Den bedste billedbaserede sikkerhedskopi og kloning af 2020

Når det kommer til sikkerhedskopiering, er meget af fokuset her på Cloudwards.net på fil-for-fil-backup-løsninger til skyen: IDrive, CrashPlan og Backblaze, for at nævne et par favoritter. I løbet af denne roundup flytter vi fokus for at diskutere de bedste valg til billedbaseret backup i stedet.


Da billedbaseret sikkerhedskopiering primært favoriseres af systemadministratorer og udviklere, fokuserer vi meget af diskussionen på forretningsorienterede løsninger, der kan håndtere både arbejdsstation og servere. At lede kursen er meget skalerbar CloudBerry Backup, fulgt fjernt af Acronis Backup 12 og Handy Backup.

Vi berører også det bedste hjemmebilledbaserede backupværktøj, Acronis True Image, og introducerer dig til et kraftfuldt, gratis billedbaseret værktøj i EaseUS Todo Backup Free. Med de værktøjer, der er præsenteret i denne artikel, skal alle være i stand til at gøre deres egen billedbaserede sikkerhedskopi.

For en tl; dr-version af denne artikel, tjek vores top thy bedste disk image backup software fra 2020 video nedenfor.

Hvorfor du skal bruge billedbaseret sikkerhedskopi og klone din harddisk

De fleste mennesker, der sikkerhedskopierer deres enheder, er bekendt med filbaserede sikkerhedskopieringsværktøjer. Filbaseret sikkerhedskopi gemmer individuelle filer og mapper. Du mærker de mapper og filer, du vil tage backup af, og værktøjet håndterer ting derfra. For at se på de øverste muligheder, se de bedste cloud backup-tjenester fra 2020

Problemet med filbaseret sikkerhedskopi er, at det er muligt at overse, inklusive visse filer i din sikkerhedskopi. Selvom nogle filbaserede sikkerhedskopieringstjenester automatisk sikkerhedskopierer alle filer af en bestemt type (dvs. dokumenter, fotos, videoer), sikkerhedskopieres andre filer, f.eks. Systemfiler, ikke.

Det gør filbaseret sikkerhedskopi til et dårligt valg for drev med følsomme data, især hvor forretningsregler og produktionssystemer er involveret. Billedbaseret sikkerhedskopi løser problemerne i filbaseret sikkerhedskopi ved at lave en byte-by-byte-kopi af din arbejdsstation eller serverdrev.

Fordi du ikke behøver at genopbygge hele dit system i tilfælde af et nedbrud eller andet problem, betyder billedbaseret sikkerhedskopi også hurtigere katastrofegendannelse i tilfælde af en servernedbrud og derfor skaber en bedre backup-strategi for dem, der har brug for deres filer tilbage hurtigt.

Både virksomheder og forbrugere kan også drage fordel af billedbaseret sikkerhedskopiens evne til hurtigt at genopbygge beskadigede systemer eller overføre kopier af din harddisk til større drev. Ved at tage sikkerhedskopi af dine systemfiler betyder det, at du ikke behøver at geninstallere dit operativsystem eller dine programmer. Du indlæser bare billedet, og du er i orden.

Billedbaserede sikkerhedskopiefunktioner

Ikke alle billedbaserede sikkerhedskopieringsværktøjer er ens. Mens Carbonite Plus f.eks. Understøtter backup af skrivebordsbilledet, skal du gemme dit billede lokalt, og du kan ikke gendanne billedet på ny hardware. Vores valg nedenfor giver generelt mulighed for at gøre en langt større række ting end andre, mere forbrugersindede muligheder.

Her er et kig på grundlæggende funktioner, som vi anser for væsentlige for en top billedbaseret løsning.

FeatureBeskrivelseCloudBerry-sikkerhedskopiAcronis Backup 12Praktisk sikkerhedskopi
Sky lagringGemmer din billedfil på en ekstern server til sikker opbevaring
Flere cloud-lagringssupportVælg din foretrukne skylagringsleverandør (dvs. Amazon S3, Azure, Google Cloud)
Gendannelse af bare metalGendan for at køre uden at skulle indlæse et operativsystem eller anden software
Gendan billede til forskellig hardwareGendan billede på enheder med anden hardware
USB-flashgendannelseGendan via USB Flash direkte fra skyen
Gendannelse på filniveau fra billedeGennemse filer i billedet og gendanne specifikke filer i stedet for fuld sikkerhedskopi
Gendan billede til sky VMGendan Windows Server til Amazon EC2 eller Azure VM
Image backup-komprimeringZip billedfiler for at reducere den anvendte plads og båndbredde
Planlagte sikkerhedskopierPlanlæg tilbagevendende sikkerhedskopiering af drevbilleder
Begivenhedsbaserede sikkerhedskopierOpret automatisk en billedbaseret sikkerhedskopi, når visse brugerdefinerede begivenheder opstår.
Privat ende-til-ende-krypteringKrypter filer, før de sendes til skyen med kun en privat nøgle

1. CloudBerry Backup (CloudBerry Labs)

CloudBerry Labs startede i 2008 med CloudBerry Explorer, en gratis filhåndtering. Et år senere blev CloudBerry Backup introduceret, som giver mulighed for automatisk sikkerhedskopiering af filer, mapper og systembilleder, i fokus i denne artikel.

Snarere end at opbygge og køre sine egne datacentre, fra starten designede CloudBerry sin software til at integrere med Amazon S3. Gennem årene har virksomheden tilføjet flere og flere integrationspartnere ud over Amazon.

I dag giver CloudBerry Backup dig mulighed for at integrere med over 20 forskellige cloud-lagringstjenester, og du kan vælge enhver, du ønsker. Udover Amazon S3 inkluderer populære valg Amazon Glacier, Azure, Google Cloud og Rackspace. Men der er mange flere, inklusive lavprisindstillinger som Backblaze B2.

Planer og priser

Fordelen ved at kunne vælge den cloud-lagringsintegration, som du er mest komfortabel med, er, at forskellige leverandører tilbyder forskellige prispoint, serverplaceringer og funktioner. Med valgfriheden kommer flere muligheder for skalerbarhed og omkostningskontrol.

Endnu bedre er CloudBerry Backup ikke en abonnementstjeneste. Du betaler en engangssoftwarelicensomkostninger med flere forskellige licensudgaver tilgængelige.

Den billigste udgave er backup af arbejdsstationer til Windows, Mac eller Linux, som hver koster $ 29,99 per computer. Desværre er arbejdsstationssoftwaren kun filbaseret sikkerhedskopi og ikke billedbaseret som nogle af de andre tjenester, der er omfattet af denne artikel. 

Forhåbentlig er det noget, CloudBerry Labs vil ordne, da billedbaseret desktop-backup til den pris kun ville øge afstanden mellem den bedste Windows Server-sikkerhedstjeneste og resten af ​​kandidaterne. 

Du kan dog lave billedbaseret workstation-sikkerhedskopi med den dyrere, men mere populære Windows Server-licens. CloudBerry har også licenser til SQL Server og Exchange. Så er der den ultimative licens, der inkluderer alt.

OBS: De interne data i tabel “130” er beskadiget!

Husk, at du også skal betale for dine lageromkostninger for uanset cloud-lager, du vælger for at integrere CloudBerry Backup med. De fleste leverandører opkræver opbevaring månedligt pr. Opbevaret gigabyte.

Månedlige Cloud Storage-omkostninger pr. GB af leverandøren

Multi-regionalRegionalKølig opbevaring
Azure$ 0,0458$ 0,0208$ 0,0152
Amazon S3N / A$ 0,023$ 0,004
Google Cloud$ 0,026$ 0,020$ 0,007
Backblaze B2N / A$ 0,005N / A

For regional opbevaring fungerer det til ca. $ 20 pr. 1 TB pr. Måned for Azure, Amazon og Google og $ 5 pr. Måned for Backblaze.

Desuden opkræver leverandører også brug for uploads, overførsler og andre operationer. Typiske priser, inklusive for disse tjenester i ovenstående tabel, gennemsnit omkring $ 0,05 pr. 10.000 transaktioner. Disse satser kan dog være meget mere til koldopbevaring, beregnet til arkivering og katastrofegenskab snarere end aktiv brug. Google Cloud Coldline-transaktioner kan for eksempel koste op til $ 0,10 pr. 10.000 transaktioner.

Brugererfaring

CloudBerry Backup-processer, inklusive billedbaseret sikkerhedskopiering og gendannelse, styres via tjenestens desktop-applikation. Oplevelsen er lige så funktionsrig som ethvert business-klasse backupværktøj, vi har testet.

Vi vil ikke bruge tid på at køre gennem alle specifikationerne, da fokuset her er på image backup, men sørg for at tjekke vores CloudBerry Backup-gennemgang.

Det er let at konfigurere en billedbaseret sikkerhedskopi. Klik bare på den “billedbaserede” knap i øverste venstre hjørne af applikationen.

CloudBerry Backup lancerer en guide, der leder dig gennem processen, som kun kræver lidt teknisk evne.

En del af processen inkluderer tilslutning af CloudBerry til din valgte cloud-lagringstjeneste. Du skal logge ind på din cloud-lager for at generere adgangstaster og tilslutte dem til guiden. Vælg derefter det drev eller den partition, du vil gengive.

Du indstiller også en tidsplan og krypteringsindstillinger, inden sikkerhedskopien begynder.

Sikkerhed

CloudBerry Backup beskytter data under transport med sikre TLS-krypteringstunneler for at forhindre aflytning. Ud over det, som et tværplatformet produkt, afhænger graden af ​​sikkerhed, du får med CloudBerry, for det meste af din integration.

De fleste cloud-lagringstjenester leverer et vist niveau af serverside-kryptering. Nogle giver dig også muligheden for at opsætte en privat krypteringsnøgle for øget sikkerhed. Med en privat nøgle foregår kryptering og dekryptering altid på klientsiden.

At kunne vælge en cloud-opbevaringsløsning med de sikkerhedsfunktioner, der imødekommer dine behov, er en anden grund til virkelig at lide CloudBerry-modellen til billedbaseret sikkerhedskopiering.

De tre bedste forretningsorienterede cloud-lagringsmuligheder, vi anbefaler (Amazon S3, Azure og Google Cloud), tilbyder alle kryptering på klientsiden og AES-256 ved hvile-kryptering, som er den protokol, der er anbefalet af U.S. National Institute of Standards and Technology.

Bemærk, at ikke alle cloud-opbevaringsløsninger, du kan parre med CloudBerry Backup, krypterer dine data for dig. Dette inkluderer Backblaze B2. I sådanne tilfælde bliver du nødt til at implementere din egen krypteringsløsning på klientsiden for at holde dine data sikre i skyen.

Support

CloudBerry Backup support køres via CloudBerry Labs supportportal. Portalen indeholder links til en blog, dedikeret vidensbase, ofte stillede spørgsmål og hjælpedokumentation. Mod bunden af ​​siden er der også supportartikler, der dækker en række emner.

Vidensbasen har en søgefunktion, der hjælper med at finde artikler hurtigere, som inkluderer fejlfindingsvejledninger til forskellige problemer.

Hvis rigdommen af ​​supportdokumentation ikke indeholder de svar, du leder efter, kan du åbne en supportbillet for at få hjælp.

Vores interaktioner med CloudBerry Labs har altid resulteret i hurtige omdrejningstider, ofte i med svar, der ankom på kun en time eller to.

Hvis du foretrækker det, kan du også skrive til CloudBerry Labs subreddit. Dette er en fantastisk ressource til at få råd om opbygning af din backup-løsning. Det er også et godt sted at rapportere mulige (ikke-kritiske) fejl og foreslå forbedringer.

For flere tekniske forespørgsler giver et link til ServerFault dig kontakt med professionelle systemadministratorer og lignende fagfolk.

2. Acronis Backup 12

Hvis du vil have noget mere simpelt end en cross-platform backup-løsning, tilbyder Acronis Backup 12 business-klasse backup pakket med Acronis ‘egen cloud-lagringstjeneste. Det betyder, at du ikke behøver at shoppe efter cloud-lagring gennem en anden tjeneste; det betyder også mindre fleksibilitet, end du får med CloudBerry Backup.

Ud over enkelhed er en af ​​de vigtigste fordele ved at bruge Backup 12 dens bred platformsupport, der i øjeblikket dækker imponerende 16 forskellige systemer: fra Windows til Linux til Mac plus en række serverindstillinger, der er lille chance for, at du ikke kan at køre Acronis.

Android- og iPhone-sikkerhedskopiering er også inkluderet, et pænt touch, selvom kun filbaseret og ikke billedbaseret sikkerhedskopi er tilgængelig.

Prisfastsættelse og planer

Backup til enhver given platform kræver en separat licens. Vi kan godt lide det faktum, at Acronis lader os udføre billedbaseret sikkerhedskopi til arbejdsstationer uden at skulle få Windows Server-sikkerhedskopi også, som med CloudBerry. Vi kan også godt lide at du kan vælge mellem et abonnementsgebyr eller en evig licens.

Licenspriserne er dog ganske lidt højere end CloudBerry Backup.

WorkstationWindows-serverVirtuel vært
Et års licens$ 69$ 499$ 599
Evig licens$ 89$ 999$ 1.199
Understøttede operativsystemerWindows PC, MacWindows Server, Linux Server, Exchange, SQL Server, Active DirectoryVMware vSphere, Microsoft Hyper-V

Oven i softwareomkostninger skal du betale for opbevaring, ligesom med CloudBerry. Dette er hvor manglende evne til at shoppe forskellige cloud-lagringstjenester bliver specielt restriktiv.

OpbevaringEt års abonnementTo-årigt abonnementTre-årigt abonnement
250GB$ 24,92 / måned$ 20,79 / måned$ 18,03 / måned
500GB$ 41,58 / måned$ 33,29 / måned$ 29,14 / måned
1TB$ 74,92 / måned$ 58,29 / måned$ 52,75 / måned
2TB$ 145,75 / måned$ 116,63 / måned$ 102,75 / måned
5 TB$ 358,25 / måned$ 279,13 / måned$ 249,97 / måned

Så sammenlignet CloudBerry Backup integreret med for eksempel Amazon S3, ville du ende med at betale lidt over $ 50 mere om måneden for 1 TB cloud-lagring med Acronis.

Med tjenester som Amazon S3 og Azure betaler du også kun for det, du bruger. Med Acronis Backup 12 skal du betale for alt foran, selvom du aldrig bruger det.

Brugererfaring

Generelt er Backup 12-brugeroplevelsen intuitiv, kraftfuld og matcher godt CloudBerry Backup. Sammen med Backup 12’s fremragende platformstøtte er det en stor grund til, at vi rangerede tjenesten nummer to i denne roundup.

Acronis Backup 12 bruger en browserbaseret cloud-konsol, men du kan ikke bare bruge den fra enhver computer til at administrere dine backup-processer. Du skal først installere et administrationsserverapplikation på din admin-computer.

Du kan også installere klientagenter på andre arbejdsstationer plus servere og mobile enheder. Hvis du gør det, kan du indstille og overvåge sikkerhedskopieringsprocesser på alle de enheder, du sikkerhedskopierer. Dette inkluderer oprettelse af et billede af en harddisk eller partition.

Fra konsollen kan du nemt indstille en sikkerhedskopieringsplan, indstille krypteringsindstillinger og udføre andre handlinger.

Sikkerhed

Acronis Backup 12 giver dig valget mellem at lade dine skybilleder ikke krypteres eller beskytte dem med AES-128, AES-192 eller AES-256. Valgmulighederne er rart. Selvom vi aldrig vil anbefale at forlade din sikkerhedskopi af ikke-krypteret serverside, tilbyder AES-128 stadig masser af sikkerhed, og den mindre komplekse kryptering betyder hurtigere sikkerhedskopier.

Alle sikkerhedskopierede data er krypteret, før de forlader din maskine. Når du tænder for kryptering til din enhed, bliver du bedt om at indstille en adgangskode, som kun du kender.

Der er ingen mulighed for at gemme din krypteringsnøgle med Acronis i stedet. Selvom vi i de fleste tilfælde anbefaler privat kryptering, ville en mulighed for at gå med serversides kryptering i stedet for klientsiden være dejlig. Årsagen til dette, at hvis du glemmer din adgangskode med klientsiden, kan Acronis ikke gendanne den for dig.

Support

Acronis har en dedikeret supportside med grundlæggende vejledningsvejledninger og mere detaljeret dokumentation. Siden kan søges for at finde svar hurtigere.

Under supportmenuen kan du også finde videotutorials, brugerfora, produktopdateringer og et link til indsendelse af feedback.

Hvis du har brug for at komme direkte i kontakt med Acronis, kan du gøre det via e-mail, live chat eller telefon. Turnaround-tidspunkter for live chat og telefon er fremragende, hvilket cementerer Acronis Backup 12’s sted som en meget god business-backup-løsning:

  • Live chat: Normalt under to minutter
  • E-mail: Normalt under tre dage
  • Telefon: Normalt under to minutter

3. Novosoft Handy Backup

Hvis du leder efter en forenklet backup-løsning, der bruger den samme skyintegrationsmodel som CloudBerry, er Novosoft Handy Backup det bedste, vi har set. Selvom det ikke pakker næsten så mange funktioner som vores top-rangerede billedbaserede backup-software, vil nogle brugere sætte pris på den nedskårne tilgang.

Handy Backup understøtter sikkerhedskopiering til flere cloud-lagringspartnere: Amazon S3, Google Drive, Yandex.Disk, Dropbox, OneDrive og Backblaze, blandt andre. Valgmulighederne er imidlertid næsten lige så brede som hvad der er tilgængeligt med CloudBerry, dog med bemærkelsesværdige fravær som Azure og Google Cloud.

Prisfastsættelse

Ligesom CloudBerry Backup laver Novosoft en desktoplicens (Handy Backup Standard), der ikke understøtter billedbaseret sikkerhedskopi (bemærk: den understøtter heller ikke cloud backup). Du skal købe Handy Backup Professional eller en dyrere licens til det.

Handy Backup koster enten $ 99 for den professionelle pakke (som sikkerhedskopierer Windows PC og server) eller $ 249 for pakken “lille server”, der kan udføre billedbaserede sikkerhedskopier på Windows PC, Windows Server, MySQL, SQL Server, PostgreSQL, Oracle , Hyper-V, VirtualBox og VMware.

Licenser er evigvarende, så det er bare en engangsomkostning. Husk dog på lager- og brugsafgifter, der er afholdt med uanset cloud-opbevaring, du parrer Handy Backup med.

Brugererfaring

Ved opstart lancerer Handy Backup-desktop-applikationen en simpel guide, der leder dig gennem sikkerhedskopierings-, gendannelses- og synkroniseringsprocessen.

Under overskriften, “hvad der skal sikkerhedskopieres,” skal du bare vælge “diskklon” og derefter “diskbillede.” Du kan vælge at afbillede hele dit drev eller en partition.

Derefter bliver du bedt om at vælge og konfigurere en cloud-lagringsintegration. Ligesom med CloudBerry, skal du generere nøgler gennem den løsning, du bruger.

Efterhånden vil Handy Backup føre dig gennem et par andre trin som at indstille en sikkerhedskopieringstype (fuld, inkrementel, differentiel), backupplan og filkomprimering for at reducere behovet for lagerplads.

Den underliggende konsol udgør grundlæggende en liste over opgaver, som du har planlagt, og en værktøjslinje øverst til at udføre proces og oprettet nye.

Sikkerhed

Som med CloudBerry Backup, bliver dine data krypteret på serversiden ved hjælp af krypteringsprotokollen for den cloud-lagringstjeneste, du integrerer med.

En af fordelene ved Handy Backup er, at du ikke helt er afhængig af krypteringsmulighederne i din cloud-backupintegration. Under opsætning af backup kan du vælge at få Handy Backup til at kryptere dine data vha. AES-128.

Kryptering udføres klientsiden, før du sender dine data til skyen. Dette er en dejlig funktion, hvis du vil uploade data til en lagringstjeneste, der ikke tilbyder klientside eller endda kryptering på serversiden som BackBlaze B2.

Support

Handy Backup support-siden indeholder en brugermanual, ofte stillede spørgsmål og whitepapers, men ressourcerne er ikke næsten lige så dybe som hvad du får med CloudBerry Laps eller Acronis. Novosoft har heller ikke brugt nogen brugerfora i portalen.

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du e-maile teknisk support gratis. Reaktionstider varierer imidlertid fra en til tre arbejdsdage, og der er ingen mulighed for prioriteret support.

Tjenesten har dog et Skype-håndtag, NovosoftHelp og et supporttelefonnummer.

4. Acronis True Image

For forbrugere, der er på udkig efter fuld desktop backup, står Acronis True Image som den bedste billedbaserede backup-løsning til hjemmet og slår EaseUS Todo, Paragon Backup & Gendannelse og retrospekt.

En af de ting, man kan lide ved True Image, er, at det opretholder nogle af de samme virksomhedsfunktioner som Acronis Backup 12 Workstation, men det er let nok at bruge for de fleste forbrugere. Der er visse funktioner, der ikke leveres med True Image, der gør med Backup 12. Dog er de fleste af disse, som gruppestyring og fjerninstallationer og gendannelser, ikke interesseret for de fleste hjemmebrugere.

Der er andre funktioner, du får med True Image, som du ikke har med sikkerhedskopiering 12. Disse inkluderer sikkerhedskopiering på sociale medier og backup af mobilenheder (ikke billedbaseret) til lokal opbevaring.

En anden fordel ved Acronis True Image i forhold til Backup 12 Workstation: omkostninger.

Prisfastsættelse

Acronis True Image kan købes som en engangsomkostning eller et årligt abonnement. Engangsabonnementet lader dig dog kun tage backup af lokalt og inkluderer ikke sikkerhedskopiering på sociale medier.

De fleste brugere foretrækker sandsynligvis skyindstillingen, selvom du kan sikkerhedskopiere dit lokale drev til en cloud-backuptjeneste som IDrive og gemme din billedfil på den måde.

Væsentlig planPlus planPremium plan
LicenstypePerpetualEt årEt år
Pris$ 39,99$ 31,99$ 79,99
Sky lagringingen50 GB inkluderet1 TB inkluderet

Premium har et par ekstra fordele i forhold til Plus som anti-ransomware-beskyttelse, filcertificering og elektroniske signaturer.

Med både Plus og Premium kan du tilføje skylagring til en ekstra omkostning på omkring $ 40 pr. Terabyte pr. År.

Brugererfaring

True Image køres gennem en ren, intuitiv interface. For at komme i gang med din sikkerhedskopi, skal du blot vælge en kilde og en destination og klikke på knappen “backup nu”.

Så for eksempel kan du vælge din pc og Acronis Cloud, som i ovenstående skærmbillede. Dette skaber et billede af hele din harddisk. Alternativt kan du ændre kilden til en bestemt partition. Du kan også vælge individuelle filer eller mapper til sikkerhedskopiering på filniveau.

Når du klikker på sikkerhedskopi, kan du lukke True Image, og processen afsluttes i baggrunden. Du kan gøre dette til en engangsproces eller indstille en regelmæssig tidsplan.

Sikkerhed

Når du konfigurerer din image backup, har du valget mellem at indstille kryptering på klientsiden.

Dette krypteringsniveau er privat, så hvis du glemmer din adgangskode, er der ingen måde for Acronis at hente den til dig. Hvis du ikke indstiller en adgangskode, er data, der er gemt, stadig krypteret serversiden ved hjælp af AES-256.

Brugere af True Image Premium får to ekstra sikkerhedsbonuser:

  • Acronis Active Protection: Kun Windows-beskyttelse mod ransomware
  • Acronis Notary: sikre en sikkerhedskopieret fils ægthed bit-for-bit med blockchain-teknologi

Support

True Image giver dig adgang til de samme direkte kommunikationslinjer som Backup 12: telefon, e-mail og live chat.

Acronis supportportal indeholder en videnbase, dokumentation og brugerfora. Portalen er beregnet til alle Acronis-produkter, men at finde materiale, der er specifikt for True Image, er enkelt nok takket være en søgefunktion. Der er også et dedikeret, søgbart True Image-hjælpeside.

5. EaseUS Todo Backup

EaseUS Todo Backup giver sikkerhedskopiering af billeder til hjemmecomputere. Det faktum, at det tilbyder en gratis udgave, Todo Backup Free, er en del af grunden til, at den er blandt vores foretrukne billedbaserede backup-tjenester. Det, og det er virkelig godt.

For at gemme dit billede i skyen, skal du bruge en cloud-synkroniseringsmappe eller indstille din cloud-backup-løsning (dvs. IDrive, CrashPlan) til at tage backup af billedfilen. Hvis du imidlertid allerede betaler for cloud-lagring eller backup og ikke ønsker at betale for billedbaseret backup-software, er EaseUS’s værktøj så godt, som du får gratis.

Det er også en dejlig måde at forvandle din cloud-lagringstjeneste til en sikkerhedskopieringstjeneste, som er noget værktøjer som Google Drive, Sync.com, Dropbox og lignende tjenester, der ikke udmærker sig ved. Se vores artikel om sikkerhedskopiering vs. lagerplads for årsagerne hertil.

EaseUS fremstiller også to betalte versioner til desktops: en hjemmeversion kaldet Todo Backup Home og en kontorversion kaldet ToDo Backup Workstation. De betalte versioner giver dig hurtigere backuphastigheder, begivenhedsbaseret backup og teknisk support.

Prisfastsættelse

Betalte versioner af Todo Backup kommer til en engangsomkostning på $ 17,40 for “hjemm” -udgaven eller $ 39 for arbejdsstationspakken. Den eneste backup-version af softwaren er gratis.

Det er værd at påpege, at EaseUS også gør server backup-værktøjer i stand til billedbaseret backup. Vi fandt imidlertid ikke, at disse konkurrerede godt med andre billedbaserede server-sikkerhedskopier, der blev givet omkostninger og besværet med at skulle rigge cloud-lagring for at arbejde.

Vi vil også anbefale, at hvis du leder efter en office-arbejdsstationsløsning, der ikke inkluderer server-sikkerhedskopi, skal du gå med Acronis Backup 12 Workstation i stedet for Todo Backup Workstation.

Brugererfaring

Todo Backup Free og Home bruger det samme desktop-program.

Det er let at konfigurere en sikkerhedskopi: bare åbne applikationen og klik på knappen “disk / partition backup” nær toppen af ​​grænsefladen. Dette åbner en skærm, hvor du kan vælge dit drev eller en partition og en destination til dit backupbillede.

Når du vælger en destination, kan du vælge en placering på din harddisk eller et eksternt drev. Hvis du vil gemme en kopi på en cloud-lagringstjeneste, skal du bare vælge synkroniseringsmappen for den pågældende service.

Der er også en mulighed for at indstille en sikkerhedskopieringsplan, hvis du vil gøre billedbehandling til en tilbagevendende opgave.

Sikkerhed

Under installationsprocessen for din drevs sikkerhedskopi kan du indstille en adgangskode til kryptering. Vælg denne indstilling, og EaseUS krypterer din billedfil ved hjælp af AES-256-protokollen. Dette er dejligt, hvis du slutter med at gemme dit sikkerhedskopibillede på cloud-opbevaringsløsninger med en smule sikkerhed, som Dropbox.

Support

EaseUS opretholder et videnscenter til ToDo Backup, men det er temmelig lavt. På dette tidspunkt indeholder det omkring et dusin artikler, der dækker fælles spørgsmål og procedurer. For direkte support er du ude af held med den gratis tilføjelse. Hvis du har betalt for en licens, kan du dog kontakte direkte med supportpersonalet via live chat.

Support er bestemt en stærk svaghed ved dette produkt. Heldigvis er det temmelig ligetil at bruge.

Afsluttende tanker

At finde den rigtige billedbaserede sikkerhedskopi afhænger i vid udstrækning af dine behov. Hvis du er en systemadministrator, der administrerer et kritisk produktionsmiljø, er du sandsynligvis på udkig efter server backup, fleksibilitet, lave omkostninger og stor support. Til disse formål forlader CloudBerry Backup sine nærmeste konkurrenter i et fjernt sekund, i bedste fald.

Muligheden for at vælge og vælge mellem over tyve forskellige mulige lagringsmuligheder, herunder Amazon S3, Azure og Google Cloud, er noget vores andre favoritter bare ikke kan gøre. Acronis Backup 12, mens den giver en fremragende brugeroplevelse, tvinger dig til at stole på sin egen dyre skylagring. Handy Backup giver dig mulighed for at vælge din cloud-lagringstjeneste, men har ikke mange fremragende muligheder.

Til hjemmebilledbaseret sikkerhedskopiering er historien lidt anderledes. CloudBerry Backup har backup af arbejdsstationen, men det understøtter ikke billeddannelse. Det er svært at sluge at købe en Windows Server-licens til $ 119 bare for at tage backup af dit skrivebord.

Så for forbrugernes billedbaseret sikkerhedskopiering er Acronis TrueImage på toppen af ​​vores liste. Prisfastsættelsen er meget bedre end hvad du får med Acronis Backup 12 Workstation, og værktøjet er lige så brugervenligt.

Eller, hvis du ikke ønsker at betale for software og bare vil have et billedbaseret backup-værktøj, du kan bruge med dit eksisterende cloud-lager eller backup-abonnement, er Todo Backup Free det bedste værktøj, du finder for at få det til at ske.

Selvfølgelig elsker vi altid at tage hensyn til andres oplevelser. Fortæl os om dine egne favoritter i det billedbaserede sikkerhedskopierum i kommentarerne herunder. Tak for at have læst!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me