Wix vs Weebly: Quin és el millor creador de llocs web per al 2020?

Wix i Weebly són dos dels constructors de llocs web més antics i millors del mercat. Després d’establir les seves marques en oferir llocs web gratuïts, ara fan una llarga llista de plans amb constructors capaços de crear un lloc web professional.


En aquesta comparació, farem el llançament de Wix vs Weebly durant cinc rondes per veure quin és millor. Com en moltes d’aquestes peces de comparació, gran part del que parlarem és preferència personal. Nosaltres farem una còpia de seguretat dels nostres guanyadors amb lògica, per descomptat, però hauríeu de llegir els nostres pensaments per pensar-ho.

Si voleu veure com jutgem per separat aquests creadors de llocs web, llegiu la nostra revisió de Wix i Weebly.

Configuració d’una baralla: Wix vs Weebly

Wix i Weebly ho van convertir en diverses rondes de la nostra millor guia de constructors de llocs web i es van classificar amb coll a les nostres ressenyes. Hauria de ser una comparació interessant, ja que totes dues tenen molt a oferir en termes de característiques i disseny a un preu raonable.

Les comparem amb els cinc criteris que utilitzem per avaluar els creadors de llocs web a les nostres ressenyes. Descriurem què busquem en una ronda, us oferirem els avantatges i els contres de cada servei, proporcionarem reflexions sobre la ronda i declarem guanyador. Qualsevol que creï el lloc web guanya tres o més rondes.

Atès que Wix i Weebly són tan a prop de les valoracions, haurem d’utilitzar alguns nivells d’empat. La majoria dels nostres raonaments seran dels pensaments rodons, així que assegureu-vos de llegir-los abans de saltar al guanyador.

Hi ha diverses rondes on no hi ha un guanyador clar. La tercera ronda, per exemple, es convertirà en preferència.

Sincerament, no podeu equivocar-vos amb cap dels creadors de llocs web. A causa d’aquesta comparació, però, només en pot guanyar. Encara que probablement sigui per uns marges prims, encara descobrirem quin és el millor.

1

Característiques

La funció bàsica d’un creador de llocs web és senzilla. Obteniu una interfície que es pot arrossegar i deixar anar, per descomptat, fàcil d’utilitzar. Per a la primera volta, anem a buscar funcions que vagin més enllà del constructor en si i que us permetin crear un lloc web que sigui millor que la suma de les seves parts.

 • «
 • {número de pàgina}
 • »

Elements per pàgina

2
3
4

Comença des de 500 € al mes Tots els plans
Gratuït per 5 GB

Disseny

Temes de Premade

Constructor de formularis

Editor HTML

Limitat

Suport al fòrum

Galeria d’art vectorial

Àudio

Vídeo HD

Usabilitat

Interfície Arrossega i deixa anar

Editor de SEO

Suport per a mòbils

Centre d’aplicacions

Suport al bloc

Suport de comerç electrònic

Editor de pàgines

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Extres

Certificat SSL

Nom de domini

Crèdits publicitaris

Revisió del lloc

Assistència

Centre d’ajuda

Fòrum

0

Xat en directe

Telèfon

Correu electrònic

Assistència 24/7

0

Video Tutorials

Tutories de text

Diversos

Pla gratuït

 • «
 • {número de pàgina}
 • »

Wix

Wix atorguem una puntuació perfecta per a funcions i és fàcil veure per què. Està ple d’ells, des de dissenyar la vostra marca fins a integrar serveis de tercers. Weebly també aporta molt a la taula, però tindrà una batalla costa amunt en aquesta ronda.

Wix té una de les millors botigues d’aplicacions que hem vist. La majoria de les opcions són desenvolupades per Wix o provenen de marques conegudes. Això fa que el recompte sigui més baix, però la qualitat és molt més alta. Cobreix tots els àmbits en què necessitaríeu una aplicació sense el frustrant procés de provar opcions de baixa qualitat fins que en trobeu una que funcioni.

La majoria d’aplicacions també ofereixen una versió gratuïta i restringida. Wix Hotels, per exemple, té una versió gratuïta i premium. La versió gratuïta encara us permet configurar un sistema de reserva i configurar les tarifes, però no admet la reserva per a mòbils ni diversos idiomes.

botiga d'aplicacions wix

La botiga d’aplicacions distingeix Wix a part d’altres creadors de llocs web. Tot i que també tenen botigues d’aplicacions, pocs se senten tan comprensius com els de Wix. Totes les aplicacions són d’alta qualitat i funcionen amb el sistema que Wix ha establert.

Wix integra també una eina d’optimització de motors de cerca al vostre lloc web. Podeu definir paraules clau per a pàgines, especificar meta descripcions i editar imatges amb etiquetes alt. També proporciona àmplies guies sobre SEO, que us han d’ajudar a situar-vos més alts en resultats de Google.

Les plantilles són una bona manera d’establir un aspecte al vostre lloc web i marca. Wix fa un pas més i proporciona un dissenyador de logotip. Després de respondre unes preguntes, Wix us presentarà diverses opcions de logotip que podeu editar més. El logotip es pot integrar fàcilment al tema sense problemes de format.

fabricant de logotip de wix

L’editor de logotip utilitza la galeria d’art vectorial gratuïta que inclou Wix. Els gràfics d’alta qualitat són una part costosa, però imprescindible, d’un lloc web amb bon aspecte. La inclusió de Wix amb una galeria amb qualsevol pla us permet estalviar diners i us permet afegir gràfics al vostre lloc web.

Wix ofereix extres com ara un certificat SSL / TLS, crèdits d’anuncis i creador de formularis. Les opcions són estàndard per a un bon creador de llocs web, però la qualitat és molt superior a la dels seus competidors.

Weebly

Weebly també té una llista de funcions apilada. Tot i que pot canviar cops bé amb Wix, no té la qualitat de la botiga d’aplicacions de Wix. Tot i així, ens agraden molt i podeu trobar que les opcions de Weebly s’ajusten millor.

La botiga d’aplicacions és més gran en general. Trobareu moltes opcions per a un únic propòsit, però és possible que hàgiu de buscar la millor eina per a vosaltres. La botiga d’aplicacions sembla com a WordPress, ja que hauràs de recórrer algunes aplicacions mediocres per trobar el que necessites.

A diferència de Wix, la majoria de les aplicacions són de tercers. Hi ha excel·lents opcions, però afegeix un nivell d’incoherència a la botiga d’aplicacions. Algunes aplicacions ofereixen plans gratuïts i de pagament, mentre que d’altres ni tan sols ofereixen proves.

centre d'aplicacions web

Es redueix a les necessitats i preferències. És possible que trobeu una aplicació amb Weebly que funcioni millor que les aplicacions de Wix, però no sempre serà així. Printful, per exemple, és un excel·lent servei de compliment que podeu integrar gratuïtament amb els llocs web de Weebly. Dit això, altres aplicacions només ofereixen una versió de pagament, com ara Appointed, que és una aplicació de reserva similar a Wix Hotels.

No necessitareu la botiga d’aplicacions per a funcions bàsiques del lloc web. El suport i el bloc de fitxers s’inclouen fora de la porta. Wix us fa instal·lar l’aplicació de blocs per accedir a aquesta funció.

No obtindreu cap complement. Weebly no inclou crèdits d’anuncis, revisió de llocs web, serveis de SEO ni galeria d’art vectorial. Com que la galeria d’art és una de les nostres funcions preferides de Wix, l’omissió d’ella fa mal a Weebly en aquesta ronda.

Si bé no podeu pagar Weebly per arreglar el vostre SEO, podeu editar-lo. Les mateixes opcions estan disponibles, incloses les paraules clau, meta descripcions i etiquetes alt. Hi ha unes quantes guies, però no se senten tan comprensives com les de Wix. Tot i això, això no té massa pes, ja que hi ha molta informació de SEO en línia.

Weebly té una bona botiga d’aplicacions i funcions útils com els blogs integrats. L’eina de SEO també és agradable. En general, l’experiència és bona i digna de ser considerada, però no està al nivell de Wix.

Primer Pensament

Teniu un excel·lent centre d’aplicacions amb qualsevol creador de llocs web. L’oferta de Wix s’integra perfectament amb la resta del servei, però pot faltar la personalització que pot proporcionar una aplicació de tercers. Per primera vegada, Weebly atén aquell mercat nínxol, però a costa de la usabilitat i, de vegades, de la qualitat.

Tanmateix, l’aplicació d’aplicacions que s’adapti a les vostres necessitats preferirà, per la qual cosa val la pena comprovar-les. La distinció d’aquesta ronda és la galeria d’art vectorial. Aquesta és una gran incorporació als serveis de Wix i l’omissió de Weebly és suficient per perdre la ronda.

Rodona: Característiques Punt de Wix

Logotip de Wix
Logotip de Weebly

2

Preu

El preu és important a l’hora d’escollir un creador de llocs web. Wix i Weebly tenen molts plans, però els barats tenen un espai d’emmagatzematge limitat i amplada de banda. Per obtenir tota l’experiència, haureu de començar a la meitat de la corba.

Wix

Des del seu llançament el 2006, Wix ha estat una opció exclusiva per a llocs web gratuïts. La línia actual té més plans, però la gratuïta encara és fonamental. Sempre que pugueu fer front a l’extensió de domini “.wix.com”, hi ha poques altres maneres de crear un lloc web fantàstic i gratuït.

El pla gratuït té els seus inconvenients, no menys important és l’extensió de domini. També hi ha anuncis Wix no intrusius ubicats al peu de pàgina del vostre lloc web. El pla gratuït és millor per provar el servei i crear el vostre lloc web. Després podeu actualitzar a un pla de pagament i eliminar les restriccions sense començar de nou.

Wix ofereix un pla que connecta el vostre domini amb el constructor de Wix. No ho recomanem, però. Tot i que el pla és barat, encara haureu de tractar els anuncis Wix. També us proporciona 500 MB d’emmagatzematge i 1 GB d’ample de banda.

El primer pla “real” és Combo, que inclou 3 GB d’emmagatzematge i 2 GB d’ample de banda. Wix inclou un domini gratuït i elimina tots els anuncis del vostre lloc web. Per a la majoria dels usuaris, aquest és el pla que heu d’utilitzar.

Dit això, per obtenir més emmagatzematge i eliminar les restriccions d’amplada de banda, heu d’actualitzar a Unlimited. La prima de 3 dòlars val la pena, no només per l’espai d’emmagatzematge i l’ample de banda, sinó també pels 300 dòlars en crèdits publicitaris inclosos. En cas contrari, el pla és el mateix que Combo.

Tanmateix, ni Il·limitat ni Combo us permeten dirigir una botiga en línia. Els plans de comerç electrònic costen 3 dòlars més, però vagi més enllà d’afegir una botiga al vostre lloc web. Wix inclou tarifes d’enviament calculades, descomptes i recordatoris de correu electrònic automàtics de forma gratuïta. També obteniu el doble d’espai d’emmagatzematge com Il·limitat.

A la part superior de la línia, el pla VIP ofereix tot el que fa el pla de comerç electrònic, excepte amb l’afegit d’una revisió professional del lloc web i el suport prioritari. No obstant això, no sembla que valgui la pena gairebé 10 dòlars addicionals al mes.

La gamma baixa dels plans és confusa. Connectar domini i combinació no té gaire sentit, sobretot quan una actualització a Unlimited és tan barata. Hi ha tres plans que cal considerar: Comerç electrònic gratuït, il limitat i electrònic. En funció de les vostres necessitats, un d’aquests plans s’adaptarà sense haver de rompre el banc.

Weebly

Weebly és més barat a tot el mercat i introdueix botigues en línia a un nivell inferior, però les funcions de la botiga en línia no estan al nivell de Wix. No hi ha cap pla de comerç electrònic de nivell mitjà que pugui obligar a una actualització si necessiteu funcions de comerç electrònic.

El nucli de Weebly, com passa amb Wix, és el seu pla gratuït. Encara haureu de mostrar anuncis Weebly no intrusius al vostre lloc web i fer servir una extensió de domini “.weebly.com”, però obteniu xifratge complet de SSL / TLS, suport en viu i correu electrònic de xat i accés a eines de SEO gratuïtes..

Hi ha un pla difícil de connectar el vostre domini com el de Wix. Té el mateix espai d’emmagatzematge, però ample de banda il·limitat i costa un dòlar menys al mes. Encara no som fan d’aquest tipus de plans.

El primer punt de partida és el lloc en què la línia comença a brillar. El pla, i tots els que segueixen, tenen un ample d’ample i banda d’emmagatzematge il·limitat. És el mateix que el pla il·limitat de Wix, però gairebé la meitat del cost. Tens un domini gratuït, sense anuncis Weebly, xifratge SSL i accés a una botiga en línia, tot i que el conjunt de funcions és limitat. També heu restringit a 10 productes.

El pla Pro és essencialment el mateix, però afegeix algunes funcions. Per exemple, obteniu protecció de contrasenya per a determinades àrees del vostre lloc web. Això és útil per configurar una àrea de membres i només permetre als usuaris que tinguin accés amb contrasenya. També ve amb suport per a fons de vídeo. Els plans Pro permeten fins a 25 productes i 100 membres registrats.

Per un doble del preu de Pro, podeu obtenir un pla de negocis. Aquest és el pla que recomanem als comerços de comerç electrònic. S’eliminen els límits del producte i no se’t cobren cap comissió de transacció. S’inclouen eines addicionals, com ara ressenyes sobre productes i una calculadora d’enviament.

Si bé el pla de negocis val la pena, no podem evitar la manca d’un pla de comerç electrònic per solucionar el buit entre ell i el pla Pro. Si bé Starter i versions posteriors ofereixen suport per a una botiga en línia, Business és l’únic que proveeix els establiments dedicats al comerç electrònic.

Ronda dos pensaments

Weebly és més barat que Wix. Tots dos ofereixen una línia similar de plans, inclosos un gratuït i un difícil per connectar el vostre domini. També hi ha plans costosos que inclouen diverses funcions addicionals, principalment per als comerços de comerç electrònic.

Tot i que no trobem a faltar un pla de comerç electrònic intermedi a la zona de Weebly, el valor és innegable. La majoria dels usuaris triaran un pla Pro a Weebly o un pla Il·limitat a Wix. Weebly ho fa per molt més barat, però, deixant clar el guanyador per a aquesta ronda.

Ronda: Punt de preus de Weebly

Logotip de Wix
Logotip de Weebly

3

Disseny i Eines

El nucli de qualsevol creador de llocs web és el propi constructor. En aquesta ronda, veurem com podeu crear el vostre lloc web amb una d’aquestes eines. Aquí és on parlarem del poder del creador i de les eines que us han proporcionat per crear el vostre lloc web.

Wix

El constructor de Wix té molt poder, gairebé en detriment seu. Està clar que s’ha pensat molt en l’organització d’eines per obtenir un màxim de flux de treball. Tanmateix, no es pot ignorar el nombre d’opcions i això pot ser un element dissuasiu si voleu començar a crear el vostre lloc web sense una corba d’aprenentatge..

La selecció del tema és la mateixa. Pot ser aclaparador, simplement perquè hi ha tantes opcions. Wix proporciona plantilles per a tot, des de carteres fins a botigues en línia, amb subcategories a cadascuna. Hi ha una gran varietat de plantilles que no poden entrar en les trampes excessives que solen fer les plantilles de creadors de llocs web..

plantilles de wix

Les plantilles fan la major part de les funcions. Obtindreu un lloc web que funcioni amb contingut fictici de Wix des del primer moment. Després d’això, es tracta de substituir el que hi ha pel contingut, ajustar tipus de lletra, canviar colors, etc..

Si bé la interfície és complexa, les plantilles construïdes proporcionen un full de ruta per aprendre-la. Aquest és un dels punts més forts de Wix: la possibilitat de començar amb un tema i aprendre la interfície a mesura que es passa. Parlarem més sobre això a la propera ronda.

Les eines a la vostra disposició són excel·lents. Wix inclou un conjunt complet d’eines de text, suports i elements dinàmics. Tens accés ràpid a la galeria d’art vectorial, que és un avantatge important per fer que el teu lloc web sembli professional.

mercat d'aplicacions wix

Tot i que no és sorprenent pel seu compte, la combinació de diverses aplicacions de Wix pot crear una cosa excel·lent. Per exemple, podeu utilitzar blocs, fòrum, xat i comptador de cops per convertir la vostra zona de bloc en una experiència social.

L’abundància d’eines presenta alguns obstacles per facilitar-ne l’ús. Dit això, tot és una victòria per aquesta secció. Wix us proporciona eines potents per crear el vostre lloc web, independentment de quin sigui el vostre objectiu.

Al marge dels elements dinàmics que generen les moltes plantilles que ofereix Wix, us queda la configuració del vostre lloc web amb la botiga d’aplicacions. La majoria de les aplicacions són senzilles i àmplies. Per exemple, podeu descarregar Wix Forums i Wix Hit Counter.

Weebly

Weebly té una selecció més petita de plantilles que Wix, però és suficient per començar. La majoria es concentren en un atractiu visual, com hauria de ser per a un lloc web, però a un error. Si ho desitgeu, us resultarà difícil trobar un aspecte senzill.

temes pesats

Les plantilles tampoc són tan interactives com les de Wix. La majoria són cridaners i s’assemblen a l’aspecte de Squarespace (llegiu la nostra crítica sobre Squarespace). Si bé ens agraden les plantilles de Squarespace per a determinats llocs web, així com les plantilles de Weebly, Wix cobreix una àrea més gran amb la seva selecció.

Weebly abraça l’etos “arrossega i deixa anar” que adopten la majoria dels constructors de llocs web. La interfície és interactiva, el que significa que literalment podeu arrossegar elements a la vostra pàgina, no només reorganitzar-los. Això condueix a una experiència intuïtiva que no és fantàstica, però que realitza la feina.

editor web

Una barra lateral conté tots els elements que es poden afegir a la vostra pàgina. Feu clic a un d’ells i arrossegueu-lo a la posició que vulgueu. Els elements que apareixen a la barra lateral també són específics per a la pàgina. Per exemple, tindreu una petita secció d’elements de bloc a la pàgina del vostre bloc.

barra lateral del bloc web

Mentre que la selecció de plantilles és més petita, la selecció d’aplicacions és més gran. Podeu navegar per la botiga d’aplicacions mitjançant la barra d’eines superior de la pàgina que esteu editant. Obrirà una finestra a l’aplicació d’aplicacions, que està ben disposada.

Si heu comprat un pla de comerç electrònic, hi ha moltes eines útils. Els productes es poden classificar com a béns físics, descàrregues digitals o serveis i cada producte té la configuració de SEO integrada. Si heu optat per un pla de negoci, també podeu configurar el seguiment automàtic d’inventaris, exempcions d’impostos manuals i insígnies per a estocs baixos, fora d’estoc i productes que estan a la venda.

Weebly té una interfície d’usuari neta que resulta intuïtiva si és el primer creador de llocs web que heu utilitzat. Té moltes opcions, sense importar l’objectiu del vostre lloc web i una gran botiga d’aplicacions, per arrencar. Volíem veure plantilles senzilles a més dels dolços per als ulls, però la resta funciona.

Ronda de tres pensaments

Wix i Weebly excel·len amb els seus constructors. Wix té una interfície més complexa que premia l’exploració, mentre que Weebly gestiona la major part de la potència amb un aspecte racionalitzat. Tanmateix, no importa quin sigui, hauríeu de poder assolir el vostre objectiu.

La diferència es refereix a elements dinàmics i selecció de plantilles. Els dos constructors proporcionen prou per triar, però tindreu difícil trobar una aparença senzilla amb Weebly. Per aquest motiu, Wix aconsegueix la victòria en aquesta ronda.

Ronda: Disseny i Punts d’Eines per a Wix

Logotip de Wix
Logotip de Weebly

4

Facilitat d’ús

Els creadors de llocs web existeixen per la seva facilitat d’ús. El poder és benvingut, per descomptat, però el concepte d’interaccionar amb la vostra pàgina web mentre apareix en línia és el que fa brillar els constructors de llocs web. Anem a veure com de fàcil es pot crear un lloc web amb aspecte bell amb Wix i Weebly al costat.

Wix

Wix té un constructor complex que, sorprenentment, no entra en la facilitat d’ús. Les plantilles, mentre que són denses, proporcionen un full de ruta per aprendre la interfície. En el sentit més net de la frase, s’aprèn fent amb Wix.

Un cop hàgiu seleccionat la plantilla, se us dirigirà a l’editor, que mostra la vostra pàgina web i el botó de cinc a vuit al costat esquerre. El nombre de botons depèn de la vostra plantilla i de les aplicacions addicionals que hagueu instal·lat. Cada lloc web tindrà “menús”, “fons”, “afegir elements”, “afegir aplicacions” i “càrregues”.

Molts dels botons tenen subcategories. Per exemple, “afegir elements” us permet afegir text, imatges, caixes, vídeos, música i molt més. La segregació fa que l’aproximació del botó brille. No hi ha una superposició entre els botons, cosa que significa, per exemple, que tots els vostres elements s’afegiran mitjançant el botó “afegir elements”..

configuració de secció wix add

Feu canvis a l’editor. No hi ha cap interfície posterior com la que té WordPress. Quan es faci un canvi al vostre lloc web, el veureu en temps real.

Després de configurar tot, podeu utilitzar la interfície arrossegar i deixar anar els elements al lloc web. Quan seleccioneu un element, també veureu botons per editar-lo. Per exemple, podeu canviar el lloc d’un quadre de text o editar el tipus de lletra i el color sense col·locar un altre element de text.

secció d'edició wix

Arrossegant elements, podeu col·locar-los exactament on vulgueu. Wix utilitza marcadors Photoshop-esque per alinear tot el que hi ha a la pàgina. Us permetrà moure lliurement els elements i fixar-los al seu lloc quan estiguin a prop d’un altre.

línies de quadrícules wix

No haureu de dissenyar el vostre lloc web. Wix Artificial Design Intelligence crearà el vostre lloc web automàticament. De la mateixa manera que amb el dissenyador de logotip, responen a algunes preguntes sobre la finalitat i l’aspecte del lloc web i ADI us el configura.

L’ADI es destina especialment a les botigues en línia. Et preguntarà què vens, les paraules clau per a la teva marca i l’esquema de colors que prefereixes. El procés no triga més d’un parell de minuts i podeu fer canvis lleugers al lloc web un cop finalitzat.

Com és de suposar, els dissenys són rudimentaris. No obtindreu els elements dinàmics ni les opcions de disseny de nínxol que feu amb l’editor principal. No podem queixar-nos per fer un lloc web en menys de deu minuts.

wix adi

Wix gestiona el seu poder amb una interfície complexa, sorprenentment fàcil d’aprendre. Encara haureu d’aprendre-ho. Els elements dinàmics poden obstruir l’espai de treball i convertir les coses en moviment com un malson. Tot i això, Wix és més fàcil d’utilitzar que alguns altres constructors de llocs web, com ara 1&Un creador de llocs web, que té un bon conjunt de funcions sobre els que podeu llegir al nostre 1&1 Revisió del creador de llocs web.

Weebly

Weebly té una interfície racionalitzada que la fa excel·lent per crear el vostre lloc web ràpidament. Tanmateix pot trigar una mica, però sobretot si proveniu d’un altre creador de llocs web. Dit això, la seva experiència arrossegada i senzilla fa que es facin tasques complexes en altres constructors de llocs web.

Podeu seleccionar un element de la barra d’eines de l’esquerra i arrossegar-lo a la vostra pàgina. Weebly utilitza marcadors per mostrar-vos on arribarà l’element i ajusta els elements que l’envolten.

línies de quadrícula

Funciona com un trencaclosques, per al qual trieu les peces. Fins i tot amb poca experiència de disseny, tot a la pàgina s’alinearà. Durant les proves, hem intentat trencar l’editor de Weebly afegint tants elements com poguéssim a una secció. Tot i que el resultat no va anar bé, Weebly va aconseguir que tot s’ajustés.

disseny web

Els elements que podeu afegir depenen de la pàgina que editeu. Per exemple, només teniu accés als elements de blocatge mentre editeu el vostre bloc. No haureu de preocupar-vos d’afegir cap element a una pàgina que pugui trencar-lo.

Afegeix restricció i confusió durant el disseny, però. Vam haver de buscar les eines de blog només per adonar-nos que apareixeran mentre editava el bloc. No teniu un control total sobre el vostre disseny com en Wix.

També trobeu a faltar l’ADI. Jimdo, un creador de llocs web amb el qual vam atendre amablement en la nostra revisió Jimdo, ofereix un servei similar a l’ADI anomenat Jimdo Dolphin. Tenint en compte la resta del servei de Weebly, també ho esperem aquí. Malauradament, no hi ha res d’aquest tipus.

Weebly té una interfície excel·lent, però. Per a la majoria de llocs web, és més fàcil d’utilitzar que Wix. Dit això, té limitacions en el disseny i no hi ha cap eina automàtica en oferta. Si voleu crear un lloc web senzill, Weebly fa meravelles.

Ronda de quatre pensaments

Aquesta ronda va ser difícil perquè Weebly és més fàcil d’utilitzar, però té limitacions per això, cosa que fa que Wix sembli més atractiu en general. Si us heu centrat exclusivament en una experiència de disseny senzilla, Weebly hauria de ser la vostra elecció.

Wix no és massa complex, però. És més complex que Weebly, però el temps i el sentit comú us faran coneixer. Wix ha de fer aquesta ronda donat el seu poder i la seva capacitat per dissenyar un lloc web automàticament.

Ronda: Punt de facilitat d’ús de Wix

Logotip de Wix
Logotip de Weebly

5

Assistència

El suport no és tan important com altres àrees per a un creador de llocs web. La interfície hauria de funcionar i, si no ho és, el suport no resoldrà el problema. Per això, la majoria dels constructors de llocs web hi escapen. Busquem que Wix i Weebly vagin més enllà dels seus clients, tot i que les seves eines no necessiten gaire suport.

Wix

Wix centra el seu suport al voltant d’un centre d’ajuda, cosa que té sentit tenint en compte la racionalització del constructor. Si bé hi ha suport directe, heu de passar per un procés molest al centre d’ajuda per trobar-lo.

El centre d’ajuda inclou articles que cobreixen 34 temes. Quan els vam passar, vam observar que es divideixen en dues categories: preguntes freqüents i tutorials. Wix no els classifica així.

centre d’ajuda wix

Les preguntes més freqüents contenen gairebé qualsevol cosa que podríeu somiar, fins i tot les preguntes més bàsiques. Hem trobat un article dedicat a la renovació automàtica del pagament del logotip de Wix que simplement deia que el logotip de Wix és una tarifa única. Si bé la majoria de la gent ho sabria, no és difícil imaginar algú que tingui aquesta pregunta.

Els tutorials representen un nombre més gran d’articles al centre d’ajuda. Els recorreguts inclouen instruccions pas a pas, sense còpia innecessària de per què voleu fer alguna cosa. Tutorials senzills, com canviar el disseny de la capçalera, també s’ofereixen amb un vídeo.

Wix ofereix suport directe per telèfon i correu electrònic. Tot i així, està clarament pensat per utilitzar-lo després d’haver consultat el centre d’ajuda, ja que el procés de cerca dels formularis de contacte és infuriós.

Heu de trobar un article al centre d’ajuda, seleccioneu “no” a la secció “Ha respost la vostra pregunta?” a la secció, aneu a través d’un sistema d’ajuda automatitzat i després sereu dirigits a la pàgina de contacte.

S’ofereix assistència, però és difícil trobar-la. Dit això, ens agrada molt el centre d’ajuda. Hauria de poder respondre a la majoria de preguntes. Si necessiteu contactar amb l’assistència, però, bona sort per seguir el procés.

Weebly

L’estructura de suport de Weebly és similar a la de Wix, amb un centre d’ajuda al centre per respondre a la majoria de problemes. A diferència de Wix, Weebly té una ruta directa per contactar amb l’assistència. També hi ha més opcions de contacte.

El centre d’ajuda es desglossa en sis temes, com ara comerç electrònic, creació del vostre lloc web i màrqueting per correu electrònic. Hi ha subtòpics dins de cada tema, de manera que podeu trobar el que necessiteu a la pantalla principal. També hi ha una barra de cerca a la part superior, si voleu obviar la jerarquia completament.

centre d’ajuda de carença

Els articles estan ben escrits, equipats amb instruccions pas a pas i captures de pantalla grans, però les instruccions no estan etiquetades. Això fa que sigui difícil analitzar els articles si heu quedat enganxats a un pas concret del procés. Els tutorials de vídeo també ajudaran en aquest front.

Weebly proporciona un fòrum comunitari, que és un dels àmbits més forts de suport. És fàcil desplaçar-se i molt actiu. Durant la nostra observació, un administrador va respondre a la majoria de publicacions en una hora.

Si necessiteu contactar amb l’assistència, ho podeu fer des de qualsevol lloc del centre d’ajuda. Weebly ofereix suport per correu electrònic, telèfon i xat. Com Wix, Weebly us empenyrà primer cap al centre d’ajuda, però se sent més com un espatlleig que una pala.

El suport és sobre opcions i està clar que Weebly ho entén. Si necessiteu ajuda d’un representant o voleu acudir-hi, hi ha eines per a vosaltres. En comparació amb el difícil procés de Wix, a Weebly aquesta cosa va bé.

Ronda de cinc pensaments

Ni Wix ni Weebly tenen un suport dolent. Podeu trobar gairebé qualsevol cosa que necessiteu als seus centres d’ajuda i el suport directe està disponible si ho voleu. Si bé la qualitat és a la par, la facilitat no ho és. Weebly té un sistema de suport racionalitzat que presenta totes les opcions per davant, que és suficient per guanyar aquesta ronda.

Ronda: Punt de suport a Weebly

Logotip de Wix
Logotip de Weebly

6

El Veredicte

Wix i Weebly són els nostres constructors de llocs web amb una valoració més alta, per la qual cosa no ens sorprèn que la comparació fos propera. No es pot equivocar amb cap, però, quan es contraposen, està clar que Wix té l’avantatge en potència, usabilitat i funcions.

Weebly té una potència decent i una interfície fàcil d’utilitzar, però brilla amb el seu punt de preu i suport. Si intenteu estalviar uns quants dòlars, és una opció fantàstica. No hauràs de sacrificar-se en les decisions de disseny.

Per sort, podeu provar-les de forma gratuïta per veure quin és millor per a vosaltres.

Guanyador: Wix

Heu utilitzat Wix o Weebly? Quina és la que més t’agrada? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map