Sådan ses Twilight Zone i 2020 i 2020

Twilight Zone er tilbage og bedre end nogensinde. Det klassiske sci-fi / horror-show er dukket op med Get Outs Jordan Peele ved roret. Skønt Rod Serlings hjemsøgende fortælling er tidløs, har Twilight Zone udviklet sig til et moderne show med kameraarbejdet og handler det altid fortjent.


I denne vejledning til, hvordan man ser The Twilight Zone, vil vi detaljeret forklare enhver måde at underkaste dig de underlige og uhyggelige historier, den snurrer om. Vi starter med at dække den officielle måde at streame den på, som er den eneste måde at se den på, før vi går videre til måder, du kan få episoder gratis på. Den første episode streames dog allerede på YouTube, så tjek det ud.

Se Twilight Zone Online

Twilight Zone produceres af CBS, så overraskende er det CBS, der udsender det. Det er dog ikke på tv. I det, der ser ud som et klart marketingskub, viser CBS kun The Twilight Zone på sin CBS All Access-streamingplatform, som indtil nu har haft et par anstændige shows, men intet værd at prisen for adgang.

den-tusmørke-zone-cbs

Når det er sagt, giver CBS All Access ironisk nok ikke alle adgang. Det er kun tilgængeligt i USA, hvilket betyder, at hvis du bor et andet sted, er du heldig uden et virtuelt privat netværk. VPN’er, som vi vil tale meget om i hele denne guide, kan få dig til at se ud som om du er et andet sted praktisk taget.

Kort sagt forbinder VPN’er dig til en anden server, før de sender dig til det åbne internet, og erstatter effektivt placeringsoplysninger, der muligvis er kommet med din forbindelse. Det skyldes, at ved hjælp af VPN-protokoller er din forbindelse krypteret, hvilket blokerer nogen fra omverdenen til at se, hvad du laver (læs vores beskrivelse af kryptering).

Når det hele er gjort, ser du ud som om du er i USA til CBS All Access, når du i virkeligheden kan være overalt i verden. Du kan læse vores bedste VPN til USA for henstillinger, men vi foreslår ExpressVPN i de fleste situationer (læs vores ExpressVPN-gennemgang).

Se Twilight Zone gratis

CBS All Access kræver et abonnement, og det er dyr. Standardplanen med annoncer er $ 6, og planen uden annoncer er $ 10. I betragtning af hvor nøgen platformen føles uden for The Twilight Zone, kan det være en bedre ide at finde en strøm online gratis.

Når vi gennemser rundt, fandt vi, at Couchtuner har de to første episoder, som i skrivende stund er de eneste to, der er blevet frigivet. Når det er sagt, er en VPN lige så vigtig her. Lav ikke fejl, disse streamingwebsteder deltager i krænkelse af ophavsret, og det kan være bundet tilbage til dig.

Vi siger ikke, at politiet kommer til at buste ned ad din dør, men det er en god ide at skjule din trafik for dine internetudbydere og regerings snoopers.

Vores bedste VPN til streaming-guide forklarer, hvorfor du ønsker en VPN til dette formål, og giver også vores top fem anbefalinger. Selvom ExpressVPN er fantastisk til streaming, er CyberGhosts dedikerede streaming-servere det også et fremragende valg (læs vores CyberGhost-anmeldelse).

Du bør også tjekke vores bedste antivirus-softwareguide, fordi disse skitserede strømme er de bedste ejendomme til malware. Vores øverste valg, Bitdefender, beskytter dig i realtid mod cyberkriminalitet og beskytter dig mod selv de vildeste skemaer online (læs vores Bitdefender Antivirus-anmeldelse).

På samme linje er vores bedste pop-up-spærre samt vores artikel om 99 gratis værktøjer til beskyttelse af dit privatliv, så tjek også dem her.

Se Twilight Zone på Kodi

Du kan også se The Twilight Zone på Kodi eller rettere gennem Kodi. Som forklaret i vores omfattende Kodi-guide er det en front-interface til medieservere, der traditionelt bruges som en måde at få adgang til film, musik og tv-shows fra en harddisk på din sofa. Kodi kan dog være meget mere ved hjælp af tilføjelser.

Vores bedste guide til Kodi-tilføjelser viser vores officielle og uofficielle tilføjelser, men for at se The Twilight Zone vil du holde dig til det uofficielle afsnit. Til streaming er de bedste valg Exodus og Covenant (læs vores hvordan man installerer Covenant-guide). Hvis alt det virker overvældende, skal du læse vores hvordan man bruger Kodi-guide til at give mening om platformen.

I det væsentlige udfører disse tilføjelser den samme opgave som Couchtuner eller enhver anden streamingplatform. I stedet for at være vært for strømme, ser add-on imidlertid simpelthen rundt på internettet for dem og serverer dem til dig gennem Kodi.

Igen er der spørgsmål her, hvoraf mange forklares i vores Kodi juridiske vejledning. Du har brug for en VPN, og en antivirus skader heller ikke. Vores bedste VPN til Kodi-guide er godt sted at se ud, men du kan også bruge en topindstilling fra vores VPN-anmeldelser.

Se Twilight Zone Torrent

Til sidst, hvis du ønsker at undgå streaming, kan du falde tilbage på torrenting. Når vi kiggede hurtigt på populære torrenting-websteder, fandt vi flere muligheder for de to første episoder, og vi kan kun antage, at nye episoder vil blive uploadet, når de er frigivet. Da det er et streaming-eksklusivt show, kan vi forestille os, at de også vil blive uploadet hurtigt.

den-tusmørke-zone-torrent

Igen er en VPN vigtig, når du torrenser. Du åbner en forbindelse mellem din maskine og flere andre, så hvis den går direkte tilbage til dig, kan du have problemer. Tjek vores bedste VPN til torrenting guide for anbefalinger. For at forkæle rangerer NordVPN dog først (læs vores NordVPN-anmeldelse).

Der er også det juridiske spørgsmål, som er alt for kompliceret til denne vejledning. Du kan læse vores torrenting ulovligt stykke for detaljerne om det.

En antivirus er også vigtig her, fordi der ikke er nogen måde at være sikker på, hvad der er inde i hver fil, før den er på din maskine. Bitdefender fungerer godt, men til beskyttelse skal du læse vores mest sikre antivirus-softwareguide. Bitdefender vinder stadig der, men F-Secure er ikke langt bagefter (læs vores F-Secure Antivirus anmeldelse).

Afsluttende tanker

Sådan kan du se The Twilight Zone. CBS All Access er ikke en dårlig platform, men Twilight Zone er den første eksklusiv, der virkelig sælger den. Hvis du er skeptisk som os, kan du bruge en af ​​de alternative metoder til at se, om du kan lide showet først. Bare sørg for, at du bruger en VPN og antivirus i processen.

Hvis du antager, at du er en streamingfan, bør du tjekke vores streamingarkiv. Der finder du guider som denne til at se de nyeste film og tv-shows samt et par generelle guider til at forblive beskyttet. Fra skrivende tidspunkt offentliggjorde vi for nylig den bedste VPN til HBO Now, og hvordan man ser The Big Bang Theory, så tjek dem ud.

Hvordan ser du The Twilight Zone? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map