Bedste Cloud IaaS (infrastruktur-som-en-tjeneste) til File Hosting 2020

Hvis du mener, at cloud-infrastruktur-som-en-service-løsninger ikke er til dig, skal du fortsætte med at læse: denne bedste cloud IaaS-artikel kan muligvis løse dine online sikkerhedskopier eller åbne skylagerdøre, som du aldrig har overvejet før.


Parret med den rigtige software (mere om det i et øjeblik) kan enhver, hvad enten det er til hjemmebrug eller forretningsbrug, bruge en IaaS-udbyder til at være vært for kritiske filer. Der er gode nyheder for dem, der også kan lide valg: der er flere mulige cloud-infrastrukturtjenester at vælge imellem.

Endnu en gang er der også denne smule dårlige nyheder: der er flere mulige skyinfrastrukturtjenester at vælge imellem. Der er meget at parse, når man vælger en løsning. For at hjælpe med at navigere i alt dette har vi sammensat denne artikel, der skitserer de premiere sky IaaS-valg, der er tilgængelige i dag.

Mens Amazon S3 har en tendens til at få mere opmærksomhed og dominerer sky IaaS-markedsandelen med 33 procent ejerskab, foretrækker vi Microsoft Azure håret takket være billigere lageromkostninger og servernetværk, der faktisk overstiger Amazons. Google Cloud afslutter triumviratet på toppen af ​​IaaS-verdenen, mens Wasabi og Backblaze B2 for dem, der tænker mindre, passer perfekt til virksomheder med et mere begrænset budget. 

Når vi kommer op, løber vi vores valg af bedste cloud-infrastrukturtjenester og fordele og ulemper ved hver enkelt. Lad os dog først først få et par ting kvadreret.

Hvad er Cloud IaaS, alligevel?

De fleste af de skyfil-hosting-tjenester, vi dækker her på Cloudwards.net, leverer alt hvad du har brug for for at udføre en bestemt opgave, som normalt er enten cloud-lagring eller online-backup, selvom vi også dækker tjenester som den bedste regnskabssoftware eller bedste notat-apps.

Sådanne webbaserede løsninger kaldes ofte software-as-a-service (SaaS). Cloud infrastruktur-as-service, ofte forkortet til IaaS, er et helt andet dyr.

I stedet for et komplet værktøj er sky IaaS en byggesten. Specifikt henviser det til serverplads, som du kan oprette forbindelse til via internettet, generelt til et eller andet cloud computing-formål. Dette cloud-serverrum, som vi snart vil diskutere, faktureres normalt pr. Gigabyte og inkluderer ofte også brugsafgifter.

En af de største fordele ved at bruge cloud IaaS i forhold til komplette skytjenester er, at de fleste komplette skytjenester også giver begrænset skyplads. Selvom der er nogle ubegrænsede online backup-udbydere, er der ikke mange. Med sky IaaS kan du dog sikkerhedskopiere et par gigabyte til hundreder af terabyte data uden nogensinde at bekymre dig om at ramme et loft.

Det er op til dig, hvordan du bruger denne serverplads, hvad enten det er til sikkerhedskopiering eller noget andet. Hvis du har programmeringschops, kan du muligvis bygge dine egne apps til at uploade filer. For dem, der søger efter let gade, skal du overveje tredjepartssoftware i stedet for at give det formål.

Eksempler på sådan tredjepartssoftware inkluderer enkle filoverførselsværktøjer som FTP / SFTP-klienter, såvel som mere præcise værktøjer, såsom dem, der bruges til at konfigurere cloud-lagring eller online-backup.

Cloud IaaS-integration: FTP / SFTP, Cloud Storage og Online Backup-klienter

De fleste cloud IaaS-værktøjer har webgrænseflader, hvorfra du kan uploade og downloade enkeltfiler. Selvom dette er en måde at få dine filer i skyen på, er det ikke meget effektivt. Brug af tredjepartsværktøjer til engangs overførsel af bulkfiler eller til at oprette vedvarende, automatiserede relationer (skylagring og online backup) sparer dig betydelig tid.

Nogle af de bedste tilgængelige filoverførselsklienter inkluderer Filezilla, Cyberduck, Transmit (kun MacOS) og WinSCP (kun Windows). Af dem er vi mest delvise overfor Cyberduck, hvilket gør det nemt at hurtigt uploade eller downloade flere filer på én gang til og fra skyen.

Til skylagring er markedet lidt overraskende temmelig tynd. Det bedste, vi har testet, er Storage Made Easy File Fabric, der fungerer med de fleste af de bedste IaaS-muligheder, vi dækker nedenfor (dog ikke Backblaze B2). Almindelig forkortet som “SMV” kan dette cloud-lagringsværktøj bruges til at synkronisere og dele filer eller simpelthen til at frigøre plads på harddisken, som diskuteret i vores Storage Made Easy-gennemgang.

Mens lagerløsninger er sjældne, er online backup-løsninger, der er designet til at parre med den cloud IaaS, du vælger, ikke. To af de mere populære navne, som du ofte finder nævnt på teknologiforum som StackOverflow, inkluderer Duplicati og Arq. Vi har en Duplicati-gennemgang og en separat Arq-anmeldelse, som du kan læse for mere information om begge.

Når det kommer til at rulle din egen online backup, skal den klare frontrunner for funktioner imidlertid være CloudBerry Backup.

Selvom det er dyrere end Duplicati, som er gratis eller Arq, er omkostningerne ved CloudBerry Backup ikke så uoverkommelige, at det ikke er værd at bruge på, selv ikke til hjemmebackup-behov. Til gengæld får du nøglefunktioner som sikkerhedskopiering på blokniveau, hybrid backup, privat kryptering og tilpassbare opbevaringspolitikker. Læs vores CloudBerry Backup-anmeldelse for flere detaljer.

Nu hvor vi ved lidt om cloud IaaS, inden vi kommer til vores top valg, synes vi det er værd at specificere de kriterier, vi brugte ved udarbejdelsen af ​​disse valg.

Hvad der gør den bedste sky IaaS

Når du søger efter en cloud-IaaS til dit hjem eller forretnings behov, er der to faktorer frem for alt, du skal være opmærksom på: omkostninger og infrastruktur.

Cloud IaaS-omkostninger: Opbevaring og brugsafgifter

Når det kommer til omkostninger, er det vigtigste aspekt at være opmærksom på pris pr. Gigabyte til opbevaring. Mens nogle tjenester får dig til at betale for et minimum af lagerplads, betaler du ofte kun for det, du bruger, hvilket betyder skalerbarhed og omkostningskontrol for dig.

Services med bedre infrastruktur, som Amazon S3, koster normalt over $ 0,02 pr. Lagret gigabyte, som kan monteres temmelig hurtigt. Gebyrer faktureres normalt månedligt, så du kan se på over $ 20 pr. Terabyte pr. Måned.

Tjenester med mere begrænset infrastruktur koster meget mindre. Wasabi for eksempel koster kun omkring $ 0,005 pr. Gigabyte, så omkring $ 5 per terabyte pr. Måned.

Ud over lageromkostninger vurderes brugsafgifter undertiden også. De mest almindelige vurderede brugsafgifter er, hvad der er kendt som “egress” -afgifter, som ganske enkelt refererer til hvad du tager ud af lageret (dvs. download).

Nogle tjenester opkræver også dataoverførsler, især for kold (arkiv) opbevaring. Der er også lejlighedsvis API-opkald (“vælg”, “liste”, “få” og “sæt” osv.) Gebyrer, som du skal bekymre dig om, hvis du er en udvikler, men vi holder os mest ved filhosting i denne artikel.

Serverinfrastruktur

Når vi taler om infrastruktur, taler vi primært om datacenternetværk. Flere datacentre og flere servere i disse datacentre betyder normalt, at du kan uploade filer hurtigere og få adgang til dem hurtigere senere. Gode ​​netværk betyder flere servere pr. Bruger og gør det lettere at finde et datacenter tættere på, som begge bidrager til at reducere netværksbelastningen.

Cloud IaaS-tjenester, især dem, der koster mere som Amazon S3 og Azure, har en tendens til at resultere i bedre filoverførselshastigheder end standalone skylagring eller online backup-tjenester. Det er især tilfældet i sidstnævnte tilfælde: mens værdidrevne tjenester som Carbonite og IDrive ser godt ud på papiret, kan det være smerteligt langsomt, hvilket hovedsagelig skyldes begrænsede netværk.

Nu hvor vi har fået alt det lige, så lad os komme til vores valg.

Bedste Cloud IaaS: Microsoft Azure Storage

Når det kommer til at vælge mellem Amazon S3 og Microsoft Azure til hosting af cloud-filer, landede vi i sidste ende på Microsoft Azure, fordi det koster mindre og har det større netværk. Tjenesten fungerer godt med både Storage Made Easy og CloudBerry Backup, hvilket giver en samlet fremragende brugeroplevelse.

Mens mange ikke har problemer med at finde ud af Azure for sig selv, sammensætter vi en begynderguide til sikkerhedskopiering med Azure for dem, der ønsker at få et hurtigt greb om, hvordan de kan beskytte deres harddiske ved hjælp af CloudBerry Backup. Azure er også kompatibel med Duplicati, en sikkerhedskopiesoftware, der ikke er så funktionspakket som CloudBerry, men som kommer uden omkostninger (læs vores Duplicati-gennemgang).

Microsoft Azure lageromkostninger

Der er forskellige omkostninger for Azure afhængigt af, hvilken type opbevaring du bruger, indstillinger, som inkluderer Azure Files, Azure Disks og Azure Blobs. Til skyopbevaring og sikkerhedskopi, ønsker du at bruge Blobs, fordi det understøtter ustrukturerede data.

Opbevaring af blob med Microsoft Azure er lagdelt og faktureret pr. Gigabyte pr. Måned. Du kan vælge enten varm eller kold opbevaring, afhængigt af hvor ofte du agter at få adgang til dine filer.

Både varm og kold opbevaring leveres med “lokal redundant opbevaring” (LRS) eller “geografisk redundant opbevaring” (GRS) indstillinger. LRS-satser er billigere, men spande gemmes kun i en geografisk region, mens GRS-priser koster mere, men overflødige data gemmes i et bredere område for hurtig adgang, uanset hvor du er i verden.

Planer: Hot (LRS): Hot (GRS): Cool (LRS): Cool (GRS): Archive (LRS): Archive (GRS):
Første 50 TB:$ 0,0184$ 0,0208$ 0.01$ 0,0334$ 0,002$ 0,004
Næste 450 TB:$ 0,0177$ 0,0200$ 0.01$ 0,0334$ 0,002$ 0,004
Over 500 TB:$ 0,017$ 0,0192$ 0.01$ 0,0334$ 0,002$ 0,004

LRS varmlagring er sandsynligvis det, du vil bruge til cloud-opbevaring eller sikkerhedskopi, hvis du er en hjemmebrugsvirksomhed eller en lille virksomhed. Omkostningerne beregner sig til $ 0,0208 for den første 50 TB lagring hver måned. Det er $ 20,80 for 1 TB.

Der er ingen brugsafgifter for uploade eller download af filer, hvis du bruger varmt lager. LRS cool opbevaring koster $ 0,0025 pr. Gigabyte at uploade og $ 0,01 pr. Gigabyte til at downloade filer. GRS cool opbevaring koster $ 0,005 per gigabyte at uploade og den samme pris som LRS cool at downloade.

Microsoft Azure Storage Server Network

Når det gælder server-netværksstørrelse, tager Microsoft Azure kagen: der er over 50 forskellige regioner over hele verden med datacenternetværk til rådighed. Lande med serverfaciliteter inkluderer USA, Canada, Brasilien, Frankrig, Tyskland, Storbritannien, Australien, Indien, Japan, Korea og Kina. Servere kommer snart til Sydafrika.

Mange af disse lande har også flere websteder. F.eks. Har USA datacentre på vestkysten og østkysten samt i Nord- og Sydcentrale U.S.A..

Kort sagt, du kan stort set gemme data, uanset hvor du vil i verden. Mængden af ​​skyfaciliteter betyder, at netværkstopning også kontrolleres.

I et sammenligningsstykke mellem Amazon, Azure, Google Cloud og Backblaze fandt vi faktisk, at Amazon overgik Azure, når det kommer til hastighed, men for at være retfærdig testede vi også kun det for det østlige USA, hvis vi sandsynligvis havde gået verden rundt om testhastigheder , Azure ville have vundet hænderne ned.

Amazon S3 & Amazon Glacier

Selvom vi rangerer Amazon S3 bag Azure, kan vi ikke benægte, at det er en tæt konkurrence. Ligesom Microsoft har Amazon et enormt netværk af datacentre, hvilket betyder bedre filoverførsels- og downloadhastigheder for dig. Amazon S3-opbevaring er ikke billig, men omkostningerne er faldet dramatisk i de senere år. Hvis du bare ønsker at sikkerhedskopiere filer og ikke har brug for regelmæssig adgang, kan du også vælge Amazon Glacier, en arkiv IaaS-mulighed, der har meget lavere lageromkostninger, men kører med langsommere hastigheder.

Amazon S3 kan være en smule vanskelig at bruge til at begynde med, fordi adgang er begravet i den større Amazon Web Services (AWS) platform, som giver mange flere cloud-tjenester end filhosting alene.

Igen har vi forsøgt at udjævne oplevelsen for vores læsere ved at oprette en med Amazon S3-guide. Guiden fokuserer på sikkerhedskopiering af filer og fremhæver oprettelse af en S3-forbindelse med CloudBerry Backup.

Amazon S3-omkostninger

Med Amazon S3 kan du prøve tjenesten uden at bruge en krone takket være 5 GB filopbevaring og 15 GB uden dataoverførsel uden beregning. Selv hvis det er nok for dig, er tilbuddet kun godt i et år.

Lagringsomkostninger med Amazon S3 er lagdelt. Derudover er der tre forskellige typer opbevaring: standard, standard-sjældent og Amazon Glacier.

Standard opbevaring er varm opbevaring: det er lager, som du ofte har brug for at få adgang til. Mens lageromkostningerne er høje, er dataoverførsels- og downloadhastigheder hurtigere, og brugen er lavere.

Første 50 TB:$ 0,023
Næste 450 TB:$ 0,022
Over 500 TB:$ 0,021

Op til 50 TB betaler du $ 23,00 per terabyte pr. Måned, som, som vi sagde før, er noget stejl. Selv hvis du bruger over 500 TB, med den nedsatte sats, betaler du stadig $ 21,00 per terabyte. Når det er sagt, S3 cirka en fjerdedel af udgifterne til Rackspace Cloud Files, så der er det.

Omkostninger til dataindhentning (egress) for Amazon S3 Standard er beskrevet i næste tabel. Upload af data – hurra – er gratis med S3 Standard.

Første 1 GB pr. Måned:Gratis
Op til 10 TB pr. Måned:0,090 $ per GB
Næste 40 TB pr. Måned:0,085 $ pr. GB
Næste 100 TB pr. Måned:$ 0,070 pr. GB
Næste 350 TB pr. Måned:$ 0,050 pr. GB

Amazon Glacier koster i mellemtiden kun $ 0,004 pr. Gigabyte. I modsætning til Amazon S3 er du dog også debiteret for at uploade data til Amazon Glacier. Prisen er $ 0,05 pr. 1.000 anmodninger.

For hentning kan du downloade op til 1 GB Glacier-filer gratis. Derefter koster indsamling af massedata $ 0,0025 pr. GB og yderligere 0,025 dollar pr. 1.000 anmodninger. Da gletsjerhentning er langsom, kan du også betale mere for hurtig fremskaffelse.

Som med S3 Standard er der en hel række andre gebyrer for andre transaktioner med Amazon Glacier, herunder overførsler til Amazon S3 og ikke-Amazon applikationer.

Kort sagt er omkostningerne til Amazon IaaS-lager ikke kun dyre, men også forvirrende. Sørg for at vide, hvordan det hele fungerer, hvis du har til hensigt at gemme en masse data og downloade ofte. Især skal du sørge for, hvis du agter at bruge Amazon S3 til appudvikling.

Amazon S3 Server Netværk

Prisstrukturen kan være en hovedpine, men for nogle er det værd, det takket være hurtige dataoverførsler og downloads, hvilket er især nyttigt til store backupjob. Disse hastigheder er som nævnt takket være Amazons massive globale netværk af skyservere.

Der er fire amerikanske placeringer, to i det østlige USA (Nordlige Virginia og Ohio) og to i det vestlige USA (Californien og Oregon). Der er en anden nordamerikansk server i Canada og en i Sydamerika (Sao Paulo).

Wasabi Hot Cloud Storage

Som du finder ud af vores Wasabi-anmeldelse, er vi meget glad for denne cloud-infrastrukturtjeneste. Det skyldes hovedsageligt, at Wasabi leverer hot cloud-lager til priser, som ingen anden udbyder, endda Backblaze B2, kan matche.

I lighed med Backblaze B2 er tradeoff infrastruktur, som vi får adgang til et øjeblik. Det er fair at tænke på Wasabi, der sidder på den modsatte side af sky IaaS-spektret fra Amazon S3.

Selvom det er relativt nyt, hvad angår cloud IaaS-udbydere, har Wasabi gjort et godt stykke arbejde for at sikre, at det understøttes af mange populære softwareudbydere. Partnere inkluderer CloudBerry Backup, Storage Made Easy og Otixo, en multi-cloud-managementtjeneste (læs vores Otixo-anmeldelse).

En anden ting, vi elsker ved denne service, er, hvordan responsivt og personligt dets kundesupport-team har vist sig indtil videre. Vi får altid hurtige, nøjagtige svar. Det får du ikke ofte med små virksomheder eller endda store.

Wasabi omkostninger

Wasabi er ikke kun billigt, dets prisstruktur er enkel. Du behøver ikke at prøve at dechiffrere sider med gratis information, der muligvis eller måske ikke gælder for dig, som du gør med Amazon S3. For hverdagens forbrugere er det et stort plus, når det kommer til brugeroplevelse.

Alt i alt er Wasabis omkring 80 procent billigere end Amazon S3. Disse omkostninger er en flad $ 0,049 pr. Gigabyte pr. Måned. Det er lige under $ 5 pr. Terabyte pr. Måned, som vi er temmelig sikre på at klassificere som et velsmagende tilbud.

Endnu mere lækker, der er ingen udgang eller andre brugsafgifter med Wasabi Hot Cloud Storage. Du betaler ikke for at uploade filer eller endda downloade dem.

Wasabis plan for no-egress er relativt ny. Der er også en arv Wasabi-plan, der kræver, at der downloades $ 0,04 pr. Gigabyte. Med denne plan er lagerplads imidlertid også billigere til $ 0,039 pr. Gigabyte pr. Måned.

Du bliver nødt til at slå numrene sammen for at finde ud af, hvilken plan der passer bedst til dine behov. Den gode nyhed er, at hvis du laver en fejl, koster det dig ikke meget, og du kan skifte mellem planer senere.

Det eneste knock på Wasabi er, at du behøver at købe mindst 1 TB lagringsplads. Dog vil du stadig ende med at spare stort i forhold til de fleste af alternativerne.

Wasabi Server Netværk

Wasabi har enten et eller to datacentre, afhængigt af hvornår du læser denne artikel. Virksomheden startede med en beliggende i Ashburn, Virginia, men planlægger at tilføje en anden beliggende i Oregon engang i løbet af juni 2018.

Selv stadig er der ikke mange servercentre i det mindste sammenlignet med konkurrencen. Resultatet er, at når Wasabi vinder popularitet, kan du opleve afmatninger, selvom du er baseret i USA. Vores egne interne test har fundet, at hastigheder ikke stemmer overens med hastighederne hos mere distribuerede IaaS-udbydere, selvom det fungerer godt nok til sikkerhedskopiering job.

Google Cloud

Google Cloud er en ekstremt populær sky IaaS, hvilket betyder, at vi sandsynligvis kommer til at fange noget sorg for at have spaltet i fjerde i denne artikel. Sandheden i sagen er, at så vidt “bedste” lister går, er denne temmelig svampbar. 

Den vigtigste årsag til, at vi rangerede det sidst, er, at Google Cloud er, at det koster lidt mere end Azure og S3, når det kommer til lagringshastigheder. Der er dog ingen tvivl om, at Google opretholder et meget hurtigt, stabilt netværk. Derfor er det tiltrukket af så mange store kunder, som du kan læse om i sin case study-portal.

Google Cloud-prissætning

Google har både multiregional og regional prisfastsættelse for varm opbevaring såvel som kold opbevaring (“koldline” i Google Cloud-parlance). I modsætning til Amazon eller Azure er prisfastsættelsen dog ikke lagdelt, så du får ikke en rabat for at gemme enorme mængder data.

Multi-Regional: Regional: Coldline:
$ 0,026$ 0.02$ 0,007

Multi-regional opbevaring er den mest sikre, når det kommer til filundersøgelse, og det er den hurtigste, men koster $ 0,026 pr. Gigabyte pr. Måned. Det er $ 26 pr. Terabyte.

Til hjemmebrug eller SMB-brug i USA skal du gå til det billigere regionale lager, der er $ 0,02 pr. Gigabyte. Bemærk, at forskellige regioner kommer med forskellige prismærker til Google, dog. For eksempel koster regional opbevaring i Tokyo $ 0,023 pr. Gigabyte.

Ved brugsafgifter er filoverførsel gratis, mens udgang faktureres pr. Downloadet gigabyte. I modsætning til lageromkostninger er udgave lagret. Gebyrer varierer også efter område.

Netværksindtrængen: Netværksindtrængen: Netværk Egress (USA):
Under 1 TBGratis0,12 $ pr. GB
1-10TBGratis0,11 $ pr. GB
Over 10 TBGratis$ 0,08 per GB

Google Cloud Server Network

Når du konfigurerer dine skyespande via Google Cloud-konsollen, kan du vælge en af ​​15 regioner rundt om i verden. Disse inkluderer flere datacentre-placeringer i USA, der findes i Oregon, Iowa, Nord-Virginia og South Carolina, hvor en snart kommer til Los Angeles.

Andre placeringer på den vestlige halvkugle inkluderer Montreal, Canada og Sao Paulo, Brasilien.

Europæiske anlæg nummer fire i øjeblikket, skønt flere er på vej. De nuværende placeringer er London, Belgien, Holland og Frankfurt. I mellemtiden er Mumbai, Taiwan, Tokyo, Singapore og Sydney repræsenteret i Asien og Stillehavet.

Det er ikke næsten så mange placeringer, som Azure tilbyder, men det er ikke desto mindre imponerende. Plus, Google gør datacentre såvel som enhver, da disse er rygraden i dens søgning og web-apps-virksomheder.

Ærlig nævn: Backblaze B2

Backblaze Personal rangerer som en af ​​vores foretrukne online backup-udbydere takket være dens $ 5 pr. Måned, ubegrænset sikkerhedskopieringstilbud og usædvanlig enkel brugeroplevelse. Indtil Wasabi fulgte med, var Backblaze B2 også vores foretrukne billige IaaS-løsning til cloud.

Backblaze B2-priser for opbevaring er kun $ 0,005 pr. Gigabyte pr. Måned eller $ 5 per terabyte. Det er dog $ 0,001 mere end omkostningerne ved Wasabi og Backblaze-gebyrer for udgang også til en sats på $ 0,05 pr. Gigabyte.

Hertil kommer, at selvom Wasabi snart har to amerikanske datacentre, har Backblaze B2 kun et, der er placeret i Sacramento, Californien.

For dem, der er beliggende i USA og på et budget, er det stadig en god aftale, og Backblaze gør opsætningen af ​​spand temmelig smertefri. For det regnede vi med, at Backblaze mindst fortjener en hæderlig omtale.

Vi skal også nævne Rackspace Cloud Files, som har et stærkt netværk og er et af de mest genkendelige mærkenavne på IaaS-markedet. Problemet med Cloud Files og grunden til at vi ikke rangerede det er, at Rackspace i modsætning til Amazon, Microsoft og Google ikke har sænket sine lageromkostninger i de senere år for at matche markedet.

Til en startomkostning på $ 100 pr. Terabyte og med en udgangspris på $ 0,12 pr. Gigabyte giver Cloud Files bare ikke praktisk mening. Hvis du beslutter at gå sammen med Rackspace og være vært for dine filer, hjælper vores vejledning til at komme i gang med at navigere i opsætningen. 

Afsluttende tanker

At lande på Microsoft Azure som det øverste IaaS-valg var ikke et let valg. Amazon S3 giver tæt værdi og har en meget større brugerbase. Derefter kan det sidstnævnte punkt muligvis være en grund til at vælge Azure i stedet. Med færre brugere og flere servere er det rimeligt at forvente mindre serverbelastning med Azure.

For nogle læsere, især dem, der er hjemmehørende i USA, hvor dens servere er placeret, vil Wasabi give mest mening takket være dets lave omkostninger.

Udbyder: Omkostninger: Infrastruktur: Brugervenlighed:
Rackspace Cloud-filerModeratModeratModerat
Amazon S3DyrtFremragendeSvært
WasabiBilligSvagLet
Microsoft AzureDyrtFremragendeSvært
Google CloudDyrtFremragendeSvært
Backblaze B2BilligSvagLet

Alle disse tjenester fungerer godt for dem, der leder efter alternativer til alt-i-en-løsningen, som vi typisk skriver om i vores bedste online backup og bedste cloud-opbevaringsguider. Det er især tilfældet i det første tilfælde, da der er adskillige kompatible backup-applikationer, der nemt kan oprette forbindelse til hver via API.

Når det gælder resten af ​​sky IaaS-feltet, er der virkelig ikke mange muligheder at nævne. Selvfølgelig gik vi uden tvivl glip af et valg eller to, som vores teknisk kyndige læsere vil dele. Hvis det inkluderer dig, så fortæl os det i kommentarerne herunder, og vi ser med glæde et kig. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map