Millors serveis de còpia de seguretat al núvol per a Mac: actualització 2020

Hi ha maneres incontables de perdre les dades que guardeu al vostre Mac. Punts de tensió, robatori, fallada del disc aleatori, errors HFS + (fins que no us hagueu actualitzat a l’Alta Sierra) i més tots amenaçaran els vostres fitxers valuosos. La millor manera de protegir els vostres fitxers és utilitzar qualsevol de les nostres millors solucions de còpia de seguretat en línia i hem fet una selecció addicional de la millor còpia de seguretat en núvol per a Mac. El nostre favorit és Backblaze per diverses raons, però moltes altres també mereixen ser mencionades.

Si no esteu segurs de si el vostre núvol és cosa, també tenim un millor article de còpia de seguretat de Mac que parla una mica més de les vostres opcions quan es tracta de còpia de seguretat en línia, de maquinari i de còpia de seguretat híbrida. També tenim una revisió de la màquina del temps si l’opció de maquinari d’Apple és la que més us agrada. Amb tot això, anem a fer una ullada als cinc millors proveïdors de còpia de seguretat en núvol, que us permetrà mantenir les vostres dades en servidors distants.

Millor còpia de seguretat al núvol de Mac per al 2020

Millor còpia de seguretat del núvol per a Mac: backblaze

Amb una interfície fàcil d’utilitzar, preus competitius i emmagatzematge il·limitat, Backblaze no és només la millor còpia de seguretat de Mac; ha obtingut el primer lloc entre totes les nostres ressenyes de còpia de seguretat en línia. Si utilitzeu un Mac, és probable que aprecieu un programari racionalitzat i fàcil d’utilitzar. Backblaze segurament segueix en línia amb l’experiència de Mac, ja que no podria ser més senzill començar. Baixeu l’aplicació i us farà la resta.

Tampoc és necessari que us preocupeu de la quantitat de dades que es sincronitzen, ja que Backblaze us ofereix un espai il·limitat. Backblaze també configura automàticament les còpies de seguretat de manera que no us calgui. Si bé us permet l’opció de personalitzar el seu comportament si voleu, també podeu decidir deixar que faci tot el treball..

Si manteniu les unitats externes per compensar els SSD més petits que solen venir els Mac, aquests també seran coberts per Backblaze i s’inclouen a les dades il·limitades d’aquest ordinador.

Backblaze també s’integra en macOS més que la majoria de proveïdors de còpia de seguretat. En lloc de proporcionar una aplicació per ajustar la configuració, Backblaze es pot configurar directament des de les “preferències del sistema”, el centre de control on ajusteu tots els altres paràmetres..

Backblaze posa en primer lloc la facilitat d’ús tot i que ofereix un servei molt segur. Les vostres dades s’asseguraran abans de deixar l’ordinador amb xifrat AES de 128 bits. Per assegurar transferències, Backblaze utilitza TLS, un altre mètode de xifrat estàndard que és efectivament inabastable. Per a la majoria dels usuaris, això hauria de ser suficient.

Tanmateix, si exigiu la màxima seguretat per a les vostres còpies de seguretat, Backblaze també ofereix seguretat de coneixement zero. Podeu definir una clau de xifrat privat de manera que només pugueu xifrar les vostres dades. Això farà que sigui impossible per a Backblaze recuperar la vostra contrasenya en cas d’oblidar-la, encara que ho fem amb precaució.

Aquestes mesures de seguretat només són efectives sempre que siguis l’única que tingui accés al vostre compte. Amb tots els serveis, haureu d’establir una contrasenya segura, però Backblaze ofereix una protecció addicional amb l’autenticació de dos factors, de manera que, fins i tot si algú va adquirir la vostra contrasenya, encara necessitarà el telèfon per accedir-hi..

Altres motius ens agrada el retrovisor

Les recuperacions són flexibles; Backblaze ofereix descàrregues .zip o us pot enviar una unitat flash USB o un disc dur si la velocitat d’internet s’obtindria de la manera de recuperar les vostres dades.

Els usuaris més avançats seran encantats de saber que, malgrat l’enfocament fàcil d’utilitzar de Backblaze, encara hi ha opcions de personalització justes, incloses les exclusions de programació, acceleració i tipus de fitxer..

Backblaze també ofereix un suport sòlid a través de correu electrònic, xat en directe o una base de coneixement ben escrita. Les respostes de correu electrònic són un dia laborable amb respostes completes. En general, el servei és simplement el millor que hi ha, per a més detalls llegiu la nostra crítica de Backblaze.

Condueixo

IDrive és un servei potent que inclou casos rars quan Backblaze no s’adapta perfectament. Amb preus competitius, taps de dades elevats i dispositius il·limitats, IDrive podria ser la millor opció si teniu massa ordinadors per utilitzar amb Backblaze. Llegiu la nostra crítica d’IDrive per a tota la imatge.

IDrive no és tan fàcil d’utilitzar com Backblaze, però continua oferint un servei molt sòlid. Com que IDrive té un emmagatzematge limitat, requereix que escolliu manualment les carpetes que es faran una còpia de seguretat a la configuració.

Aquest procés manual comporta una mica de dolor si es compara amb la configuració racionalitzada de Backblaze, però si teniu diverses màquines de còpia de seguretat, el procés desarà les vostres dades als servidors de IDrive. Per sort, IDrive té seleccionades algunes carpetes predeterminades que són raonables.

IDrive també ofereix una gran varietat d’opcions de personalització, incloent una pàgina de programació molt detallada i la possibilitat d’utilitzar IDrive per fer còpies de seguretat localment i també per a servidors remots. Si preferiu no programar-ho, IDrive compta amb una “protecció de dades contínua” que actualitza la còpia de seguretat als 15 minuts després del canvi que es faci als vostres fitxers.

A més, els usuaris que necessitin seguretat addicional apreciaran que IDrive us permet utilitzar una clau de xifrat privat quan el comenceu a utilitzar. Tanmateix, això desactivarà l’ús compartit i la sincronització d’arxius. Si necessiteu un proveïdor de coneixement zero i una carpeta de sincronització, necessitareu un servei separat com podeu llegir a la nostra revisió de Sync.com.

Tot i que la interfície d’usuari de IDrive està més aviat datada i no té la sensació de la majoria de programes orientats a Mac (per exemple: IDrive crea automàticament una drecera d’escriptori. Tenim la dock per a això des del llançament d’OS X el 2001), encara ofereix una elevada valor, solució personalitzable per a algú que utilitzi diversos ordinadors.

IDrive utilitza encriptació AES de 256 bits per mantenir els teus fitxers segurs. Aquest protocol no s’ha produït mai un crack i permetrà que els vostres fitxers siguin segurs sempre que un cibercriminal potencial no tingui una clau.

El suport d’IDrive per a claus de xifratge privat també és bo per a qualsevol persona que no pugui permetre que les seves dades puguin accedir en cap circumstància. Tot i això, es pot millorar el servei oferint la possibilitat d’activar una clau de xifrat privat després de començar a utilitzar IDrive i implementant l’autenticació de dos factors..

IDrive també ofereix un model de preus competitius. Cal que es comprometi anualment, però es pot utilitzar de 5 GB de forma gratuïta, indefinidament. Això us permetrà familiaritzar-vos amb el programari abans d’inscriure-vos a una subscripció completa. A 52,12 dòlars anuals per 2 TB, és només una mica més car que un pla de retrocés únic. Si utilitzeu més d’un ordinador i manteniu menys de 2 TB, es farà ràpidament.

Altres motius ens agraden IDrive

Tot i que IDrive tingui taps de dades, no sortireu a un sostre dur. Podeu emmagatzemar més dades del que el vostre pla permet, però se us cobrarà una quota. Si bé la tarifa pot ser frustrant, significa que, en cas d’emergència, podeu emmagatzemar més del vostre límit sense actualitzar immediatament el vostre pla. Per obtenir més informació sobre el funcionament dels taps, consulteu la nostra revisió IDrive.

IDrive també ofereix una carpeta de sincronització com Google Drive o Dropbox que el converteix en un servei híbrid. IDrive pot ser una solució tant per fer una còpia de seguretat dels equips i mantenir-los en sincronització. Fins i tot s’estén al vostre telèfon, ja que IDrive ofereix una aplicació tant per a iOS com per a Android per poder mantenir totes les vostres fotos al núvol.

IDrive ofereix 5 GB de forma gratuïta (és un dels nostres millors proveïdors d’emmagatzematge gratuït per una raó, al cap i a la fi), de manera que no hi ha cap motiu perquè no ho comproveu.

Còpia de seguretat de CloudBerry

CloudBerry és, certament, un servei de còpia de seguretat inusual ja que en realitat no ofereix cap emmagatzematge. És una solució alternativa que es presenta en forma de pagament únic per a programari de còpia de seguretat i subscripcions flexibles a diversos proveïdors d’emmagatzematge separat. També tenim una revisió completa de la còpia de seguretat de CloudBerry per al vostre plaer de llegir.

CloudBerry és lluny d’una solució de còpia de seguretat senzilla. Els usuaris tenen més familiaritat amb solucions en núvol o amb professionals de les TI per ser utilitzats. Si no sou vosaltres, probablement us ajudarà millor una solució com Backblaze.

Haureu de configurar manualment un proveïdor d’emmagatzematge i les carpetes que vulgueu fer una còpia de seguretat, així com una llarga llista d’altres opcions configurables. Això us semblarà desconcertant per a molts usuaris, però la possibilitat de personalitzar completament les vostres còpies de seguretat (incloses les còpies de seguretat híbrides racionalitzades) és exactament el que altres poden desitjar del servei al núvol..

Hi ha algunes limitacions de CloudBerry a Mac. Encara no estan disponibles les còpies de seguretat de les imatges i les còpies de seguretat de les imatges. Si aquests no són desglossadors i busqueu un sistema altament personalitzable, CloudBerry pot ser la solució.

La seguretat amb CloudBerry Backup depèn del proveïdor d’emmagatzematge que trieu. CloudBerry ofereix fins a un xifrat AES de 256 bits amb claus privades. Si ho aprofiteu, CloudBerry és extremadament segur. Això no està compatible amb els 65 plans amb els quals compatible CloudBerry, així que hauràs de fer més investigacions per triar un pla..

Altres motius ens agrada la còpia de seguretat de CloudBerry

CloudBerry segurament està dirigit a aquells amb experiència informàtica i també a empreses (va guanyar la nostra megafonia de còpies de seguretat de SMB amb facilitat). El cost únic de 30 dòlars per a la llicència bàsica és raonable, tot i que les tarifes addicionals poden augmentar bastant ràpidament. La versatilitat de CloudBerry es presta a algú que busqui una solució multiplataforma que inclogui màquines que utilitzin macOS.

SpiderOak ONE

SpiderOak prioritza la seguretat i la privacitat per damunt de tot, passant el temps per publicar articles de seguretat general al seu blog perquè qualsevol persona pugui llegir, independentment de la seva membresía. Encara manté una interfície neta i fàcil d’utilitzar, cosa que la converteix en una oferta molt atractiva per a usuaris menys avançats que només desitgen una mica de privacitat. Podeu llegir la nostra crítica completa de SpiderOak per obtenir més informació sobre aquest servei.

La pestanya “gestionar” de la interfície de SpiderOak us ofereix accés a informació que requeriria visitar el lloc web per a altres serveis. Aquí, podeu fer un seguiment de tot el que heu emmagatzemat als servidors SpiderOak. Això facilita la recuperació o l’enllaç de fitxers.

Haureu de fer un seguiment de la quantitat d’emmagatzematge que feu servir com SpiderOak té un preu basat en les quantitats d’emmagatzematge i els més petits poden arribar a ser restrictius quan tracteu les còpies de seguretat de tot el vostre Mac.

A diferència de la resta de seleccions fins ara, SpiderOak té un coneixement zero de manera predeterminada. No haureu de fer cap configuració addicional per obtenir aquest nivell de seguretat. Les vostres dades també estaran protegides mitjançant encriptació AES de 256 bits i transferides mitjançant TLS.

SpiderOak és bastant més car que les nostres dues primeres seleccions, tot i que tant Backblaze com IDrive tenen l’opció d’utilitzar una clau privada. La característica principal que heu de guanyar és una còpia de seguretat de coneixement zero que també pot funcionar com a servei de sincronització.

Altres motius ens agraden SpiderOak ONE

La inclusió de la sincronització i l’ús compartit amb el servei de còpia de seguretat fa que SpiderOak sigui una solució flexible en tot. Els fitxers es poden compartir des de l’aplicació SpiderOak mitjançant enllaços. Val la pena assenyalar, però, que els enllaços compartits no es xifraran mitjançant una clau privada. Per sort, SpiderOak fa una bona feina.

Carbonita

Carbonite adopta un enfocament similar a Backblaze en proporcionar un pla per dispositiu amb emmagatzematge il·limitat i un sistema senzill i fàcil d’utilitzar. Si prèviament heu utilitzat CrashPlan, potser coneixeu la carbonita com a alternativa del CrashPlan, que va dirigir l’ex líder del sector. Podeu llegir la ressenya completa de Carbonite.

La carbonita és majoritàriament automàtica. Un cop el descarregueu, funcionarà automàticament a menys que vulgueu personalitzar la forma de funcionar. Ofereix una mica més personalització en la programació que Backblaze, però per defecte és la mateixa configuració contínua per assegurar-vos que les vostres còpies de seguretat sempre estan actualitzades..

Carbonite també ofereix una recuperació pas a pas que Backblaze, ja que permet recuperar directament els fitxers directament a la seva ubicació original des de l’aplicació. No cal descarregar un arxiu .zip i extreure fitxers manualment.

Les similituds del Carbonita amb Backblaze s’estenen a la seva seguretat. Utilitza xifratge AES de 128 bits, transferència amb xifrat TLS i ofereix un servei opcional de coneixement zero que s’ha d’activar manualment. La carbonita té una petita diferència respecte a la utilització de claus de xifrat privat que canvia al xifrat AES de 256 bits. Carbonite també proporciona autenticació de dos factors per mantenir-se segur en cas de robatori de contrasenya.

L’assistència al client és un àmbit on Carbonite es distingeix de Backblaze. Disposa d’assistència telefònica set dies a la setmana de 8:30 a 21:20. EST. El suport per correu electrònic també és ràpid i exhaustiu. Carbonite fins i tot ha guanyat 48 premis pel seu servei d’atenció al client. A més, ofereix una base de coneixement de qualitat per als usuaris que desitgin solucionar-se.

Carbonite arriba amb 10 dòlars més que Backblaze a l’any sense còpia de seguretat de la unitat externa i sense cap pla de pagament mensual. Aquest augment del preu pot valdre la pena si teniu previst utilitzar algunes de les funcions addicionals de Carbonite, però, per a la majoria dels usuaris, Backblaze serà el millor valor.

Altres motius ens agrada la carbonita

Carbonite ofereix una versió de fins a tres mesos, dos mesos més que l’oferta de Backblaze. Aquest temps addicional pot ser molt valuós quan es treballa en treballs a llarg termini que potser caldrà recuperar.

L’aplicació iOS i Android de Carbonite també pot fer una còpia de seguretat de la biblioteca de fotografies. Com que el pla de Carbonite inclou un emmagatzematge il·limitat, podeu agafar-vos sense preocupar-vos dels últims gigabytes.

Conclusió

Per a la majoria dels usuaris, Backblaze aconsegueix la clara victòria, oferint una còpia de seguretat il·limitada per al vostre Mac en un paquet senzill i ben integrat a un preu assequible. Si teniu necessitats més específiques, IDrive pot satisfer aquells que utilitzen diversos ordinadors i CloudBerry ofereix una solució potent per a professionals de les TI.

Backblaze resoldrà les vostres necessitats de còpia de seguretat o necessita un producte més nínxol? Feu-ho saber als comentaris a continuació i gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me