Arvixe Review – Opdateret 2020

Arvixe Review

Arvixe er dyre og svære at bruge, såvel som at være en massiv smerte at opstille. Vi anbefaler, at du kigger andre steder, da vi havde for mange problemer til at nævne, at det kom i gang. Læs vores fulde Arvixe-gennemgang for en fuldstændig redegørelse for vores erfaringer.


Arvixe er et af mange webhostemærker, der ejes af Endurance International Group, og ligesom dets søskende HostGator og Bluehost vil det ikke snart blive vores bedste webhostguide. Når det er sagt, selvom det var et uafhængigt tilbud, ville det ikke gøre det. Den irriterende webside og det daterede websted efterlod os spekulerer på, om tjenesten stadig fungerer.

I denne Arvixe-gennemgang taler vi om vores mest negative oplevelse, da vi prøvede tjenesten. Så meget arbejde var involveret i at få vores hjemmeside til at fungere, at der var lidt plads til noget andet. Vi taler stadig om funktionerne, hastigheden, brugervenligheden og sikkerheden i tjenesten, selvom de er overskygget af opsætningen.

Selv uden det er det svært at anbefale Arvixe. Priserne er høje, pakkerne er ikke attraktive, og brugervenligheden er ærligt talt dårlig. Det er en middelmådig udbyder i enhver henseende med en særlig dårlig ydelse, når det kommer til konfiguration.

Arvixe-Slider1

Arvixe-slider2

Arvixe-slider3

Arvixe-slider4

Arvixe-slider5

Tidligere

Næste

Styrker & Svagheder

Alternativer til Arvixe

Funktioner

Arvixe har ikke mange funktioner uden for hvad der er inkluderet i en normal cPanel-implementering (læs vores bedste webhosting med cPanel-guide). Når det er sagt, er de inkluderede godbidder ikke dårlige, og selvom vi ønskede at se mere for sikkerhed, tilfredsstiller det samlede funktionssæt.

Skønt gennemsnittet i næsten enhver henseende har Arvixe en usædvanlig funktion. Uden for A2 Hosting er det en af ​​de få webhosts, der tilbyder Linux- og Windows-servere, hvilket betyder, at du kan vælge det operativsystem, der bedst passer til det websted, du bygger. Windows-planer er dyrere, som de normalt er, men vi kan godt lide at se muligheden uanset.

Ellers er det standardprisen. Du får Softaculous app-installationsprogrammet, der indeholder scripts til WordPress, Joomla, Drupal og mere, samt $ 200 i annoncekreditter fordelt på Bing og Google.

Du får også en webstedsbygger, som bliver stadig mere almindelig. Som med de fleste webhosters vil builderen, der leveres af Arvixe, få dig forbi, men du er bedre stillet med en af ​​vores bedste webstedsbyggere. Vi anbefaler Wix (læs vores Wix-anmeldelse).

Noget at bemærke er, at da vi forsøgte at starte webstedsbyggeren, blev vi mødt med en advarselsside fra Google om, at vores forbindelse muligvis ikke er sikker.

Hvad der mangler er sikkerhedsfunktionerne. Skønt Arvixes sikkerhed generelt er sund, betales mange af de gratis sikkerhedsfunktioner hos andre webhosts her. For eksempel leveres standard delt hosting ikke med et gratis SSL / TLS-certifikat.

Oversigt over Arvixe-funktioner

Arvixe-logowww.arvixe.com

Start fra $ 700 per måned Alle planer

Servertyper

Delt hosting

VPS Hosting

Administreret WordPress

Cloud Hosting

Dedikeret hosting

Forhandler-hosting

Usablity

FTP-adgang

SSH-adgang

cPanel

Root Access

Daglige sikkerhedskopier

Webstedsbygger

Services

SEO

Marketing

Webstedsdesign

Sikkerhed

Domænes privatliv

SSL-kryptering

Fjernelse af malware

Web-applikations Firewall

To-faktor godkendelse

DDoS-beskyttelse

SFTP

Support

E-mail support

Telefonstøtte

Support til live chat

Vejledninger

Brugerforum

Vidensdatabase

24/7 support

Prisfastsættelse

Arvixe er en af ​​de dyrere værter derude, med flerårssatser over nogle udbyders månedlige priser. Webstedets daterede udseende hjælper heller ikke meget og gør det vanskeligt at vide, hvad du køber. Det er mere bekymrende for det næste afsnit, men brugervenlighed kommer stadig frem her.

På webstedet kan du se den pris, der er annonceret “så lav som.” Det svarer til den månedlige sats, du betaler, hvis du køber to år på forhånd, hvilket vi har afspejlet i tabellen ovenfor. Arvixe tilbyder planer i varigheder på et, tre og seks måneder samt et og to år med seks måneder og derover modtagende rabatter.

Rabatten er dog forfærdelig. Bluehost, som er et andet stjernebarn fra Endurance International Group, starter omkring $ 4 pr. Måned på flerårsplaner og fornyes med kun $ 8 om måneden (læs vores Bluehost-anmeldelse). Arvixe starter højt på $ 7 om måneden for flerårsplaner og fornyes til ca. $ 10 pr. Måned.

Uanset hvordan du skiver det, er Arvixe dyrt. Mere irriterende end den høje prislapp er den underlige prisfordeling. For eksempel starter forretningsplaner ved $ 25 pr. Måned, men der er en “pro” -version tilgængelig for $ 38 om måneden. Den eneste forskel mellem dem er, at “pro” -planer tilbyder ubegrænsede domæner, mens standardforretning kun tilbyder seks. Det samme gælder for Personal.

Sådan sælges ikke webhosting længere. Tag f.eks. Hostinger. Det tilbyder tre niveauer af delt hosting, og ligesom Arvixe er der en grænse for antallet af domæner, du kan være vært for på den billigste plan. Når det er sagt, kommer de dyrere planer med ekstra behandlingskraft, funktioner som daglige sikkerhedskopier og en højere båndbreddegrænse (læs vores Hostinger-gennemgang).

Arvixes opdeling mellem pro- og non-pro-versioner giver ikke mening, og den massive prisstigning mellem de to betyder, at du ender med at betale meget mere, hvis du har brug for mere end seks domæner.

Heldigvis er der en anstændig pengene-tilbage-garanti. Arvixe giver dig 45 dage til at skifte mening, som, skønt ikke så generøs som InMotion Hosting’s 90-dages vindue, ikke er dårlig (læs vores anmeldelse af InMotion Hosting).

Brugervenlighed

Arvixes websted er dateret, og skønt et grimt ansigt ikke i sig selv skaber dårlig brugbarhed, gør det i dette tilfælde. Der er en overvældende mængde information på produktsider, at negle priserne for hostingtyperne er forvirrende, og meget af informationen på produktsider er ikke relevant for mange brugere.

At strømline processen ville hjælpe, men heldigvis slutter bekymringerne et øjeblik under kassen. Det er næsten en kulkopi af Hostgators kasseside, hvilket ikke er overraskende i betragtning af at de begge er ejet af det samme firma. Der er dog tilføjelser, der kan være forvirrende.

Arvixe review-kassen

Der er også meget forvirring omkring den pris, du betaler. Den mest billige delte plan koster $ 168 i to år på skrivende tidspunkt. I bunden siger det, at planen vil fornyes ved $ 168 to år fra den dato, du tilmelder dig, men den siger også, at “introduktionspriser gælder for den første periode.” Det er den indledende pris, så hvad giver?

Problemerne slutter ikke der. Efter tilmelding kunne vi ikke logge ind. Adgangskoden, vi indstillede, virkede ikke, og efter at have anmodet om en nulstilling af adgangskode, fik vi en e-mail, hvor vi bad om at bekræfte vores identitet, hvilket i dette tilfælde betød at uploade en fuld farve , foto-id. Vi har gennemgået en masse udbydere af webhosting, og ikke en gang har vi set en bekræftelsesproces som den.

Svar på e-mailen virkede ikke, på trods af at det var det, vi fik at vide. Endelig nåede vi til support for at spørge om det, hvilket krævede, at vi uploade dokumentet igen. Efter det hele fiasko, kunne vi logge ind.

Vi kunne dog ikke gøre noget med vores hosting. Som om det ikke var nok med at håndtere verifikation, var vores konto “verserende” uden nogen forklaring på, hvad det betød. Endnu en gang havde vi brug for support, og denne gang tog det to runder, fordi supportagenten ikke fuldt ud aktiverede vores konto første gang.

Arvixe review-client-område

Når vi logget ind, kunne vi ikke få adgang til cPanel. I klientområdet, som faktisk er godt, omdirigeres linket til at logge på cPanel netop tilbage til klientområdet. Vi nåede ud for at støtte for tredje gang, og ventede igen i fem til 10 minutter, mens repræsentanten trak vores kontooplysninger op.

Brugervenligheden ud over tilmelding er ikke dårlig. Arvixes kontoudashboard viser de vigtigste oplysninger, herunder båndbredde og diskbrug, i et letlæseligt format sammen med hurtige links til vigtige cPanel-elementer. Derudover viser det dine faktureringsoplysninger, herunder hvornår den næste betaling forfalder, og hvor meget de vil koste.

Der er intet at bemærke i cPanel bortset fra det faktum, at det er cPanel. Det er omtrent så lager som du kan få, hvilket ikke er en dårlig ting, men det er heller ikke noget specielt. Hvis du vil se, hvordan et frygteligt kontrolpanel ser ud, skal du læse vores 1&1 anmeldelse af webhosting.

Arvixe review-cpanel

Når det er sagt, overskygges enhver arvixe-gevinst i kontrolpanelet af den forfærdelige installationsproces. Vi antager, at det, vi gik igennem, ikke er processen for alle, men det skete for os, og det er generelt et godt tegn på, at det er sket før. Den irriterende opsætning fik os til at lukke bogen om en historie, der lige var begyndt, og som aldrig er god.

Hostingtyper

Arvixe tilbyder delt, VPS, dedikeret og cloud hosting. Opstillingen er mere kompliceret end det, med en opdeling mellem to typer delt hosting, men det koger dybest set ned til det. Desværre tilbydes administreret WordPress ikke, så læs vores bedste webhosting til WordPress-guide, hvis du er interesseret i det.

Vores Kinsta-gennemgang kan også være nyttig, i betragtning af, at der er lidt strøm uden for delt hosting til WordPress. Arvixe opdeler sin delte hosting i personlige og forretningsklasser, som hver findes i to lag med Linux eller Windows, ligesom A2 Hosting (læs vores A2 Hosting-anmeldelse).

Som nævnt er den eneste forskel mellem de to niveauer antallet af domæner, du kan være vært for. Ellers er de de samme. Når det er sagt, kan vi godt lide, at du kan vælge mellem Windows og Linux.

Der er også forhandlerhosting, men det er bare en delt pakke, som du godt kan videresælge. Priserne er ikke de værste, men vi kan godt lide SiteGrounds kreditbaserede tilgang til forhandler-hosting meget mere (læs vores SiteGround-gennemgang).

VPS-planer, der leverer dedikerede ressourcer på en delt server, tilbydes, men vi anbefaler ikke dem. Prisen er meget højere end konkurrenceens, og specifikationerne er middelmådige. Udviklere vil heller ikke være i stand til at spare penge, idet Arvixe kun tilbyder administrerede VPS-planer.

Der er også dedikeret hosting og skyhosting, og vi samler kun dem sammen, fordi Arvixe gør det. Under fanen “DedicatedClass” finder du dedikerede servere og sky-servere, hvor sidstnævnte ser ud til, at det var skohulet på et tidspunkt. Specifikationerne er ikke forfærdelige, men prisen er høj, så det er bedst at se andre steder. Vores Pagely anmeldelse er et godt sted at starte.

Opstillingen er ikke dårlig, men priserne er høje overalt. De vigtigste typer af hosting er repræsenteret og med en masse fleksibilitet takket være valget i OS. Alligevel får den høje pris og manglen på administreret WordPress serien mindre end ønskelig ud.

Fart & Uptime

Hastighed er et af de første områder, vi vurderer med en webhost. Det er let at komme op og køre, giver en solid base, hvorpå resten af ​​tjenesten kan baseres, og i modsætning til de fleste områder er den objektiv.

Når det er sagt, var det den sidste ting, vi kunne sms til Arvixe. Vores hjemmeside tog over fire dage at komme online takket være de flere gange, vi var nødt til at nå ud til support. En del af problemet var navneserverne. DNS-udbredelse – som er bedre forklaret i vores vejledning til DNS-poster – bør ikke tage mere end 24 timer, men det var over tre dage, før vi så noget.

Det var fordi, til trods for at vi havde afviklet betaling og nødt til at støtte to gange for at bekræfte, at vores konto var blevet aktiveret, blev vores websted aldrig oprettet på serveren. Vi tilbragte næsten en hel arbejdsuge på at få tjenesten til at fungere og bekræfte, at den skulle være, kun for at få at vide, at vores penge blev taget, men at tjenesten ikke var aktiv.

Arvixe review-inaktivt

Når vi fik arbejdet på webstedet, testede vi hastighed ved hjælp af Pingdom-hastighedstest og belastningspåvirkning. Oprindeligt returnerede Pingdom Speed ​​Test en perfekt score med en belastningstid på omkring 200 millisekunder og en 100 ud af 100. Det viste sig, at det ikke var en rigtig repræsentation af webstedet, selvom.

Vi kørte testen ved hjælp af en tom version af WordPress, men uanset årsagen var WordPress ikke installeret i roden af ​​webstedet. Det betyder, at når du besøger vores testdomæne, vil du blive mødt med et indeks på webstedet i stedet for WordPress. Hvorfor WordPress installeret sådan, er uden for os.

Vi fik mere fornuftige resultater, når vi omdirigerede testen, hvor Arvixe scorede en 90 ud af 100. Når det er sagt, kom det meste af vores ventetid fra hosting, ikke DNS-anmodninger eller SSL-håndtryk. På grund af dette antyder vores resultater, at Arvixe kunne være hurtigere.

Arvixe review-speed-test

Det understøttes af vores Load Impact-test. Vi sendte 50 virtuelle brugere til webstedet i løbet af fem minutter, og selvom Arvixe var solid i starten, modtog den et større end gennemsnitligt antal HTTP-fejl, efterhånden som brugerbelastningen steg, hvilket antydede, at serverens ressourcer blev skubbet til deres grænse.

Arvixe review-load-effekt

Hvad angår oppetid, er der en garanti på 99,9 procent, der giver dig en måneds service, hvis dit websted falder under denne tærskel. I betragtning af at vi havde fire dage uden service, ville det falde ind under garantien, men da vi nåede ud til at støtte, var der ingen omtale af en kredit. Hold ikke vejret.

Sikkerhed

Af de mange mangler, Arvixe har, er sikkerhed ikke blandt dem. Alle planer leveres med et imponerende udvalg af sikkerhedsfunktioner, der ligner noget, der blev overført fra Arvixes glansdage.

Din server er beskyttet med brute force attack attack, en firewall, redundante strømforsyninger, konstant netværksovervågning og natlige sikkerhedsopdateringer.

Når det er sagt, det, der så attraktivt ud for et par år tilbage, har mistet sin glans. For eksempel tilbyder Arvixe distribueret angreb-svar på angreb på afslag på tjeneste. Det er svar, ikke beskyttelse, hvilket betyder, at det kan afbøde et DDoS-angreb, når det er startet, men det tager ikke proaktive forholdsregler for at forhindre dem i at forekomme.

Et andet eksempel kommer med SSL / TLS-certifikater. For et par år tilbage blev SSL-certifikater næsten udelukkende betalt, men de fleste webhoste inkluderer et lavt niveau-certifikat gratis nu. DreamHost og InMotion Hosting er blandt dem, der gør, men endda Arvixes partnere Bluehost og HostGator inkluderer en.

Der er heller ingen automatiske sikkerhedskopier, hvilket er vigtigt, især for WordPress. Læs vores guide til manuel sikkerhedskopiering af dit websted, så du ikke mister dit arbejde.

Når det er sagt, er der et glimt af moderne bekvemmeligheder med ting som gratis Cloudflare-integration. Sikkerheden er solid, men nogle af de godbidder, som andre værter inkluderer gratis, vil koste dig på Arvixe.

Den eneste blotte undladelse er fjernelse af malware. Selvom en betalt tjeneste næsten overalt, giver Arvixe ikke engang en måde at scanne dit websted på. I betragtning af at SiteLock er en del af Endurance International Group som Arvixe, ville det være dejligt at se en dybere integration med denne platform.

Privatliv

Arvixe ejes af Endurance International Group, og hvis du har læst vores HostGator-gennemgang, ved du, at det betyder, at brugernes privatliv ikke er den største bekymring. Da alle Endurance International Group-mærker deler en privatlivspolitik, gælder de bekymringer, vi havde med HostGator, Bluehost og iPage, også for Arvixe.

Lad os starte med domænefortrolighed. Når du registrerer et domæne, registrerer du også en masse personlige oplysninger, der er kendt som en WHOIS-registrering. Disse poster er online, hvilket betyder, at dit navn, adresse, telefonnummer og mere er offentligt søgbare og kan bindes tilbage til det domæne, du ejer.

Domænesikkerhed omgår det ved at udskifte dine oplysninger med registratorens, og ligesom DreamHost brugte Arvixe dem gratis (læs vores DreamHost-anmeldelse). En post i Arvixes vidensbase, der blev oprettet i 2009, taler om gratis domænefortrolighed, men det blev redigeret i 2015 for at afspejle, at tjenesten ikke længere tilbyder den.

Arvixe review-domain-privacy

Det er dog ikke så overraskende. Endurance Insurance Group erhvervede Arvixe i slutningen af ​​2014, hvilket antydede, at ændringen i domænenes privatliv kom fra de beføjelser, der måtte være. Det kører nu $ 10 pr. År for et enkelt domæne, som, selvom det ikke er dyrt, helt klart er et kontantfang fra oven.

Privatlivspolitikken er også dårlig. Endurance International Groups holdning er ikke i kundens fordel. Privatlivspolitikken skitserer, at den vil sælge dine personlige oplysninger til og dele dem med enhver, den ønsker. Blandt listen over virksomheder, det deler dine oplysninger med, er Facebook, Google, Amazon Web Services, WPBeginner, Bing og Yahoo.

Der er også meget intern deling. Endurance International Group er et massivt firma med flere webhosts og domæneregistratorer fanget på sit web. Der er også perifere produkter, inklusive SiteLock og MOJO Marketplace.

Kort sagt betyder det, at Endurance International Group ved, at du lige har købt et domæne og muligvis har brug for webhosting, eller at du lige har lanceret et WordPress-websted og har brug for et tema fra MOJO Marketplace. Privatlivspolitikken giver den mulighed for at dele så meget information, som den vil internt, hvilket ser ud til at være et forsøg på at holde dig lukket i det system, det har oprettet.

Den eneste bekymring her er at sælge flere produkter og ikke beskytte dit privatliv. Ændring af domænenes privatliv er en klar demonstration af det.

Support

Support er anstændigt, men intet særligt. Ligesom andre Endurance International Group-mærker er supportpersonalet nyttigt, hvis nøjeregnende og upersonligt. Alligevel kan du finde svar på de spørgsmål, du straks har.

Du kan kontakte Arvixe via live chat eller e-mail, men det er ikke klart, hvornår denne support er tilgængelig. På siden “Kontakt os” siger det, at support er tilgængelig 24/7, men de afdelinger, der beskæftiger sig med fakturering, migration og misbrug, er det ikke. Specielt for de første to vil vi kategorisere dem som generel support, så der er behov for afklaring.

Arvixe review-kontakt-side

Uden for den direkte kontakt er der en vidensbase, som du kan få adgang til ved at klikke på knappen “supportcenter” hvor som helst på Arvixes websted. Irriterende åbner vidensbasen et separat underdomæne uden mulighed for at navigere tilbage til startsiden.

Videnbasen er ikke dårlig, men den daterede navigation gør det vanskeligere at komme rundt, end det er med andre tilbud. Alligevel afhjælpes problemet med klare kategorier og en søgefelt. Desværre finder du ikke meget hjælp. Selvom der er mange artikler i vidensbasen, gør mangel på detaljer og visuelle referencer dem vanskelige at følge.

Arvixe review-vidensbase

Ved siden af ​​knappen “supportcenter” er knappen “diskussionsforum”, som vi antog førte til et forum. Det gjorde det ikke. Tværtimod er diskussionsforholdet noget af en opslagstavle, der specificerer status for servere og kommende vedligeholdelse.

Generelt er support ikke dårlig, men andre værter giver mere oomph. Det føles som Arvixe sætter et blødt minimum, når det kommer til at skabe supportressourcer, og selvom det betyder, at du kan finde svar, er det ikke den mest behagelige oplevelse.

Dommen

Arvixe er ikke imponerende, men det er heller ikke dårligt. Hastigheden er anstændig, selvom brug i den virkelige verden kan forårsage problemer, og sikkerhedsfunktionerne er ikke forfærdelige.

Når det er sagt, kan vores oplevelse af at oprette vores websted ikke ignoreres, og fordi det skete for os, kan vi ikke forestille os, at vi er den første. Brugervenligheden er frygtelig, hvilket ikke ville være et problem, hvis det ikke var for vores websted, der aldrig blev føjet til serveren.

Generelt er Arvixe dyrt og ikke prisen værd, selv når vores erfaring ikke er indregnet i. Du har det bedre med at læse vores andre webhostinganmeldelser.

Hvad synes du om Arvixe? Var vores oplevelse en outlier? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me