret server. I skrivende stund har Namecheap servere så billige som $ 34,88 pr. Måned, men det vil ændre sig, som beholdningen gør.

Uanset hvilken plan du går med, er den dog bakket op i en måned, medmindre det er en VPS-plan, der giver dig to uger. Namecheap tilbyder 30 dage til at modtage en refusion, som, selvom den ikke er så generøs som DreamHost’s 97-dages vindue, er standard for de fleste webhostudbydere (læs vores DreamHost-anmeldelse).

Brugervenlighed

Tilmelding til Namecheap er så simpelt som at vælge din plan, oprette en konto og trykke på “kassen.” Det ligner GoDaddy, da der er meget på webstedet, hvilket gør det svært at negle den service, du har brug for (læs vores GoDaddy-anmeldelse). Når det er sagt, er det klart, at Namecheap har forsøgt at strømline processen, så selvom den er mere irriterende end nogle, er den ikke backbreaking.

Eventuelle problemer, der vælger en plan, opvejes hurtigt af kassen. Namecheap beder dig om at oprette en konto først, hvilket betyder, at du kan gå fra kassen til kontrolpanelet uden at finde dine kontooplysninger i en e-mail. Plus, den endelige kasseside er ikke fyldt med tilføjelser til din konto og har endda en skift til at slå automatisk fornyelse fra.

NameCheap review-kassen

Når det er sagt, føles betalingsprocessen temmelig lang, fordi Namecheap segmenterer hvert trin på sin egen side. Du opretter en konto på en side, bekræfter din ordre på en anden, indtaster din faktureringsadresse på endnu en anden og til sidst udfylder dine betalingsoplysninger. Det er ikke et stort greb med Namecheap, men processen kan kondenseres til en side eller to.

Når alt kommer til alt, sendes du til en ordresammendragsside, hvor du kan navigere til kontoudashboardet ved at klikke på “administrer” ud for din hostingkonto. Kontrolpanelet er tydeligt indstillet til domænesiden af ​​virksomheden, da alle faner væsentligt peger dig mod at købe hosting til det domæne, du har.

NameCheap review-konto-dashboard

Det tog os et stykke tid at finde cPanel. Du skal åbne dit betjeningspanel, klikke på pil ned ved siden af ​​din hosting, trykke på en anden pil ned ved siden af ​​den pakke, du har købt, og til sidst klikke på “gå til cPanel.”

cPanel er det samme som for de fleste af vores bedste webhosting med cPanel-valg, uden for et afsnit øverst med Namecheap-eksklusive apps. De er ikke “eksklusive”, som Namecheap antyder, men det er en dejlig måde at organisere links til vidensbasen, webstedsbyggeren og Google Apps-centret på ét sted.

NameCheap review-cpanel

Namecheap er ikke svært at bruge, men det har ikke det samme fokus som f.eks. Kinsta (læs vores Kinsta-anmeldelse). Dashboardet er bygget til domænestyring, ikke webhosting, hvilket kan føre til forvirring, når du prøver at administrere dit websted.

Hostingtyper

På trods af at han er domæneregistreret som webhost, har Namecheap meget foregår, når det kommer til hostingtyper. I modsætning til iPage (læs vores iPage-anmeldelse) er den ikke begrænset til delt hosting, som tilbyder fleksibiliteten af ​​en større vært uden prismærket.

Det starter med delt hosting, men ligesom de fleste webhostes uden for, siger, Pagely (læs vores Pagely-anmeldelse). Delt hosting gemmer flere websteder på den samme server og får disse websteder til at dele ressourcerne. Namecheap eksemplificerer, hvor billig delt hosting kan være, men det kommer også med det lejlighedsvise problem med hastighed eller oppetid.

Ved siden af ​​de delte planer er de administrerede WordPress-planer. Baseret på prisfastsættelsen, der ligner delt hosting, antog vi, at dette kun var en kopi af den delte hostingopstilling med automatiske WordPress-opdateringer. Det er dog ikke det. Tværtimod bruger de administrerede WordPress-planer cloud-hosting, og som du kan læse i vores MDDHosting-anmeldelse, er det godt for WordPress.

Cloud-hosting er den tråd, der binder vores bedste webhosting med WordPress, der samles. Selvom dit websted stadig er placeret på en enkelt server, kan det opfordre til et netværk af underliggende servere for yderligere ressourcer. Kort sagt betyder det, uanset om dit websted oplever en trafikstigning, distribueret angreb på afslag på tjeneste eller noget andet, vil ressourcer være tilgængelige.

Det er dog ikke kun cloud WordPress-hosting. Den “administrerede” del af ligningen henviser til Namecheap vedligeholdelse af din version af WordPress. Selvom du stadig bliver nødt til at designe dit websted og udfylde det med indhold, vil Namecheap bekymre dig om sikkerhedskopier og WordPress-opdateringer gratis for dig.

Hvis du leder efter mere kraft til ikke meget mere, passer VPS-planer dig. Virtuelle private servere er virtuelle servere, der er vært på fysiske. Serverens computerressourcer er isoleret og opdelt mellem de virtuelle servere, hvilket giver en lignende oplevelse som dedikeret hosting uden ekstra omkostninger..

Namecheap’s VPS-planer er billige, og hvis du har læst vores A2 Hosting-anmeldelse, ved du, at det betyder, at de ikke er administreret. Du kan være i stand til at spørge kundesupport om råd, men servergendannelse, ændring af kernesoftware og undersøgelse af fejl vil give dig et ekstra gebyr pr..

Toppen af ​​serien viser dedikerede servere, som, som navnet antyder, giver dig en server til dig selv. Ligesom VPS-planerne er de dedikerede servere ikke administreret, hvilket betyder, at du bliver nødt til at håndtere fejl og opdateringer. Hvis prisen er for høj, kan du shoppe rundt på Namecheap’s liste over dedikerede servere.

Hastighed & Uptime

Vi tester webstedshastighed ved hjælp af Pingdom-hastighedstest og belastningspåvirkning. Vores proces er enkel: vi tilmelder dig en konto med den mest billige plan tilgængelige, installerer en tom kopi af WordPress og kommer til test. Selvom det ikke er en perfekt videnskab til lastningstider for websteder, prøver vi at få en så klar indikation af hastighed som muligt ved at køre vores test på denne måde.  

Namecheap klarede sig godt, men ikke nok til at optjene en plads i vores hurtigste guide til webhosting. Pingdom-hastighedstest gav den en 90 ud af 100, hvilket sandsynligvis er takket være Apache-serverne, som Namecheap bruger. Vi har set værter som A2 Hosting og MDDHosting bruge LiteSpeed-servere, som er et Apache-alternativ, med stor virkning, så det er noget, vi gerne vil se fra Namecheap i fremtiden.

NameCheap review-speed-test

Du kan også forvente, at hastigheden vil falde, når dit websted også er fyldt med indhold. De første to niveauer af delt hosting inkluderer ikke eAccelerator eller xCache, som er inkluderet i det øverste niveau. De tidligere cacher PHP-scripts i en sammenstillet tilstand, hvilket betyder, at de er i stand til at blive udført meget hurtigere, mens sidstnævnte gør det samme, men gemmer dem i serverens RAM.

Når det er sagt, havde vores Load Impact-test fremragende resultater. Load Impact er til vores formål et stresstestværktøj, selvom det kan gøre meget mere. Vi sendte 50 virtuelle brugere til webstedet over fem minutter, hvor Load Impact måler responstiden for hver bruger og antallet af anmodninger, der blev opfyldt.

Namecheap havde en næsten lige linje, når det kom til svartid og opfyldte enhver anmodning. Vi forventer, at den billigste delte pakke med hver vært vil bryde omkring 50 brugere, så derfor tester vi denne grænse. Namecheap passer dog ikke ind i denne kategori. Det var i stand til at følge med anmodninger og opretholde en lav responstid.

NameCheap review-load-effekt

Det tyder på, at der er masser af databehandlingsressourcer at gå rundt, så mange af spørgsmålene om delt hosting bør ikke komme op. Selvom vi ikke kan garantere, at det altid vil være tilfældet, var det under vores test.

Namecheap handler dog ikke kun med at levere hurtig hosting. Det giver også pålidelig hosting. Sikkerhedskopiering af din konto er en garanteret driftstid på 99,9 procent eller 100 procent, afhængigt af den hostingtype, du bruger. Forhandler- og VPS-planer har grænsen på 99,9 procent, hvilket grundlæggende betyder, at de første 45 minutter af nedetid i en måned ikke er berettiget.

Derudover leverer Namecheap en dags værdi af service for hver ikke-planlagt time, hvor serverne er nede. Som med de fleste webhosts, skal du kontakte support inden for 10 dage efter nedetid for at modtage kredit.

Sikkerhed

Namecheap har den trifekta af sikkerhedsfunktioner, vi ser efter: SSL / TLS-certifikater, malware-scanning og automatisk sikkerhedskopiering. Den sidste vare er ikke tilgængelig på alle planer, hvilket, selvom det er skuffende, giver mening i betragtning af hvor billig Namecheap kan være. Når det er sagt, er vi glade for at se SSL / TLS-certifikater og malware scanne på tværs af planer.

Et SSL / TLS-certifikat er vigtigt for webstedets sikkerhed. Den fortæller browseren, der besøger dit websted, at du kan have tillid til personlige oplysninger, som åbner en krypteret forbindelse mellem dit websted og den besøgende (læs vores beskrivelse af kryptering for specifikationerne i processen).

Namecheap inkluderer 50 Comodo PositiveSSL-certifikater til hver hostingpakke. Certifikatet på indgangsniveauet er velegnet til de fleste websteder, der ikke kræver meget personlig information fra brugerne. Hvis du for eksempel driver et forum eller accepterer betalinger på dit websted, skal du få et heftigere certifikat.

Malware-scanning er inkluderet i cPanel under navnet “virusscanner.” Du kan scanne dit websted for malware og andet cyberkriminalitetsrelateret vrøvl en gang om dagen og ikke mere. Når det er sagt, er det vigtigt at bemærke, at selvom værktøjet scanner dit websted, renser det ikke det. Hvis du identificerer et problem, bliver du nødt til at finde en anden måde at fjerne det på.

NameCheap review-virus-scanning

SSL / TLS-certifikater og scanning af malware er inkluderet i alle planer, men automatisk sikkerhedskopiering er det ikke. Den mest billige delte plan inkluderer ikke dem, men heldigvis gør enhver anden plan det. Du kan få adgang til dine sikkerhedskopier via cPanel, planlægge dem dagligt, ugentligt eller månedligt, downloade dem lokalt eller kopiere links til at dele.

Bag kulisserne er der også ModSecurity. Det er en open source-webapplikations firewall til Apache-servere, hvilket betyder, at den kan beskytte dig mod grim trafik, der kommer ind på serveren. Da det er open source, er der mange regler og konfigurationer, der kan indstilles for at sikre, at dit websted er så sikkert som det kan være.

Selvom vi gerne vil se sikkerhedskopier på alle planer, er sikkerhedssuiten imponerende. Springet til det andet niveau af delt hosting er det alligevel værd, med sikkerhedskopier som kirsebær på toppen. Det er svært at klage, når Namecheap tilbyder så meget i vejen for sikkerhed for så, ja, billigt.

Privatliv

Privatliv er en af ​​de ting, der er let at tale om, men vanskeligt at følge videre på. Namecheap lægger imidlertid sine penge, hvor deres mund er, og giver nogle af de bedre fortrolighedsforhold, vi har set fra en webhost. Det er langt fra datadrift, som vi har set fra Endurance International Group-mærker (læs vores FatCow-gennemgang for at få et eksempel på det).

Namecheap tilbyder gratis domænefortrolighed med alle domæner, det har. Domænesikkerhed erstatter de oplysninger, du registrerer på dit domæne med dummy-oplysninger, og maskerer effektivt din identitet. Da WHOIS-poster kan søges online, kan hvem som helst finde dine personlige oplysninger, hvis du ikke har domænefortrolighed.

Vi har set et par værter tilbyde gratis domænesikkerhed (læse vores WestHost-anmeldelse til et eksempel), men normalt kun på domæner, du registrerer hos udbyderen. Namecheap er usædvanligt, idet det også giver domænefortrolighed gratis ved domæneoverførsler, hvilket betyder, at hvis dit domæne er registreret med, siger, GoDaddy, kan du overføre det til Namecheap og beskytte dine personlige data.

Privatlivspolitikken er også sund, men Namecheap forbeholder sig retten til at dele ikke-personligt identificerbare oplysninger med reklame og forretningspartnere. Ikke desto mindre deles ingen personlige oplysninger, og i betragtning af at Namecheap støtter Fight for the Future og Electronic Frontier Foundation, er vi komfortable med at udlevere lidt data.

Support

Namecheap har et supportcenter, hvor du kan finde alle dens supportressourcer. Selvom de sædvanlige mistænkte er der – Namecheap indeholder links til billetbaseret support, live chat, feedback, statusopdateringer og mere – er der også et par usædvanlige supportressourcer.

Det inkluderer Namecheap API-dokumenter, som giver dig mulighed for at udføre domænesøgning, registrering og mere automatisk fra en applikation, du har oprettet. Selvom du kan bruge API til at sælge domæner, SSL / TLS-certifikater og mere, kan det også bruges til domæneovervågning og -styring.

NameCheap review-api

Hvis du har brug for hjælp, kan Namecheap også rumme det. Live chat og e-mail-support er tilgængelig døgnet rundt, og vi brugte begge under gennemgangen. Live chat er næsten lige så god som SiteGround’s, der siger noget (læs vores SiteGround-gennemgang). Svarene var hurtige og direkte og udviste en klar viden om de tekniske aspekter af tjenesten.  

Til selvhjælp er der en vidensbase, der er opdelt i Namecheaps produktkategorier. De komplekse sektioner, såsom “hosting”, er yderligere opdelt, hvilket gør det let at finde den artikel, du har brug for.

NameCheap review-vidensbase

Der er også mange artikler. Namecheap har tutorials, afklaringer og fejlfindingsvejledninger i hele vidensbasen, som hver indeholder en fremragende mængde detaljer. Selvom vores erfaring med menneskelig støtte var stor, skulle du ikke behøver at nå ud til meget i betragtning af, hvor dybt vidensbasen er.

Dommen

Namecheap siger alt hvad du har brug for at vide i navnet. Det er en billig webhost med en række funktioner, selvom den også har et par problemer. Vi kan godt lide hastigheden, sikkerhedsfunktionerne, domænefortroligheden og prisen, men manglen på gratis .com-domæneregistrering og uhyggeligt dashboard er irriterende problemer.

Hvad synes du om Namecheap? Har du planer om at prøve det? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map